6 november.

Helgen har varit hur bra som helst. Fest i fredas med förfest hos Huldababy sen utgång till Huset och fyllekäk på evergreen sååklart. Lördagen var det förfest hos födelsedagsbarnet Tina, hon blev glad över presentträdet :) ! Drog vidare en svänga till Tapeten sen till Huset även denna gången.
Typ en 70 årig gråhårig gubbe som pryder upp sej med kostym å slips som går runt på övervåningen. hahaha. Vad fasen gör han där?
Sån ska ja också bli när ja blir gammal =) !

Jag å Becka är så himmla störda. hahha.
 Du har gjort min helg till typ super duper perfect bra :D !

Orkar inte med skolan, helt segt att gå upp idag.
Kul att 3 lärare blev döö sura på mej, Elin, Heléne och Linn idag.
För att vi skulle ha prov i dryckeskunskap å vi frågade så snällt om vi kunde få göra de nästa gång, men nej sur som hon va så sa hon att alla skulle göra provet. Så när vi fick rast så drog vi hem, till max å käkade :)! Mumma. Hellre de än att göra prov ju för fasen, när man inte kan nått.
Så kom vi tillbaks till Johans lektion, då kommer hon sur som en gnu å ta tag linn i armen å tjötar, sjukt dåligt å bla bla. Sen blir Johan sur " aah men då passar ju inte de sånna som går från lektionerna när de ska ha prov ", Sen när vi är på väg hem så kommer Annika våran klassförstånadare å säger jag får prata med er tjejer " vad faan håller ni på med, vad är de jag får höra om er och bla bla bla "
Att hon tillochmed svärde, trodde inte hon kunde det. Inte mot snälla oss iallafall.
Men vi får la göra som vi vill, de är vårat problem om vi går från lektionen, behöver la inte göra sån stor grej av de lilla? Så måste vi gå å prata med henne nån da bara för de, fast inte redigt nu när hon och vi var förbannade. haha. Bara för att hon har sina fjäsk elever som med heel säkerhet gärna skulle få göra provet nästa gång om hon hade frågat. såå lami ! 
Skönt att börja sent i mon iallafall, fast har nationellt prov i svenska å ja fattar inte va man ska göra :/ ?

Hoppas på att va med chrill ikväll å kolla på pb :)
Pappa åkte till kina idag också, hur långt bort är inte de dåå? sakna :( !

Det löser sej väl nångång kankse? Ja vet faktiskt inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback