AIK!! schalalala !

Saknar ni mej mina vännoor ?! Dåligt dåligt med update nunu ! Men skyller på att jag inte äger någon dator för tillfällit! Varit datoor lös i himmlans massa veckor nu känns de som, men jag har vant mej :)! Hoppas inte ni har vant er utan mej dock !

Sitter och snyltar på mammas dator just nu, betalat lite räkningar å sudäringa! Skönt att ha de gjort !
Sjuuukt galet trött är jag också, fy katten! Inte många timmars sömn inatt, cirkus två! ynka två... men de finns ju annat mer värdefullt i livet än att sova, man kan inte sova bort sitt liv!

Igår så rullade bilen iväg mot Halmstad för att gå på AIK - Halmstad med Rickard, Erik, Micke och Alex (& lilla jag då förståss) gaaaalet sikket röjj de vatt, Aiks klack är sicka tokar! Och givetvis hejjade vi på dom, HEJJA GNAGET! Ja kan nog alla AIKs ramsor vid dehär laget! Spännande match vilket fall, och AIK vann, tjohooo ! Efter matchen åkte vi vidare mot göteborg och spenderade några timmar där ala casino! Sedan efter det så rullade vi hem mitt i natten sakta men säkert! Sen vatt de bara att gå upp igen vid sx för att bege sej till work! Håll i hatten! Inte konstigt att ja är trött! Men de vatt de värt!

Imon är det återigen jobb likaså Torsdag !
 På fredag vankas de flytt, tjohooo !

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback