26 maj

Oh yeah, kanske dags att hitta tillbaks hit en liten svänga? Long time ago now !
Vi mår bra iallafall, eller ja de rullar ! Super nöjd över Timba idag, vi kom precis hem ifrån hundkursen, och han va sjukt duktig :), tränade spår för första gången (han va klockren på det, nya polis hunden maybe?) hihi, sen lite inkallning också, sen hade visst tiden tickat iväg !

Helgen som vart, va ja ledig super gött ! Fredagen blev det en hyffsad tidig start för förfestandet hemma hos malgot, där vi visst tillbringade hela kvällen också, som visserligen inte va tänkt, men konstigt nog så blir det oftast så ändå ?! Super trevligt kväll verkligen, fulla av godhet ! Favorit i repris snart kankse.. Lördagen va ja seg som sjutton, hallelulija att jag va ledig ! På kvällen va de dags för pink pink and rock´n roll party ute i bunn, Kajsa och Emma fyllde 25 ! Seg som ett bi i början på grund av dagens långa bakfulla, men sen ordnade det upp sig tillslut det med ! Så bra ! Söndagen blev det en heldag med Maria och Timba ! Fikelifika vid tolv på wayness, vidare till amour för lite gott, efter en kanna och en bricka hem till maria för FV, efter the movie gick vi till vanessa där vi tillbringade kvällen ! Mysmys dag ♥ !

Hittade massa sjuk snygga skor idag, ja vill ha allihopp ! Dock så va de ju av den lite dyrare sorten så de suger ju en smula, men aaawesome vart de ! Får väl nöjja mig med ett par..



visst borde ja bli fotograf? riktigt fin fint kort jag lycjats ta, hhiih ! Världens sötaste katter med !

Tjao

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback