17 september

Har fortfarande ike fått igång mitt lilla internet hemma, så över hos morsan en sväng !
Imon börjar jag worka worka igen, i tre dagar sen är ja ledig igen, himmla glassit nyttschema, haha ! Igår spenderades dagen med att inhandla en ny kamera, en systemkamera :D, grymt nöjd ! Såså kul ! På kvälla blev det en liten fika på johans med Märy å Alex, mysmys ! Dagen till ära har ja tillbringat med Elin, vi har varit och luncht och varit ute å promenerat ! Helaste dagen, Timba och Kameran fick givetvis hänga med, kameran har följt med på alla mina promenader med timba hittils, and i lööv it !

Tänkte bjussa på några förträffliga bilder, men ändrade ju format igår eller "quality", så har tagit med en högre sådan hela dagen, å de bildrna går visst inte att visas på datorn? skummt.. Bäst ja ändrar tilbaks, så ike med bilder går till spillo :( ! Attans måste kirra det, för dagens bilder är verkligen top, top notch !

Imon blir det work nine to five, sen kräftskiva ala grillfest ala knytkalas på kvällen !
Gos !


Ni får nöjja er med denna godbiten så länge, så ska ja se om ja kan trixa in resten med högre quialiy !
Mycket märkligt att de ike gå att se ?!
Nåjja

15 september

Halli Halli hallå !

Sitter hos morsan på torpa nu å lånar internetet en sväng! Mitt funkar inte, de är lite knasit ! Nått galet med sladden dadden, jag städade lite föör någa antar jag !
As kalajs väder ute, tänkte gå å shoppa mig lite tillbehör så ja kan laga spagetthi med meetsos ! yummi ! Tänkte också hälsa på den där mary å mäster catten en sväng, om det hinns med ! Annarss får ja ta det imon för ja är ju trots allt ledig i tre dagar nu, skohooo ! 

Ikväll är det våffelkväll som står på schemat ! såå ljuvligt gott !

De vart väl de, tjao !
Nu ska ja ta min ny duschade hund ut på promenix !

12 september

Skohoo vänner !
Ledig idag, jesus vad jag gillar det ! Tiden tickar dock på som aldrig förr, jag som hade tänkt att plocka iordning å städa å lite sådäringa, men klockan är ju allaredan två a aklok ! Lite kanske hinns med ! Innan kvällen sätter igång, dehär kommer bli så himmla bra ! Toppen kväll står på schemat ! Till och med bestämmt vad ja ska ha på mig, då är man redo, som aldrig förr ! Ut vilad är jag också efter min kalas lugna fredag !

Suttit å läst lite om LAS ( Lagen om anställnigsskydd ), och jag har så himmla rätt, på måndag minsann då går jag till bossen ! High five !

Måste försöka fixa min kamera till kvällen bravader också, har kommit åt nån knappendadden, så det blir helt skummis bilder ! Näpp, om ja kanske skulle försöka städa en snabbis iallafall, men ja hinner alltid göra de halv dant varje gång, så de blir aldrig klart ! Banemej !Min sötaste ! Underbara underbar !


11 september

Fredag, hemma fredag ! Jag hade hoppats på fika fredag, som de blivit de senaste veckorna, men jag sommnade till tv efter jobbet ! Galet trött idag, så har spenderat denna fredan i soffan med min lilla älskling ! Men himmla skönt att vakna obakis i morgon, ledig å alles !

Caj igår vart toppen, de där med tidig hemgång blev det dessvärre not ! Men lika glad är jag för det ! Knöckat med folk och klackarna i taket hela kvällen lång !


10 september

Attsingen, ja som skulle börja ta tag i bloggen, så missade ja updaten igår !
Iallafall varite en kalas lugn dag på work, bara en jobb dag kvar sen vankas det lite ledigheet, skohoo!
Gott mos ! Fin främmat på work idag av malgot, åskvädret och ståjjan, mycket schtekig far måste ja tillägga !

Trött som tusan är jag hinner minsann alrdig sova, igår blev det bara lugnan med lite fussball och efterlyst ! Tacco paj till det, mumms ! Fillibabba ! Ikväll dessvärre är det tjim å ståjj ! Caj väntas ! ooh så nice, dock tidig hemgång för mooi, då det är jobb imorgon igen !

PUSS8 september !

Tisdag, och slut på de lediga dagarna ! Varit ledig nu ons,tors,lör,sön,mån ! Hur skönt som heslt ! Mig gillar att vara ledig, fast pengarna kanske inte rullar in lika bra då? De e sånt vi märker !

Yes då va de dags för work, 11 till 20.30 ! Efter det ska ja minsann hem å kolla på min nya nerlaqddade film, den nya wallander ! Mee lijkii !

Nu måste ja kila !

Skohoooo !


7 September

Varit å kollat på en ny kamera idag, mig vill verkligen ha en systemo kamera ! Blir ju så tok fina bilder, om man nu lär sej lite teknik vill säga ! Men fy bubblan vad svårt de är att hitta någon, när man inte har någon som helst aning om såntdär... Jag kommer väl alrdig lyckas få med mig en kamera hem ! Skulle behöva få lite äranden på stan gjort, men ja mådde så jäkla dåligt helt plösligt, skallevärk och illamående, typiskt bakfylla ! Så vart tvungen å åka hem, men kanske ska ge det en chans till nu ?!

Just nu ligger ja å timba här i sängen å kramas ! Eller njae, det är väl rättare sagt jag som få klia han på magen å han ser ut att njuta till tusen ! smidigt att vara hund, tänk om bara lite kli på magen skulle räcka för att få livet så mycket bättre !

Jag har tusen tankar i min skalle nu ! I mon måste ja verklgien ta ett snackelisnacksnack med my boss också ! Hurgedamej ! Lite feg för såntdär.. !

Jaag saknar mina converse skor också, som är helt putsväck !
Knasigt !


7 September

Hej Hej Allihoppa !
Dags för uppdate, tjohoo ! Nu minns ja inte redigt vad jag har gjort sen senaste uppdaten ! Men de har väl mest bestått av jobb, fika med vännerna, umgås med C, alkohol i alla former, fika fredagar, jaa det va väl de i korthet ! Lite fyndrace å personalfest har hunnits med också,  ! Och en annan ska, som ja tycker är väldigt modigt, men inget man kan nämna här, men om vi säger såhär, i did it !

Helgen har tillbringats i halmstad, Lördag till Söndag ! Kalajs kalajs, ett himmla ståhejj galejj ! Vi vart 14 pers som åkte ner till Martins stuga, firade Elins Happybirtday bland annat, alkohol i mängder och massa gottit käk !

Jag är dåglit på dehär med blogga nu förtiden känner ja ! Kommer ike ihåg hur man gör !
Ledig idag iallafall, typiskt att man måste ägna dagen till å städa å lite annat tråkigt ! undra när ja börjar imorgon?! Slarvat bort detta schemat också, får väl de om ett tredje ! De kommer ike bli glada, men va sjutton, ett 26 veckors schema är inte lätt att komma ihåg i skallen ! Så de får bli lite tillbaka kaka !

Idag är det två månader kvar, exactliiiy !!!!!!!!
Fifan va nice !undra om man ska börjar sysselsätta sig lite med bloggen igen ?!