Städdag.

 
Vädret till ära har jag kört städmaraton här hemma. Eller maraton va väl att ta i. För snabbt har de då tusan inte gått! Plockat in alla miljoner kläder i min gardrob (sjukt nöjd över att inte ha hela sovrummet fullt med kläder), dammat i varenda liten vrå, dammsugit, torkat golven, vattnat blommorna, tvättat, handtvättat de som behövdes, diskat, gått bort och slängt ett antal glas flaskor, pantat, strykit gardiner, putsat speglar. Ja de va väl inprincip det!
 
Nödvändig information? Nej nej!
 
Nu ska ja bara tvätta av mej själv lite med. Sen såå är allt done!
 
14 DAGAR KVAR!!!!
 
 
  

Älskade lille tusse...

 
Märkte idag att min lilla bus tappat en hel klo? Hur kan de hända? Lille vännen!!! Bohoo!! Men han värkar inte ha ont av de iallafall, som tur är! Jag har undersökt en bito och plåstrat om honom lite. Så får ja ringa vetrinären imorgon!!
 
Igår blev det en spontan fest, massa mys men herremin körs de har märkts av idag vill jag lova! Jag blir ju aldrig bakis. Och tacka gudarna för det, för jag hade glömmt bort hur pyton man kan må och vilken liten liten energi man faktiskt har då! Jisses! Men nu har det ordnat opp sii!
 
Längtar tills imon :)
Nu blir det Söndags mys!
 
 

Ge mej hopp ge mej mod.

 
Lunchen igår vatt super mys, vatt på tiden att catcha up en bit med Annie, blev sedan en glass på piren i solen! Promenix ända hem med lilla bus, som för övligt vatt helt slut i värmen!
 
På kvällsingen vankades det Balkonghäng vin mys med Angelica och Mästerkatten, allmänt mys och lite spelande. Avslutades sedan med natta mat på Macdonalds, satt som en smäck!
 
Denhär eviga väntan på bara ett litet litet svar gör mej tokig!!!
 
 

Summer Paradise.

 
Ett litet bild regn från Götlaborg;
 
 
 
 

Two GOOD days.


I Onsdags vatt det en hel dag med fina Lisa och Bebis. Besök på Ikea och Ekohallen, inhandlade mej lite smått och gott! Sedan ut till landet till bästa Micki för 1års kalas. Massa mys och lek med alla barnen! En hoppeborg på trädgården är de tusan inte alla 1 åringar som har, men ack så skoj!
 
På kvällen blev det Musik Quiz på Hasse på Sjökanten men andra fina vänner!
Vilka underbara vänner jag har! Det bara kryllar av dom!
 
Igår klev vi upp med Tuppen. Jag och P. För att bege oss mot en heldag i Göteborg och Liseberg! Sååå himmla mysigt och skoj att komma iväg lite, bara vi två! De kan nog vatt de bästa på hela sommaren? Galet skoj med Liseberg,  vi sprang runt som två barn! Hade väldigt otur i spel dock, men kankse har tur i kärlek nu istället? Vi va dock inte lika skickliga på att komma dit och hem, eftersom den ena är envisare än den andra. Haha! Nästa gång ska vi lyssna på mej och förboka biljetter, tusan! Men dit kom vi, och hem lika så! Och tur vatt väl det! Eller hade inte gjort mej något om vi stannat en dag till dock :)! Tack fina du!
 
Ska slänga in mej i duschen nu, sedan blir det en lunch med Annie :)!
 
Fasnade i Lisebergsbanan de första vi gjorde.
Men lika glada vatt vi för det :)

Hey Götlaborg!!

Nu sitter vi på tåget mooot Göteborg!! En heldag i Göteborg och Liseberg med finaste P! Pirrar lite i magen, jag blir som ett litet barn när man springer runt där bland alla karuseller, chokladhjul å doften av sockervadd och popcorn!

Glad Chey!

 
Jisses jag blev pigg som en mört i natt och retades satan med stackas halvsovande sällskapet! Haha! Tjii fick jag idag dock, då jag är tröttare än tröttast! Somnade inte föräns vid sex snåret i morse!
 
Hade iallafall våran nya sommar tradition igår - Wallander!
Mega Mys! 
 
Nu ska ja strax bege mej till Österängen för en fika! Längesen man träffade vissa nunu :)
 
Har massa funderingar på en ny tatuering medmed. När man väl gjort en, så blev de sedan två och risken är stor för att det blir flera. But i like like it!
 

Hotel Room service!

 
Störit ala störit att jag inte kan lägga upp nårga nya bilder, då jag inte har installerat Itunes på denna datorn! Så imon ska vi ta mej tusan åka upp å lämna in min, några månader senare!! Så det blir lite roligare inlägg :)!
 
Håller på å tvättar en smula och städat av en bit. Nu väntar jag på att maten ska serveras :)! Kött, Potatis, gräddsås och stuvad spenat! Mumms! Jag står för spenaten och såsen så fixar P resten! Gott Gott!
Sedan lite våfflor till kvällen! Ännu mer mumms!
 
Jag gör ju inget annat än å äter!
 
22 DAGAR KVAR!
 
 

Vuxen poäng!

 
Hade en awesome lååång lunch med Angelica och Alec igår, satt på twin i flera timmar och bara njöt av livet i solen! Skrammlade även på mej en dänga av vuxen poäng igår kväll!
 
Nu ska vi strax kila bort på en liten grillning hos mor ala sväärmor!
Helgrillad fläskfile med klyftpotatis, sallad och mangochatney sås! Mumms. Det läskas i munnen alla redan! Även hunnit med att ta oss en liten glass i solen. Mys!
 
Galet va dagarna trippar på fort fort fort!!!
 
 

Tralalala!

 
Hade en tipp topp dag/kväll igår!! Började med lite förfest hemma hos mej med grabbarna grus! Sedan svirade jag om och vidare på förfest hos Frugan med fina damer! Trippade sedan vidare till twin där det vatt klackarna i taket hele kvällen, tills ja kom på att ja va tvungen att kuta allan till bussen! Haha!
 
Nu ska ja strax bege mej ner för Lördags lyx lunch, pasta ala Twin med frun.
Åååh så gott de ska bli! Och en iskall Cola till det, Mumms.
 
Jag va där på deras sida när de behövde mej, när man själv ropar på hjälp, ingen hör mej!
Vem av vännerna där ute är äkta?
 
 
 
 

Trubbel barn.

 
Igår blev det en hel dag på a6 med P. Hälsade på mina fina Ikeaner och proppade i oss lite smarriga köttebullar. Mumms! Hämtade lite viktiga viktiga pappir med. Fick också ett oväntat samtal av farbror blå mitt i maten! Kunde inte prata just då, så väcktes till det underbara samtal i morses. Gaah!
 
Kvällen igår spenderades med en gammal fin vän vän!! Timbas hjärta hoppade till av lycka! Började kalas bra, sedan lite knas, like always! Men vad gör de om tusen år?
 
Dags att jumpa in i duschen nu, sedan skicka iväg lite viktiga papper! Sedan får vi se vad denna underbara Torsdag har att erbjuda? Snart är det iallafall helg, igen! Jisses va dagarna springer på fort! Min ledighet börjar sakta men säkert nå sitt slut, bara cirkus sju veckor kvar! Herre min körs!

Kärleks tjokk!

Tacco pajen står i ugnen! Fetaost sallad its done! Lösgodis för 60 inköpt! Så nu blir de bara mys resten av kvällen med fina P!

Det luktar avundsjuka!

 
Nu har vi bunkrat upp oss med täcke en massa kuddar, godis och inväntar Wallander!!
Kan de bli bättre? No No!
 
För jävla luffigt å ha filmkvällar enligt vissa tydligen? Då kan man ju börja fundera på vad vissa gör en dag som denna regniga måndag? Hmmmm

Tänk alla gånger.

 
Får pinsamma kommenarer, och seriöst jag förstår inte hur du orkar?? De där vet du ingenting om! Hur kan man vara en sån ensam bitter och iskall människa? Seriöst? När det handlar om något sådant?
 
Hur som haver!
Haft en tipp topp helg :)! I fredags blev det balkong häng med fina Angelica och sedan klackarna i taket på Harrys. Haha. Like Back in the days, för himmla roligt!! En sväng till Pipes hann vi med också, kom ja på nu.
På lördagen blev det först staden en sväng med P, hämtade ut lite paket å sådär :)! Sedan vatt de dags att svira om för 25 års fest!! Jisses vaaa skoj de vatt. Massa god mat, fint sällskap, lekar och vin!
 
Igår hade vi bara mys dag hela dagen lång, film maraton, pizza & läsk fram till femsnåret i morse. MegaMys. Givetvis så somnade jag så småning om. haha. Stakkan!
 
Väntar på att regnet ska ösa ner lite mindre, så ska jag och mamma gå å tända ljus för Johan!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vila I Frid.

Såååå orättvist så orättvist!!!!

Jag blir så lessen, aldelles för många som går bort aldelles förtidigt!!

R.I.P Johan <3

Firar Sambo!

 
Mys!

Puss!

 
 
Stunder av lycka.

Tapas night.

 
Igår hade jag tapas och vin night här hemma med fina vänner!! Super mys!
Cirkus 14 olika små rätter och allt vatt mega mega gott. Klara kammade hem priset!
Även en privat DJ på det, inte illa pinkat!!
 
Idag blir jag sambo, hihi!! Det ska firas med ett glas rose på balkongen ikväll minsann!