29 december

Ikväll har jag och timba bara segat, framför filmer, halv sovit lite då och då, de tar på krafterna när de är mycket på jobbet. Men slapp ju iallafall line stängning idag, skönt, mycket skönare att sluta fem istället för åtta :). Så nu har jag en liten mini semester again, känns skönt, vila opp sig igen, bra början på de nya året ! Ynkla två små dagar kvar så imon är de massa som ska hinnas med, lite ärenden på stan med daddy, en sväng till systemet och inhandla en massa gottit, hitta den där perfekta nyårs blåsan, som jag förmodligen inte kommer göra, sådär en dag innan, jag är alltid ute i good tid, not. Nästa år minsan då ska ja finna mej en fin klänning låångt innan nyåret ska firas in. Nu borde jag fråga mig själv vad ja ska göra på nyår, hmm inte bestämmt mig ännu har fyra fem alternativ, men de löser sig, den som lever få se helt enkelt.

Måste införskaffa mig en kamera med, men kanske ska vänta tills efter nyåret, jag brukar ju vara ganska bra på att fumla bort saker och ting.

om jag säger såhär, du ska inte lyckas med att dra ner mig i skiten igen, en gång till. Redan varit på botten en gång för mycket så adjöss forever ! känns bra faktiskt ! skåååååål igen ! :)


28 december

Så nu är hela julen över, nu är det bara nyår kvar som ska överstökas, sen har 2008 gjort sitt, tack och hej då  med de året och köttet och in med ett nytt år och nytt fräscht kött att sätta tänderna i, 2009 ska bli ett så himmla bra år, jag ska inte vara lessen eller bekymmrad för något, jag ska inte rätta mig efter någon utan ja ska göra precis de ja vill !! Ska benemej bojkotta de där med kärlek, iallafall känslorna i de hela, tänk va smidigt :) !

Juldan slutade i hemma fest, först förfest hos min Maria, med madde, Alex och min lisafisa slirade sen vidare till Natta på fest sedan va de dags att bege oss hem till maria på efterfest igen :), mycket trevlig dag/kväll. Lite segt på jobbet dock eftersom jag började jobba tidigt, och kom inte hem förens på småtimmarna på morgornen. men för tusan de är de ju klart värt ! Fredagen blev med andra ord super luugn, hemma själv och bara va, halv sov i soffan hela kvällen sen va de dags att upp med tuppen och jobba igen, att man orkar med sig själv? Klart man gör ! Och igår va de också en tipp topp kväll igen. Ute och käkade på åttaglas med mina vännor, Alex, malgot och natta, oxfilee mumms och två flaskor vin på det, satt inte helt fel alls fakiskt, sen vaart de homeparty again, trevlig såndäringa. fast slirade faktiskt hem i hyffsad tid denna gången vid tvåtiden någongång, det behövdes kan ja säga.

Jaha om man ska gå och lägga sig, så man är pigg i bäret imon för work nio till fem, sen är jag ledig helaste tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag, wohooo !


Det ända ja vill nu är att hans grejor ska bort härifrån, så jag kan dra ett stort stort sträck över honom och dehär åren tillsammans. om någon vägrar att hämta sina grejer, hur jag göra då? Jag kommer ju inte åka och lämna dom precis, ska man kasta det? det får jag väl göra antagligen, eftersom en viss person inte har mod till att hämta dom.
I don´t need yooooou ! wohooo skååååååååååål !


24 december

Merry Christmas !! 
Nu är min julafton slut för idag, det är en dag imorgon också, även då "julafton" för mig, hos Farmor och Farfar vilken innebär ännu mer paket, wohoo :) ! Jag är Jätte nöjd med mina julklappar, Timba likaså, han har stojjat hela dan bara lekt lekt lekt och lekt. Så nu sover han som en stock här jämte mig, han lär sova som en stock tills jag väcker honom i morgon bitti. Då han får bli redo för att stojja runt och leka massor igen.

Juldagen imon också, betyder det utgång? I don´t know jet.. kommer känna mig stressad hela dan ändå, om man ska göra nått så vill man ju hem hyffsat tidigt ifrån norrahammar, och maten är vid två, så efter det ska ja bänka mig i soffan och vänta på tomten ännu än gång, tjata lite också, kommer inte tomten snaart..? lalaa.

Jaja hoppas ni har haft en bra julafton allihoppa, men en massa fina klappisar !!
Vi hörs imorgon säkert !

Merry xmas..


23 december

ynkla en halvtimme kvar till julafton, fast ja tycker inte julafton räknas föräns imorgon när man vaknar, de tycker nog dom flesta. Så man kan säga att de är one day left. Idag vart de tok dött på jobbet, iallafall efter halv tre när ja började, konstigt? Eftersom de va proppat på a6, hann med att gå där en svänga innan jobbet och ja inhandlade faktiskt den sista klappen, trodde jag, Men när jag väl va på jobbet så kom ja på att jag missat en grej, jäklans. Så de vart bara till att stressa stressa iväg en snabbis in på a6 igen efter vi stängde. Då blev det äntligen klappat och klart allting.. Känns skönt!

Har ni förstått att det är julafton imon? Allaredan lixom, det har inte jag ! Men både jag och Timba är redo, jag står för klapparna och timba är julfin och klar !!

Julegröt frukost imorgon vid nio :).

Det finns bara en liten sak jag saknar med denna julen, och de tror jag att ni redan vet om, men va ska man göra?

"man ska inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har"
det mottot tänker jag lyssna lite på nu framöver..


23 december -

Nu ska jag strax klä på mig och så för work, glass pass idag. Pratade nyss med min världens bästa granne annie i telefon vi babblade på om livet, i över en timma, så blir det när latheten kommer träder fram, eftersom vi bor vägg i vägg så hade det ju inte varit så låångt att ta det över ett glas saft :).

Undra om ja ska ta en liten tidigare buss till a6 och verkligen gå en sista gång.., det kan ju finnas något som ja faktiskt har missat, eller så kankse man hittar den där perfekta julklappen som man bara måste ha? Joo en liten svänga blir de nog, om de hinns med, isf är det dags att röra på påkarna ! Mamma ville ha de knäckebrödet som vi har på ikea i julklapp, haha. så de kan ja väl köpa med mig hem dåe..

Det sägs att det alltid är något bra i allt som sker?
Är de så? Isåfall så ska ja se fram emot de där BRA, som säkert kommer någon dag någon gång framöver.. Och tacka dej !



22 december

Ska aldelles strax rycka upp mig och sätta på julmusik och slå in de sista klapparna som jag köpte idag, gick på a6 efter jobbet en sväng, vart tok mycket på jobbet idag och vi som bara va bemannade som en vanlig vardag men de va deffenitivt som helg !! Hittade iallafall lite klappar till mamma, köpte också två saker till till Timba, han får sex julklappar av bara mig, min plutt !! Det är han absolut värd :)!! Ska göra han lite julfin också antingen ikväll eller imon kväll han ska badas, kammas ska också försöka borsta tändena på honom och klorna ska klippas. Tog ett såå himmla sött kort på honom igår, när vi va på julfika hos morfar. Men fortfarande inte hittat mitt mollejox man lägger in bilderna med, surt sa räven får väl köpa mig en ny skulla ja tro.

Jag är så himmla seg just nu och mega trött, men ska ta en liten promenix med vovven, så piggnar man nog till lite, om man inte fryser ihjäl, de är så jädrnas kallt överallt !! ge mig en rejäl och värm vinterjaaackaa, tack !

Saknar Lisa den fina, hon är hemma i kvill och stannar där änna till juldagen.. Mackan joinar henne också, fy bubblan och lämna mig ensam på work sådäääringa.

Ska fixa å pyssla lite nu, sovmorron imon, gött !
Dock lite segt att gå stängning dan före dopparedan, men va fasiken, förhoppnings vis är det inte så mycket folk i morgon, fast de är det nog ! Nu luktar ugnen varm så bäst att fixa käket !
Blev sugen på pasta ala twiin nu, ååh de måste ja och pappa käka nåndag nu snart, himmla mummsigt !!


21 december

Dan före dan före dan före dopparedan, det stämmer va? Nåväl ynkla några få dagar kvar till julafton och just nu är jag inte taggad för någonting, kan skippa julafton å hela slanten ! Jag vill bara gräva ner mig själv i soffan för resten av livet... Allt är bara anal och jönköping är en pissstad och killar är skit, vissa vänner är vänner och andra är "vänner"..

Igår kväll blev det iallafall födelsedagskalas/inflyttnings fest hos Heléne, trevligt trevligt med tabergsdalen tjejorna, dock att kvällen slutade som den gjorde. Jag vet inte jag är väl för snäll anragligen, om jag känner mig själv rätt så hade jag gjort allt för att försöka få in en ynkla person till, jag tycker åtminstone att man kunde ge det ett försök. men whatever..

Jag blir så trött, hur kan en människa sjunka såå lågt? Jag va så himmla himmla nära toppen förragången och nu föll jag helt plösligt pladask ner till noll igen, helvetes jävlar !! Det får inte gå till såhär. varför varför varför...
Väx upp och prata om det isället? Är jag inte äns värd ett ärligt svar?
Jag kanske är ganska värdelös ändå...



all i want for christmas is you..


18 december

okeeej, jag ger upp!! För såhär till jul ska man minsann inte behöva gå och vara deppig över något som tynger än ! Det är inte rättvist, jag vill ha en fröjdefull jul. Nu ska jag och  timba strax gå och bädda ner oss, tur jag har honom, plutten !! Det är ett köp som jag inte ångrar ett endaste dugg !!

Imon minsann blir det stan igen, hemskt vad jag har trallat runt där de senaste och nynnat julsånger för mig själv för att lukta mig till dom där perfekta julklapparna, inte lyckats så bra dock, men imon så, då jäklar ska de fixas någon liten klapp iallfall. Funderar på att åka upp till work och käka julbord också? det låter väl lite lockande..

Fredag imon också, jössös vad denna veckan har gått snabbt, trots allt..
Vad händer och sker i helgen?


skerabagera, ingenting tingeling.


17 november

Tror ni det blev några klappar som inhandlades igår? Neej, inte en ända klapp fann jag mig. Framkallade bara mina kort, fanns inte äns några fotoalbum, hur i hundan kan de vara slut? De är väl inga som köper fotoalbum och ger bort i julklapp? Knäppt. Slapp iallafall gå själv, mamma och big brother joinade mig, inte hittade vi några klappar för det.. Så på fredag är sisa chansen, eller möjligtvis helgen, för då är jag också ledig faktiskt, fast då kommer de nog vara fullt upp ändå.. Blir nog inget göteborg som de va tänkt.. På lörda blir det kalas för pappa och mig, jaa mig ! Även att de vart mer än två månadersen jag fyllde år, har ju inte firat med famo och folket eftersom daddy inte varit hemma, det skada ju aldrig med lite paket såhär innan jul ! Tog nog vuxen poäng när jag sa till famo & fafa att de kunde köpa grytor eller nått i den stilen, wohoo va kul? Nej men behövligt så småningom.. Poäng till mig !! Och på söndag ska vi till morfar för en liten mini jul.

Föressten
www.nelly.com  har fri frakt hela dagen idag, givetvis kunde ja inte låta bli så klickade hem mig lite småtjafs, två toppar, tre armband och underkläder. Tänkte ett par skor också, men ångrade mig i sista sekund, varför gjorde jag de? hmm jadu, man behöver väl inte sommar skor nu helt enkelt..

work imorgon igen, fast börjar iallafall vid tolv skönt så man slipper gå upp med tuppen !

Hej såålänge.


16 december

Ska väl strax göra mig redo för staden, med mig själv.. Kul? Nej inte direkt, hoppas på att mamma joinar en svänga sen. Lust att åka opp till a6 också och se om de finnes den där perfekta julklappen ! Har väl endel kvar, Har köpt halva till Fredrik alltså en till grej där, Har inte köpt något till Rickard där ska hela paketet fixas, likaså till mamma, Pappa är faktiskt klar. Har också köpt halva till Theo så någon mer liten sak där vilket som borde vara det lättaste då det bara är till att gå in på BR, sen återstår ju bara klappar till Framor & Farfar, Mormor, Morfar, Chrill och Timba.. Jaa alltså endel.. Några kompis julklappar värkar de inte bli i år..

Nu ska jag fortsätta trixa med de jag håller på med.
Har ni hajjat att det bara är 7 dagar 11 timmar 12 minuter 10 sekunder kvar till julafton?
Det har inte jag.

15 december.

Yes Yes dags för lite uppdatering maybe? om helgen som vart och lite sådär..
I torsdags blev det en svänga till Club Caj med lite fint arbets folk och lite andra studenter, trevlig förfest i en lokal, är så kul att världen är så sjuukt liten, för just den "student" lokalen har jag varit i en annan gång för längesen.. Iallafall Club Caj va trevlans, och Lisa VANN en resa till IBIZA, alabamma vilken himmla tur !! Om de är sant vill säga, de har vi inte klurat ut ännu, fast de värkar så många som säger att de skulle bli en utlottning av en resa, den som lever får se helt enkelt. Vet väl inte om hon är så hajj på att åka heller.. Blev dock tidigt hemgång för mig, redan vid tolvsnåret, hem till vovven. Plus att daddy kom hem så också, inte träffat han på flera flera veckor ju !

I fredags blev det bara idol mys med pizza med mina två underbaringar och i lördags inflyttnings fest fär full rulle hon bästaste Lisa blev även där utgång för min del till Olle. När jag har en baby sitter känner jag faktiskt att ja kan unna mig en sväng ute.. Annars så har jag jobbat hela helgen också, flott ! Och igår så kom Rickard och Theo hit på söndags middag, Timba och Theo lekte som tusan, han gillade honom.

Famo och Fafa har varit här ikväll på en tårtbit också, eftersom daddy fyller år idag, congratz :).. Nu ligger timba här jämte mig, ska väl bära ner han i sin säng strax så han får sova inför natten.. Ledig imon, så vi hörs då. Då blir de julklapps köp, om jag finner mig nått, men de måste jag göra ! Får väl trippa runt själv, eftersom folket jobbar, surt sa räven så hör bara av er om ni vill joina ;) ! Då ska jag hämta ut mina kort också som ja framkallat, alltid lika kul !

See, vad jag klickade hem aldelles nyss.. Fina va?


Färgade linser.

SUPER BRA ERBJUDANDE !!



Just nu har
www.fargadelinser.se ett kanon erbjudande för oss som bloggar. Jag tycker deffenitivt att man ska prvoa att ändra ögonfärg nångång, Dessa bruna blir det för mig, tror jaag ! Har provat de en gång innan, och det var kalas leveranstiden vart kanon också !, Sen är det ju alltid kul med lite förändring när man själv känner fört...eller hur ?
Får inte missas. !!


10 december

Snö ute, vilket innebär kallt för min vovve, vääldigt kallt !! Men de är fint med snö, så blir lite ljusare ute också vilket är skönt, skulle dock behöva mig en värm goosig vinterjacka !

Idag har jag och Lisa trippat på stan en sväng och letat lite julklappar, jag fick med mig en hem iallafall. Till Theo, fast måste ändå hitta en pryl till, till honom, Känns som jag har alla kvar att köpa till typ, å två dagar ledigt nästa vecka så snart måste det köpasköpasköpas.. Blev också en god lunch på La dolca vita, pannbiff med stekt potatis och rödvinssås, Mackan joinade oss också. Sen virrade vi runt lite för att hitta till järnia, men vi hittade faktikst inte hur man kom dit, den mittemot djursjukhuset typ, skumt !!

Aauh måste boka tid till djursjukhuset nästa vecka, usch de kommer bli hemskt, måste ha någon med mig känner jag så jag inte svimmar :) ! Dags för jobb imorgon igen, slapp dag också. Timba får hänga med mamma "mormor", så han slipper vara själv de få timmarna jag jobbar, min lilla plutt !

Imon kommer daddy hem också :D ! Tror jag iallafall sent på kvällen ,de ska bli kul, inte träffat han på mega mega länge, han har inte sätt vovvsingen än heller, förutom på bild :), iih undra vad han kommer tycka, det är svårt att stå emot honom så de blir nog inga problem !!

Hepp snart dags för kvällsöppet med ekdal, sen läggdags.


Ni borde väl snart tröttna på alla mina kollage bilder..
men visst är de tjusiga så ja kan inte låta bli att bjusa med mig.

                                                                                                                                                                             

9 december

Nu sitter vi här och myser till julradio, givetvis är timba i knät också, måste gosa med han till tusen nu, eftersom jag ska åka och jobba sen och han ska va själv hemma då. Jobbar bara kvart i tre till halv åtta, så de ska väl min lilla gosse klara av !! Så jag har något att längta till när ja sitter där i kassan, kommer sakna ihjäl mig efter honom ju ! Wohooo va kul de ska bli att jobba idag!! Fast imon är jag ledig igen, så de blir en liten mjukstart..

Imon blir det la stada med Lisa på förmiddagen, leta lite julklappar till våra hanar, fixa och trixa med en grej också ! Vet i sjutton inte vad ja ska köpa till honom? inte så kul med en tröjja varje år kanske, men vad kan man annars köpa`? Får väl komma på något fyndigt..

MASSA GRATTIS TILL ELIN DEN UNDERBARA SOM KLARADE SITT KÖRKORT IDAG !!
HAPPY HAPPY !
Det är hon värd så jädrans mycket !!!!
HURRAAAAAAAAAAAAAY !!


♥my love, my everything ♥


Love.





8 december

Wohoo internet funkar fortfarande, kors i taket !! Annie kommer nog jubla av glädje när hon kommer hem :) ! Har precis beställt lite kort, så nu måste ja köpa ett fotoalbum till, kankse två? Jädrans vad ja ska sitta och garva åt mig själv och tänka tillbaks på hur kul jag haft när jag blir gammal tant och sitter och visar alla kort för mina barnbarn... haha.

Ska väl ta en promenix med vovven nu, sen ge honom mat sen duscha och efter det ska jag ge mig själv lite mat också !
Tänkte bjussa på några nya bilder på honom, men givetvis så hittar jag inte min minneskort grejs som man för över bilderna med, det har suttit i min dator ända sen ja fick den nya telefonen typ, vet att ja satt och fipplade med de igår, men va sjuttsingen kan ja ha lagt det? Ja tror de är såhär, de har rammlat ner på golvet och timba har tagit det och bitit lite på sen lagt de någon stans, undra vart bara, jag har letat som fasiken..


kolla vad fint jag har gjort,, undra vem händer de kan vara ;).
ser dock ganska skrynkliga ut, haha, inte brao !

8 december

Sitter här med Timba i knät nu, han vill minsan alltid vara där man är :), Klart han vill ! Dock vill han oftast ligga med huvvet på datorn på musplattan så de blir lite trixit allt. Han har också kommit på vad han önskar sig i julklapp, så ja skrev de till mamma nyss, så vi får se vad tomten bjussar på i sin lilla säck. !

Njuter av min sista semester dag, efter lite om och men, fix och trix !! Enligt mig så va de självklart att ja skulle vara ledig idag också men de va de visst inte enligt jobbet ! Det stog i pärmen att ja skulle jobba, men om man lämnar in semester lapp typ som ja gjorde då 20 november till 8 december, klart  som sjutton man ska vara ledig den åttande också eller? Jag har inte en aning egenligen, jag kan inte såntdär. men jag tycker iallafall att de borde vara så? Tänk såhär, om man typ ska ha sem i två dagar så skriver man typ 4 - 5 december, då ska man ju inte jobba den 5 för då blir de ju bara 1 dag, hajjar ni? Jag skulle iallafall tolka det som att man har semester den dagen också och börjar jobba igen den 9:onde?
Jaja nog om det, jag blev iallfall ledig :) !

I lördas blev de kalas för lilla malgot det började och Alex med rosa ballonger, guldserpentiner och rosa "skumpa", for sen vidare till Nahtalie en svänga (hennes nya lya fin fin och super mysigt tv rum) innan brudarna skulle ut på krogen ! Då vart de dags för mig att svira hemmåt till min lilla gosse !

Ska framkalla lite kort nu tänkte jag, om internet lyckas funka så pass länge. De krånglar nu igen har gjort de hela helgen också! Och man blir så jäkla förbannat var ända gång man ska se om de funkar, ja blir galen på sånt ! Tur som sjutton att de inte är jag som betalar för de här, men det är ju ändå jag som drabbas mest eftersom de bara är jag som änvänder det !!

Bye.

6 december

Yes vi hittade allt lite på a6, han köpte inprincip en ny outfit från top till tå, och jag hittade mig ett linne och ett par skor, även att jag inte skulle köpa något. Timba fick givetvis mer än en kloklippare blev även två olika tankborstar, några tuggben och en leksak till. Chihuahuaor får som regel dåliga tänder tidigt i åldern, så de ska ja försöka fördröjja lite, sen att man slipper den där typiska "hund andedräkten". 

Igår blev det bara lungt hemma med Chrill och Vovven, min kusin och hans flickvän ska bo här hos mig i helgen också, Fredag-Söndag så de joinade oss till Idol ! Ikväll däremot blir det kalas för fulla muggar, lilla malgot fyller år ! Så de blir väl hålla i hatten ikväll, dock ingen utgång för min del, då jag har en liten bebis att pyssla om och åka hem till. Kommer fanken aldrig pallra mig ut på krogen känns det som, men heey de är ju faktiskt roligast på förfesten, fast utgång kan ju också vara himmlans trevligt !!

Jädrans skulle behövt att pallra mig till systemet, men jag får skylla mig själv, att jag inte fixat mig ett legg, jävlarns ! Ska ta tag i det nästa vecka, på måndag. Iallafall innan ja börjar jobba, annars kommer de väl dröjja yttiligare månader om ja känner mig själv rätt..

Några dåliga bilder ifrån hundarnas play-date !


Ni ser ju, de va inte de lättaste att fånga dom på bild och att få ett bra kort !!
Haha sötnötar !

Kom precis på att jag har fem lyckor att öppna på min choklad kalender :) !


4 december

Blev en mummsig lunch på Lingon igår med min bästa Elin, strosade runt på staden också, köpte väl typ inget tror ja? Kanske en rik hane och en pony till Maria som ha kalas på lördag, vem vet vem vet. ! 
Sen kom annie förbi på kvällen och vi kollade på bonde söker fru, älsk kom också och joinade oss, han hade med sig TRE paket till mig  :D ! Ååååh jag blev massa glad !! Jag gillar suprises och paket !! Inte varje dag de händer, så de va verkligen uppskattat ! Fick beckham parfymen och tillhörade bodylotion till, Ett kitt med tre stycken ansikts produkter, och en raouter, haha. Fast den va nästan lika uppskattad som de andra två så jag slipper den där jäkla sladden dadden till mitt internet ! wohoo !

Kom precis hem nu, har varit på palydate hos Natahlie och Killer, Timba och Killer har busat runt massor i cirkus tre timmar, så nu är han hur trött som helst, så ja vet ju någon som kommer somna som en stock nu efter maten ! Försökte ta söta kort på de två, men de stojjade så mycket så de va inte de lättaste. Trevlans att träffa Nahtalie också, träffar henne på Tok för sällan, var supder längesen !

Nu ska vi strax åka en snabbis till a6, kollar på lite kläder till min hane och köpa en kloklippare till min lilla vovve !

PUSS!

2 december

Håret blev fin fint, lika skönt varje gång när man går utanför frisör dörren och håret känns så där frächt ! Blev visst ingen lunch med Annie, jag hann inte med det eftersom ja klippte mig var ju tvungen att skynda fynda mig hem till vovven så han slipper va ensam ! Så de blev en eftermiddags/kvälls fika på claras istället, men det är ju inte helt fel heller, varm choklad med marchmallows, but bernads är ett stort snäpp godare faktiskt :) !
Jag och Timba slog precis in lite klappar igen, och gisses vad han stojjar med allt ! Fast de är ju trevlans att få hjälp, right? Så nu ligger han här och sussar i mitt knä, de tar tydligen på krafterna att slå in julisar..

Blir lunch med Elin imon, på lingon förhoppningvis, det är vad jag är sugen på just nu iallfall, men inte säkert att smaklökarna känner desamma imorgon, vi får se !

Ska väl ägna mig lite åt tv nu, sen kommer babe med mat, undrar vad det blir`?
Macdonalds förmodligen, har inte så högaförväntningar ;), fast de är ju också gott...
vi lyxade faktist oss med hämt mat ifrån twin i söndas, i like it alot !!!

Har gått och kärat ner mig totalt i en lägenhet också, det vart väl dumt !!?
Ja alldeles tokdumt, för det är inte något som man har råd med, just nu, neverever inprincip, Jo om ja inte vinner storvinst på lotto eller gifter mig rikt ! Timba drar ju inte precis in några pengar, men gisses jag önskar mig den utav tomten !

Här sussar min söto !

visst är han söt när han sover, då ska ni se när han är vaken !
Han kommer bli en tjejmagnet när han bliva stuuuur !

Hejsvejs !

1 december

Blev en snabbis på staden innan, inhandlade mig faktiskt de två första julklapparna ! woho ! Tog lite tid att slå in dom, när man har en buse som ska leka med pappret och snörena, sötis är han !!

Nu funkar internet helt plösligt primaballerina, de har sina upp och nedgångar för de har varit mega slött i lite mer en 1 vecka nu. Konstigt dedär med tekniken. Så får passa på att surfa nu, nördigt i know !
Imon blir de lunch med Annie, restaurang lingon förmodligen, det är mumms !!


(Här slår vi in lite paket, åååh jag måste ha en digitalkamera snaaart)

Eftersom jag måste ha en som är tålig så har jag hittat denna,
Fast den är sämre än min andra jag hade men fasiken den tål ju iallfall vatten och stötsäker. Den tål dock inte samma djup vatten som min förra och inte samma höjd på stötsäker heten, men 3 m djup och 1.5 m de är ju alltid något...
Men denhär duger väl säkert..



Dags för lite icecream tror jag :) !

1 december

Gosh vad jag börjar få ett sne spel på vårat internet, det tar cirkus minst tio minuter att komma in på en sida, om de äns lyckas !! Försöker kolla på webb tv nu, det har gått tio minuter och ungefär 1 min och 30 sekunder på avsnittet !! Jag hatar hatar hatar när inte sånhär teknik jevel funkar, det är sånt som bara ska funka !!

Iallafall ska se om ja lyckas med dehär inlägget..
I fredas blev det bara lungt, idol mys med lite chips och julmust, lördagen så svirade jag och lisa lite på ikea i jakt på en inflyttningspresent till Lena, vi hittade Torleif vi kallar han för Leffe, så han fick det bli !! Han passade väldigt bra in där jämte ludde fårskinn. Trevlans inflyttningsfest med bo diddely och calicalicutta för hela slanten, lite boom boom boom och andra godheter på de också givetvis ! Jag hoppade utgången då jag ville hem till min babysitter och min gosse :) ! Kul att komma hem när det är en liten sak som kommer springandes mot en med en hejdundrande vickande svans..

Igår blev det lussebak me Lisa, Timba vart med också självklart ! Jädrans vad goda dom blev, vi är lite bättre än alla andra, lite för lite saffran kanske då vi tänkte att vi gör 1 1/2 sats så vi började med smöret mjölken osv, sen hade vi visst inte tillräkligt med saffran och kesella så de rävkte till dendär halva satsen. men men de funkade ju ändå. Det syns ju att dom är hemmabakta om man säger så, efter det trippade vi en sväng på julmarkanden, tycker inte de va så mkt att ha bara massa folk inprincip. Efterdet for jag och timba hem till mamma på advents fika !

Funderar på att ta en snabbis på stan, kolla lite julisar !
Tror jag ska klippa mig imorgon också, de måste ja kolla upp så de inte missas !

Hej svejs så länge !