Skohooo mina vänner !

Och fiender, det har jag tydligen gott om ! Men vet ni vad, jag skiter i !! Jajjemeen!
Om folk vill snacka skit, sååå vasseegoood ladies and gentlemen!! Jag har hört det mesta, och vet ni vad? Det drar inte ner mej, utan snarare gör mej till en starkare person ! Visst, ibland har det ju dragit ner mej mega rejält, men det är bara att bygga upp muren igen och igen, tills den blir så stark, så den kan stå emot vad som helst! Den är på god väg nu alltså.. dock inte bara positivt i det, då det kanske går ut över andra, och att man kankse har svårt för att öppna sej och släppa in andra på äns lilla liv ! Men vi får väl se! Om det roar folk att snacka skit om mej, så är jag bara glad att jag kan roa dom så lätt! Heey hoo lets goo ! But, det som folk säger, har dom inte en blekaste aning om egentligen, och de är nästan så det roar mej!

Men iallafall, slut pratat om de för stunden !
Mig know jag är sjyldig er en massa bilder, men inte hunnit ta några, faktikst, jag har haft fullen upp! Men ni får nöjja er med ett par andra sålänge, på mig och min plutt!



hihi, valborg idag, hujedamej vad fort tiden har gått!


HV firande !

Det blir ike något hv firande för mej iår, orkar helt enkelt inte pallra mej ner och står där i regnat och tjooa ! Det finns nog gott om andra folk som gör det ändå =)! Slutade vid fyra idag, gott! Smet lite tidigare då de vatt dö lungt. Gick till a6 istället, haha. Fick med mej en bikini hem. Guuv vad jag hatar att prova bikini, usch usch och snart är sommaren här, hujdeamej ! No No beach 2010 !

Jag är mega trött och seg just nu, så jag lägger in lite bilder later.
Denna gången lovar jag, typ ! haha

Ska träna lite med timba nu med, innan jag får varva ner !


bye sooloong!


GOKVÄLL !!

Varit ledig idag, hur skön dag som helst, verkligen inte gjort nått typ ! Eller jo.
Jag och Pappa var och kollade efter bil i några timmar, en kabbe är vi på jakt efter ! Nu är det ju bara dedär förbaskade körkortet som saknas också! Va fään, måste måste pusha mej själv till det snaart, eller rättare sagt mina vänner får pusha mej en bit så ja kankse tar tag i det snart !

Hunnit med en snabbis på stan också nu på eftermiddagen, lite intensiv shopping, FYND!
Ska visa upp det i bloggen senare tänkte jag.. mycke möjligt att de blir imorgon kanske ! Skulle börjar vid åtta imon, men mötet vatt tydlgien inställt, så kvart i nio it is istället!

Imoon börjar hundkursen också, ska bli såå kul! Få se om Timba å Naldo kan hålla sej ifrån varann och inte leka ! Förmodligen inte, men de måste dom ! Annars blir de ingen träning gjord! Skinka är iallafall inhandlat tills imorgon :)! Måste hacka ner lite lever godis också, i små små bitar!

Hörs senare eller imon!

cyaa!


CONVERSE!

Sitter just nu och snörar och går in alla mina nya converse !! wiiiiiiiie !! snöra är ett jäkla projekt för att de ska bli rätt, samma på varje sko lixom, det är näst intill omöjligt?! Det får va som det är just nu iallafall! Bara de rosa skorna kvar nu, och dom är verkligen ROSA! Kankse kyckas med dom ! Men vem i hundan tänker på att de inte är snörade på samma sätt? Alltså typ höger snöret på den ena skon är under det vänstra snöret, och tvärt om?! Ska nog köpa mej ett par ljuus rosa med ! hihi, och någon annan rolig färg ! vilken färg tycker ni ?! Kanske ett par till vita också, för de skitar man ju ner så jädrnas fort?! Vi får se !

ÅÅÅH vi kom med i hundkuursen !! Nu jäklar ! hihi, ska bli såå himmla kul att komma igång igen, tror timba tycker det är kul också !! Inte lika kul dock när äns hund är den ända som inte fattar eller klarar av en viss uppgift ! haha! då känner man sej en bit dålig ! Men de gick ju ganska bra sist, han var bäst på att spåra i hela gruppen !! han hade nosen nere i marken som en tok och letade till sej sina fynd!
Jag som verkligen tänkte spara denna månaden, men nu rök tvåtusen till hundkursen, som ike va planerat direkt, så det får bli en annan månad helt enkelt, är ju inte så bra på dedäringa ändå!

Meen orkar ike ta kort på mina nya skoor nu, få ta de någon annan dag helt enkelt !
Dags för work imon, upp med tuppen ! Attsingen att hockeyn börjar tidigt, va fään ska de va bra för?
Tänk så tar det SM guld, och man jobbar lixom...

HÅLLER TUMMARNA för att jag får en plats i stockholm också !!
Med min vanliga oflyt, troligen inte !

Have a good night !

xoxo !

Mitt tryne syns visst inte på denna bilden, lika bra det kankse ! haha

Hund mys ala bilder !

HV VANN PRECIS, skohoooo ! Har varit hos morsan och kollat ikväll, och tiggt en bit käk. Kanon goda varmamackor med en smaskig sallat! Innan sudden så begav ja mej hem, fort som attsingen! Och de va ju inte länge de varade, men tjohoo va bra ! Man kanske skulle gått ut idag ändå? Naaj naaj, inte nått sugen på dedäringa!

Dagen har varit kanon bra, Timba och Naldo lekte som stollar, i två timmar konstant! Galet vad dom tycker om varandra, ti,bas nya BFF! Såå himmla gosiga! Tog oss en promenad i skogen också, och försökte ge oss på lite träning, men de gick inte så bra, iallafall inte för mej. För timba ville vara vid Naldo heeela heela tiden! Blev lite picknick också, på ett galet snett bord, så de gick som de gick, colan rullade lite hej vilt!
Jag och Nathalie har anmält oss till en ny hundkurs också, jag hoppas hoppas verkligen att vi kommer med ! ynkla tio platser ju! Håller tummarna!

Här är några få av alla bilder som togs idag :







De avslutade med en kram !! hihi söta va ?

Kommentera nu för fasiken!


Hundmys ala Picknick!

Igår vatt de ju hockey mys, mäster katten alex kom förbi också, och angelica kom förbi och hejjade innan de vatt dags att åka hem, när hockeyn vatt slut ! Typiskt att det bara va sex sekunder kvar innan avblåås ! Timba vatt inte lika goosig med tindra denna gången, va knasit !

Idag ska vi åka upp till hundklubben, hund mys ala picknick med Nahtalie och Naldo, åååh så mysigt de ska bli! Vatt mega längesen vi träffade dom! Ska ta med mej kameran också, i högsta hugg ! Visst ja måste sätta den på laddning nunu! Bäst jag rappar på en bito, måste pallra mej ner till mackmakeriet också, och köpa med mej lite mackor ! Till affären innan dess, och ta ut kosing, för det tar väl fortfarande inte kort på mackmakeriet va? Kankse köpa med nått fika också?


Naldo och Timba ♥ 


Bernads ala Buffe!

Nu äntligen har jag tagit tag i den där förbaskade städningen, så nu är de klart !! Dammat, dammsugit och torkat golven, tjohoo va bra jag är ! Få se när pappa dyker upp bara, förmodligen imorgon! Har ju ike någon telefon, så har inte pratat med honom om de går att flyga nu eller ej, men de märker vi :) ! Får väl försöka hålla de såhär rent och fint några dagar ifall att =).. lycka till ! haha. Jag är en hejjare att stöka ner ! Där kom jag precis på något jag är bra på ! haha!

Frukosten i morse vatt mys mys ! Bernads ala buffe !! Efter det blev det en liten liten svänga på staden!
Ikväll ska jag pallra med bort till malgot och tindris! Hockey bockey ! Hoppas jag inte somnar denna gången bara ! haha ! Timba ska hänga med också, see om han härmar tindra lika mycket denna gången :), haha, de va galet sött!



Det gick ike ladda upp mer bilder nu, knas!


HELLO KITTY ALKOHOL

Hello kitty alkohool ! Såååg inte de galet gott ut ? Det tycker jag minsannen !! mumms !...
Kanske lite dumt att ett sådant märke som hello kitty lanserar alkohool, eftersom det är barn som älskar hello kitty! Helt plösligt så kankse alkohol går ner ännu mer i åldrarna, who knows... ?
Men gott ser det ut iallafall..!


vad tycker ni?


Mojito (moschiiito)

Idag har jag lunchat med malgot och tindra, vanessa va med på en snabb fika också! Lasange på malmborgs, mumma! jag fick en sååå mycket större bit en maria =), fniss fniss ! Sen gick vi och köpte present till Angelica, hihi. Tror det kommer bli bra, hoppas det ! Ska göraa klart resten imon ! Maria gick å suktade efter något gott så det blev kaldd kaka med varmchoklad på cafe aldente, en mega stor kladd kaka, aningen torr dock, men den gick ner ändå, typ!

Vatt tvyngen och pallra oss till systemt också, och kolla in nyheterna. Bacardi MOJITO ! Men dock dör dyr, en sjuttis kostade 170 spänn cirkus, och då skulle det inte blandas ut med något! Så alltså blir de typ två glas, tre om man har tur kankse! men den såg mumma ut iallafall, spana in!

Imorgon blir det frukost med Maria & Tindra och systrarna graaf ! Buffé i love !


19 april !

Three days OFF work nu, TJOHOOOO och skål på den du ! lala, en bit gött att inte har någon telefoone också, så ja ike kan bli inringd. haha ! Fast en bit lost är man ju allt utan telefone, tacka gudarna för facebook! haha !
Uppe med tuppen idag, jobbat sju till fyra ! Istället för halv tolv till åtta, så de tackar man ju ike nej nej till, en bito jobbigt att masa sej upp på morgon kvisten bara !

Blev inget städ igår, orkade inte det, hade verkligen en härlig söndag igår, så som söndagar ska va, gjorde aboslut ingen ting! Mer än att promenerade ut med timba och klämmde i mig min efter längtade kebab tallrik, som jag suktat efter i cirkus en vecka! Och smakade på årets först påsk must! och mumma vad jag gillar den läskeblasken! Hell no H20 !

Ikväll är det hockey bocky igen, inte mega mega intresserand, men det får gåå!
Är ju bara den avgörande matchen som är en bito spännande!

Pappa kom ike hem idag visst, flygen är inställda... sikken osis!

Hörs later , maybe tomorrow!

cyaaa!

Kort & Gott inlägg !


Uppdaterar mer senare, nu ska jag städa städa! Haft en toppen helg iallafall!
Med en massa festande, jag vill inte tänka på hur många timmar...
Ni får lite lite bilder sålänge.



underbara ting ring !

Kolla sikken underbar ring jag har hittat, det ser ut som Timba !! hihi !

Hur sött hade inte det varit om jag gått omkring med denna på fingret?

one day off !

Ledig idag dag ! Tänkte ge mej på en promenad runt munksjön, men de hanns inte redigt med till slut ändå ! Har preics proppat i mej en maxbox och chilicheese på det, mumms ! Chilichiise är så jäkla gott ! Fick ett snurrat sugrör också, men nicke nyfiken på! Det ska jag ge till Emma, hennes son emilio älskar nike nyfiken! Hihi, tar med mej de ikväll !

Varit på telenor också, och hämtat mina telefoner, men de va ike lagade, kunde inte lagas heller eftersom det va fuktskada, typsikt ! Fast det visste ja ju redan sen innan, men hallååå! Vad ska jag ha för mobil nu? va krattan ! Men jag har klarat mej ganksa bra utan det hittills, en bit hanikappad bara, men vem är inte det?

Dags att kila ut en promenad med timbalicous, sen städa klart !
Ikväll / eftermiddag blir det afterwork med min ikeaFAMILY !

Kvällens outfit? hmmm ?

Något i den här stilen kanske? Haha skämt o sido, ljuva 80 tals fest !


15 april, skin !

Haft en otroligt go och soft dag på jobbet, inte ett skit att göra typ ! Skönt att ha de såå ibland ! Så jag gjorde blåbärs milkshake till mina fin fina arbets kamrater ! Med vaniljsocker i, mumms ! Tiden flööt på hyffsat snabbt ändå, trots att de va så mega lungt ! Sitter och ägnar lite blickar då och då åt hokeyn, men det är ju bara sista avgörande matchen som är spännande, nu kan de ju spela kvitta egentligen !

Imon har jag one day off from work ! underbaart ! Jag hoppas på sool soool soool !
Blir lite AW med jobb kamraterna också, av firning av våran lille tysk, som flyttar tillbaks till Tyskland igen ! Lite surt att jag jobbar extra på lördag, annars hade jag varit ledig, Fredag, lördag och söndag!

Men hoppas ni haft en toppen dag idag?

Här får ni lite bilder ifrån när jag hoppade med timba, haha ! Min plutt !



Är han inte för duktig?


Work !

Igår vatt de work, glass pass halv elva till fyra, underbart när de är sånt väder som de äro =)! Efter det blev det bumms hem och hämta timba och sen vidare ner för att möta malgot och tindra, det blev en hel kväll =), himmla mys ! Timba var helt super gosig, han försökte härma tindra typ, så jäkla sött ! haha ! Underbara små liven! hihi !
Ska snart pallra mej iväg till work igen ! huuua, en bit tråklit när soolen skiner som bara den ute! Vatt uppe åtta i morse och tog mej en promenad med timba, redan dåå vatt de klar blå himmel! galet ! kanske sommaren är på väg? Eller vad tro ni ni ?

Är dock himmla bitter över att jag inte fick min semester när jag ville, hela min sommar är förstört känns de soom :( !! Såååå surt !!! gaaah ! Jag blir så trött på de häääär ! De flyttade tre stycken av cirkus 55 anställda eller vad vi är ! GIVETVIS vatt jag en av dom, som vanlgit !!!!!!!!!!!

dags att pallra sej ut med Timba agaain ! Och fixa sej en liten bito!
Hörs ikväll !


Sötnötar !!!!

Härliga dagdag !

Sol sol sol, underbara sol ! hoppas vädret håller i sig i några dagar nu !
Vatt uppe på hund klubben innan och tränade lite, och timba fick springa av sig en bito ! Han hoppade också över hinder !! hur duktig är inte han på en skala!! De va såå kul att se ! fniss fniss !! Tre plank klarade han, duktigt minsannen !

upp med tuppen imon för work, huuuaa! Möte med två chefer också =/, det gör mej en bit nervös, har ike en aning om va de vill lilla mej ! Men ja över lever nog. håll tummarna !

Dags att kolla top model nu!

See ya !


Skin skin som den sol du är !

Hej mina godbitar!
Nu vatt det ett tagsen igen, och jag kommer knappt ihåg vad jag gjort det senaste ! Men idag har jag varit och hämtat min lilla plutt, såå jag saknat honom! Han har varit borta i en och en halv vecka cirkus ! Mys att ha honom hemma igengen :)! Vi ska åka upp till hund klubben senare, och släppa honom lite lös och träna en bit! Ska bli kul! hihi, se om han fortfarande lyssnar, förmodligen inte, de va ju mega längesen jag tränade med honom!
Såg att dom hade agility träning imon, någon prov omgång tror jag, det stog iallafall ingenting om pris och så stog det att "alla är välkommna". Det borde ju min lilla plutt ingå i de där "alla".. hade varit galet skoj, men då måste man kunna jobba med en lös lydande hund, det är ju inte han kanske! Typiskt !

Ledig idag iallafall, och skolen skiner ! Wohoo!
Håller på med en massa tvätt och tvätt och städ! Inte lika roligt ! Men skönt när de är klart!
Ska ta mej ut på en promenad nu, i solen!

På med solbrillorna! Watch out !

Är han inte för underbar?


...

Dagen började bra bra, tipp topp ! Men sen vände det illa kvick !!!!
Jag förtsår inte.... varför?

Skynda Fynda !

Skynda fynda mej igen ! Så hinner inte berätta om min underbara helg nu heller !! Det är skönt att man knappt hinner vakna innan dagen är planerad till fullo :) ! Sååå mina vänner, måste röra på mig nu !! Lyssnar på underbar sommar musik och bara mår allmänt bra =) ! Nu tar jag på mig min hatt och pallrar oss iväääg !




kärlek


Underbara dagdag !!

Tänkte bara bjuda på en bild lite snabbt, mig idag !
Har ike tid för bloggning nu, tror jag ej ! Men igår vatt det en tipp topp kväll och en underbar dag idag =).. Men vi hörs imon gott folk!


Är jag inte för snyyygg i min hatt ! Mig gillar !!!


Mormor godis skål

Glömt att visa er bild på min nya "mormor" godis skål ju, den är tok söt ! Nu är den dessvärre typ tom på godis, får ta ett kort till någon gång där den är proppfull.. men här är ett smak prov !


Visst är den för söt ! Det är dock en bit farligt att ha sådan, ja köper verklgien väldigt sällan lösgodis, men nu har ja mummsat mig några bitar varje dag de senaste. Just bara för att den måste fyllas med en massa godis för att se sådär ünderbar ut och upfylla sin funktion... mumms !!