Docktor Jones.

 
Dags att bege sej mot sjukhuset och träffar farbror docktor! Finally ska stiften ut! Och jag kan förhoppnings vis börja duscha utan en påse på halva armen. Tusan så gott!! Håller tummarna för att allt ser bra ut. Efter det blir det träna handen hos arbetsteraputen. Tacka gudarna för att jag har fått fri kort :)
 

Django.

 
Idag har varit en ypperlidag, hela dagen änna. 
Hunnit med en hel del, efter förmiddags ronden så unnade jag mej lite solarium, hämtade ut paket, postade brev. Mötte upp A. för ett besök på Brimestore :). Sedan promenad x två (eller fyra). Tillagat oss lite mat gånger två också. Kyckling/pesto/mozzarela i ugnen på Ciabatta brö. Och lite spenat söppe igen till kvälls mat. Jössös.
 
Kosade ner oss i soffan som vanligt av kollade på Django (som alla pratar så gott om) och top modell. Hann även med att bleka tänderna en bit med, spännande.!!
 
Saknar mitt hjärta♥
 

Baby i love you.

 
Mitt hjärta hoppade till av lycka när posten damp ner i brevlådan vid elva snåret :) Loveletters x 3 ! Wihooo! Nu har jag typ skriv kramp, inte van att ha brevvänner :). Och skriva med papper å penna.
Vilken underbar dag detta har varit :)
 

I don't care what they say, I love you anyway.
No need to go insane, cause we got a rocksteady love.

Iknow we're diffrent. It's quite insane
We found each other, and no one is to blame

You make me happy. I'm glad you came
I know I missed you, I hope you done the same

I don't care what they do, I'm so in love with you.
I know you feel it to, cause we got a rocksteady love.

I know we're diffrent. I like your style
Sometimes crazy, but always with a smile.

 


Monday.

 
Helgen har varit tipp topp. Lördagen började med lite förkrök hos Ogge, sedan vidare till 25 års fest, klackarna i taket till massa gamla godingar. Vidare ner i min gratis taxi ner till staden för gästlista på Harrys. Sjukt bra!! Mot natta kvisten så blev det sleep over hos finaste Angelica. Macdonalds mat på natten och till frukost.?..
 
Sikken slappdag vi hade igår, låg i sängen till typ halv sex innan vi masade oss vidare för promenad till Gräshagen. Till lagade oss en liten söppe. Och inte vilken soppa som helst, spenatsoppa med ägg och knaper stekta bacon. Yuammi! Ingen direkt bakis mat, men någon gång måste man ju va nyttig. 
 
Varit uppe med tuppen idag, på secret möte, och sjuukt vad man vill nu alltså!
Avnjöt också en frukost på Johans.
 

Casting.

 
Skicka ju in min lilla bus till modell/reklam film.
Och fick svar, att de hör av sej när det är dags för casting :). Wihoo! Håller tummarna att han kommer med till Castingen och sedan ännu längre såklart.
 
Men med dessa tre bilder som jag skickade med, så borde han ju komma långt :)
 

Rockstedy love.

 
Igår hoppade mitt hjärta till av lycka när jag fick höra din röst en snabbis :)!! Längtar till mitt loveletter som kommer på måndag förmodligen. Längesen man hade brevvänner, haha.
 
Blev en svänga till Dalvik igår och sedan en snabbis utgång. Bugg dansande på Karlssons, så de stog härliga till. Jisses, pain. Kvällen avslutades sedan med en pizza innan de va dags för hemfärd, och den satt som en smäck.
 
Vatt på jobbet en svänga igår också och hade utvecklings samtal. Jag säger då de, dom är för underbara!!! Och jag likaså tydligen :). Orden värmde så i hjärtat!! Coop Äger.!
 
Inte nog med det, så ska ja få spendera kvällen med Coop, "Team Östra"! Alla är taggade ut i fingerspetsen och förfesten börjar redan klockan fem, kankse dags att masa sej in i duschen! Whoooop!!! Denna kvällen kan ju inte bli annat än lyckat.
 
Trött som bara den dock, sover dåligt som en kratta nu för tiden.
 
.
.

The Impossible.

 
Haft en mys dag idag igen.
Började dagen med stoorstädet här hemma, stress ner till Espresso House för att hålla Angelica sällskap på jobbet. Lite lunch hanns med också. Gasade hem till mej efter det och hade Bull bak med systrarna Lundell. Vi är ju kungar på att baka. Blev kanel bullar, Vanilj & Kardemumma bullar och Oboy bullar? Dom sista va dock ingen jätte hit, så dom fick minsann Alec släpa med dej hem :). Kunde gått riktigt illa när ja inte tänkte mej för och skulle värma smöret i mikron. I paketet. Blixtrar och dunder & magiska under. Tur att Angelica har falk öga!
 
Kosade sen ner oss i soffan med täcke, chips och kollade på The Impossible. Jisses, vilken film. Tänk att de verkligen har hänt på riktigt? Sinnes.
 
Undra om man ska försöka krypa till kojs? Inte det enklaste utan min finaste dock.
Fredag imon, igen.. Då blir det fika på work :)
 
Saknar

Underbara du.

 
Igår vatt en väldigt jobbig dag, ett farväl som tog på krafterna och tårarna. Men vi ses ju snart ♥ ! Saknar dej så det gör ont, så grymt ensamt här hemma nu på kvällskvisten. Och det har bara gått en dag? En endaste dag?
 
Har iallafall haft en ypperli dag med bästis idag. Har hunnit med en massa. Upp med tuppen för att bege oss till ryhov. Två virrig pellar som yrade runt. Ett gips mindre, så jäkla skönt, träff med arbetsteraput och en halv svimmande Angelica. Haha. Sedan bums ner till staden för en snabbis fika innan det va dags för ögonfransförlägning :)! Fick för oss att vi skulle ta med hundarna på promenad och grilla korv i vattenlednings parken i denna kyla. Sagt och gjort. Och det va minsann en upplevelse i sej. Lyckades dock med värsta bästa glöden ever. Mörknade på en aning så de vatt kolsvart och as kallt när vi skulle trippa hemmåt i nedförsbacke i skogen inte nog med det så va det isbana ner! Jissses!! Vatt bud på plastpåse åkning på vägen ner asså!
 
Hem kom vi tillslut, och hela oss va som två isbitar. Har nog aldrig haft så ont av kyla i tassarna i hela mitt liv. Converse is the shit. Amalia! Hoppade runt som en hoppande böna här hemma. AJ AJ AJ dom tinar dom tinar. Vilken smärta alltså. Jag säger då de, vi lyckas med det mesta.
 
Movie och Efterlyst hanns med också, och home delivery på Chips, dipp, choklad, morätter och gurka.
 
Jahaja, då ska man försöka att krypa ner sej själv, ensam... puuuh.
 
 
 
 

Tjollahopp i lingon skogen!

 
Dagar och veckor har sprungit på med en väldans fart. Förutom de sista dagarna som verkligen gått i slowmotion! Har hunnit med, Julafton, Juldagen, Bröllop, Nyår, Operation, Göteborg och lite annat smått & gott. Börjar bli en aning rastlös här hemma, kryper snart på väggarna! Hade ju kunnat köra stor städet, men kan värken städa eller diska typ med min "Hellboy" hand. Ofräschast i staden är jag med, men lite små mäckit att duscha med en hand. Bara 48 dagar kvar!!
 
Nåjja innan dess ska jag hinna med tre besök hos sjukhuset och gå till en arbetsteraput.
 
Tur att jag har min lilla husmor här hemma minsann. Och imon kommer äntligen systrarna Lundell hem om jag inte minns helt fel, känns som dom varit borta i evigheter. Nu fick ja mej ett smile på läpparna!
 
Ynka sju dagar kvar. Hur ska jag klara mej?