On my waay!!

Nu sitter jag på bussen på väg mot Götlabooorg :)! Whooop!! En extra buss sattes in, alltså direkt buss! Gött att slippa mellan landa i Boråååset!

Hoppas ni fåår en tipp topp helg mina vänner!! Det ska iallafall jag ha, så de sååååå!!

MUST HAVE!!




Hemklickat, jaaa tack!!!


Ensamt.


Att det kan vara så ensamt att komma hem bara för att inte lille bus kommer springandes med svansen på högvarv och möter mej vid dörren? Ensamt för att han inte ligger här brevid mej nu, när jag sitter vid datorn. Som han ALLTID gör. Min lille plutt!!

Jobbet har gått finfint. Nu ska ja jumpa in i duschen och packa en liten kappsäck till GÖTEBORG!


Tomorrooow!


Biljett till Göteborg köpt och klart :)! Imorgon 15.30 beger jag mej ! Wiiiihopppa!
Får stressa ner till juneporten efter work, eller rättare sagt innan work eftersom jag egentligen slutar fyra.

Ska bli kul å äntligen träffa Daddi :)! Inte träffats på cirkus ett halv år. Jisses va tiden går fort!
Hotellfrukost och en heldags shopping!

Timbas kapsäck är packad och klar!

Dags att göra sej redo för work!! 




Pain!


Haft fanders ont i magen nu i en timma!! Vatt tusan ett tagsen nu, nästan glömmt bort hur det känns! Men herremiiin kööörs!! Att jag gick såhär dagligen förr typ? Snacka om envis som en gammal get! Försöker små städa lite men inte det lättaste när man går halv vikt och kvidandes.! Bohooo!

Kanske ska krypa ner jämte denna lilla krabat istället?


Gåloss





NY Header.

Vad tråkigt de är när man försökt knepat å knåpat på en ny design (där av lösenodsskyddat för en dag, för den va kaos) iallafall. Stör ijäl mej på att jag inte lyckas. Och att inte bloggen ser lika dan ut på iphonen som på datorn? På telefonen är det still den gammla skrutten..

Iallafallen, haft en bra dag. Jobbat 8-12, snacka om glassit!! Fler sånna pass åt folket, tack! Sedan ner en sväng på staden.! Ska ge mej på lite stor städ tänkte jag, men tiden tickar på och jag skjuter bara upp de.

Nya Headern blev iallafall såhär;


Den förra som orsakade KAOS vatt såhär;


Nelly.

Wihoooo!

Idag hade mitt paket från Nelly kommit, så jag och Timbas traskade genast bort till Ica på Torpa och hämtade det! Allt passade perfa utan en tröjja, craap! Jag brukar ju vara på tok för lat att skicka tillbaks.

Nu ska jag äta lite gårdagens Tacco Gratäng! Mumms!

Knep, min blogg ser annorlunda ut på datorn och på phonen?
Why? Oh Why?


KAOS!

Jag kan ju inte påstå att jag är någon hejjare på dehär med att designa om min blogg!!
(Miiiiia heeelp me)

Ursäkta KAOSET!
De tar jag tag i en annan dag, nu måste ja krypa till bingen!

We will be victorious !!



Bjuder på denna. Haha.


Dansa, Pausa!

Haft en tipptopp ledig dag!!

Bjussat damerna på käk (Taccogratäng med fetaost sallad) hemma hos mej. Stimm och Stojj med hundar :)! Bella vatt inte lika förtjust i den nya kompisen som Timba dock. Haha. Lite chill på sofflocket innan det bärde av till en kvälls tripp till IKEA för glass & spaning i varuhuset, Tindra lekte loss på varenda avdelning. Jössös vad mycket fint det finns, vill göra om här hemma nu! Och en sväng till djuraffären. Aningen skämmit dock att vi råkade välta ner en akvarie prydnads sak som gick i kras! OPS! 135 spänn, vilket överpriis!!

Imorgon jobb 7-16. Men sen äntligen ONSDAG! Wihoooo !!


Haha sööötnöt!!

Chokladsås med glass?


Home sweet home!!

Jobbdagen har gått fin fint :)! Efter den, skynda fynda hem för att göra iordning sej för förfest ala Dalvik!! Efter en bra kväll, trippar jag hem! Från Dalvik till gräshagen, klockan 23.00 på kvällen! Bäcksvart och inte en aning om vart man ska gå! Men hem hittade jag iallafall med mina raska steg! Hade ju lasange i kylen som mamma varit å lämnat! Såååå klart jag hittar hem!! Gott vare också :)

Ibland förundras man lite över hmm vänner? Som fortfarande tycker att de som hände mej för sissåådär typ ett par månadersen, är man nöjd, glad och tacksam över??

Jaja, jag trodde allt var glömmt och "förlåtet" även att det inte fanns så mycket att förlåta! Men whateveeeeer!

Wierd.


Förstår inte hur man kan hata något, fast samtidigt tycka om det och sakna det?

Staden vaknar?

Jobbdagen har flytit på som smoort!! Blev passbytt från 10.30-20.00 till 8-16 =)! Inte mej emot alls!! Man sliter ju inte direkt ut sej i sfm, herre min kööörs, sikket chill pass!!

Fått ett märkligt brev från försäkringskassan idag? Sjukskriven brev som ska fyllas i? Hmm, inte visst jag att jag va sjukskriven! Haha. Kans.

Filurar lite på kvällen. Det vankas tååårtkalas mys på Cigarren! Orkar man? Jag är mega mega trött! Men en bit tårta och ett glas vin orkas väl alltid med? Eller :)?

Lääängtar som tusan till GÖTEBORG!! Om en vecka bär det av, wiiii!
Fredagkvällen ska spenderas med finaste Emma och några glas vin på nått mysigt ställe. Sedan lördagen ska spenderas med en heldag utav shopping med käre far, som är hemma på en veckas besök :)!

Får hålla tummarna för Team LK att de kammar hem Tabergmils vinsten. Eller ja iallafall hoppas att de kommer bättre än typ näst näst sist av sisådäär 300 lag? Jäklar, vatt vi verkligen så dåliga förra året? Haha. Jag tyckte vi va ASBRA!




Last year 9.00 på morgonen


What a night What a night.

Gisses vilken otroligt jobbig natt jag har haft!!! Inte sovit en ändaste blund, somnade väl runt sex snåret imorses!! Jössös att folk kan med att störa min skönhets sömn så otroligt mycket! Men Linda Key blev en helt annan människa, fly galen!! Ni skulle inte tro era ögon eller öron om ni såg mej! Men även jag kan minsann säga ifrån ordentligt!! Fast blev lite rädd för mej själv, psykbryt ala allan, helt plösligt!! Men så går det när man är irriterad på folk och sjukt trött! HA!

Varit som en Zombi idag med andra ord, inte blivit så många knop gjorda, som de skulles! Bara varit allmänt lätt irriterad, på folk, på banken, på bussen som va tre minuter för sen, på netto för att de va sju mils kö!! Gaah!!

Vatt redan kö till XL Hardwell Club Caj klockan Fem idag!? Sinnes!! Åååh vad jag så gärna hade viljat gå! Men mycket som säger imot just idag!! Vi lär ju missa något... stooort!!

Nu ska jag bänka mej framför tvn, kanal 1 it is!! Skönhetsbubblan nu vid nio och sedan debatt vid tio som också handlar om skönhets operationer! Som gjort för mej och min chips påse! Nått ska man ju betala den där jäkla radiotjänsten för som kom här om dagen. Hmm!


Våra panncakes yesterday!!


Du är aldrig ensam!

Haft en brabra dag på work :)! Första gången på länge jag inte gick hem tidigare, känns de som! På kvällskvisten lagade vi till oss lite pannkakor med kanel sockrade äpplen/päron, glass, chokladsås, hallon & blåbär! Mumms!! Hade även ett samtal med boss, som fick mej att tänka på nya möjligheter och se ljuset i tunnlen :)!

Fick en bit ont i mitt goda hjärta innan! Men ibland så orkar man bara inte mer! Så Tröst shoppade lite på Nelly, wihooo!!

Imon blir det en välförtjänt sovmorron, hundvakt åt bella bus och en lunch på staden! Kanske Club Caj på kvällen om så orkas! Feting DJ som ska dit!

Tjoff Tjoff

Husmor Linda Key.

Nu har jag precis varit och handlat lite flytande föda.
Såsom Blåbärs soppa, Gainomax, Filmjölk och brus vitaminer.! Man måste ju ta hand om sina nära & kära som inte kan äta vanlig mat just nu!! Husmor doktor Linda ryckte in dirrmod!!

Själv har jag minsann ätit på Max idag för himma gott, med lille Mor. Bror och Jonna kom förbi med :)

Nåjja, nu har jag lite att styra med här!

Vågar du, vågar jag?

Jag vill göra nått stor slaget! Något nytt. Här i Jönköping är det samma gammla tråkiga visa dag ut och dag in. Vill åka bort! Ett sådant pass långt tag så det blir en förändring!! Men jag är väl aldelles för feg för att röra mej någonstans helt själv. Men tänk, snart 24 år? Och vad har man gjort? Inte ett jota. Jobbat sedan studenten?

Man måste våga här i livet. Våga att testa något nytt. Våga utmana sej själv. Våga lämna. Våga vara ensam. Våga ta steget. Våga växa. Våga säga hej då till alla nära & kära. Bara våga!!

Frågan är bra när vad hur?

Vågar du? Vågar jag?

Living young wild and free.


Sååådääääär ja :))! Check bock!!
Iväg skickat å klart!!

Wihooooo!!!

Chihuahua Träff.

Hemma igen efter promenad upp till Vattenlednings parken för Chihuahua träff och sedan promenerat hem igen :)! En massa mys!! Börjar dock ana att Timba är gay, gisses vad han va på en annan hane, hela tiden! Haha.

Strax blir det en liten Macdonalds dejt med Mallgrodan. Kommer sitta som en smäck! Sedan hem och städa och fixa lite, boka biljett till Göteborg å lite sådär allmänt fix :)



Loong time no See.

 

Mycket som har hänt det senaste, där av ingen bloggning. Men ska försöka skärpa upp mej en bit med det :)!

Min helg har varit toppen :))!!! Men gisses så fort dagarna springer på!!
Fredagen spenderades med Spansk Afton ute i Bankeryd, jätte mys!! Blev sedan en impuls utgång på det. Till Karlssons för omväxlings skull!! Sjukt bra!!
Lördagen så vatt planerna fest i Vetlanda, men det hanns inte med redigt. Då skjussen gick redan vid klockan fem. Så det blev hemma mys istället med bra sällskap, Hamburgare, Klyftpotatis och ett glas vin på det :)!

Nu är det dags att masa sej in i duschen och bege sej på Chihuahua träff i vattenlednings parken. Mys!!! Hoppas solen håller i sej lite till. Min lille plutt ska få springa av sej lite :)

Annars är jag bara orolig just nu, när man inte hör något från en person på flera dagar =/....?
Knas.


RockaBilly festen vart dock hur bra som helst!!! Jisses.
Lätt årets bästa feeest!!
Jag kommer aldrig kunna ha en 25 års fest, för det kommer bara bli en flopp jämnfört med denna!!


Jidder o Knas!!

En grymt lång arbetsdag. På 9.5 timmar!! Det värsta passet ever!! Min dag och min sommar räddades lite dock, när jag insåg att jag faktiskt känner en av de nya sommar jobbarna :))! Wihooo!!

Iallafall lång dag, lång kväll och ännu kortare natt!! Upp till jobbet om sissådär 3 timmar!! Kommer vara lagom pepp inför Spansk Afton! Not!


ROCKA BILLY

Nu har vi precis kommit hem från A6 en snabbis.

Dags att hoppa in i duschen så man är redo för fixfix när fina Lisa kommer soon :)!

Vinet är uppkorkat och The BaseBalls spelas för fulla muggar för att komma in i rätt mood!!

NU KÖR VI!!


Hmm?

Jag blir bara så otroligt lessen i ögat och besviken!!

Hur som haver så har dagen bestått av håll i hatten, jobb! Efter en vecka hemma! Eftersom vädret suger så hade jag inget party humör för fem öre! Trött till tusen också! Så blev en kvälls promenad till Max i snökaoset, sedan hemma kväll på sofflocket med trevligt sällskap :)! Lugnt och skönt! Förutom min satana magvärk som smög sej på innan, men lite massage på det!

Imon kommer finaste Lisa hem till moia :)! Som jag saknat henne!! Och så taggar vi ÅRETS BÄSTA fest imorgon! Med många underbara människor <3