Tummar och Tår.


Haft en brabra ledig dag. Eftermiddagen har spenderats i Idas Park och Friadalen med lilla familjen. Sommar fest för lille Theo (som börjar bli en stor kille nu). Sång, Dans, Tipspromenad och slutligen fika i friadalen :)!

Mår kalas konstigt just nunu, öm i hela kroppen typ? Men det ska ja sova bort sedan! Och vara pepp för ännu en jobb helg som börjar 11.30 imorgon :)!

Håll alla tummar och tår för mej imorgon. Det är då the big thing kommer!!
En smula nervöös faktiskt!! Hujedamej!


Shit faan ljög han?


Whoooop Whooooop!!!!!!!

Fast en konstig känsla. Hjärnan fylls med tankar!!!
Dåligt samvete, nervös, sura miner och ångest ala allan!!

Men tiden som har varit har fått mej att fatta!

Jag har dansat sista dansen, kom ihåg mej som en krigare!

Några bilder ifrån Tisdagen







What a night What a night!

Sitter och kollar på fotboll! Vad hände där? Sverige - Island! Vi leder med 3-1. Whoop!!

Hahahaha gårkvällen asså! Snacka om en spontan och en sjuk galen tisdag kväll!! Sånt gillar vi!

Började med jobb jobb till kvällen, jag och lina började smida lite planer! Planer som att ta sej ett glas vin på twin efter jobbet, solen va ju trots allt framme! Och planen blev verklighet. Lite mer än så kankse!

Började med att chilla lite på twin med Göteborgarna som vatt här på besök! Blev dock mer än ett glas vin!Somvanligt, men hade inte räknat med annat. Sedan efterfest på deras hotell (nästan förra sommaren minnen på det). En massa gratis alkohol upp till rummet! Whooop!

Begav oss sedan hemmåt till mitt kvarter. Där det bjöds på Eldshow!! Fett coolt! Sedan lite sleepover på det :).

Varit otroligt seg idag. Inte gjort många knop alltså! Förutom att belatat räkningar och varit ute med hundarna. Men det är ju så sjukt kul att bara göra sådanna spontana grejjor! Det är alltid dom som blir bäst :)
Jag älskar att ta dagen som den kommer! Denna sommaren kommer bli awesome!


Håll i hatten.


Håll alla era två tummar för mej imorgon! En bit nervös faktiskt!

Lördagen


På lördag morgon vatt de upp och hoppa tidigt på sin lediga dag! Men de ångrar jag inte en sekund!! Jág och Timba begav oss ner mot staden för att möta upp resten av goa gänget. För en sväng på Torget, Fikastund, En runda på staden och lite glasspaus :)! Så mys!! Timba vatt helt slut efter en heldag på stan :)

På kvällen blev det först förfest hos Malin och sedan trippade vi vidare till vårat bokade bord på twin klockan åtta! En hel kväll på twin med andra ord! Ack sååå mysigt :))!! Hade kalas skoj!! Äntligen kommer sommaren så man kan hänga på twin!! God mat och en massa vin och trevligt sällskap :)






Notan plus en flaska vitt till!
Hajja att vi betalade ca 1700 kronor för vin?
Tacka gudarna för min Zumbali 139 kronor ala 3 liter på systemet! Haha
Hade fått 12 boxar för samma pris! Alltså 36 liter vin istället för 5 liter vin!

Men de va lätt värt pengarna, för de va en underbar kväll med underbaramänniskor :)!


Fredagen.


Haft en gymmt sjukt bra awesome aldelles ypperlit bra ledig helg!!!!
Fredagen spenderades med Grillmys, drinkar och vin!


Call me maybe.


Hej hoppsan sa!

Tog mej lite ledig från jobbet idag (igen), kännde att det behövdes! Efter några riktiga kaos dagar :(!
Bättre kommer det väl bli, hoppas jag! Men bra kommer det aldrig bli!

Jag har varit totallt off från omvärden nu ett par dagar nu! Men har haft lite annat att stå i ♥ ! Kommer väl fortsätta att vara en aningen off. Men idag ska jag iallafall orka pallra mej ner på staden en sväng, måste komma ut lite från min lilla lya! Sedan till kvällen blir det ett premiär glas vin på twin med fint sällskap. Mys! Vissa enstaka vänner finns verkligen alltid där när man behöver det!

Tjipp Tjipp!
Hoppas ni mår bra! Där ute i soolen!

Änglen i rummet.





Vägrar att inse.


Sitter här och myser med båda hundarna i knät efter en långpromenad!

Varit en lång dag på jobbet, (fast den har ändå gått fort jobbmässigt) Men kännts lång på ett annat sätt. Med den där eviga väntan en hel dag på ett svar och hur det går och när tankarna är och snurrar någonanan stans än på jobbet.. Att man inte kan vara där som man faktiskt behövs som mest, utan att man måste gå på jobbet i flera timmar och bara undra. Arg, Lessen, Besviken & Förvirrad.

Fortfarande ont i min tass också! Men det är ett ilands problem just nu!
Jag tänker inte på jag:et utan jag tänker på laget.


Be strong ♥


Du måste flytta på dej!!


Nu sitter jag här iordning gjort och klar med ett glas vin i mun!! Invänar min skjuss från Götlaborg, som är här om cirkus en timme, så jag kan fara vidare till Micki ala 25 års fest! Wiiiihoo!!! Bättre sent än aldrig, det är så jag ser på saker och ting :)! Till och med meckat med lösägon fransar i brist på annat. Börjar bli aningen rastafari rastlös. Men pumpar Greyhound på volym!

Jobbdagen har flytit på fin fint, took luungt idag?! Konstigt nog?!

Ibland blir man förvånard, att folk bara hör av sej helt plösligt från ingenstans bara för att det passar dom?
Iallafall, sånt ska jag inte tänka på nu! För jag ska ha en grymt trevlig kväll :)


Fantastiskt bra!!!


Gårkvällen vatt helt FANTASTISK BRA!!! Galet roligt!! Som vanlgit är jag dock lite väl övertaggad jämt till våra personal fester! Haha. Så de slutar ju som de slutar :)! Men man lever bara en gång, så får passa på att bjuda på sej själv emellanåt! Haha. Om jag kommer ut? Jag kommer knappt in! haha

Började med att damerna kom hem till mej vid fyra snåreet, sedan begav vi oss vidare till John vid sextiden! Slutligen SLIVER!!! Whoop! TACK IKEA JÖNKÖPING! För ännu en sjukt bra galen fest!!

Sikken dag vi har haft på jobbet idag! Jössös. Sjukaste dagen på länge!! Har varit översvämmat med folk hela dagen! Men dagen sprang iallafall på fort fort fort! Och jag va inte ett gnutta bakis, konstigt nog? Men tackar gudarna för det.


Ballat ur.


Åååh nej jag missade macdonalds mat!! För att min telefon har ballat ur!! Går inte att ringa till mej, typsikt!
Tassen är inte bättre, men har iallafall stapplat mej runt på en promenad med båda hundarna! Det gick! Sakta men säkert! Och bror kom med en ny huskur.

Nu ska jag fixa med min tvätt, men de är ju påtok för fullt i min gardrob, så de får inte plats!! Ilandsproblem! Men så irriterande!!

Kvällen kommer bli grym!!!



PAIN!!!


Har cpcpcp nil förbannat jävla ont i min lille tass!!! Min lilltå är snart större än storsåån.!! Det gör galejj ont och jag avlidet snart av ren smärta!!! Gaaaaaah!! Vad ska ja ta mej te?

Haltat mej igenom en hel arbetsdag, plus lite övertid tid! För herremin körs vad folk vi hade i kvällsingen! Kunde ju lixom inte lämna mina fina kollegor i sticket! Alltså för engångs skull. Gick jag inte hem tidigare, wihooo!

När jag bussade hemmåt mötte jag upp en grymt trevlig tjej som skulle köpa mina bralls! Svirade hem till Lovisagatan! Shit, känndes typ som jag kännt henne i hundra år! Är inte sånt ganska sjukt? Hur som haver, 80 spänn rikare!! En sak till som är knas, att jag sa till Maria igår att de va längesen jag fick en bonus check från h&m, vad låg i brevlådan idag? JO bonus check! Katchiiin!!

Efter lilla besöket så kom Mamma med lite huskurser och vi tog en promenad med hundarna, eller ja en haltande slow motion promenad! Hoppas de går över tills imon (förmodligen inte). Vill ju kunna ha highheels imon, eller åtminstone converse!! Tusan! Och vårdcentralen är kokkabengalo!! Ta en alvedon vettja! Noo shit sheerlook, kan ni ingen annan fras?

TAGGA MORGONDAEN! Double Whoooop!


HAHA asgammal bild!!
Men vill ha tillbaks mitt lååånga tjookka hååår!!!
Här var det ändå tunnare än vad de va förr förr förr!!


My weekend in some Pictures.








Underbara folk !


Sjukt bra helg!!


Helgen som har varit har vatt en galet bra helg!!
Aldelles för mycket vin och lite för lite sömn!! Men aldelles aldelles underbar!!

Fredagen började med jobb 7-16. Sedan till kvällsingen inflyttning fest/mys hos Linn. Där det bjöds på tapas, chips, godis, färsk frukt, vin och spel!! Trevligt sällskap och en massa tjöt!! Sedan utgång till Harrys/Sliver. Med fyllekameran i högsta hugg. Haha.!

Lördagen först lite jobb 11-16 glassiiit!!! Jobbdagen bara sprang förbi!! Sedan hem för en liten vin middag med Malgot. Jag skippade fisken dock, som bodde i en apoteket påse! Haha. Lite mera vin innan de vatt dags för ännu en utgång till Harrys/Sliver med Conversen i taket hele kvällen!!

Söndagen vatt jag faktiskt en aningen seg, måste jag erkänna! Men det ändrades illakvickt! Vatt ju bara att masa sej in i duchen och tagga till för årests stora restaurangfest Carlsberg Cup 2012!  Började med förtagg hos Malin vid halv fem snåret, sedan skjussen upp till Bowling Arena! Där det sattes igång. Bowling, GrillBuffe, Öl/Cider/Mintu och efterfest! Inte nog med det så kom IKEA på fjärde plats!!
Sjukt bra jobbat!!

Igår vatt de jobb 7-4, när jag kom hem vatt jag sjukt trött efter en bra helg så somnade som en stock. Och hade värsta cp drömmen! En hel busslast kom hit, hem till mej och trängde sej in och traschade både mej, maria och hela min lägenhet. Sen vaknar jag i panik av att de plingar på dörren! Sheeeses. Mitt hjärta hoppade i 1000!! Öppnade jag? Svar nej, vatt ju livrädd för tusan när jag vaknar av plingandet på dörren efter en sån dröm! haha.

Lite bilder från helgen kommer i nästa inlägg, annars blir detta på tok förlångt.


Frisöör!


Gick upp med tuppen i morse, för att bege mej till Frisören! Hon kännde för att ta fram mina själv lockar och tjaa varför inte prova. Är ju ändå ledig idag!! Måste dock ta mej en dusch sedan, så jag ser hur det ser ut egentligen! Men nu är det fräscht igen! Känns ganska skönt ändå.. Trots några centimeter kortare..

Hämtade Bellos efter frisören och nu ger jag mej på ett stor städ här hemma, det kan behövas! Ska damma och skrubba i varenda liten vrå. Vårstädning! Köket och Toaletten - Check! Bara resten kvar.. Huua!

Men vad hände med att man inte äns kan hejja på varandra på staden längre?? Förstår fortfarande inte varför vi inte äns är Fjäskbook vänner längre.. Men söta lilla my trippade på som aldrig förr.. Nåja!


Hey Krulltotta!


Days Forward.


Har några dagar i MAJ månad att se fram emot faktiskt :))

♥ 11/5 - Inflyttning mys/fest hos Linn sedan kanske Kalle Baah!
♥ 13/5 - CARLSBERG CUP!!
♥ 15/5 - Klippa mej (Ser jag väl inte fram imot direkt, men skönt när de är ny frissat)
♥ 17/5 - Personal fest på Harrys :). Whooop!
♥ 19/5 - 25 års FEST!!

Det va det jag kom på just nu! Maj är en för himmla festlig månad!!
Sedan är det JUNI, allaredaaan? Jössös!!

Suckers!


Haft en bra dag på work trotts mitt inte favvo pass, så har dagen sprungit på fort fort!!

BTW. Tror det gick bra idag, det känndes så!!! Fast vet inte redigt ändå, missade att säga en massa!! Som man kom på såhär i efterhand!! Men ändå, hur det än blir. Så känner man sej ändå lite bättre än alla andra!! Att man faktiskt kom såhär långt och faktiskt blev en av de tjugo utvalda!! Wiiiiie :)! Det höjjer självförtroendet en aning, och man blir glad, starkare och vågar mer!! En sjukt bra erfarenhet!! Ska dock inte hoppa några höga höjder ännu!! Vi få se vi får se! 

När jag tog min kvälls promenad så mötte jag givetvis tre nötter och en ful hund!! Vad är oddsen? Det är mitt kvarter, inte erat!! Ni ska inte komma här och komma och tro att ni kan "skrämma,kaxa" eller vad de nu va ni försökte med! Att gå emot mej och följa efter sen stanna ett par meter bort och bara ill glo, och sedan stanna en gång till, precis utanför mitt hus? Är så grymt töntigt och så inte okej! Men fine, stå å stirra in i ett tegelhus if you want to! Timba min lille bus morrade iallafall på dom!! BRA!!! Hihi!

Chip Chip!!

Ingen ska någonsin få förstöra för mej mer!! Jag har börjat gå min egna väg och märker redan otroliga resultat!! Sjukt nöjd med mej själv just nu! Man kan ju faktiskt lyckas om man bara vill. Om folk slutar att försöker trycka ner än hela tiden, ovänner hit & dit. Jag klarar mej utan sådannt trams! Det är ni som förlorar på det! Inte jag! Det folk inte vet är att de egentligen gör mej en tjänst?! För jag blir starkare och starkare för varje gång!! Tack  ska ni ha!

Under NO umbrella.


Gisses vilket tråk väder det har varit idag!! Började givetvis spö regna innan när ja va ute med Timba. Skulle bänka mej fram för tvn nu vid halv sju och bli miljonär tänkte jag. På Lotto! Men givetvis har jag städat bort min tipp lapp? Gaaaah!! Hittar den verkligen inte nånstans? Vafasen! Den har ju luggit på bordet sen igår, frågan är vad ja la den sedan när här skulle torkas? Hmm.

Iallafallen. Lagat mej en gymt god middag idag! Potatis mos med sprödbakad torskfile och dillsås! Mumms!

Nu ska jag leta vidare här.
Idag blir det tidigt läggdags! Sov inte så bra inatt, varit tröttare än tröttast hela dagen!
Imon blir det en låång lååång jobbdag...?!


Hey Brown eyed girl.




Take me to the top!!


Har varit en kalas bra dag dag, haft kult på resturnagen!! Haha!
En dag full av överraskningar :)! Sånt tok gillar vi!!!

Min lille bus mår mindre bra dock, spytt som en grisakno nu ikväll!! Stakkas min lille kille!! Försökt ge han lite cheese, men det villl han inte ha. Då är det illa! Bohoo!

Funderar på att snart krypa till kojs. Så man är pigg och utvilad tills imorgon. Då jag ska försöka hinna med något vettigt för en gångs skull på min lediga dag!! Återstår och se dock! Satsar även på att bli 109 miljoner rikare imorgon, vi får se hur det slutar!

Farbor doktor på Torsdag också! Men de kommer gå/bli bra! Allting ordar sej till slut! Right?

Kompis, det går bra nu!!


Wihooooo!!!!


Whoooop Whoooooop!!

Gold Well Leave In


Precis unnat mej lite Leave In hårinpackning.
Denhär lillelille flaskan som räcker till en omgång för cirkus 70 spänn!
Ruinerande om ni frågar mej!
1
Tänk så vaknar jag opp som en krulltotta imorgon?


Like a gooldfish!!



Hahaha!

Dags att kila ut på ännu en lång promenad med lille busen innan solen går i molnen :)


New in !!




Huuur fina???


Jag växte upp i en ananas!


Huuua, vilken låång sovmorron jag tog idag. Till cirkus kvart i ett då Mallan ringde och väkte mej! Lika bra det, annars hade jag sovit bort hela dagen!! Farligt att inte ställa klockan när man är ledig. Helt slut efter att spenderat cirka 16 timmar på work! Åkte till jobbet 06.15 och va hemma 23.40! Herre min kööörs! Men de vatt trevligt, en super god tre rätters middag, vin och tävlingar. Vatt fanders trött dock! 

Tog mej iallafall en långpromenad med lille bus när jag vaknat till liv, i cirkus en timma! Hämtade ut mina loveli skor och köpte en Harry Boy? Vet knappt vad det är, men nångång måste man ju chansa. Tänk så blir jag miljonär? Vet dock inte äns hur man vinner eller hur man vet om man har vunnit? Kollar ju inte på Hästar dagligen om man säger så. Eller är det äns hästar? Tog oss sedan en promenad i skogen innan vi traskade hem. Va ute lite på skattjakt efter en "fotografering av näcken plats"..

Nu ska jag äta fläskfilee gryta med hasselbacks potatis och grillade majskolvar! MUMMS!
Crap, hela dagen har ju sprungit förbiii!






Tipp Topp dag!!


Haft en ypperligt bra och mysig sista dag med finaste Pappa. Umgåtts hela dagen lång. Precis hemkommen nunu, ska slänga mej in i duschen och sedan försöka tagga till en enormt lång jobbdag imorgon! Från Sju till typ cirkus Tio på kvällsingen.!! Herreminkööörs. Men pengarna rullar in!

Gårdagen vatt det jobb till klockan åtta, flöt på hyffsat snabbt ändå faktiskt!! Sedan blev det en oplanderad utgång på det! Dom blir alltid bäst!! Började med förfest här hemma, en salig blandning mellan Svenska, Engelska och Serbiska! Sedan yrväder på Harrys. Kvällen avslutades sedan med en sleepover med dessa söta godingar;


Charm.


Håll i hatten, dra mej baklänges å frammåt igen!!

Dags att lägga på Charmen!

Blink Blink!


Hårvååårdning på ingång!!


Haft en tipp topp dag med Pappa! Började med Lunch på studion i solen! Mega gott!! Sedan besök hos frisören, köpte brabra hår produkter som ska vara som godis för håret, och vem gillar inte godis? Sedan blir det en rejäl klippning den 15;onde Maj :( ! Men det behövs, så de är väl bara att görat!! De växer väl ut igen så smånging om (det lilla håår jag haar, det ska få lysa klart lysa klart lysa klart)

En sävng till Olssons och Blomsterlandet å lite sissådär med. Tänkte göra vårfint på min Balkong. Men de är tydligen för kyligt på nätterna ännu, så man måste ta in eller täcka blommorna på natten. Och det är ju inte redigt min grej !! Så de får vänta..

Jahaa ja, då blir det jobb hela helgen iallafall. Jag som hade fixat alles för att byta bort min lördag..! Meen ett Nej, va väl inte mer än förväntat. Som vanligt!! Jag som ville umgås en sista dag med min käre far! Fakk de obligatoriska avdelnings mötet på Söndag då säger jag bara, det är min FRITID!!! Då har jag annat för mej! Bitter? Nej nej absolut inte!


Joico Shampoo 250 kronor
Joico Balsam 200 kronor
Joico Inpackning 375 kronor
Goldwell värme skydd 198 kronor

UT med det gammla skräpet och in med det nya :)!


Asså, äre så systemet fungerar?


What the fuck, har jag gjort nu då??? Ovänner ala allan helt plösligt tydligen? Mer än min vetskap dock! Hade inte en aning om att vi inte va vänner! Herre min körs, vad man kan luras och vad blind man kan va. Men nååjja! Inga tårar tränger igenom mitt skal längre! Fast fortfarande den där eviga frågan som man aldrig får svar på, varför??

Inte konstigt att man tvekar, att man inte duger med signalerna folk sänder.
Trodde på rikgit att vännerna va värda mer.

Hmm gallej i min skalle nu alltså?! Undar alltid vad jag gör för fel? Jag kommer aldrig duga för vissa!

Men jag ska odla mitt eget potatis land!!
Bua!


We are the world!!


Lite kyligare idag minsann, men inte mej emot då jag inte kan sola ändå :)!

Startade dagen med en lång promenad med lille bys. Nu inväntar jag Pappa för att börja med en lunch på staden! Sedan iväg på lite bestyr och äventyr. Till Frisören bland annat, ska äntligen få iordning på mitt lille barr.! Ska köpa en massa bra produkter!!

Min lille Neo vatt i mina kvater igår kväll/natt, men givetvis så sov jag som en stock och vaknade inte av den pipande telefonen! Himmla osis. Då de vatt mega längesen jag träffade honom!



Fann mej en död fågel när ja vart ute på promenad innan. Eller mja Timba hittade den och rullade sej i den, lagom mysigt! Ungefär lika mysig som han va igår, när han ville komma upp till mej i solstolen, så tog glatt upp honom. Men då spydde han dirr emellan mina tuttar. Man tackar! Min lille plutt! Så nu vet jag någon som ska få sej ett bad sedan :)


Sommar & Sol & Korta kjol!


Sorry, dålig uppdate igen! Men har haft fullans upp, som vanlgit. Eller?

Hade en underbart fantastiskt helg i Göteborg! Fredags kvällen spenderades med Finaste Emma och Sara, lite vin och chill, massa mys! På lördag morgon mötte jag upp min käre far för en grymt god hotell frukost!! Och sedan en hel dags shopping!! Underbart! Vatt dock lite seg startad men de ordnade upp sej sedan, så fick minsann med mej ett antal kassar hem :))! Cirkus, fyra jeans, två kavajer, ett par shorts, en awesome tröjja, sol brillor, lite små kraffs och sisåådär 12 toppar/linnen! Tack Tack finaste Pappa.

Valborg har hunnit springa förbi också, en bra sådann! Förfest hemma hos mej och sedan klackarna i taket på Harrys/Sliver! 1000 onde gången gillt typ, så gick min telefon sönder! Crap! Sååå sååå många gånger som jag tappar den varje dag och den har klarat sej galant! Lyckades även få min plattång i åtta bitar med? Crap igen!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag idag! Sjukt bra väder, och jaa somvanligt tänker man sej inte för så är numera Kapten Linda Röd! Fakk!