27 februari

Tjillevippen !! Nu satt ja precis på lite dunk, för att tagga mig för kvällen. Är förtillfällit väldig propp mätt efter en kyckling wrap ifrån bernads, har även lite natta mat tills ikväll, yumii ! Inte nog med det så har ja klämmt i mej en massa polly, de va ju onödigt att spara på lixom !

Kvällen till ära ska jag dricka lite (läs mycket) vino med Maria, Hoppas på att Alex den skruttan joinar oss också, längesen man träffade henni :(. Startar väl hos Maria sen får vi se vart kvällen leder oss, vi brukar ju inte ta oss så långt nämligen, till österängen max ! Borde väl hoppa in i duschen straxi, men ingen bråska, malgot slutar ju inte föräns kvart över åtta. Så inget stressa stressa här inte, fast de blir det väl i slutändan ändå..

Ledig i mon, ska bli galet skönt ! Känns som ja jobbat en massa nu de senaste? Lika glad är jag för det, surt för er som inte har jobb lixom, ha !

Tänkte beställa lite godningar ifrån nätet, såhär efter löning å allt, ja som skulle spara denna månaden !
Konstigt nog så lyckas ja aldrig med det? Trotts att ja inte har några som helst räkningar förutom mobilen då förståss. Ja kunde varit sten rik vid dehär laget ! Iallafall här är godbitarna ..


Tichan vill ja helst ha i grått dock, men de finns icke, så vit blir kalas !

Undra vad man ska ha på sig ikväller då? Lite kruxit när man lixom inte redigt vet vad man ska hitte på, men min nya klänning kanse? Tåls att tänkas på !

Dags för promme med vovvsen !

25 februari - igen

Jag och Timba ligger i soffan och slappar, ska väl kolla på efterlyst strax, finns inte mycket mer att ägna ögonen åt på tv ! Timba har sovit hur länge som heslt nu, undra vad han har gjort hela dan när jag inte varit hemma egentlgien? Han har nog lekt med sin tigger ! Ska ta oss ut på en promenix nu, hatar detta blask vädret, usch usch usch !

Kolla vilken fin fin badrumms matta jag har funnit mig:

Snacka om att vilja ha, nununu ! Vill verkligen ha mitt egna place nu, så jag kan köpa precis vad ja vill ! Pappa skulle väl inte bli super duper glad om vi hade en rosa prinsess matta på toan kanske. ack ack. Men ja kanske ska förvåna honom? njae, den får typ inte plats våran toilett ändå, måste ha ett stor badrum för detta lilla guldkornet !

Ni missade väl inte våran lag bild?
Klockrent namn !




Vin i helgen någon?

25 februari

Jätte slapp dag idag på jobbet, dock har jag lyckats med några tabbar idag, haha ! Att ja alltid lyckas med de mest konstigaste sakerna ! Vi bygger om våra bakutrymmen på jobbet, alltså kylrum å sånt som här där till ! Eller vi och vi, vi har några hanar där hos oss som fixar biffen, ! De började vid kallköket, sätta upp vägg, och flytta dörren in till kylen. Ja river morätter som vanligt, rengör dendär otympliga makapären som vanligt, med massa vatten ! Vilket ja visst inte skulle göra, haha ! De kom massa vatten på gips plattorna i den nya väggen som de satt upp, de va visst inte så bra :), haha, hur sjutton ska ja veta det, att man inte får skvätta vatten på en gips vägg? Gipsen sög visst upp vattnet som ett skott ! Ops, så de måste nog bytas. Jevla Jevla, men ja fortsatte att blöta ner min lilla maskin och de kommer ju givetvis en massa vatten på golvet, där de börjat med den nya kyldörren, de är bara halva inne änsålänge inget hål eller så. Inte täntke ja på att vatten kan göra någon skada. Koorven ringde ansvarig å sa att de droppar ifrån taket.. de ringde igen efter cirkus fem minuter. " sa ja att de va brottom för nu rinner de vatten ifrån taket", haha de va ju bara lilla jag som städade ovanför dom =). Inte bra inte bra, de va visst lite småsmå hål i golvet där de slått upp väggen eller nått crap.. Nååja vi roades av det iallafall, även jag :D ! haha. Det roligaste är att vattnet typ droppade på kunderna som handlade i korven. haha ! ja gisses vilken härlig dag !! flumm dag hela dagen !

Det suger lite att ja inte kan gå på club caj imorgon :(, slutar halv nio öch börjar sju på fredan ! Hämst vad livet är orättvist ibland ! Sugen på cider ju ! Håll i hatten, det är ju lilllördag today ? hmmm..

Booowling bjuds de på här.....



24 februari

Blev super god kvälls mat idag, hämtmat ifrån en italienare och en grek, yummi yummi ! Får till och med kvälls mat imorgon igen, eftersom deras portioner räcker för två ! Fortfarande inte gjort mycket mer idag annars, umgåts med timba helaste dan, de gillar han ! och jag också !

Lite bilder ifrån Fredagen :



Jag, Chloe och Fisen♥ mackan va visst med på ett hörn också.

Lite folk från kvill kom på besök.

Apan å hennes hjärtegull !

Lägg dags snart kanske, börjar vid sju imon, har tydligen en praktis också :) !

24 februari

usch vad jag känner mig seg idag, kan ju kankse bero på att jag inte har gjort något vettigt på hela dan, bara luggit framför tv:n och slappat och varit ute på promenader med Timba ! Trött som fasiken är jag också, och sugen på en fika ! det är ju trots allt fetttisdagen idag, och jag har inte fått i mig något onyttigt än.. Nu ligger timba och sover i mitt knä, som vanligt. Ska ta med han ut på en promenad strax, han har gått jätte duktigt idag !

Nähe om ja ska rycka upp mig lite, men gaah jag är så jädrans rastlös, finns ju inget å göra ! Man kan lika väl jobba egentligen, nåja ! Vart ju skönt med sovmorron iallafall !

















23 februari

Ska aldelles strax gå och lägga mig tänkte ja, inte för att jag är särskilt trött, men det finns ju fasiken inget att göra, inget bra på tv alls, inte varit det på hela kvällen ! Hoppades på att " den rätta för rosing" skulle börjat idag, men de va visst imon. sedär ja !

Gårkvällen igår va trevlans, ganska lugn och sansad faktikst, för att vara vi ! Började med Bowling, super skoj ! Vårat lag "Tim and the shylips" va dock inte nära vinnare, hur sjutton kan alla vara så bra på just bowling, ja tycker vi va ganska bra, men tydligen inte. Senare slirade vi vidare till resturang Lingon där det bjöds på buffé och alkohol, lungt och sansat även där ! Hyffsat tidig hemgång för moi också, efter elva nångång. kors i taket !

Fipplar lite med bilder nu, vaddå tidfördriv. haha ! Kanske bättre att sova? Ledig imon, himmla skönt ! Fy bubblan om ja vaknar tidigt, det gör ja banemej alltid när jag är ledig !


21 februari

Gäsp gäsp gäsp ! Sinnes vad trött jag är ! Sommnar vilken sekund som helst.. Går kvällen började osm sagt hos Lisa, hennes vänner från kvill kom, trevliga små prickar !! Chloe våran favvo praktis joinade oss också :) ! Trevlans trevlans ! Efter cider, vin och popcorn så rann tiden helt plösligt iväg, dags för utgång ! Givetvis så åkte jag ju inte hem då som ja tänkt, att ja känner mig själv så väl ! haha, Åkte på fest hos Tommy på österängen, där maria ängel befann sej, även massa andra godbitar ! Trevlans även där Kom väl hem vid tre tiden tror jag, upp med tuppen vid tjugo i sex ! jädrans va seg jag har varit på jobbet idag, stakkas mej ! Vart lite scary för att ja skulle försova mig, som jag gjorde sist. haha, inte brao inte brao ! men nämligen ikke ! Jobbet har rullat på iallafall ! Ska nog slagga lite nu, jag är babyfri igen :(, i don´t like it !! Ja vill ha min lilla tuss här hos mig, han är så otroligt go och mysig ♥ ! Men ska ju jobba hela dan imon också, sen iväg direkt efter work ! Då Bowling, alkohol och ett abbonerat Lingon står på kö ! Så de är vä'l lika bäst !

Imon kommer daddy hem, wihoooo !

Näpp nu ska ja kurra ner mig framför tv:n och somna.. omochomigen..

20 februari

Yeeeej, nu är vi hemma igen ! Efter en natts bortsovande ! Fick jobba 7-15 idag istället för 9-17, dö gott att sluta tre ! Ak hade kräksjukan, den stakkarn? Som sagt, jag blir tamejfanimej aldrig sick? Konstigt.. Precis duchat nu och druckit opp min första cider, ikväll blir det dricka och umgås hos Lisa med några hanar ifrån Kvill. (Kvillsfors).. Super duper ! Funderar dock på att skippa utgången sen, eftersom jag ska upp med tuppen för work på imon igen, men man ska ju aldrig säga aldrig ! Om ja känner mig själv rätt så kommer jag väl förmodligen inte åka hem.. så då är den stor frågan utgång eller fest på österängen? Jaduu, den som lever få se ! Fast egentlgien borde jag åka hem ! Sitter och filurar på vad ja ska ha på mig? damp, vad de kan va svårt ibland alltså..

Nähepp, måste grejja lite nu, fixa smink osv..
Undra om denna pärlan ska med ikväll??


19 februari

Igår va ja ledig, så himmla skönt  ! Blev en fika med Lisa och Lena på winerkonditoriet, världens äckligaste varma choklad ! Iallafall den ja fick, vet inte om de alltid är så där, men den va helt vattning och smakade verklgien inte choklad ! usch ! Blev sen några svängar till ÖB och Solåsen. Timba fick lite nya grejjer, en ny svart filt, som han har lika dan i grön, en leksak och godis ! Jag själv köpte mig inget, hrmf.. Sen blev de bara chill med Lisa hemma hos mig, glodde lite tv, tjitchattade, promenix med timba, sen frammåt kvällen unnade vi oss max, chilicheese ! Mumma ! Vid nio var maria på hugget ! Men jad dissade fest igen, va fasiken är de med mig? Jag har väl inte gått och blivit en torris? Naj Naj !

Nu ska man strax bege sig till work igen, jobbar bara halv dag idag, kvart i tre till halv åtta, skönt ! Fast ltie segt eftersom de är tok lite folk ! Ska lämna timba på torpa också, vi ska slagga där i natt ! Så vi hörs tomorroow !


En bild på Kajsa óch min lilla timba ! Inte lätt att fånga en bra bild på dom..

17 ferbuari

Nya dag, nya möjligheter ! Är fortfarande väldigt bekymmrad, och jag bli så irr på att jag inte förstår mig på de som händer! Har allt som händer verkligen en mening? Är de verklgien någonting bra som händer i allt som sker? Jag vet inte alls längre faktiskt..

Jobbat hela dagen idag, varit en ganska seg dag, två stängningar på raken ! not funny ! Men imon är ja äntligen ledig, så ska ja umgås med min vovve helaste dagen. öva på sitt, klippa klorna, gå på massa promenixer.. Blir även en fika med Lisa och Lena också, de tackar man ju aldrig nej till ! Inte träffat LisaFisen på länge nu, hon är sjuk, varit de änna sen i torsdags ! varför blir aldirg ja sjuk? Peppar peppar ta i trä !

Langar opp lite pictuers ifrån fredagens ståhej !





Ingenting är som de var, ärligt va har ja kvar nu ?

16 februari

Fuck vad jobbigt allt blev nu helst plösligt då, att ett ända lites mess kan göra en så himma ledsen, och bekymmrad? Allvarlig talat så fattar jag ingenting. Jag förstår mig inte på dig ! Nu har det kännts bra i några dagar, men nu är botten nådd ännu en gång, helt plösligt ! Är de meningen att de ska vara såhär? För alltid, hur mycket ska man behöva sörja för en viss sak egentlgien, innan de går över? När börjar man få ett leende på läpparna istället för tårar i ögonen när man tänker på just den där saken..

Jag ska nog sluta med att bry mig om andra så mycket, och ställa upp för andra hit & dit. Känns inte som att man får ett jäkla dugg tillbaks alltså ! Ingen bryr sig, alla tror att de är så himmla lätt ! men vänta alla mina vänner, tills ni sitter i samma jävla sits själv ! Nu lät ja visst arg, de är ja förståss inte ! Mest besviken... Menade förståss inte "alla mina vänner", syftar mest på det uttrycket !

Till vem kan man vända sig egentlgien ?

hepp, nu ska ja och vovvsingen gå och lägga oss !



16 februari

Dags att beghe sig till work, en heldag. Ska lämna nissen på torpa först, han ska minsann inte behöva vara ensam !
Fikan igår va dunder mys, det vart Jag, Annie, Jojjo, AK, Bettan och Lena, nu är det bara för oss att styra upp en helg till uppsala ! Det ser ja fram emot ! wohoo !

Hepp, måste packa timbas väska med mat, leksaker och allt där till ! Se om min lilla post avi ifrån neölly har kommit, de borde den ha ! Idag när ja går och trallar på work så ska ja hålla tummarna för maria helaste dan !! Hoppas fasiken på det bästa nu asså !


Härlig bild på mig och Bettsy ifrån Karlssons..

15 februari

Söndag allaredan, denna dag har ja varit rastlös, städat och rensat min gadrob lite grann, men ja är så sjukt dålig på att slänga saker, en tröjja blev de bara, men la undan lite things, bland alla de undanlagda skräp kläderna hittade ja en fin fin kjol som ha totalt hade glömt bort, sån kjol som är i nuet lixom, hög med volanger. Sjutton va många år gammal den måste vara, fanns de äns sånna kjolar då? 
 
I fredags var de work sen stressa stressa för vi skulle iväg på after work med lite folk ifrån jobbet ! Hammnade på Karlssons igen. Super duper trevligt, blev väl lite väl mycket cider dock ! Stannade där rätt länge innan vi gick en sdnabbis på mellan fest i vätterhuset. gisses va fin lägenhet! Helt ljuvlig, mega stora fönster och då menar ja mega, på brädden, super fint ! Blev nått glas rödvin innan vi traskade vidare till sliver, där det blev ännu mer cider och klackarna i taket till stängning. Mötte sen upp Malgot och angelica tjitchattade lite om kvällen bravader, uschana mej vilken himmla otur! Sen blev de taxi vidare hem..

I lördags låg jag och tyckt synd om mig själv mestadels av dagen, men sen frammåt eftermiddagen börjar det ordna upp sig och huvudvärken plus illamåendet börjar släppa ! Äntligen ! Jag hatar att vara bakis, inte varit det på dö länge, så de var väl på tiden antar jag ! Attans bananer, hela dagen går till spillo ! Fast inte konstigt att ja mådde som ja gjorde efter cirkus nio timmars festande, dyrt är det också att tillbringa en helkväll ute, men de va de absolut värt ! Tycker mega synd om Maria o Jocke också, det va synd om många igår, fast de är fortfarande synd om dom ! ! Jag och brossan va ute i norrahammar en sväng i lördags ! Hämtade min gullunge och hälsat på Theo, jag har varit baby fri ända sen i torsdags kväll till lördag, de har varit såå trååk och alone ! Men nu äntligen har ja min plutt hemma,

Igår så va de ju alla <3 dag också, som vilken lördag som helst egentligen. Min första alla <3 dag som singel, på väldigt väldrig länge. Men de betyder ju inte att den va sämre för det? Tillbringade den med annie, Elin, Louise och Sandra vi var och käkade på aqua, romantisk singel middag som vi kallade det ! super mys, lugn och sansad. Precis va ja behövde !

Caj i torsdags va trevlans ! Jätte mycket folk, musiken var väl dock suudäär va ! Lite väl upphajjpat..

Ska strax iväg och fika med vännerna, Jojjo är hemma ifrån uppsala :D !



12 februari


Sitter här och precis drukit upp min första cider, i väntan på om vi kan bestämma oss för om vi ska på Caj eller inte, och nu äntligen har vi bestämmt oss ! Vi drar dit, vad har man att förlora lixom? ett mycket trevligt torsdags nöje också dessutom ! Så nu vrålar musiken ut ur högtalarna och ciderna korkas upp ! Ska ändå ta det någorlunda lugnt eftersom ja jobbar imon vid nio ! På min lediga dag, hrmf !!
 
Varit på kalas hos momo idag, mys mys, god mat och tårta ! fillismaskens !

chophcop plattången kallar !
Ha en trevligt kväll all my friends !


11 februari.

TjoochTjim !

Hem kommen från en soft kväll, bara suttit och kollar tv och tjitchattat, Timba busade som aldrig förr ! Försökte få några fina kort på honom, med mickis nya kamera, men vi lyckades inte så bra ! Han ville inte vara still i en sekund ! haha !

Langar upp några mer bilder ifrån lördagen tänkte ja..




11 februari

yeeej internet funkar igen, de laggade igår ! tragiskt såntdäringa ! Men men jag överlever ! Vart ledig igår, ja och Timba va bara hemma hela dagen och slappade, eller slappade är väl synd att säga va duktig och städade och så, sen kom annie vid halv tio, vi tjitchattade lite. Hon såg inte att jag hade städat, kankse för att jag stökar ner lika fort igen !

I morses åkte Klara och Company till Fillipinerna, snacka om att man är avis ! Jevla jevla, tre underbara veckor ! Men jag får väl stanna hemma här i kallen och snön ett tag framöver. Va sugen på utgång idag, men de värkar ingen annan vara, sen börjar ja visst åtta imon istället för tolv, så de är väl lika bra att skippa alkoholen ikväll, attans bananer ! Ska till Micki ikckäll istället, vi tänkte haft en palydate med hundarna, åka till hundgården och lite så, så de kunde leka av sig. Men vi insåg att de är på tok för kallt ute för det, så vi tar det en annan dag. Min lilla plutt hade ju frysit till is om han skulle va ute och leka ! Så de blir bara chll på torpa istället !
 
En bild ifrån i lördags : Bjussar på lite fler senare, måste dra mig nu..


Min söto och jag sitter och kollar på tv, de är såhär de brukar se ut dåe..
mys va?




10 februari

Nu har pappa åkt igen, för en snabb visit till Kina och Indien ! Någon gång ska jag allt hänga med, en sånhär kort tripp som han ska på nu hade ju varit perfekt, fyra veckor är lite väl länge och lite för scary att åka hem själv ifrån Kina, plus mellanlandning i Frankfurt. Då vet i tusan vart ja hade kommit. Med min super duper engelska så hade jag nog kommit totalt fel, skulle ju inte förvåna mig ! Idag har ja lite saker att pyssla med, så borde sätta ifrån mig dator nu egentligen, men klockan är ju bara barnet, vaknade hyffsat tidigt idag faktikst !

I cant figure you out
But a heart must be the one thing
You were born without
Ive been wastin my time
I dont know where Ill sleep tonight
You say that you can do without me
Go ahead now try and live without me

Baby save up all your tears
You might need them someday
When the tears start to fall
I wont wipe them away
When you cry in the night
For the love that you need
Baby save up your tears
cause youll be cryin over me

Vi hörs lite senare, ska ta tag i saker och ting nu !


9 februari

Uppdaterar en snabbis nu, resten tar jag imorgon !
Är jätte nöjd med min kamera, och den har varit med släpad på sin första fest och överlevt, tur det !! Imon är jag ledig ska bli skönt efter att jobbat torsdag - måndag , man blir alltid seg på måndan då man har jobbat helg ! Haft hund besök i helgen också, de va bra för timba, nu gick han iallafall när vi va ute och gick, han skuttade som aldrig förr efter den andra hunden, mysigt ! Jaja, resten tar vi i morgon !

Hittat några underbaringar som jag funderar på att klicka hem till mig :


Vad de inte för cute?

En bild ifrån lördas som jag lånat av angelica vännen ! Mina lägger jag in imorgon !

star star star !

6 februari

Herrugud, orka påstå att jag har alkohol problem? Tycker inte man ska uttala sig om sådant som man inte vet ett skvatt om! herregud. Ja dicker väl hur mycket eller lite ja vill? Varför äns lägga sig i om jag dricker cider en tisdag eller en lördag? På tal om det så har jag precis öppnat en cider nu, den nya x cidern.. Har jag alkohol problem för det? Gisses. Tölp!

Iallafall, så har jag inhandlat mig kaaaaaaamera idag. wiiie ! Äntligen, de va banemej på tiden ! Blev den rosa sony, super snygg ! Den ligger och laddas nu och är strax redo för att testas, wohoo !.. Måste försöka va lite rädd om denna, för en gångskull ! Så nu kommer det väl bjussas på lite med pictures !!
 
Vad händer ikväll? Jag är seg som sjutton, och sugen på max mat, chili cheese. Men det är ju inte direkt så att ja kan gå ända dit, så får väl dämpa maxsuget med den lyxiga chokladen ja köpte idag, som ja tänkte unna mig. Tryfflar för 60 spänn ! Meen heey, de är vi väl alla värda i balnd? De är oerhärt goda iallafall !

Måste kila ut me lilla vännen nu !

Tjao !

5 februari

Borde gå och lägga mig snart, ska ta en runda med vovven först tänkte jag, sen är de nog lägg dags, eller måste kolla på ett tv avsnitt på datorn fösrt, sen läggdags ! Kollade på du är vad du äter innan, sanna brådning va ju med. om alla hennes beroenden hit och dit ! Värt att se ! Sitter och filurar på om ja ska köpa den andra kameran som jag har hittat eller inte? Den tål ju inte det som ja vill att den ska tåla såsom vatten och stötsäker, så man kan tappa den lite hej vilt. Som jag säkerligen kommer göra någon gång/er i dens liv. Får väl hålla tummarna att den överlever med än ett år denna gången.


Vad tycks, tror ni? Typiskt mej !

Frukostpasset på work imon, första gången jag har det, men de kommer väl jag klara galant? Klart ja kommer, så får gå 8-16 istället för 9.17, gott mos ! Dan kommer nog gå super snabbt, för jag ska vara först Frulle typ 8-11 sen kassa till typ 1 kankse? Sen byta av disken på rast, sen i kallköket 2-4.. Så tiden borde ju bara swicha förbi, förhoppnings vis !

Redan helg igen.. denhär veckan gick fort faktiskt ! Kvällen igår vart mys, checkade på "one last thing" och åt massa godis. Maria försökte få med mig på alkoholen ett par gånger under kvällen, men ikke sa nikke, fast man blev ju fasktiskt sugen. Men vi får ta igen de någon annan dag ängel! Helt ok film iallafall, så checka på den om ni inte har något bättre förslag.

Bäst jag tar kvälls rundan med Timba !

// Jag måste försöka börja tänka POSITIVT !!!

4 februari

Sitter här nu med en cider i näven, gottit !! Finns inte så mycket annat i drickbart hemma just nu, så man tager vad man haver ! Ska snart bege mig till Maria en sväng, i väntan på att Elin och Alex ska sluta jobba, den lilla sparven vill dricka ikväll, aau, nu lyssnar jag på party musik och blir genast taggad, konstigt egentligen ? Men ikke, kanske ikke iallafall, de blir movie niight på torpa ! wohooo ! super mys, lite tv spel på det också förmodligen. haha. Länge lever nörden !! Tv spel är underskattat, det är faktiskt mega kul att spela !! haha, de har jag nog tyckt änna sen barnsben, när man sayy och spelade supermario på nitendo helaste kvällarna änna in på små timmarna, föör man skulle klara just den där och den där banan innan man fick sova !

¨Nååja, undra vad Timba tycker om Tarzan å Frasse, och tvärtom, spännande. Höhö !!

Vi hörs !

3 februari

Kom precis hem typ, jobbat hela dagen, segt som tusan på jobbet i dag, tiden bara låg och simmade på samma timme hur länge som helst känndes de som, men tillslut vart klockan tio över åtta, då vart vi klara :) ! Inte illa pinkat när man sltar tjugo i nio.. Åkte direkt på disney kväll, igen, på liljeholmen, det är mysigt med disney filmer faktiskt ! Blev lasange och frukt sallad till det, smarri smarr smarriit !

Ledig imon så himmla skönt att sova ut lite, när ja vaknar blir de ner på stan för en tripp plus fika med mina änglar, hinna med en snabbis till solarieöarna med kankse ? En liten promenix förbi systemet också, blev så himmla sugen på att testa den nya x cidern när maria ringde och skvallrade om den idag ! Sen på kvällen blir det moovie night med tacco eller något annat gotti gott gott !

Internet funkar, tjooochtjiiiimm !

Den här gosse filten hade inte varit helt fel att kura ner sig i nu till tv, heelt wunderbar.. Timba hade nog gillat den minst lika mycket som mej, om inte lite fööör mycket, attans bananer bara att den kostar runt tusen pix, lite too mutch för en filt va? Men visst ser den för ljuvlig ut?


Näpp, nu ska jag och Timba gå och lägga oss, så vi är pigga på dan imorgon, ny dag nya möjligheter !
Inte sant?

3 februari

Kors i taket nu har snart internet funkat i ett halvt dygn ! applååder till tekniken !
Ska strax bege mig till work, jobbar helaste dagen till tjugo i nio, efter work så blir det väl umgås med världens bästa granne skulle ja tro :). Om jag inte är döö trött efter jobbet förståss, men eftersom de är tok lugnt så lär jag ju orka med det !!

Ellliiiiiiin, när ska vi till ullaredet? ja vill ja vill ja vill ...

hinner inte sitta här mer nu, måste ta en promme med min älskling innan jag drar mej iväg !!


2 februari

yeeeej, äntligen har internet ploppat igång igen, inte funkar på helaste helgen, jävlar vad lack man blir då ! O nu när jag tänkte gå och lägga mig, då vips så loggas ja in på msn, och heeey internet funkar !! Så man får väl passa på att sitta lite här medans man kan.. Timba ligger och sussar i mitt knä nu, "morfar" har varit och köpt lite nya grejer till honom idag, daddy alltså ! Ett nytt kopper, ett sånt där långt som dras ut och ett rexlex med inbyggd lampa, så ny syns iallafall timba i mörkret när vi är ute och traskar, men jag då? Inte äger jag någon reflex, inte får jag någon heller...

Super gottit väder i helgen ju, och jag var ledig !! Försökte ta ut timba på långpromenixer, han brukar ju inte vilja gå så långt, han vill alltid kunna se huset, min lilla fjant :). Men nu gick vi rekord långt ! wohoo ! Framsteg !

I lördas blev det utgång, med förfest hos Maria, mycket trevligt både där och på ollan ! En lite knasig sak hände, haha men de behöver vi inte dra upp här :) ! Snurrade även runt hela lördan på a6, media markt och letade efter en kamera till mig, men min lilla skatt som jag hittat på internet finns verklgien inte i någon affär, de suger lite, antingen får de väl bli borås eller helt enkelt hitta mig en ny skatt? vi får se vi får se... Fann mig iallafall två super fina örhängen, med Peace märket, som vanligt kunde ja ionte bestämma vilken färg, så de fick bli båda, jag brkuar ju vara en höjdare på att slarva bort saker och ting, så de va lika bäst !

Hopp om man skulle ta och sova nu så som de var tänkt och hålla tummarna för att internet funkar imorgon igen?