31 maj

Utgång ikväll, blir förfest med Ikea hemma hos Helen, sen drar jag vidare till o´learys medans dom drar till twin eller nått liknande. Känns som det kommer bli en toppen kväll :) ! Hoppas starkt på det, frågan är bara hur man ska orka upp tills imon, börjar kvart i åtta. Kämpigt.
Lite funderingar över vad jag ska ha på mig ikväll bara...kan man ha nicke nyfiken linnet? haha. Det är ju faktiskt bara torsdag..

Här kommer köpen ifrån göteborgs resan..
image226
1. Min blommiga väska, love
2. Rosa tårtfat, har dock mina diadem där just nu, sålänge
3. I love you tablettask som jag självklart köpte till älsk
4. Rosa plast skål med lock
5. Nicke nyfiken linne, hur söt som helst.
6. Rött urgulligt linne med hjärtan
7. Sjal
8 / 9. Vitt och svart siden band
10. Tublinne
11. Fjärils sjal, sooommar
12.
Leggins
13. Blått linne från gina

30 maj

Var på Claras igår och käkade taco tallrik med Elin, yummi tänker ni? Men fy fasiken va äckligt det va, de va nämligen ett djur som kröp i den, usch. Fick rysningar i hela kroppen. Sa självklart till, fick nog de dummaste svaret ever, "Det är sånt som händer". Det ska inte hända. Själv hade man tänkt att dom skulle sagt, vill du ha pengarna tillbaka eller en ny, det är väl det minsta man kan begära?! Men ikke, tillslut så fick jag iallafall en kaka, OJ kors i taket. Aldrig mer tacco tallrik på Claras iallafall! Fy!

Va nere och kollade på ED:s bal innan, guud man vill bara gå igen igen och om igen. Dom går där fin fina och visar upp sej och har inte en aning om vad som väntar, att dom kommer ha hur kul som helst! Jag vill igen!

Äntligen lagt in bal bilderna på datorn, så tänkte bjussa på några här..

 




Blev visst inte så bra kvalite när man la in dom som miniatyr/ Pop up bild.,
Men ni ser ju lite iallafall. Vill lägga in massa bilder, men ja har inte tid just nu. så de får duga sålänge..


28 maj.

Inte lagt in några bilder ifrån balen annu, i know. Men det kommer imorgon. Inte orkat fippla in dom på datorn ännu. Iallafall så har jag haft en kalas super bra dag. Jag och Jessica hade inget att göra idag eftersom vi varit lediga, så vi tog våran plånbok och drog till den härliga staden, göteborg. Och massor shopping blev det :) ! Kommer kanske in bilder senare om jag orkar.. Hur skönt som helst att bara kunna åka, när man minst anar. I like it, Ska väl ta mej in i duscen snart, praktik imon, sista veckan nu, goch det har gått så himmla fort. Tänk att jag redan varit där 7 veckor snart.. Tiden går så snabbt nu för tiden..hrmf?

Helgen slutade iallafall med jönköpings marknad, bio och hemmamys på Fredagen och utgång på lördagen. apt, första gången jag va där på "varje lönings lörda fest" , eller nu vad det kallas. Helt okej iallafall ;) !

24 maj


Balen igår en riktigt bra oförglömlig kväll. Började med att gå till Frissan vid 12 man va lite nervös över hur allt skulle bli men efter cirka två och en halv timme gick man där ifrån och va hur nöjd som helst med allt. Man kännde sig super fin redan då. Stressade hem och tog på mej klänningen plus tillbehör. Det känndes riktigt bra, super fin blev man. Skulle alltid vilja gå så. Kännde att jag aldrig ville ta av med det, aldrig ta ut håret. Sen begav vi oss tiil Cajsa och stadsparken där de togs massa kort. (Kommer senare). Fick skjuss till idrottshuset där vi alla skulle samlas innan vi åkte ner till storahotellet. Sen va de dags. Gick runt två varv och man kännde sej super fin så man skulle kunna gå hur många varv som helst och bara visa upp sej. Första varvet tog dö lång tid där man fick stanna varannat steg för kort tagning. De va typ den bästa dagen ever änsålänge studenten kan ju bli något bättre maybe.. Sjukt kul och sjukt underbart, alla va så fina. Gick upp till spegelsalen där det blev god mat, massa sjungande (skrikande), vem vill gå i ettan nu ingen ingen.. Vem vill gå i treas nu alla alla. HR3C är ni klara, jajjamensan fattas bara, Ni där borta är ni klara, jajjamensan fattas bara. De slogs i borden, folk dansade på stolarna ja massa ös helt enkelt. Karl Martindahl och någon rolig komiker uppträdde också. Gick även upp på senen och sjöng Ja må hon leva för Lollo som fyller år imon. Jag och Jessica dansade någon flummig vals, de va nog inte direkt vals men ändå värt ett försök :). Sen bär de av till Huset på Efterfest, skaka rumpa i sina klänningar och de kan ja lova att vi gjorde, dumpade skorna, Rosa Pantern beställdes i massor, sen tog pengarna slut. Har aldrig spenderat så mycket på krogen, men de va de deffenitivt värt ! Blev efterfest hos Elin efter stängning så kom väl hem vid fyra tiden. Då man skulle ta ut alla 60 stycken hårnålar, de tog tid. Men som sagt de va de värt!!

Tack alla för en otrolig oförglömmlig kväll =) !! Helt underbart. Ta mej tillbaka nu, vill vill vill ! Tråkigt att de bara är en gång i livet.

20 maj

Kvällen igår slutade på Centrum, hur kul som helst. Det kan väl knappast gå fel i V.I.P rummet som är fullt med folk, Champagne osv.. Där trivs jag helt klart! Mycket bra musik också. O´learys va lockande ett tag, men de va såå mega lång kö.

Jag ska göra maräng swisch imon i skolan, yuammii va gott ! Skrev alla ingredienser på min beställnings lista till tävlingsmatlagningen förra veckan. Så imon klockan 10 är de glass i stora lass som gäller.

image214

Lovelii Göteborg...


19 maj

Gick jätte bra på festen igår, va en blandning av svenskar, tyskar och danskar. Mest tyskar å danskar skulle ja tro. Ganska svårt att förstå varann med språket. ha. Men de bästa va nog när en frågade vad de var för kött vi serverade
- Råådjur och fläskfile
-  ee? ( Personen förstog inte vad vi sa )
- Rådjur
- Ja.
- Och Fläskfile
( Personen förstod fortfarande inte vad vi menade,)
- Gris
(Den förstog inte nu heller)
- Nöff nöff.
haha, det va väl nästan våran sista utväg, man kunde ioförsej dratt det på engelska, då skulle de nog fatta, men så snabb tänkte va vi ikke. Tjänade mej 1000 kr också, goa extra pengar :) !

Hemma fest på ekhagen ikväll, sitter här och väntar på att naglarna ska torka, sen är de dax att plattta håret sen är jag nästar redo för avfärd. Tagg nu alltså !

Massa Grattis till Habbibbii också, äntligen 18 !
Och jag har blivit en buzzador, Gratis är väl goast? . Så nu är det bara att vänta på smarriga erbjudanden som trippar hem i brevlådan.

Sitter och lyssnar på Sommarpojkarna - Lilla hjärtat nu , haha, "du är det sexigaste jag har sett på många många dar"

18 maj

Vid tio ska jag vara ute i hovslätt och börja laga mat till festen, gick precis upp så de är väl bäst att man skyndar på lite snart. Får väl se när man blir färdig ikväll är ju lite servering också. Men jag är verkligen i behov av pengarna så. Mitt hår blev iallafall kalas bra, slingade det igår, Fast de är super slitet men får inte klippa mej föräns efter balen för frisören. De vill att man ska ha slitet hår när man gör bal frisyren, så då borde ju mitt hår bli perfekt, ha :) !

Inte länge kvar nu, Be there :) !

17 Maj


Det blev trots allt utgång igår ändå. Jessica och Elin hänkade till slut :) ! Så de va bara att skynda göra i ordning sen åka till Torpa för att hämta vin. Gratis alltid gott :) ! Vidare till Elin, blev bara Jag, Jessica och Elin, men vi hade väldans trevligt ändå ! Pusslet är snart färdig lagt också, fick några bitar på plats igår. Gick ner till Harrys, mycket folk, fast de är lite tråkigt att de bara har en våning öppen. Men de va fasen kul ändå. Vid ett tiden va de dags att pallra sej hem, gick till gräshagen ! De ni. Värdelösa bussar som inte äns går.

Nu kommer snart Jessica hit, ska prova balklänningen, den är så lovelii :) !
Bal Onsdag 23 Maj går 17,20. Be There.  De hoppas ja verkligen att ni är..  Ni kommer eller hur? Har gått å letat i vart ända affäer efter något svart man kan ha i håret, men finner inget nånstans. Finns bara massor med vitt,  någon som vet?

16 maj.

Utgång på Ingång, trodde jag .. Men chii fick jag..
Bytte tid på praktiken så jag fick sluta vid sju istället för åtta, Skyndade mej som bums hem, Pappa hämtade mej fem över sju. Men sen när man kommer hem är allt dött, ingen människa som har lust. Förutom några, fast sånna som inte frågar..eller vad man ska säga. Så de blir väl hemma för min del istället, men de kan behövas faktiskt, ögonen tjatar lite efter sömn.. Blir väl en sallad på Kaffe paus isätllet, om dom har någon vill säga, de hade dom inte igår när jag hade gått och längtat efter en helaste dagen.

Ledig nu Torsdag, Fredag iallafall, fjäskade till mej lite :) !
Fredag är det mycket som händer, ska laga käk och så till en "150" års fest och servera lite, goa extra pengar iallafall :) ! Sen är det after work med Ikea, men tror fasen inte jag hinner med de :( !Typiskt, de hade varit galet kul annars !

Hämtat min bal klänning idag, är väl bäst att prova den imon och se så den verkligen passar. Nåja, Ska väl hoppa in i duschen iaf och se vart kvällen bär av..

Hittade massor som jag vill ha ifrån Stadium idag, ge mej, tack :/

Våra Vackra bilder från Göteborg.

image199
Till oss alla..
image200
Ca 13 grader
image201
Konstigt nog så fann vi dom. K R I S, som de står i fönstrerna

image202 
Vatten vatten bara vanligt vatten..H2o
image203
Underbart, inte sant?
image204
Nåja vad tycks?
image205
H Värre.
image206
Post post denna eviga post, när ska de börja inse teknikens under?
image207
Gräv liiing
image208
Chirre Rea
image209
Allt gått till spillo? De va väl onödigt.
image210 
Putblöj..
image211
Tack oh Hej för mej.

Skämt å Sido, men dehär va några av våra fin fina kort ifrån klassresan i Göteborg, Vad tycks :) ? Nästan så att vi borde satsa på dehär, nämligen fotograf. Topp Jobb!


14 maj

Blev ingen melodifestival kollande med Chrill i lördags ändå, blir aldrig som man har planerat. Istället blev det för fest på Ekhagen, hos martin. Sötaste chiuhuhan va där också, får valpar i Februari, att man är lite sugen alltså :) ! Sen bär de iväg till Centrum, så himmla mycket folk så man blev tokig, Snook va där och uppträdde också, fast kollade bara en liten stund, orkade verkligen inte va där och trängas med alla miljader människor. Annars va de en super trevligt kväll.

Men kollade självklart på reprisen på söndagen, ur dåligt ! Trodde faktiskt att Sverige skulle ha ganska stor chans ändå. Alla andra låtar va ju typ ap dåliga, men ändå kom dom på plats nummer 18. Fast tycker inte deras framträdande va lika bra nu som de va i svenska uttagningen om jag ska säga mitt :).

Ska väl sminka mej lite strax, börjar skolan vid tio. Mega längesen man va där känns de som.
Sen ska ja till Salong Claes en snabbis och prata om min bal frisyr lite. Sen ska Jag va med Elin, bara hon & jag. De va också döö längesen!

12 maj

Känns knappt som helg för jag är så himmla trött nu förtiden så de ända jag gör är att sova. Ganska konstigt om man hade varit ute och festat igår så hade man orkat vara uppe ända till natten, men hyrde film igår " just my luck ", jag såg väl tio minuter kankse sen sommnade ja som en stock. Alkohol gör en pigg tror jag. Ikväll blir det iallafall melodifestivalen.

Måste städa, duscha och slå in paket nu. Ska ha kalas för rickard, igen. Jag är så himmla smart, att jag slår in skjortan som jag varit och bytt, så får han ett paket till fast det egentligen är samma.

Dags att skynda på lite nu !

10 maj


Gick bra på praktiken idag också, sen är det bara tre veckor kvar, det har gått väldigt snabbt måste jag säga. Himma tur att man kom på ett bra ställe, annars hade sju veckor varit en evighet. Gick en snabbis på ikea med Klara när vi slutat. De hade ju 50 procent på allt i de fem första rummen. Fast man har ju inget eget place att köpa grejer till, så kollade bara lite snabbt. Va ganska så utplockat också. Men jag köpte iallafall två krukor och tre ramar, allt för endast 6 kronor. Hur billigt som helst. Inte en aning om vad jag ska ha de till just nu, men de kan va bra å ha, någon gång. Krukorna är perfekta att använda som tillexempel godisskål.

Dags att sola imon igen, kör på varannan dag nu. Men känns inte som att ja får någon färg :/ ! Nepp, nu ska ja lägga mig å läsa Cosmo, som jag visst hade fått hem.

Släkt, aah de ser du väl, dåårå?

Gonatt.

Gonatt

Försökte ändra lite i min blogg, men de gick inte så bra! Så fixar de imon.
Ska sova nu =) !

pics.

image191
Skylten som stog mitt på stan, som jag och elin nästan garvade ihjäl oss åt, erkänn kul?

image192
Inne på butt...

image193
My new everything, grr ! I like alot ! Fräsch?

Glömde en sak på Göteborgs listan :
♣ Olycka, det va fasen läskit. Taxi bil uppåner, tjej på bår in i ambulans, massa poliser massa folk och lite panikslaget. goch!

7 maj.

Har nyss varit på aktion med Pappa, Famo & Fafa. I Norrahammar, kollade bara läget lite. Inget som lockade direkt. Eller rättare sagt vi behöver väl inget just nu! Träffade Beckis också, mega längesen måste ja säga! Snigel? Sen blev det hem till Famo och Fafa, käkade rabarberpaj med vanilj sås. mumms.!

Praktik imon, börjar kvart i tolv! Jag trivs så himmla bra där!
Sommar jobb också ! Grattis till mej själv! Tack så mycket.


7 maj

Har precis varit och käkat pizza med Elin och Jessica, gud va det lönar sej att ha massa 2 för 1 kuponger. Jag klagar inte ! Har solat idag också, försöker jobba på min bränna till Balen, har fortfarande inte fixat någon bil men annars är väl allting färdigt, klänning, skor och väska! Smycken tror jag inte att jag ska ha några. Är så himmla nöjd med min klänning faktiskt! Frisyr är väl ett problem också, har inte redigt bestämt mig vad jag vill ha än. Men de löser sej.

Skulle byta rickards skjorta idag också, men fanns självklart inte i den storleken värken i stan eller a6. Så ska åka till huskvara nu och se om dom ha den där! Hoppas på det. Inhandlade mej två bikinis istället. Så nu är väl pengarna nästan slut igen.

Nu måste ja kila.

6 maj

Tydligen folk som missförstod mej på förra inlägget ändå. Menade inte så! Men som att du som skrev kommentaren utan namn, tycker om alla? Man kan inte tycka om alla människor så är det bara. Och så råkar det vara just nu! Vissa tycker man om andra inte! Man tycker väl knappast om någon suudär super mycket när den går på äns pojkvän? elle? Bortsätt ifrån de så var det en jätte trevlig kväll, den började hemma hos Heléne, skulle vidare till evelina trodde vi men ikke, det blev kvar hos Heléne. Alltid så super trevligt där! Sen vidare till åtta glas piren, inte fick ja någon happy huor, trotts att de skulle vara det mellan halv evla - halv ett. knas.

Iallafall Fredagen spenderades också på Piren, Chrill bjöd mej på mat. Oxfile..Hur gott som helst ! Sen kom jessica en sväng så drog vi vidare till O´learys.
Nice mice.

Göteborgs resan var verkligen hur bra som helst! Trivdes som fina fisken!
Vill tillbax, nu !
Kortfattat om resan :
♣ Körde totalt helt fel, men kom så småningom efter någon timme fram där vi skulle bo!
♣ Andra bilen kom cirka så där två timmar senare.
♣Club wish, fredag. Mycket bra!
♣Fick bara med mej ett par jeans, mascara & en skämt present hem från city
♣Donera till min könsoperation, haha
♣Resturang besök, oxfilé ännu en gång. Smarrans
♣Gammle Port, lördag. Kobojsarna var där och uppträdde, ojojoj ! haha
♣Våran taxi chaffis, Janne.
♣Elin skoskav
♣Elin skulle bli sparkad från sitt jobb om hon inte kom hem, så hon sa upp sig istället
♣Liseberg, Liseberg, Liseberg, älskade Liseberg!
♣Uppsvinget, as braig!
♣Sandra grät
♣Nära stjärnvinst 3 gånger
♣Malaco 1 vinst
♣Elle?
♣Min digital kamera gick sönder, att jag alltid lyckas.
♣Tjejerna ingen tandkräm, inget hårspray. Borde vi kalla oss tjejer?
♣Killarna, alla tandkräm och gele. Bra gjort! Tur att vi har er killar ibland.
♣Hamburgare, hamburgare och åter igen hamburgare
♣Besök på martinshop.
De hade allt, verkligen allt! Helt sjukt att de finns så mycket grejer och tusentals filmer. Hon som jobbade trodde vi va värsta insatta i sånt där. " Har ni sett den där nya filmen som har kommit ut", Nää svarade vi. Hon försökte förklara vad filmen handlade om, en kille som skulle ha oralsex med sej själv. Han gjorde kullebyttor för att lyckas!Filmen hade tydligen fått massa kritik så de va prat om att den inte skulle få säljas. Sen kläcker hon att hon kollade på den filmen med sina barn. Vaa sa vi alla samtidigt. "Aah men alltså dom är ju ungdommar"..Crap!

Har precis haft kalas för rickard. Min första present va klockren!
Dessvärre va bondelid skjortan jag köpte till honom för liten. Så de blir bytning på den! Theo är verkligen sötaste ever!

gaah,. !

Det ända jag ska skriva just nu är det viktigaste och mest värt att veta ! Jag hatar vissa utlänningar där med basta! Okej, visst finnas det vissa som är hur bra som helst som man inte hatar! Men sen finns det faktiskt vissa idioter också. Missförstå mej inte nu! Men kvällen slutade på akuten med min pojkvän, kom precis hem. "Han" kunde inte slå tjejer därför gick han på min pojkvänn. Cirka sådär 1 och 1 halvt år senare, den personen kom nämligen inte in på min 17 års fest! Jävla pucko säger bara ! Kasta mej i kanalen, som kompisen sa att han skulle göra. Gör de ffs ! Good luck, du lyckades inte.!! Men herregud orka bry sej om något som hände för 1 och 1 halvt årsedan? Då har du inte mycket i ditt liv. Din " fred perry" ! haha. Jag skrattar åt dej och din "cooling" kompis som snackade massa skit med polisen! Polisen tog iallafall dej, men sen finns det några mer som man önskar man kunde göra något åt! Berättar om min helg i gbg och allt annat en annan dag, nu ska jag pyssla om min älsk. Gurra roade sig iallafall med att åka rullstol på sjukhuset, ha ! Min bror är iallafall den bästa man kan ha! Han ställer upp för allt, bryr sej om minsta lilla och verkligen kommer på en gång när något händer! Tack för att ja har dej!  Massa grattis på din 21 års dag 5/5 !! Congrats :) ! Dina kompisar är också bäst! Tycker om allt å alla som ställer upp för en och bryr sej om än. Tack alla ! Utan vissa....