Hej Hej Bloggen!

Long time no see, som vanligt! Men Emma här kommer din längtande uppdatering :)!
Lite kort och gott vad veckan bestått av;
 
Förra Torsdagen blev det lite välkommen hem vin för mej med Hockey, goda vänner och en svänga till Olearys.
Fredagen vatt det bara fredags mys, med middag hos Alec och Bio på kvällsingen. Mys!
Lördagen vatt de dags att tagga för årets första kräftskiva med massa fina brudar och givetvis en utgång på det.
Söndagen bestog av Söndags mys. Först pizza häng med Alec & Angelica. Sedan söndagsmiddag med J..
 
Måndag var det ingen vanlig dag för de va Timbas födelsedag!! Hurra Hurra Hurra!!!!
Och inte nog med det min första dag på det nya jobbet!! Där jag har hållit hus hela veckan lång! Trivs som fina fisken! Lärt mej massa massa nytt och mer ska här läras!! Har fått ganska mycket som jag är ansvarig för, så det blir en utmaning. Men jisses va kul det är!!
 
Dock ovan att gå upp med tuppen varje dag, runt fem-sex snåret på morgonen!
Så veckan som varit har bestått av jobb och bara mysiga hemma kvällar varje dag! Somnat på sofflocket tidigt kvällskvist varje dag typ. Men de är ju tur att man har en husmors här hemma som städar, diskar och lagar mat :)!
 
 
I torsdags orkade ja dock hålla mej vaken lite längre till typ tio, då det blev tacco mys. De tre vännerna och Jerry!
 
Det går så jäkla bra nu!!! Peppad till tusen för min ny start!!!
Soon baby soon!!

Hej Sweadala!!!

 
Back on track i Sverige! Ganska skönt att vara hemma ändå! Även att det är sjukt skönt att vara iväg.!!
Möttes upp av mina två finingar på flygplatsen! Thanks!! Hemfärden bestog av fniss hela vägen hem, så den gick i ett swisch! Haha. Mummsfillibulle...
 
Gårdagen spenderades med mys dag hela dagen lång med finaste P. Lagade svensk husmanskost, film maraton hela dagen med Chips, Choklad och läsk!! Super Super mysigt!
 
Nu blir snart frukosten serverad! Ibland har man det bra :)!
 
I eftermiddag ska vi hämta min lille bus hos morfar över lite fika. Som ja saknat min lille krabat! Kvällen ska spenderas med Angelicatt, visa opp alla mina inköp :).! Förutom det som blev kvar i Kina, hade sex kilo övervikt. Tusan i gatan! Pettitesser! Så fick helt enkelt lämna en del kläder i streess på flygplatsen..
 

Last day..

 
Här sitter jag ensaam på ett hotell och äter chips. Med ansiktsmask i nyllet. (Ni anar inte vilken dålig hy man får här nere, luften är ju så oren den kan bli och man andas in avgaser konstant).. Så jäkla surt att komma hem å se förjäklig ut, men hoppas den svenska luften fixar det på ett kick!! Tagit mej flera dagar för att hitta en ynka ansikts mask, typ sån simpel från kicks på påse? Men nej nej. Så inhandlade mej en på Sephora idag istället :).
 
Sista dagen i Kina. Den började med fotmassage och "clean your ears". Man kan ju hitta lite smått å gott där inne i öronen minsann! Haha. Vidare till Shanghaaii där jag befinner mej nunu på hotellet vid flygplatsen för att göra det smidigast som möjligt imorgon när det är dags för hemresa. Så slipper ja gå upp så tidigt :)! Skulle inhandla alla Conversen idag va min tanke, men ack så den sprack!! Då de vita är slut överallt?! Knas banan! Varför gör man jämt allt sista dagen?!
 
Vi blev även bjudna på en riktigt Kinesisk middag på restaurang, jag höll mej till RIS!!! Då det verkligen inte är min typ av mat någonstans, och aldelles för feg för att smaka. Cirkus 15-20 olika rätter. Blandannat huvuden från en duva? Såååg de små grillade huvuderna liggar där med näbben vidöppen! Stakkas!! Även massa massa mer, krabba, musslor, fisk i dess konstiga slag, dumplins osv.... Not my type of food!
 
Imon natt ska jag bjuda Angelica & P.... på typ kööörv med mos ala statoil!
 
See yaa in sweadala!
!
 

 

En dag närmare hemgång.

 
Verkligen hel nöjd med resan, har varit lungt och skönt att bara vara, vila upp sej. Och unna sej shopping, massager och god mat! One day left in China. Tomorrow.
 
Varit en behaglig dag idag, lång sovmorgon så det blev brunch till frukost. Sedan packning i stora lass. Och de blev ju aldelles aldelles ypperlit, med min nya STORA resväska. (Hoppas den går in i Angelicas  lilla pärla, haha). Kvällen har spenderats med resturang besök gånger två. Första stället som vi va på brukar vara bra, beställde mej en köttabit, pommes och grönpeppar sås. Men URK. Det gick inte att äta. Fy pyttsan! Köttet bestod bara a verkligen bara av fett, hela biten, usch! Och Grönpepparsåsen va ketchup? Phoebes mat va iskall. Så vi bestämmde oss för att betala och lämna maten på bordet å gå därfrån. Slutade med att vi fick maten gratis, men gick därifrån gjorde vi ändå! Vidare till samma ställe som gårdagen, där dom har awesome mat!! Beställde samma lika som igår. Skulle bara salta lite extra, tror ni inte jag råkar skruva upp hela korken då? Så fick ett helt saltkar över mitt kött, ååh!! Kan man ha mer oflyt med mat denna dag? Haha, men de va ganska kul, vi fick oss ett gott skratt iaf!
 
Blev tillslut lördas lycka ändå! När jag hittade SVENSKT lösgodis!! Jisses!! Första gången ever vi ser det här nere. Och det bästa av allt att det va helt nytt för idag. Så det vatt pyyrfärskt!! Dock 115 kr/hg ! Alltså 1150 kronor kilot? Självklart va ja tvungen att köpa ändå. Svin dyrt, men ack så gott och Herregud vilken affärsidee! Varför kom man inte på den? Att sälja svensk lösgodis i Kina? Eftersom det inte finns något godis i den stilen här nere. Japan nästa kankse?
 
 
Inte alls avensjuk på alla IKEANER idag, årets stora KICK OFF ala nyårsfest!! Tusan att man missar denna stora festlighet,, årets händelse lixom. Hoppas dom och Angelica håller ställningarna åt mej ikväll!!!
 
Angelica är ju en riktig klippa som hämtar mej på flygplatsen mitt i natten!! Med min kärlek som sällskap också, det kan ju inte bli bättre!! Två finingar som står å väntar på mej när jag landar. KRAMKALAS!!!
 


A movie day.

 
Idag har varit en lugn, skön och bra dag!
Åkte ner till down town en snabbis för att inhandla en sport BH (ett steg närmare träning). De vatt nog det ända inköpet för dagen! Lika bra det kankse! Blev även kolla två kort filmer i 4D, hahaha galet kul det vatt!! Skrattade tills ja grät! Ena vatt en bergodalbana och den andra en läskig båtfärd typ, med massa äckliga kryp! Va ju riktigt verkligt, även att man vet att de bara är film.. Men trodde minnsan att ja skulle bli mat till dom där ormarna!
 
Sedan åkte vi vidare för att unna oss lite god mat! Strawberry Diqauri drinkar och till slut bio! Spiderman, tipp topp film de också. Kvällen avslutades med lite kort spel. Allmänt mys sådär.
 
Jusste, hajja att mitt hjärta blev hyper nervöst när jag hade fyra missade samtal vid halv fem inatt/morse (svensk tid). Dessutom ett nummer man inte hade. Pust.
 
Imon är det dags att försöka börja packa, huuua.!!
 
 
 
 

Good feeling.

 
Idag har också varit en kalas bra dag!! Nu springer dagarna på lite för fort tycker jag och det närmar sej sakta men säkert sitt slut! Men blandade känslor, då det är dags att komma tillbaks till vardagen. Som alla andra! Men de är på tiden kankse?
 
Dagen började med helkroppsmassage, hur skönt som helst! Dock en aningen smärtsamt, men de är ju så det ska vara! Min nacke och rygg är hel kass! Så när jag kommer hem blir det att unna sej massage lite oftare och fixa lite enerig så man kan börja träna! Sesså Angelica, släpa med mej nu!!
 
Sedan blev det lite awesome shopping!
Två par byxor, Tre par skor, En kjol, Ett par shorts, Sex stycken linnen och en sjuuukt snygg jacka! Jag älskar den! Det är nog det mest bästa inköpet so faar! Köpte även två SVIN dyra BH:ar också, som tydligen ska vara huuur bra som helst! Och det borde dom vara för det priset 1600 kronor. Kors i taket! Hej då skrutt Lindex! Men de känndes grymt bra, och ska vara jätte bra för kroppens figur. Så de är väl bara att tacka och ta emoot :)! Tydligen så skulle brösten bli större av dessa också, de vet jag ju inte om jag tror på dock. Att de växer och gror lite av en BH?!
 
Unnade oss lite mat sedan, på en flummig resturang. Som aldrig lär besökas igen! Dålig mat, dålig service och det roligaste av allt. Min choklad kaka till efterrätt vatt frysen! Alltså sten hård, direkt från frysen! Haha. Joo men tack för den och plast sked till? Ibland slutar man aldrig förvånas av vissa kineser!
 
Nåväl. Sjukt nöjd med dagen!
Hoppas ni mår bra! där hemma!
Miss ya girls!

Shoes heaven.

 
Hej hoppsas sasa!
 
Haft en tipp topp dag är nere :)! Den har bestått av lite shopping, offcorse!  Som slutade med värk i tassarna och pizza, mumms! Han dock bara med ett shoppingmall, tanken va att avvärka två. Men åtta timmar räckte visst inte till två. Då kan ni förstå hur jäkla stort och hundrahundra tals äffärer det är? Huua. Men ibland blir man aldelles för dumsnål här nere, när ett linne kostar typ 200 så tycker man de är sväjn dyrt å trippar vidare istället! Ångrar sej lite efterråt minsann...! Men vad gör det!
 
Har iallafall hittat väääääääärsta SKO-Butiken online! Och skojja inte!! Jisses vad skor!! Suttit och stirrat på skor i någon timme nu,  är bara på sidan 50... Fortsätter imorgon! Redan köpt 6 par skor, 5 par till Converse ska inhandlas i Shanghaii on the Converse store och så hittade jag denna sida nu? Där jag iallafall måste ha 4 par änsålänge, får nog sluta kolla... Visst ja, sen är det tre par skor till som ska fraktas hem till Sweden.
18 par skor?!?! De får ju aldrig plats..?!
 
Massa babbel och inga bilder. Har inte knäppt ett ända kort med kameran faktiskt!
Dåligt iknow, men whatever.
 
 
Saknar mina två små liv där hemma!
Blir pusskalas hela nästa vecka, vi börjar på flygplatsen =)!
..
 
 

Down Town!!

 
Hej Hej Hallååå!
 
Hela dagen idag har spenderats i down town. Och idag vart jag äntligen på lite shopping humöör. Det gick ju inget vidare för mej sist, heeldagen som vi hade i Shanghaii City, konstigt nog? Då det ska vara den bästa shopping gatan ever typ? Men ibland är man inte i rätt mood, helt enkelt! Men de ordnade jag till idag, hyffsat bra iallafall! Cirkus tjugo plagg fick hänga med hem iallafall och skor, väskor, smycken och plånböcker! Även en present eller fyra också!
 
Så är faktiskt helnöjd med dagen! En del långarmade basic ala höst kläder! Då jag verkligen inte äger något sådant, så de är ju tipp topp! Även om de kanske inte är de roligaste klädesplaggen. Den eviga frågan dock, hur ska de få plats i min gardrob?? Har ju precis fixat & trixat hemma så precis allt gick in... Hmm?
 
Imorgon blir det iallafall one day off från Shopping, då vi ska ta med resväskan och shoppa rejält i en annan stad på Onsdag! Wihooo! Så imorgon blir det bara att vila tassarna och unna sej en helkropps massage och god mat.
 
Fixat naglarna, fixat tassarna, fotmassage (pain), och en kroppsmassage är redan avklarat. Nu återstår bara "Clean your ears" någon dag framöver! Vågar jag?
 
 
Lycka till imon finafina du!!! Håller alla tummar och tår för dej ♥!!!!
Önskar att ja kunde varit där!
 
 
 

Take me to the top.

 
Ibland snurrar man in på för mycket tankar, när man är ensam och äntligen har lite tid över till att faktiskt stanna upp och tänka ibland. Det hinns inte alltid med, då det alltid är mycket runt omkring som händer och sker. Man älskar att vara i centrum och hinner inte alltid tänka emellan svängarna. Men sesså! Alla borde ägna en minut eller två till att bara fundera en stund.
 
På vad man har gjort, vad man vill göra, vad man har för mål och drömmar. Drömmar kan faktiskt bli verklighet om man bara vill, allt handlar om att våga. Våga ta steget, våga chansa och våga förlora! Men man är aldelles för bekväm och faktiskt för feg. Alla har vi olika tyck och tänk om saker och ting och olika mål här i livet. Men inte vill man bli 70 bast och inte ha gjort ett endaste dugg? Inget direkt viktigt man kan berätta för barn, barnbarnen osv... Visst man kan ha ett awesome liv hemma i sin soffa. Tro mej, de vet jag! Men man vill väl ändå se och upptäcka nya saker nya stilar?
 
Jag orkar inte äns ödsla oro och energi på att jag inte kommer få någon intrillande lön på kontot ytteligare i två månader. Varför oroa sej för något sådant? Det löser sej lixom! Pengar är bara papper och pengar är till för att spenderas. Okej, jag är en mästare att sätta sprätt på pengar. Och jag hade förmodligen kunnat vara ute å resa i vida världen på mina tre "lediga" månader istället för att häcka i Jönköping. Det hade nog blivit samma lika penga kostnad. För det kostar skjortan att vara ledig tre månader på sommaren även att man inte gör något speciellt. Men de är ju lätt att vara efterklok...
 
Varför jobbar man? Jo för att kunna leva. Hur ska man kunna leva om man jobbar hela tiden? "Leva Livet" och se världen på sina 25 semester dagar om året? No way!
 
Jag har en dröm, en dröm som jag inte vet om den kommer bli verklighet.
Men man måste ju alltid hoppas och försöka? Eller hur!
Jag spånar, spanar & drömmer mej bort ett slag.
 
 
Långt inlägg från min snurrande skalle//
(Dehär är inget depp inlägg, för jag är lycklig & Glad)
Vart väl bara hjärnan som överansträngde sej för en gångs skull..
 
Ta hand om er och Ta för guds skull hand om varandra!
Ge din vän den där extra kramen, de där extra lilla sms;et.!
 
Har jag gått och blivit Poet?
  
 
 

It's like a Rehab.

 
Tjaaaaaobella!
Här ligger ja i mitt rum å kittlar er på fötterna! Skämt o Sido, filosofierar faktiskt lite.
 
Jag har det jätte bra, bara goo with the flow så att säga, lungt och skönt! Like a rehab och utvilning till tusen! Kan behövas efter denna sommar, där de inte blivit många knop gjorda alls? Nåjja!
 
Hade nyss ett långt roande samtal med J! Haha. Jisses va bra vi är på att tjöta. Du får mej alltid på så bra humör, jämt, spelar ingen roll vart man är, hur man är eller hur man mår. Man blir lixom alltid lika glad! Vem kommer äns på tanken att "vi måste säga over när vi sagt färdigt våran mening". Tjat tjat tjat over over over... "Nu får du inte svara än för jag har inte sagt over, faaan nu sa jag det, Din Tur over" Haha...
 
Näpp nu har jag inte tid att sitta här å glo. Klockan är mitt i nassen! Närmare bestämmt ett snåret, och ni har väl precis börjat korka opp? Inte mej emot. Men nu ska ja filura ut lite planer här och dra ett par avsnitt av skilda världar! My new favoriite!
 
 
Miss MY Heart, MY Love and MY Everything.
 






 
 

Ett Fel Närmare Rätt.

 
Long time no see!!
Fick en påminelsse av fina Natta att ja uppdaterar aldelles för dåligt! Sesså så skärpning skärpning!
 
Dessa två veckor har sprungit på som aldrig förr! Jisses, så fort dagarna går?! Men de har varit två tipp topp veckor fyllda med massa skoj, några tråkigheter också förståss..!
 
Umgåtts med fina vänner, Myskvällar, Chihuahua träff, Utgångar = klackarna i taket, Viktiga möten, Trädgårds fest ala 70 pers, Lunchisar på staden, Piren häng, Grillningar, Glada beskeed, Övernattningar, Bröllop, Minigolf,  Begraving = tårar! Och säkert en massa massa mer som ja inte kommer ihåg nu. Just därför ja borde uppdatera oftare, då mitt minne är kort men gott :)!
 
Helgen som varit har iallafall varit top notch!
Häng på min Balkong i Fredas, stimm o stojj så trevligt de vatt :)! Sedan en utgång på det!
Trädgårds fest lördag. Sedan blev de visst en sväng till Öxnehaga för att lyssna på när ett band repade. Sjukt bra! Lite movie känsla över dedär. Att sitta i en  replokal med tussar i öronen och bara lyssna och förfesta till dessa killar som har en sjuk inlevelse även att de bara repar :)! Den kvällen avslutades med gitarr solo häng och övernattning på Liljeholmen!
 
Idag har jag spenderat hele dagen med Angelica å Alec, haft avskeeds middag x 2. Och flängt runt lite här och var! Massa Mys! 
 
Näpp nu är det dags att höjja musiken en aning och ta tag i mina måsten! Har massa massa att fixa trixa med idag! Eller fresten, får nog sänka musiken istället! Hahaha!