29 april

Work idag gick otroligt segt, vart mega trött hela dagen, tillslut muntrade min chef upp mig med lite hemmagjord choklad/kola sås, så jag kunde äta glass !! det vart mumms ! Nu har daddy åkt igen, aau ! Det vart en kortis minsann ! Sitter och lyssnar på lite softich musik nu, reggae balnd annat, ganska chill !

Valborg imon, jaha lixom?! Valborg förr när man va yngre va något aldelles speciellt, kankse för att de va en anledning till att supa sig redlös, som man gjorde då! Eller föresten, har man någonsin behövt en anledning?! Nej nej !! Klart man inte behöver ! Har inga planer alls för morgondagen, förutom jobb ! Tjohoo va kul, nej inte taggad för de det minsta, försökte ta ledigt imon, men ikke ! Kankse lite fino vino med världens bästa maria, eller fira Kajsa som fyller sweet twentyfive, med då har jag sån himmla osis att jag jobbar stänging och kommer ingen längre vart eftersom jag är värdelös som inte har något körkort ! Hopplöst live !

Föressten vet ni vad som hände på IKEA igår, på eftermiddagen. Dehär är helt crazy, hemskt att någon kan må så dåligt över sitt liv ! En äldre dam i 50-60 års åldern var på accenten (alltså glas och porslin avdelningen)  , hon bröt upp en kniv förpackning, satte sig och började skära sig i halsen, tre gånger !!! I halsen, är inte de fucking scary?! På IKEA mitt på eftermiddagen bland kunder och personal?! Det hade tydligen varit massor massor med blod, men hon fick inga större skador, kankse va de ett rop på hjälp? Inte en jävla aning, hur man äns kan med att göra en sån grej.. men de finns väl människor till allt antagligen ! Tydligen ! Men fyy så hemskt :( ! uscha ! Tänk bara att se det, var hade man gjort lixom? Jag hade ju varit livrädd för att gå fram, inte har man en aning om om hon va kapabell till att hugga den som gick fram lixom? fyfy!
 
sikka snygging brillor som är på väg hem till moii va?


one more reggae


29 april

Kursen igår gick väl helt okej, inkallnignen gick bättre än vad jag trodde det skulle gå iallafall :) ! Han kom till moii. höhö ! Tur va väl det ! Men de andra måste vi träna träna träna på ! Nu är de ju ändå två veckor tills nästa kurs dag, tre veckor för mig dock :(, eftersom jag befinner mig på cypern en vecka ! Wohooo, ska bli så himmla gött å komma iväg härifrån ett tag :D ! Så nu ska ja försöka hinna med att träna med honom som sjutton, på high five också som han ska lära sej, det ser inte så ljust ut för de ännu, men man måste väl ha de där tålamodet som ja inte redigt har.. !

Jahajaa dags för att pallra sej iväg till work snart, efter idag är fyra jobb dagar klara sen återstår de väl sisådäär fem stycken kanske innnan jag är ledig en ynkla dag ! Inte konstigt att de där med hundträningsn kommer i kläm så som ja sliter å står i !

Dags för promme men min älskling !


28 april

Tjaaobella !

Nu har jag precis fått i mig lite föda, kan ni gissa vad min lovelii daddy kom med? Mc donalds, så som jag har längtat !! upp mot två veckor nu som jag har gått och varit riktigt jobbigt sugen på det ! Så ni vet vad jag faller för ;), höhö! Strax ska vi pallra oss iväg på kurs, Nathalie å Naldo kommer och hämtar oss, vi tänkte träffas lite innan så de fick leka av sig lite, men de hinns inte redigt med ! Galet vilket stressigt liv ja lever ibland, mega trött är jag också då jag inte fick någon sleep morning idag ! Blev work kvart i nio till tre, vidare hem med ett stopp på vägen, sen duch och mat och nu har klockan redan tickat på, så nu måste jag fixa timbas leksak, hacka ner köttbullar och levergodis till träningen!
Idag ska vi öva på :
Inlärning
Inkallning
Passivitet
Visitation

Vi hörs later eller möjligtvis i morgon eller någon annan vacker dag !
Tajooo !


27 april

yeej, dags för lite update, det är fasiken från och till med min uppdatering alltså, nu vart de nog ett tagsen igen ! Men jag har haft fullt upp det senaste, så dehär har väl inte varit första prion redigt ! Bara en massa work just nu känns det som, jobbade extra i fredas, i söndags och så jobbar jag extra imon med, på min ända lediga dag denna veckan, så de blir cirkus tio dagar i sträck nu, men de är ju bara till att börja räkna ner !

I helgen har jag också haft fullt upp, Work i fredags till tre, hem för att skynda fynda mig, skulle göra mig redo inför en tidig balkong fest, men de blev senare än planerat, like always när vi tänkt göra något i hyffsad tid så segar vi oss fram i myrsteg, haha ! iallafall klockan sex blev det väl typ, innan dess va ja en snabbis på åtta glas och hälsade på lite godbitar som höll hus där ! Efter en super mys balkong fest, med sol hela kvällen så drog vi vidare till malgot ! Där hände både det ena å det andra, det händer alltid saker där vi är, så enkelt är det ! Hemfärd vid halv sex, ja på morgonen ! Fick iallafall fyra timmars sömn den natten ! I lördags kom daddy hem :), han är hemma på en snabb visit kan man säga, han åker på onsdag igen då han blir borta sju veckor, skönt att han är hemma å hälsar på mig någon gång ibland iallafall, fyller upp kylskåpet en smula ! På kvälla blev det ett himmla lyckat suprise party för Lisa, så himmla kul hon anade ingenting och där va vi cirkus 25 pers som skulle fira hennes dag utan att hon hade en aniing om det ! hihi. jäkligt bra av oss att vi inte råkat försäga oss på två veckor ändå ! yeeej !

Några små smakprov ifrån fredagen:






20 april

Jävlans också, tror ni att min semester blev godkänd ??!! nej, eller jo om jag fixar ersättare själv ! Fasen vad irr jag blir, de kan ju för sjutton inte sätta upp en lapp "nu kan du ta ledigt utan att ta semester eller göra passbyte, blablabla" Att man bara kunde ta ledig om man ville, för att spara in timmar hit & dit ! Fine, jag hajjar att de inte går om de inte finns folk som kan jobba, men för gudsskull sätt ikke upp en sån lapp dåe? ååh va irr man kan bli ! Men men, får väl sjukanmäla mig tajmat till cypern annars ! morr ! Och va sjutton, är de mit jobb att fixa ersättare om ja vill ta semester? NEJ! Man kan ju undra vad har vi sju chefer till egentligen...!!!

Jaja, ledig imon iallafall, så himmla skönt ! Tur att ja inte jobbade extra imon känner ja, varför ställa upp lixom? Kanske ska ångra mig om att ja kunde jobba extra på söndag? Varför ska jag egentligen? Hellre hemma och gosar med Timba helsate dan, och är seg efter en hejdundrande utgång ! Men de kommer nog bli sura miner om ja ångrar mej, va sjutton de är ju så himmla skönt att vara ledig på en helg ! Hur kunde ja vilja detta? De va väl mest för att vara snäll för att man "bara fick ta ledigt om man ville" , och jag trodde det skulle lösa sig med ledigheteb, men nix pix, dedär lilla påståendet gällde tydligen inte mig ! Kanske dags att börja naffsa lite efter något annat? Man får ju inget för att man ställer upp lixom ! Arg ja är nu, bäst ja slutar babbla om dehär !

Så skönt att avreagera mig lite !

Tjaoobella !

19 april

Vilken kalas helg ! Nu avslutar vi denna helgen, denna söndagen framför van vetaren ! Utan popcorn, utan chips, utan alkohol ! Men vi överlever nog ändå.. ! Dags för work imon igen, segt att jobba efter helg allt, även att de inte varit den stressigaste helgen i mitt liv, tänkte jobbat lite extra extra på tisdag också, fast då skulle de bli jobb tio dagar i rad ! De kankse hade varit lite too mutch för mej ! Jag bli så irr, och håller fortfarande tummarna för att få min semester önskan igenom ! gaah, what the hell gör jag annars? De borde väl också ha mage till att inte kunna neka någon ? En sån som mig lixom, hallåå !? Så himmla förrvirrande, de skriver en sak och vissa säger en sak, sen kommer en annan å säger "de är inte alls säkert att de går", och blir sur för att resan redan är bokad och klar, men va fan ?!  Det funkar inte att ha sex/sju stycken chefer på samma jobb, tydligen ! Eftersom kommunikationen inte värkar funka top notch sins emellan ! Alldeles för många om jag får säga min mening, och de fick jag !

Jaja, håll tummarna för mig, du också !




18 april

Haalii hallå ja !
Work idag va ändå mer än va ja trott, men ingen panik direkt, det vimmlade inte heller av massor med folk, bara mer än vad man anade ! Så en helt ok dag ! Skönt att inte stressa ihjäl sig också minsann ! Nu sitter jag här och inväntar kvällen, nu vad som ska komma skall? Det blir väl lite alkohol iallafal, med några nånstanns i denna värld !

Föessten har jag sagt att jag drar till cypern den 11? tjooohooo !
Nu håller jag bara tummarna för att jag får min ledighet ifrån jobbet godkänd, vad gör jag annars? Resan är ju trots allt redan payad så att säga ! Ska bli så jäkla gött att komma iväg ! jag om någon är värd och behöver det !! Efter allt tissel tassel här i jönköping !


Är han inte det finaste ni har sett?

17 april

Halli hallå !

Då vart denna fredag kväll över också, strax iallafall ! Har lyckats spendera tiden ganska bra ändå ! Gick til ica och shoppade mig lite att äta ! Det blev chilimarinerat kött, potatiskroketter och gränpepparsås, yummi ! Väldans duktigt av mig att ställa mig och tillaga något sådant smarr till mig själv, det är jag absolut värd!, nu bara skrattar jag över att du gick miste om en sån himmla bra flickvän, som jag va !! jag vet att du gärna hade varit här den minut som maten skulle ätas, mohaha ! Har iallafall hållt mig i skinnet ikväll ,det är också bra ! Inte ifrån alkoholen dock ,men ifrån festandet ! Blev en smula sugen till sen, men ikke !

Dags för ev kvälls runda !

Här är ett par av my new shoes :



Frikking awesome ?

17 april

yes yes vilken rolig fredags kväll dehär kommer bli, men tiden tickar på rätt fort änsålänge iaf.. Suttit ute i gräsmattan och tränat och gosat med timba ! Är enormt sugen på donken, de hade varit super gott just nu ! Men ingen som vill hänka, stakkas mig ! funderar på att åka ner och köpa sen sätta mig på subway å käka, haha ! så slipper man ju äta alone ! Men de är snäppet jobbigare för då måste jag först ta buss ner till city, gaah ! ! Snart ska jag också börja tänka på beach 09 som alla andra gör, men va fasen, man måste ju få unna sig mat? men snart såå, ja ska försöka, snart...

Lite sugen blir man allt på att dra till Piren när A. skrev att de skulle dit och ta en öl ! Min första cider är ju redan uppkorkad lixom, så varför inte fullboda det hela?

njae jag får väl skynda fyna mig till affären så se om de finns något som faller mig i smaken där !
knappast funny och laga mat till sig själv lixom =/, !!



såhär kan de se ut på min balkong en solig kväll, mys !
Det är väl vad jag få nöjja mig med ikväll, några mer cider dock !


 


16 april

Yes, då vart denhär jobb dagen över, nu återstår det bara fyra till innan man är ledig en dag ! Har varit ganska lugnan idag, jag är en höjdare på att stänga alltså ! Super duper snabb ! Efter work blev det en snabbis in till a6 för att möta upp morsan och hennes polare, köpte lite hundmat och ett grisöra för att testa om timba gillar det, eftersom han inte gillar att tugga på ben, men de gillade han inte att tugga på heller :(, han gillar banemej bara att tugga på fingrar, pennor och pinnar ! konstigt ? Kid som vi hade innan tuggade gillade inte heller att tugga på ben, men han älskade minsann grisöron iallafall ! nåjja, tidsnog kommer det väl något som faller den lilla krabaten i smaken ! Shoppade mig också två par skor, de kan behövas. Till vad vet ja inte redigt? Men joo, jag behöver faktiskt nya kalas dojjor !



If I could I would pull it up and rewind
To the time when it was just me and you
Oh how we were inseparable
If I could I'd pull it up and rewind
To the time before you went away
Wish I could go back to yesterday
If I could I'd pull it up and rewind


16 april

Idag är det mys att börja sent, börjar kvart i tre ! Sitter just nu på balkongen i solen, precis käkat mig lite frukost. Timba ligger här och myser i solen också, är dock lite kyligt eller så kan de bero på att jag är förkyld..
Ska nog gå ner till gräset med Timba, så vi kan träna lite ! Va ute på en långpromenad innan och tränade samtidigt, men de är mycket små ljud och lukter som stör honom, haha, men vi lyckades lite iallafall ! Funderar på om vi ska tralla bort till kiosken och hämta hans paket sen som har kommit ?!

Friday imon igen, allaredan ! Det går snabbt när man har roligt eller hur är de man brukar säga?
Nu ska vi pallra oss ner till gräsmattan och jag ska ta mig en funderare !

just nu spelas : flo rida feat Wyclef Jean Rewind


15 april

om man ändå skulle ha massor med pengar över och shoppa lite för ?
Då hade deffenitivt detta varit ett alternativ (önsketänkande) tills nästa partaj !


Frikking awesome aiight?

14 april

Hemkommna ifrån kursen för ett litet tagsen, det har gått jätte bra ! Tror minsann att de är nyttigt både för mig och honom ! Va mest infomartion idag, vi började med att gå en promenad i skogen, sen fick vi presentera oss själva och fick lite (ganska mycket) info sen vart de fika paus, mumms ! Billigare än IKEA måste ja ändå säga, ost macka, muffins och dricka för ynkla 15 kronor ! super billigt och gott ! Efter det gick vi ut för träning, givetvis så regnade det då ! Men de gick ändå minsann, började med att kolla så hundarna visste vad de hette, och de visste timba sen blev de två övningar, så nu har vi en läxa till nästa vecka ! Som man ska visa upp, så här blir de minsann inget fuskande med läxan.. som jag gjort inprincip hela min skolgång..  Ganska coolt att hundar faktiskt fattar vad man menar tillslut, utan att man säger någonting.. Dehär med kursen ska bli kul, fortsättnings kurs sen också förhoppningsvis, kanske kankse tävla i lydnad klass 1 sen framöver, de hade varit pricken över i:et lixom ! Fick även ett paket "en liten goodie bag"  , med matskål, fyra olika tugg ben, fyra tugg plattor och två små påsar med mat, som ja nog ska använda som godis :) ! Typiskt att timba inte gillar att tugga ben =/, de ska ja minsann lära honom !

Nepp, nu ska vi ta oss en kvälls runda, sen sova !

Natti Natti !

14 april

Blev lunch på malmborgs, mumms lasange där alltså ! Fick oss också en glad liten suprise, Maria och Alex dök upp också, och joinade oss med varsinn lasange ! Yrade runt på stan efter det efter ett par vantar, de va då himmla va svårt de ska vara att hitta vantar i den här årstidern, va sjutton ! Så fick nöjja mig med två par fingervantar, lite kylit, men kanske smidigast så när man ska träna med hunden ! Är väl inte så kallt ute som ja tror, bara de att jag är enormt förkyld !

Nu springer jag mest runt här hemma och letar ivrigt efter Timbas vaccitions intyg, hittar inte de någonstans, bara hans först besiktnings intyg ! gaah, jag börjar bli stressad, måste ju finna mig det inom en timma ! Vart sjutton kan ja ha lagt det? Inte ovanligt att jag är ute i sista sekund heller ! Typiskt mej ! Kan man med att komma dit och säga " oj de glömmde jag hemma " eller " jag hittade inte det, men kan leta tills nästa gång" ! Va fasiken måste finna mig det nu !

Himmlans tråk att jag jobbar på lördag, ja vill så gärna gå på hunden i city ! Där det kommer att finnas en massa roliga aktiviteter för hunden och oss, pröva på agillity (okej timba kanske är lite liten för det men ändå.) , olika uppvisningar, hund tipspromenad med fin fina priser och dagen avslutas med en hundras parad igenom hela stan ! Det hade varit mys att gå på juhen ! Typiskt så jobbar jag alltid när något händer !



Måste leta vidare nu, vid halv sju är de dags att åka !

14 april

Ledig idag, skönt att sova ut ! För engångs skull vaknade man inte tidigt bara för att man är ledig.. Ska strax göra iordnig mig en smula, lunch med Lisa står på schemat vid halv ett, eftersom det inte är någon strålande sol eller uteserverings väder så får min lilla plutt stanna hemma idag, han får ju sitt äventyr ikväll när vi ska på kursen i tre timmar ! Måste ända tid på min ansiktsbehandling som jag skulle unna mig imorgon, eftersom jag ska jobba istället ! Hrmf, måste inhandla mig ett par vantar till kvällen och kang jang (de brukar hjälpa mig de få gångerna jag blir förkyld, gott är de också) ,


Här har Lisa på sig sin ring som hon gjort själv, syns kanske inte så väl just här,
Men hon gör egna smycken, och jag väntar ivrigt på mitt halsband som ja beställt. tihi !

13 april

Hej Hej allihoppa !
Sitter och kollar på van vetaren med Timba lilla nu, vi har tända ljus och så också, hur mysigt har inte vi på en skala? Frikking awesome ! Försök slå de om ni kan, ha ! Beställt lite grejjer till honom på nätet idag, som om han inte kostat tillräckligt denna månaden? nej nej.. Beställde iallafall ett schampoo som skulle dofta mumma, och ett doft spray "tuttifrutti" som får hans päls att dofta ännu mer mumma, ljuvligt ! Att jag inte unnar mig något sådant själv? Tokigt ! Jag unnar mig äns inte lite hår inpackning då och då.. knas, men man ska ta vara på de små liven man har !

idag är jag dö förkyld också, jag som aldrig blir sjuk ju? peppar peppar ta i trä, dunk i min skalle !
Imon börjar hundkursen iallfall, ska bli super roligt ! Kommer vara enormt kallt dock, då jag fortfarande inte hittat min dunjacka som jag hade för några årsedan, den kan väl inte bara vara puts veck? undra om timba växt ur sin tröjja? Kanske måste köpa en ny till honom imon isf.. de löser sig !


En bild ifrån lördagen.

13 april

Vilken Tok bra helg alltså !
I Torsdags som ja redan nämt blev det vin hos Malgot, en väldigt händelserik kväll ! I Fredas vart de dags för happy birthday firande för våran lilla Klara, på norrängen ! Väldigt trevligt kväll, va dock lite små seg å hade ont i halsen men annars så :) ! Blev massa suprisisar för klara minsann, hihi ! Work work på lördagen sedan hem om bestämma sig för vad man skulle göra av kvällen ! Det blev fest på kålgården hos john med Alexandra och angelica och massa andra honor, vidare med utgång till sliver, ganska spännande färd i taxin dit, haha, blev lite nervis i magen där ett tag när klockan slått en minut över tolv, haha ! Men efter det åkte vi vidare till sliver, fick gå före i kön också, så de vart dö gott ! Massor med folk och verkligen klackarna i taket hela kvällen ! Hade grymt kul alltså, änna tills ja va tvungen och springa till min buss, hade ju inte en aning om tiden, som vanligt ! Men nära skjuter ju ingen hare, eller hur ..

Igår vart de sol igen, och ja va ledig, igen ! underbart !
Det blev bara en gos soft dag igår ! Vi chillade på Nahtalies innergård med kaffe (jag unnande mig donken), Jag, Alex, Maria, och Natta då såklart, Timba min lilla gos var med också, det bara sprudlade vår känslor ut honom igår ! tihi ! Efter cirkus tre timmar gick jag och timba hemmåt, han va helt slut igår sen, sov nästan helaste kvällen ! Kanske kan bero på att han har yrat runt som en galning i solen !

Nehepp, nu va de slut på de roliga, dags att göra sej redo för worki work !
Se om ja kan lägga in lite bilder ifrån kameran ikväll, jag är visst väldigt dålig på dedära nu..


svårt att vara isär.. tack för att du håller i mig när jag ostadigt står !
Känner du förstår vad jag genomgår...

10 april

Jädrans va dåligt jag mår, helt seg, skallevärk och enormt ont i halsen, usch å fy !! Känner mig typ super bakis (kan nog vara en smula den varan) och har bara luft för att ligga i sängen helaste kvällen, aau, inte ätit n¨ågot p helaste dan heller om man inte räknar med natta maten i gårkväll/natt, korvstroganoff ala malgot de va verkligen ala malgot kan ja säga. haha., så ska nog göra lite pommes med korv nu, de är yummi ! Gårkvällen va trevligt, många tokigheter hanns med ! Att de kan hända så mkt på en och samma kväll när kvällen består av endast tre tjejer? haha håll i hatten ! Men men nu måste ja skynda fynda mig igen, hemskt vilket stressigt liv jag lever alltså !

Men heey de är ju fint väder ute och jag är ledig ! Synd att jag inte är i mitt bästaste skick bara, men har ialafall pallrat mig upp till a6 med Lisa och fixat paket till kvällen ! Ska väl försöka rycka opp mig lite, !

9 april

Lite solit ute idag iallafall, kanske kan beror på att ja ska jobba? Eller halva himmlen är ju faktiskt sol och klar blå den andra halvan täckt med gråa moln, hrmf ! Nu ska vi strax bege oss mot Torpa, där ja ska lämna Timba hos sin Babysitter sen är de dags att bege sig till work, till halv nio. Men jag och mackan ska skynda fynda oss idag så vi kommer darifrån så snabbt som möjligt, beror ju mest på kunderna, men vi brukar vara ganska hajj på de där !  Se om ja ska måla något mer påskägg idag kanske, höhö, de va vad vi tillbringade våra raster till igår, vi har en tävling, de påskägget som utses som finast vinner, hoho ! Har nog inte så super stor chans kanske, men de är ju grymt kul att pyssla !

De va de de ! Nu måste vi börja traska bort !

8 april

Trallallaala Hej Hej hallå bloggen, har ni saknat mig ? Klart ni har, jag lever ! hoho ! Inte redigt haft suget att blogga de senaste, får väl se om de blir någon ändring på det, maybe maybe not ! Jag tror dock bestämmat att Timba hejjar på fel lag, han skällde massor när slut singnalen gick, konstigt nog för han skäller aldrig annars?! Han kan väl ändå inte mena att han hejjar på färjestad, halli hallåå ? Naj naj, ikväll har vi iallafall duschat honom och gett honom hans första dos av sin medicin, nästa om fyra veckor igen, hoppas han blir bra nu min lilla plutt ♥ !! Han har varit lite dyr i drift denna månaden cirkus 3000 kronor, men va sjuttsingen han är värd vart ända litet öre !

Igår va ja minsann ledig, ingen sol då inte, lika dant i söndags när ja vart ledig. Kanske lika bra jag jobbar så ni resten av Jönköping kan få lite sol strålar på er? Men vi vart allt hårda och tappra igår, trotts moln och blåst så lunchade vi på waynes på uteserveringen, Jag, Malgot, Mästerkatten alex, Timba, Tarzan och Frasse, eftersom vi hade med våra små gossar så va vi så illa tvugna att sitta kvar med filtar lager på lager, mys det med ju !

Nehepp om man skulle ta sej en liten kvällsing med vovven sen lite sleeptime, jobbar ju trots allt hela dagen imon måste dushca och fixa lite innan jobbet också sen direkt efter work så blir det hem till malgot för lite vin och piffning !


Timba och Kajsa gosar i min soffa, tihi !!

Bye soo looong !