27 Februari

Hade tävlingsmatlagning igår igen. Konstigt nog så vann man igen :D ! Jag och Adam, vi va värsta braiga måste ja säga, hur tjusigt som helst! Det skulle bli toppen om man gjorde de en gång till och ändrar små felen..
• Marinerad lax med grillat räk spätt
• Fläskfile med färska örter och chili, potatismos i Schalottenlök + vitlökscreme 
• Lamm med soltorkade tomater och rostad vitlök med kanel potatistorn och apelsinsås.
Typ :) !

Blev inget Helsingborg för någons del. Det va tydligen snöstorm där nere och Malin va insnöad. Så de fick bli fest här hemma i Jönköping i Fredas istället. Förfest på Gräshagen at Saras place sen vidare till Huset! Himmla massa 89:or känndes de som. Varför kan inte mina underbara 89:or fylla år istället för alla andra?

Ska till Ikea med Jessica nu!
Kom precis hem från hennes och Mattis lägenhet. Värsta loveli fast den va mini, hur mysig som helst va den. Plus att dom har en skit söt liten katt :D ! Gee mig !
Göteborg på lörda också, fint är de :) !

Hur bra som helst !



Gwen Stefani.


22 Februari

Jag som hade börjat se fram emot Helsingborg värsta nu. Tänk er själva en tripp ner till Helsingborg i helgen med Sara, Jessica och Myggan för att hälsa på Mollindollin, ta en vidare tripp över till danmark, helsingborg-helsingör, utgång och shopping + äta gott ! Hur underbart mysigt kul hade inte de varit? Men vad sjutton händer när man väl ska ta sej nånstans? Jo, då har man ju ett ruttet jobb som man inte kan ta ledigt ifrån. Varför har jag börjat jobba för? De ställer ju bara till med en massa problem. De är ju bara så himmla onödigt man kan ju äns inte göra vad man vill längre..

Bra att världens bästa snigel påminde mej om lilla Curry boll som faktiskt också va me oss igår. haha. Har iallafall varit och solat med Cajsa idag, tänka sej att ja orkade pallra mej ut i kylan :) ! Är ledig imon så funderar på om man ska träna? Ska man vara såpass duktig? De beror ju helt å hållet på hur det blir med helsingborg... Men nu tycker jag att Chrille kan sluta jobba så vi kan gå å lägga oss !

21 Februari igen

Nyss hem kommen från Kaffe Paus. Har varit å fikat, ännu en gång.
Med Becca och Kaisa super trevligt !
Ni märker ju, fikar å käkar ute jämt ! borde kankse bättra mej på den fronten?!

Top model nu !



21 Februari

Sjukligt kallt ute så ja tror jag dör, det som höll på att kännas som att våren va på väg några dagar men va fan hände nu?

Hade gympa igår, är såå otroligt trött på den. Bara en massa bollspel jämt jämt jämt. Och jag som äns inte få vara med på sånna sporter. Så jag och Sanda började med att vara i gymmet första timmen då de va mixboll, innebandy, basket, fotboll. Sen kom vi tillbaks efter den timmen men då skulle de vara basket den sista 1.5 timmen. Blir så jävla trött på dehär orkade inte vara i gymmet yttligare 1.5 timme. Så jag, Sandra och Carro gick till pingstkyrkan och fikade. Senare trippade också Heléne och Elin in och fikade med oss. Sen efter gympan gick vi hem till Elin och lagade käk, spagehtti och köttfärsås, mumma. Masade oss iväg till religionen men hade bara en liten stund för att man fick jobba hemma så Ja och Sandra drog ner till Sense för att träna. Har träningsvärk ida måste jag säga, de e rätt gött faktiskt ! Efter vi varit duktiga å tränat i några timmar så gick vi och fikade (igen), på bernads med Elin och Jessica. Köpte oss först Wraps, dö goa faktiskt sen blev de en beskvi variant var också :) ! Ledig idag hur skönt som helst. Tänkte först vara duktig och träna igen eller iallafall sola, men orkade inget av det för de är sååå grymt kallt ute.. Jag å Chrill käkade iallafall frulle på makmakeriet idag :), de va himmlans gott. Usch vad ja fikar å äter ute hela tiden. pengarna bara flyger iväg.. Men ska väl pallra mej bort till affären nu och köpa romerska bågar som ja var enormt sugen på igår!

Elin åker till Gran Canaria idag, himmla oflyt :( !
Köpte fressten aftonbladet igår och om man la till tio kronor så fick man smala sussie DVD:n, så de var en självklarighet :) !

83347-131




19 Februari

Jag och Heléne gjorde de igen, vi vann på tävlingsmatlagningen ännu en gång. Måste erkänna att vi är kanon bra. Blev tapas idag också huvud ingredienserna va kyckling, fläskfile, lax och räkor sen massa gosiga tillbehör tilll det.. Han hade äns inget men.. De var alltså perfekt och jätte läckert, inget att klaga på där inte :) ! Sen var de ett senare problem när vi skulle ut med sopperna. Haha. De var vi inte för duktiga på.

Ska pallra mej opp till a6 strax å köpa byxorna, ingen som orkar hänga med mej buuh :(, Surt att åka själv. Men sen blir de direkt hem till Elin och käka Marängswiss med Elin, Heléne, Jessica och Linn, Cajsa också kankse? !
HImmla gott :D !.

Måste bara säga att jag älskar sniiigel också. Saknar dej faktisktt. Som attan.
"Ett smörgåsbord av läckra bilder, dansanta damer, åksjuka barn och
kilovis av snigel!"
 

83347-130

hothothot..

83347-127  

Fick min present av honom i lördags fresten, från sexy.se
Super sött, Super fint och Super skönt nattplagg. Heelt underbart ! Eller va tycks :) ? Han trodde att jag inte skulle gilla det, frågan är hur kan man inte gilla det? Det är helt perfekt och såå himmla braigt, lovelovelove.!!. Tack så mycket !!



   

18 Februari

Helgen har varit jätte mys. I Fredas vare jätte trevligt, begav mej först till Cajsa en snabbis och hejjade på henne och Linda P sen vidare till Elin där födelsedagsbarnet (Jessica) höll till, hon fick värsta fina blommorna av mej. Måste erkänna att de va ett bra val av Pappa som fått åka å köpa dom. Sen när de drog vidare ut så va ja med Chrill. Hade ju ett "halv år", om man kan kalla de det? De tror jag man kan.. Sen i lördas blev de melodifestivalen med Chips å Choklad och Chrill förståss.. Tycker inte att melodifestivalen är någon höjdare nu för tiden. Och Sebastian vad har han gjort med håret sitt? Såg verkligen inte ut som han brukar.

Idag har ja spenderat min dag på a6 med Elin, köpte två diadem och två par örhängen la också undan två par jeans som jag ska köpa imon. Röda och Svarta. Sen åkte vi till den efterlängtade och omtalade rättså nya pizzerian på torpa, där de sägs att en pizza kostar 100 kronor. Men jag kom ganska billigt undan för ja tog ju den vanliga, vesuvio. Men de fanns faktiskt några pizzor för över 100 lappen, kors i taket. Men ja kan nog hålla med om att de är värt pengarna för de va super ! Sen kom Jessica å vi drog hem till Elin och kollade på Pettson & Findus. Himmla gull den där katten asså. Senare kom daddy och hämtade mej o de va dags för kvällemat hos Famo å Fafa. Hämtade också barnvagn och massa baby kläder som de tagit med sej hem från kusinerna. Jag vill bli faster nu ! Imon har de gått två veckor över tiden, se till å komma ut snarast ! Jag som hade hoppats på att du skulle komma på alla ♥ dag först men ikke.
Men snart borde de väl vara dags.

Skola imon, buuh va trist. Ska väl försöka hinna sola också.

Hejjråå.


16 Februari


Blev ingen fika med Becka igår men istället blev de käk med Pappa, tog en sallad på kaffe paus, hur goa som helst. Tycker de är super när man får välja vad man vill ha själv. Så de blev en sallad med Pasta, kyckling, majs, ananas, paprika och rödlök.  Och förståss sallad, gurka å äckel tomat som ingår..
Ikväll blir de faktiskt sallad ännu en gång. Elin kommer hem och hon ska ta med sej pastasallad från lager 157 till mej :), den är gudomligt go. Iallafall så va den de sist ! Så ska hon ta med lite galgar till mej också, finns ju bara trä galgar å köpa och ja vill ha svarta plast så de har hon kirrat till mej nu :) ! Thanks.

Ikväll blir de till Elin en sväng, Jessica fyller 19. Men ja ska dock inte med ut.
För de är ju faktiskt ett "halvår" idag , så då borde man vara med han lite också :) ! Paketet hade iallafall kommit idag, men så var man tvungen och hämta ut de efter klockan 5 och han jobbar till halv tio. Så de blir inget paket för mig idag heller. Men imon SKA ja ha de :) ! Är så himmla nyfiken :) !

Nu ska ja kila bort till vip å lämna tillbaks filmen som ja glömde igår.
Böter ajj ajj =/ !



15 Februari

Jag hade en himla bra alla hjärtans dag måste ja säga. Värsta goa käket, de blev sjukt gott faktiskt och en helt okej bra film She´s the man plus ett väldigt bra sällskap. Chips och Choklad på de också såklart. Så jag klagar inte. De är en såndär dag som man nästan tycker synd om dom som inte har någon att mysa med, det borde vara trååk faktiskt? Missade dock fikan hos Nathalie på dan men så går de när man sover bort sina dagar men hon får helt enkelt ha fika snart igen :), där jag också kan mummsa i mig massa goa muffins och hallonpaj ! Hur kunde ja missa nått sånt gott? Gosaker och mat är typ mitt liv, så missar jag det när tillfälle bjuds?! Baad av mig! 

Har tänkt att ja ska pallra mej till Jc sen. Det är ju jeans bytar dagar, det måste man ju utnyttja. Lämna in ett par gamla jeans, vilka som helst. Och få 200 kr rabatt på ett par nya. Jag kan nog skrapa fram en del dö gamla och ur fula jeans som bara ligger där och skräpar till iingen nytta.. Surt att man bara kan lämna in ett par gamla per nya jeans. Annars kunde man ju säkert kunnat skrapa ihop så man fick ett par nya helt gratis. Men så är inte fallet.

Fika med Becka ikväll i hope. Kännde mej redigt bra innan när vi snackade och hon var bakfull å seg å dann och ja mår aldelles prima ballerina, inte en gnutta dålig av alkohol nånstans :) ! Imon är det fredag redan, lovet snart slut. Allt går så himla snabbt nuförtiden man har ju knappt hunnit märka att man har lov. Vad har jag gjort på mitt lov lixom? Inte ett dugg. Jag och Heléne som tänkte vara duktiga och gå till körskolan på lovet.
Men har vi varit där? Nej inte en endaste dag.

83347-126
Jag och Sara har blivit redigt bra på att vara med på kort tillsammans på senaste.
Och ni ser ju resultaten? Såå bra matchning ! ♥



14 Februari


Alla hjärtans dag idag plus singel party på Harrys.. Men jag vet inte riktigt vad ja ska kalla mej själv just nu, eller vad jag är. Men vilket fall som helst så blir de till att skippa singelpartyt och vara hemma å tillbringa kvällen med Chrille. Laga nått gott käk å hyra en rulle. Hackspettpotatis som han sa. haha.
Alltså hasselbackspotatis med nått gott kött och en enomt go sallat ! Nån bra movie då, som passar såhär dags? Vi lyckas alltid hyra dom dåligaste filmerna på hela vip tro ja.

Idag har presenten iaf skickads, kom ej fram till alla ♥ dag, himla oflyt. Men de gör ingenting alls faktiskt. För då har ja ju nått nått gott som väntar mej !
Väntar man på nått gott så väntar man aldrig för länge...
Dags att hoppa in i duschen nu och göra mej klar.

Fick tre lotter å chokladhjärtan + fika av Mamma idag, men ja vann inte ett ända skit. Ändå så stog de i mitt horoskop att ja skulle ge bort en stor summa pengar till en god vän. Men hur kan man ge bort något man inte har? Darför jag hade hoppas på storvinst. Men som tröst eller besvikelse så va ja faktiskt 1 nummer ifrån en miljon men de är inte äns nära egentligen, hur ofta händer inte de lixom?
Osis.
83347-125








13 Februari - igen

Presenten är nog från sexy.se tror ja nu , de är ju hur smarrigt som helst =D !
Har hittat en klänning på nelly.se som ja vill ha med, men så va de de där med pengar igen.. Skrev en lista på allt jag behövde/vill ha igår den blev både lång å dyr kan man säga, fy !

Gick bra att träna, men de är fan inte de roligaste man har gjort i sitt liv. Sen var de ju tänkt att Jag och Heléne skulle till körskolan efter ja hade solat och varit ute med kid, men kom vi så långt? Nej för klanten jag råkade ju låsa ute mej och kid. Ingen hemma och mamma skulle inte sluta förens åtta. Ja började få lite panik och trodde jag skulle avlida. Men som tur va så hade ja nyklarna hem till Pappa i jackfickan, så de va bara att börja traska hem till gräshagen med honom. Så nu sitter ja här å han ligger på golvet å inte känner igen sej ett endaste dugg. Tänk att man kan ha lite tur i bland, om ja inte hade haft dom nyklirna så vet i sjutton vad ja hade gjort..


13 Februari

Har preics käkat frulle nu rostade mackor, de är verkligen super gott. Men hur  va de med vitt bröd nu igen? Att de lägger sej i magen som en klump ååh nått? Men nångång ibland skadar faktiskt inte :)! Nu ska jag snart pallra mej iväg och träna å sola. Ska ta första stämplen på mina alla tre träningskort. För idag SKA jag träna. Fast om de är mycket folk så tror ja jag skippar de då blir de bara solning. faktsikt. 

Fick ett sms från Chrille i natt att han hade beställt en present till mig :). Jag blev genast väldigt nyfiken så va tvungen att ringa upp de första ja gjorde när jag vaknade. Men ja kan inte lista ut vad de är? Jag har ju mina funderingar, vi satt och snackade massa om tandbleking igår att ja ville ha de åså. Så de kan ju faktikst vara det :)? Eller en ipod kanske, de har ja sagt väääldigt länge att ja vill ha och de har vi tillomed kollat massa på internet. Fast nu ska ja inte ha sånna förväntningar. Jag kommer bli super glad vad de än är :D ! För ja älskar paket och jag älskar dej så vad kan gå fel?

Massa Lycka till till Nathalie tooday !
Håller tummarna !

83347-124
Jag och Raring


12 Februari

Vaknade precis men konstigt nog så är ja lika trött för de. Skulle till Torpa igår och spela tv spel men ja orkade verkligen inte sov istället. Så dehär lovet ska ja nog tillbringa tillatt sova. Ska till momo vid två hon fyller år, undra hur mycket? De har ja faktiskt inte en aning om. Men först måste ja hinna opp till a6 och köpa den gråa tunikan som ja la undan igår :)! Har köpt årets första bikini också de känns gott! Jag är väldigt i behov av pengar just nu.. buuh.

83347-121
Linn lyckas alltid, hur läckert som helst !
83347-122

Vet  sjutton inte vad vi håller på med?
83347-123
Massa bra är ni !! Jag också självklarT :D !






10 Februari

Började med förfest igår ute i hovslätt. Hur trevligt som hellst. Sunny Beach, Ayia Napa brudarna plus Kim, Niko och Madde :)! Drack ur finska snapsglas, döö nice. Sen blev de taxi till Tapeten och firade Fidde. Sen tog vi oss vidare till macedonkan för att käka, Sampa, Simon och överlocket. hahaha. Super lyckad kväll iallafall! Man kan ju bara tänka sej bort till Ayia Napa, där varje kväll kommer va super lyckad i två veckor. Det kommer bli galet bra.

Har ikke en aning om va ja är sugen på ikväll? Är galans trött men va sjutton..
Man kan ju inte sitta hemma å glo helt alone, så hitt på nått.

Har hittat tutchun idag iallafall :), eller Pappa gjorde de, bra bra !



7 Februari

Har precis varit och solat med Cajsa, de här med solningen håller jag iaf men de är värre med träningen faktiskt, blev inte av ida heller. Har varit hos frisören i typ 3,5 timme istället :), blivit ompysslad lite med volymkur å sånt. Synd att de bara håller tills man tvättar håret :( ! Men nästa vecka dåå ska ja börja träna på allvar.!! Har precis lagt in två maskiner tvätt, får väl se om ja lyckas denna gången. I hope so !  Man borde inte kunna misslyckas men ja lyckades ju misslyckas med de sist så skulle inte förvåna mej om jag lyckas med de denna gången oxå.

Får väl se om fikan blir av ikväll? Maybe, maybe not.

Ska väl vila mej lite nu tror ja eller iaf lägga mej å glo på tv...

Miss miss miss miss miss you..

6 Februari

Blev visst bara solning idag, orkade inte träna, Bra gjort Linda. Men imon maybe? Har iallafall varit och fikat med Heléne, Nathalie och Sara idag. Konstigt att vi alltid lyckas när de är oplanerat? När vi annras planerar en fik dag så blir de aldrig av. I mon är en såndär da, då vi har planerat att fika, jag hoppas att de blir av men de återstår och se. Snart kommer Elin hit okcså, jag klarar inte av att vara ensam länge, blir bara en himla massa tankar som snurrar runt i huvvet då. Har beställt klipp tid idag me, fick imon allredy :). Kommer bli hur kort som häälst =/, men skönt att bli av med det...Funderar på om ja ska göra nåt annat för en gång skull än att bara toppa sej, som man alltid gör? Skulle vara kul med lite nytt.

På torsdag ska jag till körskolan också, känns som jag börjat ett nytt liv?

Ne nu ska ja kila iväg.

Stor Saknad.


5 Februari

Tänka sej att vi vann på tävligngsmatlagningen denna gången också :)! Det gjorde jag och Heléne sist med. Guuv så bra vi är. Men denna gången hade vi även Elin med oss i vårat team. Va Tapas som skulle göras. Blev scampispätt, hummer, fläsklilé och anka sen lite olika tillbehör.
Blev redigt tjusigt på tallriken asså :)!

Idag har jag köpt 3 stycken 10 träningskort på Sense och 1 solkort till :). Jag och Jag, Pappa :) ! Alltså så har ja 30 gångers träning och 18 gånger solning eftersom jag endast gjort åt två stämplar på mitt förra. Så nu ska jag ta tag i dehär. Både träna och sola, de ena nyttigare än de andra kanske. Men vad gör de? Ledig imon eller ledig å ledig har syo dag på Ed. Men Jag och Heléne känner att vi faktiskt kan vara borta en dag för vi har ändåså så bra närvaro. Sen är man ledig på Onsdag också hur gott som helst.

Pappa har kommit hem idag :), så vi har varit hos famo lite å hälsat på å käkat kvälle. Fast han åker ju i morgonbitti igen !

Imon blir de träna och sola ! Jäklar duktig jag ska bli! Kommer ändåså inte har nått bättre för mig nu.. Det känns lite ensamt faktiskt, du har sovit jämte mig och bott hos mig i en månad och nu är du bara borta :(!

4 Februari - En gång till


Imon kommer de bli en spännande dag i skolan. Möte med rektorn, möjligen tisdag. Läraren kommer typ döda genom hennes blickar, hon kommer  vara galet sur. Skulle inte förvåna mej ett endaste dugg om hon skulle sänka betygen för dehär. Men så som du har gjort, så gör man faktiskt inte när man är lärare. Egentligen är de rätt sjukt faktiskt. Det är så himmla taskigt. Du anar nog inte vad du har gjort egentligen. Bara för att du är lärare så tror du att du kan göra som du vill och att man bara ska tacka och ta emot? Men nej för nu är de stopp. Men de lamaste är ju att du kommer inte bry dej ett dugg. Du kommer bara säga men nu är de gjort å de går inte att ända på. Ska bli så intresant vad du har som förklaringar och din reaktion när rektorn kommer och pratar med dej om att vi ska ha möte ! HA !


Himmla snygg tårta Johanna fick när vi firade hennes 18 års dag! haha.
Groose men så himmla lyckad !

83347-119  

4 Februari - Igen

De är väl 4 inlägget idag, men har man inget bättre för sej så kan man lika väl skirva några rader. Typiskt nu när ja va och köpte mjölk för att ja var dö sugen på oboy så fanns de nartuligtvis ingen oboy kvar märker man när man kommer hem, endast några små smulor på botten :( ! Typiskt.

Har blivit utgång onsdag, tosrdag och fredag denna veckan.
I onsdags började vi med en jätte trevligt taccokväll på Torpa sen vidare till centrum där vi nästan levde lyx liv. Blev bjudna på Champagne och massa cider. Gjorde inte åt ett ända öre, hur gott som helst. Det är så de ska va, då kanske man till och med skulle lyckas att spara lite pengar nångång? I torsdags så pallrade jag och elin oss ner till Tapeten, Torsdagsklubben. Men ikke så många folk där så de blev bara någon cider var så tänkte vi ta en tripp till centrum igen, jätte mycket folk där inne, men då visar det sej att klantiga jag inte har med mej mitt legg, det är väl också hyfsat smart så de va bara till att sätta sig på bussen och gå å lägga sig. I fredas va de typ världens bästa förfest med alla brudar :)!

Nu kom Hilkka och lämnade pengar till mej, för projektet som vi hade igår. Helt plösligt blev ja rik för en kväll 4100 kronor. Men imorgon är ja helt plösligt inte lika rik länge då jag ska dela med mej av alla pengar. Men 500 spänn var iaf, de är goa pengar som man inte räknat med :)!

Nu ska ja väl fortsätta leta efter tutchun så jag kan kolla på tv.
Kaisa fyller år idag också, massa grattis till dig baby!
Pappa kommer hem imon :)!

4 februari - forts..

Nu börjar de väl arta sej :) ? Eller va tycks?
Ändrat bakgrund, den översta bilden, textfärg på inläggen, textfärg på rubrikerna, gjort bilden större och tagit bort bloggens namn (klyver) som stog längst upp i vänstra hörnet. Jag börjar faktiskt bli nöjd :)!
Ser ni inte vad fint de blir att skriva med rosa? Hur fint som helst!

4 Februari

Sitter här å försöker trixa till min blogg.
Vet inte hur jag ska ha de?



Galet Underbara och Galet bra !

83347-115
83347-111

83347-112

83347-109
83347-114

83347-113

83347-110


Tack och Adjö!