31 oktober

Jag och Jessica har nog världens lamaste natt framför oss, vi ska nämligen SOVA över på IKEA. Haha, ja ni läste rätt, så jädrans kul :D ! Blir väldans smidigt att ta sej till jobbet imorgon, bara pallra sej upp ifrån förhoppnings vis sköna sängar och gå bort till restaurangen. Jag är helt spännd, känns lustigt att sova över där på nått sett. haha. Jag vill välja säng först, undra om den runda finns kvar? Men ska väl göra mig iordning nu för vid åtta tiden är det kvälls buffe på ikea :D, då måste man ju vara på plats ! För övrigt så är gräsklippar mannen där också och ska sova över. Kameran åker givetvis med, se om det finns något att dokumentera :) ! Massa spel spelande och så förmodar jag, det hade ju inte suttit fel med en bag in box till det.

Måste kila, sleep well :D !


30 okt

Precis lagat mig lite mat, potatismos med fiskpinnar och dillsås super gott :) ! La upp det lite fint också, haha nördigt men ack så tjusigt. Tänkte ta lite glass till efterrätt, mumma !

Tänkte ägna mej åt rosa bandet galan aldelles strax om tio
Fy för bröstcanser, det borde utrotas ! bortbortbort !

Jag kommer förmodligen plätt lätt ha det snyggaste bankomatkort snart =) !
image309











30 oktober

Hemkommen ifrån worket för en liten stundsen, mycket folk idag också, Sägs att det är mycket folk för att alla barn har höstlov, men för tusan nått jag inte förstår mig på är att föräldrarna har väl för sjutton inte lov också? Vissa kanske har tagit ledigt ioförsej, men ändå. Jobba extra nu onsdag kassa och torsdag kallkök/line. Skönt med lite extrra klirr sen iallafall :) ! Gaah, måste köpa mej någon inflyttnings present till rickard, marielle och theo också, tänkte köpa tre jätte tjusiga tavlor, men då har ju dom gått och köpt typ lika dana som jag tänkte köpa själva. Hum, så vad kan ja köpa nu? Tåls att filura lite på.

Blivit utmanad också, får väl ta och klura lite på den..
För övrigt så är det en som kankse ska köpa ett tränings kort snart :), fast orkar jag det? På racket centrum också dessutom, det behövs ju dunder mycket enerig bara för att orka ta sej dit. Fast de är ju super super billigt nu !

Annars inget kul att skriva mer todaaay.

28 oktober

Min lediga lördag blev jobb lördag, fast en ganska glidig jobb lörda, endast fyra timmar kassa. Så de fick gå. Men idag har jag varit ledig, varit med Mamma, fredde, rickard, marielle och theo mestadels av dagen, åkt runt och kollat massor, fram och tillbaka. De inhandlade iallafall ett köks bord och lite så. Pappa har kom hem idag också :), för någon timma sen. Min resväska va verkligen dö tjusig, en rosa samsonite, önskar bara att jag kunde få fylla den med massor av prylar och åka iväg nu också så den kommer till användning men de lär ju tyvärr dröjja ett tag.

Fredagkvällen blev det utgång till Centrum, sjukt mycket folk och på tok för mycket kö till gardroben, de var ju väldans tur att man inte hade någon buss att passa när man skulle hem iallafall, det var typ kaos ! usch !

Nepp nu är det kort pyssel dax som gäller, se hur lång fotohörnen räcker denna gången, är fortfarande inne på bulgarien bilderna så det är ju ett antal kvar. goch ! Jobb imorgon kvart i elva till åtta !

25

Tog mej till a6, åkte dit med bror min. Inhandlade ett foto album för 270 spänn, galet dyrt för att sätta in lite kort. Köpte ett sånt där man sätter in bilderna själv med hjälp av fotohörn, vilket jag inte skulle gjort för jädrans vad pillit det är. Han hunnit sätta in ynkla 10 stycken kort. Börjar med Bulagrien korten, det är så mys att sitta och kolla igenom alla dom. En helt super bra resa som jag vill göra om och om igen, nästa sommar maybe? Kan väl vi sex dra iväg :), de tycker jag låter strålande iallafall. Försöker också minnas lite om de olika dagarna så man kan skriva lite under fotot, men de går inte så bra. För man blanda ihop alla 14 dagar totalt! Men guv vilka bra 14 dagar de va. Iallafall åter till a6 blev lite handlande på systemet också vin och cider. Så nu har jag lite back up så att säga.

Nåja, ska väl fortsätta pyssla med mina kort vilket är ett evighets jobb, lite kvälle med !

25 oktober

Idag damp det ner två stycken avi i brevlådan :), glad blev jag. Gick till Linneas tobak och hämtade ut dom, ett paket med massvis med kort och ett paket med min halloween outfit. Korten var väl lite av en tabbe, fått en himmla massa dubbletter som jag fått betala för men inte betsällt, vad i hundan skulle jag med så många biljetter till. Beställde 309 kort men de stog 464 stycken, så resten är dubbletter, surt för mej asså. Men min outfit är kanon, något rätt ganska mycket kort, tackar gudarna för underkjolen. haha.

Nu är det bara ett fotoalbum som behövs så jag får rum med alla mina pictures :)
Ska väl försöka få med chrillidill till a6an. kan bli hårt svårt.

Varit och kollar på rickards och deras nya lägenhet idag också :) ! Torpa it is.

Jobb i morgon, annars ledig hela helgen, sikken tur att vara ledig löningshelgen och långlörda !
Inte mkt planer för helgen ännu, till Cajsa på lörda möjligtvis :) !

24 okt

image307
byebye.

24 oktober - igen

Blev en smarrig fika på sesam, yammi. Ostfralla och kärleks mumms. Har skaffat mej internetbanken idag, yes äntligen. Ska bara försöka förstå mig på det, men lyckades logga in innan så de är på goda vägar! Har också börjat pensionspara, haha. Ynkla 200 kronor i månaden, fast de är väl ändå en bra början, jag vill vara en rik tant!

Ser den inte lockande ut?

image305

image306
Hehe. Snygging.

Bio om tre timmar, fint !
Hoppas alla mina kort dimpar ner i brevlådan imorgon :)

24 oktober

Precis beställt min halloween outfit nu, hoppas verkligen att den hinner komma fram i tid, annars vet i atron inte vad ja ska göra? Behöver iallafall en svart underkjol, dom va slut på internet :(, Någon som vet vart de finns eller någon som har en? Nathalie kankse kan sy en åt lilla mej, hihi ;) ! Ska ner på stan sen och kolla lite med Jess, fika och gå til banken också. Ikväll så vi på bio, händer rätt ofta nu för tiden, och jag klagar inte :) !
Mina filmer kom igår fressten, bara en miss att den skräck filmen jag beställt var visst svart/vit, hahaha. Sånna grejer kan verkligen bara hända mej, så himmla onödigt klantigt. Men den kanske är bra ändå, who knows? Checkade iallafall på sanning eller konsekvens direkt, haha :) !

Löning imon, fint som attans. Fast jag måste vekrligen försöka att bli lite mer sparsam, nununu !

yes yes, dags för duschen !

22 oktober

Brukar vara rätt tungt att jobba måndagar efter helg, fast idag va de faktiskt rätt gött ändå, lite sömning och så är man ju, fast de är man ju jämt ! Varmkök imon, blir väl spenatfylld spätta, selleri biffar till veg och något alternativ. Hade anticimex möte efter jobbet, ganska äkligt när man tänker på allt sådant, usch. Man ska tex inte stänga av kranen med handen när man har tvättat händerna för då får man ju smuts/bakterier på händerna igen, massa sånna små grejer som man verkligen inte tänker på.

Efter jobber tog jag och chrill en snabbis på a6 eller rättaresagt h&m och coop. Köpte mej en jätte sweet tshirt med hjärtan på, underkläder, läppglans, spännen och en sjal. Storhandlade på coop, massa onödiga grejer vi ska börja ett lite "nyttigare" liv får väl se hur länge de varar, russin, frukt, mörkmörkt bröd. Tss.(inte min grej) Trivdes dock inte att handla på coop, man hittade inget kan väl iofs bero på att man alltid är på ica maxi, men de hade inte äns blandfärs, så fick köpa någon krav märkt finmald dyr färs istället, ! Nåja ska väl sätta igång med taccosen så den blir klart till åtta, Andra avenyn!!

21 oktober

Sitter här och väntar på att åka till jobbet, bytte med klara så börjar nio idag istället :), flyt. Fast tänkte ta bussen redan vid åtta så jag vart där lite tidigare och inte behövt stressa som en galning fast blev inte så ändå orkade inte redigt stressa till bussen istället så jag får vara framme där tio i istället. Jobbar med min gammla lärare nu varannan helg, Johan, så himmla roligt :), kör lite med honom. haha. ! Jag är ett steg närmare skolan, jag saknar faktiskt skolan lite, buuh !

Igår blev det lite vin drickande hos Heléne, hon och jag, super trevligt tjötade om allt mellan himmel och jord ! Borde deffenitivt göras oftare ! Men dagens lathet brukar lätt ta över.

Nu är de väl dax att göra iordnig sej, bussen går om en kvart.

Tjao sålänge.

19 oktober

Har klickat hem tre stycken filmer idag en från ginza ( Sanning eller konsekvens), haha kommer ni ihåg den filmen, de kommer bli ett nöje att se den snart igen så himmla sjukt längesen, blev också två filmer från cdon. En film som jag saknar sjukt mycket som jag äns inte kommer ihåg namnet på, minns bara att jag och sara gillade den som attans när vi va små. Handlar om en apa iallafall, mer minns ja knappt, haha. Sara tänk tänkt tänk, do you remember? Vill se den så himmla mycket !

Fredag idag redan, gooch vad tiden går så himmla snabbt, inte gjort ett jota idag Jag och Chrill har sjungit lite karaeoke och spelat super mario :). Kareoken lät väl inte för bra kankse. Vet inte vad ja ska hitta på ikväll, jobbar i helgen nio på lörda och sju på söndag ! Nu är de slut med sov morgonen efter tre dagars ledighet :) !

Halloween snart, har beslutsånget, men lätt att min outfit är snyggast av dem alla om de nu blir den !

Jaja, ska väl ta och göra nått vettigt men typ som vaddå?

image304
Plutt

17 oktober höst

Precis hemkommen haft en lång utflykt med Jess. Tog massa fina picture som jag tänkte bjussa på ! Eller rättare sagt några blev väl fina iallafall men ja bjussar ändå :) !

image296
image301
image297
image298
image299
image300
image295



Danke för en super bra dag !
Visst är bilderna fin fina? Eller vad tycker ni :) ?

Strax blir de bio, eller om några timmar, stardust bokade vi föressten ! trevligt trevligt !
Men nu är de dax för mitt projekt ! Cleaning...

17 oktober

Ledig idag så himmla skönt att sova ut varit himmlans trött på sistone, har precis käkat frulle. Blev inte någon nyttig frukost idag, den bestod av kanelbulle och singoalla kex och ett glas pucko ! Fast de va mummsigt värre ! Lekte med Jess hela dan igår eller efter jobbet, hon köpte en väsk åt mig så attans tur för de va den sista och den är verkligen ljuvlig sen åkte vi till Torpa för att hanlda och lämna film på Vip gick därifrån till gräshagen och lagade tacco paj :), dö god ! Jessica fixade också en liten matlåda till Chrill, bra gjort så han opckså får någon mat i sig :) ! Idagf så borde jag egentligen ha projekt städning, det behövs verkligen nu och då menar jag verkligen. Men ska tralla upp till Jessica snart så de får faktiskt vänta, ikväll blir det bio kommer inte ihåg vilken vi bokade? haha.

Hoppas verkligen det blir göteborg löning helgen, Jessica du måste kunna byta =/, Kapisch?

yes yes.

Något datum oktober 15 kanske?

Sitter här och är allmänt tröött, lyssnar på depp musik och funderar på om jag ska orka gå bort till vip,eller låna Jessicas bike kanske? FÖR min super tjusiga loveliga cykel är det någon idiot som har snott! Så pissit! Nördigt att ta något som är mitt. Iallafall Hyra en rulle som jag kan somna till så jag somnar någon gång, försökt att sova länge nu, men de går verkligen inte, inte såhär tidigt även att my eyes are dead !Det suger verkligen på krafterna att gå opp tidigt varje dag, I fredas började jag halv tio, lördag/söndag nio, idag åtta med Vpf, och imorgon klockan sju. Fast på onsdag är jag ledig vilket som ska bli så himmla sköönt, men då fick man reda på att de va någon utbildning med antisimex klockan åttanållnåll på onsdag :) ! well well. Får la se!

Jag och Jessica kollade iallafall på Tims depp film igår, Iám Sam, den va faktiskt ganska sorgsen :(. Tänk va hemskt de borde vara att förlora någon, men såklart så hade den ett bra slut :) !!

Det jag vill nu mästaste av allt är att ta ett varmt bad med massor av skum, fast de saknas ju något där, ett badkar ja, just de ja !

Vip väntar ! Böter har jag också =/, men får väl hyra på jesses konto :) !

image294
Imon åker du my sweetest ! Kommer sakna er attans mycke alltså !

13 oktober - Massa pics ;) !

Bussen till vip och gå hem är väl ganska okej iallafall, för så blev det ! Det är ruskigt kallt ute nu alltså. Jag behöver en ny jacka att kosa ner mej i, en värmare så man är redo inför vintern! För i min tunna gråa kan jag inte vandra omkring i ett längre tag till. Precis kollat klart på filmen iallafall, minns inte redigt vad den hette nu, handlade iallafall om ungdommar och droger å sånt.

Sitter här och filurar lite, och jag måste bara bjuda på de enormt gamla bilderna jag hittade ! haha!
Från en sån otroligt bra tid ! Från lite här och var, Njut ;) !

image276
Från min sjutton års fest på Tsk, som blev lite kaos artat ! Sjuk mycket folk från alla möjliga ställen och håll! Kraschad fönsterruta, städning hela natten till Big city life ! ooh vilka minnen ! Helt klart en bra födelsedag ändå! Thank you friends!

image277
Dehär var mega längesen, någon gång när min bror hade fest, men om jag minns rätt så hade vi varit i gbg på dagen och hade en väldigt bra kväll ! Kan de vart i sexan? hrmf?Jag saknar den tiden nått grymt, Taberg, du och jag. Nu är det gräshagen men de där "du och jag" är inte sej likt, miss miss miss!
image278
som sagt..
image279
fortfarande på den där banarpsgatan 19..
image280
och jag trivdes.. Gud vilken rolig tid dehär va, när man tänker tillbaks !
image281
My pretty woman !
image283
It´s winter outside.
image284
oh yes, remember remember..
image285
Mygget och J(esset) ! Party palatset offcorse !
image286
En mupp korv.
image287
Väldigt bra !
image288
Det också !
image290
Loveliii !
image289
Dags att gå ! Tänk vad många bilder som bara har försvunnit. allt beroende på dessa tekniker och virus, jag har säkert blivit av med väldigt många hundratals gamla bilder alla gånger min dator har drabbats, bilder som hade varit väldigt roliga att ha nu ! Jäkla skit ! Guv vilka bra minnen man har, helt sinnes ! Detta var bara en Del av bilderna ! Men erkänn roligt :) ?? Eller vad tycker ni?


En bra vän som jag saknar en aning, vem de är får ni lista ut själva !





13 oktober

Dehär blir en hel lugn helg känns de som. igår blev de idol och macdonalds mat var typ mega trött somnade väl efter idol och vaknade lite halvt lagon till utslagningen sen somnade som en stock igen! Många bra i idol i år faktikst ! Ikväll ser de väl ut ungefär likadant, utan idol då förståss. Men lugnt lutar de mot, började egentilgen klockan sju imorgon men bytte det med Johanna så jag börjar nio istället ifall ifall, visserligen slutar jag vid fem nu istället för tre, men de gör mig inte så mycket på en söndag faktiskt ! Ska väl bege mig mot vip och hyra någon rulle, undra om jag ska vara så nyttig och gå eller är jag en lathund som tar bussen? Skulle lånat en lipfilm av Timpa idag, men glömde ta med den hem ifrån jobbet, bananer också! Men får lipa lite imorgon istället.

Precis pratat med Pappa, han har köpt en resväska till mig, äntligen så slipper man att dra på farmors gamla fula som är täckt med klisterlappar, haha !

Vip dags,


11 oktober

Inte redigt hunnit med det jag skulle idag, inte mat med Chrill och inte leka med Elin, de får helt enkelt hinnas med i helgen ! Har helt fastnat framför datorn kollar på avsnitt ifrån andra avenyn ! Så tok bra ! Bara sex avsnitt kvar nu, jag tröttnar aldrig ! Har iallafall hunnit med att leka med Annie lite varit på rusta, öb, coop, apoteket, fikat och tillslut öb igen ! Hon har handlat de "sista" behöver ha grejorna inför den 6 månaders resan! Guv vad länge det låter. Hon är nog den som har störst beslutsångest av alla jag känner. Står och velar hur länge som helst, till och med om vilken tandkräm hon ska köpa :) ! Haha. Det måste ju vara både ekonomiskt, praktiskt och helst smått eller hyffsat platt så det inte tar så mycket plats, tur att jag inte har sånna bekymmer ! Ska lägga mig och kolla på lite fler avsnitt nu sen ikväll blir det film med Annie och Jessica, mat också kankse? Det tackar ju jag aldrig nej till !
Känner verkligen inte för att jobba imon, halv tio till halv sju ! Jag som hade tänkt att fira mej själv lite imon, men kunde inte byta bort morgon dagen så jobbar jag hela helgen, så får väl skjuta upp den yttiligare någon vecka.

10/11 oktober

Det gör mig så glad att Chrill blir så glad och berömer mig lite när jag är hemma hyffsat tidigt :) ! " vad duktig du är älsk ". Har iallafall haft en jätte bra kväll på o´learys med jobbet :)! Blev även lite käk åså för mig och Helen blev de dip dip dip. vissa åt ju något lyxigare ! Men jag måste faktiskt säga att jag börjar bli lite trött på att det alltid händer samma visa om och om igen, lovar att gå med mig hem, blir det så? Idag var de väl knappt, efter mycket om och men ! Jag börjar faktiskt tröttna stort på just de, så himmla tråk att de ska bli så ! Men men what ever!

Imon blir det äta med Chrill, leka med Elin och kvällen leka med Annie för att ta yttiligare ett farväl, kanske de sista? buh :(. Funderade starkt på ett tag att hälsa på dom när dom var i thailand, men de var inte där föräns i mars, de känns lixom lite sent att åka till thailand i den månaden?!

Jaja, nu är de läggdags. Chrill kommer snart också om sissådär fem och en halv timme :) !

9 oktober

Det "seriösa" farvälet vi skulle ha i morgon blir på O´learys. Det gick väl sådär med maten, filmen eller fikat.. Men o´learys duger fint för mej också. Bara dedär med "hejdå vi ses om ett halv år kommer sakna dej nått grymt ha de super bra nu ta hand om dej"  grejen inte glömms bort bland allt vimmel.. De märks iallafall att min lilla Beckii är hemma i Jönet, träffat henne two times idag. Först på ikea sen på a6 :) ! Och imon blir de sallad på kadde paus i hope? Gick en snabbis på a6an efter jobbet, bytte peak tröjjan :) och letade för hastat efter ett svart tub topp/linne, Men hittade inget alls :(, vill verkligen ha ett sådant, någon som vet var de finns ? Tänkte att jag skulle vila mej ett slag, som sagt de tar på krafterna ätt vara uppe innan tuppen! Frostigt och kallt i morse också =/. Var tvungen att skrapa rutorna på Chrills bil, han är så envis och ska sitta i bilen, ha på fläkten på full fart till det går bort av sej själv. Men kännde inte redigt att jag hade den tiden idag. Men hade han någon skrapa? Ikke så fick skrapa med mitt kort utan vantar, brr !

Bjussar på lite bilder ifrån fredagen,
Nähä det gick visst inte just nu, bloggen vill inte ! Envisa skit!
Nu funkade visst ! Haha. Here the come.


image274

image273

Den sista bilden går fasiken inte att få upp, ta den senare !

8 oktober

Fossingarna gick mot centrum i fredas ändå tillslut. Eller rättare sagt Emilias pappas bil. Efter avsked till Micki och Annie. Fast ska ta ett bättre avsked utan alkohol nu i veckan med mat, fika eller film. Trevligt värre, fast inte trevligt att ta ett sånt långt farväl! Jag ska bli en trogen läsare på deras resedagbok! De kan ni ger er på ! Iallafall återigen till fredagen centrum med Jessica och Patay! Centrum va väl som vanligt, man trivs kanon :) ! Lördagen blev så himmla lugn den kan bli, vi lufte väl knappt ett finger. Förutom när vi åt! Super mys!

Igår blev de massor med paket igen, fick sånt som jag ville ha :) ! Helt nöjd! Theo växer som aldrig förr, han börjar bli en liten klump, en väldigt söt sådann..

Haft en jätte bra dag med jess idag, hon hämtade upp mej efter the work. Åkte och solade i bankeryd på Meddo. Värsta lyxsolariet fick jag, med tal, mp3 uttag och doftande aoromer. Luktade dö sött, man slapp tillochmed lukta sol efterråt ! Blev också ica maxi och eko! Nåja Börjar sju imorogn igen, nästan läggdags om en stund. Det är verkligen kämpigt att gå upp sådär tidigt. De tar på mina lilla och enda små krafter!


5 oktober


Igår kväll bjöd älskling på mat på karlssons, så himmla sjukt gott, verkligen mumma. Käkade där förra året på min födelsedag också, tror jag ska börja införa det som en vana. En väldigt bra vana. Fick iallafall paket sen när vi kom hem, en dö fin Peak tröjja. Fast tror jag måste byta storlek bara, hoppas hoppas de finns ! Han som var så super orolig att jag inte skulle gilla den, förstår inte redigt varför? Gillar den massor !

Värsta suprisen när jag kom hem från stan nyss, då stog de rosor på bordet och låg paket :D ! Då var det Pappa som var hemma en snabbis och lagt dom där. As kalas ! hihi. Presentkort, parfym,kokbok och värsta söta nyckelringen. Inte nog med det så fanns det en prinsess tårt bit i kylen :) ! Som jag snart ska mummsa i mej ! Pappa är allt för bra ! På söndag blir de firning hos mamma ! Dehär med presenter tycker jag om alltså!

Näpp, nu måste jag väl fixa iordning mej inför kvällen. Avskeds fest för Annie och Micki ligger på schemat !

image257

4 oktboer - Forts..

Precis kollat på love actually ensam på min födelsedag, fast somnade  strax efter början, så de känndes inte så ensamt. För jag drömmde om att jag hade en lös tand..Vickade och vickade och vickade..
Blev inte helt ensam idag iallafall och det måste jag tacka Sara för, som typ är världens bästa. Blev en liten "frukost på sängen" på ett cafe på torpa kanelbulle också självklart ! Måste väl göra iordning mej lite nu, ska fika med mamma om en timme. Bulle och mack dax igen? Jag längtar till maten ikväll....

Måste gratta Kaisa också som klarat sin uppkörning ! Jädrans va bra !
Kankse dags att ta tag i den skiten snart, så man kan åka runt och glida lite.?

4 oktober - Happy Birthday

Min födelsedag idag, grattis grattis, hipp hipp hurraaay !
(Kanelbullens dag idag också, det får vi inte glömma det är också en viktig dag förståss) Min dag ser väl ungefär ut såhär fika med mamma och äta ute med älskling ikväll och få paket av honom :). Väldigt nyfiken på hans paket måste jag säga, man vet aldrig vad han får för sej. Ska väl försöka hinna med att gå på avdelnings mötet också som börjar vid sju, det är typ ett måste gå på möte. Annars är det på lörda nollnionollnoll, det är väl lite kämpigt. Men får väl gå lite tidigare där ifrån kanske så maten inte blir all för sen. Inspirations mötet igår va kanon bra! I fika pausen fick man fralla med dryck. Men jag, Annie och Emilia fann oss en mjukglass maskin med strössel och Popcorn, så de fick bli vårat fika :). De tackar man inte nej till va verkligen bio popcorn också. mumma!

Gårkvällen som sagt, en liten suprise !
Promenerade till Jessica där satt Elin, Annie, Nathalie och Johanna å väntade på mej, öppnade lite paket :).
Fick ett armand, en jätte söt pyssel - målarbok :), ett Pippi örngott och ett par sjukt sköna mjukismys tofflor. Tack Tack Tack ! Sen trängde vi ihopp oss i annies lilla plutt nisse och åkte mot centrum. Då dök Cajsa, Linda P, Klara, Åsa och Emilia upp också :) ! Jätte bra kväll Tack Jessica och Elin som har donat, och ni andra som kom förståss !

Måste gå till Jess och hämta mina presenter snart, så jag kan kosa ner mej med tofflorna och pyssla.


3 oktober

Kankse inte blir en usel födelsedag trots allt. Elin och Jessica har en suprise för mig ikväll :). Kan nästan ana vad det är lite kanske. Men måste rusa mot jessica nu.

Bye soloong.

2 Oktober

Precis städat klart rensat massor och varit duktig, nu väntar jag på en lasange som jag har i ugnen :).

Hunnit med att blivit utmanad av Nathalie under tiden också..
Vad jag gör när ingen ser?

Jadu nu måste jag nästan tänka lite, om jag kan sätta igång hjärnan efter all denna städning..
- Jag sover deffinitivt, älskar min säng gillar att sova så om jag inte har något bättre för mig så går jag gärna och tar en tuppllur.
-  Äter onyttigt, fast de gör jag ioförsej när folk ser också, dum punkt. Ångrar mej, den kan vi räkna bort.
Dehär var rätt svårt faktiskt, haha. Men ska väl försöka filura lite till.
- Tänker på massa onödiga saker, som äns inte är värt att veta
- Spelar hög musik, kan hända att man sjunger med i varannan mening ocskå-

Nä, Nu är min lasange färdig, så får klura över natten om jag kommer på något mer. För nu ska jag äta :)

Utmanar:

Elin (aeelin.blogg.se)
Angelica ( Angelicaicu.blogg.se)

Alla andra värkar redan vara utmanade?

2 oktober

Gick väl bra på jobbet idag, va i varmköket med Timpa, Kanske darför de gick bra? Mot nästa tisdag då jag ska vara där aldelles själv och laga mat till Ikea personalen, lucky alla er som är lediga säger jag bara :). Men har kommit på något finemang braigt, Köttbullar med potatis & sås som första alternativ, Pasta med köttfärssås som andra alternativ och grönsaks spätt till veg. De blir ju hur smidigt som helst, fast redigt så enkelt får de nog inte vara, hrmf. Imogron blir det en hel dag. Ska först på Christer Ohlssons ispirations möte på eurostop mellan halv nio till halv tolv sen jobba ett till åtta. Sägs att mötet är väldigt bra, de återstår väl att se imorgon.

Sitter och äter gifflar nu för övrigt. Men de får jag genast sluta opp med nu för de behlvs en städning på mitt rum. Att de ska vara så enkelt att stöka ner, förstår mej inte på dedär med stök.