Blöt kväll på twin!


Sikken kalas kväll de blev igår! Massa trevligt sällskap, ett stort glatt gäng :)! Impuls fester blir alltid tok bra! Ack så dyrt de är att börja dricka vinet ute dock, men de vatt de värt! Är ju trots allt semester! Och pengar är ju till för att spenderas.

Nu ska ja ut på en promenad och sedan vila mej en bit! Tok ont i magen idag, emellan åt iallafall! Kankse kan bero på att jag glömde min medicin på roadtrippen. Men jag vill klara mej utan nån nedrans medicin...!


Friday im in love!

Hej hej hej!

Igår hade vi lite välkommen hem grillning för mej här hemma, med Angelica & Maria, trevlans värre! Maten satt som en smäck, vi är kungar på att grilla! Eller snarare Angelica, det va hon som va grillmästare yesterday!

Har latat mej hela dan idag, då vi umgicks ända in i småtimmarna,
för himmla trevligt!

Har precis styrt upp planerna för kvällen, det blir twin med fina vänner!! Det är de ju omöjligt att tacka nej nej till.! Så de är väl dags att börja göra iordning sej nu så småning om. Jag som nyss sminkade mej typ, men de är bara att börja om inför en utekväll. Jag älskar impuls kvällar!

Går inte ladda upp några bilder, grymt irriterande när det blir så!


Hemma Bra Men Borta Bäst.

Sådär ja, då va men hemma i allas underbara? Jönköping igen. Har haft en tipp topp liten roadtripp! Va skönt att komma iväg från Jönköping lite och ta sej ett par funderingar på sitt liv. Jag måste erkänna att jag varit grymt duktig dessa fyra dagar. Ätit mat som tusan (så har säkert lagt på mej ett par gram eller ett antal kilo), inte druckit en droppe Alkohol. Så min Mamma borde vara stolt :)!

Va på liseberg igår, och gisses va folk de va!! Så inte värt ett åkband, då va va typ över en timmes kö till alla karuseller! Helt galet mycket folk asså! Men vi roade oss på choklad hjulen istället, där vinsterna gick till mej! Woho! Men när i tusan ska ja äta upp allt detta godis?! Kom på att jag har en liten liten gottegris vid namn Tindra. Men insåg dock att det är ägg i Toblerone, så får väl helt enkelt leva på Två kilo Toblerone ett tag framöver och daim, algrens bilar, malaco, twist, Center & Chips... Bye bye beach kropp! (Som aldrig funnits, men den kommer bli längre bort än någånsin.)

Dagen idag har jag spenderat med att storstäda här hemma, så nu är jag fit for fight att hämta hem min lille Bus som också varit på Semester. Skulle vara duktig och tvätta gardinerna också, som resulterade i TRASSELSUDD ala sune. Så får bjuda över Maria sedan på lite terepi arbete, de kan hon behöva :)! Försökte ge mej på att putsa speglarna en gång till med, eftersom jag inte lyckades sist, men de slutade lika illa som andra gången. Suddiga som vet inte vad. Hur i kratten gör man?!

Dags att göra sej i ordning och bege sej till Ekhagen.

Later.



Saknar mina sockersöta små pinglor massa! ...

img_3268 (MMS)

Saknar mina sockersöta små pinglor massa! Och givetvis Mamma Malgot också! Och Angelicatt! Osv osv osv...


Nu säger jag gonatt här ifrån uddevalla! I...

img_7292 (MMS)

Nu säger jag gonatt här ifrån uddevalla! Imorgon bär det vidare på andra äventyr :)!


Idag vaknade vi av att solen sken & det va...

img_1388 (MMS)

Idag vaknade vi av att solen sken & det va typ 100 grader i tältet! För jävla gött! Blev frukost ute på vårat lilla picknick bord och våra Solstolle stolar! Som är göör snygga! Dagen idag har änsålänge spenderats vid havet, tagit mitt första dopp för denna sommarn, wohoo! Så har vi åkt håll i hatten, HELIKOPTER uppe i de blå :)! Aldelles strax bär de av på en barnteater här på campingen!


Vi har iallafall tur med vädret!

Hejhejhallå!

Nu vatt de på tok förlänge sedan jag uppdaterade! Ursäkta min franska!
Helgen som har sprungit förbi med en väldans fart, vatt tipptopp! Like always nu förtin! Fredagen blev det en Spontan fest hos mej! Vi tänkte gått ut på krogen men de hanns inte med! Men lika kul hade vi det ändå, om inte roligare? Gillar mina & Angelicas spontana övernattnings kvällar, slutar jämt för himmla festligt :)!

I lördags va de dags för the big partey, nämligen 25 års fest!! För himmla trevligt med lite lekar och dubbel utgång!

Nu ligger jag här och har gjort mej redo för läggdags i vårat awesome tält! Sov gott som en stock natten som vatt!
Igår va vi i Skara ala skara sommarland :)! Sedan upp med tupp imorse för att åka vidare, så nu är vi på en dö bra camping utanför Uddevalla som inprincip har allt ( från massage, gym, massa olika spa behandlingar, relax, helikopter flygning, Ponny ridning, man kan till och med ta hål i örat) Så ja nästan allt du kan tänka dej!

Dags att krypa till koja! Ursäkta för ett långt tråkigt inlägg utan bilder!

Lill Lördag.

Sådär jag efter en konstig sömn, med folk som har ringt konstant känns det som så har jag nu vaknat till liv efter en dusch! Strax ska vi bege oss upp till a6, måste hämta ut mer medicin & fixa lite små grejjer! Sedan ikväll blir det grillning hemma hos Alec, lite förpartajj inför hennes 25års fest på lördag! Lutar nog mot utgång ikväll, iallafall för min del tror jag. Tjejligan värkar inte så sugna dock, så jag får väl hänga med grabbarna grus isånnafall :)! Inte fy skam det heller.

Ser fram emot Söndag då det bär av på en Roadtripp! Ska bli så jäkla gött att komma iväg en sväng! Så jag får väl ta det hyffsat lungt på lördag och big nono till efterfest! Så jag orkar upp tidigt söndag morgon pigg o gla!

Dags att ta en promenad med Timba. Sedan göra mej redo!

Later.

Uppe med tuppen!


jössös klockan är bara barnet och jag har redan varit ute på Timbas första morgon promenad, så nu blev jag typ pigg bara för det! Projekt! Men ike lätt att sova när telefonen ringer all night long! Eller somnade väl typ vid halv ett ett, sedan ringer de vid tre, jag mummlar mej typ igenom hela samtalet! Sen somnar om och då ringer de igen vid typ kvart i fem, huaa! Mitt i min dröm!

Jag drömmde att ja fyllde 25 och lite blandat folk sånna som man inte umgås med plus familj hade vatt i tyskland och kom o hade överrasknings fest för mej klockan två på natten! Hade en förtjusande granne med vid namn C. Och en liten dejt som ja aldrig hann förstå vem de vatt! Typiskt! Kanske va de mannen i mitt liv?

Nu ska ja försöka sova ett par timmar till innan dagens äventyr med Maria & Alec!

Nattinatt skatt!!

Hej hallå dagboken!

Har inte orkat uppdatera idag, har varit förjevla seg hela dagen lång. Kankse börjar bli rastlös av att vara ledig?! Fast nej, de är för himmla gött!

Gårkvällen spenderades hemma hos mej med finfina Emma och Maria! Vatt balkonghäng hela kvälla somvanligt. Har alltid så jäkla trevligt med mina vänner! Tur är väl det! Vad skulle man göra utan sina fina vänner?!

Dagen idag skulle spenderats ute i hovslätt ett par timmar med Nathalie, men jag hade dö ont i magen i morse, så orkade verkligen inte göra något typ! Så typiskt! Har inte haft ont i magen nu på ett tag, sen jag började med medicinen. Så de sved till lite extra eftersom jag inte är van vid det längre!

Den här kvällen slutar nog aldelles aldelles bra den också! Efter lite om och men och velande hit och dit :)! Har precis varit ute på en låång promenad med timba, från juneporten och hem, huua! Miss i nassen! Eller det är iallafall mörkarnas mörker ute.! Men han traskade på så fint så, nästan i min takt!


.


Helgen.

Haft en galet bra tipp topp helg även denna helgen och det har jag alla mina fina vänner att tacka!

I fredags så va det förfest hos Alec och sedan utgång med klackarna i taket hela kvällen sen blev det efterfest även denna helg med Angelica, Alec, Putte, Daniel och Alex sen vid halv fem snåret tog jag & grabbarna grus en Taxi hemmåt!
I Lördags va de dags att gå upp med tuppen vid åtta snåret, gisses va trött jag va! Men de var bara att tvinga sej upp och bege sej till Göteborg med Alec, Lollo & Elin. Jag och Alec va väl inte dom piggaste där i baksätet! I göteborg sken solen en massa, så de va hur fint som helst! När vi kom hem vid åtta på kvällen igen så vatt de dags för förfest här för att sedan gå ut igen, Harrys Sommarparty! Klackarna i taket även denna kväll, galet skoj! Duktig som jag vatt så skippade jag kvällens efterfest, kännde att de va dags att sova ikapp sej lite..
I går så spenderades hela dagen med Malgot, vi var soffpotatisar hela dagen i ända. Satt bara här hemma o softade. Angelica kom förbi en svänga & kollade på hundtricket med oss. Underbar film alltså, men somvanlgit så slummrade jag till ca 20 minuter in i filmen & vaknade när den va slut! Jag måste vara de tråkigaste film sällskapet ever.

Nu ska jag strax bege mej in på att storstäda här hemma, det ser förbedrövligt ut! Men jag vet inte redigt vad jag ska börja?! Börjar ser ut som en riktigt skabbig grabb lya..





Du kommer Aldrig mer bli 25!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag Måndag är det Alexs födelsedag!!
Hurra hurra hurra!!!


(fotograf ala Linda)

En massa Grattis på din dag snyggo!!
Hipp Hipp Hurra!


Shake That.


SEMESTER!

Äntligen har man tre & en halv veckas Semester! Så otroligt skönt, att man slapp ställa klockan i morse! Det kallar jag lyx! Är verkligen värd semester nu efter gårdagens jobb dag, fy sjutton va folk de va på work, galet! Timmarna gick ganska sakta, eftersom man bara väntade på att få komma hem och vara ledig.

När jag kom hem lite halv sliten igår kväll Tio över nio, så väntades en suprise här hemma minsann! Mina fina vänner va här hemma och hade lagat mat och myst till det hela med lite tända ljus! Blev super glad! Så vi unnade oss ett glas vin till maten för att fira in min Semester! Hur fint som helst!! Ni är underbara!!

Nu ska jag väl ge mej på att testa lite outfits till morgondagen, då vi ska på hemligt äventyr! Skulle behöva tvätta dock, men de är upptaget. Och en svänga ner på staden också. Shit va tiden tickar på. Bäst att sätta igång! Meen jag har ju ingen bråska för jag har ju Semester, hoho!




My day.

Kom precis innanför dörren nu typ. Både jag & Timba är helt slut. Fast mest Timba antagligen! Så som han har lekt med Naldo & Akillis idag. Började med att vi tog en promenad i skogen uppe vid hund kursen! Sedan fick dom springa och leka i cirkus tre timmar. Huujeda mej, att de orkar! Direkt när jag och timba kom hem, så tog vi en promenad bort till mamma, så han fick busa yttiligare någon timma med Bella. Nu är han helt slut, han har nog gått å lagt sej nånstans i sin ensamhet tror jag! Sötnöt!

Jag funderar fortfarande på om jag ska med till ljuva Göteborg på lördag eller inte?! Det lutar nog åt det, man måste ju passa på när man har semester lixom! De hade varit för jäkla trevligt! Om det inte blir Götet så blir det The Klyks festival, det låter ju också ganska festligt och lockande dock..

Nu är tydligen fina vänner på väg hit, så de är väl bara att försöka rycka upp sej! Så man orkar hålla sej vaken en eller två timmar till. Tusan va trött jag vatt efter denna långa dag med utflykter..

Blev inte så många bra bilder dock, de sprang runt som yra små höns =)!



Playdate.

En dag ledigt innan min sista jobbdag imorgon innan jag trippat glatt vidare på Semester! Så det rör mej inte i ryggen att jag jobbar tolv till åtta imon, igen! Eller jo, lite kanske! Hade ju varit skönare att sluta fyra! Men det får gå :)!

Dagen idag ska Spenderas med Nathalie, hon kommer strax och hämtar mej & lille bus. Så ska vi åka upp till hundklubben en sväng och låta de springa och leka av sej en aning! Timba kommer bli överlycklig när han får träffa Naldo, för det var ju typ år och dagar sen de träffades! Ska bli såå kul!
Köpa med oss lite picknik också!

Kameran hänger givetvis med, ska se om jag lyckas få några bra kort på de små liviga liven :)! De kommer väl bara yra runt!



Käärlek.


True Story!


When i get sad, I stop being sad and be AWESOME instead!


Talkin' bout a revolution.

Jobb dagen idag har flytit på för himmla bra, trots att jag jobbade kväll vilket jag inte brukar göra eller vill göra! Men allt går hyffsat smidigt när man vet att man snart har SEMESTER! Jobbar bara två dagar till, sen jäklar blir det ledigt i cirkus 3,5 veckor!! För himmla fint!

Efter jobbet tog jag med en halv lång promenad med Timba på cirkus 40 minuter i skogen, för himmla härligt förutom att jag skulle envisas med att ha på mej mina svarta converse, som jag aldrig har på mej! Aj aj stakkas tassar.! Har precis förbryllat mej på en geting som intog min dator, så datorn har fått stå ute på balkongen nu i tio minuter så nu är getingen puts veck :)!

Bjussar på lite bilder ifrån lördagen, men min iphone vill fortfarande inte sammanbeta! Varför blir de så, att de står att de är noll objekt på datorn?!









Jag älskar er!


Månday.

Ska nu strax bege mej till work! Gjorde min vanliga tabbe, vaknade uber pigg vid klockan sju i morse! Men så tidigt kunde jag ju inte gå upp när jag sätt fram emot sovmorron, så sov ett par timmar till! Och givetvis vaknade jag dödstrött sedan! Fy tusan! Varför blir det alltid så?!

Idag jobbar jag hela långa dagen, ända till klockan åtta, tungt!

Nu måste jag kila!

Later.


Yesterday!

FY TUSAN! Sikken bra gårdag det vatt! Gisses. Den går typ inte förklara i ord, för det hände så mycket på en och samma kväll! Men drar en liten kortis.

Började med att Angelica & Maria kom hit, så hade vi lite balkong mys!! Sedan trippade vi vidare till en annan förfest här på gräshagen till Potatrik & Co. Mötte farbror blå twice på den korta lilla biten, givetvis när vi precis tänkte ta en pissepaus! Förjevla kul! Efter en snabbis där så tog vi med oss förfesten därifrån och trippade tillbaks till mej en sväng! Innan det va dags att ta Taxi ner till staden, där det blev Piren & Twin (på ett eller ett annat sätt)! Favorit i repris så att säga! Vid två snåret så blev det taxi hem till mej igen för lite Efterfest för en gång skull! Det var för jevla festligt! Har nog aldrig fnissat så mycket i hela mitt liv. Jag och min Fnissi skrattade typ konstant i ett par timmar! Så har förlängt våra liv en aning!! Lagade mat gjorde vi också till Herr Norman & P.! Sjukt gott. Marinerad fläskfile med klyftpotatis & Lindas favoritsås!

Sen somnade jag på sofflocket någon gång nu va klockan nu vart. Inte en aning! Med musik på också dessutom! Så där har jag luggit och sovit och förmodligen drömt om att jag varit på disco disco! När jag vaknade i morse så hade mina vännor trippat hem.. Men då kom det genast nya som plingade på dörren :)!

Nu vägrar min Iphone samanbeta med datorn som vanligt, så ni får nöjja er med två bilder sålänge.



Lördag.

Fy sjutton va gött de va att vakna i hyffsad tid idag och inte en smula bakis! De va galet gött att bara vara hemma igår kväll och ta det lugnt minsann!

Dagen idag vet jag inte redigt va jag har för planer, ska väl strax hoppa in i duchen & kanske pallra mej ner en sväng på staden sedan! Fast först måste jag gå till affären och köpa nått ätbart i frukost väg kom jag på nu. Så jag kan ta min medicin, projekt! Men det är väl bara att pallra sej dit och försöka proppa i sej lite mat så man har det gjort! Gisses, hur ska de gå till när jag går på semester sedan?! Brukar ju alltid äta på jobbet :)!

Ilandsproblem.

Kvällspromenix.

Precis varit ute på en härlig halv lång promenad med mitt lilla bus i cirkus 40 minuter! Det behövde vi minsann! Va skönt de va att bara gå och gå och aldrig komma till dörren. Träffade på nån snubbe med, som frågade om det va jag som va Linda & Jajjemen de va ja! Så tjittchattade en bito med honom, som jag äns inte vet vad han heter! Men äsch då, en trevlig prick iallafall.! Han tyckte att jag va uppklädd för att bara vara hemma en fredags kväll och vara ute på kvälls promenad! Haha! Tackelitacktack! Mina gamla trasor!

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Tre kronor! Så snart sprängs väl stället i bitar om jag minns rätt?



Hoppas ni har en fin kväll allihoppa!


No Alkoholic.

Här sitter jag hemma en fredags kväll med en ledig morgondag! Jag börjar bli en bit rastlös och har lite småtråkigt emellan åt! Men kännde verkligen inte för att hitta på något idag, är så grymt trött! För jevla gött att vara hemma och ta de lugnt egentligen :)! Små pysslar lite och funderar på att börja projektet med att framkalla lite bilder..

Och jag måste börja tänka på mer på mej själv & mitt välbemående.. Så NoNo Alkoholic today! Efter att ha haft ett sådant samtal med sin läkare, så måste man försöka börja tänka om! När alkoholen redan gjort skada på min kropp, så kanske det bara blir värre! Så idag va en såndär dag jag tyckte det känndes onödigt att dricka bara för att. (Får ta mitt avskeeds kalas till Alec någon annan dag) ! Sorry mina fina ladies. Sparar mina alkohol intag till morgondagen istället, då det vankas grillning plus lite partaj möjligtvis om vädret tillåter.! En dag är ju snäppet lite bättre än två iallafall..

Har bara ett & ett halv avsnitt kvar på Tre kronor nu! Håll i hatten! Vad ska jag göra sedan?! Nu när jag aldelles strax kollat på alla 10 säsonger ala 12 avsnitt var ! bohoooo! Får väl börja med tråkiga rederiet eller något annat.




Fredag

Sitter just nu på bussen påväg till jobbet! Jobbar kvart i nio till kvart över fyra idag, ganska gött pass! Sedan går jag på ledig helg, jössös va skönt de ska bli! Det innebär sovmorron imon, som jag har sätt fram emot hela veckan!

Ikväll har jag inte spikat några planer ännu. Antingen blir det bara lugna gatan hemma med finaste T. Eller utgång med Emma o co, eller lite för partajj med Potatrik och company! De återstår att se helt enkelt! Kommer väl vara dö trött efter jobbet som vanligt, men dags att rycka upp sej en bit!

nu är de dags! Vi hörs!

Kuddar..

Dehär urfina kuddarna blir snart mina! Jag ska pynta upp min soffa med en massa massa fina kuddar tänkte jag!
Så de blir lite mysstämming här hemma :)! Vet inte hur många jag behöver dock?!


IPHONE!


Åååh vill att mitt nya Iphone skal ska komma nununu!!
Är det inte ljuvligt?



Onsdag.

Att människor kan ändras så sjuk snabbt och utan någon anledning förvånar mej mycket! Men jag gräver inte ner mej för det, allting händer ju av en anledning sägs det! Så dehär kankse va de bästa ändå trots allt?! Men känns bara så sjukt bittert, när man ställt upp så mycket för en annan människa! Och man får inte ett skit fört, förutom bitter het och negativa påhopp! Jag ska banemej bara tänka på mej själv, för det är precis vad alla andra gör!
Sånt kan göra mej galen!!

Har iallafall spenderat dagen på jobbet today, kom precis hem typ! Och om 12 timmar är det dags att jobba igen, att börja tidigt på morgon kvisten flera dagar tar också kål på mej. Blir så sjukt trött! Men nu är det bara imorgon och fredag kvar. Sen är jag äntligen ledig i två dagar!!

Imon får jag reda på mina provsvar med =)!
Spännande! Men jag är nog frisk som en nötkärna! Om inte så får man ta det problemet då.. Äter ju iallafall mina ILL Gula kapslar som ser en bit läskiga ut, bara 32 dagar kvar nu! Whop.


miss london, med min London Baby!


Tisdag

Sådär ja, nu återstår det bara 6 arbets dagar kvar! Innan Semester!!!
Hur fint som helst!

Jobbet flöt på finfint, eftermiddagen/kvällen har spenderats med städning! Sjukt duktig har jag vatt! Städat, diskat mitt jätte berg, torkat golven, slängt gamla vissna blommor, hängt in alla kläder & städat på balkongen!

Har just drömmt bort mej till lite saker på tradera, jag vill byta stil här hemma! Och göra det till mitt bara mitt! Men de dröjjer nog dock. Kan ju aldrig bestämma mej hur jag vill ha det?!

Igår så vatt jag ju hos farbror doktorn, så nu återståår bara alla mina svar! Jag vill ha mina svar nu! Men får hålla tummarna i två dagar till, ända tills torsdag klockan ett prick! huua.. Sen på eftermiddagen igår så damp mina underbara vänner in hos mej när jag låg och sov! Så de vatt bara att pallra sej upp och göra sej redo för Taccogratäng! Himmla gott alltså!



Love.


Sötnosen

Jag tog några fina kort på Tindra igår ;





Är hon inte föööör söt?


Helgen.

Har inte hunnit blogga nått i helgen! Helgen har sprungit på som aldrig förr.. Somvanligt! Tiden går så jäkla fort, så man nästan blir lite små nojjig! Helgen har iallafall bestått av jobb jobb & jobb. Cheeses vad mycket vi har haft men det har flytit på som fina fisken! Jobbat med bästaste Emma :)!
Gårkvällen spenderades först hemma hos Elin på lite galej sedan vidare till Harrys/Sliver för att slå klackarna i taket! Och minsann, det gjorde vi!

När jag kom hem idag så stog maten serverad på bordet, typ iallafall. Mina fina va här och väntade på mej när ja kom hem! Så vi har haft en riktigt söndags mys kväll med mat, läsk, film & oöppnade chipis!

Nu är de strax lägg dags upp med tuppen imorgon igen för att fixa lite bestyr!