Expresso house !

Det har tydligen öppnat på a6, ihopp med en blommabutik ! Värsta tjusigt och lite små fräckt faktiskt ! Gick finfint på jobbet idag, stressat satan ! Men annars så :) ! Dags för jobb helg också, men de är skönt nu när man börjar halv elva istället för klockan sju en lördag morgon, faktikst ! Efter jobbet som varade till fem så blev det en snabbis in på a6, köte den gråa kavajen, kunde helt enkelt inte låta bli, dame it ! En present till Theo lilla med som snart fyller tre år ! Allaredan, galet !

Mötte upp Malgot och Vannessa lite fort, för att joina buss tillsammans hem ! Kännde med en bit utanför när de två går där med sina tjockis mysiga magar ! Det måste vara gosit att va gravid ! Besökte expresso house och kollade läget, kom på att vi hade fått gratis varm liten dryck sms ! Så det utnyttjade vi minsannen, kännde oss en bit snåla men va fanken man måste ju passa på ! Så tog vi bara varsinn varm choklad och take away ! Höhö ! Billit Billit ! Gratis !!

Gäller ända till den 28onde, så kanske slinka förbi någon mer gång ?! hinns förmodligen inte med ! Men ändå !

Blir bara hemmakväll ikväll, jag är dö trött och super seg ! Och en bit orolig för min lilla bus ! Han har inte ätit på fyra dagar nu, jag blir tokig !!!!!!

Trevlig kväll allihoppp !


Framkallning.

Jag täntke ge mej på att framkalla lite kort ! Men de kommer nog bli ett gäng, enligt mina foto albumm så är det mega längesen jag framkallade, och en himmla massa kort som ska framkallas, pjuuu ! Extrafilm suger röv just nu, Snabb inladdning som de kallar det, darför jag hunnit gå igenom sisådär fem album och endast laddat in 92 bilder på typ 1 1/2 till två timmar ! Gisses, sikken tid dehär kommer ta känner jag !

Hur i bubblan kan dom kalla det för snabb inladdning?!? lalla

Jag har ju hela natten på mig, eller inte !

Min lilla bus har inte ätit på tre dagar nu :(. Vet inte vad de är med honom, gav han lite mjölk innan. Men han drack inte äns den ! I vanliga fall när han får en skvatt mjölk lite då och då, så brukar han rent av diska skålen ! Men han lever väl på kärlek skulle ja tro ! Just nu iallafall, för de är galet vad han har varit gosig idag ! Gosig är han ju ioförsej alltid ! Men han har kommit till mig hela kvällen och lagt sen på rygg å vill att man ska klia han på magen, så jag har inprincip klappat han i tre timmar nu, medans jag väntar på dedär för bubblade korten ska laddas upp !
Men hoppas han äter imon ! Annars får jag väl ringa vetrinären.

Gonatt sen !

otroligt hett !

Haft en härlig ledig dag, den började med besök hos frissan! Super skönt att få håret fixat, och det gjorde minsann inget att ja inte hade duschat, färgen tog ändå ! Sen blev det lunch med malgot och en svänga på staden ! Köpte väl inget, vad jag minns ?! Eller jo en super duper bra inpackning för 350 spänn, jag hoppas iallafall den är bra ! Måste börja med att vara lite rädd om mitt hår ! Jag fäller nått så grymt mycket ! Sen blev det två kinder ägg till Theo bus ( sen när började kinderägg kosta 13 kr styck? Galet va priserna höjjs, eller? ), eftersom han är en bit sjuk! Stakkan, men han värkade bättre idag iallafall ! Skulle köpa present till honom också av någon oförskämmd på BR, men de va slut ! Så får göra de på a6 i mon kanske?! Skönt att ha de fixat, men måste hitta ett paket till, eftersom vi ska fira han två gånger ! Har fått värsta uppdraget också, att göra en bil tårta till hans kalas, good luck chuuck lixom! Galet svårt !
Hittade en grå kavaj på stan också, men köpte den inte! Kanske räcker med två som jag har?! Men de är ju svarta, jag vet i krattan?!

Tänka sej nån av dessa godbitar under en kavaj, så galet snyggt !
Och super hott !


Det hade varit galet sexigt ! Eller under en overzis skjorta eller
något annat finulit ! Mummms ! Mig vill ha ha !

Precis stoppat i mej lite taccpaj nu igen, gott gott är det minsannen !
Smakat mina kakor också, de vita chockladbollarna va mumms mumms, ja lyckades minsann! Muffinsen va kanske lite väl chokladiga, men jag gillar choklad ! Nån minut mindre i ugnen så hade de varit perfekta ! Men klart de va goda ändå !!

Later.

Loveliii skooor !

Eftersom jag fick skcika tillbaks mina andra skor ! Så har jag hittat mej ett par nya fin finingar !!!!
Är de inte ljuvliga?


Eller dessa coolingar?


Otroligt snygga ! Jag vet mycekt väl att de bara kommer stå och pryda på hyllan och sammla damm, eftersom de är 14 cm klack ! Men de är ju lätt värt det ?


Frisören väntar !

Sitter här och har egentligen inte tid till att sitta här, dags att pallra sej till frissan snart, vid halv elva går la bussen ! Måste fixa iordning mej en bito först ! Jag har inte duschat hååret nu ! Brukar alltid göra de innan ja går till frisören ! Vet inte om man måste det ?! Piiinsamt om man måste det o jag inte har gjort det , på typ flera dagar ?! Haha, ne så illa är de inte men iallafll två dagar !

Efter det blir de väl en fikish med malgot !
Ska väl sola lite med kankse, va längesen nu, och ta en tripp på staden ! Löning idag ju ! Tjohoo !

Hörs later.

Bakdag ala Linda

Idag har jag varit ledig, likaså igår ! Då vatt de först hämta min lilla bus hos morfar, sen vidare direkt till Momo för kalas ! Middag plus tårta, yummi !

Idag har jag städat, tvättat, strykit gardiner, BAKAT en massa och gjort tacco paj, och diskat en himmla massa med! Blir mycket disk efter tre olika sortes kakor ! Haft en mys dag för mej själv helt enkelt, eller mys och mys, men jag har hunnit med en hel del faktiskt :) !

BAK I BILDER !


Började med att baka mashmallow muffins :



Sen Bums in i ugnen i tjugo minuter sisådär !! Har ike smakat på dom än dock !
Men visst de aldelles aldelles underbara ut ?!

Sen blev det vita choklad bollar, jag säger bara mummms !

Inte smakat på domma heller ännu, jag blev helt propp mätt i magen av allt bak !
Lite små smakprov föll ju ner lite här och var !
Men om jag lyckats med dehär, så är de galet goda ! Det åter står och se !!

Sen blev de Hallongrottor : Eller ja (skulle bli)
Före ugnen :

Efter den förbaskade ugnen:

Men de ser ju hemma gjorda ut iallafall aiiight ?

Later.
 (Förmodligen eftersom min tv inte funkar? Knasit? Så har en massa tid över, som ni märkte på min dag)


On my way

Yes sitter på bussen nu nu. Det blåser as kyligt på benen mina! Jag sitter o glassar vid det ända sätet med bord, lyx! Vräkt i mig en massa godis och en macka ifrån graffiti! Framme om sisådäringa tjugo minuter tror jag jag! Ha en bra kväll allihoppa! Vet inte redigt va vi ska hitta på, blir nog bara lugnt med lite mat o sådär, allmänt mysigt! Puss!

Stress!

Nu är jag stressad lik förbannat, ja visste att det skulle bliva så ! Men va sjutton, Typ packat klart allt nu iallafall, tror ja ! De märker jag väl när ja kommer dit om inte annat ! Tänkte ta bussen ner till Juneporten om sisådär tjugo minuter, bussen mot Växsjö går halv två !! Måste försöka hinna o köpa något att äta också, en macka eller lite godis?! Och en dricka är ett måste måste ! Kanske köpa med med en sallatoo, men finns väl inget ställe vid juneproten?!

Bäst jag röra på påkarna !
Ha en toppen helg här hemma så hörs vi på Söndag!

Såhär blev buss outfiten :




MARIA: Du måste höra av dej om du får någon bebis i helgen, hihi !


blogg.se F*ckt up !

Hej minna vänner ! ( och fiender )

Dagen på jobbet flöt påpå ! Tiden tickade på som aldrig förr, och de vatt hyffsat lungt på kvällen så det vatt toppen ! Och jag är ju bäst på att stänga linen, och att öppna med föresten ! Jihoo ! Igår fick jag minsann en bit beröm på vårat fem i elva möte ! Känndes bra :) ! Eftersom jag fick ta dedär förbaskade varorna helt själv typ ! Fick en liten liten bit hjälp av micki en liten stund :) ! Hon är för hjälpsammen den där damen!

Imon åker jag iväg över helgen, till Annie den fina! Ska bli kul!
Funderar på om ja ska börja packa nu?! Kanske lika bra, jag vet ju hur seg jag kommer vara på de imon! Det kommer bara sluta med att ja blir stressad till tusen för att jag har sovit aldelles för länge! Jag vill verkligen sova ut imorgon på min lediga dag, men måste måste ställa klcokan, känns en bito tungt !

Funkar inte att lägga upp bilder just nu ! Hatar blogg.se !

Men vi hörs imon!

 


18 Februari !

Vatt ju och lämnade plutten igår för líte semester ifrån morsan! När ja kom hem darifrån så känndes de genast tomt, ingen plutt som sov jämte mig i sängen i natt heller ! Saknar min lilla skrutt ! Men vi ses ju på tisdag igen :)! Har precis käkat lite frulle här hemmaa, kors i taket, de händer inte ofta ! Men har ju köpt hönekaka, så måste måste ätas upp innan i mon !

Jobbjobb idag också, till åtta ! Ska försöka smita en bit tidigare å köpa nått till Annie, eller om ja gör det imon,?! Hinner ja de imon tros?! De allra bästa hade varit om ja hade orkat pallra mej upp lite tidigare idag och handlat det innan jobbet ! Men typsikt mig att va klok sådär i efterhandhand !
Hon vill ha sprit, så de är ju ganska lätt fixat, meen måste köpa nått litet litet till tror jag !

Täppt i näsan som attsingen !



Later.


Linda Ala Lårsmycke !

Helt underbart smycke (TACK!), antingen så hatar man det eller så älskar man det, tror jag ! Och jag hör till de som älskar det ! Det piffar upp dedär leggingsen en aning ! Piffar upp sina slitna jeans, till en liten glammrock! Fin Fint äro det ! Jag förskte ta några egna pix innan, men inte det lättaste att ta på sina egna ben med en systemkamera ! Haha!

Let´s check it out (får väl ta bättre bilder någonannan gång) :



Vad tycker ni ?!


Semmla !

Upp med tuppen idag för work, sju - fyra ! Galet va fort tiden tickar på det passet ! Tänka er att vi öppnar maten vid 11, så dessa fyra timmar går galet fort ! Eftersom man bara förbereder och producerar mackor och dylikt! Imon är det dags för work igen, uppe med tuppen ! Åtta till Fyra ! Ska plocka varor åtta till elva ! Pjuuu ! Ensammen ! Hoppas de inte kommer sisådär 15-20 pall bara, då lär jag ike vara klar innan elva, haha ! Med mina styrkor lixom! Jooo ! Klart jag är !!

Imon ska jag lämna iväg min lilla älskling också, dags för semester för honom igen, den rackan ! Men bara en kortis, tills på tisdag ! Eftersom jag åker bort i helgen och jobbar hela måndagen !

Jag blev djupt besviken på mitt nelly pakeet som kom idag ! Åkte omedelbums till Linneás för att hämta det ! Men skorna vatt aldelles aldelles förstora! Storlke 36 ! Hallååå ! Fanns ike några mindre heller :( ! Och mina leggings vatt för taighta ! Jädrans, och det vatt S/M ! Jag tänker mest på dom som är en bit större än jag ! De kan ju inte äns ha M/L !! Eftersom jag tydligen måste ha de i dessa ! Så det blev express byte på de minsannen!¨

Vatt på Ica maxi innan också, där jag kunde gjort dagens goda gärning !! Men så blev det inte ! Jag la märke till en liten liten kille, som hade blont långt lokigt fint hår, värsta söta guld locken, och grå tröjja ! Han stog och petade på några skohorn, där vid kläd avdelnignen ! När jag kom till bröd avdelningen så ropade dom ut, en försvunnen liten pojke, i blont hår och grå fleese tröjja ! Omedelbums så släppte ja mitt bröd och gick tillbaks för att kolla efter honom! Men fann honom ike :( ! Rackans, jag skulle ge mej själv en guld stjärna om ja gjorde den goda gärningen tills hans föräldrar ! ! Hoppas han kom till rätta !

Puss på er mina godbitar !


I love him !




Glöm inte blättre ner för mer finfina kort kort !


Fotografier!

Vad tycker ni, jag tycker de är ljuvliga.. mina smycken!!


Happy valentine !

alla hjärtans dagdag och jag är snor förkyld ! Blir tokig ! Hur mycket snor kan de rinna ur den där lilla snoken?! Snuvat ovh snorat satan idag på jobbet, galet jobbit när man står där med kunder och måste springa iväg cirkus var tionde minut ! för snoret bara rinner å rinner ! Men jag höll ut ända till strax innen fem ! Fick vara ledig imon också bara för det, super skönt minsannen !

Hade fin besök på morgonkvisten av Maria och Mamma kerstin ! De vatt på ikea, like always ! hihi !

Sitter och mummsar i mig polly nu, och aladin hjärtan ! De är kanon goda !

Hoppas ni får en trevlig trevlig alla ♥ dag !


Snabba pengar!

Jag är så lycklig jag är så lycklig.... lalala !
Precis kollat på snabba cash ! Lite sissåådär kvaletet men de gick fingemang ! Jag slapp ju betala en himmla massa massa för bio ! Trodde den skulle vara en liten bit bättre än va den vatt ! Men den va bra bra ! Och absolutlut sevärd, i like swedish movies !! Lite små sorllig faktikst, huha ! Men den vatt bra, och han är ju för ljuvlig !

Klickat hem ett par legging och ett par skor ockå ! Hoppas hoppas de kommer snart snart med posten ! Skorna är ike toppen snygga på bild, men tänkte att de kanske kunde varit finfina på, värt ett prov iallafall =) ! Tihi !

jobb jobb imonmon!
Kanske dags för en tuppis !

Dagen innan allas dag !

Work work idag, gått kalas bra, varit lagom mycket folk lixom ! Inte för lite inte kaos mycket ! Så de är flytit på som fina fisken! Jag är dock förkyld som en säl ! Helt plösligt ?! Galet jobbit ! Men jag jobbar ju bara sju/åtta dagar irad nu, så de hinner ja väl piggna till på?! my ass !  Uschanamej, jag som alridg säger att jag blir sjuk! Peppar peppar ta i trä !

Äntligen hittat vad en låt heter som ja undrat mega länge... woohooo !
Nästa helg åker jag på äventyr, Fre-Sön ! Till min lilla underbaring Annie ! Ska blir såå kul att träffa tösabiten!

kolla vilket underbart smycke !!


Work all night long!

Ska aldelels strax bege mej till jobbet, eller om sisådär 30 minuter ! Börjari nte föräns vid ett, men tänkte käka an bit innan. Fast har rast redan vid två, meeen va fanken ! Så surt att bara jobba en timme å sen har rast! Men men, måste lyda rast schemat helt enkelt ! Jobbar till halv nio ikväll, en fredagkväll som denna! Men de bekymmrar mej inte så mycket faktiskt!

Igår vatt de Club caj, gallej gallej =)! Himmlans trevlans faktiskt ! Klackarna i taket! Och taxi hem vid halv två snåret! Gick med Emma å Arezo en bit till torpa, men sen beställde ja taxi till mej ! Kan ju inte gå hem själv ända till gräshagen lixom! Nej !

Hoppas ni får en trevligt trevlig kväll allihopp !
Har ike några bilder från gårdagen att bjussa nu, då min kamera befinner sej hos Micki... hoppas hoppas hon har med sej den den till jobbet =)! Återstår å se, annars får ja leva en helg utan den helt enkelt! gisses !

Hej sålänge mina små gurkor !

Sun !

Underbart väder ute ! Varit ute på två prommenixer med timba allaredan ! Tänkte ge mej ut och fota ett slag, men hade inget batteri i kameran, så den ska jag genast sätta på laddning ! Tänkte pallra ner mej till staden för en soling åter igen! Det ska jag unna mej ! Och fixa ltie på banken kankse, öppna ett till spar konto! Kanske höjja mitt lilla pensionsparande också? Mjaa, tååls tänkas påpå!

Ikväll blir det Club Kavaj med några vänner ifrån jobbet, de blir nog trevlans :)! Det som känns lite små segt är att man fanken inte kommer hem på kvällen på nått vis, tror sista bussen går vid tolv! Jävla skit! Surt och lägga pengar på en taxi lixom, och de är på tok för långt och på tok för kallt att gå! Sen ska ja väl erkänna att jag hade aldrig vågat gå hem i dessa mörker! haha. Men de löser väl sej!

Funderlilerar på om jag ska åka till mamma en snabbis, och hämta ut dedär filmrullarna som jag hittat! Och framkalla dessa gamla kort, nu vart de kan va ifrån?! De sa att de endast kostade 39 kr styck att framkalla, hallååå va billigt?! För en hel gammeldags filmrulle lixom! höhö, frågan är om man orkar pallra sej till morsan?! Jaa jag får itne va så lat, måste hitta nyklarna först bara!

Later.

Fika ala Malgot

Pallrade mej ner till staden innan, för lite solning och på jakt efter hobby färg. Men kan banemej inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha?! Ska måla ett par hjärtan, som jag sedan ska hänga i fönstret, något tips på couler?! Har vita gardinger, kankse blir lite för vitt med vita?! I don't know.. vad tyckder nini?!
Blev en fika med malgot också, hon var supper sugen på semla, och jag är ju inte den som tackar nej! Så jag begav mej till johans för att möta upp henne ! Myppys! En massa skvaller som vanligt ! höhö ! Sen gick vi till systemet, vatt mega längesen ja va där :)! Tihi ! Fanns en ny cider också, eller den fanns väl förra året med tror jag, spring?! Iallafall jaaag skrattar ihjäl mig åt denna movien vart ända gång:



Hahaha, förlåt Malgot ♥

StoreBror !


Fett gammal låt :


Jag saknar bigbrother så in i ! Det vatt galet kul att titta påpå !
Tänka sej att jag varit på en bidbrother final, när Jessica vann, cool tjej ! Sikken BB nörd man vatt då :) ! Men lääängst fram stog man, plus att jag hade tappat min biljett i kön, KLANT ! Jag och becka sprang till vakten och berättade allt, så vi fick gå med honom in, sikken tur för mig ! Medans Timmy och Alex stog i kön, och hade så gulligt köpt en ny biljett till mig, som någon preson bakom oss i kön sålde ! Så de blev ike så glada när vi kom in utan biljet och utan dom ! När vi åkte hem på kvällen, så kollade jag på biljetten som de hade köpt till mej ! GISSA VILKET BOKNINGS NAMN SOM STOG PÅ DEN !!! vårat så klart ! haha så de som stog bakom oss totallurade oss ! Fatta va de borde ha varit nöjda över att sälja en biljjet för några hundra, minns ej hur mång, som egentligen vatt våran? Haha !


10 Februari

Hej allihoppa !!

Ledig idag, guuuv va gott ! Städade och fipplade igår också, så jag har det gjort ! Himmla skönt ! Nu är jag en bito rastlös bara för det ! Men ska väl pallra mej ner och sola lite, de vatt längesen nunu ! Försöka hitta någon affär som säljer hobby färg också, så jag kan måla och pyssla lite här hemma ! Undra vart jag kan finna sånt, panduro kankse?! Vatt inne på ekholm igår efter jobber, de va sisådär minst åtta personer som jag såg som jobbade där, typ en kund och så jag ! Och de oförskämmda jäklarna hejjade inte äns på mig, de frågade inte om jag behövde hjälp eller nått !! Där gick jag och såg helt vilsen ut, men de brydde sej inte ! Väldigt dåligt kundbemötande minann ! Så jag gick faktiskt därifrån !!!! uschanamej ! Inget Ikea folk där inte, där ett bra kundbemötande är en av den viktigaste delen !

Dags att röra på påkarna!

Later. 

FANKEN !

SKREV ETT MEGA LÅNGT INLÄGG OCH BLOGG.JÄVLA SE KRÅNGLAR SOM VANLIGT !!!!!

Pasta sallad !

Hej mina vänner !

Jobbet idag flöt på som fina fisken, jag var på miljöutbildning under lunch ruchen ! Så när jag va klart så vatt de inprincip helt dött ! Ledig imon, ska bli skönt! Efter åtta dagars jobb! Vad hände med att jag alltid brukar vara ledig? Ledig nu iallafall onsdag och torsdag sen är det sju dagars jobb igen ! Pjuuu !

Har precis diskat nunu ! Funderar på om jag orkar ta mej bort till ica och inhandla lite ingredienser så jag kan göra min mummsig pasta sallad ! Smidig och gott ! Ett stort plus är att den räcker mer än en dag ! Funderar också på om jag ska dra ett varv med damsugaren, det behövs ju ! Kan ju vara skönt att faktikst städa idag, så man slipper göra det på sin lilla lediga dag imorgon?! Det lär som en utmärkt idee, om jag orkar vill säga !

Heeej sålänge !
Här får ni en bild ifårn fredagen, träffade på lilla kiiiiis! Längesen man såg den tösabiten ! Givet vis kom en vimmelfotograf och vilel ta kort, därav bilden ! Jag värkar hålla galet hårt i min cider ! haha !



Återkommer ikväll ! Jag har ju fyndat en massa ljus på ikea ! Foooor free !! Eller jaa en massa och massa men nio stycken blev det iallafall, nu vatt dom slut ! Så synd !


Hönekaka !

Hej Allihoppa !
Dags för lite bloggning ! Haft en toppen helg. Jobb o Fredags, nine to five , lalala ! Efter det vatt det bara att palalre sej hemmåt och hoppa in i duchen så det vart dags för afterwork vid halv sju ! Masade mej neråt stan, karlssons was the place to be ! Och närmade mej, och täntke fy sjutton va folk de va här då, en massa massa folk utanför ! Konstigt, är de så många som är ute å röker, de borde ju vara helt knäkat där inne, trodde jag ! Men det visade sej att det visst vatt brandlarmet som gått, darför alla stog ute ! Jag förbrullade mej mest över att jag inte skulle hinna få min första billiga innan sju cider ! Men vi gick faktiskt till Centrum sålänge, och tog den första! De har gjort galet fint där på övervånignen ! Drack upp den sen gick vi åter igen till karlssons på ett nytt försök ! Det gick lite bättre denna gången, väldigt trevligt kväll!

Jobb lördag, extra extra! Halv elva till fem, spenderade den kvällen bara hemma, lite beck tittande och sådär! Mys! Jobb extra extra idag också, tolv till fyra bara ! Glass pass! Gott ! Fin träff på bussen med, Maria, Tarzan och bror! De skulle upp till a6 också, alltid trevligt med lite sällskap på bussen!

Dags för att äta lite hönekaka! Galet längesen! Wallander film ikväll också, mej gillar detdet ! Äter inte bröd så mycket här hemma, man bilr så bortskämmd med det när man får färskat bröd på jobbet varje dag!

Upp med tuppen imon! Börjar vid sju, mega längesen jag var uppe med tuppen!

Jag och Micki i Danmark!


Droghandel !

Ooh yes ! Det är det några av våra kära apotek ska byta namn till !
Kronans Droghandel 1907 ! Haha tycker det vatt ett finulit lite halv knasigt namn minsann !



Jobbet idag gick kalas kalas, gjorde lite början på smörgåstårtor och sådäringa ! Vatt så himmla lungt ! Fuderar på om jag ska ta och städa en bit, eller diska elafall ! Mjaa ! Andra avenyn ikväll med ! Det gillar vi ! Och Ja Ja Ja Jackie drog hem segern! Jag hade väl ioförsej mina små aningar om det, men ändå ! Bra bra!

Undra om man vågar åka på en lite roadtripp med malgot?! hrmf, vågar man åka bil med den tösen?!


Congratz my little perl !

Ååå jag blir så glad för andras skull ibland !! Marias mamma kom förbi en svänga på jobbet i dag ! Och så fick jag mina små funderingar och aningar på om lilla Malgot va ute och svirade i trafiken för att få det där stora godkännandet ! Håll tummarna till fullo ! Efter cirkus förtio minuter kom Mamma Kersting Pett och Maria, ja kollade upp och båda två lös upp som solar ! Och Mamma Kerstin Pett va aldelles aldelles över lycklig och kunde inte ha annat en ett stort smile på läpparna !!
-Klarade du deeeeeeet? Säger ja lite glatt
- Jaaa säger maria å fnissar å mamma kerstin pett står fortfarna bara och ser överlycklig ut!
Jag blev tok glad och hoppade till å sprang ut till dom på "andra sidan" korvbänken! Lämnade bara mina kunder så där plösligt, kom ja på! Haha, de borde undrat vad jag sysslade med !
En massa massa grattis !!!!!!! Galet galet bra !

Nu är det bara jag kvar med de där förbaskade kortet, sen kan vi racea ! hohoh !

Haft en kalas bra dag på jobbet, den har gått tok snabbt. Och bistro ett nine too five är ett för himmla gott pass alltså ! Man går ju runt och små pysslar med sitt de första två timmarna, häärligt !

Precis satt in lite IKEA pizza i ugnen ! Och varit och köpt pizza sallad och kebabsås ! Lyx med det till !

Paradise final ikväll ! Galet galet galet ! hejja hejjja jackie !


Drink ala Linda !

Ledig idag igen igen, jag är banemej inte annat ! Men de är ju ganska soft ! Men de blir inga pengar gjorda här hemma minsann ! Vatt uppe vid halv nio och tog mej en promenad med Timba lilla, sen gick och la mig igen, och vaknade halv ett ! Haha s¨å jäkla gott ! Jag sov verklgien uber skönt !
Idag blir det en promenix på staden med malgot, måste väl en sväng till solarieöarna också, vatt på tok för längesen nunu ! Funderlilerar på om jag ska orka tvätta mina jobbkläder också, tre kassar ! kanske dags att lämna tillbaks lite, eftersom vi typ får ha två tröjjor var ! Jag äger nog alla näst in till ! Har inget coluor tvätt medel kom ja på nu, men funakr det med vitt tvättmedel? Annars får jag väl nalla lite av någon granne, ingen som märker =)!

Hoppas de går lägga upp bilder nu, här är min drink ala Linda !
På tal om det, va ju ute i lördags, håll i hatten ! År och dar sen ! Nej men ela fall månader och dar sen ! Det vatt vekligen en toppen kväll ! Började med förfest hos Cizzie, med henne, emmma, johanna och Bettan ! Tre härliga göteborgare ! sikka gooa dialekter ! Sen blev det olearys ! Klackarna i taket hela kvällen minsann !Tack tack vännor !

Otroligt fina kort !
Ser ni att bakgrunder på korten är suddigt?! Perfekt! Så det bara är självka motivet som syns klart och tydligt !
Ohhlalal vad bra jag ärär !

Goottogoo !