27 november

Precis varit ute och gått en sväng, han kissar iallafall varje gång han är ute, fast han kissar inne på tidningarna också, så han fattar nog inte redigt dedär ännu tror ja, men de kommer :) ! Nu ska vi stax äta klockan är ju två !!
Ikväll kommer Annnie över, världens bästa granne, ska bjussa henne på tacco sen har jag laddat ner tio filmer nu också, så hoppas nån passar åt damen, men de tror jag absolut. Blir väl lite gott på det ! Julmust och chips, man månste ju leva ut sin semester lite iallafall !!

Helg snart också, blir väl ännu en hyffsad lugn helg, inflyttningsfest hos nathalie på Fredag också visst, få de hur jag göra med det ! Måste ju vara hemma med pluttis ! Barnvakt några timmar på lördagen är nog fixat iallafall så inflyttnings festen hos Lena ska ja absolut på !! Måste fixa med paketet också, men de tar vi nog på lördag ! Javisst !

Nähä måste lägga maten i blöt nu så den hinner mjukna opp !


Taget med mobilen får använda den lite till, försökte klicka hem en kamera.
Men lyckades inte så bra, få göra ett nytt försök !!

26 november

Lagade lite kvällsmat för ett tagsen, blev klyckilng gryta (curry) med ris självklart så lyckades jag och det belv smaskens !! Nu sitter vi och kollar på Tv, ska ta en sista promenix med vovven när han vaknat, han vill dock inte gå så långt :( !! Mejlade över lite bilder till pappa idag, han har ju inte fått se gossen än !! Spännande att se va han tycker..

Blev iallafall en promenix på la stada idag, glömmde dock köpa de som ha behövde köpa, men de ordnar vi någon annan dag, köpta iallafall mina ljuslyktor och en ljushängare som man har i fönstret o lite så, örhängen å annat smått gott !

Hittat lite mer onödiga men otroligt bra saker jag skulle kunna tänka mej :



1. Avbitna peppakaksformar, perfekt nu till julbaket, man får ju säkerligen mer över till sej själv :) !
2:Neon ljus till duschen, som visar om vattnet är kallt, mindre kallt, ljummet eller varmt.
En lysande ideé enligt mej, vem hatar inte att gå in i duschen så är de sviin kallt?

Hörde precis nu på nyheterna att de nog ska höjja busspriserna ännu mer, sinnes ja tycker det är väldigt dyrt som det är !
Gisses, man kanske ska satsa på ett körkort snart trots allt..

26 november

Igår vart en mys dag, åkte först till djuraffären tidigt på förmiddagen och köpte lite nya grejjor till Timba, han blir nog lite bortskämd fick en tröjja då som ja skrivit tidigare, ett nytt koppel, godis, ben och en annan sorts godis :) ! Han har faktiskt börjat tugga på benet lite, lite hårt för honom tror jag, så de kommer ju ta sin tid.. Sen åkte ja och timba till Lisa vid tre tiden för att bege oss vidare till Lena, på nybakta lussekatter och mjölk, mumms va gott det vart ! Efter fikabesöket där åkte vi till nästa, till AK på österängen där blev de kärleksmumms och morotskaka ! Hembakat och gott ! Vid halv åtta tiden vart de dags att bege sig hemmåt eftersom lillen ska ha mat vid åtta !!

Här är hans gosis tröjja, med snören också som han älskar att bita på !
Står även Cute på ryggen, passande va?


Idag ska jag banemej ta en lite tripp på staden, inte varit där på hur länge som helst, lite grejjer som måste köpas, mest tråkiga saker.l, men man hittar väl säkert några godbiat också :) ! Checka lite julklappar och så med !!

PUSSSSS !

24 oktober

Fikan hos morfar va kanon, han hade bunkrat upp med en prinsess tårta, mazariner och "kalla det vad du vill" bollar, massa läckerheter med andra ord ! Efter de åkte jag hem till Mamma, hämtade lite post och käkade på chickimamma, mat imagen behövs alltid !

Fortfarande inte varit på iems, kanske ska ta tag i det imorgon, hoppas de finns kvar bara, gör de väl säkerligen inte !! Jag brukar ju ha sån himmla oflyt ! Ska en sväng till djuraffären imon också, min lilla gosse måste verkligen ha någon tröjja hittat en söt svart luv tröjja med snören (han älskar att bita på tröjjsnören) så den vore ju utmärkt !, Vet att det finns många många åsikter om kläder på djur hit och dit, och visst man ska inte spöka ut dem i en massa massa kläder ! Men en liten tröjja är verkligen behövligt för honom, han fryser så, så fort vi går utanför dörren, stakkarn ! Så han ska allt få sig en gos tröjja att gotta sig i, han kommer väl förmodligen fortfarande frysa, eftersom tassarna går fria mot den iskalla marken ! Men ett litet värme skydd skadar ju aldrig...

Hittat några godbitar jag vill ha :



1: super söta kaffe muggar
2. urgullig lampa (fast kan vara svårt att få den att passa in, men den va gullig)
3 fin fina ljusstakar
4 prinsess lyktor
5, söt servett hållare
6. prinsesskrok (var inte de för söta? att tillexempel ha i sitt badrum?)
7 silverkroner som ljuslyktor

Sitter och kollar på Hey baberiba nu, hade inte en aning om att de börjat igen, det är ju rätt kul fakitkst !
Yes Yes se om de blir nått lusse fika imorgon !


24 november

Nu ligger han här i min famn, måste snart väcka han för att vi ska bege oss till morfar på fika om cirkus 40 minuter, och innan dess ska han ha mat och jag ska göra i ordning mig !! Brr va han tycker det är kallt ute i snön ! I morgon blir det nog lussefika hos Lena, hon ska baka lussekatter, så då får mna ju passa på mumms :), inte sätt hennes nya lägenhet än heller !! Ska bli trevlans ! Lite lättare att köpa inflyttnings present när man vet hur de ser ut, eftersom hon ska ha inflyttningsfest på lördag, så måste skaffa lite barn vakt några timmar på lördagkvällen så jag iallafall kan komma på förfesten en sväng och sedan åka hem när de drar vidare ut !!

Men men Måste kila och lägga maten i blöt!

PUSS !


23 november

Tänkte att jag skulle visa några bilder på min underbaring ! Han är så otroligt söt och go ! Inte världens bästa bilder kanske, taget med mobilkameran eftersom ja inte äger någon digitalkamera just nu för tillfället men de ska det bli änding på snarast, nästa vecka kankse? Nåja, ni får nöja er med domma sålänge ! Visst är han strålande?



Vad tycker nì??

Blev inte så jätte mytcket sömn inatt heller, fast lite lite mer än de andra nätterna, tycker så otoligt synd om han när han ligger i sin säng nedanför min och piper, så då får man räcka ner handen, när man tar upp den så börja han pipa igen, han vill känna närhet hela tiden, men vem vill inte det? min goseplutt.. Han har till och med kissat ute idag (tror jag iallafall) fyra gånger, bravoo !!

Funderar på att åka ner till iems och köpa de fina ljus hållarna jag hittade förra veckan, undra om de finns kvar...


21 november

Dåså lite lite tid över till dehär, han ligger här jämte mig och sussar nu min lilla älsklings vovve ! Ååh så underbart go han är, nu har han varit här hos mig i tre dagar och han börjar känna sig mer och mer hemma för varje dag som går !! Idag åt han jätte duktigt också medans Lisa och Mackan va här på ett fika besök ! Bjöd på super goda pepparkaksfigurer och mumms mumms ! Och igår så vart Elin här på frukost, då fick de bli nybakat bröd och äppeljuice, inte mer avancerat än så men de satt som en smäck ! Har inte blivit så mkt sömn de två senaste nätterna, i natt fick ja sova helt å hållet från sex till åtta ! Det va skönt och behövliga två timmar. ! 

Funderar på att laga mat sen när Timba har vaknat, vill ju inte väcka han nu, han är så söt !! 
Ska väl laga pasta carbonarda de är ju smaskens.

Känns hur bra som helst att ha ett husdjur igen, va så himmla tomt efter kid våran andra hund. Sen hade vi ju alltid katter när ja va liten, efter de har de blivit hamster, fiskar, en råtta och en ödla. Det stämmer nog att djur är människans bäste vän ,  speciellt hundar, helt klart !!

18 november

Semester idag och tre veckor framöver !! Gisses så skönt ! Fast jag har ju inte det för att få vara ledig och vara hemma å slappa jag har ju faktiskt det för en viss liten sak :) !!! one day left. Gud så jag har väntat väntat och väntat. Ska strax åka ner till la stada måste till banken och fixa lite sen blir det en fika med Mackan !! Snacka lite skit eller ja fakta som man kanske säger ! Funderar på att unna mig lite sol också, var ju flera flera månadersen sen sist så de är jag värd ! Sen hem och pyssla lite, har en del att fixa med idag !

Skulle fått en ny jätte fin kamera igår också, men jevla skit, Den gick inte att klicka hem :( ! Röv ! Så igår va de lite sura miner, eller om de va i förrgår kankse? De va de nog, iallafall !

Idag mår jag kalas bra !!

Måste göra iordning mig nu !

Hejdåhejdå !


great.

15 november

Nu återstår det bara två jobb dagar, sen är mina åtta avklarade. Gach jag blir så seg av att jobba så många dagar i rad !! Egentligen är det ju inte så mycket, fast hade ju inte varit fel att få vila opp sig någon dag, men de får bli på tisdag !
Vart uppe med tuppen idag dessuton, jobbar sju till fyra ! Men de har rullat på bra.

Bara tagit det lugnt hela helgen, likaså ikväll blir väl laga mat igen och kolla på skräckis kankse ! Igår blev det chili marinerad fläskfile med sourcream & onion klyftpotatis ! Och ikväll blir det nog våran goda tacco paj igen, i löw food ! Tror jag har kommit in i en inte göra någonting period, tråkit men sant ! Men det är så jäkla gott att vakna upp nykter ! Ingen skallevärk eller illa mående. Utan helt prima förutom att man är trött då som vanlgit. ! Eftersom jag aldrig kan förstå mig på orden "lagom" tyvärr ! Så får det väl bli antingen eller helt enkelt ! svårt beslut.

Kolla vilken fin bakelse jag fick igår !!


13 november

Strax åka till jobbet igen, går bara halv dag idag, fast idag va de faktiskt behövligt så jag har hunnit med att fixa lite här hemma nu när inte daddy är hemma. Sommnde framför tv:n igår så hann inte med att göra nått. Storstädning har det blivit idag och tro det eller ej men har rensat våran frys, haha gud va seriöst ! Slängde nog ganska mycket mat, så de var väl lika bra att pappa inte va hemma :) !

Dehär va den söta skålen ja köpte :




Borde köpa de söta glasen också faktiskt ! Få göra de någon dag när jag har tid !

Måste rusa nu. Bye

12 november !

Nu har jag precsis lagat mig lite käk till mig själv, känns som de vart längesen ja lagade mat, äter alltid ute nu för tiden. Det blev iallafall korvstroganoff med ris ! Jag gillar det  !
Funderar på om ja ska ta tag i en städning? Eller om ja faktiskt ska vänta till på Tisdag då jag är ledig? Då jag har tid, fast de är ju fleera dagar tills dess, men om ja städar nu så kommer de se lika dant ut på tisdag ändå förmodligen ! Tyvärr !

Annars har jag bara stor lust för att ligga här i soffan med täcke i högsta hugg för mig själv och kolla på tv, och vänta tills klockan ska slå sissådär elva noll noll !

Bara en vecka kvar nuuu !!! Kan inte låta bli att räkna ner, så förlåt !
Det är så många som tror att ja inte kommer klara av det, inte orka å ja allt de där till ! Men vad sjutton gubbar ! Tro pelle att jag klarar av det ! Vad tror ni om mig ? En Liten mindre trög hjärna må jag kankse ha, men jag har sååå mycket annat bra  ! Så stop it ! Det är ju inte direkt någon impuls grej utan faktiskt något ja viljat så himmla länge, mamma kommer ihåg mitt tjat från långlånglång väldigt lång tid tillbaks, när ja va liten ! Så nu har ja väntat i flera flera veckor och nu står jag här (sitter förövrigt) med bara sju dagar kvar..


Städa eller slappa?

Vad föredrar ni ?



11 november !

11/11 hipp hipp hurra, vad är det för en dag ?! Joo det är någons födelsedag, hurra hurra hurra !!
Han värkade bli nöjd över paketen iallafall, vart en röd peak tröjja och tre par kalsonger ! Snacka om mjuka paket? Och dålig fantasi av mig, yes i know, men vad ska man annars köpa till det manliga könet?

Börjar tidigt som sjutton imon, vid sju och då är det beställning på 100 stycken tonfiskmackor tills klockan åtta, tjooofrääääs vad kul !!
Har varit och kollat på Lisas nya lya idag, super fin, stor lite gammaldags (eller hur säger man?) så där mysig ni vet med stora lister, stora fönster och högt till tak ! Sen åkte vi vidare för att kolla på Mackans nya lägenhet, den har jag ju ioförsej varit i en gång innan har jag för mig, också fin den kan nog bli tok mysig, där kommer han stortrivas som firren i vattnet :) ! Jag blir också så sugen på att skaffa mig en egen lya när man ser alla andras, fast ja trivs hemma också, bor ju ändå här mestadels själv utan att betala ett öre, så de är helt ok !

Lunchat med mamma idag, på sirsimons ! Blev dock inget tröjj köp nu kom ja på, men ett par stövlar fick hänga med mig hem istället, de gick ej att lägga undan, så fick köpa de, får väl lämna tillbaks de isåfall eftersom ja inte hann att tänka !!

Läggdags?

10 november

YesYes, jag har allt lite ångest för helgen, jag betedde mig dumt i know, så förlåt alla som stog i vägen för mig ! Det blir så ibland, och det har nog hänt alla någon gång, så de är väl inte mycket mer än så ! Hos maria va de trevlans, som vanligt när man är där ! Konstigt nog så bli man oftast tok full också ! Det måste vara nått med hennes lya alltså !

Imon har ja sov morgon, börjar inte förens kvart i tre, skönt ! Låg så himmla bra till på jobbet i dag i kallis så har varit en ganksa glassig dag för mig, nu är det bara sju jobb dagar kvar innan ledigt ! Pust !
Men nu är det bara åtta dagar kvar, så ja vill att tiden ska rulla på så snabbt som möjligt, väntat hur länge som helst nu, ska blir otroligt kul ! iih !

En viss person i min näraste närhet fyller år imon också :) !
Så har stressat runt efter prelle en svänga på a6, och ja hittade faktiskt något direkt, de får helt enkelt duga ! alltid samma sak dock inte så kul kankse, men om man är i ett behov av nått så skadar det väl inte med att få det i present?
Hittade en finfin tröjja till mig som ja vill ha, undra om ja ska unna mej det? Då kommer ja väl snart gå i personlig konkurs. haha ! Köpte faktiskt en present till mig själv, en prinsess godis skål ! Hon frågade om de skulle va en pressent, eehm ja svarade jag då av nån konstig anledning ! haha, kanske ska öppna de imon? Hittade super söta glas också, som ja nästan måste köpa ?!



Puss från mejj !

8 november

Skönt de är att vara ledig några dar, en dag hjälps inte för att vila opp sig !! Igår blev de bara mys med käk å godis ! Vi gjorde en super smarrig taccopaj !  Idag har vi trippat runt på a6 en sväng och media markt kollat på en ny kamera till mig, lite besluts ångest måste ju ha en tålig som håller för mitt klantiga liv. Kan inte bestämma mig om den va fin eller inte. Men fick iallafall med mig en ny telefon hem :D, wohoo ! Pappa tog med sig laddaren till kina å mitt batteri tog slut igår, så då blev de en ny mobil istället :), james bond mobilen, lite pinsam ring singnal dock 007, måste ändras på nu innan ja sitter på en buss och skämms när det ringer. haha.

Sitter och plöjjer igenom britneys nya låtar, helt ok !!

Ikväll blir det utgång, förfest hos våran allas världens bästa Malgot (maria) sen vet i 17:on !

Vi ses !

6 november

ska strax bege mig till jobbet, tolv till tjugo i nio, hurraaay ! Det är så himmlans lugnt på jobbet nu också, roligare när de finns lite att göra ! Men men, sen är jag iallafall långledig, Fredag till Söndag, om jag inte ska jobba extra i helgen inte bestämmt mig? Eftersom jag jobbar varje dag till den 18:e sen ? Bara åtta dagar i rad ioförsig. hmm ska se om de finns nått glass pass till mig i helgen, kan ju behöva lite extra casch eftersom jag ska ha semester sen också :) !
iiih inte länge kvar nu, bara sisådär två veckor, ska bli så kul :D !

Måste kirra mig en ny kamera tills dess också, my money bara flyger iväg nu känner jag !!
Det är ju ett jäkla krångel att ta ut det på försäkringen, då måste det ju polis anmälas först å grejjer och en självrisk på 1500,  jevla skit, kunde ni inte bara låta min kamera va i fred? Era nötter. !

Men men Shit happends som pappa sa !
Jag vill ha en systemkameraa så man kan ta riktiga snygging bilder !! Och en vanlig digitalkamera förståss lite smidigare att ta med sig. !!


Jag bjussarp å en bild, där jag ser något full ut, ögonen vimmlar !

Nu måste ja visst stressa iväg !

4 november

Helgen, kan börja med att säga I LÖÖÖW maskerad, det är så klockrent alltså !! Jag var ett super snyggt bi ! Började hemma hos malgot där vi va mestadels av kvällen, massa trevligt !! Dock så va de nån idiot som snodde min kamera :(, jag blir så jävla lessen och förbannat på sånt, Snor andras grejjer bara för att man ska ha råd med sitt egna skit? Jävligt kasst ! Man kan fan inte lita på någon i denna värld, tyvärr så är det faktiskt så ! Surt men sant, den ända ja litar på är tamefanimej mig själv ! Gaaah, så himmla surt med alla bilder, så har inga bilder ifrån maskeraden :(. fuck fuck fuck, nästan fyra tusen åt pipsvängen ! Så nu har jag fått av reagera mig lite iallafall ! Vi stannade hos malgot till halv ett iallafall innan vi fick för oss att gå till krogen en svänga, kundvagnen rullade i fullfart ! Haha, gick faktiskt till C, jag har inte varit där på år och dar, tacka gudarna för det ! Röv vakter, jag fick inte komma in och hämta min jacka, så fick stå där och tjafsa med dom ett tag, de skulle koppla in polisen å grejjer, gisses ! haha ! Tillslut beslöt vi oss för att bojkotta dom för macedonkan och hemgång för mig. Jätte bra kväll annars föruton de och kameran ! Ska vi göra en deal? Jag får mitt minneskort och ni kan behälla kameran? Jevlajevla, Det är alltid nått koks med mina kameror, de överlever typ max ett år (hos rätt ägare) !!

Ledig idag iallafall, så de blir en lunch och promenix på stan med Annie min ängel !


Alla kollar typ i fel kamera, haha, min kamera gissar jag på :( !

Jag och my devil !

dansar för fulla muggar !

Har ju ingen hel bild på mig, hur jag såg ut :(, eftersom jag inte har min kamera !
Det suger.