Trött!

Cirkus nio och en halv timme kvar till ledig helg! Whooopa!! Det ska firas med en afterwork sedan, om jag orkar! Känns som att jag inte sovit på hela natten typ! Jisses! Vändigt å vridit på mej ala allan!! Idag är det påsarna och jag, fast då är ju allt som det brukar iof :)!

Chipp Chipp!

Way to hell!!

Sitter på bussen och fillosofierar lite! Med medicinen i halsen, känns som den kommer upp när som! Kanske att jag borde svälja ner den med något istället för att bara svälja!

Igår bjussades det på pannkisar! Hade ju helt missat våffeldagen, så fick bli pannkaks dagen istället :)!

Nåja, dags att sammla mod, kraft och energi om man ska orka med 9 timmar på det sjunkande skeppet, som jag hoppas att jag hoppar av snart innan de faller till botten totallt!

Tjaaaaao!!

Tittar upp mot skyn och tårar faller ner.

Jobbhelg - Check!

Haft en sådär bra dag på jobbet faktiskt. Jag vet inte redigt. Fick ett gnutta hopp ett slag, men de försvann illa kvickt igen :(. På fika rasten spenderades cirkus 500 spänn. Snacka om dyr fika rast! Men pratade med Pappa hela rasten! Vatt skönt och värt varenda krona! Då han kommer med många kloka ord när jag mår dåligt min käre far ♥ .En tår eller två fälldes också!! Töntig jag är!

Men ibland så måste man. Jag vet värken ut eller in just nu! Måste ta mej en riktig funderare på en sak! Ska man vara kvar och må dåligt, bli trampad på och bli behandlad som skit? Eller ska man våga sej på nått annat? Men vad? Jag mår inte bra av dehär!

Hur som haver.
Precis hemkommen ifrån årets första grillning :). Mega mega gott!!

Resan jag ska ta, blir en enkel biljett!!!
Farväl!!!






Sträck ut din hand och lyft mej härifrån.

Jobbdagen har gått tipp topp =)! Suttit och softat i solen på varje rast!! Gisses så skönt! Och folk förstog att de skulle vara ute å gotta sej istället för att hägna på IKEA för en gångsskull :)

Skulle ta en liten powernap till klockan fem tänkte jag för att jag vart göör trött! De gick ju sådär. Vaknade för en stunn sen, snoozat sönder hela min kväll!! Tusan! Så det blir nog hemma kväll idag, trött som tusan asså! Men ack ack så trååk!! Men känns som klockan tickat på lite väl mycket!! Hade ju några planer att välja på ikväll. Antingen grillning nere i staden, förfest på torpa eller en fest på torpa! Men nej nej. Jag dissar! Faan! Jag kommer ångra mej stooort! Trött jag blir på mej själv!!

Igårkväll ryckte jag iallafall upp mej tillslut. Så blev en liten bar runda med fint folk :)! Karlssons, Myprhys och Pipes som avslutades med Barnkalas & Skratt fest på Macdonalds! Hahaha. För himmla kul om ja får säga de själv! Blev en väldigt festlig kväll tillslut :)

Nu blir det en promenad med Mor och Hundarna sedan en pizza på det :)!
Onyttigast i stan.  Jag vet.

Undra när jag kommer komma till jobbet imorgon? Man ska ju ställa om klockan. Men vet inte om Iphone ställer om sej själv, eller om man ska göra det själv? Hmm. De märker vi!



Ensam Klara söker! Hahaha!!


True so True.


Down under.

Går snart under. Inget går eller blir som jag vill!! Jag är trött på allt! Ingen energi till nått. Jag förstår mej inte på vissa människor alltså? Funderar på att gräva ner mej. Gräver redan sakta men säkert min egna grav. Allt är bara knas och kaos helatiden!! Jag är inte uppskattad för den jag är nånstans!!

Inte nog med detta så ska jag JOBBA hela sommaren!!!! Hur i hundan ska ja orka det? Om jag inte är död nu så kommer jag dö då, men den lilla lilla gnistan energi som finns kvar nu. Den kommer bara vara en kort kort kort glödande stubin efter sommarens slut.

Gick hem från jobbet redan vid halv fem idag. No nada energi i min kropp så att säga.

Fuck it!!!

Funderar på att supa mej stup full och glömma alla bekymmer för en stunn. Men då kommer jag ju vara satana bakis imon asså? Det pallar jag ju inte dock. Eller? Jag har ju gjort det förr.

Mina fina.



Timba chillar i sanden:)

Medans Bellos tuggar & tuggar.


Chilla med dillen.

Angelica aka Fnissi kom och blev räddaren i nöden. Racer bilen till Macdonalds så jag fick lite mat i magen. Det satt som de skulle kan ja lova! Haha. Jag säger då det!! Flummigast i staden och konstigaste eurovoice medelanden på min telefon.. asså. haha.

Nu blir det bara chilla med dillen, medans de andra roar sej på Pippan ala Musik quiz. Hade inte redigt energi till dedär. Så blir soff locket med T. :)

Jao Jao. Inte alls taggad för jobbhelg. Det ska bli strålande väder och sol. Men det är bara upp med humöret dra på smile banden och pallra sej dit. Det går ju trots allt fort fort.


Ibland slutar man aldrig förvåna sej asså.?!


Awesome.

Haft en underbar ledig dag i Solen och jag är frisk som en nötkärna.
Gisses så skönt!!

Dagen har spenderats med Fina Lina. Bokat tatuerings tid :)! Wihooo! Sedan bara soft fika på Bageriet i solen! Underbara väder!! Hur varmt och skönt som helst!! Timba va givetvis med också, han trivdes som fina fisken!

Nu blir det inte mycket mer av dagen tror jag ej. Lungt och Skönt!! Dock sjukt sugen på Macdonalds. Bohoo! Men ingen som vill sällskapa dit med mej. Ibland är man ensamast i stan alltså! Galet hungrig. Bara ätit en liten bulle idag, men ack så god den vatt!! Men jag behöver mat typ nu, annars blir det att sova en sväng för då känner man inte att man är hungrig.!


Awesoome!!


New IN.



DKNY aka Make up store.


Veggo.

Haft en mysig eftermiddag/kväll med Vegetarsik mat, fika & glass med varma hallon hos Ronja. Mysigt värre! Ett sista avskeed för fina Mathilda!! Bohooo!!

Pallrade mej dit trotts min dunder förkylning. Men måste man så måste man :)! Nu är jag dock helt slut och kokar över av värmeslag. Om man ändå hade en termometer. Ojoj va liten och ynklig jag känner mej. Inte många knop gjorda idag.

Dags att gosa ner sej på söfflöcket.

Sjukast i stan.

Herremin körs vad förkyld jag är idag. Förkyldare än förkyldas typ! Och ingen ork eller energi!
Få se hur jag mår imorgon, om de fortsätter såhär är det nästan bud på att va hemma från jobbet asså! Även att jag hatar att sjukanmäla mej.

Måste samla lite energi till the little dinner hos finaste Ronja sedan :) !
Sjukt sugen på att baka morotskaka, men insåg att de va aldelles för mycket konstiga grejjor man skulle ha i. Så får se om jag finner mej något annat gott att baka kanske.

Lite Smoothie nu och sedan en släng av pastasallad. Mumms!!

Väntar ivrigt på att posten ska komma så jag får mitt skattebeskeeed!!


Jag misslyckas alltid med min smoothie, tror jag har i aldelles för mycket bär.
För det blir typ som glass. Men ack så gott !


När vännerna gått hem.

Nu har precis vännerna åkt hem.
Haft en mysig kväll som började med en grymmt god middag på twin :)! Sedan åkte vi hem till mej för att kolla Big Brother och lite annat i tv rutan ! Trevlans värre!! Underbara folk!!

En Hejdå "vi ses igen" middag för Matilda! Tänka sej att hon snart far ut i stora vida världen ännu en gång!! Men hoppas på att hon ska hinna träffa mej en snabbis imon igen, så jag kan ge henne en sista mega mega hug!!

Nu är det dags att krypa till kojs, galet trött! Men skönt med en ledig dag imorgon, igen :)

Pantad & Såld.

Jössös vilken förkylning jag åkte på bara sådär? Typsikt! Jag som aldrig är förkyld. Men kan förmodligen sova bort det som bara jag kan!

Ser fram emot imorgon kväll då det vankas middag på Twin! Som jag saknat Twins pasta ala Specialle :)!

En bit avundsjuk på bror nu som befinner sej i Abu Dhabi!
Vissa har ett bra jobb alltså!

Arbetsförmedlingen nästa!


Frammår för evigt.

Haft en bra ledig helg :)!

Fredags kvällen började först en snabbis med Inflyttnings fest på Torpa. Sedan iväg på Turkisk afton på råslätt med en massa mat, gött folk och en himmla massa alkohol haltiga drycker, Effes öl, vin, whiskey och Raki! Tillslut blev det en svänga till Harrys/Sliver. Men inte än människa ute typ, men trevligt ändå :). Så blev sedan en promenad hem. Sju mila kliv, jössös trodde aldrig jag skulle komma hem.

Gårdagen vatt en aningen seg. Fy tusan asså! Haha. Men vid sex snåret ryckte jag opp mej och hoppade in duschen och begav mej till A. på lite förfest :)! Men de va nog inte min dag igår, segast i stan. Ont i magen satan! Som höll i sej i sissådär 7 timmar!! Trodde jag skulle avlida där ett tag asså. Drog oss en svänga till Pipes men vid halv ett snåret gav jag faktiskt upp! Då tog min 7 timmars magvärk över mitt sociala liv, så begav mej hemmåt! Blir så trött!! Funderade ett slag på att joina Robin på sjukhuset asså! Men sov bort det istället.

Ska städa en bito här hemma nu. Vad ska man annars göra lixom?


15 mars.

Haft två superbra lediga dagar :)! Dom har sprungit på som aldrig förr!!

Gårdagen blev det chill hemma hos mej hela kvällen :).
Idag har jag fixat mina naglar, en aningen korta dock! Men lika bra detn eftersom jag är klantigast i stan! Sedan promenad med hundarna, sen soff häng hela kvällen på Dalvik. Med pizza, muffins bak och ett försök till att göra hemmagjorda chips! Slutligen promenad från juneporten och hem! En aningen nöjd!!

En jobb dag imorgon. Sedan dags för LK att va ledig lite igen.
Jag gör ju inte annt :)!




Tinna badar!!
Sötnos!


Hokus Pokus!!

Skojja inte!! Jag är fortfarande en bit i chock tror jag!

Nu blir det att knapra ny medicin från och med i morgon. 3 stycken olika aka 6 stycken varje dag. I två månader! Fick mej en liten fusk lapp, så jag inte tar fel medicin fel tidpukt på dagen! De kan jag ju behöva med mitt lilla minne! Men det kommer inte gå över på dessa två månader dock, tar tyvärr längre tid än så, sa han! Men det är ju en bra början och en bit på vägen.

Det behöver inte vara mycket bättre bara för att de ska va bättre.
För mej räcker de gått å väl med lite bättre.

Fillijookuus!

Snart dags för Hokus Pokus, fillijookus!!
Spännande som tusan!!

Mamma kommer om cirkus en halv timme, så dags att kila ut med Hundarna.

Later.


Jag och min Farbror traskar på Kinesiska Muren!
Kungligt!


New one.

Har en ny kudde i min lilla samlig :)



Timba ville visst va med på kort själv istället =)


Dead ringer for love.

Morgonen började visst med en liten sovmorron och stress! Sov tydligen aldelles för gott för mitt eget bästa! Försovning där ja. Började vid sju. Men kom inte förens vid typ kvart över åtta! Men vad gör det, om tusen år? Haft en skön dag på jobbet minsann! Men är lite i valet och kvalet för min semester! Som ska in senast imorgon! Gaaah, jag får panik. Ingenting blir som jag vill och jag vet inte hur jag ska göra? Pallar man jobba en hel sommar utan semester? Jag som älskar att va ledig! ÅÅh måste sitta å klura på det i kväll. Jag vet inte??

Iallafall, hur som haver! Gårkvällen vatt mega mys!! Spelade "med andra ord" för glatta livet. Med John, Makk, Lukas, Klara och Matilda!! Tjejerna mot Killarna och jag kan ju inte påstå att jag direkt har koll på geografi, sportnissar och personer! Carola Häggkvist, inte tusan visste jag att de va Carola Carola lixom! Haha.

Nåja dags att kila till affären tror jag för att köpa nått gott!

Imon blir det besök hos farbror doktor igen, spännande som tusan!!
Håller alla två tummar jag har för mej själv.



On my way!

På väg till Liljeholmen nu för spelkväll och BigBrother mys :)! Hur fint du vill!!

Har förövrigt varit en underbar dag med soolskeen! Blev väckt av jobbet i morse, trodde jag hade försovit mej, gisses! Haha! Men de ville bara att ja skulle gå öppning istället för stängning :)! Inte mej emot alls! 8.15-14.30 istället för 10.30-20.00! Wihooo! En jobbdag kvar, sedan är det dags för Leila Key att ta lite ledigt igen minsann :)

<3

Min lille gullegris är mega trött och har redan krypit till kojjs, medans jag har städat och diskat! Blir att dra upp honom å gå ut på en promenad innan vi taggar Big Brother!!
.


Sööötnöööt!!!


Fantastiskt!

Haft en Fantastisko helg!!

Började jobba igen i fredas, känns som det vatt jätte längesen. Men när man väl är där så känns det som man inte gjort nått annt. Slutade jobba vid åtta, så de blev det dirrmod till Karlssons för att möta upp resten på en AW. Blev sedan en svänga till Murphys. Trevlans! Kvällen avslutades med natta mat på Macdonalds :)!
Satt som en smäck!

Upp med tuppen på lördag för jobb 7-16. Sedan skynda fynda hemmåt. Slänga in sej duschen och invänta kvällens folk :)! Blev Melodifestivalen, vin och en himmla massa tilltugg hemma hos mej med fint sällskap :)! En lite mindre tillställning än förra helgen dock. Men de vatt minsann fullsatt i mitt vardags rum ändå :)! Cirkus 14 pers. Det trivs jag som fina fisken i vattnet med. Timba också :)! Begav oss sedan vidare till Pipes för lite häng!
Skippade faktiskt Harrys/Sliver för en gångs skull!

Idag har de vatt took lugnt på work. Så himmla gött!! Ska strax kila iväg för att hämta min lille bus. Som borde vara gööör tröttt!! Efter att spenderat fredag, lördag & söndag med Bella. Plus gårkvällens stojj!

Måste återigen ännu en gång städa och diska. Jössös! Men de är de plätt lätt värt!! Sen får vi se om kvällen bär av till Huskvarna eller ej! Är ju på tok för trött egentligen alltså.



Chipp Chipp!!


Raybans Aviator!

Åååh vad jag vill ha ett par Raybans Aviator!!
Cirkus 195 dollar. Alltså 1300 svenska kronor. Är det värt det?
Eftersom jag som är klantigast i staden! Och ett till problem att jag passar verkligen inte i pilotbrillor. Men de kankse är en vanesak?


Men ack så snygga!!


DRAWSOME!




NEW IN!

NY vårjacka inköpt!!!



Vad tycks?


Ingen vanlig dag!

För det är Theos fem års dag!
HURRAHURRAHURRA
!!!!!


Godmorgon.

Ännu en fullspäckad dag.

Ska iväg om en stund för lunch (frukokost?) dejt på Max. Sjukt gott. Är inte så hungrig än dock men de kommer nog. Sedan kommer Malin hit en svänga, blir väl promenad i suulen eller nått liknande :)!

Sedan iväg på fem års kalas. Hoppas den lilla rackaren blir glad över paketet! Man vet ju aldig. haha.
Till kvällsingen blir det nog häng med finaste E skulle ja tippa på. Sätta oss nånstans och ta ett glas vin och bara tjöta lite. Trevlans värre!!

Skulle behövs städa och tvätta också, men när tusan ska ja hinna med det? Har ju iallafall diskat alla miljoner glas sedan helgen och plockat bort alla burkar & flaskor. Men behövs nog röjjas upp lite till.


MEMORIES!

Vilka minnen denna låten drar upp alltså!!




My Day in Pictures.








Även hunnit med en fika & lunch (hemma gjord ungspannkaka,) Och en svänga på staden, inhandlat present till Theo och nya Tulpaner. Skulle till Farmor och Farfar med, men de hanns inte med tyvärr :(!


Time to Tatto!

Hämtade Bellos i morse, så nu stimmar de runt här hemma som aldrig förr :)!

Dags att kila till bort Tattuerings palacet på Torpa. Sedan blir det nog en liten lunch och ner på staden en svänga. Måste inhandla present till Theo! Han fyller redan fem år imorgon! Jisses vilken stor kille han börjar bli :)!
Svårt att köpa present dock, då han har inprincip allt man kan tänka sej.. Men nått ska ja nog finna mej!

Chipp Chipp.

När vännerna gått hem.

Gårkvällen vatt mys:). Chips & Godis och Storebror och film. Hemma vid halv två snåret efter en liten bilfärd för att skjussa hem folk till Österängen osv. Somnade inte föräns runt halv tre. En bakis söndag som de vatt. Hua!

Dagen idag har varit mega mys!! Vännerna åkte precis hemmåt.
Dagen har spenderats med Lunch hemma hos mej (Pasta med Köttfärs, chili och pesto, mumms), promenader, soffhäng, kvälls mat ( Klyftpotatis med morötter & broccoli, marinerat kött, sallad, Bea sås & Grönpeppar sås), Kollat på filmen Abduction och till sist BigBrother. Haha. Underbar dag! Bara soffhäng hela dagen lång inprincip med fint sällskap :)!

Fina Klara har även fixat min TV, wohooo!! Jag säger inte äns vad felet va. De va aldelles för lätt helt enkelt! Haha. Och uppdaterat min Iphone!
Så nu är den som ny igen!

Känns som hela veckan är fullspäckad.
Tiden går aldelles för fort när man inte jobbar alltså!


Vad tycker ni om min LADY GAGA? haha

Klara är ungefär lika duktig som mej på att måla! Höhö!


Sjukt bra!!

Hade en aldelles förträfflig kväll igår!! Förfest hemma hos mej med en massa människor :)! Vatt väl cirkus 35 pers! Herre min körs, i min lilla lya! Men de vatt sjukt trevligt :)! Tack alla fina.!!!

Mindre kul att diska miljoner glas idag dock. Haha. Men de va de lätt värt. Inte kommit så långt ännu. Det får bli morgondagens bekymmer tror jag.! För ska strax bege mej till Huskvarna för Big Brother mys!

Fick äntligen träffa M & T också! Som jag saknat de små tösabitarna!!!
Hela T. lös upp som en sol när hon fick träffa Timba igen. Söötnöt!!

Dags att ta sej en liten snabb duch och tvätta bort gårdagen!

Det går bra nu!

Tagga Afton!

En tipp topp jobb dag även igår :)! Tusan va glad jag är över att ha de jobbakompisar jag har!! Ett sjukt bra gäng!

Efter work vatt de bara att slänga in sej i duschen. Klara kom vid fem och korkade upp vinet! Man kan ju inte annat i detta vädret :)! Försökte ge oss på uppdatering av min Iphone. Men jisses vilken tid det tog. Typ två timmar, så vi drog ut sladden och gav upp! Tanken va en lugn soft kväll, men de där vinet sjunker ju ner aldelles för plätt lätt alltså. Begav oss istället vidare till Hasse på Sjökanten av alla ställen! Haha. För att möta upp J och comapny. Sedan vidare till Smålänska för en sjukt trevlig kväll!! Aldrig varit där innan och jössös vilka lokaler och helt fullsmäckat med folk!! Jag fick helt plösligt en dröm om att ta över hela stället och göra det till ett fett uteställe :)

Ska ner på staden en sväng strax med Lina & Malin. Sedan skynda fynda hem för att städa inför kvällens tillställning :)!

Bilder från yesterday;



Draw Someting.

Jobb dagen har sprungit på aldelles galant! Varit mega lungt idag! Bra att folk är ute å gottar sej när det finally är fint väder!! Så vi har roat oss med att spela Draw Someting. För himmla roligt! Jag är dock as kass på att måla! Och så är det på engelska. En liten tankeställare där i hjärnan ja.
Vad heter lixom struts på engelska?

Det vankades förfest på Liljeholmen idag och sedan Club Caj Kavaj!! Tim är på hemma plan och hälsar på!! Men jag kännde inte redigt att jag orkade det. Börjar ju trots allt Sju imorgon.. Skulle bli to late, eftersom jag va tvungen att åka hem efter jobbet. Men hade ju varit galet kul dock!!

Så jag får helt enkelt TAGGA inför helgen istället! Whooopa!

Jag har dock ätit som en häst idag! Vad hände där? Blir lixom aldig mätt. 
Är det medicinen som spökar tros?
Spätta med Mos, Baguett med ost & skink röra, Delicatoboll, Nyponsoppa, Cookie och Varm Choklad. Allt detta på cirkus 6 timmar, jag kommer snart rulla fram! Och jag hade lätt kunnat äta nu igen, men har inget ätbart hemma! Lika bra det kankse!

Ynka en jobbdag kvar. På ett litet bra tag :))!
Eller kanske en :( istället. Vad ska man sysselsätta sej med när man inte jobbar lixom? 



Sanna vänner.


Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått.
Sanna vänner kan man alltid lita på.
Alla måste ha någon att kunna lita på, det är så!
Och en trofast vän är mera värd än guld.
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång.
Sviker aldrig fast din väg är lång.
Finns där vid din sida när vågorna slår.
Håller det de lovar, det är vänner som består!!






Tillsammans har vi skrattat gott!


(Saknar dock min Bästis ala Fnissi sjukligt mycket)