19 Juni.

Sitter fortfarande här hos mamma. Väntar på min bror som ska skjussa hem mig. Orkar verkligen inte sätta mig på en buss nu. Håller på och bränner en skiva också med lite gammla/nya goa låtar på :

SecondTunez
- Sommaren är här
Dr Dre & Snoop Dog vs Grease remix
Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination
Laser - Det var en gång en fågel roger
Sommarpojkarna - Lilla hjärtat
Dj karlsson - Love sex and sunshine
Dj Carlee - Tell me were you are
Rihanna feat  Jay-Z - Umbrella
Ronny & Ragge - De e sommar
Markolioo - Ingen sommar utan reaggae

Till Chrilles bil som vi kan lyssna på när vi åker. Är trött på hans skivor med ca 4 låtar på. Som han lyssnar på om och om igen. Så nu ska ja bara fixa lite mer låtar så jag får ihop de till en hel skiva.

Gonatt


19 Juni

Är hos mamma nu, känns som de va längesen man va här. Fast de va nog ett tagsen ändå. Tänkte fippla lite med datorn, lägga över alla bilder på skivor å så. Skulle väl inte förvåna mig om man får virus på denna datorn också snart. Så då har man iallafall kvar bilderna :). Bra tänkt Linda! Datorn hos pappa är forfarande inte fixad, för ja vill verkligen inte att alla bilder ska försvinna. Bilder från balen, göteborg å massa :(. Men som sagt snart har jag väl inget val.

As gott väder idag ju, hur skönt som helst!

Midsommar snart också, and then?

image227


18 Juni

Sitter här i Jessicas lägenhet nu och äter upp hennes godis. Hon är och klipper sej. Så jag fick ansvaret att koppla in så internet funkade, självklart så lyckas man. ( Va ioförsej bara 1 sladd ) . Men ändå. Så nu får de väl bli att hänga här lite så man kan sitta vid datorn. Min funkar fortfarande inte, daah :( !

Va på lager i Fredas med Jessica och Robin. Blev väl lite shopping iallafall trots att pengarna krisar. Frank Dandy trosor, Frank Dandy kalsonger till Chrill, Cheep monday linne, Frank Dandy t-shirt och strumpor. Lite stuff på bolagret också, himmla massor med fint där. Tog med oss Elin hem också. På kvällen blev det förfest hos Robin och sen Centrum. Alltid lika trevligt. Lördagen blev bara lugn, lagade käk å så med Chrille. 10 månader dessutom, kors i taket ♥ !

Juste ja, när Theo döptes. Döptes två andra kill bebisar till. Dom började med Theo (Karl Rickard), han va jätte lugn i kyrkan, super duktig. Men iallafall sen tog dom den andra killen som skulle döpas till Jack och någonting, prästen sa fel, hon sa här döper jag Theo Karl Rickard. Igen. haha, Det är ju ett sånt fel en präst bara inte borde få göra.  Hans familj sa äns ingenting. Theo Karl Rickard gånger två.. :)

Börjar jobba om en vecka :)

13 Juni

Dåligt med bloggande de sista, jaag veet ( som min härliga lilla kusin skulle sagt med stockholms dialekt ) Han är för söt. Men de beror på att min dator har blivit attakerad av massa elakingar, Visus. Jag hatar det. Den går äns inte att starta. Så för modligen kommer alla lovelii bilder försvinna en gång till. Tänk om man hade haft kvar alla bilder ifrån sjuan och uppåt, de hade varit värsta samligen. Men tyvärr så cepar ju datorn lite då och då så llt måste rensas. Fuck :( ! Ville inte att dom skulle fixa datorn innan eftersom allt försvinner. Men nu när man inte kan sitta vid datorn så får man faktiskt något slags handikapp. Man klarar sej helt enkelt inte utan den.

För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra !
De va en underbar dag, klockan ringde 05.00, men pigg som man va så gick man upp på momangen. Sen började champagne frukosten sen blev det massor med fest och skrik. Med hesa röster lämnade vi bäckadal för sista gången. Det går inte beskriva, UNDERBAR DAG, det räcker. Det måste upplevas. Hur bra som helst !

Tack Gunilla (våran lärare) för en underbar Champagne frukost och en super bra tid.
Tack Annika ( våran andra lärare ) för en super bra tid.
Tack HR3C
Tack för alla fina presenter
Tack Carro för förfesten innan folkets park
Tack folkets park
Tack bäckadal
Och tack för oss.
HR3C

Våra lärare fick nog den bästa presenten. Dom är bäst, vi är bäst :D

Massor med sommar nu ju :). I like it.

Måste kila. Byye

6 Juni

Dan före dan före STUDENT DAN...
Det känns nästan overkligt på nått vis, tänk att vi tar studenten om två dagar efter att gått i skolan i 12 år. Tolv år av sina 18 år, det är ändå rätt stor del av sitt liv. Innerst inne så kommer jag nog sakna det litegrann, tänk ändå vad slappt de va iskolan jämnfört med vad de blir sen, man kan inte ta sovmorgon bara för att man är trött, det är inte bara till att gå hem när man inte känner för det mer, det är inte bara till att sitta och lata och inte göra ett dugg. Så funkar det inte längre. Men ioförsej jäkligt gott att kunna tjäna pengar, på riktigt. Om man nu får ett jobb sen efter sommarn vill säga. Sommar jobb är ju redan fixat, gud så gott !

Kommer bli en stressig dag imon, mycket som måste göras.
Köpa presenter till lärarna, åka till ikea, slå in presenterna vilket som kommer bli krångel, köpa champagne glas, köpa grejor till champagne frukosten, fixa alkohol, åka till play planet, hitta några skor jag kan ha på mig, en väska också kanske?, prova klänningen som jag inte provat sen jag köpte den. Och åka å handla grill grejor. Allt detta ska hinnas med innan två cirka. För vid tre är det dags att vara på plats ute i mullsjö för att piffa till lastbilen och grilla...

Var och käkade på åtta glas igår iallafall, sen fick vid med oss lärarna till amour, döö trevligt. De tyckte de va såå billigt såå :) ! super braigt. Enormt trevligt när vi dukade upp långbord på uteseveringen, shot bricka efter shot bricka.. Vi fick dessvärre inte med oss dom till studentfesten, men de gick aldelles galant utan dom :) !!


Kors i taket att de är så nära...


4juni

Sitter här och väntar på älsk som kommer hem från jobbet strax :).
Student fest igår, gaalet. Kul som vanlligt med andra ord. Det var väl en aning segare att pallra sej upp i morse och bege sig till skolan för att skriva utvärdering, men som sagt ja pallrade mej upp, kom till skolan och skrev å fikade lite. Sen var de dags att åka hem hela klassen till våran lärare där det blev grilla och fika igen, tårta och choklad doppade jordgubbar.. Men tänka sej att jag skippade tårtan, de är inte ofta de händer kan ja säga. Ikväll har de blivit grillning med Elin och Jessica, igen. plus hyr film..

Ut och käka på åttaglas imon, gratis dessutom. Väldans smarrigt :)
Sen är det studentfest återigen.. hej och hå.

Fick en ros i söndas, av madde, jessica och alma, de är för söta. i like suprises :D

Tisdag 7.00


2 Juni

Sitter här och skulle precis gå in i duschen, men då ringer bror min och säger att han är på väg att hämta mej för jag ska hjälpa han att köpa en blomma. Så duschen får vänta ett slag. Anderas har flyttat, så de e därför :). Igår blev verkligen lugnare än lugnast, sov från och till ifrån klockan nio. det behövdes kan ja säga. Har fortfarande inte kommit under fund med vad jag är sugen på ikväll, alkohol eller inte alkohol? hmm.

Nåja måste kila ! Blomma på gång.

1 juni

Första Juni idag allaredan, det är knäppt vad tiden går fort. Var sista dagen på praktiken idag också :(, den började med bakfylla och försovning. Bra gjort. Tänka sej att jag redan varit där sju veckor..Tiden har bara swischat förbi. Verkligen trivits super bra där. Alla är hur goa som helst. Men kommer ju snart tillbaks :). Thanks god !

Gårkvällen va kalas bra, hade enormt kul måste ja säga. Började som sagt med förfest hos Helen med Ikea folks. Sen drog vi vidare en stund till Confession, dåligt place måste ja säga, skulle beställa en rosa pantern, då frågade han mig vad är de för nått? Och bad mej säga vad den innehöll. Pucko, de vet man väl vad de är, så jag sket i det och gick å satte mig istället. Sen gick vi vidare till O´learys, super bra :) ! Och tror det eller ej, men dom hängde med en stund :D !

Varit på medicRehab idag hos min läkare, med knäet. I väntrummet spelades det julmusik, tycker de va ganska kul. haha. Själv går man här och väntar å väntar på sommaren..

Blir bara lungt idag, känns inte äns som fredag, Beror väl på att ja va ute i går. Men de får räcka med tisda, onsdag och Fredag nästa vecka.. Bara en vecka kvar till studenten, sjuukt.