31 januari

Heléne åkte typ precis, vi har grejjat med KisNs present, och vi är mega stolta :D! Mest över oss själva. haha. Toppen Toppen ! Vart på a6 och lite över allt känns det som, men jagar man paket så gör man, det måste ju bli  bra lixom. Köpte lite själv också, ett par skor, armband, rouge, skärp, strump byxor, och en shorta, fast den är nog lite stor, jag vet inte vad ja får för mej när jag köper kläder nu för tiden, Tar alltid en storlek större typ än vad jag egentligen behöver. Haha. Men men. Det är väl nån nojja ! Fast jag tror den får behållas ändå, den mindre storelken är väl säkert slut i min vilket fall som helst !

Ska hoppa in i duchen nu. Sen sätta mig i soffan och mummsa i mej toblerone och kolla på Gordon Ramsays kitchen nightmares vid tio. Det tror jag kan va kul faktiskt, och äckligt ! Ni missade väl inte årets kock igår? Jag bänkade mej framför tvn iallafall. Nördigt jag vet :D ! Fast jag gillar det. hoho.
Tom Sjöstedt blev iallafall den lyckliga vinnaren !

Dusch dags!

Gaah, lisbet sa att de nya schemat har kommit, jag längtar till jobbet imorgon, fast ändå inte!!
Tänkt så är det kasst? då får jag börja längta till sommarens schema...

Becka har uppdaterat sin blogg också, banemej ! kors i taket alltså ! Goodie foodie !

31 Januari

Chrill kommer strax ska åka till media markt en svänga innan han börjar jobba. Hoppas väl jag finner mej det jag vill ha där ! Sen blir det en sväng till a6 med Heléne, längesen man träffade den tösen asså! Ska bli trevligt, leta lite paket å så, det kan bli svårt känner jag, haha !

Jobb i morgon halvtiotillhalvsju. Ska bli skönt. Man blir nästan bara segare av att vara ledig !

Hade konstiga drömmar i natt, om skola och student blandannat. Jag saknar det så in i !!!
Tänk vilken firhet det va, då kunde man inprincip göra vad man vill när man vill, nu måste man ju lixom planera och de ska inte bara stämma överäns med sitt eget schema utan andras också, det gör det hela mycket kruxigare ! Tänk vad vi gottade oss jag och elin i studentlägenhets huset, när jag lånade en lägenhet där en vecka, Elin bodde under mig. Och det var typ hur glassigt som helst !! ååh ! Och Ica var typ vårat andra hem, minst två gånger om dan ! Jag gillade det !

30 januari

En härligt lugn dag. Pappa har kommit hem, så vi åkte till sir simons och käkade sen vidare ut till farmor och Farfar hälsade på och fikade. Dö mummsigt ! Annars typ inget. Hämtade ut mitt paket precis, De innehöll dessa plus ett armband :

    
Tygskor tygskor tygskor perfekt till våren.. Nu kan jag kasta mina andra, de blir ju så fula så snabbt så varför inte ha flera?

Ska väl ta mej i kragen nu !

29 januari - En kväll med en fyra för tre!

Nu känner jag mej iallafall mycket bättre och piggare ! Eller piggare var väl att ta i, jag är väl i stort sätt jämt trött ! Mådde så jäkla uselt i går kväll/natt. Så jag var faktiskt hemma från jobbet idag, tror det eller ej ! Jag känner mej urkass för att jag vart de ! Men kännde mej illa tvungen faktiskt ! Som sagt bättre nu, huvudet och allt annat är i sin ordning! GREAT !

Lunchat med Elin idag också, det unnade jag faktiskt mej på min sjuka dag. Mat i magen behövs alltid. Speciellt i min mage, men sen var det bara raka vägen hem! Ska väl till henne ikväll vid halv 22 och kolla på en fyra för tre och spela, mys värre ! Måste ha nått gott till de också? Bäst jag vilar lite innan annars kommer jag inte orka hålla mig vaken. Visst ja, jag har ju en film som ja hyrt med ! Måste checka ! Vänner för livet blev det, viljat se den mega länge nu. Hoppas den är något att hurra för ! Mitt paket har kommit också men de får jag väl traska bort och hämta imorgon! Duktig som jag är så har jag gått idag fram och tillbaks. Så jag orkar väl förmodligen traska imorgon med !

image370
Jag längtar redan !

Jalla hem !

28 Januari

Sitter här med en sniggles påse framför mig, Chrills favvo kex förtillfället ! Haha.
Ännu en jobb dag avklarat, jag blir så jäkla seg att jobba efter helg alltså! Men de är bara imon också sen är jag ledig onsdag och torsdag ! gott mos ! Får nytt schema snart =/, jag gillar inte de. Är nöjd med dehär lixom stängning två gånger i månaden är inte mej emot.

Lördagen blev som sagt bara lugnt, va hos elin, käkade sallad och glass ! Och kollade på gammla program.
Stereo med Fredde och Peter ("Ronny och Ragge") Så jäkla roligt, haha. Dom kallar oss Tratten och finkel också.
Och en fyra för tre fast hann bara se ett avsnitt av de, men de måste jag deffenitivt kolla på snart igen :) !

Näpp ska betala en räkning åt Pappsen nu innan jag glömmer det !

image369

Theo -

Kolla vilken underbar bild :D !!
Tror inte man kan bli sötare.

image368

26 Januari

Kors i taket, vilken dag ! Massor på jobbet, peak dag absolut! Lugnet före stormen inprincip. Stog världens knäppaste gubbar jämte mig på bussen hem eller gubbar och gubbar men iallafall de måste vart nått fel på dom. De stog och sjöng om torskar. " Han gick in i torsk äffaren och köpte en macka", " med en extra filé ". haha. De var ju super fullt på bussen så de fick stå upp, då höll den ena på att börja skrika då sa den andra.
- Lugna ner dej, kolla på mig i ögonen, lugna ner dej, de finns inget vi kan göra åt det, se på mig jag klarar hålla mej lugn.
- Men man ser ju äns inte nått ut.
- Ja vet, men de är mörkt så håll dig lugn bara.
Haha. Jag blir lite skrajj för sånna.

Var ju planerad en utgång idag, till APT club enkelt men efter en sån här jobb dag och förmodligen det samma imon så har jag faktiskt tappat stinget. Plus att jag börjar vid sju, någgorlunda kämpit. Så det blir bara laga käk å lite så. Med Elin, så lite sälle har man iallafall ikväll ! gott mos

Annars hej hej

24 januari

Fikan var såklart hur bra som helst. Tog en Succe kaka och varm choklad. Och jädrans va mättande den kakan vart. chokladchokladchoklad i massor! Inte mej emot!

Jag har hittat värsta bästa presenten till mitt happy birthday barn som fyller år snart. Fast inte säkert att det blir det. Det måste ju finnan någon hake där nånstans. Bara att jag inte hittar den. Eller inte vill inse den, jädrans bra paket alltså! hoppas hoppas. Att de blir denna paketen, annars får jag väl hitta på något annat klitchit. ( haha klitchit det lät nästan som klitoris) haha. Gud vad man roar sej lätt ibland.

Stan imorgon med Elin en snabb svänga innan mitt jobb. Hurraay !!

    image367                                                

Kolla vad jag hittade, ser inte
den mycket mer festlig ut än
den nuvarande grill chips påsen
från estrella??

Om du inte håller med är du knäpp,
din käpp!

Nu blev jag helt plösligt sugen på chirre!
ooh (!!)

24 Januari

Ännu en ledig dag, kännde att jag var tvungen att ge mej ut lite idag och inte bara ligga hemma och lata mej. Så käkade lunch med Jessica, lasange med sallad. Tog en snabbis på stan också, vilket man inte ska göra. För jag hittade mej två par jeans. Fast ioförsej så är jag i väldigt stort behov av jeans, så dom blir nog mina imorgon, innan jobbet. Jobbar extra, börjar vid två så de är rätt goodie goodie :) !

Kom iallafall in på min msn tillslut igår, jevla dedär med stora och små bokstäver att de ska vara så pjåkit. Någon som undrade vart listan finns, ge mej bara din hotamil adress så kan jag luska fram ditt lösenord :)! Nää, så taskig ska jag faktiskt inte vara !! Men den finns på internet.

Elin lilla kom hem idag, så ska ta en fika med henne senare och höra allt skvaller !
Det gillar jag !

image366
Maa gaad vilken läcker bit ! (förlåt Elin, men var tvungen) haha

Näpp, nu ska jag lägga mig och kolla på Ciao Bella !

Bye bye bye !

Typiskt (!!!!)

Haha, faan va idiotiskt. Självklart så kommer jag inte in på min msn nu ! Gaaah ! Haha, ja visste att ja skulle glömma lösenordet. Typiskt ! fast ändå är jag typ säker på att jag vet, fast de funkar inte. Så är väl inte det =/ ! Jevla jevla okcså ! Det mest idiotiska är att när man tar "glömt lösenordet" så står det att dom skickar ett mejl med instruktioner till mig TILL hotmailen. Vilket skämt, haha ! Och hur i bubblan ska jag kunna gå in och läsa det mejlet när jag inte kan lösenordet. puckon ?! haha. Nåja får väl försöka lite till..

Himmla oflyt hela tin ! orkar verkligen inte byta msn. (!!!)

23 januari

Precis ändrat mina lösenord överallt inprincip. Mina va med på en såndär hack lista där det fanns cirkus 500 000 lösenord skrivna. Surt sa räven. Tog en evighet innan jag fattade hur man ändrade lösebord på hotmailen. Men nu så är det också gjort. Problemet nu är väl att jag ska komma ihåg dom nya =/. Men iallafall checka om ni är med på listan, för isåfall är det nog bäst att ni byter.

Sitter och lyssnar på denna nu : Michael Jackson feat Akon - wanna be starting something.
Fann ingen bra video, så tog bara en trååk !


Men ja vet inte?

Nu är jag sugen på semla !

23 Januari

Precis käkat, pommes med korv ! Smidigt och gott! Sov så himmla gott i natt, helaste natten. Dunder bra !

OH gaaaad vilka old pictures..

image364
Haha, angelica kan inte redigt tecknet så hon spelar på för fullar muggar och evelina tjuvkikar på Nathalie men lyckas ändå inte konstigt nog :). Haha brunett har man varit också de varade inte alls länge.. Och tecknet kan ni ana vad det stog för?
image365
också en gammal bil, som kanske syns. Haha. Jisess vad snygga vi är asså !

Ska väl göra något vettigt nu, fast ja gillar att lata mej !!

22 Januari

Ledig i tre dagar nu då, GREAT ! Då ska jag försöka ta tag o de där som ska vara gjort senast maj, MAJ? Pyttsan heller att jag kommer hinna det, Så seg som jag är ! Kommer väl förmodlingen bli mycket längre fram.
Fyndade massor hos Jessica på glitter innan, tre par örhängen, eller egentligen fem par ( tre olika stora pluttar på en ) . Och två väskor, en som jag ska ha som sminkväska tänkte jag, Allt för endast 129 kronor :) ! Tycker jag va riktigt billigt. Sminkväskan som jag fick av Jessica var nästan lite för fin för att ha massa grejer som skitar ner i, så den får bli för läppekladd !

Chrill har äntligen fått et nytt xbox och sitt guitar hero spel slipat. Efter många om och men. Så nu kan vi börja lira igen :D ! Om jag får, gick ju inte så bra sist men med chrills sällskap så kanske? haha

Jag och Maria gjorde bärpaj på jobbet idag, dö roligt för övrigt. Fast jag tror inte dom blev så bra, som de ser ut att vara. Haha! Under alla bär gömmer sej den fruktansvärda fula, tjocka degen, Jevla Jevla om vi inte lyckas med dehär. Man kan ju inte påstå att vi snålade på deg iallafall, jisess vad tjocka dom var. haha. Kanske ändå tur att jag är ledig nu? Fast ja vill ju faktiskt smaka :D ! ja vill ha kaka...
Medans vi kletade med pajdegen så stog vi och funderade på vad pansar pung betydde? Man har ju hört ordet lixom.. Men vi kom aldrig fram till något ordentligt svar, ingen annan heller. haha. Så tell us :D !

MAT

Såhär en halvtimmes minuter i efterhand så har jag kommit fram till att jag ska gå till ica, men får väl förmodligen ta bussen tillbaks. Ska laga korvstroganoff med ris. Så jädrans längesen!

Ska bli massa gott !!

Bye bye bye!

20 Januari

Sitter här nu och funderar på vad ja ska äta, om man orkar gå bort till torp ica och köpa något att laga, eller om man helt enkelt bara ska pallra sej upp till pizzerian? De är ju jädrans mycket smidigare alltså. Fast måste handla lite annan skit också. Pappa har ju visst åkt till new york, undrade vart han va igår men jag tog förgivet att han va i garaget och pysslade, men ikke. haha. Koll noll!

Blev iallafall utgång igår, det var längesen jag var ute känns det som, juldagen senast, fast de räknar ju knappt för juldagen är ju juldagen. Började iallafall med förfest på gräshagen, Emma fyllde nitton, så de vart ett litet happy birthday firande. Vidare till centrum, helt okej kul kväll :)!

Gud va skönt det är att ta de lugnt egentilgen och slippa dehär med att må dåligt dagen efter, Usch vad hungrig jag är också. Tänk snabbt nu, hur ja göra?

17..

Ska strax iväg och fika med Sara och Becka, Becka är återigen hemma i Jönet. Strålande sickan! Så man får ju lixom passa på. Och fika däremot, har jag någonsin motstått det? Nej, kakor och bullar åt folket! Ingen snål diet här inte, ingen träning heller för den delen. Men vet ni vad jag mår aldelles utmärkt ändå.. Jag satsar på beach nollnio !



Ännu en gammal go låt. Jag gillar det!


17 januari

Kommer ni ihåg silver läppstiftet? Gud va hemskt egentligen. haha.
Men en goodi gammal låt iallafall :



Känner mej pigg idag, nästan överskotts energi. Vill göra nått...
Lunchade med Chrill innan på dragon, gött värre.

Jaja, ska väl gå och göra något vettigt..

in it to win it

Nu ska jag kosa ner mej i sängen och kolla på film, den nya bring it on "in it to win it". Kunde inte låta bli att hyra en ny när jag lämnade dne förra. Lite popcorn hade varit gott till de. Får väl hjälpa påsen med dess utveckling innan jag stoppar in den i micron. Sist blev det ju såhär :

image354

Snackade med Elin precis, hon är på a6 och shoppar det allra sista för resan imorgon.. Åååh jag är ju inte avvis, nej då inte ett dugg (!!!)

16 januari

Latat mej helaste dagen idag, fast snart måste jag ta tag i mitt liv och röra på mig och gå till vip för att lämna tillbaks en film. Nåväl har ju femtio minuter på mig.

Kors i taket. Basshunter Etta på listorna i england med en engelsk verision av våran käraste plåga BOTEN ANNA ! Haha watch out !


15 Januari

Fick mycket beröm om min mat idag :). Askalas, alltid kul att höra, både den vanliga och den vegitariska uppskattades mycketmycket ! Gjorde kassler med  en blomkåls curry med äpplen & rödlök i och kokt potatis till det, fyllda aubergine rullar till veggen. Så tjusigt så. Räk sallad till alternativ eftersom vi har våran nyttiga vecka.

Varit och fikat med Elin och Jessica idag, hejdåat Elin med kramar och gätt julklappar till Jessica, ( Gätt, stavas de så? Eller jätt? Hum ser mysko ut båda två men iallafall) Fick givetvis julklappar av jessica också, sminkväska, läppglans och ansikts masker. Kalas bra ! Thank you!

I Februari kommer Paris Hiltons nya doft, "Can Can". Tur som vi hade när vi var i göteborg och gick in på åhlens city och frågade efter den (de sa lite chokat, neeej! De värkade inte redigt veta om nått) så står det en parfym nisse försäljare jämte, och frågar, vill ni lukta på den? Jag har en i väskan, den släpps i februari. Efter luktandet så måste jag ha den ! mumms.

Åter till I huvudet på gynning! Bye bye!

image353

14 januari

Precis vilat mej ett slag och käkat lite icecream. Har ju hälsovecka på jobbet nu. Så det blir inte några onyttigheter där inte. Gnagat på sallad idag då maten inte passade mig efter som det var fiskgratäng med skaldjur, lax och musslor. Och den här veckan får man inte ta någon annan mat ifrån linen heller. Sikken tur att jag bara jobbar imon och på fredag denna veckan, så kräsen som jag är !

När Pappa skulle poppa popcorn här om dan så höll det nästan på att börja brinna. Påsen vecklades lixom inte upp, som den alltid gör av sej själv. Fy bubblan vad det stank efter det ! Nördig som jag är så tog jag kort och ska skicka in till olw :D. haha vem vet jag kanske får en årsförbrukning av popcorn? Knappast, men hopp finns det ju. Men de erbjuder mig nog att jag ska få de ynkla kronorna tillbaks. Fast de behövs inte, en popcorn påse hit eller dit spela kvitta?. Är mest själv grejjen är ju för fasiken dö farligt. Typ om de vart ja som hade poppat så hade jag nog inte reagerat eftersom jag förmodligen skulle suttit på mitt rum medans de poppade. Då hade det verkligen blivit ett hallelulja moment. Den ska ju vecklas upp av sig själv, ska man behöva göra det åt den nu också? 

Sju - Sexton imon, blir förhoppnings vis en fika med Elin också, den lyllosen åker ju till grancanaria på Torsdag, Fy Fy Fy! Jag vill också iväg ! Ta mej till havet.....


13 Januari

Yees, då vart det ännu en helg som har swischar förbi som har bestått mestadels av jobb. Trodde det skulle vara jätte lungt på jobbet helaste helgen eftersom det är länge kvar till löning och längesen det var löning, men chi fick jag, för det var det banemej inte ! Igår spenderade jag min kväll på Shooters, spelade biljard och checkade lite på hv. Biljard är fasen roligt. Speciellt om man är i klaras lag, då har man alltid något att skratta åt :) ! haha. Nee, men jätte trevligt kväll faktiskt, drog dock hem när folket drog vidare till twin. Med tanke på att jag började sju imorses ! Fast jag hade en bra kväll hemma också med lilla sötisen!

Göteborgs trippen i fredas var great ! Mycket mer än great. Shoppade med mej lite smått och gott hem :)! käkade gott(oxfilee med potatisgratäng), fikade gott (gånger två frulle + fika) ! Blev iallafall, Två par skor (ett par pumps & nya vitatygskor med dragkedja), två linnen, två långarmande tröjjor, en tshirt, ny spargris (min förra är ju proppfull så det fick bli modellen större nu), jukklappar till Jessica, leggins, svartkjol, strumpor, örhängen och lite krimskrams. Himmla nöjd med våran heldag ! kort blev det inga, vi var för gräsliga för att visa oss framför linsen helt enkelt.

Jag och Pappa ska strax laga mat, fläskfilée ! Mummsfillibabbaa !

Söndag idag igen redan det innebär att min kväll är räddad

10 Januari

Blev bio igår kväll med Chrill, jädrans längesen jag va på bio kom jag på när jag mös mej ner där i stolen med super goda bio popcorn. Iallafall så gick vi på Arn. Vaknade cirkus vid ett idag också, jag tror jag älskar att sova, det är så jädrans gött alltså! well well sova bort sitt liv hit och dit, men man måste ju faktiskt passa på att sova ut när man är ledig, right? Städningen gick hyffsat bra igår, slängde massor, eller ja fem kassar, tycker det är rätt mycket faktiskt. Gud va mycket skit man har som man inte hade en aning om, som gömmer sen längs in i byrålådan. Nu var det bort bort med det !

Göteborg imon, jag gillar det ! Ska bli himmlans roligt. Hoppas jag får med mig massa vettigt hem bara. jag behöver inpincip allt känns det som. Ska bli så himla gött att komma iväg lite även opm det bara är över dan. Man borde deffenitivt göra sånt här oftare.


9 Januari

Städastädastäda dedär ska jag ta tag i nu genast. Vaknade kvart över ett i dag, SKÖNT ! Om man räknar bort att chrill ringde vid tio för att jevlas. haha. Fast jag sommnade om på bums ! ååh va skönt !

Juste en förkorting som finns på jobbet. KLED, haha visst låter det så jäkla äckligt? Usch, kled kled kled, Låter som någon sjukdom eller nått tycker jag. Blir typ lite äcklad av att bara skriva det, KLED. Fast det är rätt roligt ord ändå. haha ! VI hade iallafall ganska kul åt det, kled !

8 - januari

Hem kommen från hokeyn för sisådär 40 minutersen, seger till Jönköping 3-1, tror jag väl det slutade med, gick faktiskt två minuter tidigare för att slippa köa ut. Lathet? Nej lutar mer åt smarthet :D !

Imon när jag vaknar efter en himmla härlig lång sovmorron (kommer väl förmodligen inte bli så lång, bara för att man är ledig) Så typsikt. Men iallafall, då ska jag städa städa och städa. Allt ska stå på sin rätta plats, precis allt, det ser bedrövligt ut här inne nu, haha låter som morsan. FAST nu gör det faktiskt det, hon hade aldrig stått ut knappt att jag gör det och då är det illa, väldigt illa !

JaoJao ska checka om de finnes något bra på tv.


Jag och världens finaste lilla nisse. Gosigt värre!

8 Januari

Ännu en lugn dag på jobbet. Skönt. Vi kommer in i våran dö period ett tag nu. Jäkligt segt att gå opp i morse alltså. Fast när man väl är upp så är det prima. Va i varmköket idag, gjorde kyckling klubba med pasta och en ost&citron sås till det, lagange till alternativ med en tomatsallad och tortellini med tomatsås till veg. Haha gjorde en sån jäkla tabbe idag, precis när min ost&citron sås var färdig. Så jäkla klantigt av mej, men de löste sig :)! Som tur va !

Ska strax på hokey nu med chrillidill. Inte allt för ofta det händer, men de ska bli kul !

Ledig imon, oojaaa !

Göteborg snart också, fint !

7 Januari

Ska strax åka till jobbet, gott med lite sov morron idag känner mej nästan pigg ! Måste kirra skjuss hem idag, outsiders sopfolket börjar ju klockan åtta det får man ju fasen inte missa, usch ! haha. Jaja, måste gå !

tjingelinng

6 Januari

Precis hemkommen från en ur mysig fika på coffe house by george med Elin, ost baguett och kärleksmumms blev det, super gott ! Massa prat också förstås, om en lite "reunion". Haha, får väl se om de blir av bara, blir väl som vanligt bara några få.

Massa lugnt på jobbet idag också, hunnit med lite annat till och med, gjorde hallon panacotta :), hoppas den blir bra nu bara, god som tusan va den iallafall. Kruxet är dedär med gelatin bladen. (grisfettet) Så den får en bra konsistens. Återstår att se imorgon ! Har också haft skicka ägget vidare, fast de kom inte så långt, de stannade lixom på min bänk. Tills Helen kom å tog söner de och kletade av det på mig. Haha, Jevla Jevla spån! Börjar kvart i elva imon iallafall, ska bli gött med lite sovmorron!

Strax kommer plutt, de blir tre nya avsnitt av andra avenyn och popcorn på de :) !
hejdåhejdå.

5 Januari

Va faktiskt lugnt på jobbet idag, ganska skönt eftersom man jobbar extra, så man valde ju rätt helg lixom :) ! Kanske ska slänga på en movie strax och bara kosa ner mej eller så ska jag bege mej till torpa om ja orkar, min energi är ju inte på topp om man säger så !

well well, Jag vill till göteborg nu !! Bortbortbort bara bort !

Ditt spån, jevla jevla!


4 Januari

Ännu en jobb dag förbi, kom precis hem typ har varit och snabb handlat lite med Pappa, köpte aftonbladet och Bridget Jones dagbok, får väl se när man hinner klicka på den strax börjar ju Reine och Mimmi i fjällen :), dö längesen man såg den kommer knappt ihåg hur den är, om den är bra elelr dålig? Blev lite godis och sånt också förståss, de är ju faktiskt helg, alla dagar är helg dagar för mej :D, inprincip.

Nästa Fredag är det dags för den finfiniga Göteborg men Elin :D. Dax att shoppa lite nytt, fast nu såhär i efterhand har ja kommit på att de kanske fortfarande bara är massor med rea? Hoppas inte, banemej! Kommer bli dunder trevligt iallafall :D !



3 Januari

Va hos bror typ halva dan igår, han har köpt Guitar Hero nu, så jag var bara tvungen att åka dit och lira lite, så jäkla roligt ! Jag lyckades ju tydligen ta sönder de som ja hade hos mig som va Chrilles :(, aauh. Fast jag nästan lovar de va inte mitt fel :)! De va de där jädrans xboxets fel ! Men iallafall de hade köpte med sej macdonalds mat hem så vi började med de, sen till efterrätt blev de semla :), de va för jädrnas längesen asså. Sen började vi lira efter lite fuffels mellan spelet och tvn. Måste bara säga att ja vann :D, både över rickard och andreas, huaah ! Ganska stort va :)!? Hehe, fast de skulle inte förvåna mig om de vinner på söndag, gissar på att rickard har spelat som en tok där hemma !

Jobbat extra idag kvart i elva till åtta i kassan. Tillslut vet man knappt vad man surrar för siffror efter ett sånt långt pass i kassan. Jobba extra i helgen också, ganska gött ändå så jag tjännar in de dagar som har gått till spillo men det kommer väl vara ap mycket folk !

Ska väl göra några mackisar till mitt lilla hjärte gull nu !

3 Januari 2008

Gott nytt ! Är det väl dags för mig att säga !
Mitt nyår var så himmla bra, firades med de bästa damerna ute i Taberg först hos KisN med massa god exotisk planka, alkohol som flödade och väsrta flaschiga sugrören och självklart ett väldigt bra sällskap! När vi kännde att vi tuggat och druckit färdigt på den sidan av taberg så åkte vi till andra sidan dalen hem till Fia, där det sjöngs singstar för fulla muggar ända tills några minuter i tolv. Då var det dags att gå ut och vara förberedd av den stora firningen ! Och säga farväl till 2007 och med glatt humör välkommna vårat kära 2008. 2007 slutade så himmla bra och 2008 började också så himmla bra, helt kanoners ! Var kvar i taberg hela kvällen, kanske det som gjorde att vi inte misslyckades med nyår denna gången, det går lixom inte om vi är kvar på samma ställe bara vi. Det brukar ju bara vara förfesten som är kalas sen blir resten urdåligt när man kommer iväg till själva festen, så vi hoppade alla fester denna gången och resultatet är fem guldstjärnor av fem möjliga! Kanske fyra och en halv eftersom min monki tröjja konsitgt nog lyckades försvinna trots att den låg i soffan så snällt? sucksucksuck,  nåja haha !
Bror min va så snäll och hämtade mig, det gjorde också min kväll att man slapp sätta sej på en buss helt själv. Tog väl ioförsej ett tag innan man kom hem, hänkade med honom på hans äventyr. Först motorklubben till torpa, sen bankeryd till dalvik åter till torpa och ut till lovsjön och till torpa ännu en gång sen vidare till kaxholmen sen äntligen när klockan trippat iväg massa kvartar så va ja hemma :). Det sköna med hela nyår va att ja inte mådde ett dugg dåligt när jag vaknade :) !

Happy new year tre dagar försent!