28 Juni

Jag har verkligen inte tid att sitta här, så ska inte göra det heller ! Bara sätta på lite musik tänkte jag så jag kan få lite fart i mig själv till att göra allt på cirkus tre timmar ! Vid tio/elva åker vi mot göteborg :) !! Är borta ända till nästa måndag, men jag har allt hört att ni ska få en gnutta sol här hemma nästa vecka också, och det unnar jag er allesammens medans jag ligger vid havet och steker för fulla muggar med en färgglad drink i handen ( !! )

yepp yepp, vi hörs om sisådär en vecka typ, Tjing Tjiiiiiiing !
Ser fram emot "välkommen hem" partyt när jag kommer hem? Elin? Hohoe !
Skämt och Sido. Hej då ! Kommer sakna vissa, andra inte !


26 Juni

Igår blev det en hel dag med Elin :) ! Gillar våra heldagar. Först blev det lunch på sirsimos, med Annie också, sen trippade vi vidare på stan. Köpte lite solkräm å suudär, jädrans dyrt med sånt alltså, 300 spänn ! Ett par shorts å en kjol fick hänka med hem också, Till rhodos, hoho ! Åkte hem och chillade lite innan det var dags för bio, Sex and The City ååååh helt underbart bra vart den !! Ett absolut måste för alla !
Idag har det också blivit lunch med Elin, är det ovanligt att vi lunchar? Big no no. Fast äta bör man annars dör man !

Försöker packa lite nu, men det blir aldelles för mycket av de goda. Sju klänningar, sex par shorts och tre kjolar änsålänge. Plus linnen och så med. Aldelles för mycket för åtta dagar ? hrmf, ska väl nalla bort en del.. (fast egentligen vill man ju ha med sig den också och den och den.)


25 Juni

Okej, kankse dags för en uppdatering, va ju trots allt ett tagsen !
En väldigt trevlig midsommar iallafall, logfesten va väl suudäär, knepigt folk och dålig musik, men bortsätt från de så vart midsommar trevlig ! På dagen blev de som sagt blommplockning, göra midsommar kransar, midsommar mat (färskpotatis för min del), dans runt midsommar stången och gå tips prommenad. Sen hem och korka upp lite till innan det bärde iväg till logfesten, Annie kom och joinade oss vid åtta tiden efter hennes work :) ! Blev väl väldigt tidig läggdags,. Sommnade på alexandras rumpa visst, haha !

Lite picture med kankse? Blev väl inte mega många tagna, men här har ni några iallafall :

  
(Blommplockning i högsta hugg, ni ser ju skillnaden på min och Alexs :) & Elin nallar ifrån landet ! )
   
(Dans till små grodorna, vi tre med våra Snögga kransar, käk i logen )
  
( vi på gåån, Annie har anlänt, Sara mosar Elin lite tro ja allt, höhö )

Tack för oss ! Heeey !

Inte för att göra er avundsjuka eller så, men på söndag åker jag till Rhodos !!! Åtta dagar, jisses va skönt alltså ! Gotta sig i Solen, svalka sig havet, ligga och glassa vid polen, äta och dricka god mat och dryck !! Så nu har mitt liv blivit en aning stressigare bara för det, mycket som ska hinnas med innan söndag, jobbar hela fredag och lördag, så har inprincip bara idag och imorgon på mig att fixa allt. Packning, tvätta, shoppa stuff till resan, växla pengar, städa så de är fint tills Pappa kommer hem ifrån Kina eftersom han kommer hem när ja är borta. Meeen vad jag längtar. Det sög lite att pejja in 15000 igår bara, men va fasiken, nya pengar in på kontot idag ju :D ! Hoppas benemej att vi hinenr på taxfree katalogen, hur lång tid brukar det ta?


19 juni

Jag har bestämmt mig, jag kan inte sitta hemma och uggla och deppa ihop, så om ciruks en timme kommer Alexandra and pick me up ! Jag ska verkligen försöka att lämna mitt deppiga humör här hemma i jönköping. Man mår ju faktiskt inte bättre av att man gräver ner sig o går runt och tänker på det hela tiden.  Så jag har bestämmt mig för att ladda party hatten redan nu ! Kommer förhoppningsvis bli en väldigt trevlig midsommar, inga fylleslag på regninga campingar hittan å dittan, inget tältande, inga rosa gummistövlar på fötterna, inget camping liv, förutom att kankse slagga i bilen? well well ! utan de blir mer en tradionell midsommar, så tradionell som jag nog aldrig firat den? Upp tidigt, plocka blommor för att sätta sig och göra midsommar kransar, redo att gå ner till midsommarstången och dansa till dragspel, ja you mane it ! haha, det låter väl trevligt, eller hur?

I miss you.

18 Juni

Jevla ryssland, jevla skit också ! Sverige kommer aldrig vinna dehär, men man ska aldrig säga aldrig ioförsej, det är ju trots altt en massa minuter kvar ! weho !

Midsommar snart, ja MIDSOMMAR, det känns det verkligen inte som helt tokigt ! Galet, har fortfarande inte bestämmt mig för om jag ska bojkotta hela skiten eller inte? Fast det låter väl tråkigt, eller hur? ...
Håller iallafall på att river ut min gradrob, ifall att så att säga. ! jag finner mig inget midsommar dugligt alltså !



I miss you.

17 juni

Jag fattar inte, varför måste allt och alla hålla på och sura och klaga på mig för minsta lilla, (allt jag gör) !
Först i lördas dö lack för att jag åkte hem en kvart innan krogen stängde, well well är det en big deal? Sen idag, nu ikväll. för att jag åkte hem vid elva för att jag är grymt trött och ska jobba imorgon, är det också en big deal? Ja tydligen. och för att ja inte ville käka på macdonalds nu ikväll för jag har redan ätit en kebap tallrik idag ! Och en massa annat. Jag orkar inte !

Kan folk inte bara förstå att jag kanske inte är i mitt bästa skick just nu? Man behöver lixom inte gnaga sönder den sista biten också. ni vet lixom inte hur det känns. Jag ber er verkligen inte att tycka synd om mig, de behöver ni inte göra inte ett endaste dugg ! Bara försöka förstå !


visst ser jag någorlunda lycklig ut?
Yeah right ...

Jaja, ny dag imorgon. får väl se vad den har för positiva glassig heter att bjussa på !
inga förmodligen...

14 Juni

Fler kommer rinna, jag försöker vara glad och fortsätta skämta. men det funkar inte att gå runt och låssas längre, jag orkar verkligen inte det ! Om två timmar cirkus är kvällen över, pust ! Tack gode gud för det !

Jaja, vidare till min dag. Kollade på studenten i spöregn, stog verkligen längst framme vid senen läst fram vid "bandet", men ändå missade jag alla mina tre damer? Förstår inte detta? Där stog jag med mina tre fin fina rosa rosor som hade passat dehär damerna perfekt, men men ! Hittade iallafall Jessica tillslut så hon fick sej en :), hoho ! Åkte och jobbade några tråkiga få timmar, sen till Subway, köpte lite flöt (mcdonalds) och vidare hem till malgot, där det blev ett glas vin och lite låssas skumpa ! Tjohoo ! Och nu sitter jag här och deppar ihopp !
men men, med pekfingret över munnen / under näsan så funkar allt !! pust !

Jag har dansat sista dansen.


12 juni

Precis hemkommen nu, får se om jag hinner få detta inlägg publicerat innan 00,00 !
Det blev iallafall en hel dag idag, först käk på malmborgs, en tripp på stan vidare till sub en stund sen hamnkanalen med lite salta och sura S, sen sub igen. Vidare till dalvik för att pyssla lite. Sen vart de dags för mat igen, blev en kyckling sallat på coffe haouse by george, den va mindre god faktiskt. Åkte till vip och köpte massa snacks o hyrde världens dåligaste rulle, Tracey, hon från juno som spelade, åkte och hämtade upp Elin och Alexandra ifrån jobbet för film kväll, alltså den filmen va så himmla kass så vi stängde av efter cirkus en trettio minuter. värde löst !

Imon blir det kolla på mina flicks som tar studenten, wihooo !
Ett årsen nu, och vad i hundan har ja gjort dehär året?

Time to sleep, jobb imorgon också !

12 Juni

Vaknat för en stundsen och självklart det första man gör är att sätter sig här, ganska konstigt, eller hur?!
Idag blir det som sagt leka med Annie, ska möta upp henne på stan vid två, vi ska först luncha på malmborgs, lasange ska jag deffenitivt ha. Blir väl stan en tripp och så vidare,,
 
Lite bilder som jag glömt att bjussa på :
  

Syskonen Klyver !!

Några få bilder ifrån fredagen:


Och en ifrån gränna :


11 Juni

Idag har jag bara varit med Elin hela dan, Likaså igår då blev det tacco och tv, idag har vi taget en sväga till a6, lunchat på ikea, en runda på stan och sen till Subway. Mycket bra mycket bra dag !
Fikat med chrill nu ikväll också, på wayness, hmm ja vet inte? Bra eller dåligt? inte dåligt kanske, men kanske mindre bra? De hade inte så mycket som föll mig i smaken, så kankse man kan säga? hoho !

Imon blir det en hel dag med Annie, mycket kul, kan ju hoppas på fint väder :) ?
Så vi kan glassa !

Yea yea,

Hejdå era bananhammockar.

9 Juni

Några dagar sen ja skrev nu, men iallafall.
Examen va hur bra som helst, en kul grej att se ! Och min bror är en såkallad POLIS !
Fredagen blev det utgång med Elin, Alexandra och Annie, förfest hos Elin. Vidare till centrum, där det blev helt knäppt. Så jag gick till twin en svänga och sen tillbaks till centurm, och kors i taket, då kom jag in ! haha, Puckon !
Lördagen blev det en väldans trevlig och go "välkommen hem middag" för mygget och sara, vidare på förfest hos mollindollin ! Kalas bra, dock ingen utgång för mig, guv vad nöjd jag är över mig själv !
Söndagen blev det gränna med Chrill, himmla mysig ort alltså ! Mit nya favvo sommar ställe ! Solning, bad och mat, mumms ! Årets första dopp ! herre jesusse !

Sitter och lyssnar på Kick - Fest hos mig ! Haha, jag och Elin har väl snart spelat sönder den, hoho !
Helt plösligt vet jag inte hur man laddar upp youtube klipp? hrmf, de har ja kunnat innan, men funkar lixom inte nu. !

Ledig i morgon ! Då ska jag vara med min bästaste !

4 Juni

Ojoj, vilken dag. Jobbat tolv till halv nio, och herregud vad folk det har varit i körva, En sån här dag? Hallå ! Nu känner jag mig stressad som en get, men ändå sitter jag här, förstår mig inte på mig själv ibland ! Måste duscha, städa på rummer och göra lite extra fint, bränna skiva, Ja de är väl typ det. För imorgon är det brossans stora dag, Han tar POLIS EXAMEN, jag tycker det är lite tufft, har gått himmlans snabbt måste ja säga ! Så imorgon vid nio bär det först iväg till jobbet för att hämta IS och lite större skålar sen vid tio bär det iväg ner till växjö för att kolla på avslutningen och så. Sen blir det hem till jönköping för käk och firande ! Wehooo !

Igår blev det verkligen en hel dag med Elin sisådär 12 timmar, som sagt först solning sen PB Bal, sen på kvällen bio, The EYE, Herreguud ! Se den, absolut !

Näpp, nu måste ja faktiskt kila vidare !

image599
En festlig bild ifrån jobbet, Jag och Helen i Kallis. hoho !

2 Juni

Helt sjukt, redan andra Juni ! Snart ett årsen man tog studenten? Och vad fasiken har jag gjort på hela det året? Jadu, det kan man undra. Skulle behövt en såndär 10 års dagbok, så jag har pejl på vad jag sysslar med.

Iallafall, en helg har rusat förbi, den har bestått mest av jobb. Det innebär att jag missat en massa sol. I fredas vad ja bara hemma, Jag och Chrill. Efter jobbet i lördas, va de pom bang hem och göra i ordning sej, åkte sen till elin, vidare till Huskvarna på inflyttnings fest men den föll inte redigt mig i smaken, så jag och alexandra åkte efter sisådäringa en timma, hem till Malgot ! Men tror det eller ej, när resten drog ut åkte jag faktiskt hem ! Med halv tolv bussen, herre jisses vad nöjd jag vart över mig själv, det har nog lixom typ alrdig hänt innan ! Super skönt att vakna pigg dan där på iallafall !

Imon är jag ledig, guuv så skönt ! Då blir det sola med Elin, helaste dan, sen en sväng ner till PB:s bal !
Checka på Arezo och Markus !

Kollade runt lite på resa precis, ååh jag vill bara utomlands, NU !
Maldiverna, fast den kostade 91000 för två pers, oh my good vad dyrt !
Men typ Tunisien kankse? Eller nått annat kul land... Några förslag?

image598
sjukt gammal bild alltså !