25 juni

Galet vad tiden tickar på ! Det har verkligen kännts som semester de senaste två dagarna, riktig sommar och ja älskar det ! Även att jag blir på tok för rastlös för att ligga ute å pressa nu såhär innan jobbet ! Börjar kvart i tre idag istället för tolv, wohooo ! Inte mej emot nått alls, jag tjatade inprincip mej till det sisådär tre fyra gånger..

I tisdags känndes det som jag hade ett riktigt sommarlov, utan några som helst måsten att göra ! Började med mummsig lunch på piren med vännerna plus timba såklart ! Svirade runt lite på stan, hälsade på malgot och alec, sen blev det glass på piren i solen ! Stressa hem vid sex för att packa å åka till hundkursen ! The last time :(, Super tråkigt att det är slut, men vi får hoppas på någon kurs efter sommaren iallafall ! Vi skulle bada med hundarna som avslut i västersjön, Timba gillade det dock inte =/, får ta de någon annan gång när jag också badar istället ! Bums hem efter kursen för att lämna av min lilla plutt, han vart galet trött efter att varit med mig en hel dag ! Sen pallrade ja mig ner till vätterstranden där folket höll till ! Super bra dag !

Igår vart de jobb helaste dan, vilket inte va lika kul ! Änna till halv nio, efter det drog jag och mackan donken ! Halva andra work höll till på bishops på after work, jag hade inga större planer på att gå, eftersom ja slutade sent och givitvis lyckades åka i jobb kläderna till jobbet ! Men ja ångrade mig ganska snabbt efter mackedonkan ! Så jag fick låna kläder av mackan, haha ! Baggy jeans och Ticha fick det bli, inte helt tokigt faktisk ! Sen pallrade ja mig iväg till bishops och en svänga till twin ! Hem hem för att invänta min kärlek ! Som inte är min kärlek längre ! Nu är det fasen nog, på riktigt !! ´

Midsommar med, det var galet, eller ja, jag var för full av godhet och lite halv knasig sisådäringa ! Började iallafall med grillning på österängen och sen vidare hem till mig, det va här det hela började. haha ! Inget jag nämner här, men nu är jag fett nöjd över det och ångrar det inte ett endaste dugg ! Du va/ ÄR värd det !

Usch jag orkar värken vara sur, arg eller lessen ! Jag ska bara skita idet nu !

Lite pics:








18 juni

Tok lungt på work igår, lär väl vara dessto mer idag ioförsej när det spöar ner ute ! Jobb Jobb till halv nio ikvälla, sen låång ledig. Eller ja, Fredag, lördag och söndag ! Midsommar, no plans! Blir antagligen lite rajraj med good people ! Precis så som man ska ha det på midsommar, eller så hoppar jag över hela alltet ! Men de är ju också lite trist, det är som vilken fredag som helst egentlgien ! Midsommar vädret är ju här iallafall =), höhö !

Igår blev det en lång lång promenad runt munken med Timba, Emma och Zeätus. tränade lite inkallning också ! Han är duktig min plutt, han kan om han vill ! hihi !

Har fått pingis bord och lite sånt på jobbet nu, galet vad jag och sussi gick in för gårdagens matcher.., jag måste ha revanch idag ! Jag vann en match 11-5, men hon vann tre sättan ! Jevla jevla, hoho så nu ska ja till work för att invänta min rast, höhö ! Dö skoj ju !

Försökte ge oss på några kort igår med, blev dock inte tokbra ! :Men vi ska lyckas bättre nästa gång..




hihi, cute eller hur ?!

dags att kila till work !

16 juni

Ledig ledig ledig, och för en gångs skull skiner solen även när jag är ledig ! Ska strax pallra mig ut i trädgården med timba och träna honom lite ! Dags för hundkurs ikväll :), näst sista gången, aau ja vill inte att de ska ta slut ! Tror det är både bra för hunden och för mig att gå på sånt däringa, men vi får ta någon fortsättnings kurs efter sommaren ! Antingen vanlig fortsättningskurs eller tävlingslydanad 1 kanske.. Visst faen jag måste skicka tillbaks timbas koppel som vart för litet för honom, som vanligt har ja osisen att de är slut i större storlek nu. De som va så himmla fiint ! Värt vartända krona, 600 pix ! Måste komma i håg att skicka det i dag, så det inte blir försent att lämna tillbaks det, om de inte redan är det =/, hoppas verklgen inte det ! Det måste vara mupp storlekar dom har, jag valde S, eftersom jag har en chihuahua, men nu när jag gått in på hemsidan och kollat så skulle Large passa honom runt midjan, men då skulle de vara typ 12 cm för stort i halsen, de kan ju för sjutton inte stämma ?! Large va de största, så va ska normal stora hundar ha?! Galet..

Sikka snygging skor jag har funnit mig, som ja vill vill ha !

Titta så fiina, dragkedjor på hela skon :) !

Dags att skära godis så vi kan gå ut å träna!


11 juni

Sitter här och försöker tagga för work, inte alls sugen på att jobba idag, hade varit skönt att bara sitta här i soffan å dega helaste dagen/kvällen ! Men jobbar iallafall bara kort pass idag! Slutar halv åtta, så efter det blir det skynda fynda hem till Nathalie här på gärshagen för spa kväll "ansiktet", Tråkit att ja jämt lyckas ha stängning också, hade det förra torsdagen också då de vart spa kväll "benen", men nu slutar ja ju iallafall halv åtta, så kanske hinner med att få någon lite krämelikräm i ansiktet :) !

Timba kan ligg nu (inte utan godis dock), min lilla plutt ! Så nu påbörjar vi ligga kvar och så ska jag börja med vacker tass ! Det där med high five går ju sådära, inte tränat nått på det ännu :( !

Dags att kila !



9 juni

Himmla skönt och vara ledig idag, men typiskt mej så vaknar man tidigt bara för det, vid nio tiden. Men galet vad dan känns mycket längre när man går upp tidigt klockan är ju bara barnet nu lixom, hur skönt som helst ! Fick frukost på sängen idag med, inte fy skam, vet i tusan vad som har hänt med hanen här hemma ! Har egentlgien lite jag skulle behöva styra och ställa med idag, men funderar på att skippa det, eftersom ja faktiskt är ledig, och då har man jämt jämt jämt en massa att styra och ställa i !  bättre å ta de någon dag man jobbar, om man har tid..

Precis klickat hem lite godbitar från h&m, fick nått visst shopping sug där, så dummt att de är så lång leverans tid bara. För ja kommer ju hinna glömma bort det tills dess, så då blir de en liten suprise =). hih !

Hund kurs idag också, trevlans ! Timba är såå duktig ! oftast...
Ska väl tralla till djuraffären en sväng också, köpa ltie gottit, mat och en lång lina som vi kan ha i trädgården i sommar !
Måste skicka tillbaks hans sele med som vart för liten :(, men såå himmla fin ju ! Rakans ! Ska nog skicka tillbaks hans vatten flaska med, den läcker ju för tusan ! Ja som tänkte att man kunde ha med sig den på stranden i sommar i väksan typ, men ikke !

Yej yej, om man kanske skulle göra lite nytta ändå, kanske diska iallafall..
Jag är sugen på bullar !


8 juni

Dags för en mini update:

Haft en super bra efter middag, började med work kvart i nio till tre, fick det istället för bistro 11-20.40, och det tackade ja ju deffenitiv inte nej till ! Himmla gott att sluta tidigt, men stannade kvar till fyra ändå och chillade lite väntandes på Lisa som slutade vid fyra. Rullade hem till mig, Klara kom å joinade oss också till Greys, sen hämtade vi upp micki för käk och en massa skitsnack, eller ja fakta ! Efter det blev det en promenad med Annie och Timba ! Träffade då våran underbara lärare, som jag saknar satan ! De saknar oss också så in i, Bara för någon daq sen hade de träffats (våra klassförståndare) å då sa de till varann att de aldrig kommer få en sån bra klass som oss igen sa hon till mig, sweet tycker jag :) ! Katchiiing ! Gunilla den söta hade haft någon data utbildning också eller nått i den stilen, där man skulle göra ett bild spel ! Hon hade gjort ett på oss, bara bilder ifrån våran klass ifrån ettan till trean ! åååååh vad jas saknar den tiden ! Ni vart bästbästbäst ! Tihi !

Nu får den där Malgot pallra sej hemmåt, Jag vart så lack så lack i söndags, för att ja skulle jobba extra ! Jevla jevla, annars hade ja kunnat hänga på till Stockholm iallafall Fre-Sön, för en himmla massa kalas kalas ! åååh så typiskt att ja är för snäll så jag jobbar å ställer upp ! Galet ! Men nu din lilla sparv är du väl hemma?! Hope so !



Jaja nu höjjer vi volymen så att husen börjar svajja, ledig imorgon !

2 juni

Detdär med bättring av uppdatering sker visst inte särskilt ofta nu för tiden ! Men ja venne redigt varför, har väl inte så mkt vettigt att dela med mig om, eller har egentlgien en massa, men ikke något man kan skriva här ! Idag har ja varit ledig iallafall och givetvis regnade det , bara för att lixom ! Lekt med maria helaste dan, jag och elin har checkat hennes nya lya, super mysig ! Han även med en lunchililunch också, kunde inte enas om matställe så fick blir två :) ! När elin traskade vidare till work mötte vi upp mia, för lite chill hemma ! Hjälpte maria att packa upp en kartong eller två också, tror de kan behövas, antar att de kommer ta sin lilla tid. haha !

Du bara sviker och sviker omåomigen, du är fett knas !