27 april

Göteborg, härliga stad. Där ska jag tillbringa hela helgen! Kommer bli ur bra! Håller på å packar lite, men är verkligen inte bra på det får med mej aldelles för mycket!

Schemat för helgen ser ut ungeför såhär..
- Träffas klockan tolv utanför skolan, alltså om två timmar, och jag är inte färdig ett endaste dugg! Har också kommit på att det kanske se såådär bra ut att träffas utanför skolan, med en systemet kasse i handen när vi egentligen skulle vara på praktik.
- Åker mot Göteborg, kruxet är väl att hitta dit vi ska bo. Men duktiga jag har skrivit ut en vägbeskrivning och en karta. Sandra ska köra i Göteborg, och från och med där kommer jag vara rädd och hålla i mej det hårdaste jag kan i dörren!
- Ikväll blir det utgång, fårgan är bara vart man ska dra sej till? Gammle Port?
- Stan hela lördagen, hoppas på massa shopping !
- Ut och käka på lördakvällen, om pengarna räcker vill säga,
dyrt att äte ute har ja hört.
 - Liseberg på söndagen plus spökhuset gasten. Hur fint du vill !

Nu är de nog bäst att ja packar färdigt måste hinna bränna en skiva också. Så nu är det dags att växla upp i tempot. Kommer sakna älsklingen massor, men vi ses ju på sönda :) ! Ska försöka vinna något till dej på liseberg. Jag brukar ju vara den där som köper massa lotter, och ibland har ja faktiskt turen med mej ! Nummer 7 och 11 de är mina !

R.I.P

Det är inte rättvist ! Jag hatar dehär ! Hatar allt just nu, allt bara skiter sej totalt. Nu har ni tagit han ifrån mej, föralltid. Kommer aldrig mer få träffa dej, du har varit hos oss en himmla massa år. Ända sen du var en liten plutt, då du såg ut som en jätte jätte liten söt björn. Då var du jätte rädd för att gå över vägen, du gömde dej bakom mina ben så fort de kom en bil, du kännde dej nog trygg hos mig!  Du va precis lika söt nu som då. Vill inte tänka tanken att du inte finns längre, förstår inte varför! När jag kommer hem innanför dörren så kommer det inte vara någon glad hund med svansen viftandes som kommer springandes direkt när man kliver in , det kommer bara vara massa med tomhet. Ibland tyckte man att du va jätte jobbig, nu ångrar man det, man skulle ta vara på den tiden man hade med dej!

image189
R.I.P Kid
Allt gick så snabb plösligt var du bara borta!
Jag saknar dej redan!
Och du har bara varit borta i några timmar, undra hur dehär kommer att sluta.

23 april

Förstår inte varför allt händer just mej, just nu ! Jag vill inte få reda på några mer dåliga nyheter nu tack. Det räcker. Man klarar inte av hur mycket som helst. Nu känns allt sådär meningslöst och man känner sej totalt vädrelös för att det inte finns något man kan göra. Stog där på ekohallen med Jessica och Elin, tårarna bara kom helt automatiskt när jag fick reda på det. Så gick bara å köpte godis och en sista present. Sen ville jag bara hem hem hem och träffa dej. Kanske en sista gång.. Jag klarar inte av dehär. Nu ligger du här på golvet i mitt rum, allt värkar vara som vanligt. Men så är inte fallet. Jag vill att allt ska vara som vanligt ! Snälla?`Det är inte rättvist. Att inte utvecklingen har kommit längre än den gjort. Förstår inte vad forskarna håller på med egentligen.. Du och Cancer det hör lixom verkligen inte ihop, ja vill inte :( ! Du är en av oss, en klyver, en familjemedlem! Du tillhör oss och du ska verkligen inte försvinna ! Vill inte se dej gå åt ett annat håll. Nu ska jag iallafall ut och ta en promenad med dej, en lååång promenad, kanske den sista :( !

Mest av allt skulle jag vilja ligga jämte dej och hålla om dej hela natten och dagen så att ingen kan ta dej ifrån mej!
Vill inte att klokan ska slå fyra imorgon !!!


image188

22 april

Helgen har varit hur lugn som helst, super härligt ! Igår blev det en mysig hemma kväll med Chrill, Potatisgratäng med fläskfile och filmen som man bäddar. Somnade väl strax efter filmen likaså i fredas. Men inte är man utvilad för det.  Imon är det skola, tävlingsmatlagning men jag ska till praktiken några timmar först iallafall, så får väl se hur det blir med återvända till skolan sen. Men ska iallafall dit och kräva ett busskort, jag kan verkligen inte lägga ut buss pengar varje dag till och från praktiken, som blir ca 700-800 kr på dehär veckorna. Kommer väl inte få det, men det är ju vansinne att man ska behöva betala så mycket för att komma till praktiken, eftersom praktik är något som måste göras! Har väl 12 kr så jag kommer dit imon iallafall sen får jessica skippa skolan och komma å hämta mej, som hon gärna gör :)! Triva iallafall super bra på praktiken ! Det är nog första gången? Eller karlssons va bra också, men alla andra två gånger, de va ursla! Men nu är de super duper!

Har tänkt att sätta på tv och kolla på wallander filmen jätte länge nu, men det har inte blivit av ännu, istället fasnar man här vid datorn. Men de kan man  vara värd ibland har ju faktiskt inte suttit här på hela helgen. Goch?

Theo börjar få två tänder nu och kan kräla sej fram lite i sängen :) ! Jag vill träffa honom nu snarast! Träffade han senast i påskas, vilket känns rättså längesen =/ !

Göteborg på Fredag :). Nicenicenice.
Kommer sakna lilla plutten Chrill bara :( !


image187

Dagens horoskop / Aftonbladet.

VÅGEN
24/9-23/10
En del av dina relationer ger dig myror i huvudet, du undrar vad det är andra vill ha av dig egentligen.

Jahaja där ser man..


Va fan säger är de jag hör nu? Att ni inte vill åka till Aiya Napa längre? Inte på semester alls. Jävligt scysst att säga något till mej, nu är ja fan sur,
riktigt sur!

Börjar lipa nu, på redigt faktiskt.  Jag som längtat som bara den ! Att få uppleva en till galen semester med dom "bästa" som finns ..
men tydligen inte.. kul kul kul, jävligt kul!

1000 spänn åt helvete också ja. också kul :)
Jag gillar ju verkligen att bara kasta pengar omkring mej, till ingen nytta..
Ni som ingenting har hänt..

image186
Big nono ! :(

16 april, igen -Överraskningar

Super skönt väder ute idag, men jag har ändå tyvärr hållt mej inne mestadels. Förutom när jag va hos mamma och tog en lång härligt runda med kid. Tog lite bilder på våran promenad också :)! Jessica och Elin kom förbi med en överraskning till mej innan, glass. Två liter dessutom päron/vanilj, dom är för underbara. Dom tyckte jag behövde de nu när jag varit/är sjuk och så! Så himmla gulligt av dom :)! bästbästbäst..

Fått en liten suprise av Pappa idag också faktiskt. Champagne. Till Champagne frukosten på studenten då förståss. Han har köpt den i Paris så de är minsann ingen skit Champagne inte! Han sa att de inte va någon Champagne som man "sprutade" ut, men det skulle jag väl aldrig göra? Vattna marken kan man göra med vatten. Massa överraskningar på en och samma dag, de gillar jag :) ! Nu längtar jag bara till att få korka upp min fin fina Champagne hälla upp den i mitt Champagne glas "studenten 2007" som jag har beställt och bara känna massor med lyx..

Har inte träffat pappa förens idag och han kom hem i lördags natt, vi typ gå om varandra. Så åker han på måndag igen redan. Man brukar väl säga borta bra men hemma bäst? Tror de är tvärtom på den fronten för honom..

image183image182


image185
 My shoes..




 


Theo..


Theo med sitt Påskägg :) !
image180
Han är verkligen hur söt som helst, sötaste ungen ever!
Visst :) ?

16 april

Lite dåligt på uppdatering på senaste. Men de har väl inte hänt så värst mycket!
Lager i Fredas med Chrill, blev allt lite shopping, trots pengar krisen, annars va de väl inte direkt någon lyckad resa. Tråkigt men sant. Sen på kvällen blev de utgång iallafall. Jag som hade tänkt en super lugn alkoholfri helg och bara krya på mej själv eftersom jag var/är sjuk. Men det blev ändå en sväng till Huset. Lite konstig kväll men hade kul ändå, de brukar ja ioförsej ha. Lördagen blev lugn och igår blev det grillning :) !

Idag börjar skolan, men jag spenderar första skoldan hemma, orkar inte riktigt! Ska krya på mej tills imon tänkte jag, då börjar praktiken börjar..

Förstår inte =/ ?


13 april


Har precis ringt till min praktikplats nu där jag ska spendera hela sju veckor. Tisdag-Fredag. Jag tycker inte om praktik, men tror faktiskt den här kan bli bra! Skulle börjat på måndag egentligen, men varför de när alla andra börjar på Tisda, så de har ja också fixat nu så ja börjar på tisda som alla andra. Chrill va uppe med tuppen idag han käkade frukost klockan åtta om inte ännu tidigare. Han skyller på mej, han hade visst inte kunnat sova något inatt för att jag har hostat så mycket så han har vaknat. Sorry babe! Men nu har jag ju hela helgen på mig att krya på mej själv, vill bli frisk nu, känns inte så bra att vara sjuk de första man är på sin praktik! Så helgen blir lugnaste lugn.

Ska städa lite nu, sen ska vi bege oss mot Lager. Tror faktiskt jag hittar. Svänga av mot Halmstad/Gislaved sen i andra rondellen i ryd svänga höger mot mullseryd, sen vänster..?

Tänkte lägga upp en super söt bild på Theo sen i Påskas, men det krånglar som vanligt här på blogg.se..
Nåja har inte tid att sitta här längre !

12 april..

Inatt drömmde jag att jag fick VG i gympa..Konstig dröm..
Men hoppas drömmen blir sann, för jag ska ha VG !

12 april

Snart kommer nog Chrill förhoppningvis :), slutar vid 11 så snart plingar det på dörren, mys ! Jag tycker verkligen inte om att sova själv, buuh!
Kom hem för en liten stundsen har varit i Bankeryd och grillat massa gott med några från klassen. Jag börjar få lite panik över att man snart slutar och aldrig kommer träffas. Ja vet att man kommer säga "men nu måste vi se till å träffas å bla bla bla", men tror inte det kommer bli så ändå faktiskt. Varit ute i Taberg hos Sandra hela dan idag också, super trevligt. Fika och Glass och massa sol! Synd bara att dom inte "öppnat" poolen än, men när dom gjort de så lär ja ju bjuda ut mej själv en solig dag på fika och glass :) !

Är sjuk som sjutton också eller massa ond hosta och ont i halsen. Varför ska man bli sjuk just nu för? På lov och precis inför en helg ! Tror allt de är någon influensa som går just nu, tycker att alla är eller har vatt sjuka precis! Imon blir de en tripp till lager med Chrill :) ! Ett säkert köp är iallafall pastasallad !

Pappa kommer hem snart, lörda eller sönda?


image179
Ser det inte lovelii ut?

9 april

Och endast 16 dagar kvar till pengar, jag är väldigt i behov av pengar just nu. Hur ska man överleva 16 dagar till? Igår somnade Jag och Chrill super tidigt, strax innan nio. När ja vaknade känndes det som ja sovit flera dygn men änså va ja super trött och var tvungen att sova mera till halv två, då lagade chrill mat för jag orkade verkligen inte mådde dö konstigt men de blev iallafall pommes och korv. Till och med han lyckades med det.. Sen vem som diskar är ett senare problem..

Blir helt cp på abonnemang, jag är inte van jag vet. Men tog abonnemanget för 299 kr i månaden, då skulle det vara 100 kr för telefonen och så sa dom att man fick smsa eller ringa till alla andra för dom 199 kr som va kvar, sen om man gör åt mer än 199 så läggs det självklart på, bra tänkte jag! Men är det så? NEJ ! Får cp spel, jag köpte min mobil den 26 mars, var inne å kollade min "senaste" faktura nyss, där står det att ja ska betala 411 kr, alltså för mars månad. Blir så jäkla förbannad, det innebär att dom tog 299 för dom 6 dagarna jag hade den i mars, för fakturerna bryts 1;a varje månad plus att jag inte alls fått göra vad ja vill för dom 199 kr, piss i havet säger ja bara, det är skit ! För enligt mej så har dom räknat 299 kr sen plusat på det jag ringt och smsat för ändå ! Sinnes för fan! Jag har alltid sagt att abbonemang är skit och att dom bara luras, men va faan ! Vill att pappa ska komma hem nu, så han kan ringa till dom !

Här kommer lite pics från lördads iaf..

image171
Vi börjar med födelsedagsbarnet, grattis baby!
image172
Våran Habibbi och världens bästa snigel, kvällen började iallafall bra, haha!
image173
Brunett, Brunett och återigen Brunett..
image174
Det började såhär..
image175
Blev sedan såhär..
image176
Och slutade såhär..
image177
Var inte enkelt att få till ett bra gruppfoto, med Becka som fotograf ;)
image178
Det var iallafall ett toppen slut på kvällen ! underbar!




8 April

Dan efter Saras födelsedag. Igår börjades det med en super trevlig för fest hos Sara ute i mitt kära gamla Taberg, "som gamla goa tider". Beställde Taxi in till stan vid 11 tiden, skulle vara där kvart över 23., gick på typ 720 kr, det va sinnes va dyrt de ska va bara för att de va påskafton. Så redan där blev man något fattigare, kvällen ledde oss till centrum, man fick lixom ge det en chans till, inte varit där en freda/lörda sen ja vet inte när, när huset ändrade gräns måste de väl varit. Jag och Nathalie kom in i VIP rummet, great ! Så man trippade lite emellan de och resten av centrum. Vid två tiden blev det till olearys med Chrill å Vill. Så vid tre tiden va de bara till att försöka få tag på en taxi så man kunde åka hem, vilket var rätt svårt, men efter man stått där och frysit ettt tag så dök en ledig taxi upp, så där gick uttligare 200 kr åt på Taxi. Helt lyckad kväll, topptopp alltså !
Lite bilder från kvällen kommer imon eller nått, blogg.se cepar sej med ladda upp bilder som vanligt..


Måste skriva R.I.P också, man vet ju ändå vem du är och så..
Tycker inte om när folk dör, det är ingen som är värd en sån sak..
Kört ihjäl sig..Usch, det är hemkst.

4 April

Jag och Jessica har varit på ÖB en sväg idag, köpte engånggrill, godis och kiwi utblandning som man har till sprit. Har hällt i spriten i flaskan nu, så jag hoppas de smakar, för de är kvällens dricka! Ikväll blir det alltså grillning och förfest hos mej här på gräshagen sen studentfest. Jag måste säga att ja är taggad! Ska strax åka till maxi med Jessica, Elin och Sandra å shoppa kvällens grill mat. Himmla massa åkturer hela tiden, but i like it!
Jag vill också ha körkort, ge mej de nu!

Snigel Rebecka Sewing ska få en bamse kram av mig ikväll !

image166  image167
Ser lockande ut haaa?

3 april

Jag är så arg just nu, fick bara G i gympa av satkärringen. Usch det finns verkligen ingen annan jag hatar så mycket som hon. Hon är verkligen en idiot! Jag borde/ska ha VG, ja trodde verkligen att ja skulle få det, men när man kom in där å skulle ha betyg snacket sa hon att ja får G, ja frågade direkt varför ja inte får  VG, hon hade inte nått direkt svar på det förutom att hon tycker att ja inte ansträngde mej på lektionerna. Men de gör ja fan visst de!! Hon är ju aldrig där å kollar vad man gör. Iallafall så ja gick därifrån direkt och gick ifrån gympalektionen. Inte fan är de nån mening med att vara kvar där. Så sur blev jag. Hon kan fan inte sätta betyg nånstans, Jag har varit borta från 1 gympalektion, sprang super bra på beep testet, haft en egen lektion och kämpat, Ja, gjort allt man ska för VG. Men nej då, så himmla orättvist. Folk som bara varit med typ 2 gånger och som inte gör ett jävla skit på gympa lektionerna får också G ! Sen de där med att en ända i klassen fick MVG, det är minst två till som förtjänar det ! Jag hatar henne, ge mej en grogg nu så ja kan tänka på nått annat ! Känns så himmla onödigt allting, man kunde likaväl skippa i typ alla gympalektioner, och haft sovmorgon till 12 varenda tisdag, och sprungit 1 sträcka på beep testet och fått G ändå..åååh. Plus att vi har haft gympa i alla TRE år. Fan bytte vi gympalärare till den sursubban för? Låg ju på vg gränsen hos han vi hade ettan och tvåan, så kommer hon å tror att hon är nått !
Du är inte värd mina rader..

Tänka sej att detta var typ våran sista skoldag idag, lite deprimerande faktiskt, ja vill inte, fast vill ändå men ändå inte. Och den slutade som den gjorde.. Har bara individuellt val på måndagar nu, sen sista veckan kvar i skolan. Depp..

Jaja, ska ner på stan nu med mamma, köpa nått man kan lägga i påskägget till Theo sen ska ja mumsa i mej min Geisha orange Dream! Super god !

http://www.jnytt.se/Read__7096.aspx
Tyson :(

Ge mej VG då !

2 April


Kom hem från skolan för en liten stundsen. Hade "redig" tävling idag på tävlingsmatlagningen. Jag och Adam kom tvåa :) ! Kors i taket att han va där, så slapp man iallafall jobba själv. Jag och Jessica har cyklat till och hemiifrån skolan idag, redigt bra! Så där sparade vi oss 24 kronor, som annars skulle gått till buss! Är dö trött, så ska lägga mej i sängen och kolla på School of rock tänkte jag. Ikväll blir det hokey, hoppas hoppas nu då. Blir också antingen mackmakeriet macka eller kyckling wrap från bernads till den !

Tycker så himmla synd om Tyson :( ! Det är hemskt, usch ! Han som är världens sötaste hund! Tycker också super synd om Wille som krokade i lördags med sin nya bil som han typ precis hade köpt. Tur iallafall att Chrille kollade på hokeyn hos mig, annars hade han säkert också varit med i bilen.
Usch blir depp när sånt här händer !

Film dax nu !


1 april

April April. Jag har inte råkat ut för något skämt idag dessvärre har ja inte skämtat med någon heller. Men nu är det ny månad igen, känns som de va de nyss? Det går nästan för snabbt fram nu, ja vill inte ! Tänk, vad ska man göra sen dan efter studenten när man vaknar upp i sängen aldelles för bakfull, det är början på det nya livet? Men frågan är ju vad man ska göra?

Iallafall så har detta varit en super braig hel dag med Jessica och Elin, började vid halv tolv åkte till ikea och käkade givetvis lite shopping också. Sen åkte vi och hälsade på lite folk, såkallat klassmates. Vips så va klockan fem, då blev det fara till Ica Maxi och shoppa käk inför kvällen. Sen gott folk så blev det årets första grillning ! Det va verkligen dö gott ! Jag älskar grillat, de ska ja göra hela sommaren.
Har försökt att få liv i Pappas blommor nu. Det va de sista han sa till mej innan han åkte, han ringde tillochmed å påminnde mej när han kommit till flygplatsen, att ja inte skulle glömma vattna dom. Det glömde jag ju sist när han var borta så dom va helt väck. Han köpte precis nya och ja sa, Jaa, jag ska vattna dom! Men innan när vi hade varit och handlat och skulle till Jessica så åkte vi förbi my place då såg ja de hemska, att dom hade vissnat. Fan tänkte jag, tycker att ja är enormt dålig person just nu, men hoppas dom repar sej, har iallafall ställt dom i vatten, så kooom igen ! Fast de är ju bara blommor..

Hejja Hv imon!