30 Juli

Sitter här hos lilla Jessica nu, vi har satt upp ett bambu drapperi i dörren till köket, blev kanon faktiskt :). Tänkte grilla lite men börja muuulna igen nu så de skippar vi nog, får laga nått festligt istället.. Jobbade över lite idag, och imon blir det en timme tidigare.

Tolv timmar kvar nu, sen kommer han :). hihi. Guuv så skönt att ha dej hemma igen, hemma hos mej.

83347-229
Vilket minne, underbart!

29 juli

Sitter här och somnar vilken sekund som helst, galet trött nu. Massor med jobb, redigt bra av mej faktiskt, Pappa är chockad. Skulle varit ledig imon, men de blir jobb ändå klockan åtta redan, pigg och glad. Så jag får vänta tills fredag på att vara ledig, fast jag klagar inte. Kommer bli att jag varit ledig tre dagar av 21. Beundrar mej själv lite faktiskt.

Jessica kom och hämtade mig efter jobbet idag, Pappa stog visst också och väntade där på pakeringen, ops. där ser man, dom tänker på mig :). Men han fick åka hem tom hänt, utan mig. För ja skulle hyra film med Jessica och Elin, hyrde den nya med Paris Hilton, kommer inte ihåg vad den hette nu, mitt minne är inte på topp, (de ända jag kan säga just nu är hejsan, ja tack, sylt och grädda på den.) Men iallafall tillbaks till filmen, de va ingen höjdare direkt tycker ja faktiskt inte.

Olearys i fredags va hur fint som helst, oxfile med klyftpotatis och kall god cider. Massa trevligt folk. Cajsas pappa Uno va med också :).  Linn uppskattade sin present tror jag iallafall :).
Lördagen blev de förfest hos Elin, mellan förfest på Torpa sen givetvis Centrum :) ! Very nice :)

Ska ta hand lite om mina stakkas fötter som inte fr en lugn stund, sen blir de lägg dags.
Saknar min Chrill nu otroligt mycket. Vill ha dej här så du kan pyssla om mej, massage tack. hihi.


27 juli

Snart kommer Jessica och hämtar mig, står på mitt schema att jag börjar halv tolv men i schemapärmen halv elva, så lika bra att komma til halv elva. Efter jobbet vid halv åtta blir de skynda fynda hem och göra i ordning sej, sen blir det nämligen olearys, äta god mat Linn fyllde 19 igår, så de blir lite birthday firande.

tjingeliiing

26 juli

Centrum är verkligen en höjdare nu för tiden. Vääldigt bra kväll igår. Taxi hem blev väl lite mer än vad man tänkt sej, men de va de deffinitivt värt. Åkte först och släppte av Jessica vid Torpa, sen va jag och elin enormt sugna på max, åkte dit, men de va dessvärre stängt så de blir förbi shell istället, slutade med varsinn pasta sallad. Åter igen till torpa för att släppa Elin, sen va de dags att bege sig mot gräshagen. Tog cirka två gafflar av pasta salladen sen somnade jag. Hade av¨någon konstig anledning ställt klockan redan på nio, fastän bussen gick tio i elva. Kopplade det på morgonen så jag fick minsann sova en timma till :).

Gick bra på jobbet idag, galet trött på disk bara, va där idag. Blev så himmla segt ett tag, tog verkligen aldrig slut. Men sen framåt kvällen kom Erik och förgyllde min dag kan man säga. Han berättade om en Engelsman som kommit till restaurangen och frågat :
Engelsmannen - Were is the big sausage?
Erik svarar - Downstairs
hahaha, fick mej ett gott skratt som höll väldigt länge kan ja lova, sitter fortfarande i. Helt plösligt blev de nästan roligt att diska. Bistron, haha

Juste ja,när jag kommer till jobbet i dag så ser jag två personer en mamma och en dotter som står där inne i disken,vad gör dom här tänkte jag. Ni vill nog inte veta. Men dom satt och letade igenom soporna, efter dotterns tandställning, Såå jäkla vidrigt så de finns inte. De satt och letade i över en timma. Ni kan ju tänka er hur våraa soppåsar inne i disken ser ut. Bara Massor massor med matrester. usch usch usch. Men de hittade dock inte den, mamman dum som hon va frågade : Asså de är väl ingen ide att ja ge nummret så ni ringer om ni hittar den
Jag svarar direkt med, Nja asså vi sitter ju inte å letar igenom sopporna
. Men hon fick lämna sitt nummer ändå så hon blev nöjd, men någon grön tandställning fann vi ikke. Asså usch den andra tanken va, jaha vad gör dom oom dom hittar den? Ska hon använda den då? Fy. Men allvarligt är de värt de letandet i andras matrester, hon var nog inte över 18, så så jäkla mycket kan de inte kosta att köpa en ny. Usch, det finns folk för allt.

Det rycker  benen, Får skjuss av jessica imon till jobbet, gött mos, gott mos ?


25

Jag börjar ge upp hoppet nu att får prata med min pojkvän, han har telefonen avstängd hela tiden. Trots att han lovade att ha på den innan han åkte. Men ikke. Han har väl något bättre för sej antar jag. Kan inte äns ringa och fråga hur ni har det, ringa och säga att jag saknar dej.. men men.

Ska bege mej till jessica nu med mitt vin, ska bli härligt. Sen blir det självklart centrum, vilken höjdare.
 
image178

24 juli

Helgen som va var så himmla kanon bra. Helt galet. Blev förfest ute i taberg med mina underbara damer. Sen vidare till centrum, hade verkligen dö kul. Lördagen va de dags igen, inflyttnings förfest hos martina på torpa, very nice place asså vill också ha en sån lägenhet. Iallafall massor med folk säkerligen runt 40 pers. Blev utgång till centrum även denna kväll, gratis inträde och super kul denna kväll också. Det går knappt att misslyckas.
Blev väl lite segare dan efter eftersom de va upp och jobba både lörda och söndag.

Sex dagars jobb är nu avklarat, igår va det helt sjukt med folk, slog sälj rekord :) ! Äntligen ledig imon sen är de dags igen. Skönt med lite lediget imon faktiskt, behöver verkligen sova ut ordentligt. Va tänkt att åka till liseberg imon, igen. Radan varit där två gånger denna sommaren ju. Hade varit hur skönt som helst att komma iväg lite. Men har änna inte fått mina pengar :(, så känner att de krisar lite på den sidan just nu, efter en dag på liseberg för min del så krisar det redan då. haha. Får pengar imon visserligen men jobbade ju inte ås mkt i juni direkt. Men lite slantar blir de :). Så de blir väl utgång imon istället. Inte helt fel de häller.

Saknar min älskling hur mycket som helst :(, good. Sovit ensam ända sen i fredas, det är en evighetsen för mig. Behöver dig nu !

Fikat och trippat på stan lite med Cajsa idag, trevligt värre. (Hon köpte en ny parfym, luktade verkligen jätte gott, nästa inköp för min del) Sen lite movie också :)

Guuv såå änge jag ska sova imon.

20 juli

Satt precis och skrev ett inlägg, rätt långt. Men datorn stängdes av, såå nu får vi helt enkelt göra ett nytt försök.
Fredag idag igen, jädrans vad snabbt tiden gå asså. Jobbade idag ialladall kvart i 8 till tre, skönt att sluta tidigt. Jobbar hela helgen också, gott :). Sitter här med beslutsångets, beslutsångest om vad ja ska hitta på ikväll. Antingen åka ut änna till taberg och förfesta med my lovelii ladies, eller pallra sej bort till torpa och korka opp sin första där eller åka till farmor & farfar och grilla med resten eller helt enkelt bara vara hemma och skippa alkoholen totalt. Jobbar ju faktiskt i morgon. Fast de har aldrig hindrat innan ioförsej, de är inga dimmo.
Men ska iallafall hoppa in i duscen nu och göra i ordning mej, sen måste ja kila upp till Jessica och låna lite fondation (eller hur de stavas) , min är mer än bara slut.

Idag den 20 juli skulle vi åkt till Aiya Napa, tänk va kul de hade vart, massvis med sol. Men ikke.

18 juli

Göteborgs trippen va hur bra som helst. Började med att gå en runda på stan, även att pojkvännen inte är förtjust i att gå i "tråkiga" affärer flera timmar. Men han fick tiga lite och faktiskt gå med mej. Checkade in på hotellet lite senare, de va verkligen dö fint. Super mysigt rum. Spenderades också en massa pengar på liseberg. Jäkla spel hjul. Men självklart fick man iallafall med sig en vinst hem, 1 pris på plopp. Det är väl den dyraste plopp jag har ätit, om man tänker så.. Fick med Chrille i uppsvinget :), han tvekade lite först. Fast lite läskigt är de faktiskt, när de bara kör med en "gunga" för att de är de nått knas med den andra. Och att två säten på sen fungerade gungan är inlindade i gul/röd tejp, att man inte få sitta där. Så alltrå borde de vara något knas med dom också? Scary. Men vi överlevde iallafall åkturen. Den är himmla härlig. Unnade oss också gott käk, oxfile.. mumms.

Igår va Jag, chrille, rickard, marielle, theo, pappa, famo, fafa, benny, ellen, mamma och pelle i Aneby på en liten tripp. Aktion, guv va skit grejer det finns. Pappa och Benny sålde lite gammla skit grejer. Som man inte har någon användning för nu, gammla möbler å sånt. Så äntligen blev de av med de ! Så de slipper stå och sammla damm i förråd överallt.

Snart kommer Rickard, Marielle och Theo :) !

Måste kila.

13 juli

Det är först nu man förstår att du verkligen är borta.. Man vill inte inse, man vill inte förstå, man kan inte förstå. Man förstod inte föräns man tog sina första steg in i kyrkan. Man såg den fina vita kistan framför sig, det kryllade av massvis med fina blombuketter. Det va en hemskt upplevelse med många tårar, verkligen helt fel person att ta farväl till. Det är din födelsedag idag. Det är nu du skulle varit ute och firat. Det är inte rättvist. Man kan aldrig ställa sig frågan varför för många gånger. Men de är också en fråga man aldrig kommer få ett svar på.

Robbie Willams - Angel
Ted Gärdestad - Himmlen är oskyldigt blå


DIna låtar. Bara dina.
Vila i frid Robert Furulund 1986-07-13 - 2007-06-30


12 juli

Kalaset är över för några timmar sen, självklart slummrade ja till när folket gått och vaknade för en liten stund sen. Att jag alltid lyckas. Men ja måste erkänna att ja triv väldans bra i min säng :). Väntar på sandra nu iallafall, vi ska bege oss ut i kväll cider & tjöta lite. Hur fint som helst. Så är väl snart dax för mig att sminka mig lite, fast vilket fall som helst så lär jag ju bli klar innan sandra kommer :).

Pappa sitter och masserar mina fötter nu, medans jagsitter här å glor. Väldans gott, tycker om att bli ompysslad.

Begravning imon, känns rätt tungt.
Har aldrig varit på någon tidigare, vet knappt hur man gör. Men begravningsbuketten skickas iallafall dit imon ifrån blomsteräffaren. Usch undra hur de kommer va, massa folk säkert.
"Den snälla sorten"


12 Juli

Ledig idag, hur skönt som helst. Men ändå är jag uppe hyffsat tidigt. Ska fira min bror i dag, lite kalas å sådär. Theo kommer också, jätte längesen jag träffade honom. Måste hinna opp till a6 med och köpa present till min kära broder innan, får bli present kort på a6, väldans smidigt.
Är ledig ända till måndag nu, lång ledig. Så nu måste man ju iallafall göra något vettigt tyckte jag. Så de blir en tripp till göteborg lördag - söndag med älskling. Glassa på hotell, very nice. Ska bli skönt att iallafall komma i väg en liten bit.

Måste skynda.

8 juli


En månadsen vi slutade skolan, de är galet vad snabbt denna månaden har gått..
Helgen har varit kanon. Orkade mej ut till tenhult i fredas på födelsedags firande hos Cajsa (big johnny va där också), trots tidig jobb dan efter, pallrade mej även ut på krogen. Piren blev första stoppet, next stop Centrum. Inte illa att jag orkade upp vid halv sju. Redigt bra av mig. Lördagen blev bara lugn, hyrde film med chrill. Den nya hannibal !
Massa jobbande idag också, sjukt mycket folk helaste dagen. Förstår inte vart alla människor kommer ifrån?

Sitter hos mamma nu, måste verkligen sova lite snart. Annars kommer jag aldrig orka jobba imon, sjukligt trött. Kan de va bra att typ lida av trötthet? Ska sola sen iallafall, (om ja orkar). Får ju passa på när de är 20 minuter för 20 kronor. Och i dehär vädret lär man ju inte få en gnutta färg.

Blir troligtvis göteborg i helgen ska checka hotell å så nu :) ! Mys.

5 Juli

Har varit ledig idag, så det blev återigen en tripp till a6 med mamma. Inhandlade lite stuff även denna gången, underkläder, smycken och smink. Förra gången blev det en oversize t-shirt och en vit skjorta, trivs grymt bra i den. Mamma tyckte inte min over size t-shirt va fin, hon tyckte mer den liknade ett nattlinne. Tror inte hon förstår sej på sånt här. Iallafall när jag köpte underkläder på kappahl idag så kom en som jobbade där och frågade vad jag hade köpt min t-shirt, (hade den på mig idag). H&M svarade jag. Då undrade hon om de va längesen och var den hängde. Och jag som nog är sämst i världen på att förklara saker å ting, svarade nä för nån dag sen, i mitten på en såndär vägg. Hoppas hon förstog. Så där fick mamma, ha :)!

Nu återstår 6 dagar jobb innan man har nån dag ledig igen, fre, lör, sön, mån, tis, ons.
Men ja storm trivs på jobbet, kanon bra ! Piff och Puff
Börjar dessvärre kvart i åtta lördag och söndag, så de är väl knappt att man kan göra något på kvällen innan?! Bussen går vid sju. Fast Cajsa fyller 19 stora år imon, vilket innebär grillparty, i tenhult. Så de där med upp med tuppen på lördag kankse få gå fast några kalla på fredagen?! Återstår å se.

image228
Vad tyks om mina grymt snygga gummistövlar :D ? Himmla bra köp!
Dom syns visst inte så bra här, men de är iallafall en stor blomma på. Fråga mej inte hur jag ser ut i övrigt. haha.
Midsommar 07 Karlstorp, åter igen ! Enormt bra ! Tack alla !

2 juli

Har varit och käkat på Meza idag med älsklingen. Verkligen värt pengarna, man blev typ supermätt. Tog oss en tripp på stan efter de innan han skulle åka iväg och jobba. Men hann inte köpa något. Ska strax iväg till a6 med mamma. Får väl se om de blir någon shopping så kankse. Helgen bestod av utgång i fredas, saknar er hur mycket som helst ! Sen blev de trots allt jobb på lördag, lång lördag alltså ända till halv nio. Men de blir goa pengar :). gott !

Snart så kommer de trilla in massor med pengar på kontot ! Hur fint som helst !


2 juli -

Ett bra tagsen jag bloggade nu, men de beror på att min dator hemma fortfarande inte funkar! Eller rättare sagt vi har inte gjort något åt den än heller. Pappa är i Kina också så då blir den definitivt inte lagad.

Jag börjar bli rädd för att ta körkort nu, börjar tveka på om de verkligen är värt de. Olycka efter olycka. Det är hemskt. Så nära in på. Ännu än ifrån älskade "tabergs dalen". Barnarp hör väl typ dit iallafall.
R.I.P Robert Furulund. 

Av den snälla sorten som Sara skrev!
De är så orättvist.