26 juli

Centrum är verkligen en höjdare nu för tiden. Vääldigt bra kväll igår. Taxi hem blev väl lite mer än vad man tänkt sej, men de va de deffinitivt värt. Åkte först och släppte av Jessica vid Torpa, sen va jag och elin enormt sugna på max, åkte dit, men de va dessvärre stängt så de blir förbi shell istället, slutade med varsinn pasta sallad. Åter igen till torpa för att släppa Elin, sen va de dags att bege sig mot gräshagen. Tog cirka två gafflar av pasta salladen sen somnade jag. Hade av¨någon konstig anledning ställt klockan redan på nio, fastän bussen gick tio i elva. Kopplade det på morgonen så jag fick minsann sova en timma till :).

Gick bra på jobbet idag, galet trött på disk bara, va där idag. Blev så himmla segt ett tag, tog verkligen aldrig slut. Men sen framåt kvällen kom Erik och förgyllde min dag kan man säga. Han berättade om en Engelsman som kommit till restaurangen och frågat :
Engelsmannen - Were is the big sausage?
Erik svarar - Downstairs
hahaha, fick mej ett gott skratt som höll väldigt länge kan ja lova, sitter fortfarande i. Helt plösligt blev de nästan roligt att diska. Bistron, haha

Juste ja,när jag kommer till jobbet i dag så ser jag två personer en mamma och en dotter som står där inne i disken,vad gör dom här tänkte jag. Ni vill nog inte veta. Men dom satt och letade igenom soporna, efter dotterns tandställning, Såå jäkla vidrigt så de finns inte. De satt och letade i över en timma. Ni kan ju tänka er hur våraa soppåsar inne i disken ser ut. Bara Massor massor med matrester. usch usch usch. Men de hittade dock inte den, mamman dum som hon va frågade : Asså de är väl ingen ide att ja ge nummret så ni ringer om ni hittar den
Jag svarar direkt med, Nja asså vi sitter ju inte å letar igenom sopporna
. Men hon fick lämna sitt nummer ändå så hon blev nöjd, men någon grön tandställning fann vi ikke. Asså usch den andra tanken va, jaha vad gör dom oom dom hittar den? Ska hon använda den då? Fy. Men allvarligt är de värt de letandet i andras matrester, hon var nog inte över 18, så så jäkla mycket kan de inte kosta att köpa en ny. Usch, det finns folk för allt.

Det rycker  benen, Får skjuss av jessica imon till jobbet, gött mos, gott mos ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback