29 Februari

Man kan inte hålla sej kvar hos någon bara för det känns säkert och tryggt, Jag vet ! Man måste ha känslor också¨, problemet är ju bara att jag har det ! Önskar ibland att dom bara kunde försvinna, pallar inte mer ! Du bara leker med mig och ljuger hela hela tiden. Fy  ! Du fick en sista chans, och sa att du skulle ta den. Nu helt plösligt sa du inprincip jag tänker aldrig bli gullig och visa att jag bry mig, jag trivs som jag är ! Och att du inte skulle bry dig ett jävla skit om det tog slut? Va faan, då är det något som är WRONG?

Annars har jag inte gjort mycket ikväll, skulle ju vart med dig. Men somvanligt du _ _ _ _ ! Undrar ibland om du bara säger att vi ska va för att sedan säga att vi inte ska va det vid tio på kvällen för att du inte vill att ja ska göra något annat? Cepet isånnafall, fast det förvånar mig inte (just nu) ! Jag vill ha något seriuus nu, som vill flytta ihop och grejjer, det är dags att satsa på något sådant nu. Iallafall börja tänka på det. För såhär kan det inte va, hit och dit dittan och dattan, det funkar lixom inte ! Jaja åter till kvällen gick en sväng på ikea efter jobbet sen åkte vi hem till Elin och lagade käk jag, hon och Alexandra också roat oss med robert gustavsson och massa klipp ifrån Hipp Hipp ! Väldans trevligt :) !

Fílm dags nu, imon kommer Daddy hem :D !

Imon ska jag bort här i från några mil iallafall, bort från jönköping ! Ska bli såå himmla gott !!

Hejdå !!!!

image415

image416

image417

image418
Allvarligt talat nu, det här är typ det svåraste som finns i hela mitt liv!
Fast jag vet inte, vet ingenting längre. Ut eller in, fram eller bak, vänster eller höger?
NADA !

28 Februari

Japp Japp, typ precis kommit hem eller för en timme sen, vart å fikat med Jessica. Varm choklad fick det bli, eftersom jag svullat i mej massa pizza precis innan ! Gött mos ! Hann faktiskt med att gå en svänga på a6 idag, efter jobbet. Uppdaterade gradroben lite med, två par nya jeans, en jacka, linne och örhängen ! Jädrans va lack jag blir om domma jeansen töjjer sej som mina andra nya gjorde, såg ju ut som att jag hade två luftballonger i knäna efter bara en halv dags användning ! Surt sa räven och spydde på nyårsafton... 

Igår vart de utgång till C, Jag orkade tillslut , himmla trevlig kväll med sub ! Va först en snabbis hemma hos Alex (Alexanda), det misstolkades tydligen sist. Sen vidare iväg till Marias nya place över godishuset (farligt) !  Men Gaaad vilken fin lägenhet alltså. Helt super braao ! Sen efter lite Baja Päron med mera så gick vi vidare till Centrum. Efter det kom Chrill och hämtade mig :), himmlans snällt ! Usch, jag behöver verkligen sova ut lite, varit uppe aldelles för sent nu. Runt halv tre, halv fyra två dagar i rad. Trots sju dagars jobb !

Kameran var givetvis med igår, lite flumm bilder här :

  
  

Så, hejdå hejdå!

Aah Lisbet, Ta på den ! hahaha ;D,

27 Februari

Precis duschat nu, och sitter och lyssnar på upp och hoppa. De kommer bli den nya plågan ! Fast jag gillar den :) !
Kom nyss hem från Elin typ, Jag och Alex sov där i natt efter vårat lilla spratt igår kväll. Åkte och käkade på max vid elva ! Men guv va gott det vart, lökringar.. Elin har köpt en rubiks, jag klarade en sida, wohoo !

Haha juste, en sån rolig grejj hände mig igår när jag satt på bussen på väg hem ifrån jobbet. Ha¨de visst min bluetooth på. Så när jag satt där och fipplade med telefonen så får jag plösligt en fil skickat till mig, Som TUR va så hade jag på ljudlös och låssades inte om sån nånting, de behövde ju inte vara min telefon lixom tänkte jag ! Haha, började väl små flina lite när jag såg vilken låt det vart som skickades BYZ - DO YOU WANNA FUCK ! Hahaha.
Det va typ hur kul som helst, vilken raggning lixom! Sen kunde jag inte hålla mig för skratt när jag gick av ! Men nu är bluetoothen iallafall avstängd ! puuh !

Japp Japp, ska väl göra i ordning mej för jobbet.
För det lär väl inte bli någon lunch för oss?

26 Februari

Ååh mitt boxer kort funkar inte, eller Chrilles om jag ska vara petig, det stör mig så in i ! Nu kan jag värken se I huvudet på gynning eller systrana i jeans som jag ville ! Typiskt !
Vart super lugnt på jobbet idag, konstigt nog, precis löning, men folk kanske har tröttnat på Ikea? Haha, nej de tar nog igen sitt i helgen skulle jag tro :) !

Fanns faktiskt lite braiga bilder ifrån lördagen (bortsett ifrån dom jag är med på är inte fest fin för fem öre, skulle ju fakttiskt inte ut), here it is !

  
 

Sen kommer väl babe förmodligen, skulle behövt handla lite imon. Pappa är ju i Indien och Kina nu så jag behöver lite föda här hemma det börjar bli tunnt med det !

Herrtrosa är typ världens roligaste ord, Herrtrosa, Herrtrosa, herrtrosa... ! Hahaha
Eller hur?

25 - usher

Lyssnade precis på ushers nyaste låt, helt okey ! Hittade dock inte den riktiga videon. så den här är lite mindre festlig ! Kom precis på att jag inte lagt in bilderna ifrån lördagen, fast tror inte det blev några höjdar bilder !


25 Februari !

Åter till lördagen, den spenderades med för fest i månsarp hos födelsebarnet Madelen, massa nyttigt tilltugg och tåget ut i vida världen. Tina va hemma från vårat kära grannland också, norge ! Sen vidare till centrum, (jag som inte skulle ut, men så blev det vilket fall). Centrum är som vanligt, kanon !! Mycket bra och roligt folk ! Toppen ! Och jag klarade galant av att gå upp efter tre timmars sömn och bege mig till jobber tjugo över sex ! Hell wow !

Annars har jag inte gjort mycket sedan dess, jobbade igår. Sen kom han och vi kollade sååklart på det ! Jobbade idag till tjugo i nio och är inte ledig föräns lördag. Kämpa på ett och två ! Kankse ska jobba extra i helgen? Humm, få se om ja orkar det ! Ska ta upp lite grejjer om min lön också, imon kanske? Tycker sånt är lite pinsamt. Fast jag vill ha mer :D ! Eller rättare sagt, jag ska ha mer !

Annars upp och hoppa ! Plätt lätt rätt låt som gick vidare ! Hejja Hejja

24 Februari !

Ojojoj, ska upp om tre timmar och jobba, guuuv va kul ! Eller inte =/. Kan kanske bli en aning segt? Bästa att gå och lägga sej nu kankse? Istället för att sitta här och häcka ! Hoppas på en massa mys med min plutt imon ?! Babe?

Well well. Gonatt !


23 Februari !

Kom precis hem nu, varit hos Nathalie, från jobbet. Svullat i oss pizza, popcorn och Cola, när det är helg så får man. Annars också ioförsej i min värld :) ! Också kollat på a lot like love, den tredje vågen och en bit av white man can´t jump. De vart en konstig rolig lam komedi ! Fast nu är det väl läggdags, bussen till jobbet i morgon går trots att tjugo över åtta !!

Dags att sleepa !  

21 februari

Blir trött på dehär.
Varför ska jag egentligen deppa över något, när du äns inte bryr dej?
Jag vet, det är inte slut, inte vad jag vet iallafall.
 Men ibland känns det som om att det verkligen bräns.
Ni vet när man leker en lek och säger det bräns det bräns om man är nära föremålet.
Det känns som det bränns riktigt mycket nu alltså. Men ja vet inte,
Du kanske inte menar det, att vara såhär, .?!
Det kanske bara är en vanlig svacka som det är mellan saker och ting ibland.
Jag hoppas verkligen det!
För jag vill ha dig så in iiiiii !!!

Sen att man inte kan svara på en jätte enkel fråga (enligt mej) är också ett mysterium.
Ja, eller Nej lixom.?
Att pratas vid två gånger är tydligen två gånger för mycket.
Det håller inte, inte för mig !
Men vet du vad, jag älskar dig !
Om vi syftat på du bara försöker så går det, jag vet det!

Sen dedär med att jag vill ha en som bryr sej om mig,
som hör av sig, som är gullig, ja you name it allt dedär.
Det dröjjer tydligen..
nästan för länge..


Nåjja nog om detta, finns så mycket mer jag vill ha ut, men jag driter i det, orkar helt enkelt inte ! Tänkte uppmunta mig själv lite med att bjussa på bilder ifrån lördagen :


image395


image396





Fredag imorgon, och jag är ledig !



 

19 Februari

Efter besöket hos momo i söndas så blev det en happy birthday fika för Jessica, som som sagt fyllde systemet ! Fikan bestog mest av skratt av nakna män och fula osexiga gubbar ! haha !
Lite smakprov här :

  

Ledig imorgon, då ska jag städa städa städa! Guuv va kul !
Tror min mat är färdig skrax, klyftpotatis med grillade grönsaker och lite wok till det :)!

Måste gå och checka maten !


17 februari - ingen vanlig dag

17 Februari, det är ingen vanlig dag för de är Jessicas födelsedag, hurra hurra hurra ! Massa Grattis !!
Går dagen/kvällen vart riktigt lyckat ! Dagen började med gott käk, dricka och hokey på olearys med väldigt bra sälle. Hem vid fem tiden och göra sig iordning till 50 talare, grease blev det för min del! Vidare ut till taberg vid halv sju där födelsedags barnet skulle firas med ocskå gott käk och en glassig dessert, ännu mer dricka, ölspelet och där också väldigt bra sälle ! Tro det eller ej, två femman in till staden och centrum as always ! Hade riktigt roligt igår, de va en såndär kväll som vart bra hela kvällen! Klara slirade förbi en sväng med, jag misslyckades ju med att komma in till henne på olearys så hon fick komma till mej :) ! Och jag längtar till tisdag, fick nyss ett mess där hon skrev att hon har sååå mycket att berätta för mej! Det gillar jag! hoho !

Bilder kommer senare måste lägga på lite nytt spakel nu, ska till mormor strax. Hon fyller pensionär.
Gud, det vart en svårt ord att stava, säkert inte rätt med de ser iallafall bra ut !

Sen kommer älsk ikväll, blir andra avenyn på det !

16 Februari

Sitter och lyssnar på min och klaras låt nu, barbados - vi älskar i en sommarnatt ! Den spelar vi varannan helg på jobbet, så det skrållar i våra små cd spelare. Vid sisådär halv elva lördag och söndag !! Nästan så högt så att kunderna hör, om dom inte hör musiken så hör dom säkert klaras ljuva stämma ! haha, Kanon bra !

Nyss vart på systemet och köpt kvällen bravader, ska bara gå bort till ica och köpa lite slödrick. Sen är det ännu ett sträck på listan !

Bäst jag rappar på lite, olearys vid halv tre !

15 Februari

Imon ser jag fram emot en fullproppad lördag, önskar att jag hann med lite till imorgon, fast det gör jag inte. Allt lixom krockar ihop :( ! Först blir det käk och hokey vid tre tiden med tabergs dalen på o´learys, lite av en avskeeds grej för Sara och mygget skulle jag tippa på, som for iväg om två veckor cirkus ! Sen bums i med maten och umgås lite vidare till Jesset som fylelr tjugo, med 50 tals tema :), jag ska ha på mig något fult ! Det är där det krockar i planerna, Maria och Tim ska också ha ett avskeeds firande, klockan sju ! Gaaah =/ ! Fast det missar jag totalt :(, bajs ! Och de åker redan om en vecka.. Hur ofta händer det att allt händer på en och samma dag? Suurt ! På denna dag ska jag också hinna med att sova, systemet, slå in paket, fixa skjss ut till taberg, hämta min kamera och fippla lite !

Nåjja för övrigt så skärde jag mig på en tallrik på jobbet idag, såntdär irriterande litet sår på finger toppen ni vet, som blodar massor? Fast detta var större än ett sånt där lite sår på fingertoppen, cirka sådär en centimeter. Gaad vad det blodade !

Bio va det tänkt ikväll med Chrilli, fast det går ju för sjuttsingen inga bra nu för tiden !!
Och jag som vill ha biopopcorn...

Lite bilder ifrån förra helgen som jag tjuvvat på efterfesten !

     

14 februari

Happy Valentine !
Yes, alla hjärtans dag idag och jag håller precis på att laga mat till min käraste ! Det få bli min lilla present till honom :), inte hunnit köpa något, denna dag har varit stressig nog ändå..   Och Iallafall för er alla andra som inte har någon att gulli gulla med, som jag ! Så är det singel fest på o´learys ! Då kankse det blir ett lyckligt slut för er alla ändå ;)! Vid halv nio ska maten stå på bordet så bäst jag går ut till köket och fipplar lite ! Jag kommer iallafall njuta och mummsa i mig massa mat, medans han knappt kan äta =/, eftersom han fick sy fyra stygn i tandköttet igår, nååjja. Han kan lukta på den :) ! 

Hejdå mina så tutterduvvor..

13 Februari

Precis varit på a6 och stan med Elin och Alex innan hon for iväg och jobbade ! Köpte present till Jessica som snart är gammal nog för att gå till glasbanken, helt och hållet själv ! Hurraay ! Sen besökte vi sub en stund, och dom fick mej på andra tankar och andra planer för i kväll, fast har inte bestämmt mej än =/ ! Fast de är klart att det behövs ju en liten firning för Elin klarade ju sitt teori prov idag, congratz !! Massa grattis raring !!!
Goood vad jag ligger efter med dedär. Men nu ska ja pået !

Mega synd om min lilla Chrill, jag hatar också tandläkaren, för hans skull !
Aj aj aj !!

10 Februari

Slutade tre idag, himlans skönt. Ska nog lägga mig och vila lite, mina knappa fyra och en halv timmer sömn i natt räcker inte långt ! Vart ju uppe med tuppen idag, började vid sju ! Men det gick kalas bra trots att det blev utgång igår. Vart hos Elin först, Jag, hannah, alex, maria och matilda? Och Elin då förståss. Blev själv klart singstar också! Och vidare till Centrum. As always ! No picture, för det vart en dålig dag för sådanna ting ! Såg helt hemsk ut !

ååh gosa ner mej nu och sova. Sen blir det chips och vårat söndags nöje :) !

Jobb imorgon, tolv till tjugo i nio =/ ! Kommer väl va knök mycket folk eftersom sportlovet börjar...

Pusss!

9 februari


Brollan hämtade mig efter jobbet idag :), super snällt ! Jag börjar bli på tok för lat alltså.. Men äsch..
Såg en hemsk syn i morse när jag åkte till jobbet, en gammal vän som stog mej nära ett tag med en öl i handen utanför Juneporten halv nio på morgonen, med de andra nissarna ! Fast ioförsej man är väl inte så jätte förvånad, men hallååå världen? ! Bad bad bad !

Nåväl, igår blev det käk och drinkar på o´learys med Chrill, ett gott försök ! Fast sen blev det pannkaka av allt i hopp ! Han drog vidare och festade, Jahaa?! Så där tog vårat lilla mysiga möte slut på stört!
Jag vet inte längre, vet ingenting. Det blir bara pladask av allt ihopp!

Jappjapp, ska väl stutsa in i duchen och göra mej iordning lite. Ska till Elin, Hannah från ulrichehamn kommer. Trevligt värre. Hon flyttar snart, loong way from here !! Närmare bestämmt typ england eller nått liknande. goch!

Sjunde Februari

Kom precis hem ifrån Elin, har bosatt mej där det senaste dygnet :). Blev iallafall utgång igår efter en massa taccos och singstar med goa hemma gjorda drinkar. Maria kom och gjorde oss sällskap ocskå. Kvällen var Trevlig trevligt. Mycket folk på Centrum, fast man kännde inte redigt igen så mycket av folket !
Idag har vi inprincip inte gjort nått, bara latat oss. Käkat på crystal, besökt ica och köpt två vinstlotter (gånger två), kollat på film, spelat och sjungit singstar (idag igen). Konstigt nog så förlorar jag alltid. Haha. Linn borde nog va trötta på vårat sjungande nu ! goch att hon har stått ut med det två dagar nu !

Känns som söndag idag !! Ledig imon så jag klagar inte!  Då blir det väl en svänga på stan med Elin, fixa och trixa lite !

oj vilka charmiga grappar ! haha, dö roligt !

6 Februari

Åter till lördagen då, En toppen bra förfest hos happy birthday barnet Kaisa, ute i taberg. Med tacco, singstar blondiner vs brunetter, massa snacks och babbleri och en himmla massa rosa paket!! Taxi vidare till huset va planerat. Men det var nog kalabalik där, kön rörde inte sej en millimeter.. Så kännde att vi bojkottar det där med dejavu grejjen och går till centrum, de där stället kan man alltid lita på, och där var det somvanligt, massa kul :) !! Gratis inträde genom en high five med vakten. Dedär med gratis tackar jag inte nej till.

Bjussar på några bilder. tänkte lägga upp dom på bilddagboken, fast de är inte redigt min grej asså, vi får se vi får se !

   
  
 image385

Jag ser typ helt korvig ut på alla, men ffs de bjussar jag på ;) !

Varit på ansikts behandling idag, ooch så gott fast också a lot of pain, haha ! Blev en macka på makmakeriet på det! Måste snart fixa iordning mej och kila till elin, ska laga tacco å såådär ! As kalas !
Sen får vi se vart vi känner för !

Bye bye !

5 Februari


Usch, nästan så att man ryser när man kollar på dennhär !
Ni måste kolla på hela !



Helgens bravader kommer väl upp senare imorgon typ.
Bye bye!

Andra Februari

Gjorde precis expressens körkort test på. http://expressen.korkort.se/
Hade bara ett fel, jag kankse ska ta tag i det nu då trots allt? Fast de va väl rätt lätta frågor ioförsej, men whatever?

image375

Jepp Jepp, ska fara iväg nu !!

Första Februari

Friday och första februari !
Schemat, tjaaa. Jag vet inte. Lite mer timmar iallafall, Stort +. Fast dessto mer stängningar, jag var så nöjd med mitt förra för då hade jag bara två stägningar i månaden. As glassit. Fast nu är det andra kakor. Två i veckan. Alltså åtta i månaden, galenskap. Fast ioförsej, jag gillar ju sov morgonar. Och det är ju faktiskt mer betalt på kvällen.. Fast kankse blir lite segt i längden. Vi får se vi får se. Fast jag är väl ändå nöjd måste jag säga :) !

Fredag idag, pojkvännen dissar igen, jag är inte van att sova själv, men har faktiskt gjort den ända sen i Tisdags, stolt över mej själv. Och eftersom han dissar idag, så blir det inte föräns på söndag, om det äns bli då... Jag kosar ner mej med mina tofflor istället. Guuv så skönt.

Känns som det kommer bli en bra kväll imon, tyå sådär "hur kul som helst kväll"

Tjingelingpling !