Halllåå där körsbär blååbär!!

Hej allihoppa!!

Har ni saknat mejmej? Tro kattsingen ni har det, en bito iallafallen? Elloor?'
Men som sagten, jag har fullans upp, banemej så har jag faktiskt detdet! Leedig imon äntligeen, galet vad ja ska sova ut, fortfarande snäppet seg ifrån min häärliga wunderbara uppblåsbara midsommar helg!! Midsommar helgen spenderades på Ölandet, med underbara vänner och trevlish folk! Och en massa där till, vi hann väl med att lyckas med ett å annat, de mesta typ ! Ölands oskulden tog mej med storm! Och galet sikken bra helg!
Ni får bara en liten smak bit på bilder sååläänge, ljuvliigt :





Köpte ju en ny kamera i Torsdags meed, tro pelle att de va något gallej, den funkade ike som den skulle! Så jag och broder åkte och lämnade tillbaks den idag, två nissar kollade på den, fick slutligen en ny, tjohoo ! Den funkade prima just då, men han inte mer än att komma till bilen, så fukade den inte igen ! haha, så de vatt bara att gå tillbaks med den också, det måste vara mina magic fingers som göört? Hoppas denna funkar nu iallafall!!

Ledig imon, och dagen är fullspäckad till fullo ! När i hundan ska ha hinna med å göra de som jag måste måste göra, som jag alltid alltid skjuter upp, för att det finns så sjukt mycket roligare saker att göra?

Hörs imon..


Tiden går...

Gisses, känns som denna sommaren kommer springa på som aldrig förr, och den kommer blii sååå bra! Jag hinner äns inte med allt som happening, huuua!

Idag har jag jobbat, gått kalas kalas ! Slutade fyra, så tog 26:an ner till staden och bokstavligtalat sprang in på systemet, och det vatt ju lugnan, för de va 6 minuter kvar tills trean gick när ja va klar, gisses, impulsköp ala sune... undra va jag köpte? hmm.. ! Kanske ska ta mej en kik i de ljuvliga lillafärgade påsarna.. hoho !

Bumms bumms hem, hämtade upp Timmo och begav oss ner till staden igen.. Dags för fika med Bettan och Lisa, tusan i gatan, klockan halv nio vatt de fortfarande klar blå himmel och varmt, aj just lööw it ! häärliga sommar!

Ååh hinner fortfarande inte visa mina presents, jag måste verklgien duscha !! sorry !

Men en liten förkik till maybe, de hinner jag med... eller gör jag ?


Booomschakalaaaak.

Sorry, ingen utdate med mina presents idagdag, helt enkelt inte hunnit ! Haft fullo upp hela dagen, och jag hade tajmat in min lediga dag med sooool igen, peppar peppar ta i trä ! lala !!

Dagen till ära har jag mest spenderat hos Famo & Fafa, först ut på frukost eller ja lunch ala brunch för dom andra, men ja vatt så nyvaken man kunde bli så för mej vatt de banemej frukoost! Åkte cab, wohooo ! Mig vill ha drivelicens nooow ! Jag blir så trött på mig sjjälv ibland! Varför i krattan har ja inte tagit tag i det förr? Kommer väl förmodligen inte göra de nu heller... eller kommer ja?!
Iallafall stor handlat på maxi ica med med, jag hatar när folk säger maxi ica, de heter ju faktiskt Ica Maxi ! Hemma en sväng innan det vart dags att kila ut till famo och fafa igen, på lite grill kalajs ! 
Fantastikt gott ! mumms...

En liten förtitt på en av paketerna, hoho =) !


woohöööwa !

Imorgon visar jag er lite av de jag fått idag dag, i lööw presents  =)!!

Dags att nana nu !

Trubbel och Snubbel!

Gaaah, min msn trubblar, jag kommer verkligen inte in, och det är såå sjukt irriterande! Mest för att jag inte kan kolla min meejl. Äntligen vunnit auktionen på Tradera, och nu kan ja inte betala fort fort bara för att ja inte kommer in, typiskt !! Alltid äre nåååt !Buhuu !

Jobbat hela helgen, har gått kalas kalas, roar mej med smaskiga nyheter lite här och var =). hoho ! Maria, morsan kerstin och Tindra va på ikea i lördags, de satt där hela långa dagen inprinciiip, eller ja ifrån 11 till typ 4, galet galet! Jag vill också vara mamma ledig och bara glassa, fy fasen va gott ! Speciellt om man har ett sånt barn som Tindra, som är super duktig, tyst och snäll ! Hon för lite knasiga ljud emmellanåt, men de är bara sött!

Snaaart kommer Daddy och P hem, wohooo ! Jag är redo, städat och klart! Till och med fyllt upp kylen en bit, fyllt å fyllt, men lite mjölk, juice, smör, skinka, frukt och bröd iallafall! Så han slipper handla nu på momangen, och kan vänta tills imon lixom! gräjt!

Sikken go helg jag har haft =)!

Håller på och framkallar lite bilder, igen... Kunde jag inte nöjja mej med dom ca 500 jag framkallade nyss lixom? Nej nej, men sikken tid det tar att välja ut och ladda upp, pjuuu ! Ta nog ett par dagar dehäär!

Malllan och Tindra !


Stuiped me.

Fy bubblans, snart får vi den nya bilen, på måndag! Och den kommer stå här utan för huset och bara reeetas! Fy tusan också att jag inte har körtkort, jag måste måste ta tag i det nu nu nu, Snart.. Så jag kan åka runt och glassa i denna fina skapelse! ååh dumma mej som inte tagit det för typ sisåådärr snart fyra årsedan! Typiskt mej ! Jag kommer ångra mej bittert när den bara ståår här utanför, buhuuu !


work

Dags att börja jobba igen, efter tre wunderbara dagar av ledigheet!
Meen är ju bara tre dagars jobb nu innan ja är ledig igen, hoho, vad jag glider!

 Just idag är jag stark, just idag mår jag bra!
Jag har tron på mig själv, på min sida!


Nya skodrömmar.


Åååh vad jag har börjat snöa in med på skooor !
'Mig vill ha ha ha!


17 juni

Jäklar i min lilla låda, vilka tajmade tre dagar ledigt jag har haft nu, TRE dagar bestående av sol sol sol och underbara vänner! Går kvällen spenderades först med Malgot, lite fino vino och tilltugg, alltid lika trevligt! Sen pallrade jag mej vidare hux flux pang bom till Sara på torpa, där några härliga jobbarkompisar höll till och drack vin på innegården! Mys Mys! Blev sedan en utgång, vääldigt otippat, jag var inte direkt redo för det, utseende o kläds mässigt! Meeen vem bryr sej (förutom jag)?! Jag skulle ju bara till maria och chilla en bito, trodde jag, men nej nej ! hoho ! Det blev iallafall åtta glas, och de vatt en galet bra kväll med klackarna i taket hela kvällen! kvällen avslutades med en jäkligt torr subway macka, gisses den smulade typ ner hela mitt rum, va tusan! Alltid nybakt bröd??? hrmf..

Dagen idag har jag sovit bort aldelles för mycket av !
Jag, Bror och Theo skulle gå på invigningen av friadalens lekplats som vatt klockan fem, trodde vi ! Men ike, den vatt tydligen på förmiddagen någon gång, tjii fick vi ! Men vi satte oss där en stund ändå, innan vi begav oss till IKEA, jag som skule köpa en säng till Timba, Typiskt så vatt den slut! Min vanliga otur, vem satan i gatan köer en sådann lixom? Alla tydligen.. Fick bli ett gäng galgar istället, så jag slipper ha en massa kläder liggandes i en hellokitty prassel påse !!

Idag körde jag på shorts, vita converse, och min korta vita topp med ett spets linne under, dö läckert!



Timba min lilla skit, har ju pissat på mina vita converse, då blev inte Linda glad! Så bums in i tvättmaskinen, men de gick fään inte bort ändå helt, dom doftar dock nytvättat nu iallafall! Meeen på söööndag får jag mina nya vita converse! Wohooo ! Banemej, dom ska timba ge fasiken i!


dunka mej gul & blå.

Sikken kalas bra dag dag jag har haft, Det var Fiiint väder!! Jag och Timba har varit ute på äventyr i tolv timmar nu, ifrån klockan tolv till tolv, han är en aningen trött nu, för mycket av det goda helt enkelt!

Började dagen med Picknick med Natta och Hundarna, mackmakeriet macka och rocksjön! Mysmys, trippade vidare till Molly och Nelly, chihuahua kalas, de va såå tokiga i varann allihopp, sötnötar! Sen vart jag baby sitter för Naldo ett tag, då begav vi oss på fika med malgot och Tindra! I sooolen, sikket toppen väder det har varit idagdag! Wunderbart! Blev sen staden en svänga, visar mina underbara köp imorgon, barn avdelningen i löööw, kanske att tshirten va något för stor ändå, så kanske byter till mindre i morgon, jag få se, den kankse krymper i tvätten?! Min beslutsånget jämt jämt, jag blir så trött!

Blev sen FW med malgot, vi kännde att vi vatt tvugna att passa på, när det ändå vatt fint väder, man vet då aldrig när de försvinner, imon troligtvis..kankse kanske inte. Annars räcker det tills imorgon också.

Sikken kalas dag och Kalas kväll, jag har hunniiit med sååå mycket,
fast inte det jag skulle gjort, de jag borde gjort ! Meeeen, vem prioriterar inte vänner framför städning och fix?



Cyaaaa, i don't wanna be yaaaaaaaaaa !

Upplev mer !

Tänkte nu göra min efterlängtade uppdatering !! Kors i taket !

Helgen har varit tipp topp, bestått mesta delas av jobb och att umgås med mina underbara vänner och min lilla bus! Fredagen spenderades hemma hos Maria, blev hem bjuden på käk och lite annat smått och gott! Dock blev det en tidigt kväll, då ja skulle upp med tuppen och jobba i lördags!
Håll i hatten vad mycket vi hade på work i lördags, (hatten är huvudsaken) !
Lördag kväll vagtt man hembjuden på Tjej middag hos Patay (Magnell, eftersom hon numera är gift) Men för mej kommer hon alltid vara Patay! Taco paj och en massa olika goda viner och trevligt folk! Super mysigt! Blev utgång, inte till karlssons sommar fest som de va planerat för kön vatt miiils lång, så vi fick nöjja oss med olearys! De dög gått och väl också!

Sitter och kollar på Top modell finalen nuu,, kom precis på att den va idag dag, oooch nu är de snart avgörande! Hoho, spännande ! Nicole vann!!!!

Mina nya skor, jag älskar dom ! Dock blev ja en bit besviken, för det saknas pärlor på den ena skon så det blir lixom mellanrum, och nu är dom slut i min storlek, så typiskt!! Vet inte hur jag ska göra, om jag ska behålla dom ändå? Eller inte? gaaah, mig dont know!? En liten bit förstora med, men de går ju alltid lösa..

( En slarvig slarvig bild, och bara tre målade naglar, haha, får ta en bättre någon annan dag)


Three days off !

Knas varje dag!

Att folk ägnar sina liv till att fixa mer knas. Fuck det är bäst jag aktar mej! Jag vill inte ha mer Kvällar som består av fiender längre ! Snälla ge mej fokus, jag måste skaka av dom! Jag ska köra stenhårt tills skiten är över!



Det är så Linda ska ta sej fram, eeeeeeeey !




Herremin körs!

Herreminkörs vilken dag !! Jag är glad att jag lever, puuuh ! Stakkas maria som har fått stå ut med mej ända ifrån igår tills idag vid fyra tiden! Haha, fast har väl inte varit så jobbit sällskap, men luggit på soffkanten lixom!

Hade en trevlans kväll igåår, med Malgot, Angelica, Alex och Elsa (Timba och Tindra va med också såklart) ! Lagade lite käk, fläskfilee o potatis gratäng, fan maria nu glömmde vi ju såsen denna gången med? haha. Iallafall blev ett par glas vin. Chillade lite på innegåården i det underbara vädret =).  Sen kom Heléne och Carro förbi på kvällskvisten också, förträffligt trevligt !! Idag har jag inte mått bra alls, fy fan! Vet inte vad som hände där redigt, efter några glas vin! gaaalet! Nathalie kom förbi med piggelin glass vid tolv snååret idag =), räddaren i nöden! Trodde jag, det höll sen ett tag iallafall, sen va ja tvungen att gå upp fråån de wuunderbara vädret för att lägga mej på soffloket igen. Blev lite ostfralla på kaffebönan vid tre, halleluuujaaa ! Jag överlevde trippen!

Men sesså sessåå, nu börjar det ordna upp sej, äntligen! Såå då tar vi nya tag och taggar för TWIN, ikväll! whoop whoop! Jag kommer dock hålla mej till colan, eller kommer ja?? höhö!


fotograf ala Linda !


Åldersnojja?!

Haft en trevlans dag på work tooday, glass pass 10.30 till 16.00, gött ! Efter jobbet kilade jag och Makk ner till staden, tog en snabbis kaffe/cola fika på winerkonditoriet, och mötte sen upp Pierre och William (?), för att kolla på John och Lukas som gick balen :) ! Gaaalet va fina alla är (dom flesta) i sina fin fina klänningar och uppsättningar!! ååh jag vill också gå bal ! Galet, vatt de redan tre årsedan ja gick?! Shiiit! Vad gammal jag börjar bli! åldersnojja! OJA!

Är ledig i två dagar nu, ska bli kalas gött! Bokat tvätt tid imon, får väl se om det hinns med, det brukar ju inte vara det första jag prioriterar tyvärr, men nu tror jag det är dags när det börjar krisa med saker och ting, haha! Men galet, jag har alltid fullans upp ju !

Ska hämta ut mitt paket imorgon, och jag vet nästan 99 procent att jag kommer bli såå besviken, för skorna kommer vara förstora! Förmodligen! Tog storlek 37, för det inte fanns 36, som jag har í de flesta skor i vanliga fall! Och så stog de att de va stora i storlekarna, va fään! Men värt att chansa, tänk om om om de skulle passa! Håller tummarna! Isf får ni se de godbitarna imon!

Kanske ska åka iväg till linköping någon dag nu framöver på ett möte! Spännande och en bito nervööst! ♥
.


Jag vill åka utomlaaands !!
NuNuNu !