weekend!

Trevlish trevlish besök yester day =)! Du är för himmla go! fniss fniss!

En jobb dag avklarad av min jobbhelg, massa massa folk todaay! Men de flöt på like always when im working! Fick även finbesök idag! Rickard, Jonna & Theo! Och sedan kom Tina den fina! Min tina, saknar henne så så så på jobbet! Hoppas hon kommer tillbaka kaka soon!

Sitter och väntar på att mitt hår ska torka, så jag kan platta det för att sedan bege mej på förfest hos Maria med fina folk! Men det blir nog nyktert för mej ikväll, upp med tupp imon?! Men vem försöker jag lura nu förutom mej själv, säg nångång jag klarat av att inte dricka vin på en förfest! Redan smånallat lite på boxen, men vi får väl se! Ska ha med mej Timba iallafall, så jag INTE kan gå ut, bra tips hööreni!
Hur som haver, skinnbrallor och en ljusrosa blus ala puff ärm blir dagens outfit!
Hade gärna bjudit er på en bild om min kamera hade haft nått batteri, men ike! Jag borde bli bättre på det!

Maria fnyser nått om pizza?! Men hallåå, jag ska ju försöka banta! Så antingen en Nutrilette eller en sallad för moi? Sallad låter ju snäppet bättre, med en massa kebab sååås! mumms! Ska ju inte banta så seriöst lixom! Bara lite grann! Btw så har jag och Anisa på jobbet slagit vad idag, att vi ska gå ner FYRA kilo till den 20:e februari! Alltså på cirkus tre veckor, håll i hatten! Men det gjorde mej genast mer motiverad och taggad! När vi sprang och vägde oss innan lunch på jobbet, jag hade ju vatt lite smartare om ja vägt mej efter lunch, höhö!
Men ja vet redan att hon kommer vinna, för hon lever bara på sallad och frukt, nån enstaka kötta bit iblaand, men hallåå! Mina matvanor lixom!
BUT, jag ska klara det!! Eller kankse inte fyra kilo men iallafall två!

Wish me luuk.

Blodgivare!

Dagens goda gärning är avklarad! Finally lämnat ifrån mej lite blod, 4,5 dl för att va exakt! De tackade mej enormt mycket och sa att jag hade en jätte bra blodgrupp och att jag nu efter idag hjälper tre personer med det ynka blodet!! Så jäkla bra!! Tycker absolut man ska göra det, de som kan!! Varför inte hjälpa de behövande människorna lixom? Plus att man får 50 spänn i present kort eller välja någon sak där och gratis fika :)! Fick en massa järn tabletter av dom också som jag ska proppa i mej, bara ett problem att magen gillar verkligen inte dessa tabletter, man blir antingen förstoppad eller jaa ni vet vad :)! Huua våga jag äta dom?!

Vandrade till Max efter det och mötte upp mammi, unnade mej en maxbox och chilicheese, i love it! Traskade vidare till dator nissen för att lämna min externa hårddisk, ifall han få ut bilderna!! Hoppas hoppas! Hoppas verklgien inte att han slarvar bort den nu, han värkar lite halv flummit! haha!

Funderar på om jag ska bege mej till staden sedan, och hänga på subway en stund, när mary jobbar! skulle behövt besöka H&M också, såg i katalogen att de hade fått in massa fint, och jag kan ju inte hejda mej! Men hinner nog inte ser till klockan sex ändå, lika bra det! höhö!


Underbara uppblåsbara.




Virus ala sune.

Underbart väder ute tooday! Wihoo! Men jag ska inte envisas med att ta min vår jacka som jag gjorde igår, för de vatt galet kylit ute ändå!! Städat iordning lite här hemma, nu väntar jag bara på min man så han kan dammsuga :)!

Skummt i morse när jag satte på mammas dator, så va de helt plösligt virus på den?! HMM?! Knas att de bara kan komma virus så helt plösligt? För de va de ju inte igår kväll innan ja stängde av den?! Kom upp värsta rutan och stog nått med virus på nätverket blabla, kanske är för vi delar internet med hela huset!? Ändrades till och med bakrungs bild där det stog VIRUS, your computer is infected på?! haha konstigt. Men stängde av den igen, och nu funkar den ypperlit =)! Tur för mej, hoho! Annars hade nog mamma blivit en bito sur :)!

Ska strax göra i ordning mej, sedan iväg för att lämna blod, oooh my good! Att någon ska få mitt finfina blod! Nu har till och med sjukhuset ringt och tjatat att jag måste komma, så är väl lika bra! Kanske har jag något ypperligt bra blod som de vill åt? Undra om ja kommer bli helt svimm färdig efter det?! När man tappas på så mycket blod.. De märker vi :)


LONDON BABY!

Nu är LONDON bokat och klart! Wihoooo!
Den 3 mars far vi iväg, och jag lääängtar redan! Ska bli så kul! Underbart gött att komma iväg en sväng! Och äntligen få träffa Jessica igen, de vatt år och dar sedan! Vi har varit aldelles för dåliga att komma o hälsa på, under alla år hon bott där så är detta första gången vi faktiskt tar tummer ur röva och hälsar på!! Såå det ser jag grymt fram emot!!

Hoppas bara att jag får semester från work nu?! hmm.. Men jag har ju massa massa semesterdagar kvar att ta ut, så de borde inte va några dimmor, eller är det?! Förmodligen... boo!

Igår vatt de visst Fias sista dag på work, så fick ge henne massa massa mega hejdå kramar!! Min lilla Fiffi! Sen suprisade jag henne lite, eftersom jag slutade fyra och hon halv åtta! Så gick jag och köpte mej en hejdå present efter jobbet! Gick tillbaks till work och bad dom ropa ut i högtalarna att Anna-Fia skulle komma till informationen i entren! Vilket hon gjorde, nervös som satan!
 Då Personalen som jobbade sa till henne;
Fia, vad har du gjort nu!?
Fia svarade nervös,t vaddå?! Vad har jag gjort?!
Jaa sa personalen vad har du gjort?!
Fia svarade, men va eller vaddå vad har jag gjort?!
Och där stog jag lite små gömd med ett flin på läpparna, haha!
Gav henne sen paketen och massa mer mega kramar, föll nästan en liten tår, booh!

Går kvällen spenderades med Maria och Angelica hemma hos mej, lite tisdags mys! Och middag ala Malgot!
En bacon & saffrans sås med band spaghetti, mummms!
Att hon har sådana kunskaper, de kan man ike tro! hähä!

Hörs sen.


Bulleribulleribock!

Ska bege mej till Torpa nunu, för att möta upp morsan!!
Sedan lämna in min dator, finally! Håll alla tummarna ni kan att de kan få ut alla mina tusentals bilder!
Hoppas hoppas verkligen att de går, annars blir jag en bit lessen i ögat!!

Efter det så ska jag boka LONDON baby!!
Whooop!

Hörs sen.

TOPMODELL


Sitter och kollar på Top modell nu, de gjorde precis makeovers! Då insåg jag genast att jag verkligen måste klippa mej snart, när jag satt och försökte pilla ut mina tovvor i håret! Blir en kvällspromenad efter programet och sedan bums i säng, då jag är trött som få!

.



Natti natt sweethearts.


Parning.

Dagen på work flöt på som fina fisken! Vatt mega lungt today, förmodligen mer imorgon!! Då det är LÖN, finally! Men vet ike om den är så mycket att hurra för, då de vatt jul & nyår och vi hade stängt! Men de märker man imorgon! Första månaden jag ska betala hyra också, OMG. Hur ska jag har råd med detta?! El o grejjer också, får leva på värme ljus resten av vintern :)! Eller bara se till att släcka mina lampor, men jag vill att Timba ska ha ljust när han är ensam hemma ju!

På tal om min lilla bus, fått frågan om jag vill para honom med en liten tös!?
Fasen jag vet inte, jag vill fast ändå inte.. Tänk så blir han helt annoulunda till sättet efter det?! Och de vill jag ju inte, för han är välrdens goaset nu! Men han kankse måste få ut sina godsaker någongång?!
Hmmm, besluts ångest ala sune! Men ska få lite bilder på deras hundar, så ja får se vad det är för några och så frågade jag som de va renrasiga/stamtavla.! Tihi!!
Men vad tycker ni?!
Han blir ju nästan en hora så?! Eftersom vi får betalt för det?! Haha..


Ska han bli av med sin oskyld tros?!


Jag dricker upp oceaner.



NUTRILETT

Det satt som en smäck!
Vatt även och handlade efter det, galet dyrt de är att handla! 400 spänn gick de på och då köpte ja knappt någon mat?! hmm, darför jag handlar så sällan kanske! Man kan lätt göra nått roligare för dom pengarna! Men köpte lite bröd å sådär så H. kan få med sej mackor imon morgon till work! Snäll som jag är!

Vatt Fias sista dag på work today!
Och jag som vatt ledig och inte fick krama henne Hejdå, bohooo! Kommer sakna sen tösen på jobbet minsann! Men fick ju ett litet avkeed i fredags iallafall, där det först vatt afterwork på trottoaren, gratis drick och food för IKEA, kan inte bli bättre!? Mellan landade sedan på Twin, där John hade sin födelsedags fest där det bjöds på Champange och morötter/gurka & dipp! Sen traskade vi vidare till Karlssons, där de vatt klackarna i taket hela kvällen till ett live band! "sveriges näst snyggaste band" engligt dom själva..
Sen när jag vinglade hemmåt, så tappade jag tydligen min mobiltelefon för jag hittade verkligen inte den på morgonen! Jag blev så trött på mej själv att jag alltid lyckas!! Så gick samma veva tillbaks på skattjakt på morgon promenaden med Timba! Och vet ni vad?! Jag hittade DEN!! Typ halvvägs härifrån till willys låg den! Lilla stakkan låg där aldelles ensam under snön!! Luggit där och frysit hela natten!! Meen gisses vilken flyt man har i bland, galet!! Vad är oddsen lixom?!


Dessa köpte jag mej innan minsann!
Köpte bara två, måste se om de är goda först!!
Beach 2011, whooop!


MAT!

Ska strax ner och besöka macdonalds! Mumms!
Jag behöver verkligen lite mat nu, ätit grymt dåligt den senaste veckan & i helgen! Ynka två pannkakor och en bulle i fredas, bara en liten hamburgare igår och en morot idag!! Macdonals kanske inte är den bästa födan, men ack så gott!

Jag vill ju går ner mina kilo i vikt, men behöver ju ändå lite mat! Annars går man bara här och mår dåligt på grund av det.
Så de ska bli GÖTT!


En dålig outfits bild från gårdagen!


GALET BRA!

Håll i hatten, sikken förfest det blev igår, at my place!! Massa underbara honor & en stakkas man! Det vatt klackarna i taket hela kvällen!! Stakkas mina grannar, tur att jag inte har någon som bor under mej!! Det hände så mycket kul underkvällen, Alexs bäll va lätt bäst! HAHAHA, kul att jag gått här hemma och små fnissat för mej själv hela dagen! Hon ramlade ut på balkongen, haha! Och sen slog hon i huvvet i min hylla! haha! Iallafall Sedan blev det utgång till Harrys ala Sliver!! Knökat med folk, jag hatar folk som knör!!
Massa massa kort togs också givetvis! 366 stycken, galet!!
Men ack så snygga vi är!!!

Har precis städat nu iallafall, torkat golven, efter allt spill & glas som kraschades! Men det vatt de banemej värt! Jag slapp ju diska så mycket :), eller de vatt ganska mycket disk ändå!

Och det bästa med allt att man vaknade upp ike bakis!

Bilder kommer later.

LITE AW I BILDER!

Gårkvällen vatt super! Afterwork och Avskeed för Fiffi! boohooo!
Bjussar bara på lite bilder nu lite fort, så blir det mer update sedan!
Föressten fan jag harar min kamera, den tar massa med suddiga koort, så jäkla surt! Att typ 10 av 50 blir bra! Gaah!












En liten bild visning!

Later.


Tusen gånger om!

Work idag gick fin fint, mega lungt! Och även lite finbesök :)! Så nu är det bara upp med tuppen imorgon också, sedan är det ledig helg, whoop! Imorgon vankas det AW med IKEA family och sedan AV (avskeed) för Fia, min lilla Fiffi! Som ska ut i vida världen! Jag kommer sakna henne på work så in i!! Buhuu! Så tråkigt! Alla bara flyr fältet och hittar på saker och ting, utan lilla Linda!!

Ska jumpa in i duchen nu & sen fundera på morgondagens outfit, då det kommer bli stress stress iväg efter work! Vad sjutton ska man ha på sej? Afterwork kan ju ike va sådär super uppklätt, men eftersom vi ska vidare sen för avseed så vill man ju ändå va en bit iordning? hmm! Men ska ha mina underbara Highheels tomorrow, så de piffar upp allt! Plus att jag blir 13 cm längre!! So watch out! Eller så är det jag som få se upp, så jag inte halkar och bryter tassarna! Det märker vi!

Asså, jag älskar att detta blev sånt drama?!
Håll i Hatten!
Att lilla jag kan göra världen så mycket illa.


Jag tänker på jag:et!


one week off.

Dags att gå och lägga sej snart, upp med tuppen imon igen! Herregud vad jag jobbar! Och jag börjar nästan bli en morgon männiksa, eller njae men jag orkar iallafall gå upp efter bara en znooz! Sen är det bara fredag kvar, sen blir det en ledig FRISK? helg! Det ser jag grymmt fram emot! Kommer bli en toppen helg, fullt upp både fredag och lördag! Det gillar jag!

Föressten, jag har varit NYKTER i en vecka imon! Cred till mej! Shit vad jag är bra. Det är en betydlig förbättring!!! Jag kanske borde lyssna på mamma ibland trots allt? Eller?
Men, för när saker går snett och tyngdlagen får rätt,
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett, ibland vill jag bara packa och dra.  Ge mej av, lämna knaset som vi tacklar var dag, ge mej svar varför är det så?

Dan då vi lyckas kommer när vi lyckas
Kommer våran lycka om vi bara lyckas.

Jag har fammlat i mörker, men i dej såg jag ljuset.


HÖNNI!

Hörreni, jag tog ike en bloggpaus ännu, fick behålla datorn några dagar till ! Men ni värkade ta mej på orden, för nu har ni övergett mej totalt! haha! Men jag fortsätter änna!

Blev ike glass pass på work idag ändå, blev tio i åtta till kvart i fem istället! Men det flöt på och tiden gick fort, så de gjorde mej inget! Men det hade ju inte gjort mej något om ja slutade vid tolv, men lönen hade det förmodlligen gjort något med!

Hade hoppats på att Maria skulle komma och fikfrossa hos mej idag, när jag ändå va i coffeshop! Men ike!
Utbildningen som vatt idag vatt TOKBRA! Gisses om man skulle kunna stå och prata sådär och få publiken att skratta även att det är seriöst! Galet bra! Fick en massa ny energi, och alla människor borde verkligen få gå på en sånhär utbildning! Allt som han sa, vatt verkligen sant när man tänkte efter lite..
Visste ni att barn har det bästa själv förtroendet?!
( tills de växer upp och folk eller föräldrarna drar ner deras självförtroende så in i, typ Du måste bli bättre på dehär, gör de här, varför gjorde du inte så istället, du kan inte dehär osv.)
Och att det är 30 första sekunderna som gör ett intryck av dej!
Och de första 30 sekunderna som dagen börjar, så blir dagen!
(Om man har oflyt, sur, eller allmänt nere så blir hela dagen så!)
ALLTSÅ, så vi inte tänka på det negativa, varför ska man göra det egentligen? Det blir man ju bara allmänt nere av!! Så jag ska sluta tänka på det omedelbums, nu är det bara positiva tankar & positiv enegri!!!
Visste ni med att cirka 40 procent så tänker man på gårdagen eller tillbaka i tiden, (varför gjorde ja inte så istället, varför gjorde jag inte det istället, jag skulle gått den utbildningen istället osv.)
Och 30 procent på morgondagen, (dehär ska jag göra då, jag gör det imorgon osv.)
Och 25 procent på andra,  (tex avundsjuka!! varför ska dom lyckas men inte jag?)
Och ynka 5 procent på sej själv och sin egen hälsa!

Lärde oss en massa mer, men minnet är ju kort men gott,
så de har jag redan glömmt!

LATER.
GLÖM INTE ATT VARA POSITIVA!
och att inte tänka för mycket på det negativa och gårdagen, det har ju redaan hänt, eller hur!?

Im not a girl, not jet a woman.

En dag på work avklarad! Pju ! Jag klarade mej utan att få uppkast! (haha vilket ord) och tur vatt väl det! Vatt en bito trött idag, för natten har vatt låångvarigt vaken och mys :)! Inte mej emot! Imon skulle jag egentligen gå stängning 11-20,30 ! Men blev bytt 8-12,15 istället! Inte heller mej emot! Förlorar ju en del timmar, men jag är ju inte den som är den som tackar nej till ett sånt ypperlit bra byte! Plus att jag ska på utbildning 8-9, så snacka om glass pass!

Ååh på tal om glass, de kankse man ska ta sej en bit?! Med maränger och kola sås... gott! Chocklad sås är ioförsej godare, men de är nått pucko som köpt fel =)! Eller lyxa tet med en pizza, nu när jag finailly kan äta! Fick inte i mej mega massa på jobbet dock, apelsin till frukost, lite lite pasta gratäng till lunch och apelsin återigen till fika! Har jag gått och blivit nyttig tros?

Undra om jag ska ta tag i att köpa mitt soffbord snart, när någon snäll gosse vill skjussa mej?! Meeen, måste ju fixa med min yppirliga idee först, och de går inte så bra just nu!



Fina!


Ännu ett konstverk.



Booom.


Jag skulle kunna vara ett konstverk!



Whoop.



LONDON BABY!

Sådär ja, då råkade jag klicka hem lite onödigt ifrån internet, tids fördriv kallas det ! Nej, men jag tycker faktiskt jag vatt värd de nu efter jag vatt sjuk o grejjer! Och de är ju alltid lite kul med paket på posten :)! Blev, va blev de nu igen?! Jo, en klänning, två linnen, tre par trosor och 5 ringar, de vatt väl alles tror jag! Lite onödigt kanske nu när jag ska hålla i pengarna, men va krattan! Hoppas hoppas de är fint och passar! Det passar ju ypperlit på dedär modellerna! knas!

Blir snart lägg dags, upp med tuppen imorgon till work! Shit, har inte gått upp så tidigt på typ mega länge känns det som. Imon ska jag nog lämna tillbaks min dator med, buhuu! Så då blir det en paus i bloggen igen! Hoppas försäkrings bolaget hör av sej snart!!

LONDON BABY! whooooop!


Måndag!

Ännu en dag hemma, men idag är jag faktiskt ledig! Känner mej mycket bättre idag, finally! Så tänkte pallra mej till work imorgon :)! Saknar ju mina små godbitar där uppe! Nu har jag vatt hemma isolerad i mina baciller aldelles för länge! Men Timba har nog storm trivts, att jag vatt hemma och luggit soff läge hela dagarna! Han har också blivit en soff potatis, det va han redan innan ioförsej!

Nu är jag sugen på all sorters mat, men jag får väl nöjja mej med smörgåsrån sålänge, det ända som finns hemma typ för tillfället! Men de är ju också gott!

Later.


Snacka om sikken gammal bild jag hittade, mej ala robin en häärlig sommar dag!


FLORIDA!

Jag börjar känna mej lite mer som människa nu! Thank god! Mår lite illa då och då, men inte något uppkräk denna dag ännu! Thank god igen! Lagade mej till och med lite mat innan, efter som ingen ville komma med macdonalds mat till mej! Egentligen vatt ju det som jag lagade godare, men ändå! Projek när man är sjuk! Potatismos (hem lagat offcorse) , panerad firre och dill sås ala Linda. Fast macdonalds är alltid givet! Imon kankse?!

Pratade precis med bror min! Som befinner sej i florida på jobb, fast de jobbade klart i onsdags och åker hem nu på onsdag, alltså en heel vecka ledigt! Fy sjutton va underbart! Plus att de fick åka på den där tre dagars lyx kryssningen ala bahamas när de jobbade! JAG VILL MED!
Nu skulle de precis bege sej ner till poolen igen! Fusk!
Jag vill verkligen utomlands nununu, tänk att bara va och glassa sola och bada och pinacolada!
Nååågon som är sugen? Koom igengen!


Här befinner sej bror min just nu;


16 Januari!

Mår snäppet bättre idag faktiskt, inte spytt på hela natten och inte idag än så länge heller!! Guuud så skönt! Men blev hemma ifrån jobbet idag med, så jag blir riktigt riktigt frisk!!  Kanske borde försöka få i mej något att äta, har ju trots allt inte ätit nått sen i fredags förmiddag! Eller jo, jag pillade ju i mej en liten apelsin igår! Det gjorde susen!

Jag har nog haft den tråkigaste helgen ever, fredagen va riktigt hemskt! USCH! Igår låg jag och tittade på svt play, hela dagen & kvällen typ.. Medans alla andra vatt ute o roade sej o hade skoj! Men plus i kanten för mej, jag har haft en nykter helg!!! wohoooo! Kommer inte ihåg när jag hade det senast!

Undra om nån kan va så snäll och komma med typ macdonalds mat till mej sedan?! Hade variit såå gott! Måste ju äta upp mej lite nu när jag tappat några kilo!


Har inte träffat dehär töserna på heela helgeen !
buhuuu !


Uäääk!

Jag orkar inte va sjuk längre nu!! Det är så grymt tråkigt!! Speciellt när man mår illa hela hela tiden och inte har någon energi i kroppen! Jaaag är såå lack med, missar Matildas avskeeds fesst i afton :(! Och Nellys high heels party, där jag skulle roffa åt mej ett par skor!! Och matilda åker på Måndag till USA i ett år, vilket innebär att ja inte kommer träffa henne innan hon åker!! ÅH jag vill så gärna gärna gå ikväll!!! Massa på jobbet som ska dit med ju :(! Usch va ja tycker synd om mej själv just nu !! Ingen annan som gööört!

Ägnar mej just nu åt att kolla på Bert! Sikken skön pryl alltså!

Gaalet, va pengar ja kommer tappa när ja är sjuk en hel helg :(! JA VILL JOBBA!!!! Mycke hellre jobba än sitta hemma å må som ja gör just nu!!


Kräk sjuk!

USCH USCH USCH! Jag mår så jäkla dåligt alltså!! Mådde lite halv illa igår på jobbet, men stog ändå ut till åtta lixom! Sen blev de ännu värre när ja sätte mej på bussen hem!! Trodde seriöst att ja skulle kollapsa, mådde så sjukt illa och sjukt ont i hela kroppen! Kunde knappt röra mej!
Sen när ja precis kom innnan för dörren, så börjar ja spy som en kalv, gisses! Jag hatar att spy, de är såå ofräscht! Och de är inte bättre ännu, luggit o spytt hela natten! Fick ligga på golvet o lipa som en liten bebis eftersom ja hade så sjukt ont så ja inte kunde ta mej upp, haha!

Så är jag så grymt törstig men de kommer upp lika fort som de kommer ner, ändå så måste ja ha nån vätska i mej! Usch tycker synd om Timba bus med, han hade också spytt en massa igår :( !!
Kan inte klockan ticka på lite mer, jag måste köpa ny vätska! Kall burk cola typ, om ja pallar gå till affären, men klockan är ju ynka fem på morgonen!!


GODMORGON!

Igår kväll kom Maria och Angelica hit på lite Torsdags mys!! Jädrans trevligt, som vanglit!! Jag gillar att ha folk här, blir lätt ensamt annars! haha! Och det blev de nämligen direkt när de åkte vid tio tiden, men sen kom nästa sällskap strax där efter =)! Så de vatt en kalas bra dag/kväll igår.

Har precis duschat nu, snart dags att bege sej till work, inte lika sugen på det dock, fast faktiskt en bit! Skönt att börja ett iallafallen! Jobbar ända till åtta ikväll, och börjar sju imorgon bitti igen, snacka om jobb helg... Men sen är ja ledig på måndag igen, gött!!

Åååh jag kommer inte in på min Facebook, sjukt irriterande!!

Håller tummarna för att försäkrings bolaget ska skynda fynda lite, och att jag får ut lite cash på min försäkring! Det borde ja faktiskt få, men de ska kolla igenom anmälan en gång till.. De brukar väl inte va de snabbaste i staden?!

Menee, dax är fixa sej en bito!

Hörs ikväll!
Ha en underbar fredagkväll allihoppa!


Ännu doftar kärlek.

Sådär jag, nu har jag städat och plockat iórding!! Varit klar en stund nu:), skönt! Hanen min dammsög hela lägenheten! Brabra! tihi! Alla borde ha en sån man som jag har =)!

Ska väl jumpa in i duchen nu, och fräscha opp mej en bito tänkte jag, det kankse är dags när klockan är snart tre?! Ska bara ta en promenad med Timba först! ska bara ska bara....

Kul att jag sitter och lyssnar på Ännu doftar kärleken med typ marie fredriksson eller nått! haha!

Later.

13 Januari

Godmorgon mina små kakor!

Underbart detta vädret är när solen faktiskt skiner! Mys!
Ledig idag också, det är nog en sak som jag gör riktigt bra, de är och vara ledig! haha! Funderar på om ja ska ta tag i att fixa lite här hemma idag, plocka iordning på alla mina kläder som ligger slängda här och var iallafall!
Skulle behövt åka till ikea och köpa ett fodral till min fåtölj, för den ser förjevlig ut naken! Lite halv gul sådär! uscha!

Går kvällen spenderades iallafall hemma hos Maria, skruvade ihop en TV bänk, samma som jag har! Och satan vilket projekt de vatt, 37 ynka steg! haha! Minns ike att min va så svår? Det måste vatt någon snäll liten far som gjorde det åt mej alltså :)!

Men nu ska ja städa å fixa lite!!



Fixfix.

Varit på staden en svänga nu!
Inhandlade mej finfina gardiner, en ljus lykta som man hänger i fönstret och tre rosa block ljus! Allt till sovrummet! Så nu har jag meckat upp det, det blev finemang! Nu är det nya blommor och blomkrukor som står på tur in dit, sedan en byrå, en tv, fönsterlampa och lite små prylar! Sen kankse ett rum är klart iallafall!

Mamma hade nog halshuggt mej nu, om hon såg när ja satta upp gardinerna, eller nej de hade hon inte, de vatt å ta i! Men hon hade blivit lite små galen på att dom va lite skrynkliga, projekt att stryka så pass mycket tyg ju, så de orkade jag ike :)! Är väl ingen som tänker på det? Förutom alla som kommer hit, haha! Plus att som är aldelles för långa! Men men de får gå! Tills mamma och isåfall mormor kommer hit på en fika och råkar ha med sej en symaskin!

Nu ska jag & timba bege oss till Mor, för att lämna ett kvitto, men de kvittar la?! höhö!
Sedan vidare till Maria min sköna! För att skryva ihop möbler! Projeeekt ala vista!

Cya.

Haha

Haha, jag älskar denna bilden!

Vi bjuder på oss själva helt enkelt!


Godmorgon!

Vaknade upp till att det va aldelles vitt ute igen! Meen så fint allting blir då :)! Så de vatt bara att pälsa på lilla Timba med sin vinterjacka när vi gick ut på morgon promenad! Han börjar gilla snön faktiskt!

Skönt att va ledig idag! Ska väl ta tag i att käka frukost och sedan göra iordning mej, redo för staden! Hoppas jag gör mej några fynd! Spanat lite på internet med på små saker, som pifffar upp lägenheten! Och galet va mycket fint det finns, så de är lite farligt att spana runt sådär!

Såg precis på nyheterna att det är stora översvämmningar i Australien!
I brisbane till exempel, där jag vatt. Skummt! Det regnar ju knappt där lixom, haha!

Men vi hörs later.

NELLY HIGH HEELS PARTY!

På Lördag ska jag på Avskeeds fest för Matilda, som drar till USA ett heelt år, galet galet! Modiga kvinna! Men iallafallen, den ska hållas på Centrum! Så jag får minsann ta mej i kragen och traska dit! Meen det är ett ypperlit tillfälle, samma kväll är NELLYS HIGH HEELS PARTY som startar klockan elva! Där de 99 första tjejerna får ett par valfria skor från deras vanicaasccee (vennee hur de stavas men ändå), och de 150 första en exlusiv goodiebag! Lätt att jag ska ställa mej i den kön tidigt som attans, klockan åtta när Matildas fest börjar?!!! YPPERLIIT! Haha nee, men Jaag ser min chans här för att få ett par gratis skor! Men jag antar att de kommer vimmla om tjejer där som trängs hit och dit, så frågan är om man pallar det?! Kanske är värt att köpa de skorna man vill ha sedan!? Haha! Klantig som jag är kommer jag ju glömma bort tiden också, eftersom jag inte har någon tidsuppfattning när alkohol är inblandat! Men Alarm ala mobil it is! hoho !

Wish me luuuk!


Soffbord!

OOh, jag har nog eventuellt hittat mej ett soff bord jag vill ha!!! Fast har bara sätt det på internet ännu, så ska väl ike ha för höga förhoppningar! Meeen, jag har kommit på värsta ideen som hade piffat upp det så in i! Till en början är det ett ganska enkelt vitt bort, men ack så snyggt det kan bli! Billit billit också dessutom! Eller ja, det kan blir bra, eller så ser det bara UR fånigt ut med min ypperliga ide! Jag är ju inte den mest kreativa personen som finns i världen, inte den mest händigaste heller! Eller jo, ganska!

Åka och kika på det imorgon kankse?!

Fast kruxet som återstår som är ett big big problem, hur ska ja få ut & vart ska ja ställa mitt nuvarande soffbord?! hmmm. Hur ska ja klara mej utan Pappa i Sverige egentligen med alla mina ilands problem?!?!?
Jag behöver en begåvad person till sånt här! Likaså byta lampor?! Hur gör man?!
Och min bror är i Florida, just nu befinner han sej på en lyxig tre dagars kryssing till BAHAMAS!

Hallååå, vad gör lilla Linda ensamast i världen kvar här?!

egentligen?!

Operation smile.


Fina damer!


two days off!

Hej allihoppa!!
Finelly jobbat klart mina två dagar stägning, så nu är men ledig i Två dagar, underbart !! Undra vart jag ska spendera mina lediga dagar på?! Jag har väl fullt upp även fast jag inte har några planer skulle ja tro, blir iallafall staden imon ev sväng, och försöak shopa lite till min lya, gardiner och lite små prylar kanske?!
Gud, jag vet inte va ja vill ha?! Det kommer ta år och dar att få iordning på dehär skulle ja tro! cheeses!

När ja vatt ute med Timmo innan, så mötte vi de andra tre chihuahuaorna här på gräshagen :)! Och Timba blev helt till sej. Triss i damer lixom! Den ena är såå grymt liten, alltså typ halva Timba, och den är full vuxen! SÅÅ SÖT! Plutte lilla! Den andra är också mindre än Timba bus, är han stor vuxen på sina två kilo tros?!

HAHA, kollar på halv åtta hos mej nu, kul att hennes gäster hittade TVÅ larver i sin mat! Haha, snacka skämmig tajming!?

Later.

Det var min tur att skina, men solen försvann!




Helgen!

I helgen vatt jag ledig, den sprang förbi som aldrig förr!
I fredags vatt de work, stängning till halv åtta, innan ledig helg, det suger! Meen det blev ändå en spontan utgång med Elin och Lollo =)! Trevlans trevlans banemej! Träffas ju inte så ofta nu för tin, aldelles för sällan! Håller tummen för att Lollo ska flytta in till Jönköping, snaart!!




Lördagen så blev det en svänga på stan och a6! Jag inhandlade mej inget nytt, kors i taket!!
På kvällen vatt jag en bito seg, så det blev bara lugnt, jag bjöd på tacco ala Linda =)! Det uppskattades minsann!
Somnade sen till tvn, ovanglit?! Tråkigt men ack så behövligt!

Söndagen blev det a6 igen, eller ja, macdonalds och IKEA! Jag måste ju börja köpa grejjer till min lya snart, så jag får ordning påt, men de är frågan hur man ska ha det, och vad man ska ha?!
Men köpte mej iallafall två ljus och två handdukar så jag hade nått att sätta upp sålänge, haha!
Och Ludde fårskinn Till lilla Timba min underbaring, han tycker den är minst lika gosig som jag !

NEW SHOES!

Ååh har hittat ett par till underbaringar som ja vill HA HA HA!! Dom skulle passa fingemang ihop med mina andra två sådana par, men givetvis fanns de ike i min storlek :(! Buhuu ! Men håll tummen för att de kommer in igen ;


Grymt snygga!
Skin ala Mokka!


TOP MODEL!

Hej mina vänner!

Nu har jag dator igen, iallafall i en eller två dagar till =)! Och håll i hatten vad ja ska uppdatera, så jag håller er vid liv lite! Dagen lång har bestått av jobb jobb jobb, och gisses va lite folk de vatt idag! Såå skönt, för en gångs skull! Men ändå spran tiden på som aldrig förr!

Just nu sitter jag och myser i soffan med Timba min lilla plutt, vi kollar på top model och äter fetaost sallad, alldeles ypperlit passande! Medans min man städar helt vilt här hemma :)! De är så de ska va! höhö! Men undra om han måste låta så mycket när han damsuger?! Hallå, vi kollar faktiskt på tv här! haha!

Igååår vatt mina ladies här på mys! Lagade grymt god mat, marinerad fläsk file med hasselbaks potatis!
Yuammiiii!!

Nu ska ja kika klart här!

Later.

HAPPY NEW YEAR Moterfuckers!!

Hej allihopppa!!

Gott nytt år på er everybody, hoppas ni hade en tipp topp Nyår! Det hade jag minssan, vi va lite här och var! Först Torpa sen Öxnehaga och sedan firade vi in det nya året på Österängen, jao! Galejj gallej!

Vatt år och dar sen jag uppdaterade här, eller nej nu tog jag i! 3 veckor och 6 dagar sedan! Så går det när man inte äger någon dator, håll i hatten att ja klarat mej utan dator ända från i oktober! En ny måste inför skaffas snarast möjligen! Så jag kan giva er en massa uppdatering! Erkänn att ni saknat mej!?

Putsan, då är det nytt år och nya möjligheter?! Nytt år iallafallen och detta året ska bli så jäkla bra!! Inte en endaste liten tår ska fällas! Mer än lycklighets tårar, det är okej! wihooo !

Annars så jobbar jag på som vanligt och blir snart lägenhets ägare Bra bra start på de nya året! Så håller på å fixar o funderar lite på vad som ska inhandlas å så där! Frågan är om man vågar ha en inflyttningsfest?! De slutade ju inte så bra sist jag hade kalas kalas?! Eller ?!


Ni får lyssna på denna godingen tills vi hörs igengen!