AIK!! schalalala !

Saknar ni mej mina vännoor ?! Dåligt dåligt med update nunu ! Men skyller på att jag inte äger någon dator för tillfällit! Varit datoor lös i himmlans massa veckor nu känns de som, men jag har vant mej :)! Hoppas inte ni har vant er utan mej dock !

Sitter och snyltar på mammas dator just nu, betalat lite räkningar å sudäringa! Skönt att ha de gjort !
Sjuuukt galet trött är jag också, fy katten! Inte många timmars sömn inatt, cirkus två! ynka två... men de finns ju annat mer värdefullt i livet än att sova, man kan inte sova bort sitt liv!

Igår så rullade bilen iväg mot Halmstad för att gå på AIK - Halmstad med Rickard, Erik, Micke och Alex (& lilla jag då förståss) gaaaalet sikket röjj de vatt, Aiks klack är sicka tokar! Och givetvis hejjade vi på dom, HEJJA GNAGET! Ja kan nog alla AIKs ramsor vid dehär laget! Spännande match vilket fall, och AIK vann, tjohooo ! Efter matchen åkte vi vidare mot göteborg och spenderade några timmar där ala casino! Sedan efter det så rullade vi hem mitt i natten sakta men säkert! Sen vatt de bara att gå upp igen vid sx för att bege sej till work! Håll i hatten! Inte konstigt att ja är trött! Men de vatt de värt!

Imon är det återigen jobb likaså Torsdag !
 På fredag vankas de flytt, tjohooo !

Cya!

Dator kaputt !

Dååligt med update det senaste, men min dator har steeen dött !! Buuhhuuu ! Jävla teknik prylar ! Det jag bekymmrar mej mest över är alla MINA BILDER, maa gaad ! Jaaag vill ha ha ha dom !! åååh alla tusentals pictures :(, det suger ! Dator är ju bara att köpa en ny, så de är inga större dimmooor ! Men hallåå, mina kort ! gaah ! Har lånat C:s dator idag, wehooo. Så nu äntligen kunde jag surfa runt en bito på internet!
Herreminkööörs vad händelser de vatt på faceboook, närmare 100 stycken. Tjoohooo ! En massvis gratulationer! Och det tackas jag och bockar för !

Dagen idag har jag varit ledig, umgåts med Micki och Lisa, vi har lunchat och fikat hos Damir & Emma! jag gillar verklgien deras ställe! Blev en sopp lunch, där man får kombinera sin egen soppa! Hur bra som helst ju! värsta ideen! Sedan en liten (stor) kladd kake bit, mumms!

Nu inväntar jag Angelica och Maria, det vankas tacco kväll hos mej ikväll, mega mys! Sedan droppar Lisa och Alex in också ! underbara vänner !!

De senaste har jag hunnit med en massa, eller ja..
Hade ju födelsedags fest, som började toppen och slutade mindre bra, kaoskaos! Men återhämtat mej ifrån det nu!
Jobbat, även fått nytt schema, och numera är jag endel ansvarig! wohooo !
Hundkurs, där vi gjort allmän lydnads test på Timba, de gick galaant! Min lilla plutt!
Varit i göteborg, en hel shopping dag med mamma, mys !
Inhandlat världens goaste vinterjackaa !
Umgåts med vännoor, lekt i lekpark osv...

Tänkte bjussa på lite bilder, de va ju ett bra tagsen nu..Eller ni får nöjja er med denna såläänge, för nu kommer dom !!Fridayday!

Igååår efter work åkte jag direkten tll banken ! Hann med en redigt pinsam upplevelse innan ja kom så lååångt! Meen de vatt en bito skämmit så de behöver vi ike ta här ! Meeeen pengar blev det minsann, 1200, katchiiing! Direkten efter det åkta jag och malgot hem tll mej ! Angelica jonade oss också! Trevlans trevlans! Underbara vänner!

Idag har jag vatt ledig, spenderat dagen en bit på stan med Malgot, lite lunch o sådär! Nu ikväll har jag bara städat, trevligt fredagskväll, haha! Meen de är för födelsedags galejjet mon :D, då jäklar! Hurra hurra hurra!

Nu ska ja spana en sväng på Idol!

Cyaa. Hörs imoon!


Gammal goding lååt !

Ååååh sikken gammaaal gooodng!!