29 januari

Sitter här och kollar på DEA nu, och jag kom precis på att dea hade kanske varit ett fint namn på ett kids, om man nu får det någongång i livet. haha ! Eller på nästa vovve, om de blir någon sådan? Iallafall, annars har de gått finemang på work idag, fick skjuss hem på pakethållaren till Cigarren av mackan, fasen va gött de är att cykla egentligen, iallafall när man slipper trampa, haha ! Fast de gjorde ganska ont i röven och kramp i benen, men annars så ! Cykel på minner mycket om min och saras kids ungdom, där kunde vad som helst hända om vi hade en cykel till hand, cykla runt runt runt en vattenpöl, tillslut så rammlar jag rätt i pölen, haha. Eller så kan man göra som Sara, cyklar ner för hennes branta backe, och vips så fölg/voltade sara över ett staket, ganska högt sådant och där låg hon pladask på tomten med cyklen på sig, Tacka vettja den där JC väskan som fanns då med korrborre band över brösten, som skyddade hennes lilla rygg ! Ett annat alternativ är annars, när jag sladdade från en brant backe, den va brant när jag va liten iallafall nu är de mer en liten liten nedförsbacke. Och jag sladdade på grus, rammlade givetvis och blodade som sjutton från hakan, mitt gula band vart mer rött en gult. Istället för att vända hem till Therese som bodde typ hundra meter bort, så traskade vi ända hem till mig, egenom hela "den ena sidan, den bättre sidan" av taberg. Sen fick ja åka in och sy =) ! Konstig att de flesta faktiskt har ett ärr på hakan, är de inte så?

Efter work så mötte ja upp Elin på torpa, vi gick hem till mammi och hämtade timba, där hon hade lite folk hos sig som partajade, en salig blandning, min kära mamma på cirkus 40 plus med några ungdommar,. haha, galet ! Tur att de va jobbar kompisar, då äe de faktikst okej ! haha. Imon kanske de blir frukost här hos mig, sen blir de lu iallafall lunch och en tripp på staden ! Borde nog hinna med att städa lite sen innan pappa kommer hem, kan väl va bra att ta ett varv med dammsugaren iallafall.

Disney kvällen igår va dunder mys ! checkade på lilla ariel ! Har ni någonsin tänkt på att när hon "förvandlas" då hon får ben, då har hon inga byxor på sig,haha och att Ursula den där läskiga typen, att hon säger slyna, får man verklgen säga så till ariel? I en disney film? Nåja, Blev pannkakor till det, med socker, björnbärs sylt och en creme gjorde på frysta hallon, banan, advokado, kessela och matyoghurt, så mixar man bara ihop det med en stavis. Finemang !

Kanske borde köpa mig en sånhär ,hur bra är de inte att ha en sån till hands?

28 januari.

Typiskt, nu när jag väl tänkte klicka hem min efterlängtade kamera, så vart ju den givetvis slut. Att jag alltid ska ha sån himmla oflyt? Får försöka dra med Pappa till borås på lördag och köpa den där, om han är sugen på att åka inte så säkert kanske... Vill ju ha den till helgens bravader ! Så jag kan bjussa på lite festliga bilder, de vart ju ett tagsen nu..

Jaja, nu blire disney för hela slanten, lite våfflor till det maybe? Hade varit mumma !

28 januari

Snackade precis med daddy, vart skönt !! Snart kommer han hem, wiiie !! Hoppas att jag får något paket :D ! Återigen en dö lugn dag på jobbet, uppe med tuppen vid sju, funderar på om ja ska vila lite nu, undra om jag hinner det? Ikväll ska jag och Timba iväg på Disney kväll på österängen, dunder mys, plöjja igenom en och annan disney movie ! Ingen av oss har dock några filmer på dvd, så vi får väl hyra. haha ! Känns lite nördigt, men va fasen ! Maria min lilla socker topp vart sugen på utgång idag, men icke sa nicke, hon får allt vänta tills helgen, iallafall för att få kalasa med mig :) ! socker topp !

Tänk positivt Tänk positivt Tänk positivt Tänk positivt !!!!
De orden försöker jag få in i mitt lilla huvvud ! Tänk positivt !!! Yee right, de är ju inte de lättaste precis !


27 januari

Gisses va trötta vi har varit idag, både jag och Timba, vi har luggit och vilat massor ! Nu har vi precis duschat, Timba fick allt duscha efter mig så nu är han fräsch :) ! De är han ioförsej alltid.. Nu håller jag bara tummarna för att mitt kort har kommit, så jag kan äta nått smarrit idag !! Tänkte hämta ut mitt legg idag också, men tiden har visst tickat på med stormsteg.. Ska iallafall upp till sjukhuset om en stund och hälsa på yvonne ! Som har rammlat hemma och brutit både axlen och foten, stakkan :( ! Mammas workmate, men hon är en för härlig människa alltså !! Så tänkte hälsa på henne en sväng, kankse ska hämta ut legget på vägen?

Ananrs har jag verkligen inte gjort någånting på min lediga dag, bara slappat ! Försökt ta ut Timba på en "lång" promenad, inte det lättaste med honom, som inte vill/vågar knappt gå någon annan stans än på trädgården. Så leksak och godis fick hänga med oss ut också, gick väl sudärr ! Tränar honom på att sitta också, snart så sitter det som en smäck :) ! tro ja.. han glömmer typ bort tills nästa dag, men ändå.. min gullis !!

Jag är sjuk sugen på chickimamma, så de får allt mamma köpa till mig sen !

Vart inte dehär lite söta? Skulle passa mig perfekt, en slapp dag !


26 januari

Super lugnt på jobbet idag också, va väl inte redigt på mitt bästa humör, men ändå höll jag masken och givetvis va ja trevlig mot våra kunder :) !! De måste man ! Eller vissa kanske inte förtjänar det, fasktikst ! Ibland finns de skumma typer ! Sitter i soffan och gosar med min ängel här nu, hoppas hoppas mitt bankomat kort kommer imorgon, så jag kan få börja leva lite igen, måste shoppa lite things..Kamera å lite så, nu har jag varit utan de på tok förlänge !! Trist, eller hur ? Och utan bankomat kort på tok förlänge också, det är trist om inte annat, och ganska kruxit att få saker å ting gå ihop, men änsålänge har ja klarat mig !! Jag är så shopping sugen och sååå himmla res sugen !! Utomlands, de ska ja banemej snart, hoppas ja på iallafall... Hoppas på Bali, de hade varit väldigt nice.. Vill till miami också, dit ska ha nångång i mitt liv iallafall om jag så ska vara penisonär när jag åker dit...

På fredag kommer pappa hem, ska blir gott att ha han hemma lite fakitkst, är lite för ensamt hemma nu ! Dock så är han bara hemma elva dagar innan han åker igen, men man brukar tröttna rätt fort, de brukar vara skönt att ha han hemma ett par dagar, haha ! Hämt mat från twin är ett måste någon dag på dehär elva dagarna, man får ju passa på :) !!

Fuck vad de är tungt inom mig, men jag klarar dethär ! nanana !!


hon är glad, alltid lika glad !!


25 Januari

Jag är så lack så lack så lack och helt hopplöst deppig fortfarande... Känns som de kommer hålla i sej ett tag, jevla skit jag som vart på väg upp igen. usch, fasen va ska ja göra? Gå här och vänta på bättre tider? Njae, knappast ! Vilken jävla röv söndag ! Jag och Annie har bara suttit och deppat och käkat max, de var ju ioförsej gott :). Tur jag har dig vännen <3 !! Va helvete varför blev de såhär? Det komemr jag aldrig förstå mig på....

yes yes bye !


25 januari

Galet vad sinnes trött jag äe. ändå sitter jag här jag som tänkte vila direkt när ja kom hem från jobbet, men ikke fördriver min dyrbara tid här istället !! Konstigt att de har varit så lungt på jobbet denna helgen som de ändå har vart, jag som var laddad för massor ! Fast de vart väldigt skönt idag eftersom ja varit tok trött !
Gårdagen va verklgen klackarna i taket igen !! Stressa hem från work, Annie och Ida kommer och lagar mat till oss fläskfile, kroketter och pepparsås medans jag duschar, glassit, sen stog maten på bordet när ja va klar, dessutom så diskar dom efteråt, vad har jag gjort för att förtjäna all denna gullghet? Sen kom flicksen, en super duper trevligt förfest här sen vidare till stan, ollan vart de tänkt från början, men de fick bli karlssons istället, där halva ikeas befolkling också tillbringade sin kväll, super kul ! Massa dans och lite för mycket cider, man kunde nästan tro att vi hade personalfest så pass mycket ikea vart de :) !! Sen va de dags att slira vidare hem vid halv tre tiden, annies lilla syrra sov hos mig, hon är nog världens bästa lillasyster. När ja kom hem från work idag trött som en apa så va ja inte alls taggad på att städa lägenheten efter gårdagens festligheter, men då har ida den gullungen städat !!! Hur sweet är inte det? Super gullit ! Om jag känner mig själv rätt så hade ju de stått några dagar innan jag hade tagit tag i det själv, tyvärr ! haha ! Men nu är det skinande rent igen ! Prima ballerina !

Blev ingen disney kväll i fredags, ja vart bara hemma och tråkade, men ja va sugen på alkohol men stog emot. hurra för mig !!

Nu är jag bara depp depp depp, det är sjukt hur en människa kan betee sig illa, det måste vara något fel i huvvet på denna personen, jag skojjar inte ! Fuck, just nu känns livet ganska värdelöst ! inte bara lite utan ganska mycket faktiskt.. ja vet inte redigt va ja ska ya mig till? Men jag ska fortsätta vara stark, och hålla tillbaks mina känslor, inte visa att ja är lessen, de är jag ganska bra på tydligen ! i´m still strong !!! men helvete också...



23 januari

Home sweet home, hemma efter en lugn dag på jobbet, konstigt eftersom de ändå är löning idag? Eller så har vi bara luggit så jäkla bra till i kallis, jag tror det, eftersom ja gick hem halv fyra istället för fem, de kommer ju svida lite på lönen sen men va sjutton, känner inte för att gå där och tralla när de inte finns något att göra. Så de blev en jätte snabbis på a6 och köpa de nödvändigaste sen till solarieöarna en sväng. snart klarar jag mig inte längre ütan ett bankomatkort, det börja sila lite på kontanterna nu, men hoppas ja överlever helgen.. Inte nog med deså slutate mitt period kort helt plösligt fungera nu, himmla oflyt hela tiden, är det inte de ena så är de det andra, de funkade ju på vägen hem ifrån jobbet, kan de verkligen bli avmangnitiserat så snabbt? Givetvis har jag inte kvitto kvar :( ! Lucky me !

Undra om jag ska klicka hem dehär rosa gardinerna? De hade väl varit ljuvligt, Pappa hade nog fått en liten chock, han skulle nog tycka att de va lite too mutch kankse? Fast de kankse deär...?



Ikväll hade jag bara tänkt att vara hemma, lite alone time, städa och fixa lite fast hur kul är de på en fredag? Så de kanske lutar åt disney kväll istället, vi får se..

Hejsåålänge ! Nu ska jag gosa vidare med min lilla skrutt !



22 januari

TjoochTjim =) !! Jag lever, tro det eller ej, men heey Linda is back on track !!
Har varit lite fuffels de senaste, jag har styrt upp mitt liv lite grann, och fixat dedär små små sakerna som är otroligt viktiga i livet för att de ska fungera som de ska ! Och jag är en god bit på vägen, Fick tillbaks min dator idag, yeees, varit utan den nästan två veckor, eller en och en halv iallafall, gisses hur har jag överlevt? Ja de kan man ju undra, jag har varit lite rastlös då och då, men de va nog behövligt !

Tänkte berätta lite om vad som har hänt de senaste, men hmm ja kommer fakitkst inte ihåg vad jag har pysslat med redigt, och orkar inte tänka tillbaks just nu, så de tar vi en annan dag maybe !!
En sak som jag kommer ihåg här och nu, är att vi tagit farväl till våran Jojjo, som lämmnat Jönet och oss för Uppsala och rika överläkare.. Din lyxost. Jag vill också leva student liv, kan man inte få göra de utan att plugga? Eftersom plugga inte redigt är min grej.. Måste måste måste åka och hälsa på henne snart lilla skruttan !! Hur ska de gå på work nu? Lovar att hålla dig uppdaterad om vad som händer och sker här hemma vännen !

Friday imon, jobbjobbjobb ända tills måndag. Hörs mer imon, måste fixa trixa lite musik nu eftersom de mesta vart borta nu när ja fick tillbaks den, dumma mig, de gjorde en backup till mig, men tydligen bara på "mina dokument" mappen, och klantig som jag är så hade ja ju givitvis alla mina låtar i en mapp på skrivbordet...jevla jevla..

me and my all !

13 januari..

Kankse dags att skriva lite om min tokiga kalas helg? Jag som va så nöjd sist jag skrev att jag bara skulle vara hemma på fredagskvällen, de va inte länge de varade? Till tio tiden kankse, sen begav jag, maria och Jocke oss till Tommy på österängen på lite homeparty, de va massa trevlans :) ! Ingen tidsuppfatting som jag har så har jag inte en aning om när vi åkte hem där ifrån, men det blev iallafall efterfest hos maria, igen ! Och ni vet ju vad som händer där, att klockan tickar på snabbare än vanligt, haha ! Så vid cirkus tio i fem kom jag hem, och jag skulle upp för work vid halv sex, ynkla 40 minuter skulle jag få sova, men de blev längre än så tyvärr.. Jobbet fick ringa och väcka mig vid åtta, gisses vilken panik jag fick dååe, upp helt yr vaken stressa ut till taxin som fick köra mig till jobbet, man ska väl sätta lite lyx på vardagen eller vad är de folk säger? Så jag var faktiskt där uppe tio över åtta, bra jobbat för en sån som mig ! Jevla jevla man får verkligen inte försova sig typ när man börjar sju, nästa börjar inte förens vid åtta och de är på morgonen man måste speeda i 110, men vi hann jag och kläär, klart vi gjorde.. Vart hyffsat lungt på jobbet sen, och jag var segare än vanligt. Hem för att duscha fixa sig vila i tjugo minuter sen åka till Lisa innan vi åkte vidare för att käka på twin, super god mat verkligen och mega bra sälle, åkte på mellan fest till Lisa innan de var dags för ollan, klackarna i takert även denna kväll på olearys !! Tur att jag var ledig på söndan, så jag fick lite av min skönhets sömn iallafall. Och igår hade jag något att garva åt helaste dagen, fick ett mess av klara på morgonen " haha jevla jevla jag lyckades idag, rasm fick ringa och väcka mig också"! haha, hur stora är oddsen att båda försover sig samma helg när det aldrig händer annars?, haha. Tur vi har lite äldre män som kan ta hand om oss ungdommar som är ute och svirar in på små timmarna !

Hepp, nu orkar jag inte skriva mer idag, klockan är aldelles för mycket för såmthär..


Bild från marias happybirthday firande, happy birthdag sweet twentyone...
Vi är lite bättre än alla andra, inte sant?


Nathalie hade lagt upp massa nya smarriga lama kort på face :D, haha.

Bye


9 januari

Friday today, tjohooo ! Och gissa vad jag göra ? Jag är faktiskt bara hemma, känns ganska gott och behövligt faktiskt ! Ska väl unna mig själv lite chips ikväll, som om jag inte alltid gör det? haha jo, men de ska de snart bli ändring på, tänkte jag ! vill man vara fin får man lida pin helt enkelt, dumt ordspåk ! Bättre att unna sig gottigheter så länge man lever? Inte sant? Får väl se om jag lyckas bli sugen på fest ikväll, isåfall bär det av mot österängen !! Kalas för fulla muggar ! Men tror det får bli att jag och mina cider stannar hemma i min soffa ikväll istället ! Korkade precis upp första nu, man måste ju ha något drick bart till chipsen, och alkohol är inprincip de ända jag har av den varan just nu ! Hade en sleep over på torpa igår, de va gottit, badkar å allt, så gissa vad jag gjorde de första jag gjorde, givitvis tog jag mej ett varmt bad, dedär har jag saknat, och vad korkades upp till det? Det beslutet får ni gissa er till själva ! himmla smarrit dedär med cider, riktigt kärring dricka...

Upp med tuppen imon för work, funderar på att fixa kalas musik, så jag kan stå där vid sju och invänta kvällen? Då blir de käk på Twin med en liten del av my work ladies, plus Rickard. haha ! himmla mys, efter det blir de väl lite som hör till sisådär !

På söndag ska jag kolla på lägenheeeeeet :D ! Wohooooo !! In the big City !!

Pretty little thing..


7 januari

Jevla jevla, va så himmla duktigt och tog tag i dedär med passfoto, 180 jävla spänn för ett fult kort. haha ! Blev inte bra alls, men va fasen, de duger väl till att iallafall få köpa på systemet med täntke jag, skulle sen gå till banken för att fixa legget, men neeeeej !! De fick jag givetvis inte eftersom jag inte hade en giltlig Id handling, var i helvete !! Det är ju just darför jag vill ha ett nytt sa jag, men de hjälptes inte ! Fuck vad jag stör mig de är ju fortfarande jag på bilden och jag som kommer och lämnar in en bild på mig !! Jevla skit också, så får väl ta tag i det en annan dag, huurrmf hur jag nu ska lyckas med dehär? Iallafall, lunchen vart dö god, lasange, mumms ! Lite girly talk sen skulle maria jobba, så då blev det en kaffe/läsk på sub ! Längesen jag var där och "hängde" känns de som, de hände ofta förr ! Inget fotoalbum fick hänga med hem heller, den modellen ja vill ha hade typ utgått eller nått, fy bubblan ! Ska folk ge igen nu bara för jag hade sån himmla tur med att jag fann mitt guldkorn till nyår? Men fick iallafall med mej en ljuvlig Linda tröjja hem !

Snart kommer Annie med food till mig iallafall =), de sitter aldrig fel !! Blir bara lugnan ikväll, tv, food och något gott till kaffet kanske? Skämt å sido !

Snart helg igen, jisess va veckorna går snabbt, och jag blandar ihopp dagarna som aldrig förr ! Imon ska ja till djursjukhuset, baau ja våågar inte !!


big NONO !!




7 Januari

Som sagt den som lever får se, och det blev inte lungt i måndas, började med förfest hemma hos maria vid sju tiden, de vart vi vanliga, mina darlingar :) ! Sen gick vi vidare till Olle, en snabb visit på centrum också, men där är inget ställen man gärna vill slå klackarna i taket, olearys däremot hejj och håå, klackarna i taket hela kvällen, en roligt kväll faktikst, kankse beror på att de va dö längesen ja va ute på krogen, och träffade folk.. Blev ingen efterfest, faktiskt, hurra för mej, så de blev en hyffsad tidig hemgång vid halv tre, eftersom ja jobbade dan efter också.. Var taggat för värsta mycket på jobbet igår, men så va de tok lugnt bara för de :( ! Surt sa räven !!
Igår blev det max mat med Lisa och Mackan, jisses vilken tid dom tar på sig där, vi väntade typ trettio minuter på ett jäkla max mål, hallååå inget ikea people där inte, sen så själv klart att pommesen va minus 13 grader när vi fick dom, uss nästa gång blir de max vid mig minsann hoppas att de får plus i kanten ! Blev också nån grogg till maten igår, sen hyrde vi film och ja somnade, haha så bra sällskap är jag i sånna sammanhang, men galet va ja va trött !

Ska snart iväg och fika med Alex oxh maryy ! Så måste väl hoppa in i duchen nu snart, tänkte nämligen få lite saker gjorde en dag som denna, när jag äntligen är ledig !! Ringde till djursjukhuset imorses, och YES äntligen fick jag en tid, så nu kan ja stryka det på min "to do list" nu idag återstår det bara, ta pass foto, fixa ett legg, köpa ett fotoalbumm så jag har något att pyssla med och åka till systemet !

Bäst jag skyndar på va?


5 januari

gaaah, galet vad trött jag är, men snart är de dags att bege sig till woork ! Inte taggad alls just för tillfället, hade varit så himmla skönt att sleepa, men de får jag ju göra på onsdag, för hoppningsvis ! Svin kallt är de verklgien ute också, måste nog rota fram ett par vantar, så har jag min kalla skinn jacka, brrrr ! och min gose halsduk är på vift sen helgen..

Är lite inställd på att de blir lungt ikväll faktiskt, kroppen måste ju få vila, och ja likaså ;),
men den som lever får se !

Måste skynda fynada nu.


me and darliiing.


4 januari

Vad mummlade jag om i förra inlägget? Jag typ har glömt lite ord här och var, och fest hos vanessa på gräshagen? På cigarren menar jag ju sååklart :) ! iallafall, ni förstår nog. Jag har börjat bli helt borta och nog tappat de sista lilla minnet jag har, jag måste verkligen fundera när ja ska tänka efter, typ vad ja gjorde i fredas, vad är de för dag idag å sånt chabb..

I fredags vart de mys kväll hemma hos mig, lagade en dö god middag, Jag, Annie, Lisafisa och Lena, blev givetvis några goda groggar på det, som lisa är kung på att blanda ! Var visst planerat att ja skulle på dubbeldejt på fredagen egentligen fick ja reda på på kvällen, haha. Blev inget av de eftersom ja redan hade lite stuff att göra. På lördagen blev de först en lunch på george med Elin, Hanna och Karin som vart här ifrån ulrichehamn, trevligt trevligt. Sen vart de dags för party hos Elin på torpa, vi skippade dedär med maten, så de blev bara en himma massa dricka och snacks, de är ju inte heller fel. Saknar alla våra kalas i den lägenheten, på tok för sällan nu förtiden. Blev ingen utgång, tror de eller ej. haha, Andra halvan gick ut, men vi resten tog taxi hem till mig för att hämta timba, och sen foor vi hem till Maria och fortsatte vårat drickande där, Jag, mary, Timba, Krille och Jocke, Käkade lite mnacdonalds med, sen slirade alexandra förbi efter krogstängingen, och ja somnade vid sju tiden hemma i min säng i morse, sov tre ynkla timmar inatt eftersom ja skulle upp och jobba idag, förstår ni att jag är ap trött nu ? Oja !

Nepp, en moovie som börjar på tv nu, upp med yuppen imon också, hur sjutton ska jag orka den?
Blir kankse hålla i hatten på kvällen, om ja orkar, i dont know jet !!

Kisses.

2 januarii

Hej då med 2008 och hej hej 2009 !! Dehäre året ska bli ett tipp topp år !!
Min nyårsafton va hur bra som helst, dock inga minnen i bilder, tråkit såndär utan pictures, de äe ju lite min grej lixom. Men iallafall blev förfest hos Maria, jag hon och alexandra lagade mys middag och drack vid fyra tiden, slirade sen vidare till en fest på torpa vid ni halv tio tiden kanske? Jag hade ingen tidsuppfattning denna kväll kan ja säga redan nu. Och världen är verkligen liten, för där festen hölls de va Tinas gammla fina våning vid Vip ungefär, lovelii place, blev väl inte så långvarit där tror jag jag inte iallafall? Jocke kom och hämtade oss så åkte vi till Maria igen, firade tolvslaget där, medans andra folket skyndade iväg kvart i tolv, men vi skulle inte hinna kännde vi, så de blev ett ganksa lungt tolvslag, Jag, Maria, Alexandra, Jocke och Kristijan, trevlans trevlans. Åkte sen vidare till vanessa på gräshagen på fest, inte en aning om hur länge vi vart där innan vi traskade hem till Maria ännu en gång !! haha, känns som massa folk kom och gick, sen kollade ja på klockan å de vart den redan sex på morgonen visst, de hade ja inte den blekaste om, så vid halv sju någon gång va de faktiskt dags för hemfärd ! Galet va tiden alltid går snabbt i den där lägenhetet. Tack alla för ett tipp toppp nyår !! Just min nya mobil gick sönder också, cirkus max en månad gammal ! Att jag alltid lyckas, äe de inte de ena så äe de de andra. men men shit happends, som pappa skulle säga, inte sagt något till han än dock, han kan ju börja tro att ja är slarvig, haha ! Men de är ju bara nyår en gång om året.

Ikväll blir det lugnt, laga käk med Annie och Lena, äe sugen på lite vin till det också, men ja ska inte.. Fast jag är sugen alla redan de är lite tragiskt, en å annan droppe kan väl inte vara hälsofarligt? Imon däremot blir de ¨hålla i hatten igen, då började de vid fem tiden, laga mat och en himmla massa vin med mina braiga vännor ! Kommit på en sak, de vart mega längesen ja va ute på krgoen känns de som? Kanske ska satsa på de imorgon? Fast ja gillar hemmafester :), som back in the days, de är fint alltså !


Skulle till vetrinären idag med Timba lilla, har gått å varit nervös för det mega länge, om ja kommer svimma eller inte, är välrdigt svag för när de handlar om djur, men så va hon sjuk,jevla jevla får dom verkligen va sjuka? Tänk så hade de varit super duper viktigt? Fast de är de ju typ ändå, nu kommer de ju bli nån vecka senare.

I´m so lucky lucky, i´m so loveli loveli !!