31 Juli

Jag orkar inte göra nånting, känner bara en ända stor tomhet och en enorm enorm saknad !! Jag orkar verkligen inte, alla tror att det är så himmla enkelt ! Men det är det inte, inte för mig iallafall ! Jag kan inte förstå att det är över, ställer mig frågan varför varför varför hela tiden ! En fråga som jag aldrig kommer få något riktigt svar på !
Jag vill vara med dig och hålla dig nära, trodde verkligen att vi två va kära !?

Jag älskar dig ♥ !

   
  
  


augusti, september, oktober, november, december, januari, februari, mars,
april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december, januari,
februari, mars, april, maj, juni, 30 juli


Hej då bloggen, vi hörs när vi hörs !

Dags att knäcka bankomatkortet =/ ! Jag vill INTE !

Fuck helvetes jävla skit också !

30/31 Juli

Jobbat hela dagen idag, till stängning ! Gått hyffsat bra ändå trots hur dåligt jag mår, För det jag fick reda på i morses !
Men men, kvällen har jag spenderat på Twin ! Himmla bra ! Bara det att jag börjar bli lite orolig för mig själv, mån, tis ons?! Och det är bara onsdag, Det är inte okej ! Men ja vet inte, ja pallar helt enkelt inte och då blir det lätt så ! Jag orkar inte tänka på det som har hänt då blir jag bara lessen, men samtidgt kan jag verklign inte låta bli att tänka på det !! Jag hatar sånthär.

Men ja ska ta tag i mitt liv nu, hoppas det blir så som mina tankar lutar åt just nu ! nytt ! allting nytt  !! ingenting samma !
Frågan är om man vågar? Vågar jag? Lämna allt jag har? Fast iofs, vad har jag här? inte ett jäkla skit längre, jag har inget/ingen att stanna för längre ! Men jag kommer inte våga göra ett sånt stor steg, som ja funderar på ! Då kommer jag lixom ha nobody, ingen ! Ingen alls, jag vågar inte, jag är för feg ! Men samtidigt orka går här hemma och se dig med någon annan? Nej Nej Nej det skulle jag alrdig palla, darför bättre att jag drar härifrån ! Långt långt bort ! Jag funderar fortfarande ! Har ju en lägenhet som är Såååååå himmla lätt tillgänglig där om ja slår till, så varför inte? Men frågan är vågar jag? Jag kommer inte våga, jävla skit ! Men jag måste försöka gå vidare !

Jag torkar bort en tår fast fler kommer rinna
jag sluter mina ögon glider fram genom dimma
försöker vara stark i stunder av smärta
hålla mig på fast mark och lätta mitt hjärta
men smärtan vägrar dämpa så jag fortsätter kämpa
försöker vara glad och fortsätter skämta.
men ingenting kan någonsin bli som förut
tar en tyst minut innan tiden tar slut
jag hatar det du gjort men jag älskar dej ju så
allt gick aldelles för fort, men jag måste förstå.
mitt hjärta börjar banka, hjärnan fylls med tankar, jag har svårt att fatta !

Jag saknar dig så mycket, vi ses i nangiala !

Dags för det som verkligen inte är likt mig, inte  nånstans !



Vi hörs !

28 juli - igen

Hemmkommen ifrån grillningen hos farmor och farfar för nån timme sen. Och nu är det dags att kila vidare igen, Till Piren med Annie för några kalla och girl talk ! Super mys, man måste ju ta vara på de lediga dagarna (dagen), när man inte ha semester längre. Trist egentligen, ja VILL ha semester !!
Imorgon ska jag banemej ta vara på min lediga dag. "hur ska man vara i Vara?" . Men det kommer jag vääl förmodligen inte göra ändå, behöver egentligen sova ut ordentiligt. !

Nödvändigt inlägg? Nej för nu måte ja Måste ja kila. !



Vi Hörs !


28 Juli

Ooooh vad varmt det är, jag dör, frescht? Nej inte så va. Hade jeans på mig idag också, jisses. Men det va faktiskt lite monligt i morses när jag åkte till jobbet, vissa är ju uppe med tuppen medans andra sussar bort hela dan ! så att säga ! Ledig i mon så himmla gott, sen är det sex arbetsdagar igen till nästa lediga dag ! pust. men det kommer rulla in på kontot sen, bra bra !... Blivit lite väl mycket Berra på jobbet idag, berra berra berra ! Det slår lixom aldrig fel.

Roligast idag, på jobbet, Micki lägger upp äppelkaka med vaniljsås.
Micki - Men kan vi inte ha någon rolig frukt på äppelkakan ?
Jag - tveksamt svarar med ett njeee?
Micki -  säger glatt EN ÄPPEL SKIVA, JAAA de kan vi ha, för de är ju äppelkaka !
Jag - Men de kommer ju bli brunt! haha
Micki - Säger helt seriöst, men om vi tar ett grönt äpple då?
Hahahahaha jag börjar asgarva, sen fattar hon och börjar asgarva lika mycket !!
Micki sen - hahaha jag gjorde en Linda !
Så blåst är jag väl änna inte? No No No ! Smartast i stan !

Ska straxilestrax till farmor och farfar och grilla, eller vid sex, trevlans och himmla gott ! Besöka byggden norrahammar ett slag ! Imorgon blir det lunch med min blivande granne, som flyttat in väg i väg med mig den 15 augusti :) ! Det kommer bli kalas, stora kalas !

Sett min bebismage föressten?



Vad tycks?
HAHA

27 Juni

Blev bara lungt igår, men kunde man somna tidigt för det? Nej verkligen inte, man är nästan lika pigg ovavsett vad man gör kvällen innan man jobbar, eller okej nu ljög jag lite kankse, det beror på om det inte blir för mycket av A:en förståss. En bitter tant på apoteket idag när jag skulle köpa ansiktsrengöring, (där jag brukar köpa har ju sommarstängt, bajs !) . Men jag skippade apoteket också faktikst, hon va så himmla sur. Får väl hoppas på en snällare dam imorgon ! Det är inte mitt kort det är fel på, det är deras kortläsare !! Så de så !

Käkat på Piren idag också  det glassiga vädret., black & white med rödvinssås och klyftpotatis. Jag gillar det !
Jobb imorgon, sen äntligen ledig en dag. Prima skinka Berra !




Vi hörs !

26 Juli

Dålig uppdatering, i know !

Men jag har faktiskt latat mig på lanet i tre dagar, Tis, ons och Torsdag. Hemma i ölsremma ! Himmla skönt med lite lantluft och bara vara ! Jätte trevligt litet besök där hos den knasiga familjen Johansson :) ! Höhö ! Tratten och finkel blandannat. Blev också ett besök på lager och pastasallad, mumms ! Sen vart det jobb hela fredagen, stängning så slutade halv åtta, då vart de bara att pallra sig hem och sätta på sig party dressen, för sen skulle man spela hemlig gäst :) ! Firade Alexandra igår som fyllt 22, hemma hos Malgot. Trevligt Trevligt, blev även lite skumpa på det. Festligt !
Annars jobb hela helgen, ikväll blir det sååå lugnt, tror jag? Ja absolut ja orkar nog inte ut och slira börjar ju trots allt sju i morgon, fast sen är det dock tråkigt att sitta hemma själv och glo, men det kan väl vara behövligt ibland.

Just det ! Vet ni vem som va och handlade mat av mig i går? Pappan i TELIA reklamen, hahaha ! Så himmla rolgit. Han är verkligen exakt så som han är på reklamerna! Lite halvseg och allmänt borta ! haha ! Tycker dom reklamerna är för roliga !

Hoppas mina klänningar kommer snart :), vilka skönheter ! Hoppas jag.


Jag och Söt.

20 juli

Nu åkte precis min nybliva granne hem, varit här å kollat på film å så :) ! Pizza och läsk till det också. Och igår lirade vi lite bowling, jag förlorade dock i slutändan :(, jädrans också ! Sen blev det lite andra bullar med lite annat folk på kvällen ! Mycket bra, mycket bra !

Nu är det väl dags för sängen ! Sova är underbart ! Om inte, så säg.?

Vi hörs !





18 juli

Kan verkligen inte bestämma mig för vad ja ska göra ikväll, jag har ju försökt med nr. 1, men de dög tydligen inte så det lägger ja ner nu ! Då är frågan, vara hemma eller utgång? Vet inte alls va ja känner för, himmla skönt att bara va hemma och slappa och vakna upp prima skinka alltså !! Det där med måtta finns ju lixom inte i min värld längre. Fast sen är det ju inte mega kul att sitta o häcka själv hemma? Iosf blir det god mat om nån timme, potatisgratäng och fläskfile med en yummi sås till, mumms. Det får ju inte missas lixom ! Hemmagjord mat för en gång skull !

En bild ifrån gränna iallafall medans ja bestämmer moi :


Arla COW unt jag! 


18 juli

Jag fattar inte hur en människa medvetet kan skita i att svara/höra av sej, så att den som hör av sig/försöker få tag på den blir så orolig att den äns inte kan sova? I två dagar, klart man blir orolig när man brukar höras varje dag annars ! Eller onsdag, torsdag och fredag blir det väl nu då. Försökt på sms, ringt mobilen, ringt hem, inget svar ! Du har inte heller varit inne på msn dehär dagarna. Klart man börjar bli orolig ! Har fortfarande inte fått nått svar, inatt låg jag bara och väntade på att de skulle bli morron så jag kunde ringa (igen). Men inte. Jag förstår inte. Om de är så att den personen inte vill att man ska höra av sej, då kan den väl åtminstone säga det? Så man vet att allt är bra iallafall. Ska man lixom bara försöka skita i det? men tänk så har nått verkligen hänt? Det har det säkert inte, fast isåfall är det sjukt, att personen i fråga vill att ja ska bli orolig?

Jaja, får väl hoppas på ett litet jävla sms idag ! Pffft inte äns de kan man få !

Nu ska ja iallafall göra stan med morsan, käka lite och så. smaskens !

17 Juli

Herregud, nu börjar jag bli lite skraj, inte Lisebergs bästa tid kankse? Inte för dehär som hänt nu är så farligt, men det står iallafall i aftonbladet. Lisebergs tornet stannade plösligt och folket har varit fast i mer än 1 timma, haha. Jisses, ja säger du det ! Tänk så hade den också tippat rätt ner och slått i marken? Vad gör lisebergs kaninen egentligen ?



Filmen är lämnad och fanta är inköpt ! YES ! Har också ätit färska svenska jordgubbar som Theo och farmor har plockat idag i hennes land. mumma ! Tänkte bjussa på lite bilder, men har inte lagt in dom från gränna ännu kom ja på nu, så ni får nöjja er med en ifrån Gbg.
 

rougevippan och jag.

17 Juli

Det går bra nu !

Gränna igår va uber mysigt, verkligen en heldag, inte hunnit suga på någon polkagris än dock, inte så sugen ! Man tröttnar så snabbt och jag har fem stycken, maa gaaad ! Kommer räcka i evigheters evigheter ! Trots det godis/chips/mat/dricka monstret jag är ! Efter besöket i gränna masade jag mig hem till Elin sedan vidare till Malgot. Blev sen utgång på det, till Twin för våran del, där klara och gänget va ! Mycket trevligt och full smockat med folk ! Eftersom vädret har den PMS de har så trängdes alla runt inne. Taxi hem för min del later.

Har bara segat värsta idag, va väl lite planer för fika med Elin och Malgot senare, fast Elin ska hem hem till landet och glassa ! Fy fasiken va skönt, att bara vara, bland massa grönt !

Jag är enormt törstig, och så måste ja läma tillbaks filmen som ja hyrde för nån dag sen, i förrgår typ. Jevlans att man antingen har annat för sig så man inte hinner eller att man är på tok för lat för att pallra sig bort ända till VIP ! Ringde brossan precis, så han kommer å skjussar bort mig sen :) ! Thank gaad ! Fast de är klart, hans bil blev ju färdig nu idag, stylad och klar, besiktad och klar ! Så klart han skjussar mig lixom, det gör han gärna !

Nåjja jag vill ha fanta, på burk helst. någon?

missmissmiss.

16 juli

Om en timme cirkus blir det en liten utflyckt till gränna med Annie, shit va trevligt alltså ! Bara sitta och glassa lite, käka något gott, en glass åker säkert ner också, köpa lite polkagrisar och spela minigolf ! Jaa, allt som finns att göra i gränna inprincip. Super duper trevligt ! Ikväll ska malgot få hem finbesök, av mig ! Ska hem till henne en svänga ikväll efter hennes work, den lilla sparven ! Mycket brao ! Blir en tripp till Elin innan dess också :) !



Måste kila.

missmissmiss.


15 juli

Man kankse kan säga att jag har haft lite tur? Iallafall om man ser på det stora hela. En kasusell på liseberg kraschade idag, vi åkte den i lördas ! Hemskt hemskt hemskt ! Det kunde lika väl hänt då? Blev helt rädd när jag läste att en karusell hade gått sönder, tänk va hemsk. Det kan säkert hända alla karuseller, tänk så sitter man där i uppsvinget och något går fel? My gooood ! Jag får lite smått panik när man tänker på sånt ! MAn har ju tankarna i huvvet ibland när man åker, men man trr aldrig att det händer ! Men se där, vad fel man kan ha ! Plus att det varit ett stort jordskalv på Rhodos idag, shit där va ja också nyss, de kunde lika väl hänt då? Jag börjar bli rädd, snart kommer jag säkert råka ut för något hemskt !



Barnvakten gick iallafall jätte bra idag, han är den sötste ungen som finns. Lekte massor i lekparken, gick och köpte fika, hade picknick på gårn o lite så !

Nu ska ja kolla på en movie jag har hyrt och äta chips o läsk, själv . !

14 juli.

Idag har nog varit den slappaste dan på länge, har verkligen inte gjort nånting bara varit för mig själv. Packat upp resväskan ifrån Rhodos (de va på tiden) och städat lite i min gadrob. Sen har jag häckat framför tv:n resten av tiden, rätt skönt ibland, känns som de va längesen, ! Men imon ska jag misann inte sova bort hela dagen, ska först vara barnvakt åt Theo några timmar, får väl roa oss i lekparken kanske om vädret tillåter eller spela nitendo Wii? Sen blir det luncha på stan med Elin och kanske en rulle på kvällen?. Ja tack, lixom !

De va de, nu ska ja kolla på Tv, igen !

Save the world !

14 Juli

Hemma igen, efter en underbar helg i Göteborg med min bästa !! Haft det så himmla bra, började med Liseberg på lördagen, där blir man verkligen som barn på nytt, trodde det skulle vara smockat med gothia cupare eftersom det började idag, men vi kom undan, guv va skönt. Vann en liten tiger som senare på kvällen döptes till Nisse. Kom hem till hotellet (rubinen såklart), och började förfesten. Ner till baren på hotellet för en drink, Sen vidare ut, vi hamnade på Laouge tillslut, super trevligt ställe, dansade loss lite och drack goda drinkar, mojito och rosapantern. Hem o nana när det stängde vid cirkus halv fem.
Men visst är det lite synd att man ska ut och festa, när man väl bor på hotell? Så man inprincip gå miste om den super goda hotell frukosten? Eller tja några meloner åt jag ju förstås. Vidare ut och göra stan på söndagen, va väl inte direkt så shopping sugna först men det ordnade snabbt upp sej när de väl kom till krita. Jag älskar den staden, avenyn, mysiga uteserveringar, utelivet, liseberg, trevlig personal i affärerna, Ja den staden är alldelles lagom för mig !

Världen är liten, vi träffade Patay och hennes Pvän och magen på Liseberg, hur stora är oddsen lixom, plus att de tilochmed bodde på samma hotell som vi ! Hon fyllde år i lördas, så de va väl trevligt att hon fick spendera lite av sin födelsedag med mig detta året också som de två senaste åren, Elin träffade sin kusin (som är här ifrån) på systembolaget i göteborg. Haha jisses.

Riktigt bra helg. Tack o Hej !

Bara en ynkla vecka kvar på min semester ! PUST !

10 juli

Mitt paket damp ner i brevlådan idag :D, snacka om snabb leverans, en dag ! Bara testat lite snabbt nu, men tror det kan blir mycket bra ! Får helt enkelt inviga de snart  !Ska väl kolla lite buss/tåg biljetter oså nu till Götet på lördag ! Liseberg är så jäkla gött alltså ! Kamran ska givetvis med, hoppas jag får med den hem också ! Men de håller vi tummarna för !

Annars inte mycket mer, varit med Elin en svänga idag, givetvis. Tills hon började jobba ! Snart har hon semester också, de ska bli gott !! Dock tar min semester snart slut, så himmla surt alltså ! Vill ha semester hela sommaren ! puuh :/ !


tropical blossom. mumms.

9 juli

Idag har jag inte gjort mycket nytta alltså, varit i affären och köpt kex och äppel mer, det är väl inprincip det ! Fixat lite med datorn och så också, har kommit fram till att jag har nästan 5000 bilder (på denna datorn), och hur länge har jag bott här lixom med denna datorn?. Sen har jag nog massvis hemma hos morsan också, hujedamej vilken super fottare jag är ! Fast det som hade varit mest kul hade vart om verkligen alla foton fanns kvar från back in the days, himmla tråkigt att min dator kraschade några gånger där så allt försvann under dom livliga ljuva åren ! Men men.

Ska strax bege mig bort till torpa. Och en subway macka väntar på mig där, när ja kommer hem till elin, hon bjussar på kvälle !



9 juli

Japp då sitter man här igen, och har banemej inget att göra, tråkigt när folket jobbar ! Fast Elin slutar ju om sisådär sju timmar så då har jag iallafall något att göra ! Både Chrill och Elin börjar jobba vid tre, hur kul är det? De innebär att jag får vara själv i flera timmar ! Kanske ska ta mig tid och ork till att packa upp min resväska? Igår blev det en fika med Annie, saknat den stumpen när jag varit borta ! Sen masade vi hem oss till Elin och bara va. Vi gjorde chokladpudding med grädde och jordgubbar, mumms va gott det vart ! Kvällen innan gjorde vi nyponsoppa med glass ! himmlans smarrit det också !

Väntar med mycket spänning på att mitt paket ska komma, som jag beställde idag :D ! Inte vågat kolla på mitt konto ännu, sen jag kom hem ifrån resan. Inte den blekaste om hur många kronor som finns kvar ! Men det räckte iallafall till min beställning !

Åker till Liseberg på lördag också, hoppas på att det kan bli en liten mini helg i götet ! Så man hinner med lite shopping också. Ska se med pappa om hotell å så. Eftersom han bor mer på hotell än vad han gör hemma, så borde han väl ha nån liten rabatt någonstans eller poäng som jag kan utnyttja ! Bra tänkt !


jag älskar drinkar.

8 juli

Jaha, då har mat varit hemma i ett dygn ungefär, och jag har redan tröttnat !! Det är skönt precis när man kommer hem och sova i sin egna säng, ducha i sin egna dusch o så, men sen har man tröttnat ! Såå mycket bättre att vara bortrest och bara vara ! Har iallafall haft det kalas bra helt underbart !, Super fint väder varje dag !! Hotellet Allinclusive, själva hotellet var jätte fint å så, meeen maten va väl sådär? Eller ja det fanns ju massor att välja på fast sen är ju jag en aning (ganska mycket) kräsen. Så blev inte att vi utyttjade det så mycket, bara en hejdundras massa läsk och endel tequila sunrise. Mycket mysigare att gå ut och äta ju än att sitta på hotell restaurangen och äta varje dag?, Hittade vårat favvo mat ställe ! En dö snäll greek som hade en fru som var ifrån Jönköping  ! Bravoo ! Chrille sjöng också kareoke en kväll, jag trodde jag skulle dö ! Haha. Like a flower. Yes yes och nu är man hemma i regniga sverige.

Ååh vill åka igen, NU !

Första kvällen här, lite mer bilder på facebook