blogg.se !!!

Yes skål ala Linda !

Jag har lyxat till mej med en drink, aftonen till ära !
Men det här förgrymmade blogg punkt se cepar ju !! Det vill inte samanbeta !

Så får väl visa er mina tjusiga bilder imon helt enkelt !
Jupp Jupp !

Hoppas ni får en trevligg lördags kväll alllahoppa !

Sockersöta saker !

Har hittat en massa toksöta saker osm jag vill ha ha ha !
I mitt blivande hem ! Som ska vara ett bubbelgumm my little ponny rosa fluff palats hem ! Tihi !
Drömma går ju ! Sen återstår de ju att se !

Här harn i tre saker sålänge så får ni se dom andra imon :


Super fräckt knivställ att piffa upp sitt kök med, så där gulligt sött !

Hjärt stekpanna, nu vad man ska steka i den?! Pannkakor till sig själv och sin älskling kanske? Perfekt !

En rosa isskrapa till bilen, (som ännu inte finns och som dessvärre saknar körkortet också) ! Men ändå, seen så är denhär perfekt ! För en fluffifluff tjej bil !

Mer kommer imorgon, finna massa som man vill ha ! Blev att ja stannade en stund på loppisen så något torg hann jag inte med, va väl där sisådär ifrån tio till halv ett. Haha, umgick med mina fina workmates och deras kids och männ ! giises vad folk de är på denhär lördags loppisen, och en massa som står och säljer sitt gammla bråte och sina kläder ! Fasen att jag har missat denna lilla detaljen på lördags månarna, aldrig varit där innan ! Den ska deffenitivt besökas igen, de va lite halv mysigt att strosa runt där ! Ska minsann gå bort och hämta mej en kebabtallrik nu ! Måste ha lite mat i magen ! Det blev ju faktikst bara popcorn igår, och glass ! Så jag får unna mej det idag ! Somsagt, smigit och gott !

// L


Buss buss dessa förbaskade bussandet !

Attans, missade preics bussen, när man väl pallrar sej upp en lördagmorgon och faktikst tänker göra något vettigt ! ! Trodde den gick vid halv, som vanlgit ! Men ike, den gick visst 21 och 51 ! knasig tid ! Men får glatt vänta på nästa ! Jag och Timba ska ta oss till loppis ! hihi, tokstollar vi är ! Kanske hinner med en sväng på torget också?! Inte varit där på år och dar, hur länge har dom öppet tros ?!

Känner mig just nu som en micchulingubbe ! Skinjackan på i högsta hugg, med en massa kläder under och en jätte halsduk så jag knappt kan röra mej ! Lite för jyligt för skinjacka kanske kankse. Timba har sin lilla lilla lusekofta på sej ! Bättre klädd än morsan nästan?

Jag är en dutt avensjuk på min mor som befinner sej i Thailandet nu ! Och ska spendera två varma veckor därdär ! jag vill också ha soooooooooool och vara utomlandet ! I love it ! massa massa !

Stojj o hej ! Dags att kila ! Timba har inte pillat i sej sin frukort ännu, han sitter bara här å stirrar på mej !
Måste ävl hänga med han ut  till köket kankse !

xoxo

Loppor i kulturen !

Tjoflöjt !!

Jobbat stänging idag, ända till tjugo i nio en fredagkväll ! Galet sent för att vara mej, så länge har jag aldrig jobbat en fredag kväll ! Nu har jag det på schema, surt för mej =/ !! Men jag får väl va glad att jag faktikst sluppit det i två komma fem år (2,5 år) ! Fick fin besök på work idag med, av Malgot och hennes Mammi ! Så spenderade min lilla lunch med dom!

Små kikar lite på lets dance nu ! Första gången jag ser dehär, är Elin kling kling kvar?!
Väntar ivrigt på dedär solsidan, det värkar som ett galet kul television program !
Funderar på om jag ska unne med en pizza, det är så sådär smidigt, och faktikst ganska gott ! Eller om ja bara ska nöjja mej med popcorn?! budgeten, budgeten, budgeten röstar på popcorn!

Funderar på om jag ska gå på loppisen imorgon i kultur huset?! Aldrig varit på den ! Och minna vännor Becka och Sussi står och säljer lite skrot ! Det hade varit trevlans, om man nu orkar upp vill säga ! Återstår att se imorgon !
Funderar också på om jag ska satsa på en utgång imon?! Inget jag bestämmt ännu, men det vatt år och dar sen jag var ute ! Jag har lixom tappat the feeling lite ! hmm, få se !

Ledig imon igen, jag är banemej inte annat ! Haha !

Kolla så fint jag har fyndet mej rosa ljus :


Lillabus ville givetvis va med på kort också ! Han är jämt i vägen den stollen !
Naa klart han inte är i vägen min lilla plutt, han pryder bara allt lite extra !

Ha en trevlig kväll allihoppa !


Gul och Blå !

Hej minna vänner !

Min rensning i min gardrob gick ju lite frammåt iallafall ! Tog bort (slängde INTE) alla mina gammla favvis Hood märkes tröjjor som jag hade när jag va mindre, ni vet i den där åldern. jag älskade dom !! Som till och med är för små för mig nu, de har lixom bara prydigt min gradrob en bit lite för länge ! Tror jag tyckte att jag var en bit cool när jag gick runt med dessa ! Inte för att jag va ensammen direkt om tex herr lindberg tröjjorna ! Men den här gul&blå tröjajn vatt de banemej inte alla som hade ! Jag gillar den än i dag, synd bara att den är för liten som sagt och lite grådassig !Några av mina gammla godbitar !

carhartt, koppartrans, Jlindeberg, peak, trippel 5 soul, Paul Frank, Gul & Blå,
we/JL och sist men inte minst SVEA !
mumms !

Dags för work snart ! Håller tummarna för min mary !!!
Jag tror jag jar lyckats kläcka hennes hemliga uppdrag, eller vad vet jag !
Men hålla tummarna kan man alltid göra ändå då :) !

wunderbar dress !


Kollakollakolla vilken godbit ! Som jag bara vill ha ha ha !! Den va galet ljuvlig !Banemej synd att jag har min lilla budget denna månaden =/...
Undra om ja lyckas med den? Inte så troligt kanske ?!

Godnight sweetheart !
Dags för jobb imon ! De vatt väl på tiden efter en massa lediga dagar !

Cupcakes !

Sådär ja, nu har hag varit färdig med min lilla städnign ett tag, funderlilerar på om ja ska orka dammsuga också?! Då blir det ju extra extra fint lixom ! mjaaaa !

Har glömmt visa mina ursöta cupcakes som jag köpte i danmark ! Gjorde många fynd där minsann ! Lite kläder å annat smått å gott ! Det som är bra med danmark är att de typ alltid har rea ! Och de har faktiskt Bra rea också dessutom ! I allas storlekar ! Det vatt Halva rea priset på hela Bik bok telexempel ! Där hade man kunnat fynda massor ! Om man hade orkat rota bland alla dessa kläder ! Där på bik bok köpte jag iallafall en ball skjorta för ynka 75 spänn, ett par svarta chinos för också ynka 75 spänn, ett par leggings för sisådär ännu ynkligare 29 spänn !! Sen blev det också en väst kofta i en lilla aktig nyjans, mina underbara cupcakes och hmmm någonting mer säkert som jag ike minns nu ! Underbara Klara i danmark ! Hon blev ju dock vräkt efter vi varit där !! Den lilla detaljen kankse ja har missat att berätta. Fast har inte berättar mycket alls om den trippen kom ja på ! Men iallafall det blev hon ! idiot danmark, hon hade bara en fjutten vecka på sig att vara ute !

Iallafall here it is :FinFina va? Aldelles aldelles underbara!

katchiiiiiiiiiiing !


28 januari

Precis lagat mej lite käk nu, fick bli kyckling curry gryta med ris ! Finns en portion kvar om någon är sugen ! Så tråkigt att laga mat till sej själv ! Darför det inte händer allt för ofta kanske, tur att jag har mitt jobb där man kan för äta sej !

Varit på blod provtagning på sjukhuset idag ! Började med att ja satt i helt fel sal och väntade, så den läkaren fnissade lite åt mig när ja kom in där i rummet och jag kännde mej redo för att tappa blod ! "Du har nog kommit fel, dehär är provtagnings centralen".. Jaha, hmm. Jag tog för givet att jag skulle dit eftersom de hette provtagnings centralen, ja skulle ju göra provtagnig lixom ! Men ja skulle visst till Blod centralen ! Fick först läsa några papper, fylla i en knasig lapp och pratra med en läkare sedan vatt de dags för ta blodtryck och fylla tre rör med blod som nu ska skickas iväg å kontroleras ! Någon radio var där också, och skulle följa mej i mitt lilla ingrepp, haha !
- Du får gärna säga något spontant när dom trycker i nålen, för det låter så mycket bättre i radion, lite spontant och intensivt. Typ Aaaj va ont det gjorde, aaj nu sticker hon in nålen !
- ehm, jaha.. Jag kommer väl förmodligen ligga helt tyst !
Docktorn babblar lite om vad hon gör för att de på radion ska veta, sen sätter hon i nålen !
Och det känndes fasen knappt. så jag sa inte ett ljud. Haha !
Tillslut så kläckte jag fram
- Det gjorde ju äns inte ont !
Haha, ja tror det blev dö lamt !

Funderar på om jag ska sätta igång med lite städning till, rensade ju gardrobem igår, allt ligger nu dessvärre på daddy säng ! har ike någon kartong och vill ju inte slänga det... det kan ju va bra att ha... nångång !
Ja eller hur !

Nu dags för en promenad med Timba bort till postlådan så jag kan posta min lilla prenumeration som vi IKEA fick i juleklapp !


Yrrol !


Hemma nu efter en yrrol kväll ! Himmla massa konstig humor ! Men de vatt faktiskt kul ! Haha ! Det mesta iallafall ! Glass med en mummsig fruktsallad och hemma jord chocklad sås ! Vatt mega mys ! Dock hade de glömt att ja ike dricker värken te, kaffe eller vatten ! Och i Ak´s kylskåp fanns inte mycket annat å hurra för ! De hade varit på ica maxi och handlat idag ! Det som fanns i skåpet va endast ett paket filmjölk och en skål med morötter och pressad citron på burk ! Det va alles, och de va verklgien alles ! Galet, inte för att jag har så mycket ätbart i mitt kylskåp heller, mer än någon gammal mjölk, någon torr sture ost, några dricka slattar, och lite annan små skit att fylla opp det med ! Försökte lära mig dricka te, men de va inte min grej, kanske måste hitta mig ett riktigt fruktigt te, som smakar som varm saft typ? De borde väl finnas?! Så får jag några vuxen poäng till mig !

Ledig imon igen ! Funderlilerar på om ja ska rensa min gardrob?! Verklgien rensa på riktigt ! jag hatar ju att slänga saker och ting, speciellt kläder ! Men jag kan ju lägga ner det i en katrong eller två ialalfall sålänge ! Har massa massa onödiga kläder som man knappt får på sig som bara fyller ut lite där inne! Men bara de att de kommer bli så ek tomt om man rensar ?! Då måste ju nytt inhandlas?! Och det går inte med min månads budget jag har gett mej själv den här månaden ! Här samlar jag in nått vuxen poäng till ! Ioförsej har det bara gått två dagar, så det återstår ju å se om ja klarar det här !

Träffa mary imöra med :), om hon hinner ! Hoppas det !

Höhö kolla  vilken gammal bild jag hittade på mej !


Nu dags för paradise hotell !!!!!

26 januari

Tjoflöjt !!

Ledig idag, och sov grymt gott inatt ! Skulle kunna sova hela dan om ja inte vatt tvungen att pallra mej upp !
Hämtat min lilla godbit idag, så skönt att ha han hemma igen ! Så nu ligger han har precis jämte mig och håller mig sällskap medans jag är på nätet och spanar !

Skulle åkt till sjukhuset och hälsat på bror, väntat hela dagen på att han skulle vakna upp ifrån operationen ! Ringde några gånger, men de sa att han sov fortfarande ! Sen sista gången ja ringde, va han vaken och skulle tyå åka hem strax därefter att ja ringt ! Så någon på hälsning blev det inte ! Konstigt när jag opererade mig så fick jag minsann ligga över natten ! Han blev iallafall sjukskriven till 1:a Juni, fy fasen va gott, för honom !

Ikväll blir det yrrol kväll med glass och fruktsallat med ett glatt gäng på österängen ! Har aldrig sätt yrrol, men de säger att de är kul, så de gillar jag nog !

På torsdag ska jag minsann till sjukhuset ! Och ta massa olika blodprover ! wohoooo ! Se om jag är frisk å sådär ! Spännande, tänk om jag inte är det lixom!? haha sikken PANIK man skulle få då ! Men herrejesus det är klart jag är frisk !


En bild ifrån Danmark, som den Hemliga resan ledde till, vilket vatt grymt bra !!
Värsta överraskingen för oss som inte visste om vatt vi skulle ! Fick sitta med ögonbindel å alles !
Hur kul som helst !!

Näpp om man ska knapra i sej lite smörgås rån inann man ska fly å fara !?

I don't understand my close up !

Tjoflöjt mina vänner !
Tänkte skriva några rader, även att det inte är tipp topp med mej !

Fick ju mina close up filter till kameran förra veckan, har bara testat lite snabbt, och då lyckades jag inte med att ta någon bild ! Kameran vill lixom inte ta kort med dom på ! kanske passar de inte min kamera ändå =/, men mejlade dom och fick lite tips, så ska försöka ge mej på dom ! Kanske ja lyckas bättre då?! Lets try !

Se så bra det kan bli genom bara ett ynkla close up filter om man lyckas :Precis duschat nu, så nu måste ja glatt vara uppe å vänta tills håret torkar ! annras ser de ut som knöggligt granris imorgon ! Dags för jobbjobb imon igen, och helaste helgen ! Upp med tupp the last weekend ! Sen börjar mitt nya schema, alltså börjar konsekvenserna för att jag åkte till australien ! Men det är inte så illa pinkat, jag har faktiskt bara fem stängningar på en månad ! Alltså typ en i veckan ! Helt ok, tror jag ! Vi får se !

Gooodnight sweetheart !

Baby can i hold you tonight !


Underbara underbara låt !Saknar en viss person och min älskade Timba så enormt enormt mycket !!


Paus !

Jag finner inte några ord för det som har hänt !
Jag är helt tom, besviken, hatad, lessen, arg, orolig och älskad (förhoppnings vis) på samma gång !

Jag tar en så kallade blogg PAUS !

Ta hand om erer sålänge! Så får ni kika tillbaks lite då och då !

Vi hörs !


Milkshake !!


Blev en liten tripp idag till olika små ställen ! Mys pys ! Fann mig en jätte fin jeans jacka på secondhand ! Men de va visst någon som hindarade mig ifrån dedär köpet (det går ju inte handla på secondhand!!) ! Lika bra det kanske?! 275 kronor, ike så billigt för att vara secondhand kankse? Men ja vill vekrlgien ha en jeans jacka till våren ! Grymmis snyggt juju !! Svängde förbi mediamark också och kolade om de hade dedär close up filteret ! Och ajjemen, klart det hade ! Fast de kostade nästan sju hundra kronor, på internet kostade det bara 99 ynkla så kronor ! Så det bli att klicka hem det istället, hoppas det blir rätt bara ! Så de passar just min kamera lixom.. ! Ekohallen hade lite finfina grejjer också minsann ! ååh vad jag bara får lust att köpa allt som kommer i min väg ibland !!¨

Gott mos att vi får sova nybäddat inatt, det är för himmla skönt med nytvattade lakan alltså !
Imon blir det jobb jobb halv elva till halv åtta ! Lite behaglig tid !!

Timba vatt galet förtjusit i våran tomma milkshake mugg innan kola sötnöten :
Hihi !
Såg 05:an idag föressten ! Jihooooooooooo !
Dubbel avsnitt av paradise hotell ikväll, en nykommling också !

Skepp o HOJ !
Ägggula !

Idag var det dags för att ge timba ägg gula igen ! Tror han gillar det, han smaskar minsann i sig det ! Det ska göra susen för pälsen och så hos hundar ! Så ibland får man minsann skämma bort dom !

Ser det inte för gott ut ?Nu blir det iväg en tripp till Mediamarkt, ekohallen och solarieöarna ! Jag har helt tappat min bränna ifråan Australien :( ! Rackans. Jag som skulle försöka hålla i den, men som vanlgit är man på tok för lat !

Hej så länge !


Knasiga Danmark !

Tjoflöjt !

Taccosen blev super god ! En massa goda tillbehör till ! Hoppades på att paradise hotell skulle va idag, men ike, imorgon då kanske? Så fick bli Johan Falk istället GSI ! I like swedish movies ! och frank... mumms bit ! höhö !

Färdig med tvätten nu också, gött ! Så slipper jag göra det imon på min lediga dag !! Måste väl ioförsej hänga in den, men halva jobbet är ju check !

Visste ni föressten att de serverar korven såhär i danmark? De stoppar lixom inte korven i brödet ! Fult va? Osmidigt och omiljövanligt ala sune eller ? Knasit tycker jag !! visste väl att det var något tokigt med dom där danskana!
Goodnight sweetheart, well it´s time to go..baubaubaubabam...


I gotta feeling !

Super lugnt på jobbet idag med, undra om folk ike har några pengar kvar?
Det är ju mega längesen man fick lön, innan jul. Uber längesen juhjuh ! Fast ganska skönt ibland när det är lugnt ! Var kvar ända tills ja skulle även att vi va klara typ ett =) ! Braavo Linda !

Fick mej en litet tankeställare idag med , undra om inte jag ska ge mej på en intensiv kurs jag också? Då får jag ju tummen ur röven, och jag kanske kan ta det där förbaskade körkortet någon gång?! Det tåls att tänka på ! Det är ju säkert lätt värt det ! Annars lär det ta yttiligare några år, å det har jag inte Tid med ! Eller jo, jag har all tid i världen ! Men sikken lättnad de skulle va att ha dedär inplastade kortet ! Jobbet blir väl inte så glada kanske, om ja ska va ledig igen... höhö ! Bäst att kolla med dom först kanske !

Fått loss  blien idag med, mammi plus pvän hade varit här i dag å hjälp till =) ! Gött ! Då blir det mediamarkt imon ! Se om jag hittar något godbitit till min kamera :) !

Tacco ikväll. Mumms filli....
Ledig imon mumms gottiii !En liten bildbild ifrån the christmas day !

xx.

Secret Tripp !

Hemlig resa, det är precis vad jag är med bjuden på nästa helg fredag - söndag ! Spännande !! Hihi. Jag gillar sånnahäringa överraskningar ! Klockan Fyra åker vi, slutar dock fem. Men de har väl aldrig hindrat mej för, höhö. Är rätt duktigt på att smita ifårn tidigare ! Tjii får min lön sen också, men va krattan ! Iallafall ! De ända jga vet är att jag ska ha med mig, ♥ Glatt humör, ♥ Tjock varm jacka, ♥ Långkalsonger? och ♥ Bikini ! hmmm.? Ska bli sååå kul ! Men tror jag måste ha en mer detaljerad pack lista minsann ! Jag är värdelös på att packa !

Födelsedags fikat igår vatt ur mys ! Bubbel och Tårta ! Mumms ! En himmla massa bokläsning fick jag roa mig med också, eftersom jouline den sötungen ville att jag skulle läsa för henne ! Max blöjja, en portugisisk bok (hajjade dock inte vad det stog), någon jesus saga, haha ! Och Barba Pappa två gånger så nu kan jag minsann allt om barba familjen, barbaflink, barbaskön, barbastark, barbalala, barbafin, barbazoo ! Det ni ! Man lär sig något nytt varje dag som sagt !

Gick inte ladda upp någon bild nu =/, dumma blogg.se !

Nu ska jag duscha min lilla bäbbis, vilken han inte kommer gilla ! Och äta mig ett par eller två par potatisbullar med lingon ! Tänka sej att de kan va så gott !

See yaa !

xoxo

Några år efter alla andra.

Blev inget media markt, fick helt enkelt inte ut bilen ! HAHA ! jevlajevla ! Vad vi kämpade, men ike. Den bara slirade och slirade, till och med jag satta mej framför ratten och gasade lite fint. När jag väl hittade vilken som va gasen och vilken som va kopplingen ! Va fan svårt det är, sen hade jag visst gasen i botten, så det kom en liten os av gummi ! Hur sjutton ska det gå med mitt super braiga nyårslöfte ?!

Work Work imon igen, 12 - 17, gött en fredag ! Sen blir det födelsedags mys på kvällen, för Becka, Emma och AK som har fyllt år ! Mega mys. Med tårta och lite bubbel på det ! Jobb hela helgen, inte lika kul =/ ! Jag är inte förtjust i att börja klockan sju en lördag morgon ! Galet tidigt för mej !

Kollade vilken gammal goding bild jag hittade !

Våran allas älskade Patay !
Gift och snart två barns mamma ! Gisses vad jag ligger på efter halken här alltså !
Hoppas jag klämmer ut en liten innan jag blir pensionär.... iallafall...

Fick till min design en bit iallafall, va tycks en sålänge? Beodrande bra va ?

ghetto.

Close UP !


Se här vad jag har hittat mej, eftersom jag inte har så mega mycket zoom på min systemkamera så funderar jag på att införskaffa mej ett sånt här? Bara för att testa lixom, tills man orkar lägga pengar på ett nytt objektiv ! Ska genast på momangen åka och kolla om det finns på mediamarkt, eller om ja måste beställa det ifrån internet ! Kan ju hålla tummarna att det finns där ! Så man slipper dessa frakt avgifter !


Vad är ett Close up filter?
Ett filter du fäster på objektivets lins och med dess hjälp kan komma närmare objektet du skall fota, kort och gott, det minskar närgränsen, som ett förstoringsglas nästan. Ju högre siffra du har på filtret (ex. +1, +4 eller +10) desto högre förstoring och desto närmare objektet kommer du. Detta är ett bra alternativ om du exempelvis inte har råd eller lust att köpa macro-objektiv.

Givetvis satsar jag på att köpa plus tio ! Annars blir det inte mycket "zoom" ändå ju..!
Kalas bra ju !

Passar på med macedinken efterråt också ! Toppen !


Design Design, denna förbaskade designen !

 Jag blir tokig på det här ! Råkade återsälla hela min kodmall igår, klant arsle !! Så nu sitter jag här och försöker ge mej på den här förbaskade fixningen å trixningen, och jag kan säga att jag gör allt annat än lyckas  ! Jädrans va trött man blir ! Men tror jag lägger ner det en bit nu, det får se ut som skrot så länge ! nu har jag ödslat på tok för mycket tid på dehär för ett slag... Om ja känner mig själv rätt kommer jag inte lyckas slita mej !

Nästan så jag är värd macedinken ikväll, bara för att !!

Pappa har åkt mot göteborg idag också, sen vidare till chinatown imon och blir borta sissådär två månade, herreguttans !

lärlek och ananas så länge .


everybodys got a hungry heart .


Fikan och varma chokladen vatt kalas kalas ! Mashmallows plus grädde, yuammii ! Fick oss även en joinare, mästerkatten Alex, trevlans trevlans ! Tänkte gå å lägga mig med min lilla bus nu ! gos gos ! Han är en fin prick min lilla plutt ! Saknar lalalla en bit !Ibland är det ganka kul att blogga, för alla mina läsare... höhö !


En prinsessas skor !

skorskorskor..
 
Se här sikka godbitar :


Grymt grymt finfina!! Klacken är så cool !

Och dessa finingar, som maria tipsade om :


Gillar de tre rosa rosorna, super sweet ! klacken ser dock lite vinglig ut !
Men det är ju inte fel att pryda hyllan med!

Eller varför inte någon av dessa skor :


Haha galet vilka knasiga skor ! Har folk på sig detta tros?

 


snowman snow !

Yes härliga lediga dag, med en massa snösnö ! Försökte fota lite på morgonpromenaden med Timba tidigare idag, men det gick sådär kan jag säga. Han bokstavligt drunknade i all snö ! Han värkade tycka det va galet kallt också. Igår kväll gillade han snön som tusan, men idag värkade han ändrat uppfattning på stört ! Knasboll ! Fick ike några finfina bilder knappt ! Bilderna blev mörka å dana också, tryckte väl för fort eftersom timba den lille inte ville vara still !


Jag börjar ta mej en fundelilerare varför en viss person inte hör av sig? Hur svårt kan det va? Men nu får det väl vara punkt på detta avsnittet också då ! Såhär kan man inte gå och ha det hur länge som heslt ! Eller det kanske inte är nått fel på att inte höra av sej på två dygn, och haft avstängd mobil hela tiden? knas !! Jag tycker det är en bit fel iallafall ! Men Men som sagt inte ska jag deppa ihop, för det här ska ju bli ett toppen ååååååår ! Tjohooooooooooo !

yeah right !


5 Januari

Hej Hej hallå lå !

Nytt år, nya möjligheter och ett super duper bra nyårslöfte !
Min nyår vatt lugn och skön faktikst, det va himmla gott och mys ! Tänk att vakna upp dan efter nyårsafton och inprincip vara den ända som vaknar upp pigg och glad utan bakfulla ! Gisses va skönt att slippa kasta bort en hel ledig dag, som man annars lätt gör, genom att må dåligt med spyan i halsen sängliggandes in till kvällen !

Igår eller om de va förr går så vatt vi hos Mamma på middag och film, känns som det va flera tagsen man gjorde något sådant med sin mor ? Super god mat, så det är det deffinitivt värt !

Har vatt ganska lungt på work idag, plus överbemannade, så skönt ibland ! bara det att tiden tickar saktare än vanlgit.! Satte upp en sån finfin skylt i korv kylen idag, folk har ju lite svårt för att ta saker å ting i rätt datumsordning ! Så fixade med alla kartongerna i sissådär 6 lager, de nyaste längst ner och de älsdsta överst ,rimmligt va? Min skylt " NI vet väl att man inte får ta ifrån det undre lagret, innan det översta är slut " ?!!
Haha, jag tycker den va bra iallafall, men tro mig, folk kommer nalla på det lagret under det översta ändå, precis som en paradis ask !! Påtal om paradis, sitter och kollar på den filmen på televisionen nu ! medans alla andra säker är ute och festa, på tok vad vuxenpoäng jag klampar in alla mina hemmakvällar ! Men så får det va på vintern !

Imon ska jag ge mej ut o fota lite tänkte jag ! Ledig å alles ! Sen blir det leka en sväng med den där mary också, och middag med farmor och farfar , hur sjutton ska jag hinna med allt? Tur att jag skaffat mej en almenacka ! Riktigt kul faktiskt !

See ya !