28 december

Hej puddingar !

Allt bra? Alles gut? Här är det kanon kula ! Jag har precis kommit på att när man jobbar, så spenderar man verkligen hela sin dag och sin vakna tid på IKEA.. Sisådär 11 - 20.30, det är banemej hela dagen för mig ! Ändå lyckas man har humöret uppe? Måste vara för det händer så mycket knas på vårat lilla jobb ! Idag tio minuter innan stänging, på nystädad golv, så spilldes det ut nästan en hel gryta med varm gräddsås på golvet ! Men peppar peppar ta i trä, det vatt inte jag ! Vi har en annan klantnisse på jobbet mer sörrö. Sitter just nu och svingar lite till The Baseball, riktigt svängig musik alltså, ta dej ett smak prov här:


 

jag gissar just nu på att maria svingar en bit på huvvudet och att tarzan snart få stå ut med lite knäpp dans där hemma ! nå?

nyårnyårnyår, jag tror banemej jag bara ska ta de hyffsat lugnt, faktiskt ! Jag hade en sån toppen bra juldag så det nästan räcker för mej ! Tihi !

Jag är redo .

27 december

Ännu en jobb dag avklarad, lite med folk idag iallafall ! Fick även en massa finfina besök idag ! Lundell fröknarna med mamma och Malgot med Bebis :) ! Senare under dagen dök även Elin upp med sin pvän martin ! Trevlans, för alla er som är lediga en söndag så ni kan gå å strosa runt på a6, hade jag gärna med velat, men sesså någon måste ju jobba också ! Bara måndag, tisdag och onsdag kvar, sen ledig i fyra dagar, trodde jag ! Men va visst bara ledig i två, de dagarna vi har stängt, eftersom ja visst skulle jobba extra lördgen efter, att jag kunde glömma något sådant viktigt? HA !

Ikväll blir det bio, så mys mys ! Lite käk på någon resturang med, hoppas jag ! Är falet sugen på plankstek och popcorn ! Härligt söndag kväll, dock börjar inte bion förens vid halv tio, så jag kommer väl somna innan dess, typiskt mej !

Avskeeds Fika för maria på onsdag med ! Skohoooo !

Snart happy new year, galet ! Mitt nya år ska bli dunder dunder bra ! I hope !
Inga bekymmer och lycklig var dag ...

Dags för att ta sej en färg glad dusch !

xoxo.

26 december

Nu är julen och dess röda dagar över !!
Hade en kalas bra julafton verkligen, det är för himmla mysigt. Att se alla barn bli toppen glada ! Theo den lilla busen fick totalt 45 paket, bara på våran sida.. sen har han ju hans mammas sida med..jisses ! Det är en unge som vekrligen kommer ha allt, men de är han absolut värd ! Knappt att han orkade öppna tillslut, sikken tur att det delades upp på två dagar iallafall. Dagen innan julafton hos Mamma, sen självaste christmas eve hos Famo. Inte lika många som vanlgit dock, då mina ena kusiner vatt i Thailand, och två familjer stannade kvar i England, de kom inte hem i år.. Så vi fick nöjja oss med sisådär 19 pers.. Men de räckte gott och väl för den lilla lilla tunna tunna granen ! Hoppas ni har hafe en toppen bra juljul med ! Nöjd med mina paket med minsann :) !

Juldagen igår tillbringades hos Elin först och främst, kalas kul förfest med en massa trevligt folk. Killarna va uppe och dansade innan oss tjejer, håll i hatten ! Sen vart de dags att stappla sej vidare till åtta glas på det hala slasket med high heels, men fram kom vi ju som tur vatt ! Bara sisådär tio minuters kö, hur fint du vill ! Massa trevligt folk där också, och klackarna i taket hela kvällen lång ! Måste dock dit och hämta ut min gadrob någon dag, vad jobbit ! Det vatt verkligen kaos där, stog cirkus 25 minuter å väntade, sen hade jag banemej inte mer tid för att jag vatt tvungen att skynda fynda mej till sista halvtre bussen. Försåtr inte hur svårt det kan va, ta ens nummer lapp hämta dess jacka och ge den sen nästa och nästa, tydligen så ta det lilla projektet en jäkla tid ! märkligt ha?

Vatt uppe med tuppen idag, tjugo i sex, började work work vid sju, mamma mia vad trött jag vatt när jag vandrade upp mitt i ortan ! Redo för en kaos dag med en massa att göra ! Men tjii fick jag, vi. För vi hade inte ett jota att göra, jag hade ju ioförsej det, eftersom jag fick va själv i kallköket för en va sjuk, och vi har haft stängt i två dagar så inget vatt förberätt ! Men det har verklgien inte varit nått folk hos oss i dag. De sitter väl hemma å gnager på den där sista julskinkan kanske? Skummt !

Ser ni bäbisen i magen? Så sött !

Ikväll har jag varit på kock och bar en sväng och käkat mej en bit ! mumms ! Fick även en julklapp till :)! Jag älskar att få paket ! De vatt vilket fall ett present kort, fast inte vilket present kort som helst. Utan ett typ bankomatkort, fast presentkort ! Fiffit tycker jag ! Så det funkar verklgien över över allt, så slår man in sin pinkod, precis som ett vanligt betal kort ! Super bra ! massa massa tack !

Kanske borde börja blogga oftare, så ni slipper dessa långa inlägg?
Nå?

xoxo.

22 december.

Skepp och Hoj !

Sitter här med mitt lilla busfrö nu, he is so cute !! Precis kollat färdigt på Andra avenyn, sista avsnittet för det här året minsann !! Så nu får vi vänta ett par veckor, det slutar ju så otroligt spännande var ända jäkla gång, bara jag som är fast vid det programmet? Och verkligen kollat sedan avsnitt ett, tänk er det är 171 avsnitt !! Galet många !
Jobbade till cirkulus halv fem idag, oväntat lugnt på jobbet idag, konstigt? Inga som har tid till att strosa runt på Ikea? Efter det vatt ja tvungen att bums gå in till a6 och spana på min kavaj ännu en gång, nu har jag kollat på den där förbaskade kavajen i tre dagar, och jag kan fortfarane inte bestämma mig? Vad sjutton ! Får väl skippa den lilla godbiten då kanske, eller stora eftersom den egentligen är lite förstor, det är mest darför jag tvekar en aning...

Vet ni vad två tanter sa inne på ginatricot här om dagen, när det stog och kollade på kläder...
-Jag förstår verkligen inte varför de till värkar så många kläder i XS och S när det vet att dagens ungdommar är så FETA !
Va sjutton, sånna jäkla kommentarer kan de ju inte kläcka ut sig, bara för att deras barn barn kankse är XXL så är väl för sjutton inte alla ungdommar det?! Knas !

Varit hos mamma en sväng efter jobbet, på en liten lill jul med morfar ! Theo bus va där också, jag och han lekte karrigömma, ( hmm hur stavas det? ) iallafall, det va för rolgit ! När ja letade efter han så började jag med att ropa Theooo.. aaah säger han då och hoppar fram hur glatt som helst ! Haha söto ! Men jädrans vad han fick leta efter mig minsann ! Mamma hade inhandlat många finfina klännignar också, som jag var en bit sugen på. Typiskt bara att den där lilla filuren är mindre än mig, på alla håll och kanter ! Attans, annars hade hennes klänningar suttit som smäck i min gradrob ! En och annan kunde ja klämma mig in, men det satt minsann som ett smäck och inte så myckewt rörlighet.. Hon va en bit nöjd över att dom inte passade mig, undra varför? Antingen för att hon är stolt över att va smalare än hennes kids, eller att hon faktiskt får behålla klänningarna själv och slipper låna ut dom till en Linda, så dom blir borta ett par dagar, veckor, månader, år... =)

Nehe dags för sin nattliga tupplur snart kanske, ska väl avnjuta de avsnitten av Paradise hotell som ja missat. En himmlans massa med andra ord. Typ sissådär hela sååpan ! Men jag får väl hålla mig till de som visades förra veckan, och igår?!



xoxo.


21 december

Hej och Hoj !

Nåjja några klappar fick jag väl inhanbdlat idag, sisådär två stycken... Men det är väl inprincip bara Theo den lilla bus kvar ! Tror jag? Plus Farmór & Farfar, Mormor och Morfar.. Men de blir glad för en chokladkartong eller lite lotter, det är inte så pjåkit där inte !!

Klippt mej idag iallafall, nöjdnöjd ! Och min lilla Frisör Emma är med bebis, så himmla sött ! Alla ska ha bebis känns det som, jag ligger lite på efterhalken där....

Precis käkat en massa chokladpudding med grädde, det va en såndär jobbig mängd kvar, så det vatt lika bra att äta upp allt ihop, annars hade de vatt för lite kvar för att spara, och de är ju onödigt att slänga.. Så nu är jag propp mätt ! Jag och maria tog oss ju en fika på staden innan med, en svettig ostfralla och en varm choklad ( jag kallar det där varm oboy, hrmf) på bernads ! Det som brukar vara så gott annars.. ?!

Dags för work imon igengen !


20 december

Skohooo !

Dan före dan för dan före doppare dan ! Bara fyra dagar kvar till julafton minsann ! Och jag har fortfarande inte handlat mina klappar ! " Du har ju haft hela helgen på dej " Tänker säkert ni ! Oo ja det har jag haft när jag varit ledig lördag och söndag.. Skulle shoppa klappisar i lördags, men det blev genast omedelbums ändrade planer när jag va på väg ut med storm steg till affärerna, upp till sjukhuset på momangen istället, till den där mary ! Lilla vännen !! Blev lite nervös där ett tag, men de ordnade upp sej som tur vatt ! Sen unnade vi oss lite käk efter det, sen hade stan stängt minsann, så ike någon liten klapp ! Idag har jag ju också haft hela dan på mig, fast ändå inte ! Han med en timme på staden eller nått med Malgot, den timmen spenderades inne på Scorett inprincip, inte så fel, för jag fick ju ändå med mig ett par skyhöga godbitar hem (som kommer pryda hyllan så fint) !! Egentligen vatt det maria som skulle köpa skor, men jag fixade väl den lilla detaljen istället... Efter det vatt det dags för söndags middag här hemma med Farmor och Farfar ! Mummms, och chocklad pudding till efterrätt !

Ledig imon också, då jädrans måste jag ta tag i att shoppa det där som ska ligga under granen !
Klipptid vid halv två med, guuv så gott ! Så den dagen kommer väl springa bort likaså !


Galet vad jag saknar Aussiiie !!! Det var så underbart så underbart !!

16 december

HejHej hallåå !

Fick sluta tre istället för fem idag, jeehuuuuuuuuuuuu ! Och börja fyra istället för tolv imon, rackans många timmar som försvinner där minsann ! Men de får väl gå då... Ska strax ge mej på stor städning tror jag, men orkar inte redigt ta tad i dedär ! Pappa kommer ju hem på fredag :), så det är väl dags att dammsuga en bit ! Dock så har blommorna lyckats vissna ännu en gång, förstår inte vad jag gör för fel?? Kanske är det så att jag glömmer bort dedär vattnet ibland, men va fasiken lite ska de väl tåla ! Får väl försöka återuppliva som på ett eller annat sätt, men ja måste änna erkänna att de ser helt ok ut nu iallafall, som torkade öken träd, typ ! Fiffit !

Timba den lilla rackan har bitit sönder sin nya finfina lusetröjja idag :( ! Lack jag blir på den killen ibland, men sen är han så jädrans söt, såå det gör väl inget :) ! Nej nej !... bara den gulliga lilla vita tussen som han knapprat på, så han och jag och tröjjan får väl leva utan den... Men det är banmej han som ska få dammsuga upp alla miljoner tussar ! hrmf !

Rackans en sak till ! Jag glömmde gratta min käre far på födelsedagen igåååååååår ! Hur i hundan kan man glömma nånting sånt ! Hade inte en tanke på det, förens han ringde idag och frågade vad det va för dag igår, ehm Tisdag svarar jag då... Fortfarande inte en tanke på att det kunde vara pappas födelsedag... Sen frågar han mig vilket datum va de igår då, Och dååå höörnii damer och herrar då ploppade det upp i lindas huvvud ! Inte nog med att lilla jag hade glömmt, Rickard och Fredde hade också glömt ! Typiskt ! Kan inte någon av oss syskon ha huvvudet på skafft och faktiskt komma ihåg pappas födelsedag? NajNaj tydligen inte ! Bad us !

Dags att kila ut i snön med lilla bus innan han och jag ska städastädastäda !


15 december

Sikken rosa fluffifluff video !
Nu börjar julkänslan komma lite när snön faller minsann !
Annat emot, julgranar, tomtar och julpynt i ett varmt och solit Australien !


15 december

Heeeej Hopp mina vännor !!

Varit ute på en morgon promenad med Timba för en stund sedan, min lilla bus ! Han somnade direkt när vi kom in igen, kanske borde ge mej på en tupp lur till med... Jobb lång dag idag, 11-20-30...

Julbordet i Söndags vart kalaskalas super gott ! En massa prins Aliiii åkte ner i magen ! Kul att träffa mina små subwayar igen ! Och maria med sin söta mage, snaart är det dags ! hihihi ! Hängde med Mary upp till hennes lya en sväng efter, hon har fått det redigt bebis redo där hemma. Hemtrevligt och fint som fasiken !

Igår kom Timbas lilla paket, vat ju tvungen att gå och hämta ut det omedelbums ! Tomteluvan vatt lite konstig, vet inte redigt hur den ska sitta, kan bero på det maybe ! kläderna vatt super gulliga ! Ett litet minus dock, på den ena tröjjan så fanns det inget sånt där litet hål på ryggen för kopplet, hrmf? Blev lite knöggligt när han hade på sig den innan när vi va ute å promenerade, tror han måste vänjas lite mer !

Satt och pysslade med värsta fina pepparkakshuset igår, rosa glasyr, rosa och röda smarties, silverkulor, gelehallon, rosa frukt kulor, skummtomtar som skulle vatt i trädgåån.. Du hör ju hur fint de låter? Sen när ja skulle limma ihopp alla delarna, så gick en del sönder, fasiken tänkte ja. men de är väl bara till att limma lite fult, då gick nästa, och nästa och nästa del sönder. Jevla jevla, blev en bit lessen i ögat ! Jevla skit, men det är ju super gott att äta iallafall !



12 december


Gick bra att gå upp med tuppen även idag, nemas problemas att gå upp tidigt, bara det att jag är dödstrött på kvällarna nu förtiden... Brukar bara tvärt om annars? Men ikeike ! Gick kalas kalas på work idag, lite bad news bara ! Men men, livet går väl vidare... Lite bitter på dedär stället nu alltså...

Unnade min lilla plutt lite grejer igår, så beställde lite till honom på internet, en tomteluva, som han ska ha på julafton, så han blir lite julfin ! En lusekofta, hihi. Och en flece tröjja ! 


Tjusigt va? Hoppas det passa min lilla skrutt bara !!

Ser fram emot julbordet imon, mummsfillibabbba ! Prins aliii !
Dags att kila ut en prommenad med Timba lilla !


En bild ifrån Danmark, IKEA nyöppning ! Tjohoo !

tjusss !


11 december

Hej hej hallååå !

Tillbaks i Sweed !! Varit här i ett par dagar nu, och jag dör redan av tristess och klättrar på väggarna här hemma i såkallade "storstaden" jönköping ! Saknar Australien såså så mycket ! Det var en helt kalas kalas toppen underbar dunder bra resa !! Jag älskade det livet man levde där nere, man bara tog dagen som den kom och kvällarna bestog av en himmla massa alkohol och trevligt folk, all the time !! Vi har verkligen haft det hur bra som helst !! Och jag saknar det dunder mycket som sagt ! Orkar inte ta hela auusie storyn nu, faktikst, sorry ! Fortfarande drabbad av jetlagen tror jag. Så det får jag ägna ett eget litet inlägg till någon dag... Och berätta alles... det jag minns vill säga.. Tss !

Är mega trött idag, med... igen.. ! Vet inte redigt vad de är med mig, mina ögonlock vill helst inte vara öppna så länge på dagarna nu för tiden... kanske för att klockan är sex på morgonen för min hjärna nu, så alltså har jag skippat att sova när den helst ville det.. Men jag kommer väl i kapp snart, förhoppnigsvis.. för såhär kan de inte hålla på ! Då blir jag totalt off ifrån omvärlden snart..

Igår vatt Annie å Micki här, lite taccomys sissådääringa ! Självklart så sommnade jag när vi skulle köra paradise hotell maraton.. Roligt sällskap ja måste va just nu :).. Jag höll mig vaken under mat time:n iallafall, tur var väl det, annars hade jag ju missat massa god mat !

Jobbat två dagar nu, uppe med tuppen, likaså imon då jag börjar seven a clock ! Det är galet att gå upp så tidigt i min värld ! Men på söndag är ja ledig iallafall, då blir det CHRISTMAS TABLE ! mumma vad gott !!! Få träffa mina underbara vännor då med, som jag saknar till tusen !

pn time !