Tre nya godingar.




Hur najs?


Juljulkul!

Precis hemkommen nu efter en härlig jobb dag, sålt Julbord för glatta livet :)! Jössös så mycket mat det går när det är fritt fram! Svängde förbi morsan efter jobbet med och hämtade hem min lilla bus, som varit där och lekt med sin fruga Bellos hela dagen! Mamma är lite nojjig att Bella är med bebisar :)! Hihi. Men ja tror ändå att det är vinterpälsen som spökar. Men de lär vi ju märka om inte annat.. höhö.

Imon är det one day left igen, innan vi ger oss på en fullspäckad jobb helg! Hujedamej. Fredag snart allaredan , galet va tiden tickar på. Snart är vi pensionärer hela bunten. Så ta vara på livet och varje dag för tusan! Ska jag säga, som ligger och sover dagarna i ända. Men orkar faktiskt inte mer än så just nu.

Imon kommer Jonas hit och sätter upp min lampa, hoppas den blir bra så den inte blir stor som en jordgloob!

Nähä, om man ska fixa trixa med lite julklappar när man ändå har julmusik på :)
Trots allt första december imon! Ännu mera galet.


All i want for christmas is you!!

Himmlen är oskyldigt blå,

 

Kvällen har spenderats med Mamma, Morfar & Moster Nettan. Fikat en massa kakor. Och smidigt lite Begravnings planer. Usch, jag tycker inte om begravningar. Fy tusan! Har bara varit på två stycken i hela mitt liv vad jag minns.. Den första vatt en Barnarps vän som bara va två år äldre än mej, och togs ifrån sitt liv sommaren 2007, alltså vad blir det 21 år? Aldelles aldelles för tidigt!! Usch.! Sedan min Gudmor, som även hon skulle haft en massvis år kvar att leva.! Livet är inte alltid rättvist..


Mitt blogginlägg ifrån den 13 Juli 2007;

13 Juli
Det är först nu man förstår att du verkligen är borta.. Man vill inte inse, man vill inte förstå, man kan inte förstå. Man förstod inte föräns man tog sina första steg in i kyrkan. Man såg den fina vita kistan framför sig, det kryllade av massvis med fina blombuketter. Det va en hemskt upplevelse med många tårar, verkligen helt fel person att ta farväl till. Det är din födelsedag idag. Det är nu du skulle varit ute och firat. Det är inte rättvist. Man kan aldrig ställa sig frågan varför för många gånger. Men de är också en fråga man aldrig kommer få ett svar på.

Robbie Willams - Angel
Ted Gärdestad - Himmlen är oskyldigt blå


DIna låtar. Bara dina.
Vila i frid Robert Furulund 1986-07-13 - 2007-06-30

2007-07-13 @ 20:42:02...

Gissa Antalet?!


Har pyntat min stora glasvas med lite cider. Blev inte lika snyggt som när jag hade X-cider glasflaskor dock. Men dehär duger det med :)! Stör mej dock på att en hammnade på sniskan i botten. Men orka plocka ut alla för ett sådant skönhets fel lixom? Not Not.



En rolig utslags fråga; Gissa antalet?!


If you love somebody, put a light in the air..



Har meckat ihop mej en liten adventsljus stake.
Den får helt enkelt duga till dehär året.
Frågan är när det kommer blrja brinna i glittret? Nångång kommer de ju hända.


Tide is High.

Har varit effektivast i staden idag. Städat, diskat, dammsugit, plockat iordning i gardroben (hittade finally mitt linne som jag letat efter i två veckor!!) , betalat räkningar, håller på och tvättar och varit borta å hämtat Bellos :)! Är lite hundvakt idag, då mammi har fullans upp.!

Skönt med en dag ledigt såhär efter en jobbdag?! Det tar ingen kol på mej inte. Eller tydligen, då jag somande vid fem snåret igår eftermiddag :)!

Nu inväntar jag min lilla leverans ifrån Tysklandet. Vin, Cider & Fiskshot!! Wihooo!

Sedan ska jag masa mej iväg på Massage, kännde att man får unna sej det ibland! Ska bli för himmla gött!

Dags at kila ut med Hundarna.


R.I.P


Vila i Frid !!!

Helgen.

Min lediga helg har varit tipp topp och aldelles förträffligt bra!

Fredagen började med work till fyra. Sedan hem och invänta Maria & Angelica. Lite fix fix och sedan ner till förfest hos Angelica. Vidare till Harrys/Sliver för en lyckad utgång :)!

Lördagen började med mitt och angelicas nya varannan lördags nöjje. Lyx middag på Twin. Alex, Maria och Sandra hänkade också på denna gång :)! Super gott. Tröttnar nog aldrig på den däringa pastan alltså.! Men nu är det ju bara 13 dagar kvar tills nästa Lördags lyx. Sedan åkte jag och angelica hem hit och svirade om till party outfiten och begav oss upp till Dalvik. Förfest med singstar och hela kittet. För himmla najs. Blev Taxi Jan ner till staden, för att slå klackarna i taket ännu en kväll, och om vi lyckades? Att vi gjorde.!

Dagen idag har spenderats med finaste Angelica. Började dagen med lite lyx middag ala Jensens Biffhus. Sedan en svänga på julskyltingen i detta regn och rusk!! Vart tusan är snön? Inhandlade mej en Julstjärna, men de va då ett satana projekt att få upp den? Hur svårt kan det va? Men jag har iallafall både försökt och gett upp för dagen.

Har många sjukt roliga minnen ifrån helgen. Jag tror tusan jag förlänger mitt liv med några år varje gång jag träffar Angelica aka Fnissi. För vi lyckas alltid ut för något, konstigt nog! Hahaha.

Nähä, om man ska klä på min lille bus och släpa ut honom på en promenix. Han tok hatar detta väder och inprincip värgar röra sej en meter.


Dom som gör allt för att göra mej lycklig ♥


Fantastiskt!

Har haft en fantastiskt bra helg!!!!


Wtf?

Asså herreguuud. Jag vet inte redigt va ja ska säga. Orka att vissa personer ändras från dag till dag? Och skickar cepe sms, fast man ingenting gjort? Gaah, min lille skalle kokar över just nu. Men jag kunde inte bry mej mindre helt enkelt, men man blir en aningen bitter! Sånt här tar tusan på mej.. Jag orkar inte! Så jävla snäll som man är hela tiden. Så får man bara pannkaka tillbaks. Inte rättvist.

Iallafall shit the same om å om igen!

Har iallafall haft en tipp topp dag på work :)! Har varit mega skoj skoj att jobba idag och tiden flöt på snabbt som bara den! För himmla gött.

Imon är det jobb 7-4 sedan blir det en afterwork eller nått i den stilen med Hairy Mary och Angelicatten :)! Det kan ju inte bli annat än lyckat? wihoo!

Peace.

Nyklen till frihet.

Ringa upp dig mitt i natten, som en eldfluga utan ljus.
Du var där som en långsam brinnande fackla.
Jag var en nyckel som du kan använda en liten vända.

Så trött att jag inte ens kunde sova, så många hemligheter jag inte kunde hålla.
Lovade mig själv att inte gråta.

Det verkar som ingen kan hjälpa mig nu.
Jag är i djuppet, det finns ingen väg ut.
Den här gången har jag verkligen lett mig gå vilse.

Kan du hjälpa mig att komma ihåg hur de är att le?
Gör det på något sätt alla sätt verkar vara värt de.
Hur i hela friden hamnade jag här,  avtrubbad?
Livets mysterium verkar så bleka..

Jag kan gå där ingen annan kan gå!
Jag vet vad ingen annan vet!

Allt är klippt och torrt.
Dag och natt, jord och himmel.
På något sätt kan jag inte tro det.


Tacco Mys.

Jäklar vad jag har varit effektiv nu. Det va ett himmla bra att har Tacco mys som ett mål. För jäklar vad det gått undan här hemma. Nu är det skinande skinande rent här hemma igen. Men de stökkas nog ner snart igen :)! Det är jag nämligen en expert på..

Nu ska ja bara kila ut en svänga med hundarna sedan ta min rödlök & taccokrydda och promenera bort till Lollo. Ett litet knyt kalas, och woooila vips så har man alla ingredienser till en lyckad Tacco!

Känner mej en bit lättad för morgondagen, då dom bytte pass på mej :)! Från mitt värsta hat pass. Wihoo! Så nu behöver jag inte ha ångest för att trippa till jobbet imorgon :) ! Galet taggad för work imorgon!!

Dags att kila.


Har på mej min nya skjorta kvällen till ära.


Sunshine.

Tjillevippen!

Idag hade vi hejdå fika för finaste Anisa på jobbet, gisses så hon hade bakat!! Hennes rimbo bullar slår mina med häästlängder! Helt okej att åka upp dit på sin lediga dag för att vräka i sej en massa fika :). Hon fick en liten bebis present av mej också, I love Mum & Dad nappar och lika dana små små strumpisar.

Nu ska jag ge mej på stor städing här hemma tänkte jag, de ser för bedrövligt ut! Huua. Är lite hundvakt också åt lilla Bellos. Så timba är hur nöjd som helst..

Ikväll vankas det visst Taccos, mummms. Allitd lika trevligt att bli hembjussen på mat :)! Så om jag har hunnit städa klart & löst hundvakten så ska jag tusan ta mej i kragen ännu en kväll och pallra mej dit :)!

Ska försöka hinna med att koka ihop ett awesome pepparkaks hus också någon dag framöver. Som vi kan använda som utställning på IKEA i varuhuset, meen om jag är rätt person för detta är väl tusan the big question?
Jag med mina klåpiga korv fingrar.



 




who are you?

Precis hemkommen efter en soft mys kväll hos Angelica :)! Jag tog mej tusan i kragen och pallrade mej dit, trotts att min kropp sa emot och ville sova! Gisses, jag är smått nöjd över mej själv att jag orkade mej utanför dörren. Lever nu mer ett isolerad liv typ. Bittert.

Börjar bli en aningen trött på dehär, att man inte äns ska orka umgås med sina vännor? För att man är så sjukligt trött hela hela tiden! My gosch.

På jobbet har jag haft och göra, hujedaamej. Jobbat för två dagar typ. Men träffade på glädjespridaren Mea efter jobbet.! Hon är för himmla go! Så synn att vi inte jobbar samma helger, så man träffar henne aldrig, ta mej tusan!

**************************************************************

Nu skrev visst Timba några stjärnor där ja, att han alltid ska försöka gosa ner mej i mitt knä när jag har datorn där! Han är för söt.

Du likaså.

Super Bass.

Min lediga dag idag har sprungit på fort fort fort, det är redan kväller!
Vaknade tidigt i morse av en sjuk magvärk, så jag till och med fick tårar i mina ögon, fast dom kom lixom av sej självt! Huua, så de va bara att försöka somna om så mådde jag galant när jag vaknade några timmar senare, tur vatt väl det!!

Känns som jag har hunnit med massvis idag, fast ändå ingenting?
Blev en lunch på staden ala Twin, en snabbis till sjukhuset och sedan en tripp till a6 :).

Ikväll vankas det popcorn och film!!

Imon blir det upp med tuppen för jobb. Men sen är jag ju ledig på onsdag igen, så de går ingen nöd på mej.. eller jo det gör det faktiskt!!

400 mg kvar att pilla i mej, sen har jag klarat av dags intaget.!

You learn.

Idag flöt jobbet på fin fint igen, så som det alltid brukar göra :)! Förstår fortfarande inte vad jag sysslade med hela dagen igår. Haha. Eftersom vi hade mer och göra idag än igår?

Tänkte kila iväg till Mammi innan och tigga till mej lite mat, men då hade dom givetvis redan ätit ! Tjifick jag som va sugen på mammas hemlagat!! Men det har ordnat opp sej nu, med en trevlans kvälls promenad till Max med oväntat besök :)! Galet längesen jag åt Chilicheese. Grymmans gott!

Men, vilken onyttig helg jag haft. Fajtitas & Macdonalds i Fredas, Tacco & Pizza igår och Hemlagad pizza & Max idag! Får ta mej tusan bli ändring på det nu!! Imon då jäklar ska jag ha en hyffsad nyttig vecka :)!

Funderar på att krypa till kojs här & nu, mätt och glad och lite extra hjärtklappning..


Naaaajs haaa?


Sju sorger.

Nu är det lördag kväll och här sitter jag? Trött som satan i gatan och sju sorger!!
Men man kan ju ioförsej säga att jag umgåtts med Malgot hela kvällen, tre eviga samtal och pizza dejt :). Så helt ensam har jag ju faktiskt inte varit.
 
På börjat min medicin idag, och jag känner mej knas i bananas av den asså. Något konstig obehag i hela kroppen typ, skakig och hjärtklappningar som heter duga. Och sjukligt trött, utöver det vanliga, då är det illa! Bohoo! Nu får jag inte dricka en droppe alkohol på åtta dagar, så unnar mej en bruk cola en lördags kväll som denna. Det är ju också festligt. Ännu mer festligt nästa helg, när jag är ledig!!

Hade mitt festliga igår, då det blev en trevlans låång after work på Karlssons, dock sög vi på musik quizet och hamnade bland dom tre sista, så fick tävla om vem som va Biggest Losers. Men jag är urkass på artiser, låttitlar osv. Så stog bara för sällskap :)! Sedan blev det lite dans dans till ett bra liveband, kvällen avrundades med lite häng på Murpys. Härlig Fredagkväll!!

Imorses vatt de upp med tuppen för att bege sej till work. Men råkade visst få sällskap på vägen när ja var ute på morgon promenad med Timba, sällskapet följde mej hela buss resan och ända till dörren till jobbet. Så bussresan blev genast lite mer roande :)! Galet sikka morgonpigga vänner man har ibland, klockan tjugo i sex en lördags morgon! Om ja ändå kunde vara så morgon pigg..

Jobbet där emot flöt inte på som det brukar, det blev pannkaka av alltihopp jag gjorde! Jössös.
Så hoppas på en bättre morgon dag.

Är det okej att gå och lägga sej innan klockan nio en lördags kväll?
Roar mej med att spela Wordfeud mot Klara, jag vann förra matchen med några få poäng :)
Revansch it is..


Lägger upp en närbild, så malgot har något att studera än stunn.
Hon är en mästare på att hitta knasiga saker.


Kokko.

Hälsan är kokkabengaloooo!

Så nu taggar vi för AfterWoooork istället!

Whoooopa.


Baby sitter.

Är hundvakt idag igen åt lilla Bella bus. Och jössös vad dom busar omkring!
De är föör söta!

Ska väl slänga in mej i duschen nu strax för att göra mej redo för dagen! I eftermiddag/kväll vankas det AfterWork på Karlssons ala music quiz med fina! BonnaTösen Lisa kommer till Jönköping ikväll också :)!! Ypperlit!

Ska försöka ge mej på att klippa Bellas klor också, eftersom mamma inte är så hajj på det! Få se om hon är samanbets typen.
.


Skin Skin som den sol du är.

Vatt nere en snabbis på staden innan, men inhandlade mej bara lite ljus (igen) och en finfin ljuslyckta.

 

 


Manliga godingar.




When we stand together...

Fortfarande inte fått något bra svar och här gick jag och väntade hela dagen lång på att läkaren skulle ringa, så hade hon inget vettigt att säga alls. Förutom att hon skulle prata med farbror doktorn och se hur dom ska göra. Men de sa hon ju igår med? Förhoppnings vis skulle hon ringa upp senare idag, vilket hon inte gjort så antar att det blir imorgon. Gaah. Jag hatar att vänta!

De vet tydligen inte så mycket om dehär, eftersom den är hyffsat ovanlig.. Så dom håller på och utreda mitt lilla ärende? Men förstår dom inte att jag kanske också vill veta lite? och få lite information..!
Vårdcentralen är tusan inget att hänga i granen!! Hoppas på att få remiss upp till sjukhuset, där kanske dom är lite mer vettiga!

Måste ju först och främst få reda på om jag kan jobba eller inte, eftersom jag jobbar i helgen?

Jaja, Tiden läker alla sår.

Ska kila ner på stan en svänga nu tänkte jag, måste sysselsätta mej lite.


ska svira runt i min lilla präst lookaliike stil.

btw, jag ser väl inte sjuk ut?


every teardrop is a waterfall..

Föröker hitta lite information men finner mej inte mycket alls!! Gaaaah.
Hmm.

Hittade iallafall en tabell ioförsej ifrån år 1995-2000 !!
Alltså som jag förstår det så, ca 8 stycken positiva kvinnor i åldern 20 - 29 år.
FEM år!!
Dock är detta bara ifrån ett sjukhus ala Huddinge.
Men ändå? Åtta stycken av nio årskullar på fem år?



Det låter ju galet? Sån jäkla otur kan jag väl inte ha? Att jag blir en av dom få?
Fett knas isåfall. Men men, livet är inte alltid en dans på rosor!

Läkaren ska ringa imon igen, hon vatt tvungen att prata med en annan läkare, för att se om jag ska bli sjukskriven, få andra arbetsuppgifter eller jobba på som vanligt?!. Då ska ja passa på att fråga henne lite mer, eftersom jag typ aldrig förstår vad dom pratar om :)! Typsikt mej.





Just Nu.

Hon är trött på stan, det händer ingenting.
Det mesta är sig likt här runtomkring!
Veckan kryper fram och helgen springer förbi.
Samma snack varje dag om att göra sig fri.!?

Just nu vill jag leva, just nu!
Just nu vill jag känna, just nu!
Känna luften I mina lungor, Känna blodet som pulserar.
Känna ljuset I mina ögon, Känna tiden som passerar.!

Hon vill dra iväg, kanske ner till Paris?
Och hitta äventyret på något vis.
Inte sitta här och låta tankarna bara fladdra förbi.

Just nu...


satan i gatan.

Pratade precis med läkaren.

Håll i Hatten, dra mej baklänges och frammåt igen!!!

:(

Ghetto Superstaar.

Tog mej en morgon promenix med Timba & Bella till ICA på torpa för att hämta ut mina skor! Va ett litet mullemeck att gå till baka sedan släpandes på ett stort paket och två hundar. Men de tog mej ju bara sissådär 1,5 timme att gå fram och tillbaks. Men träffade Elin och min post Robin på vägen, så kan ju vatt darför :)

Precis provat dojjsen nu, och jag är så glaad!! De högklackade passade aldelles förträffligt!! Bootsen va dock en bit för stora :(. Så de får nog åka tillbaka kaka!! Hrmf, är ju egentligen de jag behöver mest såhär till vintern.

Tusan så skönt att vara ledig, funderar på om jag ska ge mej på ett bullbak här hemma? Men undra om de går att baka utan bakmaskin?


YesYes or Big NoNo?


Jag är lite små sugen på ett par Dr.Martens...
Fast jag vet ändå inte redigt? Det är ju galet fint på andra, 
men frågan är hur det ser ut på mej?
Och isåfall ska man ha 10 håls för ca 1500 eller 8 håls för ca 1200?


What do you think?


Keep it up!!

Idag har det varit ännu en kalas lugn dag på jobbet, så trippade minsann iväg lite tidigare :)! Tänkte gå redan vid fyra, men vid halv sex gav ja opp! Å tackade för mej.. Träffade på Lollo efter work, så hängde med henne in till Ikea en sväng. Så fick med mej lite ljus hem :)! Så mysigt så.. !

Gick till Mor efter jobbet för att hämta min lille bus som vatt där och lekt med Bella!! Tiggde till mej lite mat & godis. För himmla smidigt!

Gårkvällen spenderades en stund med den där fina Mary och sedan kom Angelica vid åtta snåret och bytte av henni, för då vatt de läggdags för lillfisen Tindra! För himmla mys. Jag saknar tusan dom tiderna lite, när det alltid va folk hemma hos mej, spelar ingen roll vilken tid på dygnet de vatt! Tidigt på morgonkvisten, sent sent på natten, när ja va på jobbet, hela dan varje dag så att säga..! But i liked it.

En annan läkare hade ringt mej idag, mina provsvar har kommit! woooiaa! Men givetvis missade jag båda samtalen. Sedan när ja ringde upp, så fann de ike den läkaren som hade ringt mej. Så fårgade jag dom om inte hon såg svaret på datorn. Och jajjemen det gjorde hon. Men hon fick inte säga något, måste vara en läkare som berättar?.. Va tusan?! Så får helt enkelt hålla ut tills imon då läkaren själv kan ringa. Om det inte hade varit nått så känns de ju lite som hon lika väl kunde säga det? Eller? I donät know, deras regler kankse är sånna?

Wihooo. Äntligen har jag fått mitt AVI, så imorgon blir det att hämta ut mina skor! Håller i tummarna nununu!!

Är visst ledig i tre dagar nu! Tusan så skönt! Fast va ska man sysselsätta sej med troos?


Pappa dagen.

Idag är det fars dag. Många firar med middagar och dylikt med sin käre Pappa.
Önskar att jag kunde få krama om dej nu på din dag... och alla andra dagar..!
Bohoo.

Snart läggdags ithink, upp tidigt på morgonkvisten imorgon!
Pigg som en mört och jobba.

Känns en aningen trist att ta bort min sjuukt läckra nagellack dock?


Veggo soup.

Sikken go dag jag har haft idag, inte gjort ett jota typ :)! Förutom lite lång promenader med Timba.. Klockan åtta ska ja möta upp Morsan och Bellabus och ta oss en runda igen :).

Gjorde mej hemlagad grönsaks soppa innan, jössös amalia vad god den blev!!
Lite förvånad över mej själv.

Använde mej av;
1 motot
2 potatisar
En bit purjolök
En halv röd paprika
1 Palsternacka
En bit rotselleri
1 Rödlök

Buljongtärnig
Svartpeppar
Salt
Chilipulver
Paprika krydda

Toppade de hela med lite Paprika/Chili Creamfraise och vitlöks bröd!


Mer soppa åt folket!!!


Sjukt Bra!!

Haft en SJUKT bra helg!! Jössös, jag små fnissar lite för mej själv här hemma nu efter alla helgens händelser & bravader! Haha.

Fredagen började med lite Vin drickande hemma hos mej, med Angelica & Mary. Efter aldelles för många glas så begav vi oss ner mot staden! Droppade av Maria och Jag och Angie fortsatte till Harrys/Sliver. Vatt inte så mycket folk i fredags dock, men det hann hända en massvis skoj ändå! Haha. Håll i Hatten!

Igår så började Jag & A med lite lördags lyx, fin middag på Twin. För himmla gott. Det ska bli vårat nya nu, varannan Lördags it is!! På kvällen vankades det förfest hos A. Trevlans Trevlans !! Sedan trippade jag och angelica vidare till Harrys/Sliver ännu en gång! Och jössös va folk de vatt! En massa roliga människor!! Och även massa knasiga händelser like always! För jevla roligt!! Galet.

Idag va tanken att ja skulle på Chihuahua Träff, men mitt batteri hade visst dött, så jag sov visst lite längre än planerat! Timba också! Hoppsan sa!

Dags att ge sej på lite städning, då hyresvärden ska komma hit och fixa trixa sedan. Då får jag tusan banemej inte förglömma att säga till om min TV, som inte funkat på år och dagar.

Tack till finaste A för en galet bra helg!! Det måste göras om och om igen!!

My only wish!

Godmorgon!!
Sitter på bussen helt yrvaken och på väg till work! Jössös va det tar emot att gå upp mitt i ortan! Sitter å lyssnar på julmusik och spelar wordfeud mot P. Vatt jätye längesen jag spelade det, men måste ju öva upp mej inför IKEA wordfeud tävlingen som börjar klockan Tolv på Söndag! Whoop! Vill ju så gärna vinna, men jag är ju urkass på ord!

Glömmde ju berätta att jag fick fin besök igår på jobbet av fina Lisa!! Jag välte inprincip allt som kom i min väg när ja glatt skuttade fram till henne :)!

undra vad man ska göra ikväll? Just nu är jag bara sugen på att va hemma o sova typ, men kanske beror på att klockan är tidig morgonkvist!?

Ha en fiin dag!!

Pantat & Såld.

Vatt sjukt taggad för work idag. Men sen vid fem snåret blev ja trött som attsingen.. Vatt nog för att ja va kassa, det händer lixom fööör lite där för min smak, så man blir en aningen rastlös när man sitter där på en stol en hel dag och ser klockan framför sej helaa tiden! Men de flöt ändå på fin fint tillslut!

Tog mej en lång promenad efter jobbet med Mammi, Bella & Timmo :) !

Nu är det nog snart läggdags igen tror jag.
En jobbdag kvar sedan ledig heelg! Wihoooo !! Jag ska inte har några förväntningar alls inför helgen för då blir det bara pannkaka av alltihopp! Men jag håller tummarna för att den ska bli sjukt bra!!


Idag hade jag på mej min nya mössa, vårvädret till ära!! Men den är lite för stur.
Så måste försöka finna mej en annan?
(Lite lam bild, i know! Men orka, haha)


Shoes Shoes Shoes.

Beställt mej lite nya skor!!
Hoppas Hoppas dom kommer snarast och att dom passar!
Alltid så himmla svårt med storleken tycker jag.





Se om det är något att ha när det dimper ner i brevlådan :)

Trött på att va Trött.

Jag är så trött på att vara trött hela tiden!! gaaah. Sov 16 timmar igår tills idag och när jag hade varit vaken i cirka fem timmar så vatt de dags för en vilo stund igen på ett par timmar! Och även då hade ja kunnat sova tills imorgon förmodligen. Men jag pallrade mej opp och begav mej till Angelica!! Haft en trevlans kväll med fin fina vännor!! Ni är för underbará!!

Nu är det dags att krypa till kojs igen, guuuv så skönt!! Så man orkar med morgondagen lixom!


Livet är dyrbart, se det som en gåva. Så låt oss leva upp och sluta sova!!


Frammåt för evigt, jag ska dit som levande bevis! Låt dom veta..!


Frammåt För Evigt.

Blev inget Äventyr & Bestyr igår, då jag visst tog en lite för lång powernap! På cirkus 16 timmar!! Ops! Men jag hade lätt kunnat sova vidare, men kännde att de faktiskt va dags att gå upp när jag vaknade i morse!! Men nu är jag trött som tusan igen! Sjukt jobbigt att vara trött hela tiden..

Varit på Hälsan idag igen och skickat tillbaks ett paket!
Gjort mej lite Tacco Sallad, för himmla gott!!

Snar skulle det va dags för att bege sej till work. Fast inte! Jag fick va ledig idag fick ja reda på nyss :)! För himmla gott!

Undra om jag vågar mej på en powernap?


Crazy, Stupied, Love....

Jobbdagen flöt  på finfint, vatt lugna gatan om man jämnför med Höstlovs veckan!
Efter jobbet gick Jag, Klara och Kajsa till Telenor, då jag faktiskt insätt att mitt abonemang är schvain dyrt!! Har fast pris, men det blir galet mycket mer än det ändå, på något konstigt vänster! Så nu har jag tagit bort mitt dyrdyra fastpris. Men har fortfarande gratis sms, fri surf och får ringa för 400 kronor imånaden! Såå mycket billigare! Eller man vet ju aldrig med sånadära försäljare, de märker vi när första räkningen kommer :)!

Kul att jag hade skickat cirkus 1040 sms i September? Haha. Stakkas er mina vänner som blir bombaderade av sms. Men hur tusan kan de gå till? Det är ju lixom 34 sms om dagen? Kan ju inte stämma?

Fick dock inte ledigt imon, de hade istället bytt pass på mej så ja skulle jobba 8-4. Huuuua? Men tji fick dom, för det kan jag nämligen inte!! Höhö!

Om man ska ta sej en liten vilopaus kankse, innan kvällens äventyr och bestyyyr!


God Morron!

God morron mina fina!
Sitter på bussen på väg till jobbet nu, känns som klockan är miss i nassen!! Men denna dag kommer flyta på fin fint, i think :)!

Igår hade jag en himmlans trevlig dag dag :)! Blev lunch, en dänga på stan sedan lite handlande och lagat käk & film till kvällsingen! Wounderbart!!

Funderar på om ja ska kolla om jag kan va ledig imon, känns såå onödigt att bara åka å jobba 3,5 timme lixom?

Fick ett underbart sms igår så mitt hjärta hoppade till av lycka! Tack fina du!!!

Dags för work nu, tjohoooo :))!

A free Day.

Tusan så skönt att vara ledig.
Blev dock väkt i morses, men det gjorde mej inte så mycket. Får man fin besök så får man :)! Så de vatt bara att pallra sej opp, tog oss en morgon promenad med Timba. Sedan dusch och göra sej iordning. Skulle lämnat in mina prover på Hälsan, men ack så otrevliga dom vatt!! Lyckades givetvis inte med dom, så fick nya som ska göras. Projekt!!

Blev sedan en lunchililunch på Åtta Glas. Sikken god mat dom hade där!! Så blir deffinitivt mer lunch där hedan efter! Yuammi!

Nu är det strax dags att kila ner till staden igen. Ska bara ut med Timmo först.
Vi är på jakt efter en mössa till mej! Hoppas jag finner mej dedet!!

Tjao sålääänge!


A good day.

Precis hemma nu efter Söndags mys hos fina Angelica. Jössös så mycket vi hade att ta igen..! Att det händer så mycket hela tiden, fast ändå inte lixom. Meckat ihop hennes komplicerade IKEA lampa med som hon haft i cirkus nio dagar men inte lyckats med att få ihopp på rätt sätt. Så finally klarade vi det!!! Har nog förlängt våra liv en aning också, med en massa skrattande, jordgubbär osv.. Haha!´

Nu ska jag och min lille bus äta kanelbullar & dricka saft och lägga oss å kolla på nya Irene Huss.!

Tack och Lov är jag ledig imon!
Tusan så skönt!!


Suuunday.

Vilken bra helg jag har haft! Trotts att det varit jobbhelg så har jag hunnit med att roa mej lite halvt också :)!

I fredags blev det bara chill afton hemma hos mej med Maria & Tindralicous och Timbalicous förståss. Upp med mörkret tidigt på lördags morron, vatt laddad till tusen för en galen jobb dag. Men de vatt en konstig lödrag, inte mycket folk alls. Tji fick jag.

Lördags kvällen spenderades med fina jobbakompisar på Halloween mys hos Sussi ute i Ölmstad. Trevligt och Mysigt som tusan! Hon är för himmla söt! Hon går verkligen in för allt! Gravstenar i trädgården, spökklätt hela hemmet med döskallar, spindelnät, pumpor, spöken osv. Galet mysigt! Bjöds också på god mat, dessert, fika, godis, chips och drickbart! En massa tjötande och lite Wii Spelande :)! Jag är ju kung på att dansa! Timba vatt en aningen trött när han kom hem sedan, efter alla söta barn som verkligen älskar honom! Han likaså :)!

Blev sedan en liten utgång till Harrys/Sliver med Klara och Kajsa mötte upp Ronja & Co. Trevlans Trevlans :)! Men så knasigt, det är fullsmockat med folk, säkert hela Jönköping ute. Men ändå känner man inte igen en ända jäkel typ? Konsitgt. Har Jönköping förökat sej eller?

Jobbet idag gick kalas kalas, en aningen ganska så mycket trött bara. Huuua, inte van vid att gå ut dag innan work längre. Men det flöt på fin fint ändå. Jag är ju trotts allt en super kvinna!

Trött som tusan nu! Men ska pallra mej ner till Angelicatten en svänga iallafall tänkte jag. Inte träffat henne på helaste helgen ju. Så sova kan ju faktiskt vänta, åtminstone tills inatt.!!


haha.

Fin fin maräng swisch med hemgjorda spök maränger.


I huvvet på Linda.


Hata inte den som är beroende, hata det som faktiskt gör den beroende!!

Sunshine.

Idag har varit en bra ledig dag. Men jössös vad de lediga dagarna springer på fort fort fort. Har hunnits med lite Torsdags mys ala lunch med E. Mys pys..! Varit och hämtat lite provrör på vårdcentralen och sedan fixat mina naglar hos Patricia :)! Och en massa promenader med Hundarna.. 

Timba har haft tjejbesök hela dagen. Dom är för söta! Lämnade dom själva ett par timmar innan, men de överlevde båda två, och blev tok glaa när jag kom hem! Hihi. Djur är för underbara, nu ligger båda här och trängs på mej och datorn.

Inväntar mr H. nu som ska komma förbi en svänga och sällskapa lite!
Alltid trevligt :)

Och min Iphåne vaknade till liv i morse, han behövde nog bara vila sej ett slag. Typsikt då blir det ingen ny 4 s...


Torsdags mys.
Ska nog tända några ljus här hemma nu med, så man får upp värmen lite i lyan.




Hetare än Lava.

Just nu sitter jag här hemma och är allmänt fly förbannad! Mest På Rihanna, som är en jäkla stor TÖNT!! Uppträde igår men inte idag? Seriöst? Vad är detdär? Hmm. Fett Knas jävlaa trippel egobitch. "en vacker dag ska jag rätta till hennes raka näsa" !! Go for it!!!!

Sen sitter jag och små muttrar lite över att min Iphåne helt plösligt bara vägrade sammanbeta med mej? Hallå va tusan är det för stil då? Den är svart, bäck svart som natten!! Och jag hör hur det plingar min lille ljuvliga sms ton, så det är ju för jävla surt att jag inte kan läsa? Utan bara höör! Åååh jag lacka ur! Hoppas den vaknar till liv imorgon, pigg och glad som aldrig förr.! Jag tyckte väl att den klarat sej ovanlgit länge för att vara mej, så de va väl för bra för att vara sant kanske? Men sesså, vakna imon du vackra phåne!! Annars äre kört för mej att komma upp med tuppen hela helgen.! Huuuua!

Annars förutom det så har jag haft en bra dag idag :). Först lite Ikea Frukost med mr H., sedan dirrmod dags att börja jobba. Hujedamej va folk de vatt idag. Höstlov hela dan, varje dag! Så tiden sprang på fort fort fort :)!

Gårdagen började ju mindre kul, inte kul alls faktiskt, usch.! Men slutade tillslut jätte bra :)! Blev sedan lite lunch med Angelica. Gav Angelica och Alecs hejdå kramar för de skulle bege sej ut i stora vida världen. En snabb visit på staden med Maria (Mia) och Klara. Sedan hem till min del av stan med Maria. Kvällsingen spenderades med mr H. Kvälls promenad till Mask, karatefylla ala webb tv, en massa tjöt och bara allmänt trevligt :)!

Hihi.

Den där Mary.

Jag la visst ut hel fel bilder på Mary.. Det va inte med meningen, det va med flit!! Höhö!
Nej skämt och sido faktiskt inte.! Eller?




Pics.

Lite bilder ifrån lördagens bravader...
Togs inte så många dock =/