31 mars.


Blev ingen student klänning men hittade däremot lite andra saker :

image159 image160
Gråa Cheap Monday jeans.

image161 image162
3 stycken bas linnen. Grått, svart och blått. 3 för 30, så himmla billigt så man inte kunde stå emot!

image163 image164 image165
Bondelid kläder till Theo. Ett par mjukis byxor och en Body.
Ser väldigt stort ut, men han ska ju ha något att växa i :) !

Senare på kvällen blev det utgång, huset som vanligt med förfest hos Jessica. Sen hem + maxmat ! great.
Ikväll blir det bara lugnt, blir väl hyra film och laga mat skulle ja tro. Påtal om mat så måste ja laga mej något att käka nu! mat mat mat.

29 - igen

Ledig imon, då ska jag och Jessica ta en tripp till lager 157. Hon fick körkort idag, massa grattis baby ! Fört tänkte jag ju åka till gbg. Pappa åker ju till Kina imon, så rickard ska skjussa honom till flygplatsen, så då tänkte smarta jag att vi åker tidigare och tar en runda på stan först, men Pappa var tvungen att jobba tills han skulle åka, så då skulle de bli stan med Rickard efter isf. De är ju ioförsej jätte trelivgt men då är de ju ingen Pappa med..hrmf. Så det får bli lager istället, dom har massa super fina studentklänningar där nu. Fast dom har dom fortfarande inne på själva lagret, dom har haft dom där inne döh länge nu. Men eftersom Elin jobbar där så hoppas jag på att kunna få snika in i lagret och ta mej en titt och hoppas på att jag får köpa en om jag hittar någon som passar.. Undra om man får det? Men det kankse bara är konstiga storlekar, vi få se imon.
Jag var ju helt inne på att jag inte skulle ha en vit klänning ett tag, de har ju lixom alla andra och varför ska de vara så att man har vitt på student och svart på nyår? OCh varför ska man ha de alla andra har? Jag hade tänkt att bryta av med en röd eller svart. Men tror faktiskt det blir en vit nu iallafall.

Snart slutar han, hoppas han kommer och sover här.

 image156 image158

29 Mars.

Ja, vi som skulle vara lediga idag men inte. Istället blev det skola från klockan två till åtta. För att klant lärarna hade upp bokat restaurangen. Men de va inte så jobbigt ändå. Jag och Sandra gjorde melonsoppa med yoghurt glass, protvins kokta björnbär och knäckflarn.

Sovit ensam i min säng två dagar i rad nu, jag är verkligen inte van vid det och de är något jag inte trivs med! Har iallafall varit en tripp på stan idag med Chrill, käkade mackmakeriet och shoppade lite till honom. Det blev kanon, ett par jeans, en Fred Perry skjorta och två t-shirtar. Köpte en rengörings gele till mej också, på 5 sinnen. På tal om det, så stog det en kille före mej i kön i sissådär 25 års åldern kankse? Jag blev grymt förvånad när ja hörde vad han skulle betala, 2000 kronor. Det roliga va att han frågade 100 gånger vad man skulle ha grejerna till.  " Vad va de nu igen" " Skulle ja ta den först? " " När skulle ja använda den? " " Vad ska ja ha denna till då? "
Ja, de va alla möjliga frågor, fast förstår att de va mycket att hålla koll på, knappt att man hade klarat der själv asså. Plus att han frågade hur ofta de rekomenderar att man ska göra en ansikts behandlig, då sa de ca var 5 vecka. Shit tänkte jag, vem har råd med de? Plus att köpa alla produkter efteråt. Men de ända han sa, aha va bra, men om vi bokar in mej en gång i månaden då. Galet. Hur ofta unnar vi tjejer oss det? 1 gång om året om vi har tur. Men de är ju kul att folk har råd och har hur mycket pengar som helst att spendera på sånt..
Lucky you.

83347-152
Hel ostbaguett utan purjolök på ljustbröd.

image153
Hahaha. Härlig melonsoppa alltså.

image154
Ja, det blev korv med bröd, (bröd med korv?) som mat för våran del idag.
Va flygande jakob i skolan, det är inte direkt i min smak, men bestämmde
mej för att äta ändå, eftersom det inte blev någon max mat.
Men tror ni det fanns nån mat kvar till oss? nej. Så de va bara
att bege sig till Coop Konsum och inhandla käk.





Vår.

Hade beep test i Tisdags, jag blev verkligen förvånad av mej själv måste ja säga. Trodde inte jag skulle orka ett dugg, men ändå sprang jag längst av tjejerna ;) ! Så de va bara Jag, Aalex, Matthias och Robin kvar. Super nöjd ! Hade trååk religion sen, men kollade bara på film. " Branden i mississipii". KKK film. Ligger på VG i religion också. Sen blev de åka å käka med Pappa och Rickard på dragon. Super gott! Redigt bra dag faktiskt !

Lite vårbilder sen i Tisdags också..

image147 
Jag, Elin och Girlie
image148 
Underbara vår
image149  
Inga bänkar i parken ännu, så man tager vad man haver.

image150
Hihi.




Grattis.


Kom på att jag måste skriva Grattis till Heléne och Tommie som förlovade sig i lördags!
Nu är du på väg till USA. Den innebär två veckor i skolan utan dej. Puuh.
Tur att vi inte har så mycket skola, bara måndag, tisdag denna veckan sen nästa Måndag & Tisdag...

Girlie

En av sommarens nya glassar är Girlie.
En rosa stjärnformad glass med hallonglass och överdrag med hallon smak. I glasspinnen är det också glittergel för hud eller hår. Jag tycker den är lovelii ! Men den värkar ha fått mycket kritik både för namnet Girlie (att det skulle vara könsdiskriminerande) och för glittrets eventuella giftighet att folk kanske tror att de går att äta osv.

"En stjärnformad rosafärgad glass inklusive sminkglitter i pinnen får konsumentrådet att rasa, konsumentrådets generalsekerterare tvivlar på att konsumenterna vill ha produkten och åberopar upphört könsschabloisering"

Hallå, det är en liten glass det handlar om? Varför lägga så stor energir på det?!
Jag tycker den är super fin, och kommer defenetivt att prova den i vår/sommar.


image145

Glass med klass?

Just nu.

Låtar som spelas just nu :
 Lumidee - She's Like The Wind
 Christina Aguilera - Aint no other man
 Timbaland - Give it to me 
Million Stylez - Miss Fatty 
JR Writer ft Lil' Wayne & Cam'ron - Bird Call

 Taio Cruz - I Just Wanna Know
 Beyonce & Shakira - Beautiful Liar
 Mims - This is why I'm hot

Dehär låtarna ska jag bränna på en skiva till Chrill strax.
Har fortfarande inte fått nått tips på nån bra låt som ja kan lägga in på min nya ipod.


20 mars.

Hade gympa idag, de va nog den roligaste gympalektionen på länge. Första gången jag var med på fotboll idag sen ja vet knappt när? Tror de va sen ja opererade mitt knä sista gången, alltså något år.. Kommer inte ihåg om ja va med på bollsporter innan det? Har så himmla dåligt minne nu för tiden. Får iallafall inte vara med på bollspel och "kontakt idrotter" egentligen för då kan ja skada knät, men idag kännde jag att ja ville testa iallafall, trött på att vara i gymmet. Det var riktigt seriöst spel på hel plan. Super kul. Det va lixom sådär kul att man tänkte "shit, nu skulle man varit ute på en gräsplan". Har nog aldrig hänt innan att alla gick in för det så, till och med tjejerna. Gjorde även två mål, Kalas bra :) ! Och Heléne blev utsedd till matchens lirare, super bra kämpat Huldababy !

Käkat på Chickimama idag också med Heléne, Sandra, Lollo och Johanna. Sen efter skolan har jag fikat med mamma och varit och hälsat på Theo. Han är verkligen super söt. Har fortfarande inte lyckats att ladda upp någon bild på honom här. Men de kommer väl så småningom. Sen gick jag vidare till Preem för att hämta ut mitt paket som kommit. Kan ni gissa vad de va :)? Jo, min Ipod, eller ska man vara riktigt noga så Mp4. Väldigt nöjd änsålänge. Så nu är det bara massa nya låtar som behövs fyllas på, några tips?

image143
Är lite annorlundare rosa färg IRL, men vad tycks ?

Är ledig imorgon ska bli väldans skönt att sova ut lite,
Skola torsdag kväll 2-9, ska laga en 7 rätters middag, yummi..

19 mars.

Sitter här och väntar på Chrill, Pb kväll i kväll. Det innebär älskling, chips/godis och läsk. Kan också berätta att han mummsade i sej min Ben & Jerrys glass igår.
 Men de gör inget. Bara för att de va du!


83347-141


Måste ju berätta att Jag vann på tävlingsmatlagningen idag. Super nöjd. Jobbade till och med själv idag. Fortsätter på temat Tapas. Förbättrar det varje gång, alltid finns det något som går att förbättra eller förnya. Vill ha korten på min tapas tallrik från skolan så ni kan få se hur fint de är. Tss.



18 mars

Tråkiga alla är, ingen som ville hänga med till typ o´learys och kolla på Hokeyn.
Men jag får väl överleva, sitter och håller mej uppdaterad om målen genom aftonbladet. Hoppas på vinst nu då, dom måste helt enkelt vinna !

Blev utgång till Huset i fredags ändå, hade otroligt kul faktikst :) ! När de är oplanerat så brukar man oftast ha hur kul som helst ! Tack för kvällen tjejer ! Igår blev de att pallra sej hem till Heléne och dricka lite vin. Evelina och Lisa kom också och gjorde oss sällskap, super trevligt ! Sen pallrade vi pss bort till Cajsa en svänga, som hade fest.
Mycket bra helg trots allt !

Lite pics från fredagen...
83347-136
83347-139
image142
83347-137
83347-140
Shotsbricka på Amour.

16 mars.


Kan ju börja med å skriva att de är Fredag idag och jag har inte den blekaste aning om vad ja ska göra eller vad jag har lust att göra. Vip rummet på åttaglas hade suttit väldigt fint nu, som de va tänkt från första början. Men de värkar rinna bort och inte bli av. Så istället tycker jag att o´learys hade varit perfekt ikväll med hokey. Men de värkar inte vara en topp idé som någon annan har lust för. Huset är ja inte sugen på för fem öre. Inte förfest och sen utgång heller, för jag har ingen alkohol. Därför skulle det sitta bäst med O´learys vid sju tiden!
Nu efter mycket om och men så har jag inte en aning om vad som händer, inte någon annan som värkar ha det heller. Men man brukar väl säga att kvällen är lång? Annars får jag väl helt enkelt pallra mej bort till Jessica och leka med dom? Återstår och se !

I Onsdags blev det iallafall O´learys med födelsedagsbarnet Evelina 18 år, (bara habbibbi kvar nu !)
Plus hokey, mat, dipdipdip och Cider offcorse. Va hur trelivgt som helst. Kan nästan kalla det för Onsdags lyx eftersom notan slutade på ca 2300 kr. Tur att det inte va fredag för då hade den blivit betydligt högre. Skyhög. Men det skulle väl inte sitta fel att göra om onsdags kvällen, o´learys och hokey? Jag vill !

Jag och tvättmaskiner funkar verligen inte ihop. !! De är nog den ända dimman när pappa är ute å reser. Men imon kommer han hem från miami :) !

13 mars.


Aldrig har någon gympa lärare, inte någon lärare över huvudtaget skrikit så på/efter mej som idag. Kärring säger jag bara. Du är inte värd mitt lyssnande! Orka skrika mitt och Elins namn flera tusen gånger över hela bad huset. När hon märker att vi inte hör, eller rättare sagt inte vill höra. De va såhär att vi skulle simma 12 längder innan vi fick bada i äventyrsbadet. Men spralliga som vi är så gick vi upp efter två längder, Jag Sandra, Elin och Heléne traskar bort til det efterlängtande äventyrsbadet. Då kommer läraren i hastig fart och säger att vi inte få gå, Heléne och Sandra går snällt sura tillbaks och simmar sina kvar blivande längder medans jag och elin springer iväg till äventyrsbadet. Efter ett tag kommer hon å letar efter oss men då simmar vi med väldig fart ut och gömmer oss, sen vidare till "grottan" och sitter där ett tag. Sen kommer resten av klassen, då kunde vi pusta ut trodde vi, men inte. Utan då skriker hon våra namn tusentals gånger när vi badar med hög sur arg röst  -LINDA, - ELIN. Ingen hör, ingen lyssnar, ingen vill höra.. Men till slut så ställer hon sej efter strömmen, när vi åker den försöker ja så snabbt som möjligt simma till vänster när den slutar, fast de är trögt men jag lyckas. Men hon fick tag på elin. Så när ja åker strömmen igen ropar hon på mej och hon vet mycket väl att jag hör. Och eftersom Elin varit duktig å pratat med henne så kunde ja knappast inte undvika henne mer.
- Vad håller du och elin på med egentligen? ( med stora bokstäver )
- Vaadå ? säger jag lite ovetande..
Men ja lyckas ändå prata bort mej så jag behövde inte gå tillbaks å simma själv som Elin egentligen behövde göra. Skulle tydligen få frånvaro från hela lektionen också, kärring ! Nåväl så blev de la lugnt sen. Drog till Bernards efter och käkade deras super goda kyckling wraps..

Sitter här å väntar på Chrill som slutar om cirka 1 timme.
Ska kanske vara lite bebisvakt imon, hur fint som helst =), sällskap av någon?

83347-135
Underbar





12 mars.


Har försökt lägga upp en bild på Theo, som är sötast ever.
Men de går inte =/ ! Får väl försöka en annan dag, nu ska ja pallra mej bort till Jessica unna oss lite chrips och kolla på PB. ! Imon blir de rosenlund !

The Ark, helt klart rätt !

8 mars.


" det är redan den grymaste killen i stan, och en klapp på kinden "

Jag tror de kommer bli riktigt bra! Han kommer aldrig släppa taget!


7 mars

Det blev en liten pojk som föddes den 7 mars !
Ska åka och hälsa på han vid tre, måste köpa med mej nått sött också :) !


6 mars - Faster

Idag kommer jag bli faster :). Äntligen efter allt väntande. Är hur spännande som helst. Ska åka upp och hälsa på det imorgon om de går för sej. Men tänka sej att bror bli Pappa, Mamma blir Farmor och Pappa blir Farfar !? De låter gammalt.?

Göteborgresan var mer än perfekt även att de var lite segt i början eftersom de va utgång dagen innan. Sen hemkomst och väldigt tidigt uppgång på lördags morgonen =/. Men fick med mej lite kassar hem iaf. Inhandlade en Jacka, ballerina skor, en vit top, underkläder och tror det eller ej men en slickepott och en smörkniv. Dom var så fina så ja kunde inte motstå.

Var och badade på rosenlund igår, Jag och Elin fick nått fnatt vid sex tiden och åkte på momangen inväg till rosenlund. Sen käkade vi kebabtallrik på Crystal.
Och idag blev det maxmat. Himmla ätande hela tin !

Imon fyller världens bästa Nathalie år, don´t forget!
Paketet är packat och klart så de är bara att bege sig imorgon.
But when?

Were in Heaven..


So Sad..


Loveliii.


1 Mars.

Ny månad ny dag nya möjligheter?
Egentligen borde jag sitta och hålla på med mitt religions arbete just nu som ska vara inlämnat imon och jag har äns inte börjat! Men jag har inte redigt ork för de, urk så tråkk de är. Religion intresserar mej inte ett ändaste dugg, varför ska man äns ha de ämnet på gymnasiet?  Vet inte redigt när ja ska hinna med att göra de heller? Börjar skolan om två timmar sen slutar jag vid åtta, nio nångång. Och då kommer de bli åka hem krypa ner i sängen och kolla på tv..

Igår va Jag och Pappa på ikea och inhandlade lite stuff till mitt rum. Blev ett till täcke, superfint påslakan, en hylla, databord, datastol och en himmla massa ljus :) ! Kommer ´blir jätte bra här inne när de är klart :) !
Käkade på Soya också, de va super somvanligt !

I Tisdags köpte jag äntligen den väldigt omtalade nya glassen  Ben & Jerry´s (Caramel & Chew Chew),
Den var verkligen hur god som helst. Och fylld med massa lyx ! Värt att prova för alla glass ätare. Den va värt varenda liten krona !!

Tina Almsgård har fått körkort också fressten. Massa Grattis :D !



83347-133