24 september

Jädrans, jag förstår inte, varför just i dag helt plösligt? Min dag blev helt klart mycket sämre än vad den behövde varit. Hela jag sjönk lixom ! Lite flashbacks började sätta igång i min hjärna, men de raderade ja dock ganska fort. Sen kom tankarna på hur skönt de har varit att faktiskt slippa. Slippa se och slippa höra. Men jag blev helt depp nu dock, jävla skit också ! jag som har hållt mitt humör oppe hur länge som helst ! fanfanfan !

Imon blir det iallafall work till fem. Sen vidare på en liten utflyckt, ska till gislaved och kolla på hockey !
Ska bli himmlans trevligt med en liten mini tripp såhär mitt i veckan !

orkar inte just nu !

One love.


23 september

Kom precis hem nu, inte varit hemma sen igår så mina fingrar va sugna på att skriva lite !
Hängde iallafall med och kollade på lägenheten igår, vi kan ju inte såntdär så vi kollade lixom bara på utseendet och det vart helt helt okej :) ! Blev sen movie som sagt, kung fu panga och en bit in på Varg, men den vart lite seg faktikst ! Pallrade mig iväg till frissan vid elva i morse, gisses va skönt de är och äntligen få ordning på det, även om de kanske blev kort så är de skönt att ha gjort ! Va duktig och bokade en tid redan nu så kan ja inte dra ut på det ännu en gång.

Blev sen lunch på bofhouse med markus, upp till ikea en sväng och hälsa på våra underbara jobbakompisar, a6 en sväng. Sen blev de saft och snack på garagetaket, himmla gott att sitta där uppe alltså, efter det en sväng på stan.
En trevlans dag måste ja säga !!

Tänkte lägga upp en glassig bild, men de vill sej inte som ja vill så får ta de någon annan dag !!

PUSS!

22 september

Hemkommen från jobbet för en liten svängsen, uppe med tuppen idag också nämligen ! Så nu sitter jag här i sängen och glider innan de är dags för en dusch, när jag nu orkar..

Skulle hängt med och kolla på en lägenhet nu vid sex egentligen, men tror ikke de hinns med redigt. få se få se !
Ikväll blir det iallafall movie, Kung fu panda hos A :). Ledig imon, gisses så gott ! Då ville ja hängt med till hook och kolla på kissekatten, men ikke eftersom ja ska fixa till mitt svinto hår hos frissan vid elva tiden, efterdet blir det en fika med Markus, massor att prata om ! Sen kanske träna, tror det eller ej. Jag tror dock inte att de kommer blir så, men va sjutton de låter ju bra ! haha. Och gratis är det också. ! Vad kan mer gå fel då? Joo min otroliga lathet !

Dehär med pojkvänner tycker jag är lite synn,, inte pojkvänner i sig utan att de ska gå ut såå himmla mycket över äns vänner. Att vissa överger sina vänner nästan helt och hållet? Bara för att man är så himmla kär. Fine, ja vet hur det är att vara ny kär, det är underbart ! Men man borde väl fortsätta att umgås med sina vänner trots det? Det tycker iallafall jag !
Men jag är inte den som är den, så jag kommer alltid finnas kvar här för dig när det är något, de vet du !
Fast det hade ju varit tummen upp om du fanns här för mig också trots att du har pvän. men men !
Jag överlever !!


"det är stunder som gör livet värt att leva"

20 september

Hemmakväll ikväll, nämligen !! Jag har varit så sjukt trött hela dan, kankse kan beror på mina knappt två timmars sömn och uppe med tuppen för work vid sju ! Gisses ja skulle kunna gå och lägga mig när som. Meen någon nytta måste man väl få ut av lördagskvällen? Dock har jag inte gjort så mkt nytta, inte det ja skulle få gjort idag iallafall, men heey de kommer fler dagar !

Gårkvällen va mega trevlig, blev dock ingen utgång, tro det eller ej. Vi hade hemma fest hela kvällen istället. Det va rätt gött faktiskt !! Även mickan och mia vart hemma från stockholm ,så de va inte bara lilla Anders, som nu gått från pojk till vuxen man, trettio bast ! coongratzz !

Nehe om man änna skulle göra någon nytta, njae de är lite sent för det nu va´?
Skönt, då slipper jag det idag !
 
Sitter och lyssnar till christina aguilerias nya låt, Keeps getting better !

Näpp, något bättre väntar !

19 september.

Fick ett nytt hemmabio, visste väl att de va något knas med dedär som ja hade, eftersom vi va fyra pers och inte lyckades få det att funka ! Så det betyder att vi är precis lika intelligenta som innan ! Bravoo !

Ska strax till Jobbet, får skjuss idag. Skönt !
Tänkte ta det lugnt i kväll, hade funderingar på att ta de lugnt hela helgen faktiskt eftersom ja jobbar o så ! Men det ändras snabbt, Anders vännen kommer hem från stockholm idag, han fyller trettio så de blir att fira honom ikväll. Och de tackar man ju inte nej till precis. Ung som jag är så orkar jag fortfarande gå ut dagen innan jobb. Tackar gudarna för det ! Börjar dock sju imorgon ! Men men ! Det ordnar opp sig på morgontimmarna !

Måste bestämma kläder nu eftersom ja far iväg direkt efter work !
Snäppet jobbigare faktiskt !

Bye.


Jag, Jenny, Lena, Älin, Ida, Sandra, Elin och lite lite Louise !

17 september.

Är väl bäst att skriva, att jag lever! Så himmla sällan som det uppdateras nu förtiden ! Men det är massa saker i vägen hela tiden ! Så de har inte redigt funnits någon ork, lust eller tid. Men sesåå nu kankse ja ska få iväg ett kort inlägg !

Helgen som har varit har varit jätte bra !
Fredagen så blev det för fest på kålgården, mellan fest hos en annan på kålgården och sedan vidare till olle.
Lördagen inflyttningsfest som vart himmla lyckad, sen vidare en snabbis till C för att sedan slira vidare till olle igen.
I söndas vart ja bara hemma tror ja, ja minns faktiskt inte ! Mitt minne är inte det bästa just nu !

Snart kommer daddy och hämtar mig för att åka och lämna tillbaks mitt hemmabio som ja köpt ! Självklart så är de något strul med det, jag har alltid en himmla osis ! Teknik är sånt som bara ska funka ! Tänk va vackert det skulle vara om allt va trådlöst och om allt funkade på direkten. !

Ikväll blir det bio, ett stort glatt gäng ! Ska bli himmlans trevligt ! Blir väl lite alkoholpåvärkade efter det skulle ja tro ! Vi får se !
Det som lever får se, som det brukar sägas.


Vi är lite bättre än alla andra !!

Hej såålänge !

10 September - BAD DAY !

yes litet tagsen ja skrev, eller sissådär fem dagar sen !

Kan ju börja med att berätta om min helg som vart. Fredagen blev ganska lugn, sing a loong, tacco, moovie och folköl hos Emma ! Med mina trevliga vännor ! Lördag kvällen blev det utgång, (undra hur det gick med den vita helgen?) Vart iallafall förfest hemma hos Emma med mina fredags folk, Elin & Alex och Helene kom förbi också :),  sen vidare ut till olearys, förtur i kön så de va rätt skönt, för kön vart meeega låång ! Sen jaa, kom hem vid åtta skulle åka till jobbet vid halv nio, så de va bara att byta om från festkläderna till mjukisar, tvätta bort smink resterna och rulla iväg. Jätte bra helg!

Idag däremot det har varit en piss dag ! Skulle till tandläkaren, sååklart ute i norrahammar ! Fine, ja kollar när två femman går, yes den går tio över ett, bra tajmat eftersom ja skulle vara där tio i två ! Kommer ner till june och NEJ, går det någon buss tio över? Nej nej nej, självklart har Linda kollat fel. bussen går inte förens vid halv två, jevla skit tänker jag. Ringer till Pappa som för övrigt är i USA och frågar vad ja ska göra ! (vad kan han göra åt saken lixom?) Ringer famo, inget svar, ringer till tandis och säger att ja kommer lite senare det va ok. Väntar på bussen, kommer det nån buss? Ikke, givetvis är den försenad och kommer tjugo i, Helvete hur ska ja nu hinna? Bussen brummar på som aldrig förr, ja kommer till Tandläkaren cirkus 20 min försent, klar på cirkus tio, max alltså ! Sen säger han glatt, du vet att du ska betala idag va? Nej nej nej tänker jag, jevla skit de hade ja inte en aning om. 615 kronor fast du får bidrag på 300 så de blir bara 315. Fine jag som inte har en krona på mig och inget bankomat kort eftersom ja tog sönder det förra söndan ! Säger att ja inte kan betala idag och frågar om de kan skicka en räkning, nej säger dom. Så jag får åka ut igen på Torsdag och betala ! Helvete ska man behöva ta sig ut dit en gång till?
Kommer hem, yeeeeeees har fått mitt bankomat kort !! hurraay !!
Öppnar glatt väcklar upp bladet och ser kortet, NEJ NEJ NEJ NEJ ! Tror ni inte de va samma bild på kortet som jag hade innan? Jo givetvis va de det, jevla skit ! Linda lyckas alltså äns inte att beställa ett nytt RÄTT bankomat kort ! Sen ringer Lisa och berättar väldigt väldigt baad news, som förstör min dag lite till ! gisses alltså ! Sprang in till annie och avreagerade hela min tokiga dåliga dag !

Sen blev det pizza, godis popcorn och movie med micki och annie, så dagen slutade väl ändå lite bra !
Tur det annars hade jag kollapsat ! Nu har de åkt så dags för sängen !!

Shit, vilket långt och rörigt inlägg de blev nu !

5 september

Blev inget äventyr igår, hon va super sjuk så vi kunde inte ta oss någonstans, tyvärr :( ! Himmla osis när det bara är en gång om året ! Men det blev iallafall en spel kväll på norrängen :) ! Blev bjuden på mat igår också, himmla fina vännor jag har ! Igår blev det klyckling klubba med mini pajer, monopol och rita & gissa ! mycket bra mycket bra !

Idag vet i sjutton inte vad som händer, jobbar ju kväll och tidig morgon imon, så de blir nog lugnt. Men man ska aldrig säga aldrig ! Kan knappast gå ut på krogen så som ja ser ut på min arm, efter söndagen ! Jävlarns vilka blåmärken jag har ! Måste ha långtröjja på mig vart ja än går isåfall ! haha ! jevla jevla !


glassit jobb måste ja säga, fiskedamm och ballongutdelning en heldag.

klara och nyckelpigan jojo =) !

*Micki sitter och filurar i våran fiskedamm.
*Malgots mamma fiskar för fullt.
*Malgot är nöjd över sint vinst. haha.

dags att kila iväg till jobbet !

3 september

Precis hem kommen typ, åkte till Lisa vännen direkt efter jobbet, checkade in hennes nya lya på kålgården, himmla mysig vindsvånging. Sen lagade ja, markus och Lisa mat, eller ja lisa lagade och bjussade oss, blev sen idol, tjöt och moovie !

Gick bra på jobbet idag, lite bra med guldstjärnorna också, men låångt ifrån vinnare. Men skrapade eller fjäskade iallafall åt mig 21 stycken ! Malgot den lilla pärlan kom upp och gav mig två, så hon och hennes mamma fick fiska i fiskedammen, tvåå gånger ! Himmla osis att jag inte kommer vinna, de fem som samlade flest stjärnor får varsitt present kort på 2000 kronor, inte illa pinkat !

Imon blir det ut på äventyr och på kvällen sällskaps spel med mina underbara vännor !
Undra vilket vi ska köa denna gången? I fredas satt vi oppe ända till natten och spelade charader, stakks grannar !

Idag flyttar denna lilla skruttan till England ! Lycka till babe !

hihi, dö gammal bild på oss !

Bye !

3 september !

Jaa lite väl surit och argt inlägg igår kankse, men tro fasen man blir lack !?
iallafall nu ska ja strycka ett streck över honom ! ---------------------- !

Ska snart iväg till jobbet och som sagt ha fiske damm hela dagen, leka med alla barn, hihi ! 
kooooom och fiska vettja !

Näpp dags å kila !

2 september

Helvetes jävla skit ! Jag ska inte börja böla, jag SKA INTE ! Du är verkligen inget att böla över inte ens värd att slösa mina tårar på ! Men fy fan att få reda på att du hade sex med en annan samtidigt som vi va tesammans ! jeeeeeevla det sliter lite på hjärtat måste jag säga ! Jävla röv! Helvete vilket jävla as jag har levt med i två år ! Hur kan man vara så bild för kärleken? Jag ska aldrig mer bli kär ! Jag ska aldrig mer lita på någon, den ända man kan lita på det är fasiken sig själv ! Bara sig själv, varför ska världen vara sån? Att man inte ska kunna lita på NÅGRA andra människor??

Jag ska förtränga allt som har med dig att göra, radera allt allt allt ! Slänga allt allt allt ! Varenda liten pryl ska ner i sopporna ! Eller ja du kan ju ta tebax det och ge det till henne? Som du säkert ville ge det till egentligen ! Jävla fitta ! Nej för jag vill aldrig mer ser dig, aldrig mer höra något i från dig, så isf får du hämta prylarna i sopptunnan ! Halsbanden för massor med hundra lappar, USCH ! Jag vill inte ha det ! Tror du att du kunde köpa kärlek eller? Jag hade de så himmla bra med dig, tyckte jag trodde jag, men fuck vad blind man är !

Jag är så jäkla arg nu så det finns inte !
Hoppas du läser de här, sen ska du aldrig mer klicka dig in här igen !

Gå och dö båda tack !


2 september

Halli hallii halååå !

Intervjun idag gick väl hyffsat iallafall tror jag, jag var väl lite för flummig kanske, de kanske inte va så bra ! Men de blev som det blev så nu får vi se ! Är väl inte så stor chans egentligen, många som har sökt den, så man får väl hålla tummarna ! hoho !

Är ledig imon egentlgien, men självklart ställer man upp för laget ! Imon är det kundens dag på IKEA !! Och jag ska ha fiskedamm, haha så jäkla kul :D ! Det är väl hyffsat glassit att hoppa in en dag extra och ha fiskedam, nio extra timmar ! wohoo ! Ja tycker absolut ni ska komma till min fiskedamm imon. och ge mig en guldstjärna dessutom !
Alla kunder få varsin guldstjärna som de ska dela ut till den de tycker har varit trevligast av personalen, den som får flest vinner,så hörreni vänner ställ opp :D ! haha !

Ska iväg på avskeeds fika ikväll, Jesset flyttar till England. Kors i taket den lilla pluitten i stora england !
Jisses ! Jag måste också göra nått med mitt liv, frågan är bara vad !?


Ja fråga mig inte vad jag gör, söndagens bravader ! haha !

1 september

Fasken va tiden går första september redan och det känns som sönda. Kan bero på att det blev en kalas fest även igår ! ojoj kvällen va bara lite för god ! Började med käk å gratis alkohol på kastrullhäxan, sång, presentutdelning och tävling. Sen slirade eliten vidare till restaurang festen på sliver. och ja tack ! Dock inte så festlig musik men very nice place !
Bröt äntligen sönder mitt bankomat kort, HEJDÅ med dig och HEJ mitt nya, men sen kom ja på att de kanske inte va en sån bra ideé att ta sönder de just igår, hur sjutton ska ja komma hem nu? jag äger inte en ända krona i kontanter. Smart Linda ! Hade en otroligt rolig hemtraskning tills min skjuss kom. Tänka sej att han oftast ställer upp? och hämtar mig halv tre när han ska opp vid sex ! För att jag gjorde en tabbe ! haha. Hur som helst en bra kväll !

Borde nana nu, för längesen egentligen.
ska på intervjuv imorgon vid halv tio, gaaah ! Jag hatar sånt !
Eller ioförsej jag har aldrig varit på någon, men ändå,. uss uss !

Adjö med dig forever nununu !
Bort ur mitt liiiv !

Full av godhet !