28/29 mars

Väldans trevlig kväll, den spenderades på österängen helaste kvällen med god mat och smarrig tårta och väldigt trevligt sälle ! Iallafall till halv två, tills det var dags att ta bussen hemmåt ! Jag och Klara som tänkte skaka rumpa, men kvällen gick aldelles för fort fram så de hanns inte med riktigt. Nåjja Några klick hann jag iallafall ta, Bravvo ! wohoo !

Göteborg imon (lördag till söndag), hör inte av er :) !

gonatt heey !

27 Mars...

ååh jag tycker så illa om när folk bara drar sej ur ! Det finns nog inget surare när man planerat något och folk sedan skiter i det en timma innan ! Sitter man inte hemma var och en för sig och kollar på tv alldelles för mycket i sitt liv? Svar JO ! Mer sällskap åt folket, tack ! Men jaha, då vart de väl bara till att tvätta av sej sminket igen och fundera på vad man nu ska äta? Jag hade sätt fram emot olearys käk, så himmla gott ! Men pizza kankse? Blir väl säkert godis tillslut det finns iallafall här precis jämte mig , nära och bra !

Vad ska jag nu roa mig med under kvällen då?
Tv jäklen funkar fortfarande inte ! Sug.

Annars?

27 Mars.

Bara jobb imorgon också sen är jag äntligen ledig, i tre dagar faktiskt. wohoo !! Fast helgen är redan planerad och fullspäckad. Imorgon fredag (efter jobbet) iväg till en jobba kompis på lite käk och så, mys värre ! Lördag till Söndag så ska jag till göteborg :) ! Himmlans härligt att komma iväg :D ! Ser starkt fram emot, hotellfrukosten... mumms !

Ska väl försöka hinna vila lite nu vart de tänkt,  för vid åtta tiden någongång ska jag befinna mej på o´learys. FinFint! Det där med vila kanske jag få skippa såg jag nu..

Tänkte bjuda på lite bilder ifrån helgen, nu när jag ändå lagt in dom !
Fredag:
    
Lördag:
  
   
Söndag:
 

Heey då !
Jag klagar inte, jag trivs så in i !

25 mars !

Ska man berätta en snabbis om helgen? Som sagt..
Fredag, lite för fest här på gärshagen vidare till tro det eller ej men Bongo vid halv nio tiden, inget vidare enligt mig så det blev en lite tripp vidare och sen Centrum, Jag och Jessica. Oj vilket stååhejj den kvällen, riktigt bra, Taxi hem !
Lördag, Jobb nio till fem, hem göra i ordning sej för kvällens bravader, nämligen Elins happy birthday firande ! Massa paket och förfest och smått å gott på Torpa, vidare till Centrum och ståhejjade lite mycket till, riktigt bra kväll det också, sen taxi hem. Haha, Elin va för rolig !
Söndag, Jobb sju till tre, direkt till Farmor på en "släkt middag". Hem och tänkte vila efter som det var mycket lite sömn dennhär helgen. Fast istället blev det torpa, drack lite cider och tjötade. Jag, Elin, Heléne, Malgot och Alexandra, åkte faktikst hem när de drog vidare till o´learys ! Applåd till mig ! SKulle ju trots allt upp sju på måndagen (igen)..

Idag efter jobbet blev det en fika med Elin och Malgot på kaffebönan, sen ville vi gå vidare och fika våfflor det är ju faktiskt våffel dagen idag, men vi orkade inte redigt det, fika på fika. Köpte iallafall ett fotoalbum, så nu har jag lite och pilla med igen :) !

Heeeey !

23 mars

Jag är så jädrans trött så jag vet inte vart jag s´ka ta vägen ! Kom precis hem från farmor ätit en massa gottit, hallelulja vad småttingar de är i släkten nu :). Tänkte precis gå och lägga mig, men givetvis ringer telefonen precis då och lockar för fest. Nu blev de helt plösligt ett väldigt jobbigt beslut här, orkar jag eller orkar jag inte. Rumpan har ju inte hört av sig eller svarat på helaste dagen, så varför ska jag sitta hemma och hoppas på vårat söndags mys? fast sen måste man göra iordning sej också, det är med ett projekt med orkigheten just nu.

Iallafall helgen har varit wunderbar orkar inte berätta en massa just nu, trots mycket lite sömn har jag ändå orkat upp med tuppen för jobb. Imorgon kommer jag väl säkerligen vara helt död då jag börjar sju noll noll igen, men jag får väl se fram emot att jag faktiskt är ledig på lördag ! woho !

Jag har inte fått ett ändaste påskägg !!! Det suger, ja vill vara liten...

21 mars

image438


Ledig idag så himmla gottit, fast mindre kul att tv:n fortfarande inte fungerar, blir så jäkla irriterad. Det är sånt som BARA ska funka när man klickar på den. Igår efter jobbet vid halv nio åkte jag hem till mammsen för lite påskmat och tårta med kycklingar på, lite påsk känsla där ja !
En fråga Hur i hundan ska raggarna klara sej ute i detta vädret hela helgen? Jag har då minsann aldrig sätt en raggare med mössa !
Ska mummsa i mig min lasange strax och ikväll blir det väl upp till Jesset på lite för fest och sedan vidare ut till B förmodligen. Om nu Chrill skulle ut och snurra. Jag har minsann läst att man bara ska vara hemma och ha tråkigt på långfredagen, meen Heeey, varför det?

Eftersom tvn fortfarande inte funkar så har jag faktiskt sysselsatt mig med att tvätta idag, tror det eller ej !
 
Helen från jobbet ringde nyss och bytte lite pass med mig, måndag :
sju til tre istället för tolv till sex, Hurray tänkte jag först ! Fast sen kom jag på att det är ju pyjamas party på sönda?! Men ack ack det får gå! Antingen får jag hoppa det helt eller vara trött på måndagen, som jag kommer vara hela helgen eftersom jag börjar tidigt, nu när det är Påsk och allt !

Inget mer vettrigt nu !

Hörreni raggers på med mössorna !


19 Mars.

Vatt ledig idag, och jag har iallafall hunnit med några grejjer av de som skulle gjorts idag ! En sväng på stan med Jessica vid tolv tiden plus lunch, inhandlade det sista till Elins present. hoho! Sen vart de hem och lämna lite käk till Chrill, makmakeriet macka. Vidare till Bror för att vara barnvakt åt världens gulligaste pojjk :)! Efter det fika med mamma, sen upp till a6 med Jessica, kom på att jag vilje handla något till mig själv också. Och där gjorde jag dagens STORA klipp, en kjol, precis den jag vill ha (fast en storlek större än vad jag behöver, men får väl sy in den, smidigare de än att krångla med färg ,tänkte jag) iallafall klippet var på ynkla 17 kronor ! TJOHO ! Och vi gick båda lika lyckliga och lika fundersamma där ifrån. och kjolen var min, jädrans vilket bra kap ( !! ) . Vid åtta kom vi på att vi va hungriga (igen) så då tog vi oss en lunch på kaffe paus, varsinn Tacco paj ! Super smarrit ! Fick massa extra tillbehör eftersom vi egentligen skulle ha tacco tallrik men köttfärsen va slut, då fick vi tacco paj med tacco tallrikbehör istället ! Finemang !

Nu ska jag duscha, är något crap med tvn också. Himmlans surit !

16 mars.

En väldans trevlig kväll igår också, förfest här på gräshagen. Buss ner till stan, besökte huset för att kolla till dregen :), annars va huset ingen höjdare alls, så jag och jessica gick vidare till Centrum. Där vi snurrade runt tills ett då vi kännde de va dags för hemfärd, martin skjussade hem oss, thanks !

Ska strax åka till Ikea, Pappa hämtar mig vid två ska kolla runt lite på grejjer till mitt rum, så jag kan få iodrning här någon gång, egentligen vem orkar ikea en söndag? Kommer väl förmodligen vara knökat med folk, då är jag glad att jag är ledig. Blir också lunch på dragon ! yummi!

Lyckades få enormt fula bilder igår, så jäkla roliga. Fast vet inte redigt om jag vågar visa dom här?
Den nya posen så att säga, och man skrattar tills man dör efter. Ett gått skratt för länger ju livet..
Men här kommer iallafall några pics, måste tänka över de där med dom andra lite..

  
  

15 mars.

Lördag idag, jag hade gärna suttit med mysbyxorna på och kosat ner mej i soffan och kolla på finalen med massor med onyttigt framför mej. Fast pojkvännen joinar ju inte till sånt längre (det är ju helg, så jag förväntar mig inget sådand längre). Om man bortser ifrån förra lördan där jag faktiskt lyckades få han att vara med mig, innan dess så har vi inte varit på fredagar eller lördagar på sju veckor. Ganksa konstigt?´Right?
Nåja så kvällen till ära har jag äntligen bestämmt mig för vad jag ska göra, upp till Jess där det blir lite för fest sen vidare, nånstans.. Velade mellan det och slager kväll med buffe mat hos Klär, fast eftersom jag inte redigt har åldern inne så att säga för twin osv, så kan ja ju inte hänka med dom ut när det väl är dags för det.

Vart en toppen kväll med dom igår så tror starkt på att det kan bli en lika bra kväll idag.
Igår va i det så kallade b ryd, tåg in till staden, nån ynkla minut från att missa för vi stog visst på fel sida upplyste de kära föräldrarvandrara oss, som dessvärre va jobbigare än jobbigast. Hallå vi har åldern inne så låt oss va? Iallafall jag och jessica hade ju inga buss kort och det är ju mega dyrt att betala med kontanter på tåg, så vi plankade, inne på toan. Tjohoo ! Gci khur bra osm helst ! Även att jag var lite nervös för att missa att hoppa av, men smart som jessica är så kläcker hon " men jag känner vart vi är och vi är inte framme än", Bra bra. Vi hamnade iallafall rätt ! Centrum, som vanligt, Fredag till och med, men jag hade kul ! Väldans trevlig kväll !

PUSS !

13 Februari

Just nu, vid nitton noll noll så kunde jag stå och beställa min första cider nere på oléarys med Kläär och company, fast som ni se så sket jag i det, tror det eller ej ! Men jag orkade verkligen inte, ganska trött så att säga ! Tråkigt nog. Men funderar på om jag ska dra hem till morsan istället och käka lite. Fredde kom hem ifrån Barcelona idag. Fast orkar jag det? Ja de borde jag orka, så jag kan hämta min kamera också som brollan lånat. Hoppas den är väl behållen och i fint glänsande shick? Skick? Ja iallafall, ni fattar va ja menar.

Jag behöver fägra en kjol också, från typ orange aktig till svart?
Fasen,  men går det eller? Hjälp mig :) !
Vågar ju inte fägra i tvättstugan här nere, tänk så färgar det av sig nästa gång någon tvättar?
Det hade ju vart en himmla osis om de hade vart vit tvätt då?
Eller hur funkar det?

Jobb i morgon kvart över nio till kvart över sex ! Köörva helaste dagen !

11 mars

Precis hemmkommen nu, salladen va god somvanligt. Och klädpartyt vart trevligt ! De gick igenom lite och visade deras kläder, sen fick man prova dittan och dattan, ett himmla spring. Efter det va de lite mingel som elin så lyxit kallade det, haha. För mig lite mer fralla, godis och påskmust i soffan ! Sen dags att köpa och bestämma sig. Fick iallafall med mig två plagg hem. eller om sju till tio dagar får jag dom hem fast de är betalat å klart, skönt :) ! En vit långarmad stor skjorta (velade om vilken storlek jag skulle ha miljoner gånger, undra om de blir bra nu? Ångrar mig nästan lite att jag inte tog den minde storleken, Bajs, fast det blir nog bra ändå) och ett sjömans linne ! (Blått/Vitt randigt med fickor)..

En trevlans dag !

PUSS !

11 mars

Blev ingen staden idag som de vart tänk. SKulle kolla på present till elin och leta efter ett till foto album. När i hundan ska jag hinna med det då? Får väl bli i helgen, för då är ja ju faktiskt ledig igen.. Håller på å fipplar medl ite bilder som ska framkallas, (IGEN) . Fast tycker bara de är kul och ha en massa kort :) ! Blev iallafall tacco tallrik igår Jessica hängde med som sälle ! 

Ska luncha med Elin vid halv fem, sallad på kaffepaus förmodligen, gud vad jag äter ute hela tiden, typ varje dag? Undra om det är bra? Mindre bra för ekonomin iallafall. Fast om man går till ica och ska handla något att laga till en person, (mig själv). Så går det inprincip på lika mycket som att äta ute, om inte mer för då köper man massor med onödigt också ! Iallafall Sen bar det iväg på kläd partyt vid sex :) ! Hoho, undra om man ha råd att shoppa något? Får väl se vad det finnes !

Om man skulle klä på sig nu och lägga täcket tillbaka på sin usprungliga plats.

10 mars

Inget vettigt att skriva, lala ! Jag är sugen på tacco tallrik. På kaffe paus ! Kanske ska langa iväg ett sms till mamma å se om hon är hemma, hade varit smaskens ?! Eller Jeccisa kooom igen ! Jag behöver matmatmat ! Jobbat idag, och ledig i mon, då ska jag och Elin på klädparty på kvällen, haha festligt va?! Det tycker jag, får väl se om det är något att hava !

Pappa är i Miami nu och Fredde i Barcelona ! Och jag? Vad gör jag? Sitter här och segar...
Jag är ju inte alls avvis, neej då ! inte det minsta (!!)



7 Mars

Vatt hemma ifrån jobbet idag, förkyld så in i. Kännde att jag inte ville stå där i Cafet och snora ! Fast ska jobba imon igen, annars missar man ju massa pengar ! Klara fisen ringde nyss och vart orolig för att jag inte skulle komma imon, men klart jag ska det :) ! Och Thomas på jobbet sa, inget Centrum ikväll då Linda ! Nej Nej jag lovar jag ska bara vara hemma och kurera mig med macdonalds mat som pappa kommer med strax och chips och läsk ! Kunde ju önska att det vart något bra på tv också, fast det är väl väldigt sällan det är de !

Vatt ute typ tjugo minuter idag, hämtade Pappas pass och visum på resehuset. Och medans jag väntade på bussen så hann jag hitta mej ett par fin fina björnborg pjucks. Fast 36:orna var typ hur stora som helst.. Dö surt. Får väl testa med ett dussin sulor i någon gång igen !

Jag vill ha sommar !
och ett flygplan...

image430


Theo lillen fyller ett år idag, hihi ! Massa Hipp Hipp Hurraay !
Ett års kalas imorgon. !

5 Mars

Jag och Elin hann med både lunch och fika, precis efter varandra. Först tacco tallrik på Kafe Paus och sen direkt till olgas mumma för kanelbulle med varm choklad ! Snacka om mätt. Sen vart de dags för jobbet. Och nu sitter jag här ska väl kolla på top modell och äta glass i stora lass, så min stakkas hals kyls ner lite. BÖrjar bli sjuk =/, det är segit !

Nödvändligt inlägg? Njaee !
JaJa, jobb imorgon evla till halv nio ! Tjohoo !

Just, Theo är med i jönköping.nu idag, tihi !


5 Mars

Ska hoppa in och jobba mellan tre och åtta. Så har bränt en skiva nu om jag ska överleva inne i disken :) ! Anders ska nämligen på jobb intervjuv i Stockholm, så klart man ställer upp ! Lite avvis måste jag säga :).
Innan dess så ska jag iallafall hinna med att luncha med Elin, vid ett ! No problemas !

Jag och tallrikarna ska svänga i disken ikväll till lite gyllene tider. hoho.
Måste välja semester idag också, jädrans va svårt. Fyra eller Tre veckor? Sen får vi bara välja antingen tidiga eller sena perioden :( ! Vill ha typ 29 och framåt, men de får vi inte hrmf? Jag och Elin kommer förmodligen ha samma veckor typ, de tycker jag är festligt :D !

Näpp häpp, måste trallaiväg !

4 Mars

BIon i söndags vart så himmla väderkass ! Verkligen värdelös ! Himmlens hjärta eller nånting hette den, den nya med Gunvald ! De satt inprincip runt ett köksbord de fyra i en och en halv timma ! Efter det blev det hämta Chrill och självklart vårat söndags göra :) !

Ledig(a) igår, vaknade av oss sjävla kvart i Två, shit pommesfrittes.. As gott ! Lagade käk och efterätt å så och latade igenom oss helaste dagen. Jobbat idag, verkligen kalas lugnt !

Well Well håller på och får Alexandras bilder ifrån lördagen nu :) !
hohoh undra om det är något att ha.. lalala!

PUSS !


Andra Mars

Nu har dom precis åkt, jag svullade pizza (IGEN) medans dom fikade. Gott Gott, fast egentligen är det inte så gott, iallafall inte efter när man blir sådär äkligt mätt !  Har iallafall lagt in lite bilder nu tänkte bjussa på några här :

 
image427
Erkänn att vi är så jävla snygga :D ?!
image426

  
   


Måste försöka sluta med Hippie posen, haha. Har den inprincip på varenda kort !

Bio med daddy ikväll :D.
Sen kommer förmodligen Chrill, så blir det vårat söndags mys ! 

2 mars

Mötte upp Pappa på tågstationen igår, så kilade vi till Twin för att "luncha", dyr lunch sisodär 700 spänn. Fast gott var det, oxfile med klyftpotatis och vin sky. Mumms... (Hela tre klyftpotatisar fick man, haha, Fast de vart iförsej lite större men ändå?) ! Sen tog vi taxi hem til lgräshagen, värsta gött !
 
En sån himmla bra kväll igår alltså :D ! Mycket flumm, dans och shots !
Hahaha så jävla roligt ! Åkte till uhamn vid åtta tiden hem till carro på lite förfest, sen taxi vidare till the big city, så att säga ! Och utgång till Pluto! Sen kom Pappa Johansson och hämtade oss vid stängning för att åka vidare ut till vichan, ölsremma för mera flumm och läggdags! Himmla kul igår faktiskt :). Thanks Thanks.

Langar opp lite bilder senare måste kila nu.
Kanske ska pigga opp mej lite innan famo å fafa kommer?


1 Mars

Brännde mig som bara den igår på jobbet, mitt på handen. Och det ser förjävligt ut ! Det är typ fyra centimeter långt och två centimeter brätt ! Gaaaah, ser ut som jag har nån hudsjukdom, hur ska jag stå ut med det? Mitt på handen också dessutom? Hoppas bannemej att det försvinner !! Tänk om inte :S ?

Trippat en snabbis på stan idag hittade mej inget roligt alls att ha på mig ikväll, skulle luncha med Pappa vid två också då tåget skulle vart på stationen. Fast det gick sönder innan falköping, så han är hemma vid fyra istället. Blir nog käk på twin city och sen taxi hem :) ! Glidit ! Fast jag klagar inte !

Grymt taggad för kvällen om jag änna kunde döljja min hand på något vis? haha
Kunde de inte vart maskerad eller bal, så jag kunde ha långa sexiga svarta handskar. tss :P

Måste gå.