He's a strong man !

Precis hemkommen ifrån hundkursen nu, gick jätte bra idag! På det mesta, han vaa sååå dukgit! Sjukt kallt nu på slutet dock, och dyng blöta converse, så mina fötter isar en bit, uuhaa! Dags för att kolla på reprisen av fåångarna på fortet, som ja missade ikväll, tjooohoo ! Eller egentligen brde jag sova kanske, ska ju trots allt jobba imon?!

Theo är en kääämpe!
Lånade några bilder av M.


Omplåstrad i väntan, lilla armen också!



You are stååålmannen!
Hoppas och håller tummarna sten hårt för att det kommer läka finfint!
Vi ses nästa vecka.
(en före oplåstrad bild vill ni nog inte se, för de va ganska äckligt faktiskt, usch)


Jäävla skit fan!

Det känns inte rättvist, att du ligger på akuten och har opereras för ett par timmar sedan! Hur i hellskotta kunde dehär hända?! föörhelvetee... 
Ditt fin fina söta ansikte!!! Du är ynka 3.5 år.. åååhå...

ååh jag är tom på ord just nu, fast ändå inte. jag förstååår inte?

Fan i helvetes jävla skit fan!

Nu börjar jag gråta!


Vill vara och krama om dej nununu!

Och imon ska läkaren prata med mej, och allt känns bara åt helvete just nu! Jälva piss!

THEO♥

Rastafari.

Nu börjar jag bli rastlöös ala sune ! Är inte så kul att sitta hemma själv en lördags kväll minnsan! Sugen på ett glas vin! Mallan?! Precis ätit pizza iallafaall, vatt grymt sugen på stek ala planka! Men ike ike, fick nöjja mej med en pizza för det äter jag ju aldrig annars?!

Timba ligger här och sussar så sött i min famn♥, så ensam är jag ju faktiskt inte!

Förresten idag fyller Tindra den lilla pärlan ett halv år, hipp hipp hurraaay !!!!
.

.


Lilla sparvöga.


Saturday !

Min mobil är fett knas, och vägrar att sammanbeta! Jag blir galen, har lust att kasta den i backen och hoppa hoppa hoppa! åååh ! Han har somnat och kommer aldrig nånsin att vakna... !

Jobb hela helgen. Till tjugo i nio igårkväll och upp i ortan idag, 7-4 ! Vilket liv man har? Not! Imon blir det work 9-17. Sen är det NYÅRSFEST ala IKEA på kvällen, wohoooo ! Klockan sex dock ska man va där, jädrans i havet, de kommer jag aldrig hinna! Typiskt att man jobbar! Möhöö ! Måste fixa en bebisvakt till Timbalicoouus också, annars får jag nog skippa gå =/. hmm..

Jag tänkte ha en trevlish kväll med Städa och Disk, whooop! haha!

Trevliig helg everybody!

Faller en faller alla.

Tanken har väl snuddat mej, men aldrig att den nuddat mej,
på nått sätt inte tänkt mej att de skulle va såhär....?!

Tvättstugan vatt givetvis upptagen idag, typiskt! Surt för mej lixom, höhö! Eller är de?! Men får ta tag i det någon annan dag helt enkelt! Ren bäddade min säng innan iallafall, såå nu ser ja fram emot att krypa ner där ikväll!
.

Straax blir det våffel mys med IKEA FAMILY underbaringar! Ute i Lekeryd. wihooo så mys!

Later. En bit onödigt inlägg kankse..


One day off.

Ledig idag, hur gött som helst! Kankse borde börja ta tag i att sysselsätta mej tänkte tvätta å dona kanske, slappat hela dagen. Vaknade iförsej inte föräns strax efter ett, så jag har ju inte vatt vaken sålänge.. Hunnit med att plöjja igenom reprisen ifrån fångarna på fortet också!

Igåår så hade vi mys kväll ala Linda! Jag, Alex och Malgot! Trevlish trevlish, som vanlgit flummar vi med en massa kort och kepsar. Förstår ike varför vi alltid hamnar där! haha.
.


Underbara vännor♥



Vatt ju hos läkaren igår med, en super duktig sådann! Himmla typiskt bara att hon ska på långsemester nu i 2,5 månad! Jelva jevla! Men just nu så håller jag tummarna för mej själv, jag är en bito rädd och nervös! Lixom tänk om? Jag tror ju ioförsej inte det, men ändå dedär tänk om snurrar runt som tusan i min lilla hjärna just nu..

.
peace.

 


home sweet home.

 Ååh dessa små tingting vill jag klicka hem nunu !



Duchdrapperi med fjärilar och en ur söt Handduk med rosett!

Två rosa tyg kogar och ett gulligt örngott !

Ja vill ha ha ha !

Few days ago.

Vatt några dagar sen nunu! Ännu en helg har sprungit förbi med en väldans fart! I fredags så vatt det bara film mys med en massa snacks och snack. kollade på Dr John! Kärleks tjofräs, men en bra film minsann! Lördagen vatt de upp med tuppen för att göra sej redo för en trevlans dag, kväll plus dag! As kalas! En super bra helg med andra ord!

Idag vatt ja upp med tuppen igen, cheeses! Vad mina ögon inte tycker om att gå upp innan klockan sex, det är galet för mej! Men vatt en lugn och skön dag på jobbet idag :), super gott! Folk har äntligen börjat jobba! haha!¨
Kvällen har spenderats med Lisa och fångarna på fortet, tjoohooo för det programmet :), äntligen! Försökte få mallan malgot att joina oss, men ike! buhuu !

Work work imon igen, sen är jag ledig! Ryktas om sleepover ala tjejkväll i Helens slott i bottnaryd imon! MYSPYS! Meen ska till läkaren tidigt på onsdag, så jag får se hur jag göra? Kankse behöver vara hemma å vila upp mej och tycka synd om mej själv lite?! ingen annan gör ju de iallafall, eller joo Mamma! haha !

Dags att slagga!

Jag fuckar ur på min mobil jevel, phone jävla toutch skit! Jag blir galen! Den funkar oftast inte nu förtiden! Har väl åkt i backen aldelles för många gånger antagligen, jevla skit!


Harald min Harald !

Igåår hade jag å morsan en heel dag på stan och a6 ! Lunch och Fika, mumms! Shoppade doock mej ingenting, fy tusan, en bit besviken efter en hel dag på stan och komma hem tomhämt? Hittade mej iallafall ett par skor, men får suga på den karamellen ett slag! Började må dåligt igår igen, när vi gick på a6, yrsel ala svimm färdig! uscha!

Men de vatt bara till att bita ihop! Kvällen planer va ju play date med Malgot och Angelica! Även Alec och Lisa kom förbi en sväna på kvällskvisten, trevlans trevlans kväll med fina vännor! Meen sen precis när ja kom hem, så hände det nått med mej igen, helt wierdo! Det känndes typ som jag skulle bli blind, Ont satan i ögonen, fy tusan va det sved å sved å sved. Och ögonen bara rann flodar, utan att jag äns va lessen?
Jag måste nog lyssna på mamma nu och gå till en läkare, det är fett läskigt alltså..

Harald va på besök nu igen, han är för söt! jag gav honom cheese, men han uppmärksamade inte det, eller så gav han mej fet dissen...


Bryggeriet!

Gårkvällen vatt super trevlig! Jätte god mat och trevlans sällskap! Känndes en bito konstigt att säga hejdå till alla, men förhoppningsvis ses vi ju igen! eller göör vi? Det hoppas jag banemej!
.
Käkade på bryggeriet på Piren, premiääär för mig på piren för denna sommaren! Galet att jag inte varit där en endaste gång? Vatt tusan har jag hållt hus? lixom.. Efter käk, prat och ett par glas vin (jag överlevde), gick vi vidare till Twin vatt plan A, vissa droppade av tidigare.. Men vi kom inte in, för två vatt 89:or, seriiööst en Onsdag när de inte va någon kö alls och knappt något folk där inne, plus att vi vatt ett stort sällskap, men nej nej. kärring! Sjuukt irriterande att de kom två killar efter oss, som jag vet mycket väl är 89:or, tro pelle att dom kommer in, gaaah! Hus i helvete har startat, haha ! Nej men vi va ganska lugna å sansade, tillslut fixade Becka in oss, för hon har jobbat där sen loong time ago! Kunde ju inte undvika att prata med vakten å fråga varför hon släppte in de killarna som va 89:or, "Ibland missar man", MISSAR? Hur kan du missa det vi såg ju när du leggade dom? "Det händer ibland att man missar".. yeah right.. hon måste varit ensam å tragisk och ute efter lammkött!
.
Idag har kära mor tagit semester, för att gå på stan med mej, och klämma i oss en liten lunch ska vi göra med!
Tänk att kunna ta semester för att gå på stan. haha!


Lite suddig försök tipp grupp bild (på vi som vatt kvar), tusan också att den blev sudding.!


Dress for succees !





Ikväll blir det som sagten en liten Avskeeds middag med
IKEA FAMILY! Trevlans som bara den! Men kommer dock sakna alla som slutar nu som en Tok. Buhuu !

Precis duchat nu, och funderar på kvällens outfit..? Kanske denna lilla randiga dressen ? hmm.. Men kanske  behöver leggings eller något under, är ju en bit kyligt outside. Åhh vill inte att sommaren ska försvinna, känns som den bara blååste förbi med autobann fart!

Eller om man ska köra på min nya långklänning kankse? Men va krattan ska man ha för shooes till det? Vi får se vi får se vad det blir...

Undra om man vågar ge sej på ett glas vin ikväll?  Trots lördagens bravader, håll i hatten. En bito nojjig är  jag minsann! Det vatt ju sjukt knas lixom...  Men lite vin har väl ingen dött av, höll ja på att säga,  nu sa jag det! Men de har ju faktikst folk dött av såå atte..     Nu är ju inte Maria där heller, som en skydds ängel.                    Meen det löser sej nog!

Timba är helt off idag, han värkar en bit deprimerad typ,  han bara soover hela hela tiden, verkligen hela tiden!  Försöka leka upp honom innan, men de gick inte så bra!  Åkte till och med och köpte en ny leksak till honom, den bortskämmde! Men de hjälpte ike.  Hoppas han är piggare imorgon, min lilla bus.

Jahaa om man ska ta tag i sitt lilla liv lite!

Ha en trevlig kväll allesammans!

 


converse.

Hade ju på mig mina vita converse igår på hundkursen, kanske inte så genomtänkt, då vi va ute i skogen i ett par timmar, plus att det hade regnat hela långa dagen ! De va ioförsej slitna sen innan, men kankse dags att byta ut dom nu?

Kanske dags att börja gå in de andra paret? Som bara stått och väntat på promenader och luft hela sommaren..!? Mjaa så får det nog bli, bara att jag få en satans skoskav av nya converse, innan jag gått in dom.. Projekt!

Hundkurs!

Idag har jag bara seegat hela dagen lång typ, såå jäkla gött! Bara de att man blir så jädrans slö av att inte göra nått! Meeen har man semester så har man, hoho! Och jag njuter så in i, av att vara ledig !

Har iallafallen varit på hundkurs ikväll, den satte igång nu igen efter sommar uppehållet!
Körde SÖK, så nu jäklar kan ja lära honom att söka upp nått som man vill åt, hoho! Vi övade personsök idag, det gick brabra minsann :)! Då letade han inte efter mej, utan efter en annan person! Så de va skoj, en främmande person för honom, å hann fann minsan! Innan vi slutade fick vi se en "räddnings hund" söka, de va coolt! En hund som söker efter skadade, skjutna, ja levande personer! De stängde in en person i gruppen i en liten stuga, hunden hade aldrig sätt denna personen innan, och såg inte när personen gick in i stugan! När vi sen stog där på planen, så sa hundens matte SÖK, jädrans i havet, som ett skott till den där stugan, lukta lukta.. Tillbaka fort som tusan för att hämta matte och bli kopplad och sen bums iväg igen för att visa matte vart personen va! Cooolt!

Elva stycken som försvinner ifrån woork snart, buhuuu ! Imon blir det en liten avskeeds midda för IKEA FAMILY


Jag lever.

Igår kan varit en av dom värsta kvällarna i mitt liv, fy faaaen! Jag trodde på allvar för ett tag att jag va nära på att tuppa av, det känndes fasen så, fyfan! Men tur att man hade Bästa M. här, annars hade jag nog luggit där på golvet än... Usch det va verkligen en hemsk känsla! De små känslorna ja kunde uppfatta! Ambulans samtal med och grejjer..

Thank you M.!

orkar inte skriva mer nu.. fortfarande en bito i chock, vad faan hände lixom? varför?


Imon är det den 16 augusti va? Det är en galllet datum.. hmmm.?! you and me?!

suprise!

Snabb update.

Idag va ja uppe mitt o ottan ! Började klockan sju! Meen det gick kalas kalas på jobbet idag, äntligen vatt det lite lugnt, gaalet! Hur kan det vara lugnt en sånhär lördag lixom?! Såå de gick tipp topp!

Fick mej en liten överraskning nyss, eller ja för en och en halv timme sen typ! Men nu är jag redo för den! Jädrans i havet vad snabb jag vatt! hoho ! Ibland så kan jag ocksåå !

Väääntar på min bästaste Malgot nu! Sååå atte dags att kila!


Juste ja, glömmt att berätta. När malgot och mamma kerstin vatt uppe på jobbet för ett tagsen, så frågade ett par jobbar kompisar mej om det va min syrra och min mamma! Haha! De tyckte visst att vi va lika, och att de hänger ganska ofta där uppe! haha!
Är vi lika som bär?


Friday night !

Jahaa ja, nu kan jag tänka mej att alla är ute och super och blir fulla ala odrägliga ! Kul för er, wiihooo! Meeeen det är jag som kommer att må bra imon, hoho ! Oooh ja! De kommer jag, för ikväll blir det bara en mysig hemma kväll. Ska bli såå skönt, klockan är ju redan halv tio lixom! Tokigt!

Nu börjar folks sista dagar på jobbet komma, Emma hade sin sista idag och galet vad jag kommer sakna dej! Buhuuu ! Jag panikar vidare.. Jag mååste ta mej en redigt funderare snart, men näär i sjooton ska jag hinna med det?

Nåågra fåfå bilder ifrån Onsdagens Muck, och snart kör vi favvorit i repris! hoho !


Skååååååååål !


Longdress!

Äntligen inhandlat mej en lång klänning, eller ja för några dagar sedan. Får väl se om den hinner komma till användning någon gång?! Jag är ju ganska duktig på att ike använda saker och ting.. tingeliing...



Dagen idag har tickad på som alla andra dagar, hunnit med att käka både pizza och middag på Torpa och varit på vårdcentralen. Virrig sjuksköterska plus en virrig läkare, haha! Sjuksköterskan gick in i lampan de har i taket ett antal gånger och hittade inte sina saker och ting, haha! Läkaren kom och presenterade sej Magnus heter jag, sen skulle han bara gå och hämta något och kom tillbaks cirkus en minut efter.. Jaa Magnus heter jaag, eller sa ja de innan?!.. Haha as flummit!

Iallafall, jag skriver såå ovettiga saker här! haha, men whateveeer..

Putsveeck.

Funderar på om jag ska pallra mej bort till Torpa en svänga, hmm ! Egentligen har jag lite att pyssla med, fast inga  pronto pronto saker ioförsej! Leta efter mitt tredje minnekort som är puuts veeck, saatan! hittar verkligen inte det! Antingen har jag varit för smart för mitt eget bästa och lagt det på något ypperlit bra ställe, för att de inte ska komma bort, eller så kankse de råkat hanma på golvet å nu bor i dammsugaren eller på någon sopp tipp runt om i sverige! Maaa GAD! Jag måste måste finna mej det, alla australien bilder på de ju! Va krattan!
buhuu!



Bye soloong.


Välkommen ut!

Igåår vatt det ju muckfest så de stog häärliga till ! Mitt paket blev toppen bra, lite mariestad öl, det tyckte ja va en ypperli ide! Haha! Blev mest hemma fest, skulle bort från skogen och ut på krogen men vi kom inte in på olearys! Satan i gatan! ´Men de va nog lika bra det, mellan landade på åtta glas en snabbis sen vidare hem igen för att fortsatta festen där! Klockan fyra miss i nassen, trillade jag in innanför dörren! Hyffsat pigg ändå! Gick hemmifrån i den lilla svarta och highheels, kom hem med en hel rosa mjukisdress och tygskor!
Haha, de va alltså hårt!

Nu är jag galet sugen på pizza, tror jag ska unna mej den minsann !
Mumms vad gott.
Mexicana, köttfärsås ala jalapenoos.

Hörs senare!

Välkommen ut J.

Godmorgon.

Nyss vaknat typ, funderar på att proppa i mej lite frulle! Sen måste ja pallra mej ner på staden en svänga och fixa mitt paket till kvällen, hoho! Det kommer bli sååå bra, i think!

Nu har jag bara tre jobbdagar kvar, sen är det dags för SEMESTER igen, underbart gött!
Bara ynkla en vecka, men de är skönt! Med en liten work paus..

Undra om man ska ta sej en promenad sen, och ta mej en riktigt funderare, jag måste bestämma något nu.. Hmm jag vet verklgien inte, lalal. fåår paniko !



Timba miiin lilla plutt, jaag saknar dej så ♥


Landet med fina vännor!

Varit ledig idag, sjuukt skönt! Gjort mej en liten storstädning när ja vaknade och efter det belönade jag mej med kex och gosade ner mej i soffan till Vinterviken ! Galet gammal film ! Kvällen har tillbringats ute på landet, ur mys! Frallor & Muffins och gott sällskap :) ! En häärlig ledig dag med andra ord.

Imon så har jag lite att fixa med på dagen, sen på kvällen är det dagt för Muck, tjohoo !

Ni får ett roligare inlägg imon helt enkelt, trött i ögonen nu, dags att gosa ner sej =)!

Sååhär mysigt kan de va här hemma ibland minsann :

 


You are a Lovekiller...

Jag har haft en aldelles aldelles wundebar helg !! Och den har ike spenderats i Jönköping!

Whooop !

Hörs imon !


Leopard shoes.

Inhandlat mej ett par nya pjuks föresten, med en liten kilklack på ! Men det kan ju vara skönt att variera sej ifrån de andra high heelsen tänkte jag ! De är lite stora dock, fanns inte storlek 36 kvar, men va krattan ! Jag slog till ändå !



vad tycks?


Nails.

Fixade ju mina naglar igår. Bye bye långa rosa och hej hej korta ala fransk manikyr! Gjorde kortare denna gången, så det är enkelt & smidigt att jobba!



so fressch ha ?!



Beautiful Flowers !

Idag när jag öppnade ytterdörren, så fick jag mej en fin överraskning ! Där på trappan stog ett gäng med blommor! En fin rosa blombukett! hååå ! Jag älskar att få blommor, (de få gångerna jag fått det) ! Jag tycker blommor visar uppskattning och kärlek!

Underbara :
.




(Brevet är minsann hemligt för er)

Tack snälla du.


När jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg..?