Moneymoneymoney!

Längesen update nu, Sorry for that!! Inte hunnits med redigt, tiden har tickat på på som bara den! Haft fullt upp! Lite lunch å sådär med Pappa och bror har hunnits med, vatt på hundkurs, umgåts med wunderbara vänner, haft utveckligs samtal på work och pappa har nu åkt igen :( !

Kvällen har iallafall spenderats med FIKA med underbaringar från work! fikade hos Damir ala Emma, deras nya coffeshoop! såå gryyymt mysigt och massa gott att fika på !! Mummms, allt hembakt! Rekoomenderaaaas nämligen!! gå dit nu omedelbums.. !

Dags för work imon igen, och sen är jag äntligen leedigt i tre dagar, weehoo ! Det behövs! Ska försöka hinna växla in min spargris imon med?! Sista dagen för de små 50 öringarna ju, finelly!, Hur nu i krattan ja ska hinna med de, när ja jobbar till halv sex?! hmm, de måste hinnas medmed!Hur mycket tror ni de är?!
Gissa gissa gissaa !


Friday it is!

Och som sagten Timbad födelse dag, hurra hurra hurra!
Så tillbringar kvällen med honom OFFCORSE, just nu äter vi polly och kollar på se upp för dårarna!

Haft kalas mycket på work idag, tre personer kort och söndrig diskmaskin! Stimm som satano! Men de gick bra till slut ändå då! Trots att jag fick vara Line (portoneringen), Buffe och Ansvarlig samtidigt en längings fredag !! hoho ! Inte nog med dagen man haft på woork ! Så märker jag på bussen hem att ja antingen tappat min hem nykel eller så ligger den kvar på work, tyyyypiiiskt! Försökte få tag på daddy, fick tillslut tag på honom, så de vatt att traska i regnet tilll jungeltaaahi! Herre min köörs!

Föressten! Timba har fått grattis kort på posten idag, haha ! Galet sött !
De vill jag med ha?!

Upp med tupp imon, dags för work imon! yttiligare två personer kort! Va sjuttsingen har vi aldrig någon persoonal förför? kans kans! kommer vara galet mycket imon, så bäst att vara pigg som en läärka!

Ha en trevlig fredaskväll allihopppaaa!
Ni kommer va baiks imon, de kommer inte jaa, hahahaha!


GRATTIS!

Idag fyller min lilla plutt TVÅ ÅR! Hipp hipp hurraaaaay !
Massa grattis till min lilla underbariiiing!!
En stoooo kille nu :) ! hihi !
Och dagen ska jag spendera på work, inte rättvist på hans födelsedag å allt :(, buhuuu ! Men ska fira han på måndag istället =)!FIKAFIKAFIKA!

Oj herre min körs!!!

Kvällen har spenderats hos Anisa, allas ikeas egen bull morsa! Det blev en massa massa fika! Om jag säger så här, sju sorters kakor, fast de va inte kakor utan vad säger man, bakelser? Njae, BAKVERK!? Ja!
Tosca kaka, morotskaka, kärleksmums, winerbröd, bullar, kladdkaka och gifflar ! Allt hembakat!!, hon är kung (eller prinsessa?) ! Cheeses cheeeses inte nog med det, så blev det efterrätt på de hela.
Chips, ostbågar, popcorn, sesampinnar och massa olika sorters nötter!
Till de hela kalaset även Kaffe, Te, varmchoklad, vatten, fanta, cola och sprite!

Kan ni förstå nu hur mätt jag är?! Jag känner mej nästan full, mår inprincip dålgit nu av allt ätande, socker kick ala sune.
Inte nog med det, så fick vi med oss en massa fika hem! huuuua!
Om ja inte rullade fram innan, så gör jag förmodligen det imon!

Meeeen TACK för en super trevliiish kväll!

Nu är det dags att krypa tills kojs. Mätt och belååten!

Imooon vankas det födelsedaag!
wiiiiie !


Dan före dan !

Imon fyller min lilla bus TVÅ år, shit att jag redan har haft honom i två år,
det har gått galet fort!!
Han ska givetvis få paket, de hinner väl inte komma till imorgon dock :(, men nästa vecka någon gång! Så han får spänt vänta lite, haha! Han får nog nått litet imon också föresten, man fyller ju bara två en gång lixom!

Han ska få en vinter jacka ;


Röd enkel liten sak, det blir nog bra tror jag! Hoppas de det!
Vad tror ni?

my secret !

Jag har gjort en hemlig het, som ingen annan vet =)! hohoh !

two days off !

Nu har jag två dagar ledigt, underbaart gott !
Igår vatt det PAJ mys hos Lisa! Jag, Maria, Tindra & Timba förståss! Häärligt tisdags mysmys!
Paj med jordgubbar, rarbarber och choklad, mummss! Nästa gång blir det tacco paaaj, undra om ja ska ställa till med de kalaset här?! mjaa, maybe maybe =)!

Idag har ja lite små saker att stå i, måste skicka iväg två par skor som ja sålt på tradera, tjooohoo ! I love tradera! Men de är ett litet projekt att skicka iväg saker o ting, haha! Ska ge mej på att försöka framkalla korten på Theo med ännu en gång ! Så vi kan skicka in de till dedär needrans försäkrings bolaget!

Men nu är de dags fär att jumpa in i duschen, och gisses va morgonen sprungit på foort idag!
huaaa.


wunderbara vännor!


Gokväll världen!

En liten update om helgen, jag har varit ledig, så jäkla gött!
Fredagen tillbringades bara hemma, lite fredags mys sådäär!
Lördagen så vatt det dags för the big parteey GALAFEST ala SPEGELSALEN! En galet bra kväll! Vi vatt väl runt 200 pers. De vatt Mingel, middag ,alkohol , nomineringar, jepordy och en himmla massa dans! Resturnagen vann nomineringen  ÅRETS LAG, wooohooo ! 8000 spänn till oss! Grejt grejt! Frammååt ett tiden när de skulle stängas så trippade vi vidare till Sliver, där det bjöds på ännu mera dans!
Som sagten de vatt som en bal på slottet! Och tack alla underbaringar till jobbkamrater för en lyckad kväll!!

Imorse vatt ja en bito sego dock, men inte så farlgit ändå, så de va lätt värt det! Fick mej en liten suprise, Pappa kom hem! tjohoo ! suprise suprise, kan man säga! haha!

Ägnar mej lite till valvakan nu, är väl inte direkt så insatt i dedär! men whatever!

Imon är det dags för work igen, upp med tupp sju till fyra.. !


Linda ala Ego bild, men va tycks?! I löve min nya pälskrage!


SLOTT i KOJA!

Det vatt som en Bal på Slottet!

Hörs lite senare så berättar jag mer då!

!

nagellös!

Juste, tog bort mina naglar idag! Nu ångrar jag mej bittert! För fy krattan vilka fula korta naglar jag har nu! Men kan väl vara bra att vila dom lite maybe! Såså, Tråååkig man känner sej nu!

Natti natti!
Timba sover som en stock!

Fyyynd!

Tjolahopp !

Dagen har gått finemang på work, en massa goa stockholmare idag igen, grejt med lite ny energi ifrån dom ! Mer säljning på hög nivå är det som gäller därdär! Toppen! Efter work tog jag en snabbis snabbis på a6, gjorde mej ett fint fynd :) !

Direkt hem och tog en promenad med Timba till linneas för att hämta ut ett H&M paket, vi stpplade vidare ner till staden för en fika med Maria N, trevlish trevlish! Tajmaaat precis innan regnet började ösa ner! Men inte lika tajmat med min buss dock, vi missade den med ona minuta! Surt surt! Så de vatt bara för mej och Timba att traska vidare hemmåt, herre gisses! Timba gillar ju verklgien inte regn, inte ja heller! så de gick sakta med säkert!

Städat en snabbis här hemma nu, och galet vad ja hunnit med mycket efter jobbet känns de som! gött att sluta fyra! Nästan så ja ska unna mej lite glass,
de ska jag!

Funderar en bit på vad ja ska ha på mig på lördag?! då de vankas GALA FEST på stora hotellet ala Spegelsalen! På cirkus 200 pers! wiiihooo ! De kommer bli galet bra! Meeen the big cuestions, va ska man ha på sej!?


vad döljer sej i denna kartongen tros? Jo mitt snygga fynd för dagen.!


work all day long!

Precis varit ute med lilla Timba nu, eller lilla och lilla. Han är ju faktiskt inte så liten längre, minsann!
Work all day long, men det har flytit på som fina fisken! Blev flyttat ifrån bistro till ansvarig ifrån 4 - 20,30, så de va gött! Beställt en massa varor har jag med gjort, håll i hatten! Hoppas ike ja bangar på något! lala ! Hade besök av ett gäng stockholmare idag med, sikken goo energi de hade! Imon kommer yttiligare åtta pers och hälsar på !

Nu ska ja ta mej en liten duuuch innan det är dags för kungarna av tylösaand, sikket skandal prograam !

Hörs i morgoon! Dåå slutar jag fyra så jäkla gott!

CV

Hemma ifrån hundkursen nu ! Det gick bra! Förutom platsliggning, det ska jag och min plutt minsann öva på, han va nog banemej sämst på de, eller ja, han va sämst på det! buuhuu ! Men tills nästa gång, då jäklar! Annars vattt han super duktig! Vatt en bito kyligt nu den sista timmen, när det började regna! Timba är inte direkt något fans till regn han heller, han hatar det! Och vill helst inte befinna sej utomhus, men han fick surt hänga med, med svansen i backen!

På min lilla lilla tid som jag spenderat hemma idag, har jag försökt ge mej på att skriva ett CV, men hujedamej vad jag verkligen inte har en dugg aning om vad ja ska skriva? Allt låter ju så fånigt?! Vad ska man ha med? Vad ska man inte ha med?! Snälla hjääälp mej !! omedeeelbums!!Help me.

 


Hundkurs!

Varit en lung dag på jobbet idag, nästan fööör lugn så tiden har gått enormt sakta! Men sköönt att sluta fyra iallafallen! Ikväll är det hundkurs som gäller, eller om cirkus en timma, wiiihooo ! Eller njaa, är inte så peppad för det idag, hade varit skönt att bara vara hemma! Är galet trött trött !

Dags för att skiva upp lite gotte till Timba, idag får det blir köttbulle och cheese! gott gott!
Men först ska ja klämma i mej min Hamburgare som ja fixat till mej!


ser det inte yuammiii ut?


Sega choklad muffins!

Sikken go ledig dag jag har haft! Bara segat helaste dagen, fast ändå hunnit med hyffsat mycket! Städat, tvättat, bakat och lagat mat! Även varit uppe på telenor med min gamla mobil! Fix Fix! check!
.


Nåågon som vill ha en kaka?!


Smet är så jäkla gott!
Dags att smaka på min sega muffins aldelles strax, när de svalnat av en bito!

Dags för en promenad med lillen!


WOHOO!

Tur att man tar sej en kik igenom reklamen ibland, kolla siket fynd jag gjorde ;


497 kronor till mej, kaatchiiing!
Vad har ja gjort för att förtjäna detta tros?


One day off!

Idag är jag ledig och det började med en låång sovmorron! Himmla skönt! Sen åkte jag och köpte mackmakeriet macka, Kycling chili! Grymt gott, den frukosten satt soom en smäck!

Budade lite på tradera igår, det är farligt att fastna där och klicka sej runt, för tillslut så leder man en massa auktioner, oops! Men av cirkus sex stycken så vann jag bara två, så de va väl tur! Och en klänning för 40 spänn har jag väl råd med! värsta kapet, om den nu passar vill säga! Nu leder jag väl nårga auktioner igen visst, tror jag! haha!

Funderar på om jag ska ge mej på lite städning och tvättning?! Om det nu är ledigt i den där förbaskade tvättstugan, har ju alltid varit upptaget när jag väl tänkt att städa, typiskt för mej!? Lika glad är jag ändå, om inte gladare, för då slipper jag jui tvätta just då!

Senare ska ni få en pic på mina nya shoes.

Haha hittade en gammal bild på min plutt! Så liten han vatt då!

PHOTO

Dåså för lite bloggning det senaste och ännu en jobb helg avklarad!
Haft massa massor att göra! Husvagnsnissar!
Herre min körs!
Fredagen tillbringade jag på work till klockan åtta och sen bara fredags mys och upp till jobbet igen vid sju! Lördags kvällen spenderades med fina vännor, massa goa chicks hemma hos Alec, drog oss vidare till karlssons frammåt kvällskvisten, galet mycket folk! Så det blev tidig hemgång för mej, ett bussen! Inte illa pinkat!
Jobbat hela dagen idag med, ikväll blir det bara söndags mys, Jag och Timba licous, min lilla bus!

Mejlat angående hunddagis också, se om de har någon plats över till min lilla krabat! Men då gäller de att punga ut pengar, två tusen spänn i månaden! (så de tåls att tänka på) Fasen dyrare än barns dagis ala skolgång typ! Håll i hatten! Kanske man skulle öppna ett hunddagis, man skulle ju dra in fett med snabba cash!?

Också kollat upp fotokurser, men de är ju fullbokat! Så kollade upp att PLUGGA photo på distans,(mest för kul skulls) meen då vatt de dedär sablans högskoleprovet ja, den lilla detaljen har jag visst missat! Fasen! Nu är ju mitt IQ likamed Badboll, så hade inte skrapat ihop många rätt om ja känner mej själv rätt, och tror mej, de gör jag! Dum som man är, varför gjorde man inte det direkt efter skolan? Som alla andra normala människor?!Strax ensam mamma söker och sedan MAMMA MIA MOVIE!


Sick.

Hej allihoppa!

Idag vatt jag uppe med tuppen! Halv åtta skulle jag vara på plats på sjukhuset! Huuua. En bit nervös, men det gick bra! Tror ike vem som helst klarar av det, faktiskt! Men jag är ju lite små cool, så atte! Skämt o sido ! Men tror folk kan få lite små panik där inne, när man är instängd, med galler över huvudet, körs in i en tunnel och det bullrar och knäpper som satan! Nu återstår det att hålla tummen i tio dagar, då resultatet är här!

Varit full rulle hela dagen lång! Tagit en runda på stan med morsan! Sen körde vi lite vardagslyx och käkade plankstek! Galet gottgott! Igår hade jag också en trevlans dag, lunch med Lisa och Maria på staden sen lite balkonghäng hos mej, massa mys! Sen när de gått hem, blev ja bänkat framför tv:n och kungarna av tylesand, cheeeses vilket skandal program! Men tror det kommer bli kul att följa!                                        Varför går de lediga dagarna så himmla fort? jämt jämt jämt..

Dags för jobb imon igen, och hela helgen!

Men på lördag tror jag de vankas kräftskiva?!
Jag vill gå en foto kurs, men alla är fullboked! Suuuurt! Min vanliga olfyt, hoho !


My new watch !

Min nya klocka som jag fick i Måndags!
Ska försöka börja använda klocka nu, jädrans ovant!
Ska försöka lära mej läsa av sån klocka också, det är jag inte för bra på!
Tröjjan får ni se senare!
Dags att kila!


Tisdag.

Igååår hade jag en jävla jävla dag! Min mobil slutade fungera för utgående samtal och sms. Tydligen en missad räkning. Meen jag har inte fått någon påminelse värken på sms eller brev, knas kans! Skulle in på internet för att kolla mitt Telenor. Meenn då funkar ju inte internet jeeevlet! Skulle ge mej på ett försök att ringa inkasso grej, väntade cirkus tjugo minuter, meeen inget svar! Du står fortfarande i kö! Det höll på att göra mej galen!

Pratade med telenor nyss iallafall, de skulle sätta igång min moobil nu omedelbums! Och så va de snälla och drog tillbaka inkasso kravet, vet inte om de blivit nått fel eller nått! Men tack för det när jag redan betalat skiten till dom! haha ! Jaja, nu ska ja testa om min mobil funkar, veem vill bli den lyckliga?!

Men på kvällen igåår, så blev min dag genast mkt bättre! Jag fick pakeeet!
Hihih! Visar er det sen, måste pallra mej till work strax!

Lateer.

Saturday !

Äntliiiigen mår jag lite bättre igen! cheeeses, mått galet dåligt idag, förstår ike varför?! Så det blev ingen IKEA loppis och frukost dejt med Malgooot ååh jag som sätt fram emot de heela veckan lång! Typiskt typiskt!!

Gårkvällen spenderades hemma hos mooia med lite foolk, lite balkoong fest sådär, ta vara på den sista sommaren lixom! Och idag är det ju TOPPEN väder ute, yuaaaamii !
Ikväll bär det av till Bottnaryd på 30 års fest, tjoooohoooo ! Presenterna har jag kirrat, En korg med en massa konstiga Öl i och en flower power ! Blir nog kalas kalas!


welcome to the club.

Igår vatt hängde jag med morsan och hennes tant jobbar kompisar på Adelövs marknad, de är för roliga! Gick där i flera flera timmar ifrån 11 - 18,30 cirkus, gisses! Timba vatt galet trött när vi kom hem, tror inte han har återställt sej med sin sömn ännu, nu ligger han här i mitt knä, lilla bus!

Ledig idag med, gaalet skönt!
Lunchat, hämtat paket ifrån h&m och köpt ett nytt doft ljus, tutti frutti... yuammi !

Ikväll blir det nog lite Vin med Malgot och kanske lite folk där till, trevlans trevlans! unsunsuns! Känns som de vatt evighetersen ja träffade den där lilla filuren eller ja iallafall en vecka sen, om ike mer?! Ska ta igeeen all missad tid ikväll, banemej!

Kanske dags att städa i ordning lite och ta sej en dusch, så man har det gjort!

Theobus har tagit bort stygnen idag, han värkar vara en duktig prick!

Lilla plutten!