Happy news!

Har precis vaknat nu efter att slummrat till några timmar på soffan till en film, som vanligt :)! Men de är så jäkla gött att somna på soffan, de jobbiga nu är att jag känner mej hyffsat pigg! Men är väl bara att krypa ner i sängen och försöka sova igen :)! Haft en trevligt lugn och ro kväll ikväll iallafall ! Med trevligt sällskap givetvis!

Fått reda på en glad nyhet idag också, tjohoooooooo :))!!!



Vi hörs imorgon my loveliiis!


Håller huvvet högt!

Haft en awesome ledig dag idag :)! Stålande solsken och en massa häng på Balkongen :)! Jag gillart !

Men det finns små små miljoner indianer som förstör min lugn och ro!!
Men det är väl bara att tacka och ta emot att folk bryr sej om mej och mitt lilla liv! När man borde ha bättre saker för sej att bry sej om? Grejjen är att jag är inte rädd för någon utav er!! Det roliga är att ni försöker skrämma mej, men inte lyckas! Jag har mer vett i min skalle än så, det är bara ni som förlorar något på det!

Nog tjatat om det!

Håller huvvet högt!


If you love somebody..

Put a light in the air!!

Ljuset här brinner för fulla muggar! Satan i gatans mys!

I Måndags vatt en soft ledig dag minsann, strålande sol! En massa promenad, käk på MAX ala uteservering och så vidare! Jag gillart!

Igår så vatt de work igen, kom en timma för tidigt till jobbet, nu hur krattan man lyckas med det? Det hajjar jag inte! Men iallafall, så de blev jobb 7 till 5 istället för 8-5, tänkte gå hem vid fyra eftersom ja kom en timme tidigare. Men hade möte med min lilla boss efter det! Lätt förtjänta pengar o sitta å snacka lite om allt och inget! Sedan på kvällen blev det tacco mys med min tre små apor, dubbel J och T. Jag är för himmla snäll som bjuder dessa underbaringar på taccos! höhö! Gott vatt de också, och unnade oss en film :)! Men Linda gick o la sej som vanligt.

Idag har dagen bestått av jobb igen! Sedan soft dag dag som vanligt! Jag trivs som fisken i vattnet med mina softa dagar!


Förhoppningsvis, kankse, kankse inte, men ändå ett stort kanske, fast kanske inte att ja vill ändå?! Ååh jag måste verkligen försöka bestämma mej. Men iallafall Så kanske jag drar iväg ett par månader sedan !!!

Så ni alla mina ovänner kankse slipper mej ett tag jao!
Plus att jag kommer här ifrån, det är det viktigaste!

PÅSK HELGEN!

Fy tusingen vilken bra helg de har vart !! Umgåtts med en massa fina vänner helaste helgen!

I Torsdags; Så blev det fört lunch med Mamma & Elin på Twin ala uteserveringen, mys! Fick en massa påsk presenter av mammi med :)! Sen på kvällen blev det grillning i Huskvarna för att sedan Tagga September! Whoop! Skulle dratt vidare på club caj, men cheeses vilken kö de vatt, så de blev tidig hemgång istället!

I Fredas; Work till klockan sex, sen hem tänkte vara hemma och ta de lugnt denna kväll eftersom ja skulle upp med tupen till work sedan! Men de ändrades illa kvikt, Joni & Putte kom förbi och tänkte hänga på min balkong! Såå vassegod, de vankades fest hos Joni men de vatt här på en liten mellanlandning! Sen kom Jimmy hit också, Så de vatt bara att hoppa in i duchen och traska till Joni sedan! Håll i hatten va folk de va där, att man kan få in så många personer i en lägenhet? Galet galet!

I Lördags; Work 7-4, inte en människa på jobet typ! Så himmla glassit :)! Vatt så jäkla trött när jag kom hem, eftersom de inte blev så många timmars sömn dan innan! Så tog mej en funderare på om ja bara skulle va hemma denna dag med, men efter jag vilat lite och duschat så blev jag mycket piggare! Drog på förfest på Ekhagen med Elin & Alec, trevlans värre!! Sedan klackarna i taket på Harrys ala Sliver!

I går Söndags; Också tog lugnt på jobbet! Sen spenderades kvällen med grillning med fina vänner och lyxiga drinkar! Efterrätt och en himmla massa wii just dance spelande!

Galet bra helg!!! Tack alla ni som betyder nått!

Save up all your tears!

Jag är inte den som gillar tjafs och drama! Jag hoppar helst över den biten! Och jag tänker inte starta nått fucking "blogg bråk" heller för den delen, det tycker jag är fjantigt! Men det tog hårt på mej! Hur i hellskotta kan en av sina bästa vänner skriva ut något sånt på sin blogg? Så att alla miljoner indianer kan läsa det?! Jag är så jävla lack egentligen, men jag vill inte och tänker inte göra någon tillbaka kaka på det hela! Det är bara onödigt! Tycker om dej för mycket för det!

Jag har varit så grymt lessen ikväll, vatt längesen jag grät! Men jag kunde inte hålla tårarna inne när man "förlorar" en bästa vän! På ett sånt sätt, helt plösligt, från ingenting! Men men! Kankse borde ja ta in det i min lilla hjärna som alla säger att jag är på tok för snäll mot allt och alla och tänker mycker mer på alla andras bästa än mitt eget bästa! Från och med nu, ska jag försöka att tänka på mitt eget bästa i första hand! Det blir svårt, för jag vill att alla andra ska må bra och skiter ibland fullstäningt i mej själv och mina bekymmer! Jag vill bara att mina vänner ska må och ha det bra här i livet!

Annars förutom det så har jag haft en super trevlig dag ala kväll med fint sällskap! Som tröstat mej i ur och skur!


Jag trodde att vänner fanns till för att backa än istället för att tracka än?

Make it Happen.

Tok mycket folk på jobbet idag också! Sen tar den där påsk tallriken som vi har nu, evigevigheters att göra!! Och givetvis ligger det ansvaret på kallköket, som allt annat :)! Bara att tacka och ta emot?! Pjuu.
Men nu har jag äntligen TVÅ dagar ledig igen! Cheeses vad jag äslakr det!

Har precis varit ute på en långis med min lilla bus!
 Han verkligen gottar sej i detta vädret :)!

Ikväll blir det nog chill med J, han ska bjussa mej på food! Frågan är om man vågar käka dedäringa?!
Det såg ju inte så himmlans gött ut sist, när han meckade ihop en liten gryta av de få ingredienser jag hade hemma!
Den slutade med en fiskpinne sörja, men allt möjligt smått och gott i! usch, haha!
Men man ska väl ge alla en andra chans, har jag hört?





Lilla Lady.

Haallåååå mina underbaringar!

Nu vatt de på tok för längesen igen, men har värken haft tid eller ork för att blogga! Händer på tok för mycket i mitt lilla liv nu! Eller gör det? Jag har iallafall varenda dag fullspäckad jämt, konstigt nog!

Helgen har varit wunderbar!! Ledig Fredag, lördag och Söndag!
Fredagen spenderade jag med J:et sen kom Elin hit och de löste av varandra! Trevlig kväll med en massa tjöt och Storebror!
Lördagen blev man väckt av J;et och J. på morgon kvisten vid halv åtta! Lika bra det, för det vart dags att pallra sej upp och göra sej redo för dagen! Klockan Tio kom mina fina vänner hit på Champange frukost med ny bakta scones, vindruvor, jordgubbar, jäger shot, vin & Champange! Det va alltså dags att tagga TABERGS MILEN!  Och gisses vilken galet kul dag!!! Vi trodde vi va för jävla bra, men hamnade visst på plats 275 av 283 ! ´Hmm, fattar fortfarande inte vad som gick snett? På kvällen blev man en bit seg, så jag åkte hem redan vid halv elva från förfesten ala city! Vi pallade helt enkelt inte trycket!

Igår vatt det bara Söndags mys med J;et för hela slanten!! Soffpotatisar ala sune, lagade lite käk och sådär och som vanligt somnade jag hyffsat tidigt :)!

Gaalet sikket fint väder de har vatt idag, ändå har det kryllat av människor på jobbet! Men nu återstår bara en jobb dag till, imorgon 7-4 sen är jag ledig i TVÅ dagar igen! Cheeses vad jag glider på! På underground nivå!

Nu ska ja unna mej ett avsnitt tre kronor innan J kommer, höhö!

Hörs tomorrow.


Fukc!

Fy faen va lack jag blev nu efter ett litet samtal såhär på kvälls kvisten!!
Hur kan en "vän" som värkar bry sej skit mycket om än, och vill bara en äns bästa å blablabla! Snacka så mycket skit eller fakta om personen i fråga till mej! För att sedan säga till den personen i fråga att det är jag som sagt det?!?! Plus överdrivit en bit! Asså seriöst?! Vad är problemet? Så nu är den däringa personen as lack på mej!! Och då menar jag verkligen as lack!

Jag blir så jävla trött!!

Fuckt up!

Håll Huvvet högt!

Min lilla älskling börjar äntligen lära sej att gå! Blödningen i ögat har minskat! Han är grym! Man blir ju som man umgås, eller?! Kan inte fatta vad jag hade gjort utan dej? Tänk om ja aldrig mer fått se dej, jag hade gått under ytan!

Two days off, nu igen! Jag är ju inget annat än ledig! Men jag tackar och tar emot, de gör väl inte min lön dock, men äsch pengar och sedlar är ju inte allt!!

Igår hade vi sleepover här, kanon mys! Jag trivs med folk i min närvaro! Att vakna till en glad bebis är inte helt fel det heller!

.




Later.


Under jorden.

På andra sidan finner ni familjen i kris, fallande bit för bit ingenting blir som vanligt!
Va fan hände med barnet som bara såg på?

Vem är jag nu, jag känner mig så rädd?
Jag känner hela tiden hur skuggorna fick mig sedd!?


Timmar känndes som evigheter.

Detta kan har varit den absolut värsta och oroligaste dagen i mitt liv!!!! Fy fan!
Förstår inte varför allt ska hända mej?! Jag vill ha ett lika bra liv som alla andra! När ska oturen vända?!
Ge mej lycka, tur och kärlek nu nu nu!

Trodde jag höll på att mista mitt lilla hjärta idag!
Hade aldrig klarat av det! Han är mitt finaste! Mitt allt!
Men han lever och är äntligen i säkert förvar, en bit handikappad dock!

Maria & Angelica är underbara som hållt en förstörd Linda sällskap ikväll!
Finare vänner få man leta efter! ♥
Jag älskar er!

Underbara Pappa har kommit hit till Sverige också, endast för min skull! Det va behövligt och bettydde mycket när han satt där utanför jobbet igår när jag slutade! Suprise så in i! Åkt runt halva jorden för MIN bara min skull! Men han åker hem på Tisdag morgon igen, så ynka en dag kvar på oss att umgås!
Han har resaverat en biljett till mej också, om man ändå bara hade kunnat åka med!!!!

Men som sagt, faller jag nu går jag sönder!

1 april.

Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var!
Sprickor blev hål i fasaden, Någonstans emellan var jag!
Utan någon egentlig plan, Raserades hela mitt slott.
Allt jag var kom till ett stopp.

Säg bara till när var hur. Visst det är väl dumt av mig.
Men jag blir som blind, jag blir som stum!
Jag borde nog lugna mig, Dom kommer döma mig!

Håll i mig och släpp aldrig taget, Tänk om jag faktiskt gick av?
Förlora mitt nyfunna hopp, Allt jag kom var till ett stopp!
Spritt språngande galen!
Faller jag nu går jag sönder.
Dom kommer peka för alla har hört det!

Vaken om natten & drömmer på dagen.