30 september

Hemkommen från Elin för en liten stundsen kollade på Pans Labyrinth, en bra film. Ska väl kosa ner mej i min sköna säng och kolla på en movie till nu som jag hyrt, just friends. Lite chips och fanta till de givetvis. Ett problem är att jag inte kommer hinna lämna tillbaks den imon bara =/, jobbar kvart i elva till tjugonollnoll. Hoppas på att Chrill kommer snart också, han har typ förälskat sig i sitt nya xbox 360, om han kunde spela något annat spel en fifa så kankse jag skulle förälska mig lite också, vill ha något roligt spel som passar mej. Typ Rayman.

image272

30 September.

Känner på mig att jag kommer få en usel födelsedag. Ingen är typ hemma. Inte pappa, famo/fafa, rickard eller fredde. Pappa kommer hem på freda kväll sen åker han på söndan igen till Kina och Usa. Det suger verkligen, när i hundan ska vi hinna ha kalas för lilla mej ? Jag tycker verkligen om när pappa bjuder alla så man får en massa paket. buuh :(. Hoppas verkligen att Chrill uppvaktar mej som bara den på min dag. Är till och med ledig, vad i tusan ska jag hitta på hela den dagen. Tänka på alla mina paket som kommer bli fördröjjda några säkert ända fram till jul..

image270


Nåja ska väl hoppa in i duschen nu sen bege mig till Elin, kaffe paus it is.

Gullunge.

image266

image267

image268

Så himmla cuuuutie !
Visst :) ?


29 september - Home again

Tillbaks i Jönet, himmla härligt att komma hem tillslut. Tvätta av sej smink, borsta tänderna ja you name it. Elin den klantskallen hade kollat fel på bussarna, så när vi ställde oss vid hållplatsen där den "skulle" gå 9,48. Kollar jag på tidtabellen och inser att de går ingen buss 9,48, en gick redan vid åtta och nästa gick inte förens vid två någongång. Livet blev genast ett snäpp jobbigare. Hur i hell ska vi komma hem? Till klockan ett dessutom. Tillslut så ringde jag daddy, han var på jobbet och hade mycket att göra plus att han ska till stockholm och sedan till Finland idag. Men vad gör han, självklart får han släppa allt han gör å komma hämta sin dotter :). Han är bara bäst ibland. Går kvällen var iallafall kalas. Måste väl byta lite kläder nu och göra mej redo för workworkwork.
Imon ska jag vara ledigt, de bara är så. Jag behöver det.

28 September

Friday night. Jag och Elin sitter här hemma hos mig nu och driker lite drinks. Helt mumma. I Kvällen så bär det av på hemma fest till norra unnaryd. Hemma fest de kan bli galet roligt. Dö längesen. Gamla goa tider de.

Jag som var så himmla happy att jag skulle vara ledig hela helgen, de sjönk till botten. För imorgon blir de jobb ioförsej bara ett till sex, rättså glidigt. Så de blir hem färd tildigt i morgon och en pigg Linda ska vara på Ikea trettonnollnoll. right?

Bye.

28 september

Kom precis hem ifrån läkaren, det gjorde inte alls så ont som jag trodde de skulle göra. Blev nästan lite förvånad att de inte gjorde ondare faktiskt. Hade förväntat mej värsta. Men det var mer som ett stick. Så nu har jag ett vitt bandage på armen, så himmla snyggt kommer de bli att jobba i det. great. Börjar vid två men ska väl åka upp lite tidigare så jag kan käka lite innan.

Något som stör mej är att de byter tak på huset, de börjar väl vid klockan åtta på morgonen med att banka och kasta ner tak plattor. Inte att man kan få en lugn stund och sova ut till åtminstone klockan 10. Nu när jag är ledig i helgen så hoppas jag deffenitivt att de också är lediga och slutar sitt arbete för dagen.

I kväller vet i sjutton vad som händer?
Nu ska jag iallafall försöka duscha utan att blöta ner armen. hur nu detta ska gå?
Får väl trixa lite. Det är ju jag ganska bra på.

27 September - Finfinfina dator

Äntligen med stort Ä. Min dator är fixad. Wehoo ! Någon som pappa kännde kirrade de, hårddisken vart sönder. Ett stort plus är att de mesta gick flytta över till den nya, fast ett big No No är att bal bilderna nog försvann :(, inte hittat dom ännu iallafall. Lite musik filer är borta med, med de går ju alltid fixa nytt. Men balbilderna känns lite suudär =/, fast man ska väl va glad att man fick ha kvar de mesta annars. Thank you thank you very mutch ! En annan ganska sur grej är att Jessicas dator har lagt av nu, och där på ligger alla mina student bilder buuuh :(. Inte mycket kort minnen man har kvar nu, men huvudsaken är väl att ja kommer ihåg inom mej. Att de var oslagbart.

Är rättså ganska nervös inför imorgon när ja ska till läkaren, hade iallafall tur att jag fick byta pass på jobbet ifrån disk till kassa. För jag får inte anstränga mig på hela dan så platsade inte redigt i disken då. gaah de kommer att svida. Hoppas lilla Chrill är vid min sida. Va hos tandläkaren idag också, det som förvånade mig stort var att jag inte hade ett ända hål. Så mycket läsk och onyttigt jag stoppar i mig på jobbet.. Inte bra att det alltid finns tillhands, blir så lätt att man väljer de istället för något annat.

Får väl se vad helgen lyder, jag är iallafall ledig och de är jag väldigt glad för just nu !

25 september

Ledig idag igen, guv så skönt. Sov verkligen ut eller rättare sagt låg i sängen och latade mej till halv två, dö härligt. Sen blev de en solning och en tripp på stan med Jessica, köpte mej bara två par knä strumpor och en vårdande olja för håret. Sen kom daddy och hämtade mej åkte till a6 liten sväng, åt & köpte nya satin påslakan/lakan till mej. Galet vad dyrt de är med sånna, men hoppas jag sover gudommligt inatt :).

Får spel på min tv, den vill inte som jag vill just nu har den nästan lagt ner totalt iallafall ljudet, ganska surt att kolla på idol utan ljud faktiskt, får väl sätta på en film istället. Jag blir tokig på att jag alltid har sån himmla oflyt. Skulle hämta ut ett recept på apoteket idag som säkert luggit här hemma i ciruks en månad, när ja väl ta tag i det och pallra mej dit för att hämta ut de så är det själv klart slut, just denna dan då jag skulle vara duktigt.

Nu återstår jobb onsdag (cafe), torsdag (kassa) och fredag (disk).

24 september - strålande sol

Konstiga konstiga Sverige alltså, dehär med vädret lär vi ju aldrig förstå oss på i vilket fall. Har varit så himmla varmt och skönt idag. Klädde mig aldelles för varmt om fossingarna kännde jag när ja klev utanför dörren.. Har iallafall varit ledig idag, så lekt med Jessica lite varit på a6 och käkat på Ikea. Varför man åker dit på sin lediga dag vet i sjutton alltså. Men somvanligt när jag och jessica ska käka någonstan så kan v verkligen inte bestämma vart. Då blev de helt enkelt Ikea, Kalas bra priser också. 10 köttbullar endast 16 kronor. Så där sparade vi in massor med pengar. Inhanlade mej lite nya ljus, lakris och pärso doft ljus, och ett par svarta stölvar. Vi fick också något ryck att vi ville komma i väg, gick in på resehuset lite. Vi vill till nya zeeland eller madagaskar, hade varit dö roligt. Men de va aldelles för dyrt 26 000 kr för endast flyg stol till nya zeeland. Så de blir inget med det. Attans också.

Kollade på step up igår, så himmla kanon bra. Hyr den! Hyrde också Turistas, nåja.. Bio ikväll (igen) känns som jag är där rätt ofta nu förtiden. Popcorn gott :)

Ska väl pallra mej bort till Jessica nu å glassa lite.

Bilder från kickoffen längre ner. Ciao.

Kick off.


Lite pics ifrån kickoffen.
Restaurang gänget är ett kalas bra gäng.
Kommer sakna Micki och Annie nått grymt när de åker iväg.


image256





     
  
 

23 september - Mörkret faller

Klockan är bara halv åtta och de är verkligen mörkt ute så deprimerande. Har iallafall jobbat i dag, massa med folk som vanligt fattar inte vad alla gör på ikea jämt jämt jämt. Städat som sjutton idag också, inför CR som är imon och på tisdag, super glansigt blev de. Jobbar bara onsdag,torsdag denna veckan. Sen börjar nya schemat.

Var på avskedsknytkalas hos Tina igår, hon flyttar till norge idag. Jätte trevligt verkligen, längesen man träffade alla raringar :). Tog oss även en shots bricka på Lilla P, aldrig varit där i hela mitt liv. En ny upplevelse. Sen tog allan oss mig,sara och Jenny till Centrum :). Min snälla älsk kom och hämtade mig vid stängning. Ibland är han typ bara hur bra som helst, fast de är han nästan jämt iofs.

Pommes i ugnen väntar, pommes med korv va ett tagsedan.

Later.

19 september

Va uppe med tuppen idag kan man säga vid åtta tiden, vaknade av att bli överfallen först av pussar och sen en massa kittel av Chrill. Ända tills han skulle åka till jobbet vid halv. Hinner med rätt mycket när man är uppe tidigt faktiskt. Tog en frukost med Elin vid tio tiden ost macka, nypressad apelsin juice och en liten hallongrotta på Napoleon. Tog även en solning också.

Varit på intro två på Ikea idag också, va ute i varuhuset lite och kollade varor oså. Så de stämmer med prislappar och att förpackningarna är hela osv. Sitter hemma hos Elin nu, jag och jessica har precis lagat mat. Nu ska vi kolla på andra sidan häcken :).

Käka på idas imon, lyxit värre :)


17 september

Gick faktiskt bra på jobbet idag, klarade mej aldelles galant. Får väl se om jag glömt att göra något. Är ledig tisdag, onsdag och torsdag nu. Jobb i helgen igen, kommit på att det är 5 helger denna månaden, blir att jag jobbat fyra helger efter kommande hleg. Kanske ska ge sej på att jobba den sista också trots allt? Blir ju väldigt goa pengar. Har fått de nya schemarna också, start från 1 oktober. Rätt nöjd med det faktiskt. Fick Cafe, kallkök, varmkök och line.

Lutar mot bio idag med massa popcorn. Fast måste fjäska lite pengar ifrån daddy, har inte en ända krona eftersom mitt bankomat kort inte funkar. Det är så slitet att de äns inte funkar att ta ut med på bankomater längre. Orkar interedigt ta tag i att beställa ett nytt, men de är väl tyvärr dags för de snart ändå..

16 september.

Kickoffen igår var verkligen toppen. Var väl cirka 170 pers som kom tillslut. Hur lyckat och kul som helst. Förfestade lite hemma hos åsa. De vart Insläpp till ikea mellan sju -halv åtta. Champagne, mingel och välkommst tal i entén tills de var dax att ta sej en trappa upp till kundrestaurangen där festen skulle hållas. Blev lag grön tillsammans med sex andra från resturangen vilket va dö bra. Kunde ju hammnat ensam i lag rosa exempel. Tre rätters middag väntade, någon slags förätt, black and white till varmrätt och choklad duo till dessert. Varmrätten var väldigt yummi. Till maten vardet förståss gratis vin och öl. Blev ett antal glas där. Vem kan låta bli när det är gratis? Var också Korsords tävling om folket på ikea. (Daniels fobi är bubblor). Uppträdanden i lagen, vårat korsord bildade låten fula gubbar med magnus uggla. Lite små tävligar också, lägg på minnet att jag vann en. Frågan : Hur många ikea flaggor finns det i rondellen? Någon som vet :) ? Jag hade iallafall rätt, great. Vann dock en gratis korv meny kupong. haha. Men de behöver vi inte låssas om. Blev självklart också massor med dans, prisutdelning och inhanlande i baren. Så sjukt bra kväll. Bjussar på lite bilder imon...

Vissa var väl lite segare än vanligt på jobbet i dag, men de gick bra ändå. Personal fest borde väl godtas som en ursäkt. Börjar tidigt imon. 7-16. Kallkök, första gången själv, wish me luck. Men de ska väl lilla Linda klara av..
Precis varit hos Elin lite och käkat sallad från Kaffe Paus till filmen walk to remember..

Måste gå å lägga mig nu om ja ska orka upp. hejsålänge.

14 september

Hemma kväll ikväll. Lagat mat med Pappa. Blev Kött, potatiskroketter och grönpeppar sås + en god sallad till de. Himmlans smarrit måste ja säga. Om en stund kommer väl chrille också, har tre paket till honom :), suprise. hihi, sötnöt. Jobb i morgon, hoppas jag kan sluta vid fyra, skulle vara super bra. För sen vid sju tiden är det kick off med Ikea som gäller i kund restaurangen, är himmla taggad måste ja säga.. Tema Svart/Vitt. Har fortfarande inte funderat ut vad jag ska ha på mig, lite sent nu kankse. Men jag tror inte jag äger något svart vitt faktiskt, förutom vanligt randigt linne men hur kul är det?. Så jag får väl bryta mönstret och enbart ha svart på mig... Återstår och se imon. Blir lite stressit efter jobbet bara slutar egentligen kvart över fem. Måste försöka fixa skjuss hem också, buss tar ju evigheter när man har bråttom..

Är ganska sur för tillfället. Min nya väska som jag köpte i onsdags gick sönder samma dag när jag skulle knäppa den. Inte nog med det så såg jag att mina nya replay jeans är helt knasiga. Hoppas verkligen att dom har ett par till i min storlek så jag får byta trots att jag tagit bort prislappen =/, gillar byxorna nått grymt..

Födelsedag snart, oooh ja !

image248
Kreta

11 September.

Ett tagsen jag skrev nu igen, de brukar bli en vana med uppehåll. Dock beror de väl mest på att vi fortfarande inte tagit tag i att laga datorn. Nästan så att man har glömt bort att den existerar.

Helgen som var va kalas bra. Fredagen blev det lite förfest hemma hos mig med, Sara, Kaisa och Jenny, Super trevligt. Saknar er som attan. Lite nöjd över mina välkommst drinkar faktiskt :). Även att kaisa håller sej till sitt vin så tror jag tillochmed att den slank ner även där. Vidare till centrum. Lördagen vart de förfest hos Elin med Jessica, Heléne och Linn. Jätte trevligt även där. Heléne gjorde att kvällen påminndes lite av the old days :). Lilla hjärtat. Elin och Jag traskade vidare även denna kväll till centrum. Jobbat hela helgen också, orkat gå upp båda dagarna utan problem.

Igår lekte jag med Jessica helaste dagen. Började med att käka på sirsimons, gick en runda på stan. Solade på sense (köpt nytt solkort), Sen var de dags för movie kväll till meangirls och clueless med chips, godis och pizza. Ja vet goch vilken onyttig dag. Men de är man faktiskt värd ibland. Ikväll hade vi tänkt att köra film maraton, få väl se hur det blir. Med ett nyttigare alternativ.

image246


Nåväl.. Tragiskt men sant.