Du snurrar min värld!

 
Hinner inte med att blogga längre, för himmla upptagen helt enkelt! But i like it!!
 
Haft en tipp topp sommar än sålänge. Även att jag inte lämnat Jönköping en millimeter. Inte varit själv en endaste dag :). Umgåtts med fina vänner hela dagarna, afterwork, twin om å om igen, lite sol & bad.. Och allmänt mys!
 
Helgen har spenderats med vänner. Balkong häng på min balkong i fredags, like back in tha days sedan en sväng till twin, där de vatt klackarna i taket och det bjöds på en aldelles förträfflig fem i två vals. haha! I går spenderade vi dagen på A6, lite styling ala Linda, och ack så snyggt de blev, riktig stilig karl! Sedan käk på Wok o Company på kvällen, en sväng till amour och sedan iväg på fest på rosenlund för att sedan bege oss till Twin och möta upp mina damer!
 
Idag vatt planen Tapas mys, men de förskjuts till Tisdag istället, så undra flundra vad man ska hitta på nu? Mysa i mina nya mjukisbyssor kanske? Finally har jag fått ett par mjukisbyxor :))! Thanks!
 
Chipp Chipp.
 
 

Kärlek!

 
Hej hej Bloggen!
 
Varit totally off ett tag.
Vill bara säga att jag älskar alla mina fina vänner som finns där för mej.
Ni tycker om och tar mej för den jag är. Det är guld värt i mina ögon!
 
Ibland ställer man till det lite för sej själv, familj och vänner sviker.
Men jag ska ta vara på de vänner som faktiskt bryr sej om mej, just för att jag är den jag är!
 
Folk få gärna ha åsikter om vad man gör, hur man gör och med vem man gör det.
Men att sprida skitsnack är bara onödigt!
 
 

Haffad.

 
Att det alltid ska va nått! Fick ett samtal från farbror polis precis!
 
Men skare va så skare va!
 
 
 
 

Om jag tar det första steget och får dej ur balans..

 
Igåår blev det en spontan vin kväll :)! Hahaha, småfnissar fortfarande lite för mej själv, knas kväll men sjukt bra dag/kväll/natt med ett stort glatt gäng :)! Avslutades sedan med sleepover hos Linda ala Gräshagen. Mysmys!
 
Idag har hela dagen spenderats med fina Klara och Lina! Fixat en ny telefon till mej, wihoooo! Finally! Ville haft en vit, men de vatt två veckors vänte tid på den, så fick gå darifrån med ett halv glatt humör med en svart. Suger dock att jag måste punga ut 350 kronor i månaden i TRETTON månader till för ett abonemang jag inte äns använder, plus mitt nya abonnemang.. Så om någon vill ha ett abonnemang så hojta te :)! Lite lunch efter det och sen bara soff häng ala gräshagen, spanat in snyggingar i gamla skolkataloger. haha.
 
Nu blir det lugna gatan framför tvn och tagga morgoon dagen :)..whooop!!!
 
Skiter allvarligt i vad folk tycker och tänker, snacka på erat bullshit ni, det rör mej inte i ryggen!
 
Vart är Twin vädret?

Skrattfeeeest!!

 
Gisses sikken fantastiskt underbar och rolig dag/kväll!! Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Mina käkar har fastnat opp över öronen! Hahaha. Skrattfest hela natten lång! Även lite Taccos, spaning efter en viss person, fått hemskjussat nybakta bullar, återigen letning av telefonen har hunnits med!!
 
Dock utan framgång, så imon är det tusan dags att skaffa sej en ny liten skatt! Nytt nummer o så där! En sprollans ny Iphone!! Wihooo! Får se det positivt som mamma sa "du har ju faktiskt haft den i mer än ett år nu, och så länge har du ju faktiskt aldrig lyckats ha samma mobil".
 
Dags att krypa till kojs "där bollarna bor"
HAHAHAHA

Äre dags igen...

 
Farligt Farligt utan att ha nån väcka klocka :), att sova tills man vaknar är inte alltid så populärt!! Tusan vad jag stör mej på min telefon som är putts veck alltså. Känner mej en aningen handikappad..
 
Regnet öser ner, vilken underbar sommar dag! Precis varit ute med hundarna och nu sitter jag här med två dyblöta hundar i knäät. Mys :)! Om cirkus en timme så kommer vännorna hit, såå dags att slänga in sej i duschen kankse? Ikväll laddar vi Afterwork trotts regn!! Whoop!
 
Drömmt om min mobil i två nätter nu, att jag hittat den. Men när man vaknar så är den inte där ändå.
Är ja sjuk?

Hitta min iphone!

 
Jag trodde att jag vatt smart nog när jag godkännde "hitta min iphone" applikationen för två veckorsen.
Men de hjälps dock inte i detta fallet, då den är avstängd.... Åååh typiskt!!
 

Every little thing!!

 
Ångesten har börjat släppa, eller det känns bara som att jag har semester. Så den kommer nog smyga sej på om och om igen sedan!
 
Hur som haver så har jag haft två TOPPEN bra första dagar på ledigheten.
Spontan utgång till Twin i Tisdags, lite vardagslyx med vin och trevligt sällskap, och fulla ohygieniska människor? Haha. Igår så unnade jag med några solstrålar innan det vatt dags att gå iväg på ett viktigt möte möte. Det blev några få överraskningar, så som att jag är ledig i tre månader till. Vad händer där? Haha. Jag kommer bli totalt förslappad och panktrutt då jag inte får nån lön på kontot! Hur ska de gågå? Annars va allt jätte bra :)! Ska bli spännande som tusan!
 
Iallafall igårkväll blev det också en spontan utgång till Twin, med fina människor! Typiskt twin väder igår, och det märktes kan ja lova, en massa massa folk. Alla på gott sommar humör! I loove it! Träffade även på lite gammla fina stjärnskott ifrån back in tha days tiden, sånt är ju alltid trevligt!
 
Somnade inte förens typ halv fyra i natt, för jag har yrat runt efter min telefon hela natten. Fortfarande inte funnen dock! Ska väl ta mej en skattjakt snart igen! Och imorse blev man väckt av robin som kikade förbi!
 
Chipp Chipp nuu kom solen igen.
 

IKEA FAMILY!!!

 
Att det skulle vara så otroligt jobbig och svårt att sluta ett jobb, det trodde jag aldrig! Då hade jag tamej tusan aldrig gjort det! Men nu är det sagt och gjort. Bohoooo! Ångesten kryper sej på som heter duga.
 
Började redan vid tio i sju imorse med att KRAMAS!!!
Dagen avslutades med en massa massa mer kramandes, tårar från olika håll och fylld av ångest! Lipat konstant bakom mina solglas ögon på bussen, på långpromenaden med Timba, Jisses, galet! Kommer sakna allt och alla!!! Ni är fantastiska!! Vid två fikat kom världens bästa Habbibbi med en massa hembakat (mina favvo bullar). Och paket delades ut till världens bästa Linda.
 
Ni är så otroligt otroligt underbara så ni anar inte, vilken gemenskap vi har!! Åååh Sakna!!
 
Jag bugar och bockar. Viftar med händerna i luften och lyfter på hatten.
Tackar för mej och för fem fantastiska bra och roliga år!! IKEA JÖNKÖPING!
 
Nu måste jag bara se till att ta nya tag och peppa mej själv för nya utmaningar.
Hur ska detta gå?
 
 
VI SES!!!!
(om inte innan, så smyger jag nog in mej själv på årets stora personal fest i september)
 
 
 

Älskade ängel..

 
Ibland så saknar man mycket. Många gammla goda tider. Många fina minnen. Många många människor! Av alla dess slag! Man har haft personer jätte nära sej en gång i tiden, och helt plösligt är dom borta med vinden, som en kall vindpust. Men alla har olika mål här i livet, alla har sina egna framgångar och sina egna motgångar. Man duger bara ibland. Och så kommer det väl alltid att vara! Det är som att svimma på en bergstopp utan att ha svindel. Spelar ingen roll vad man gör, hur man gör eller när man gör. Det finns alltid folk som klagar. Förtjänar man inte mer än så?
 
Alla har väl varit unga och dumma och ville testa sina vingar?
 
Bara som tretton unga höstrar och jag förstog vad det innebär, en liten vilsen tjej i detta stora rike. Pappa har alltid sagt till mej att stå för den jag är. Jag gör det nu, helhjärtat! Jag lär mej av mina misstag, tillskillnad från vad man gjorde då. Tanke sättet har blivit bättre och förändrats. Man kan inte ändra personlig het och bli något man inte är. Är glad för den jag är idag! Man kan inte drömma sej bort och undra hur det kunde va.
 
Varför inte bara ta hand om varandra? Ge den där lilla extra kramen. Skicka iväg de där lilla smst. Inget märkvärdigt men ack vad glad man kan bli av det lilla.
 
.
 
 

Sugen igen!!!!!

 
 

Sko Fetisch...

 
Hur najs?

Yesterday Today.

 
Gårkvällen vatt även den tipp topp :)! Hängde med lite spontant folk på Twin helaste kvällen! Jössös va knöökat de vatt med folk, vilket innebäär att sommaren är på ingång :)!
 
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Funderar på om man ska skippa städningen som ja har filurat på i typ tre veckor nu och bege mej till Johans på en fika istället? Eller upp till grannen och spana på fotboll med grabbarna? Hmm?!
 
Kul innan så stog jag och spanade på mina nya grannar som ska flytta in, två tjej studener! Kan bli livat här i huset?! Haha, de väsnades som tusan i trappuppgången, och de tappade soffan i trappan! Haha. Stog å fnissade lite för mej själv! Nu sitter de på balkongen å dricker bärs! Och pratar med nån häärlig dialekt. De kan ju bli riktigt trevliga grannar :)?