28 augusti

Suttit här hemma hos mamma och fördröjt tiden inprincip hela dagen. Provat på subway för första gången också. Om man säger såhär, kanon att man får välja vad man vill att ha på mackan rödlök osv. Men ändå osten är godare på mackmakeriet. Endast ostmacka ätare som jag är, så har jag sten koll på sånthär. Men på subway får man fri påfyllning av dricka, plus i kanten. Vad föredrar ni subway eller mackmakeriet?

Ska väl åka hem snart, kanske köpa med mig något smarrit på vip att ha till tv:n ikväll. Top modell bland annat..Ska ta med mej min nya cosmopolitan hem också så jag har något att läsa i pauserna. Har förövrigt köpt en bok. Kors i taket, jag läsa. Det har väl inte hänt allt för ofta, mer åt hållet aldrig. Kommer inte ihåg senast jag köpte en bok, om jag äns har gjort de någon gång? Köpte iallafall den igår, Snabba Casch. Hört att den ska vara riktigt bra. Så de är bara att sätta sig och börja. Kanske till och med jag fastnar i den. Den värkar bra änsålänge de tre kapitlerna jag har läst.

Ullared imorgon. Kommer förmodligen komma hem med massor av onödiga saker som man alltid gör när man varit där. Men denna gången ska jag tänka efter två gånger innan de åker ner i kundvagnen. Ser fram emot morgondagen.
Sen är de dags att börja jobba på torsdag igen, rätt skönt faktiskt.

Nehe buss time kankse.

27 augusti

Kreta var underbart. Hur bra som helst. Strålande sol och jätte varmt varje dag. Trivdes som bara den i värmen. Dock har man lite utav en bad kruka till pojkvän så fick mest ligga och plaska i vattnet själv, men ja klarade mej. Drinkar på kvällarna, har smakat allt i från blody mary, blue lagoon till orgasm drinken. Blody Mary var inget jag smakar på igen. Aldrig mer. Hade förståss redan listat ut att den skulle vara dö äcklig, men man va ju tvyngen att prova. Sikken tur va att de inte va jag som hade beställt den så man slapp ju lägga ut onödiga pengar. Macdonalds ketcuhp utblandat med salt & peppar eller vad vi mummlade om efter ett antal drinkar. Blev självklart goda drinkar också såsom sex on the beach, san fransisco. Och massa mer.
Orkar inte sammanfatta hela resan just nu, Underbart plus dessa lovelii bilder borde väl räcka?! :)




Jäkligt tråkit att vakna upp här hemma i Sverige igen. Finns inte ett jota att göra. Borta bra med hemma bäst? Är de verkligen så, säkra på att de inte är tvärtom? De lutar nästan mot de, tycker jag.. Fjällar som sjutton nu också så jag liknar mer en vandrande hudsjukdom. Fläckar over alles. Eller ja åtminstone på axlarna och över brösten. Funderar på att skrubba bort allt, fast då blir ja blek igen, men betydligt snyggare än dehär, nästan. Brun har jag iallafall blivit/varit ..

image245
Tack älskling för en super duper bra semester!

18 augusti - Bye bye sweden..

Om en halv timme åker vi mot göbeborg :D. Guuv va härligt de ska bli, oh yes.
Hoppas på moln med regnskurar här hemma, hehe.

Håller på å tömmer min kamera på bilder så den är fresh & tom och redo för massa klick och nya bilder.
Är bilder ända ifrån midsommar, känns som nyss fast ändå rätt längesen?
Nååja nu måste jag packa ner de sista och platta håret..

Ha de bra här hemma allesammans, de ska iallafall jag :D !

Kreta on my way.

16 augusti

Jaha idag hade jag bara cirkus 60 stycken besökare på efterfesten, de trappas neråt. Undra hur många som fått de där gb inlägget? Som inte är skrivet av mej överhuvud taget. Iallafall min lediga dag idag efter 5 dagars jobb bestod av ja jobb. Kallkök/Cafe. Men de va ett glidar pass, 9-15. Så de gick aldelles utmärkt. Imon blir de jobb kallkök/line 13-19.30 sen är det bye bye sweden på lördan :D.. Så vet i sjutton inte när jag ska hinna med att packa? Senare problem helt enkelt. Han också hunnit med att tvätta lite idag, de behövdes kan ja lova. Så nu har jag iallafall lite kläder att packa ner. Lekt med Heléne lite också, mycke trevligt. Hon har slingat mitt hår. Tack raring :). Vilket som inte skulle bli gjort utan henne.
Jag och Cajsa tänkte att vi skulle ut och cykla innan, men värken vädret eller tiden fanns, det verkligen öste ner sen. Plus att min dunder cyckel har blivit stulen :(. Blir så trött på dehär. Så de hade väl slutat med att Linda fick sitta på pakethållaren, haha. Kankse tur att de regnade? För de minnerna man har ifrån pakethållare är ju ingen höjdare precis.

Ett år med älskligen idag iallafall, inte träffat han ett endaste dugg idag :( !

one day left


14 augusti

Blir så jäkla sur. Någon idiot som gått in på min efterfest och skrivit till folk. Det första jag såg var att jag hade 98 nya besökare och 20 gb inlägg. Hmm, tänkte jag, nu måste de va något galet. Snackar inte med alls många på ef nuför tiden, så 20 st är väl lite väl mkt just nu. Hade fått ifrån massa konstiga nissar, "inte en aning" "jaddu", massa sånt larv. Blir så trött. Men nu är iallafall lösenordet ändrat. Klippat och klart.

Jobbat länge idag känns de som, eller elva till halv nio. Heldag. Solen sken ute så ni kan ju dra en egen slutsats om folkflödet. Men galet roligt hade vi nere i korva :). Lucky me hittade ett periodkort igår när ja va på stan, oohyes. undra om jag blev glad eller glad? Det fylldes på den 12 augusti alltså en hel månad gratis bussfärd för min del :D. Hur glad som heslt. Men stakkan som tappade de dan efter han/hon/den/det köpt det. Men om man är så klantig får man nästan skylla sej själv :). Skadeglädje. haha. Skulle köpt den där trisslotten igår, kanske hade borstat hem storvinsten då..

Pappa åkte till Norge sent i går kväll men kom hem redan för ett tagsen. Han finns alltid när de behövs helt enkelt. Hoppas inte de är något allvarligt bara =/..

Nepp, dags att kila duscha, tv och sova. Lång dag imorgon också.
halv tio till halv sju, Varuupplock/line

Bara fyra dagar kvar, ojaa !!


12 Augusti

Inte skrivt på ett tag nu, inte hunnit med känns de som. Men jag ska väl kortfatta min senaste vecka.
Onsdags blev de utgång till Centrum med Cajsa, galet roligt asså. Snarare hur kul som helst, thank you darl. Min grasshopper hoppade i backen, attans bananer också. haha. Vad va de mer, vätska och putsats?
Torsdags, sov sov och sov. Ledig efter fem dagars jobb. På kvälla blev de umgås med Cajsa återigen, grillning och barn geni. Gick väl sådär, jag kom sist. Men de va på tok för svåra frågor för att vara ett barn geni.
Så till helgen, den har verkligen varit hur lugn som helst både freda och lörda. Sovit ut lite. Men fortfarande lika trött..

Gick kanon på jobbet idag, Nu återstår de jobb imon, tis, ons och fredag sen åker vi på lörda :) ! Ska bli sååå galet skönt att komma iväg, längtar massvis. Fast Elin och Jessica har tagit sönder VÅRAN cd spelare, som jag tänkte ha med mig dit. Pfft, rätt så jäkla piss surt faktikst, nååja. ! Kan ju bara tänka mej hur de hade varit om de vart tvärtom, haha. hum ?

Sovmorron imon iallafall...

7 augusti

Förra inlägget skulle publiceras igår, men av någon konstig anledning publicerades det idag. Glassit värre idag på jobbet, gled runt i disken idag. Inte ett jota att röra.. Micki hade tagit hem sin hakkiga skiva så den kunde man inte gå och digga till, så de fick bli radio för hela slanten. Jätte skönt att va i disken en dag som denna, sikken tur man har ibland.

Måste ta tag i en sak, och de är nu genast. Okej inte just nu men innan söndag iallafall. För om jag gör de innan söndag, får jag 2000 av Pappa. De är ju inte fy skam. Så jag måste måste måste ta tag i de här nu, de är väl för mitt eget bästa egentilgen. Och så pappa slipper oroa sig. Det hjälper faktiskt att muta mig lite, då rappar jag på påkarna :)

Ska beställa linser nu tänkte jag, Mina förra råkade ju Chrills mamma slänga, haha :). Kan inte bestämma vilka jag ska ha bara. Återstår och se.

6 augusti

Hur lungt som helst på jobbet idag, verkligen dö gott. Kan ju bero på vårat kanon väder. Tänka sej att solen kunde skina även här. Kors i taket. Efter jobbet vid fyra masade jag mej hem duschade och gjorde i ordning mig. Fast först åt jag självklart lite glass på min balkong, hallonglass med chokladkross. Try it. Iallafall vid sju var de dags att gå ner till Piren med mamma, moster och kusin markus. Moster är en väldigt kul typ, haha. Man skrattar väl iallafall åt de mesta hon säger. Åt oxfilé, min höjdare när man ska ut å äta så himmla fint. Kalla cider till det givetvis, de satt gott i magen. Sen traskade vi runt och kollade lite. Jätte mycket folk överallt. Särskilt på piren där satt alla och gottade sej med ett glas av valfri dricka i handen.Jönköping är faktiskt fint på sommaren (när de är fint väder).

Snart kommer Chrill ifrån jobbet. Då blir de bums i säng. Jag måste sova får aldelles för lite sömn.  Jobb imon igen tolv till halv nio. Hoppas på sol.

5 augusti

Inget vettigt att skriva idag, lika bra att låta bli.
Helgen har varit kanon lugn, rätt så skönt faktiskt. Blev grillning igår med Pappa å Chrill.

Annars inget, Jobb imon och only tretton dagar kvar :)...

Avvis haaa?


4 augusti

Har bokat resa idag, heelt happy :) !
Ska bli så himmla skönt att komma iväg, oooh. Om två veckor åker vi :) ! Kan inte sluta längta, redan betald och klar. Tänka sej att man kommer iväg denna sommaren ändå, mycket fint. Ska verkligen lyxa med massvis med fina, goda drinkar. Ååh vad skönt med solsolsol..
Kreta it is.

Annars har de gått bra på jobbet i dag, något lugnare, kan beror på vädret, himmla skönt att de va lite lugnare för en gångs skull. Man önskar att det ska vara sol av olika anledningar.. Nåjja, american Pie nu.

Du är bäst!!

3 -

De där med städningen har jag inte tagit tag i ännu, men borde faktiskt strax göra de om de ska hinnas med innan Pappas hemfärd. Men när de är något som är mindre kul (väldrigt surt) så får man för sej massa annat som måste göras först. Tänkte lägga in lite pics ifrån min kamera så jag kunde bjussa på några. Men så kom jag på att sladden dadden ( B b biljodden dodden b box sladden dadden pysh pysh psyh) ligger hos Jessica. Så de får väl bli om sisådär en vecka istället.

Fundera på kreta.
Nåja om man ska ta tag i saken.
Nu har min fot sommnat också, så om jag och den skulle gå och vila oss ett tag.

3 Augusti

Min lediga dag idag består mest av städning på mitt rum. Ser verkligen bedrövligt ut där inne. När till och med jag säger de, så gör det verkligen det. Har dock inte tagit tag i mitt städ projekt ännu, men iallafall innan pappa kommer hem ska de vara gjort så han blir lite nöjd. Behövdes verkligen en ledig dag ida, varit hur trött som helst de senaste. Jobbade 11 timmar i onsdags, brabra! Lite övertid igår. Sen blir de jobb helaste helgen igen.

Varit uppe hos Jessica en sväng innan, hämtat mina paket som hon köpt till mej i ullared :). I like presents.
Två par urgulliga trosor, shampoo, balsam, tvål å hårnålar. Finemang braigt. Tvungen att ge henne massor av hejdåkramar. Hon och Elin åker till magaluf inatt, Sara å Company åkte idag. Fy vilka lykostar. Massor med sol,bad och dricka.

Va på stan och shoppade lite igår iallfall, ett par grymt fina Fred Perry skor, i like it alot, och underkläder.
Resten på listan får inhandlas någon dag snart. Jeans,jeansjeans..

Blir bara lungt ikväll, ett bio besök kankse?
Precis lagat pommes och korv till mig å chrill, sen ska vi opp å ta en ikea fika. Raberber kakan med vaniljsås är himmlans god ! yuammi.