30 Januari



Blir så jävla trött på er. Orka att ni inte kan göra ett jävla skit själva.
Men visst klaga och skyll allt på mej, gå till lärarna å klaga gör de. För ja bryr mej ett jävla skit. Tänker inte och orkar inte bry mej ett jävla skit om de heller. Om ni mår så mycket bättre av de såå jaaddaaa, gärna för mig ! Vi har fan gjort det mesta, om ni inte hade oss så skulle de inte gå ihop sej alls. Usch. Orka äns göra det till en grej över huvvud taget..

Lycka Till!



29 Januari

Ska åka ut och kolla på mordplatsen idag och tända ett ljus.
Ja kommer fan börja lipa. Det är hemskt.
Tänk att det hänt runt mina gamla hemtrakter..

83347-108














28 Januari


Jag och Jessica satt och pratade om 8 åringen idag. Man blir helt depp av de. Fattar fortfarande inte hur man kan göra så mot en liten oskyldig 8 åring?
Du som gjorde det borde dödas  ditt psyko! Jag vill iallafall åka ut och kolla på mordplatsen ikväll eller imorgonkväll och tända ett ljus för dig..

Beställde färgade linser igår :) !

Jag saknar alla mina damer nått grymt..♥




27 Januari

Gårkvällen var hur kul som helst. Super lyckat. Blev som planerat, förfest på Torpa och sen utgång till Huset. Full blev man också. Jäkligt segt att gå upp idag, usch!

Nu är daddi i Korea, han har varit borta lääänge nu. Men sen är de bara Usa kvar, sen kommer han hem iofs bara en natt för sen åker han igen en kortis till nånstans. Om inte Chrille skulle bott här under denna tiden så hade de blivit aldelles för ensamt faktiskt. Thanks !

Cirka bara 1 vecka kvar nu... Tänk vad hans liv kommer förändrars heelt oplanerat...


http://www.youtube.com/watch?v=ZL9gVWle08g
Haha checka den !




26 Januari

Orka att någon har skickat denna bilden till min pojkvän och sagt att det är jag. Vad fan har ni för jävla liv då? Orka hålla på och förstöra, jävla idioter. Gå och skaffa er ett eget jävla liv och bry er om de istället.
Det är fan inte jag på bilden.
För det första så äger jag ingen sån röd slapp Tshirt, har aldrig haft
För det andra så är de inte ett dugg likt mej på kroppen
För det tredje så va ja brun när ja va där och inte vit som en gris
För det fjärde så är de inte mitt hår
För det Femte så värkar han se ut som en jävla nörd

Så orka hålla på?

83347-107


Är iallafall väldigt taggad för utgång ikväll. Kommer bli en dunder å brak för fest med massa folk sen utgång till Huset. Fattaru är tydligen där ikväll? Såg de idag. Men vem bryr sej om det?
Nu ska jag gå och göra iordning mej sen bort till Torpa. Kvällens outfit är fixad och klar, bara skor problemet som kvarstår.

Kobojsarna - sång om ingenting






25 Januari - R.I.P


Skjut psykfallet i huvvet !
De är helt sinnes sjukt för fan, att knivmörda en liten 8 åring. I norrahamar dessutom.
Han gick i lilla Lukas klass ! Undra vad alla tänker nu, föräldrarna, syskonen, släktingarna, alla barn, alla kompisar, alla i klassen, alla lärare. usch! Tänk så skulle man förlorat någon som stod än så nära, undra vad man skulle gjort? Han hade hela livet framför sig.

Jävla psyko, lås och bom !!!!



25 Januari



 
Har precis gottat i mej en kalla det vad du vill boll, ska snart pallra mej ner till Sense och sola. Ni anar inte hur billigt de är? Ett 10 kort för 225 kr + att de är nya rör ! Det blir ca 22 kr per gång. Tänk att man alltid betalat 60 kr för 20 minuter innan när man solat på torpa, det är rena rånet mot 22 kr för 20 minuter! Så nu har ja tänkt på ett ekonomiskt sätt ! Bra gjort av mig.

Betalade balen för nån dagsen också, det va inte ekonomiskt av mej. Fick gå till banken och betala eftersom jag inte har någon internet bank. Så då lämnade ja fram mina 1000 kr och sa att ja skulle betala dehär, som va på 950,79 kr. Så frågade han om ja hade en krona. Trodde han skulle ha den till att jämna ut så jag skulle få tillbaks min 50 lapp. Men nej !
- Här har du kvittot.
- Men ska jag inte ha tebax lite pengar också?
- Nej vi tar 50 spänn när man betalar här, ha en bra dag!
Hur ska ja kunna ha en bra dag när han lustat mej på 50 kronor? Jäkligt sjukt, ska aldrig mer gå till bank fan och betala. Vad är dom till för egentligen?
Så nu blev min bal helt plösligt dyrare än alla andras.

Men nu ska ja ta å leta upp 12 kr så jag kan åka ner till Sense med Huldababy.
Sen har vi projekt vid 1 - 2. Sen skola från 2 - 9 ! Kuuul jul !
83347-106











24 januari

Skulle åkt pulka igår på gympan, såg fram emot de värsta, klädde på mej kläder så jag blev till en mischuliin gubbe. Men vad säger kärringen när man kommer till gympan? Jo, nu ska vi ut och ta en promenad och sen vara på sense sista timman. Störda kärring jävel, hur kan man har promenad på en gympa lektion, visst om man glömt kläder så är de okej. Men inte annars, kärringen har väl tappat huvvet nånstans eller glömmt bort vad hon har mellan axlarna!

Var å käkade på makmakeriet igår med mamma efter skolan, ost mackorna är super där asså :). Det är en ny macka på gång, dom vill ha förslag. Ska man lägga in en liten super ideé kanske? Annars blir de ingen som jag kommer tycka om. ost ost ost :) ! Sen gick vi och kollade på bebis kläder, galet mycket lovelii det finns asså allt är så himmla sweet ! Strumporna är super super söta. Vill köpa allt! Bara ca 1 ½ vecka kvar nu sen är man faster. Väldigt kort tid man vetat om det. Men den är såå välkommen till världen ! Ska bli bästa fastern ever. Kankse också fadder/gudmor, eller vad man säger.
Sen bakade jag och Chrille negerbollar, vi råkade misslyckas lite, hur man nu kan göra det när de tyå är världens enklaste smet. Men vissa lyckas med allt. Den blev iallafall helt klabbig men lika go för det ! Slemmigt men mättande.

Har varit i skolan 3 ½ timme idag, på min lediga dag. Kors i taket.
Projekt, massor att göra nu. Projekt ledare också och ja har verkligen full koll :D !
Jag och Elin har bakat kanelbullar idag, de måste nog va dom onyttigaste kanelbullarna som finns. Ni vill äns inte vete hur mycket smör de va ! Men goch så super goa och hur stora som helst, eller ja ganska stora iaf. Fick bara ut 47 stycken och man skulle få ut 100 stycken. great!

Imon ska jag köpa sol kort ! Jätte braigt, de är väl behövande.
Mitt läppglans tippade in i brevlådan igår också, värsta bra.




22 Januari

Nu är de bara Ayia Napa som väntar, någon som orkar räkna ut hur länge de är kvar?



Bulgarien 06

83347-101
Laddar upp inför resan på Landvetter.
83347-104
Without yellow cheese
83347-97
Läckert
83347-105
Kan de vara Habibbi?
83347-102
So mutch moore
83347-103
Tuborg, nej tack.
83347-98
Vi gör det med stil
83347-99
Rose Erotic show bar, vi gör det bättre.
83347-100
You either wanna be with us or be us



21 Januari - Tvätt bekymmer

Ännu en helg slut.

I Fredas blev det lite utgång med Robin, Aalex, Ankaberg och Robban, först till oleary´s sen vidare till Bongo 2 för 1 i baren ju så vi kunde inte stå emot frestelsen nu när ekonomin är som sämst, sen blev de en sväng till Amour också, sen drog de vidare till Tapeten medans jag begav mej hem och sov :)! Igår va de bara hur lungt som helst, hann bara med att käka lite godis sen somnade jag.

Har försökt att ge mej på att tvätta i fredags och lördags också, nu när inte pappa är hemma så har man ju inte så mycket val än att göra de själv. Började med i fredas, gissade i vilket fack jag skulle hälla vad, la in tvätten och ställde in lite grader å grejjer och tryckte på knappen, men ingenting hände, Crap tänkte jag och fick ringa Fredde han kom på momangen och visade mej hur man gjorde. Men hade visst hällt grejjerna i fel fack. Men skit samma tänkte jag? Så när tvätten va färdig så tog ja ut den och öppnade tvättmedel facket så låg de bara en ända stor kletig äcklig klump av tvättmedel där, de hade lixom inte åkt ner i tvättmaskien ! Men skitsamma tänkte ja igen, de blev  väl säkert rent ändå? Sen på lördan när ja skulle tvätta igen så fick ja verkligen inte igång den ena tvättmaskinen provade med de storebror sa plus massa annat. Men den gick verkligen inte igång. Crap igen. Öppnade iaf de däringa tvättmedelsfacket, tänkte kruxa ut tvättmedlet eftersom ja inte fick igång den och då va tvättmedlet borta å allt sköljmedel låg i en stor pöl på golvet, har inte en aning om hur de lyckats komma där?! Haha. Så jag tog den andra maskinen istället och när de va färdigt så såg jag att de inte alls va rent! Buuh :( !
Så nu har ja gett upp de med att tvätta. De är inte min grej. Så de får helt enkelt vänta. 
Men sjutton så svårt kan de väl inte vara egentligen? Jag borde väl klara av det !
Ringa viadirekt kankse? haha.

Har beställt ett Ballmania Lipbalsam idag :) 83347-96
Fanns massa med glammiga förpackningar,
men ett leopard fick de bli.
Hoppas de tippar in i min brevlåda snarast.


Börjar tolv imon. great med sov morron!

Ska betala in balen imon också,
hoppas ja klarar av det själv.




17 Januari

Idag har resan bokats. Ayia Napa två veckor med världens bästaste damer, två stycken tvårummslägenheter. Att vi lyxar till det ! Sånt vi gillar, massor med lyx och glamm !

Har tränat idag också måste erkänna att jag är hur stolt som helst över mig själv !
Nu ska ja ta tag i dehär och börja på allvar, om ja orkar.  Måste ju ha ett mål till resan.

Nu är ja nog fattigast än fattigast, har bara några ynkla kronor kvar. Hittade en tjuga idag jag blev gladare än gladast, den behövde verkligen jag. Men varför kunde de inte vatt en 500 lapp istället? Plus att jag tappade 60 spänn i måndas, hur kan man va så klantig och lägga dom i byxfikan när man verkligen behöver dom som mest. De borde släpats runt i ett kassaskåp. En himmla massa grejer som måste betalas nästa vecka, Balen 1000 spänn, 1000 till resan, studentmössan på 560 spänn och helst balklänningen på typ 2800. Hur ska de här gå ihop sej? Med mina små mynt som jag har kvar? Och att jag måste ta bort hårförlängningen snart som kostar 600 - 800 spänn och slilnga å klippa som går på 1200. Hur kan allting va så dyrt?
Det är sjukt. Pappa :)?

Men nu ska jag bara ta alla pengar problem åt sidan och börja räkna ner till Ayia Napa.
20 Juli - 4 Augusti :) !

83347-94
Nissi Beach - Ayia Napa


83347-95
Bulgarien 06 med de bästa ever !



15 Januari

83347-93 
Haha :)


14 Januari

De va ett himmla blåsante ute, blåser typ bort och fryser ihjäl, brr !
Helgen har vatt heeel lugn, rätt gött faktiskt :)!
I fredag blev de mys taco kväll med Bulgarien brudarna hos Nathalie. Hur trevligt som helst och de är väl klart för hur skulle man kunna har otrevligt när man är med dom bästa? Det är typ dööh ovanligt för att va oss och träffas så och ta de lugnt. I vanliga fall är det jämt massa alkohol inblandat. Men vi kunde behöva en nykter kväll tesammans. Mer sånna idéer av Nathalie! Planerade iaf våran sommar, Ayia Napa blev de bestämt, förslag fanns också på Magaluf, men de får vi ta en annan sommar. Två veckor i Ayia Napa kommer bli galet dyrt, kommer vi äns ha råd? Men vi kom fram till att en vecka är aldelles för kort. Om man tänker på att två veckor i bulgarien swischade förbi som en helg. Så vi får väl snåla för två veckor ska de va! Ska väl boka resan på onsdag förhoppningsvis, då har man nått att börja räkna ner till :)! Bäst att förvana Pappa snart då kankse. Stakkas dom som jobbar på resehuset på onsdag och får oss som kunder. Tror inte man kan bli mer jobbiga än vi. Vi vill ha de, vi vill ha de, nej så långt ifrån havet kan vi inte ha, nej då är de för långt till centrum, nej vi måste ju ha de, finns de inget annat, finns de inget billigare osv.

Lördan blev bara massa mys hemma. Hyrde en drygt dålig skräck film. Kommer äns inte ihåg va den hette, la inte en sån dålig film på minnet. De va grymt kass så vi stängde av efter halva filmen eller nått och kollade på störtkär istället, den va där emot lite bättre :)!

Har även jobbat torsdag, lördag och söndag. Och jag är helt slut och massa trött..
Jag är verkligen inte van nånstans. huu.
Köpte iaf dom röda skorna idag :)! great

Ska kolla på poor little rich girl snart. De bli nog kul.
Bortskämda rika tjejer som får byta liv med vanliga arbetarklass tjejer. Ha

Imon måste jag pallra mej och fixa min balklänning !!


9 Januari

Igår kväll blev det göra kvällsmat till Chrill, blev dock inget Pb :(, fick inte in 3:an den typ hakar upp sej å grejjar så de fick bli ett herrans liv med victoria silverstedt, de dög faktiskt också. Acon och Bägg. Sen spelade vi monopol :). Måste erkänna att jag är lite bättre. För jag har norrmanstorg, hoho ! Så ikväll blir de först laga lite käk med Chrill, undra va vi ska hitta på för gott? De vanliga kanske? Kött, potatiskroketer, grönpepparsås och majs? Eller ska man testa nått annat för ovanlighetens skull? Sen blir de monopol, ugly betty och monopol igen :).

Nödvändigt de va att gå till skolan idag? Orkade inte gå upp på morronen så skippade gympan, beror nog på monopolspelandet som blev sent eller för att man hade världens underbaraste jämte sej?. Va iallafall duktig och kom vid 10, tänkte gå på religonen. Så går först å käkar, sen får man reda på att religonen är inställd. Att hon är sjuk. Då kunde ja lika väl luggit hemma och sovit några timmar till.  Tror lärare att dom kan göra som dom vill eller?

Så de blev återigen en tripp ner till stan med Elin, skulle prova ut min balklänning så dom kan sy in den å grejja, men så va de självklart stängt på tisdagar.
Så de blev en väldligt lång fika på Winer.

Ska masa mej ut med kid nu sen åka å handla.
 83347-92











8 Januari

Gick till skolan vid 10 idag som planerat. Vilket va rätt för vi började vid 10.
Men hur många va där då? Jo tre stycken. Duktiga Jag, Elin och Jessica. Så vi fick sluta vid halv 11, va inte så stor ideé att vi gick längre. Men hur mycket idée är de att gå en halv timme, då ångrar man att man inte låg hemma och sov i stället som man tänker de första man gör när väckarklockan ringer.
Iallafall så gick Jag och Elin ner till stan sen vidare till a6, en heldag. Shoppade väl för mycket, så mina pengar inte redigt räcker till resten av månaden. hur nu de ska lösas? Köpte iaf ett par andra TIGER jeans på bobbys, par skor, den gråa tunikan (tänka sej att den fanns i jkpg också), en svart långarmad och himmla massa smycken igen. Vi hann också med en tacotallrik på kaffebönan. yuammii !

Har kommit på att vi har bara en dag med vanliga lektioner. Och de är imorron, då vi har gympa och religon. Annars är de bara matlagning resten av veckan och lediga på onsdagar. Hur gott som helst !

Ska väl ta mej nått å äta, toast kanske?
Pb sen !



7 Januari



Har varit i Göteborg med broschan idag :). Shoppade mej ett par rödsvart rutiga shorts, skärp, smycken, tröjja, wannabe trosor och vantar, nu vad ja ska med vantar till? Är ju ingen snö, men iallafall de kan ju behövas nån gång.
Letade efter jeans massor, hittade ett par döö snygga TIGER jeans på NK för "endast" 2500 Kr. Det höll inte redigt min plånbok för så fick skippa dom efter mycket om och men :( ! Så efter det hittade ja inga byxor bara för det. De gick inte jämnföra. Fan ja skulle köpt den super söta tunikan och den svarta polo t-shirten, Konstigt att man ångrar sej när man kommer hem?! Men blir väl göteborg om en månad igen antingen 4 eller 5 :). De tackar man ju inte nej till ! Hittade också en jätte fin röd kort siden klänning på NK, med svart band i midjan och svart under kjol. Men fick tänka om, vad ska jag med den till? Nyår är förbi och någon lyx fest kommer de knappast bli så den fick inte hänga med hem.
Lyssnade på den nya radio kanalen också, The voice. Den kankse inte är ny,
men ändå massa Rnb. Himmla massa bra låtar hela tiden. Eminem, Akon, Justin, Sean paul, Rihanna, Snoop dog, Pussycat dolls. Varför har dom bara den i Göteborg, Stockholm och Malmö? Sen när de blev rix och mixmegapol igen så märkte man hur grymt dåliga dom kanalerna är. The Voice till jönköping, ja tack !

Har tagit reda på så mycket som att vi börjar skolan imon iaf men tiden har ja inte en aning om? 8, 9 eller 10 säger folket. Då är de ju bäst att komma vid tio ! Om man kommer vi 8 å börjar 10 så är de ju döö surt. Iofs är det bättre att komma 10 även om man börjar 8 också :) ! Så de blir klockan tio för min del, ska ha tävlingmatlagning B ! Mumma gott asså !

Sitter och lyssnar på Snoop dog - That´s That , Pink - Fingers , Jamelia - Beware of the dog och My Chemical Romance - All i want för christmas is you nu, ha !

Nåja ska väl ut med kid nu och sen gå bort till ICA och köpa mej nått käk !
Fresten när ja å rickard satt å käkade på macdonalds idag så kom de in två äckliga fyllon uteliggare med spritflaskan i högsta hugg.. Förstörde matlusten nått grymt eftersom de gick runt å ställde sej vid borden å snackade med dom som satt och åt. Tur va så slapp vi dom. Försökte la tigga mat. Fy !

83347-91 

1 måndad kvar typ då ja. och sen?


6 Januari

Vem har kommit på dehär med att ta de lugnt?
Har märkt att de typ är döö surt och tiden går så himmla sakta. Eftersom en person inte kommer som den sa att den skulle :(, då hade de vart helt underbart mysigt att ta de lugnt. Men nu är den personen inte här så de suger. Finns inget bra på tv heller, sitter och kollar på släkten är värst nu, men hur många gånger har man inte sätt den?

Vatt hos Famo och Fafa och käkat middag idag, helt super gott :) !
Så har jag och Rickard suttit och byggt ihop en lego robort, som en av kusinerna fick.
Kan inte förstå mej på hur en femåring ska klara sånt, när vi två hyffsat stora satt och byggde med den ett långt tag både innan och efter maten !  Men vi lyckades iallafall få ihop den :) !Massa bitar och massor med pyssel.

Hittade 300 spänn idag när jag gick till bussen :), helt happy !
Först såd de bara ut att va en 100 lapp som låg där i hop vikt, så ja tog upp den och väcklade upp den då såg ja att de va 200 sen väklade ja upp igen och så va de 300 :) ! Tänka sej vad glad man blir för lite pengar. De upphittet har nog gjort min dag ida :) !
Så tänkte ja gå til lpressbyron och köpa mej en triss, men de va så lång kö så ja orkade inte. Tänk så hade de vart miljon vinsten? Vilken tabbe.

gbg i morgon i hope :) !

83347-90




4/5Januari


Jag börjar bli lite förvirrad, vilken dag börjar vi skolan??
Jag har alltid fått för mej Tisdag, men vissa säger Månda? hmm.
Jag kan inte börja på måndag så så för mej får de bli tisdag vikket fall som helst..
Spela boll? Skolan som infornerar för dåligt maybe. Ha.
Ett måste är att Johanna ska ha med sej lussekatter när vi börjar, haha. För en lärare blev döö lack och döö sur på oss för att vi hade tatt lussekatter från en påse som låg i resturangen. Så vi va tvungna att lämna resturangen inom tio minuter. hårda ord. Så nu är våran smarta idée att vi ska ta med oss några lussekattar och ge henne, kanske lite för sent nu. Men dom kan hon ha !. Hoppas de uppskattas :) ! Men de gör det förmodligen inte. Fast ioförsej våran klass tror typ att vi kan göra som vi vill, om de ligger något gott framme så äre klart man tar det? Det gör iallafall vi och jag tror att dom börjar vänja sej vid det.
Om ni inte vill att de ska försvinna så får ni helt enkelt gömma det :)

Har gjort minsta möjliga idag också, som vanligt. Men de är gott. Något vettigt har jag väl gjort idag iallafall, käkat pizza med bror min och daddi och fixat lite i min gadrob. de är ju alltid nått.  Vaknade typ tio i tre så dagarna går rätt fort faktiskt. Men snart är lovet över :(, då blir de upp tidigt på mornarna hur jag nu kommer att orka det? Men man behöver ju faktiskt inte orka varje dag.

Detta har nog vatt en dyr lov vecka för min Pappa iallafall, har köpt en ny stor Continental exellent säng till mej, en svart  dö go skinnsoffa med såndär puff ut, eller va säger man?
Pall kanske? Och ett nytt bord till det. Det blev finemang !
Det är ju bara att tacka och ta emot :) !!
Han åker till Kina på söndag sen ska han till Korea och Usa också så han blir borta en hel månad.ensamm hemma, javisst :)!

Finns bara en ända stor saknad !

83347-89



















3 Januari

83347-88
Innan när jag inte visste så fölg massa tankar runt i huvvet på mig. Från de mest löjliga tankarna till de allra overkligaste. Jag blev jätte orolig ett tag. Men nu när man vet, då är tankarna lika många ändå. Kanske är det lite gladare tankar, men vet inte om jag ska vara glad? Vill inte vara glad om inte du är glad. Men du är nog glad på ett sätt också. Men en sak vet jag att vi kommer klara dehär, aldelles utmärkt, tillsammans. Jag ska ta på mej de ansvaret som jag fått och göra det perfekt. Jag vet att de kommer bli toppen. Allt kommer lösa sej.
Visst?
Det är ovant, en ovana som kommer finnas ett tag. Men sen kommer de bara finnas massor med lycka !

...

Christian ♥
Ville bara säga att jag älskar dej !
Min älskipälskiii :)



2 Januari

83347-83
Nyår
 Älsklings Becka och Jag !?
Vet ifan vad vi sysslar med asså.

83347-81

Nyår.
Jag och Älsklings Becka igen.
Här ser vi något oskyldiga å snälla ut =).

83347-80
Nyår.
Jag och Evelina.
Kolla inte in i kameran vettja, testat de?

83347-82

Nyår.
Neger Myggan och Mollindollin.
Lika fina som vanligt =)

83347-87

Nyår.
Linda, Mollin, Emelie, Fia, Evelina.
Hur bra gäng som helst. Vilka bra poser. haha

83347-86

Nyår.
Habibbi och Emelie.
Tror att nån gömmer sej där bakom vaa?
Kan de vara Fia?

83347-84

Nyår
KisN och Mollin.
De där med snapsen missade tydligen jag
vart höll jag hus då?

83347-85

Nyår.
KisN och Mygget showar för fulla muggar.
Till den heta låten lyssna till ditt hjärta. ha.

Sen va de inte en ända tanke på att ta kort längre.
The End.

1 Januari 2007

Första dagen på de nya året idag. Just nu känns det mindre bra är fortfarande bakfull som attan :( ! Men detta året ska bli ett så himmla bra år. Sommaren ska slå förra sommaren, om det går att slå dom två underbara veckorna i Sunny beach med värsta bästa folken?! Knappt.

Sista dagen på 2006 va helt super. Började med att gå till cajsa så hon kunde fixa mitt hår, värsta fina lockarna blev de :) ! Sen va de bara att masa sej hem slänga i sej lite mat och börja göra i ordning sej.
kvällen outfit va ja rätt nöjd med ändå tillslut. En svart tubklänning + ett rött skärp.
Sen bar de vidare till Taberg där resten av flickorna höll till, blev massor med förfest. För mycket. Åkte till Apt med värsta cp taxi chaffören, haha. Han bara stannade i hovslätt och sa att vi skulle hoppa ut? Haha. Men vi fann tillslut vårat mål.

Blev mycket för mycke av de goda igår skulle ja tro. Fy.
Min telefon e broken också :( ! That sux. Välte ner tvn, de va ett himmla krux att få upp den igen kan ja lova. Där stog jag mitt på natten full som bara den med en tv liggandes på golvet. Som måste upp på tv bänken igen. Tung va den också, men ja fick mina idéer så de löste sig. Det kunde ju gått värre...
Sikken tur att ja inte köpte en digital kamera igår kanske för då hade den nog förmodligen också vatt sönder. Om inte de så hade den iallafall vatt nerdränkt i beckas Öl.

Nu är julen och nyår över, vad ska man nu se fram emot?
Resan i sommar kankse? Men den måste bokas snart så man kan börja räkna ner.

Åååh goch vet ni, Jag har Jobbat lite på lovet, aah ni såg rätt. Linda Klyver har jobbat för första gången i hela sitt liv. 3 dagar tillochmed. Måste säga att jag är rätt nöjd över mej sjäv. Som har tagit så stort steg i mitt liv.


83347-79