24 januari

Skulle åkt pulka igår på gympan, såg fram emot de värsta, klädde på mej kläder så jag blev till en mischuliin gubbe. Men vad säger kärringen när man kommer till gympan? Jo, nu ska vi ut och ta en promenad och sen vara på sense sista timman. Störda kärring jävel, hur kan man har promenad på en gympa lektion, visst om man glömt kläder så är de okej. Men inte annars, kärringen har väl tappat huvvet nånstans eller glömmt bort vad hon har mellan axlarna!

Var å käkade på makmakeriet igår med mamma efter skolan, ost mackorna är super där asså :). Det är en ny macka på gång, dom vill ha förslag. Ska man lägga in en liten super ideé kanske? Annars blir de ingen som jag kommer tycka om. ost ost ost :) ! Sen gick vi och kollade på bebis kläder, galet mycket lovelii det finns asså allt är så himmla sweet ! Strumporna är super super söta. Vill köpa allt! Bara ca 1 ½ vecka kvar nu sen är man faster. Väldigt kort tid man vetat om det. Men den är såå välkommen till världen ! Ska bli bästa fastern ever. Kankse också fadder/gudmor, eller vad man säger.
Sen bakade jag och Chrille negerbollar, vi råkade misslyckas lite, hur man nu kan göra det när de tyå är världens enklaste smet. Men vissa lyckas med allt. Den blev iallafall helt klabbig men lika go för det ! Slemmigt men mättande.

Har varit i skolan 3 ½ timme idag, på min lediga dag. Kors i taket.
Projekt, massor att göra nu. Projekt ledare också och ja har verkligen full koll :D !
Jag och Elin har bakat kanelbullar idag, de måste nog va dom onyttigaste kanelbullarna som finns. Ni vill äns inte vete hur mycket smör de va ! Men goch så super goa och hur stora som helst, eller ja ganska stora iaf. Fick bara ut 47 stycken och man skulle få ut 100 stycken. great!

Imon ska jag köpa sol kort ! Jätte braigt, de är väl behövande.
Mitt läppglans tippade in i brevlådan igår också, värsta bra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback