Ding Ding Värld.

Hujedamej. Blev visst hemma ifrån jobbet idag. Vaknade opp med en sån satans magvärk. Stapplade mej ut med Timba vid sex i morses, för att ja tänkte att ja åker till jobbet iallafall. Men en kort kort promenad, där jag typ fick hålla mej i staketet medans vi gick. Huua. Jössös vilka knivhugg det känndes som ja fick i magen.. Så för en gångs skull fick min kropp som vägrar sammanbeta med mej faktiskt bestämma..! Att det kanske är bättre att vara hemma.

Men nu efter ännu några timmars försök till sömn, så känns det snäppet bättre faktiskt. Tacka gudarna för det!! Så nu sitter jag här och är rastlös istället.. Typiskt!

Har telefon tid med min läkare på Fredag, då ska ja tusan be om att få göra nya prover.! För att äns se om min infektion i magen är kvar eller inte. Kan ju va bra att veta!

Om man ska försöka sysselsätta sej en bit, frågan är med vad?


I huvvet på Babylooon!

En super härlig ledig dag idag. Vaknade klockan tolv pigg & utvilad. Begav mej sedan ner för lunchdejt med Systrana Graaf aka Lundell.
Macdonalds gott som alltid.

Gårkvällen vatt faktiskt sådär.! Men de brukar väl bli så när man har höga förväntningar. Krogen vatt ingen höjdare alls. Försökte med allt från Sliver, Harrys, Oleasrys & Myrphus. Men inte. Har väl helt enkelt kanske tröttnat på Jönköping?! Men det hände ganska mycket på dom timmarna ändå faktiskt om man tänker efter, som man kan flina lite åt idag! Haha... Så några top notch från kvällen finns det faktiskt :)

Kul att köpa nytt smink med! Not! Herregud alltså.



Ni kommer aldrig lyckas att tysta ner mej. För sanningen kan aldrig stängas in i en bur. Den kommer höras högt. Trött på deras översitta stil... Jag vet Ni känner hat, för ni vet att det jag säger är sant. Och att folk kan börja finna det intressant. Dom känner hat för dom vill inte att sanningen ska fram... Skratta bäst som skrattar sist..

Baby its Friday!

Och ledig helg!! Whoooop!!

Jobbdagen idag gick aldelles aldelles ypperlit bra!! Begav mej för att hämta morgondagens klädsel efter jobbet, då det är dags för årets Maskerad Fest!!
Hur festligt som helst!! Den kommer bli tipp topp! Oh min outfit är klar !!
Bara att börja tagga morgon dagen..

Ikväll blir det bara lugna gatan. Sitter här och håller på och färgar håret, fast inte mitt hår. Frisör är nog inget yrke för mej, eller de märker vi snart hur resultatet blir! Dags att skölja ut färgen!

Undra om man ska roa sej med lite städning sedan? Fast de är ju ioförsej ett ganska så tråkigt fredags nöjje, så får se hur det blir med den biten!

Hoppas ni får en tipp topp kväll allihoppa!


Okänt nummer.

Ännu en jobbdag av klarad! Håll i hatten vad dåligt jag har mått idag på work, illamående och ont i magen! Bohoo! Men jag pinade igenom mej ett 9,5 timmars pass! Jag överlevde! Huaaa. Ska nog göra ett litet test tyckte Bossen, eftersom jag tillbringat den senaste tiden i Kina. För att vara på den säkra sidan lixom!

Gårdagen va en mycket bra ledig dag :)!
Hade hund play-date med Natta och Naldo & Akilles och Malin & Diva. En jätte gullig tjej som vi träffade på Chihuahua träffen! Köpte med mej mackmakeriet till mina små töser så hade vi picknick vid rocksjön medand hundarna sprang runt och busade! Men gisses så kallt de vatt. BRR!

På kvällsingen fick jag äntligen träffa mina underbara vännor! Som jag inte sett på en Månad! Lite välkommen hem våfflor hos mej. Super mysigt! Fin Fina blommor fick jag med :)! Sen hade jag min lilla paket utdelning :)!

Dags att betala lite räkningar, men Swedbank vägrar ju att sammanbeta för tillfället! Typsikt! Sedan blir det nog läggdaggs skulle jag tro. Då jag ska upp med tuppen imorgon. Jobb 7-4 !
Men sen äntligen ledig HELG!!



Yo Yo Yo!

Första jobbdagen flöt på finfint. Typ iallafall :)! Att det hinner hända så mycket på bara några veckor?! En massa skvaller :), sjukskrivningar, bebismage, kuttningar i fingar osv osv... Såå jag har saknat mina fina workmates!!

Efter jobbet tog jag med mej Timba bort till Morsan, skönt att ha dom så sjukt nära :)! Tiggde till mej lite läsk, då mitt kylskåp verkligen ekar tommare än tommast. Fast de gör det väl alltid? Lämnade lite post också, som kommit hem till mej på något konstigt vänster? Knas. Sedan tog vi en kvälls promenad med hundarna.

Nu är det snart läggdags här känner jag. Trött som tusan och upp med tuppen imorgon. Hur i sjutton gubbar ska det gå? Aldelles aldelles förträffligt såklart!

Jobb 7-4 imorgon, sen kanske lite vin mys med några från jobbet. Om ja orkar?

Nähä, dags att krypa till kojjan eller kanske slå in lite mer julklappar? Så inte mamma spanar imon när hon ska ut med Timmo :)!
.


I kina är det fortfarande grönt med blommor och blader.


Bemärkelsedag!!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Jonathans födelsedag.
Hipp Hipp Hurra Hurra Huraa!!!
Det ska firas med pompa & ståt & paket :)!




Grattis Grattis SweetHeart!!


Work.


Började visst inte jobba förens halv tre idag! Guv så skönt att ha ett glass pass första dagen. Eller iallafall skönt med sovmorgon. Då jag nog inte ställt om mej riktigt ännu! Ska bege mej ut på en lång promenad med Timba nu.! Han har lärt sej att gå i halsband :)! Bästaste Natta lärde honom det! Innan har han ju total vägrat! Så nu ska ja klicka hem något fin fint som han kan få i julklapp :)!

Funderar på om det är värt att beställa en maskerad dräckt till lördagens bravader?! Eller om man tager vad man haver? Hmm. Men är det verkligen halloween på lördag? Jag är lite tveksam! haha! Vi brukar ju alltid vara utklädda på fel dag :)!

Dags att kila och tagga work, då jag hoppas på att få en massa kramar !!


Kanske bäst att swischa om till Converse, dagen till ära!


Goos!

Födelsedags kalas över, sjutk gott med hemlagat :)! Har äntligen min lilla bus hemma! Så mys!! Nu sitter vi här och gosar, han har även hjälpt mej att slå in lite paket & julklappar :)!

Att man är ute i god tid med Julklapparna i år! Fast mer måste givetvis köpas, långt ifrån klar! Måste köpa Julettiketter med, annars förglömmer jag nog snart vilket som är till vem.. Det kan ioförsej bli kul det med..

Visste ni att det är Mjukisbyxans dag idag? Bäst att switscha om!

Nu är klockan 4 på natten i mitt huvve, så jag börjar bli sjukt seg plus skalle värk! Det är konstigt igår va ja i Kina och Idag sitter jag här?

Det är förövrigt sjuk kallt här i Sweadala, brr! Och i min lägenhet, då inte ett ända element är på!! Måste ringa Hyresvärden snart. Har lite små grejjer som måste fixas! Tillexempel min TV som jag varit utan i hur många månader som helst, typ ett halv år, om inte mer... Galet att ja klarat mej?

Hallå, jag ska jobba imon?! Hur gör man?



HAHA! Jag gillar domma sköna bilderna!
Snacka om asgarv.


Home Sweet? Home...

Sådär ja!
Då befinner man sej i Sweadala igen!! Resan gick tipp topp!! Typ..
Taxi till tågstationen, då jag och pappa höll på att krocka! Jössös det va SÅ nära. Shit. Tillochmed lille Far blev nervös.. Shit. Det hade ju vatt förjävla typsikt och krocka samma dag man ska åka hem.. Men vi kom tillfram slut hela & rena!! Tåg, Tunnelbana & Macgave till flygplatsen! Checkade in bagaget. Och vi Chansade på att ta med oss alla väskor. Jag fick checka in mina två!! Wihooo! Men det fick inte B dock :(! Så aningen bitter där ja & lämna en väska! Knas?! Fick typ med mej allt, några grejjer kvar i China dock, som inte fick plats...

Flyg en himmlans massa timmar till Frankfurt. Kunde inte sova nått typ.. Gav B en hejdå kram i Frankfurt då han skulle vidare till Chopenhagen och jag till Göteborg!! Så strosade runt där själv två timmar.. Roade mej med Taxfreen.! Flyget från Frankfurt till Göteborg gick i ett swisch. Men 1,5 timme är ju en pice of Cake. Rickad och Jonna kom å hämtade mej i natt, racer fart hem till Jönköping..

Fick en överraskning när ja klev innan för dörren :)! Ballonger & Paket :)!!

Så nu sitter man här. I jönköping. Och jag har redan tröttnat på att vara hemma... Det är ju fett tråkigt? Vad ska man göra lixom? Åka och shoppa i alla miljoner affärer på A6? Turista?! Ja you name it. It sucks!

Men ska snart åka å hämta min lille bus iallafall :)! Som ja saknat honom!!!
Sedan blir det kalas för mej hos Mammii! Inte helt fel att firas så många gånger :)!


Big City Life..

Godmorron Gormorroon!!
 
Precis ätit mej lite frukost, dock så är sture osten slut :(! Men slut precis lagom tills vi ska åka hem..

Idag är det ett fullspäckat schema.
Måste försöka ge mej på att packa, ska till frisören och tvätta hååret, Fixa mina naglar (jobbet blir nog inte så glada om ja kommer med långa rosa ;)), Vid sex tiden ska vi alla på Massage och sedan ut och äta någon god Hejdå middag. Jag & B ska bjuda dom ikväll, som tack för alllt!! Det kan stå oss dyrt....

Hade gärna viljat åka och köpa två par skor och en tröjja med som ja ångrat att ja inte köpt.. Men de är tusan frågan asså? Det får inte rum :(. Men finns det hjärtrum finns det stjärtrum! Jag kommer se ut som en Michiloiiin gubbe när ja ska flyga! Så mycket kläder som ja ska packa på mej! För att få med så mycket som möjligt hem, schvettigt ala sune!
.



Mina födelsedags blommor :)


Tiden är förbi, snart är det för sent...

Hej Hopp Galopp =)!!

Still sick, så in i!!! Luggit i sängen och inte gjort ett jota flera dagar nu känns det som! Så idag tog jag på mej svarta jeans, converse skor och adidas tröjja för omväxlings skull mot mina mjukisar, (såg ut som en sportfåne) och gav mej ut på lite kvälls shopping! Vilket kanske va dummt egentligen? Med tanke på att ja inte får med mej allt hem.. hmm.

Men inhanldade mej iallafall två par shorts (det är väl sommar hemma? Eftersom ja köpt totalt 5 par här nere), två par byxor och fyra linnen.. Va inne på nån rolig affär med som är typ som Kicks, fast inte smink utan bara en massa kontiga produkter! Vatt skoj skoj att gå där å spana på alla hyllor ! Synd bara att allt står på kinesiska.. Annars hade man säker kunnat hitta sej någon mirakel produkt! Gick även in på "apoteket" och försökte hitta nässpray, vilket ja trodde att ja hade gjort. Så använt de hela kvällen. Men de va tydligen inte nässpray =). HaHa! Konstigt nog så känns de som att de funkar?

Blev sedan en fika på Starbucks & Kvällsmat på Burgerking. Hajja billit! Macdonalds Big Mac & Co kostar 24,50 kronor & ett Whopper Meal kostar 25 kronor! Som hittat!

Nu ska ja ta två mediciner, andas in något stick och dricka någon varm medicin sörja. Och hoppas jag mår bättre imorgon. Då det är Last Night in China! Bohooooooooo !!

Jag bara måste bli frisk innan Måndag, för det hade ju varit galet pinsamt och sjukanmäla sej första jobbdagen efter cirka 1 månads ledighet?

Förlåt att jag varit dålig med bilder det senaste, men faktiskt inte tatt en ända bild denna veckan när jag varit sjuk, för jag ser ut som en vet inte vad..


Mumms varm flytande medicin, nooot!

Ser ni mitt stora Myggbett? Har fått sju stycken, de ena större än de andra! Folket här hemma fnissar lite åt mej, när jag går och oroar mej över att jag kanske fått Japnask Hjärninflammation..! Tänkt om, säger ja te dom!
 Det är en virus sjukdom som finns i stora delar av Asien! Sjukdommen sprids just av MYGGOR, som sticks på kvällen/natten. Jag har fått alla mina på Natten. Det tar mellan 5-10 dagar från att man smittats till man blir sjuk. Sesså, jag är sjuk?! Om man får hög feber under eller efter en utlandsresa i länder där sjukdomen finns ska man söka vård direkt på vårdcentral eller akutmottagning. Feber har jag nog nämligen, för jag är kokhet! Men nu ska ja inte oroa er och inte mej heller för den delen. Den är ju trots allt Ovanlig, så inget att oroa sej för! Eller??..


OOH NO!

Fortfarande sjuk och missar kvällens festligheter :(.. Onsdags Middag & Dessert på någon fin restaurang! Bohoo. Känns som dom vatt iväg hur länge som helst nu, fast de är nog bara fyra timmar! Men ska nog ringa hem dom snart :)!

Idag har jag varit på Fotvård, så nu är mina Tassar baby lena och fina & putsade till tusen! Fick även Axelmassage, Ben massage, Arm/Hand massage och Fotmassage. Shiiises va fotmassage gjorde ont, a hell of pain,  men jag är ju en tuff brud i lyxförpackning så försökte att inte röra en min! Han tyckte jag va grymt tålig, Stålkvinnan typ.. Han skulle bara veta va ont de gjorde, nära till tårar typ. Men ack så bra efterråt!

Men de va ganska coolt! För medans han Masserade fötterna så frågade han om jag hade problem med min mage, SJUKT! För de stämmer ju? Hur i hundan gubbar kan man känna de på fötterna? Han kännde även att ja frös mycket om fötterna på vintern? Hmm. Tro pelle att jag gör det när ja stamplar runt i mina Converse.. Men ändå? Jag blir lite förvirrad?

Har ett mega mega problem!
Jag tycker inte jag har shoppat alls mycket, faktiskt! Men har försökt att prov packa nu. Oh jag kan meddela att de är KÖRT! B i g T i m e !! Både med Vikt och Plats!! Min ena resväska som bara innehåller skor, ca 13 stycken! Väger 15 kilo. Så ynka 5 kilo kvar till kläder där ja. Good luck chuck!
Nu måste ja se vad ja ska lämna kvar och inte. Projekt!


Ibland va de minsann kämpigt på Kinesiska Muren..


18 Oktober

Fortfarande förkyld som tusan! Så ligger här i sängen å kollar på rederiet och försöker kurera mej, som jag har gjort hela dagen typ! Det är ju förjäkligt!!!
Jag blir så trött så trött!

Va iväg och skulle shoppa innan, men jag hade verkligen ingen ork! Så ynka en väska & ett par skor fick hänga med mej hem. Blev inte långvarig där inne!

Börjar få lite smått ångest! Tiden har gått så jäkla fort!! Och jagt vill inte hem alla redan!! Och det är ju mindre kul att vara sjuk sista veckan? Tusan Tusan!
Ja måste bli pigg tills imorgon!

Hoppas ni mår tipp topp!!

All that you have is...

ÅÅH!

En bit irriterande att inte Facebook funkar här nere. Så man kunde ha lite banankontakt med omvärlden. Knepigt! Nu när man är sjuk & allt :(! Då måste man ju roa sej med nått. Men gottar mej med Tracy för tillfället & ska styra upp mina inköp :D!

Men tack Hotmail att det finns, där man iallafall kan spana lite sått =)!
Och det är iallafall två som saknar mej där hemma, Angelica & Klara ♥!! Hihi! Saknar er också, som tusan!! Tänk att det  BARA är två stycken som skrivit i min logg medans jag varit borta? Förutom Grattulationer förståss.. Men shit va saknad man är hemma alltså! NOT!! Men jag nöjjer mej mycket väl med de lilla :)! Hellre få riktiga vänner än många falska? Inte sant?'

Fått två GRYMT värmande Meddelanden ocskå!!
Önskar jag kunde ringa er nununu!! Men Vi ses när ja kommer hem mitt ♥ !!

Just nu saknar jag allt (okej inte allt)! Saknar min lilla bus också, så in i!!! Men är väl lite känslig när man är sjuk och lyssnar på Tracy samtidigt! Haha! Men nu ska ja inte klaga på pettitesser...!

Jag har de ju trots allt SJUKT bra här nere!!




Haha! Hittade en gammal bild. Vilka jäkla smile vi har?


Sicksicksick....

Ligger här i sängen och snörplar! Vaknade upp förkyld som tusan idag!! FYBÖVELEN!!! Varför detta lixom? Jag blir aldrig sjuk, så varför just nu? När man är iväg?!! Tusan Tusan!

Begav mej iallafall ut på lite shopping idag, som plåster på såren!! Trodde de skulle hjälpa så jag blev lite friskare, men det gjorde det nämligen inte! Bohoo! Tog endast en våning av ett annat Shopping Mall idag & 13 kassar med mej hem, inte fy skam! Ska väl bocka av en vånging till imorgon, men då ska ja banemej släpa med mej min Handbagage väska som är inköpt. För det är ett HELL att bära på så många kassar.... Speciellt när man inte har någon energi och inte kan andas med lilla snoken!

Öff. Orkar inte skriva idag.

Vill bara bli frisk frisk frisk...!
.


Myser i min nya "great wall" hoodie :)


MY DAY.

Grillfesten igår vatt ypperlit bra och maten MUMMS! Den grillade Oxfilen satt som en smäck! Det va en salig blandning av folk. Svenskar, Kineser, Amrekaner, Thailändare & Italienare ! Började med grillning, drinkar & en supergod shot LimonCelli eller nått. Sedan begav vi oss till någon liten pub med Live Band. De påminnde om små klubbarna i London typ. Sedan gick vi till grannstället & käkade Dessert!

Idag har vi besökt IKEA!! Wihoo! Ätit köttbullar!! Mycket billigare priser i Resturangen än hemma! Knepit? Men köttbullarna smakade precis likadant :)! Tog en tripp igenom varuhuset med och de är ju som vilket varuhus som helst! Spanade in la Bistro sedan, Mjukglass för ynka 1 krona!! Och Korv med Bröd & Dricka Fem kronor! Och Popcorn för 5 kr. Billit billit!!

Hur som haver.
Efter IKEA så tunnelbanade vi oss vidare till Shanghaiis högsta Byggnad. Som också tydligen är världens högsta SkyWalk. Man åkte upp med Hiss 100 vångingar, det gick i ett swisch!! Sedan traskade man runt där på glasplattor å såg neråt :)! Fast va bara glasplattor på vissa ställen. Antagligen för att de finns scrays personer !

Efter det blev det kvälls mat på den goda resturangen, där man grillar sitt eget kött :)! Hur fint som helst!

Lite Bilder från Dagen;








(Så mycket mat, kom fem grejjer till sedan :)! I löööve foood! )

Gonatt!!






Barbeque!

Godmorgon mina fina!

Hoppas ni hade en kanon bra kväll igår. Om två helger så kan jag va med! Då jäklar! Välkommen hem fest :)?

Idag ska ska vi iväg på Barbeque kväll! Eller vi ska ta Taxi om en Timme cirkus, så dags att börja göra i ordning sej en bito! Fy tusan va gott med grillat!!
Tänka sej att man kan grilla i Oktober?!
Oxfiléen ligger och gottar sej i en hemmagjord marinad i kylen, bakpotatisarna har vi förkokt lite och vitlöks/rödlöks smöret ligger i sin lille rulle & majskolven är redo. Mumms!

Sesså. Dags att röra på påkarna.


Majsmajsmajsmajsmajsmajsmajs.....


Day Two!

Hej hoppsan sasa!

Maten smakade ypperlit bra, man tröttnar lite lätt på att äta ute när man gör det ett par gånger om dagen. Så det va extra gott idag! Nu är de ute och äter dessert och säkert unnar dej drinkar, men ja hoppade det. Skönt att bädda ner sej framför en  film för en gångs skull :)!

Tänkte berätta snabbt om Dag två i Bejing;
Mötte upp gudien halv tio. Då vi åkte vidare till Himmelska Fridens Torg, tydligen världens största torg. Men de va inte så mycket att ha, bara ett stort torg typ? Det betyder säkert mycket för Kineserna, men nu har man iallafall traskat över det. Vidare till Forbidden City! Det va intresannt, gisses vilket palats! Så Enormt! Det va förbjudet för "vanligt" folk att vistas där & endast till för Kejsar Familjen och Hovet. Ca 720 000 kvadrat meter stort & ca 8710 rum. Som byggdes av hundra tusen tals människor på 15 år.

Sedan åkte vi på en liten Te sermoni för att relaxa lite, inte min grejj. Men jag smakade faktiskt. Kineser dricker galet mycket te! Efter det åkte vi till OS Arenan!! Som även kallas "fågelboet" på svenska. Även den sjukt stor!!


(Jag & Farbror utanför första muren till Forbidden City)



(Ett av alla tusentals rum)




(Ser inte mycket ut för världen i ljus, men tror den är grymt fin på kvällen när den lyser)


(På kvällen gick vi ut och åt på ett supergott ställe och jag unnade mej en sockervadd :))


Friday.

Precis hemkommen ifrån frisören. Varit där och tvättat håret igen! För himmla gött. Tvätt, Huvudmassage,  &inpackning och Axel massage. Dom är så imponerade av mitt hår, många frisörer vill komma och klämma & känna. Det tycker det är så leent och fantastiskt? Sedan tog vi taxi därifrån och åkte å köpte bröd & sedan taxi hem igen! Det blir en himmla massa Taxi åkande.

Ikväll ska kocken laga mat här hemma! Ska bli super gott med Hemlagat! Ätit ute varje dag sen vi kom hit.! Värkar vara en bantnings hets hemma nu. Alla värkar banta? Gisses, tur att jag inte är hemma! För jag har nog lagt på mej några semester kilon här nere! Så mycket som ja ätit varje dag och en massa goggo! Huua, så kanske borde jag delta i hetsen när ja kommer hem?

Det är redan fredag idag, GALET! Vad tiden tickar på! Att resa ger bara mersmak till tusen! Det är ynka ca en vecka kvar nu bara :( ! Jag vill inte hem alla redan. Vad ska jag hem och göra lixom? Jobba? Inte kul, inte kul alls! Men nu har jag bara ett problem kvar hemma att ta itu med. Sedan efter det ska allt bli tipp topp! Så då ska jag styra upp mina planer jag har :) !!



Day ONE!

Hej mina Fina!

Nu är jag "hemma" igen efter Fyra Fantastiskt bra dagar i Bejiing/Pekiing.
Jag vet inte redigt vad jag ska börja. Men det har varit tipp topp kalas kalas, god mat, trevlig guide, fint hotell, förstaklass på tåget som gick i cirka 315 km/h så tog ynka 5 timmar, en massa upplevelser, kännt mej som en kändis ibland (då folk vill komma å ta kort med mej? Haha, antagligen för att jag är blond & beautifuuul) en massa shopping, va tvungen å köpa mej ett handbagage för att få hem det :), tursit Javisst!! Avbockat en del saker på min "to do before 30 list" !!

Måndagen började vi med att besökte stället där de till verkar de kännda Kinesiska vaserna. För hand! Fick oss en rund tur där, och gisses vilket jobb!! De tillverkade givetvis mer än bara vaser, sen gick vi och kollade i butiken där man kunde handla om man ville. Hajja att de va en Tant som välte ner en Elefant staty för cirkus 65 000 kronor!! Fatta skämmit! Boho! Men de fanns en massa fint fint :)! Inte så mycket i min prisklass dock!

Sedan rullade vi vidare mot Kinesiska Muren! Herre min skapare!! Det va en upplevelse till tusen! Att ha en guide med sej va perfekt så man faktiskt fick information om den! Det är galet att stå där och gå på den, kolla på utsikten och tänka på varför och hur den byggdes!? Att den byggdes för hand av nästan 1 milijon människor, sten för sten efter sten efter sten, ca 640 mil lång! Det var tusentals som dog under vintern och blev begravda i muren. Allt är så overkligt! Tänk vad en Kejsare hade makt!

Bjuder bara på några bilder idag;
(Och berättar om de andra dagarna imorgon)
.









I've Climbed The Great Wall.!!!





The Day.

Kamera är köpt, wihoo! Svart va dock slut där också, så fick nöjja mej med en annan färg! Men So What? Blev lite shopping efter det också. Men bara En väska, skor och två presenter. Fast vet inte om ja ska ha den ena presenten själv eller inte, haha! De hade bara en kvar, annars hade ja köpt ett par till! Hmm?

Ätit tre rätters middag på Friday's idag också, mumms! Mojito & Cola till det!
Satt som en smäck!

Nu är det dags att ta Taxi Taxi till Hårsalongen sedan hem och packa!
För imorgon ska jag åka till Bejing (Peking). Med Tåg.. Jössös hur ska detta gå? Då de flesta Kineser inte kan ett smack engelska. Värken på hotell, affärer eller resturanger typ.. Stannar där Söndag - Torsdag! Det blir en utmaning i sej! Men ska besöka kinesiska muren, förbjudna staden, OS arenan och lite mer turist ställen :)! Ska bli kul!! Kommer förmodligen inte ta med mej datorn, vet inte om de finns internet på hotellet så känns onödigt att släpa på den!
.


(Inviger mina nya jeansshorts today, galet sikka vita ben man har, bohoo!)

(mojitooo)

(Turisst Javisst)


På affären som liknande ICA MAXI så kan man köpa lite annorlunda mat här än hemma..

Grodor, välj den groda du vill äta till lunch!

Eller varför inte laga till sej en liten orm?

Eller varför inte äta dessa söta sköldpaddor?
Fanns även akvarium, så man få välja den fisken man vill ha och paddor!
Fy tusan!!


Godmorgon!

Nu är klockan mitt i natten hos er och jag har precis ätit frukost :)!

Idag ska vi först åka till ett annat Kamera Store och se om dom har min kamera där, sedan ska vi åka till "down town", något typiskt kinesiskt tempel där eller nått. Där man köper låssas pengar för riktiga pengar som man sedan ska bränna upp & ge till de döda..Ibland har dom mycket knasigt för sej här nere, men vilken Buisness!

Efter det så tar vi taxi vidare till Hårsalongen och tvättar håret igen! Varför tvätta de själv när nån annan kan göra de åt än :)?! Lyx Lyx!
 
Saknar min lilla Timba bus!!! Hoppas du mår bra ♥!
Tycker så synd om min hundvakt, som varit jätte dålig denna veckan & luggit på sjukhus :(! Krya på dej vännen ♥ !




Water World.

Idag besökte vi Water World. Va samma stuk som Old City där vi va igår. Fast det va mycket mer vatten här, och små gator med shopping & resturanger! Vi tog oss en liten båttur. Med en sjungande Tant, hon va 62 två år och jobbat med det i 16 år. Galet!! Gav henne en massa dricks. Eller 100 kronor. Men det är väldigt mycket för vissa här nere. Om man tänker på att te.x städerskor får ut ca 500 kronor i Månaden!!!

Sedan åkte vi till ännu ett shopping Center, skulle köpt mej en Kamera, när jag äntligen bestämmt mej för vilken ja ska ha efter en massa MASSA velande, så va den givetvis slut! Det förvånar mej ju inte! Lucky me! 
Så gick å köpte mej ett par svarta jeans som tröst!
Ni anar inte hur stora alla Shopping varuhus är här?! Det är totaly Carzy mot Sweden! Men en liten besvikelse dock, det är inte alls billigt! Jag som trodde att allt skulle va billigtbillit här nere, haha! Priset är exakt som hemma på kläder.! Om man inte går till en marknad förståss..hrmf..

Blev lite mer bilder idag, men samma stuk som yesterday ;
Lite "natur" bilder är väl alltid skoj ;)! Haha. Ne men jag gillart!
 



(underbett ala Bella , hihi)




(Tänk att folk bor här?)





(Våran roliga Båt Chaffis, haha)

(Tänka sej va fina kort ja lyckas med ibland)


(Cykel Taxi, whooop)

(Här kommer Linda och hon glider med Stil)

(Här kan man ju också sitta å vänta på att det ska bli grönt, haha)


Ha en Trevlig Fredagskväll sen allihoppa!
Gör inget som inte ja skulle gjort !


Old City!

Idag tog jag mej en aldelles förlång sovmorron! Vaknade inte föräns halv två! Gisses. Men är det semester så är det, då tar man dagen som den kommer :)! Dagen/Kvällen begav vi oss till Old City, en liten by så som Kina såg ut förr i tiden!! Det va kul att se. Mysiga små gator, små sten byggnader, lite halv taskit på vissa ställen osv. Det är typ så jag förväntade mej att hela Kina skulle se ut nu?! Men Nej Nej, Kina är faktiskt väldigt väl utvecklat!! Lika mycket som Sverige om inte mer på vissa punkter, men givetvis sämre på vissa saker också. Sedan åt vi på en Kina resturang och jag börjar bli riktigt hajj på att äta med pinnar, höhö !! Tråkigt nog så dog mitt batteri på kameran, så himmla typsikt. Hann bara knäppa några få bilder :(.





Men imorgon blir det upp Tidigt! För då ska vi bege oss till Water Town.
Se vad det är för ett ställe, och Kameran är på laddning!!

Goodnight!


Thanks for a good Birthday!!!

Hej Hej Hej!!
 
"Hemma" nu efter två dagar slash en natt i Shanghai..! Helt slut i benen, efter allt gående, blir tidig läggdags idag! Blir lite förvirrad här i min skalle när ja sitter vid datorn, där det står att klockan är 16.50! Herrugud! Här nere är klockan 22.50. Tänk va konstigt egentligen? När ni går upp på morgonen så har jag redan hunnit med att göra massor då det typ är efter middag här nere! Konstigt.

Hur som haver!
Hade en helt Fantastiskt, Underbar & Awesome födelsedag!!!
Dagen började med att strosa runt lite i Shanghai, lunch på Subway (inte så flott kanske, men gott. Som btw va mycket billigare här än i Sweadala, En hel macka, tre st halvor, en kaka & 5 st 50 cl läsk, ynka 142 kronor, de ni mina små Subb vännor :) ).  Strosade runt lite till, satte oss på en uteservering och tog en Drink, eller två? Sedan strosade vi runt lite till. Innan det va dags för Tre rätters middag på en super fin Restaurang! Det vatt den godaste maten ever typ!! Krämig Broccoli soppa till förrätt, Oxfilee med tryffel mos & rödvinssås till varmrätt och "Lava" Chokladbakelse med vaniljglass till Dessert. Mumms!
Några frensh Martinis på det med :)!!

Sen gick vi til Hotellet och gjorde iordning oss. Tog sedan Taxi till en Very Famous Nattklubb. Där det kostar tusenlappar för att bara få sitta vid ett bord (!!). Där blev det Champange, Whiskey, Drinkar och Tårta.! En tradition här i Kina är tydligen att man kletar grädde på den som fyller år. Så jag va lite Maja Gräddnos igår :)! Vid två snåret traskade vi hemmåt till Hotellet.

TACK Bästaste Pappa för en jätte jätte bra Födelsedag! Ett minne för livet! Att fira sin 23 års dag i Shanghai är tusan inte fy skam alltså!! Tack för paketen också :)!

När vi va på den nattklubben, då önskade jag banemej att mina Fina vänner va här!! Jäklar vad vi skulle röjja. Sjukt bra musik! Och fullsmockat med folk. Men jag hade ganska kul åt att kolla på alla Kineser som dansade, hahaha!


Nice utsikt från Resturangen igår.

Förlåt om det blir en massa babbel. Men de är för mej själv också, så jag kommer ihåg vad jag gjort :)!


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!
En massa grattis till mej själv! Wihooo!

´

Nu ska vi bege oss in till Shanghaii och bo på hotell inatt, för det är ju min födelsedag :)! Planderna för kvällen är hemliga, hoho!!

Galet irriterande att Facebook är spärrat i hela KINA! Va tusan?!
Ingen kommunikation med vännerna där inte!
Men söta Natta, Angelica & Klara har skickat sms och grattis :)!

Hörs imorgon.

PUSS!

Shopping day!

Idag har dagen bestått av shopping! Men gisses vad grejjer och affärer det finns!! Det är galet! Stockholm är ett sandkorn i the biggest sandöknen typ! Idag besökte vi endast en marknad som tog cirkus en hel dag! Har inte äns börjat att gå i dom "vanliga" affärerna ännu. Gick bara och spanade där lite fort fort, och jag såg redan då att det är stort as hell! Så de är ju tur att jag har några mer veckor att spendera här :)!

Blev inte så jätte mycket shopping idag faktiskt.
Men det tar jag igen en annan dag!
In handlade mej; Ynka.
En halsduk, en plånbok, 6 st trosor, 2 ringar, 2 presenter till Theo, ett par skor, en skinn jacka, en blus, två tröjjor, en present till. Det vatt nog bara det för idag!

Asså ni anar inte vad det kryllar av människor här?
Hajja att det bor 18 miljoner människor i EN STAD, dubbla sveriges befolkning.. Oh my good!


Tog ett kort på Subwayn (Tunnelbanan), Människor människor människor.
Ändå så går det en Subway var 2,5 minut...

Full smockat! Ja visst! Men det är bara att knö! Gisses vad dom knör och bökar för att komma fram.

Mina två bästa köpt idag, i think ;

o

Gillar stilen på dessa skor tok mycket och fransarna i Love!! Det jäkla dumma vart att klacken va sååå plastic fantastic typ, men kunde banemej inte stå emot ändå. De va ju inte direkt svin dyra lixom! Men så jävla typsikt!

Min nya skinnjacka :).. Blir väl lite mer bredaxlad än vanligt, men ääsch dådå!

WIHOOOO!!!!!!
Om några minuter fyller jag år, hipp hipp huraaaay!!! Enligt tiden här nere iallafall! På tok sur ja blir om det inte dimper in nått grattis nunu, när klockan är 00.00 =)!

Ser fram emot morgondagen då det blir Happybirth day firande :)!!

Natti Natt!

Spa Day.

Började dagen med ett väl uppdukat frukost bord! Inklusive Sture Ost som jag släpat med mej ända ifrån Sverige och Oboy! Så det kan inte bli bättre!

Sedan åkte vi vidare på Massage! Snacka om Helkropps massage. Ryggen, axlarna, baksida ben/lår, fötterna, framsida ben/lår, magen, armarna, händerna, fingrarna, huvvet, öronen och ansiktet. Herremin körs va skönt de vatt!! Även en Ansiktbehandlig på det! Så där låg jag och gottade mej i TRE timmar. Vardags lyx! Efter det gick vi ut och käkade, Grillspätt med Pommes och svartpepparsås. Även den maten vatt god och jag är fortfarande kry i Magen, gisses så jag äter här nere! Men är det semester så är det!

Efter middagen begav vi oss till Nagel salongen, där det blev rosa Tippar med silvrigt glitter, jätte duktiga! Valde väl en aningen för långa kankse, eller så är jag bara fett ovan! Men snyggt är det!! Sen fixade jag även tass naglarna också, så dom är också fin fina :)!

Träffade en trevlig tjej där, som frågade vart jag va ifrån o så. Hennes mamma bodde tydligen i Sverige eller va de va :)! Super trevlig vatt hon! Fick hennes nummer och email? Haha. Engelsk talande dock, men det börjar flyta på lite nu !

Har det super gött här nere!! Så skönt att bara vara ledig och ta dagen som den kommer!! Saknar lilla Timbalicous dock, men jag vet att han har det bra!! ♥

Inte gjort åt en ända krona änså länge :)! Billit billiiit!! Men imon är det dags för en HEL dag med shopping! Då jäklar ska jag sätta snurre sprätt på mina egna money... eller? Förmodligen.. Ne juste ja, glömmt att växla tills imon ^^! hihi.

Dags att bädda ner sej till en film, shit va gött att ha med sej dator!! Kolla på film på natta kvisten, lyssna på sin spotify! You name it!! Gonatt där hemma!



Mina nya naglar :)!
(Ser muppit ut att ta kort på händer, haha)


Någon scary ansiktsmask på mej, men ack så len baby hy man fick efterråt och so fresh!!


Hello Sweden!!

Nu ligger jag här på andra sidan jorden, går på era fötter inprincip. Och ska snart krypa till kojs! Klockan är ca 00,00 här nunu, och 18,00 hemma. Så antar att ni gör iordning er för kvällens bravader?!

Flygresan gick tipp topp. Förutom att jag givetvis försov mej i går morse. Vaknade 7,25 och vi skulle åka 7,30, snacka om Panniiik?! Men ja slängde ihopp väskan skuttade in i duschen pussade ihjäl timba å sen vatt ja redoo.! Är lite trött i skallen nu efter ca ett dygn på resand fot. Åkte somsagt igår 7,30 från Jönköping och va framme idag 8,30 (svensk tid)! huuua!! Men tiden gick faktiskt fort..!! Ikväl har vi varit ute och käkat på en sån typiskt resturnag. Och håll i hatten, jag gillade faktiskt maten! Eller inte allt, men kött o ris iallafall :)! Sedan gick vi vidare till någon bar och drack peach mojjitoo! Mumms...

Imon ser jag fram emot en massa egoboost!! Helkropps massage i ca 2,5 timme.. Hur gött är inte det då? Sedan blir det nagelförlängning efter det och sen lite predikyr på tassarna också! Wihoooo !


Morgon dricka på flygplatsen..

Man fick grilla sitt eget kött vid bordet :)! Eller de kom och vände på bitarna åt än, där kan vi snacka service.

Vanlig Mojitoo & Peach Mojitoo