HIPP HIPP HURRA!

Hej allihoppa!

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är MARIAS födelsedag! Tjohoo ! En massa massa grattis till min lilla klippa! Det ska firas med lokalfest ala röda mattan på lördag! Ser fram emot de som fasiken! Whooop!

Ska strax bege mej till mammi, vi ska käka lite smått & gott! Yaaamii !
Fortfarande inte fått nått avi på mina skor, tänkte ju hämta ut dom nu, när ja ändå vatt i den svängen! Såå typiskt! Men enligt posten så kom de fram till kiosken igår!! Kanske kan fjäska för Carina å få ut som utan avi =)?!Hade varit galet bra!

Börjar inte förens klockan två imon, GÖTT! Då måste jag banemej ta tag i städningen innan jobbet! Hinner inte det idag heller, vilket pressat & stressat liv jag lever alltså! Jag prioriterar ganska bra måste ja säga!

Min nya skjorta jag inhandlade mej igår, inte världens bästa bild!
Men fiin är den minsann :)


Hörs någon annan dag, för nu kommer ja bli dator lös ett tag :( !


Ala Tyccon !

Varit ute på en promenix med Timbalicous nyss, han värkar gilla snön nu :) ! Han skuttar runt som aldrig förr, men ibland låssas han att han inte kan gå på nått ben, å haltar fram på tre för att de är så "kallt" antagligen. Den lilla token, ja vet att han luras bara för att han vii gå in å lägga sej i min varma famn =)! Den jäklen!

Inte hunnit städa idag, men har plockat i ordning iallafall så de är bara dammsuga och torka golven kvar, tackar mina fina väner för den gudomliga rosa mopp jag fått av dom, ack så smidigt!

Juste glömmt att berätta, igår när jag åkte bussen hem från work. Så vatt de en morsa som glömmde sitt barn på bussen, hahaha! Utlänning såklart! Vem skulle annars lyckas med något sådant! Hon hoppade av bussen vid cigarren, å sen när bussen började åka så sprang hon ifatt den och hoppade på igen o hämtade sitt barn för att sedan gå av igen! haha! Hur faen lyckas man?!

Hittade ett par dö fräcka skinnbyxor på staden idag, men de va en liten bit förstora :(! Attans! Men ackack så fiina! Få hålla tummarna på att de kommer in i en mindre storlek, så jag kan bli en liten mc knutte wannabe!

Mina skor hade inte kommit idag, men imon förhoppningsvis :) ! Vill ha vill ha! Tänk så är dom för små eller om ja blir djuupt besviken?! Men de tror ja inte, eller de hoppas ja verklgien inte!

Vi är det bästa bandet ever ! 
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

My only wish.

Då har jag precis slått in de få julklapparna som jag fann mej idag, men det blev iallafall fem stycken! Så nu är det bara ett stort gäng kvar som ska fixas, cirkus 13 personer som återstår plus alla kusiner men de fixar pappa :)! chises! Men det är bara kulkul, men lite kruxit!

Sesså helgen.
I fredags så blev det en väldigt väldigt spontan fest hos mej! Suprise suprise! Alec, Maria, Angelica, Lollo, Madde och Adrian kom hit, och vi skuvade upp volymen och började sätta igång att pimpla, trevlans trevlans! Inte lika pigg på att börja jobba klockan sju dan efter dock, men de gick aldelles halv galant!!
Lördagens planer va att ha en födelsedags fest för våran allas MARIA som fyller år imorgon! Men det blev lite strul strul, men vid åtta så bestämmde vi oss för att åka dit ändå o köra på en kidnappning och ta med henne på lite vin! Så de lyckades vi med & presenter delades ut! Så tror inte hon tyckte de vatt en dum ide ändå trots allt :)!
Hoppas på att vi ska fira henne på stort på lördag istället :) !

Mina grymt goda myffins ja bakade här om dagen :ser de inte yuammi ut?!


Chocklad bit nummer 6, check!

En snabbis update nu, helgens bravader kommer senare!!

Tänkte pallra mej ner på staden och kankse a6 strax, för lite försök till inköp av julklappar! Men det är galet hur svårt det kan va helt plösligt?! Jag som brukar vara en hejjare av dedär, och tycker det är grymt kul att ge bort presenter! Men nu bara snurrar det runt i min lilla hjärna! Men det löser sej!

Sen har jag storstädning och kanske tvätt att se fram emot! Jag älskar att vara ledig! Speciellt när man kan roa sej med sånna sysslor på sin lediga dag, hrmf!

Håller tummen för att mina älskade skor kommer idag!!

Hörs senare !


Sicksicksick!

Hemma från work idag, mår inge bra alls, buhuu! Så tänkte det är bättre att jag är hemma idag så jag kan jobba i helgen! Smart smart drag!

Slått in mina först julklappar, ynka fyra stycken så jag har massa mer att köpa, när i hundan ska ja hinna med det?! Tiden tickar ju på som aldrig förr! Födeledags present till malgot är avklarat iallafall, får hålla tumen för att hon blir nöjd :)!

Sitter och vräker julmusik ut högtalarna nu, en massa mys! Undra om man ska försöka ge sej på att baka något idag, eller om man bara ska ligga på latsidan och tycka synd om sej själv hela dan?!

MISS.

later.


My loveliishoes!

Mina godbitar som jag har beställt, jaaag längtar såååå!Vad tycker ni?!


Torsdag!

Heeej mina vänner!
Nu har ja tillgång till dator igen, bara några få dagar dock! Så får passa på att uppdatera en massa nunu!
Jag börjar bli sjuk, cp ont i halsen och ont i hela kroppen, fytuuusan! Pain Pain! Meen ja suger piller så lite bättre blir det, eller blir det ?!

Igår hade jag mina fina vänner här på mys kväll! Försökte planera lördagens happy birthday firande för malgot, de gick väl sådär! Men presenterna ska vi fixa idag! Så blir det nog en liten lunch på staden med Angelica och Maria också! Mmmh va gott med mat, fast surt att de ska göra så förbaskat ont att svälja skiten!

Håller på å städar lite här hemma, på min lediga dag, det är tufft när man är sjuk!

Har beställt såå sjuuuukt snygga skooor, som vatt ett tips från cotchen Angelica! Kunde banemej inte låta bli! Det får vara min julklapp till mej själv!! Visa bilder later.!

Nu ska ja kila ut med min lilla prins! Sen är de dags att kila!

Jag saknar AUSSIE! Litet smakproov!