Soon Baby Soon.

Sådär ja, nu är jag nog färdig packad! Tror jag?! Känns som jag har med mej för mycket, fast ändå har jag med mej ganska lite lixom?! Men de ordnar sej!! Timbas väska är också färdig packad och klar! Ska mysa med han extra mycket inatt!! Kommer inte träffa han på evigheters evigheter känns de som! Men jag vet att han kommer ha det hur bra som helst hos bästa Nathalie. Så jag behöver inte vara det minsta orolig! TACKTACK för hjälpen!!

Nu ska jag ta mej en kvällspromenad, och sedan gå och lägga mej. För imorgon är det dags för äventyr utöver det vanliga!




Blondie.

Hem kommen nu igen. Efter en runda på stan, lunch på La dolcé vita. Och en impuls slingning av mitt hår.! Som om jag har tid och sitta hos Frisören i två timmar lixom?! Egentligen inte. Men vad gör man. Hamnade hos en jätte duktig och trevlig frisör. Som verkligen lyssnade på vad man ville! Hade bara tänkt att slinga mej, men varför inte toppa sej när man ändå är där?! Så de blev klippning också. Så nu är mitt hår ljust ljust och friskt igen! Redo för att sitta på ett fylg i ca 15 timmar lixom. Dock 1200 kronor fattigare, som ja skulle behövt till resan. Men va krattan. Vad gör det om tusen år?

Men nu måste jag ta tag i gårdagens diskberg här hemma och sen måste jag Packa både min & Timbas väska. Inte äns det har ja gjort än, men vaddå, jag åker ju inte förens imon morron. Har ju all tid i världen på mej :)! Enligt mej själv. Tidsoptimist javisst.


Ursäkta dåliga bilden. Men här är resultatet, för jävla nöjd!


TACK!

Har haft en grymmans trevlig kväll med underbara vänner!! Kvällen har bestått av god mat och en massa skratt, Så vi har nog förlängt våra liv en aning.. Tack Tack Tack för det fina presenterna :)! Är så glad över att ni ville komma hit på Hejdå slash Födelsedags middag! Vet ärlig talat inte vad jag skulle göra utan er? ♥
Fick mega mega hejdå kram av alla!!

Men vi ses ju igen, men tänk så störtar planet, klart det inte gör! Men tänk om? Isåfall vill jag bara säga att jag älskar er!!

Men uppdaterar mer imorgon, för nu är det dags att krypa till kojs. Är ju trotts allt en fullspäckad dag imorgon också.


Hittade en gammal bild, haha! Passar lagom såhär till kvällskvisten, natti natt!

Dessert.

Tog mej visst en lång sovmorron idag ändå. Men det va ja värd.! Håller på å tvättar nu. Och precis kokat ihop kvällens Dessert. Frågan är hur den smakar sedan? Det återstår och se, om den blev lykad eller ej. Men mina vänner är ju inte så kräsna, hoppas jag! Den är nog mättande som tusan, då den enbart typ består av Grädde! Så frågan är om man orkar dessert efter en massa mat?!

Köpte mat för 400 hundra, så kommer väl blir en massa mat över. Men får skicka med dom lite matlådor isåfall, för jag har minsann ingen nytta av maten sedan..


Vad ska det bli tros?

Nu myser jag runt här till Tracy som vanglit. För himmla gött! Ska plocka iordning en bit, fortsätta med tvätten. Och gå till affären igen, då jag misslykades med min granityr till desserten, så måste köpa mej ny choklad. Hur tusan svårt ska de va att smälta choklad?


Hejdå Pannkaka.

Precis hemkommen efter en ypperlit trevlig kväll med fin fina Jobbakompisar. Hejdå pannkakor för mej. Gisses det satt som en smäck. Min Bull morsa Anisa hade även tagit med sej mina favvo bullar. Mumms. Det är ta mej tusan de bästa bullarna som finns, så vräkte i mej tre stycken!! Vi blev cirkus 18 pers, vuxna med kids plus bebis magar också förståss :)! Undra hur mycket pannkakor det gick åt?! Tackar och Bockar för att jag inte behövde stå för steket. Jag står för biffen imorgon istället :)!

När ja kom hem så fick jag en fin fin suprise. Det satt nämligen en blomma i min Brevlåda.!! Hihi! Hur glad blir man lixom inte då? Mitt hjärta hoppade till av lycka. Vilka underbara människor det finns ♥!!



Nu ska jag ta min pipande hund och krypa till kojs. Han har börjat pipa som tusan?! Undra om han känner på sej att jag snart ska fara till andra sidan jorden?! Och att vi inte kommer träffas på ett tag. Min lilla plutt...

Försöka att gå upp i hyffsad tid imorgon. Men ja kommer ju förmodligen ta en välbehövlig sovmorron. Trotts att det inte hinns med. Har massa  att fixa imorgon!!

Tisdag.

Sikket härligt väder de är idag, jisses så varmt! Så tog mej en långpromenad med Timba när ja kom hem från work. Vi lyckades bättre idag än igår i regnet. Min sista jobbdag idag, den flöt på finfint!! Tillagade lite Hallon/Choklad paj på jobbet och bjussade på. Jag och Lina lyckades tipp topp! Men gaalet va mättande den vatt! Huaaa. Och nu ska man straks iväg och vräka i sej en massa Pannkakor med fina workmates ala Österängen! Mumms.

Trött som tusan är jag. Men de är ju inte ovanligt för att vara mej.
Meeen snart får jag Vila Vila Vila...

Ska masa mej iväg och handla lite nu, för hejdå kalaset imorgon. Då kommer fina vännor på besök och blir bjudna på Mat. Elin, Lollo, Angelica och Alex. Mys! Frågan är om jag ska göra Taccos eller Fläskfile med Hasselbacks potatis?

Så dagen imorgon kommer vara fullspäckad till Tusen.

Dags att röra på påkarna.


Kommer sakna dej min Fina.


Chihuahua Träff.

Var som sagt på Chihuahua träff igår! Så jäkla mysigt. En massa små hundar som bara sprang runt och busade till tusen. Timba hade jätte kul och värkade hitta några favvorit tjejer. Hihi.
Hade med mej min kamera, men de va inte det lättaste att få något bra kort på dom små rackarna som sprang runt runt runt.

Ni får nöjja er med dessa tre sålänge från Iphonen.
De andra har jag inte lagt in ännu.




Tracy.

Myser runt här hemma nu med tända ljus och Tracy. Lilla Timba yrar runt här som en tok efter en promenad i regnet. Han gillar ju ike att vara blöt stakkan. Guuv va ja kommer sakna honom när jag åker. Men han kommer i trygga händer, snällaste Natta !! Timba kommer trivas som fina fisken med Naldo & Akillis.

Jobbet idag har flytit på finfint. Min sista jobbdag imorgon! Hur galet är inte det?

Nu ska jag försöka städa en bit här hemma efter lördagens förfest. Om min mag värk har tänkt att gå över någongång. Undra tusan om jag inte ska börja med mina magpiller igen? Det va ju så mycket bättre då, och jag kunde äta som en tok! Jag har nog krymp min magsäck en aning. Tog mej lite stuvad potatis och tre köttbullar till lunch idag vid halv fyra snåret (första målet på dagen lixom), och jaa, jag åt upp en halv köttbulle och pillade lite i potatisen. Sen vatt ja propp mätt! Eller jag mår typ dåligt. Jag som verkligen gillar att äta, det är galet jobbit ibland asså. Min läkare sa ju att jag inte fick gå ner mer i vikt när jag va där sist, innan sommaren någongång. Men det har jag nämligen gjort! Börjar bli en aningen jobbigt att höra näst intill varannan dag att jag måste äta upp mej. Fick höra det senast idag. Men i mon ska ja frossa pannkakor så de står härliga till!


Monday.

Idag hade jag sovmorron som hette duga. Men har varit en grymt jobbig kväll/natt. Har haft ont i magen som tusan. Värsta huggen i magen som höll i sej från 30 sek till en minut. Sen släppte det och kom igen igen och igen, och så hade det fortsatt hela natten typ! Fy tusan! Min läkare ringer ju till mej en gång i månaden. Pratade med henne senast i fredags, så de är ju så jävla typsikt att det kom igår..

Så sov visst lite för länge i morse, skulle ju lunchat på a6 idag innan jobbet. Men det hinns inte med. Men dags att kila ut med Timba och bege sej till IKEA med Mamma och Jonas. Sedan Jobb halv tre till halv åtta. Glassit. Även ett hejdå samtal med min chef också. Och rast på det, så det blir inte många jobbade timmar :)!

Dags att rusa.

Sessså.

Börjar bli en aningen bitter på att man aldrig är bjuden dit längre. Inte svarar på sms eller nått...Men orkar inte lägga ner mer energi på det nu.
Jag har annat å tänka på!

Jag ska snart åka och det ska bli så JÄKLA underbart. Att komma iväg. Vara ledig. Bara vara. Bli ompysslad. Hitta tillbaks till mej själv. Ta en funderare på livet.
Jaa you know!

Tusan hur ska jag hinna med alla mina bestyr innan ja åker?
Jobb imorgon.
Jobb på Tisdag, sedan blir dej hejdå Pannkakor med fina workmates.
Ledig Onsdag, så då blir det att tvätta/packa. Och på kvällen blir det hejdå Tacco med Elin. Mys! 

Fick fressten ett väldigt värmande sms igår ;
Vad folk än säger, vad folk än gör.
Glöm aldrig bort att du är Fantastisk
Du är bäst!

Tusan, man blir så glad av sånna sms. Att det faktiskt finns underbaringar som bryr sej och tycker att jag är bra som jag är. Det värmde till i hjärtat mitt.♥


JU MER DU SPOTTAR PÅ MEJ, DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA!!!!!


Pics.


Har bara ett fåtal bilder från gårdagen eftersom jag inte äger någon Digitalkamera.
Lite trist banemej. För annars hade det kunnat bli en massa glana bilder!










STUDIO 54!!!

JÖSSÖS vilken bra kväll det va igår!! Helt galet!! Den roligaste kvällen på länge... Shit. Jag går runt här och fnissar för mej själv, för att de va så grymt kul!

Började dagen med jobb, sen stressa hem till mej och korka opp och göra iordning oss. Fina vänner dimpte in :)! Sedan tog vi bussen ner till Harrys/Sliver. Och det var där den stora festen började! Haha. Jisses. Klackarna i Taket hela kvällen. Jag var mer taggad och flippad än vanglit. Jag skämmde väl säkert ut mej en bit. När ja stutsade fram överrallt och ingenstans i min VIP slips.. Och tog micken å började prata å grejjer. HAHA! Försökte även ge min slips till The Moniker som spelade. Haha. Men är det fest så är det, så attee.
Det va för jävla bra kväll asså! Herreminkööörs!

Tråk som satan dock att massa blev av med sina telefoner?! Uschanamej för sådanna människor som tar andras liv på det viset. En smula förvånad att jag inte blev av med min, jag som är klantigast i staden typ.

Upp til work orkade jag minsann också i morses, konstigt nog så va ja inte en smula bakis. Fortfarande full förmodligen. Trött som satan vatt jag iallafallen.

Men nu ska vi kila iväg på CHIHUAHUA träff här, sååå mys!
Ni får en bild sålänge, så bjussar jag på några mer sedan.
Tusan jag måste inhandla mej en Digitalkamera!


 


 


Family First.

Igår gjorde jag det, Jag vågade!!! Jag som alltid varit så tusan nervös för detta. Men tji fick jag. För det gjorde nämligen inte alls så ont som jag trodde...

Till ängnat min fina Familj som alltid kommer finnas här för mej. Blod är tjockare än vatten och (vin, höhö) Även att man blir trött på dessa tjatande ibland.
MEN
de är ju faktikst för att de bryr sej... ♥
Har jag berättat att jag fick ett brev hem häromdagen? Två a4 sidor.
Från min käre Morfar!! Fällde typ en tår.! Det brevet kommer jag aldrig slänga!




Fredag.

Just nu är jag mest bitter över att jag faktiskt jobbar imorgon, upp i ortan! Det är skittrist en Lördag morgon! Jobbat hela dagen idag, så en aningen seg nu. Men när jag slutade work så stog visst en liten flinga och väntade på mej! Så då blev man genast lite piggare! Men nu har han åkt vidare på Techno fest i Gränna. Och jag är en bit nervös för hans kommande äventyr. Men packade på honom lite varma kläder och ett täcke så han överlever natten (och helgen) Han ville ha med mej på dessa äventyr, men ike ike. Jobbet går ju faktiskt i första hand. Hade varit galet kul dock.

Nu ska jag ge mej på en liten snabb städning och sedan krypa till kojs.
För imogon blir de, The big Partey! Är taggag till tusen! Outfiten är klar, nästan. Måste väl prova det först dock.
Sesså här har jag inte tid att sitta, måste ta tag i städningen nu.
Då Lina, Åsa, Amanda, Klara, Mea, Annelie, Elrvia kommer hem till mej imon efter work. Några eftersläntare kommer säkert också :)! Ska bli trevligt till tusen!!



Nervös.

Jössös, nu blev jag nervös ala sune här hemma! Yrar runt som aldrig förr!!
Pirr Pirr Pirr i magen.


Råkade ge mej själv en liten blåtira innan med. De vart ju förjäkla klantigt!
Att man aldrig kan låta bli att pilla. Hoppas den går bort tills lördag =)


Torsdag.

Har precis varit i huset i några timmar nu och hjälpt till att packa upp! Blev även bjuden på frukost :)! Timba är helt slut nu, han och bella har busat konstant!! Dom är för söta.

Nu måste jag ge mej på lite städning här hemma, för imon blir det jobb hela dagen även lördag och efter jobbet på lördag följer Lina med mej hem, så ska vi göra oss redo för Studio 54 fest! De kommer bli galet!!



Timba är mysig som vanligt.


Hoppande fjärlis böna!

Hemma nu efter en trevlig "fika" ala macedinken med fint sällskap! Sedan strosade vi runt lite på a6, inhandlade oss en hoppande böna =)! Vårat första gemensamma husdjur. Att sådana fortfarande finns? Vi frågade lite om just hoppande bönor. Och visste ni att de blir en fjärli sedan? De är en där inne nu, eller en larv eller vad de är, som vill ut ut ut i frihet, där av hoppandet. Så runt jul/nyår så har vi en fjäril :)! Katchiiing! Sedan tjötade vi bara massor, om allt mellan himmel & jord. Super trevligt, vatt tok längesen jag träffade denna fina vän!

När ja kom hem gick jag med Timba till Linneas Tobak för att hämta ut mitt visum och sedan trippade vi tillbaks. Pratade med Pappa under tiden, så promenaden gick kalas kalas :)! Snart Snart åker jag!! Ca 30 grader där nu, fast inte så soligt dock, mest fuktigt ala avgaser typ! Meeen spelakvittala.




Disco Disco!

Guv va skönt att vara ledig denna regninga dag!! Vart precis ute med timba i ösregnet, snacka om blöt hund! Men han trippade på konstigt nog, han som hatar regn? Så nu ligger han här och försöker torka på mej..

Ska strax jump jumpa in i duschen och göra iordning mej.
Sedan blir det en fika på A6, vi skulle tagit mackmakeriet först men, tusan inte kul att gå på stan i detta oväder! Måste hämta mina flygbiljetter också, för dom glömmde jag ju nämligen på jobbet. Klantiga mej!

Jag har nästan min outfit klar till Lördag och kvällens Studio 54 fest!! Wohooo!
Hoppas jag hinner få grejjerna bara? Jag kommer vara en vandrande disco kula!




För tusan Gubbasch!

Ingenting förvånar mej längre asså!!!!
Patetiskt.

När saker bryts ner så försvinner detaljer.

Tillsammans har vi chansen att förändra,
Det är upp till oss att få nånting att hända.
Om vi gör vad vi kan, kankse drömmen blir sann.
Det krävs mod att sprida ord och få det att vända.

För vad det än gäller finns det alltid nåt.
Jag kan ge tillbaks för allt jag (inte) fått.
För vad som än händer vart än det är,
Se till att det aldrig stannar där!
För vad som än sägs vad som än görs,
Se till att det alltid hörs!

Vad skall du bli om du blir stor?
Finns inga löften där du bor.
Var med och sprid och ge tillbaks!
Hjälp en världs drömmar från att gå i kras!!

Tänk längre!

Just idag!

Just idag mår jag bra, just i dag är jag stark!

Dagen har bestått av jobb hela dagen lång, rullat på finfint :)! Jag har lagt mej lite på latsidan de senaste dagarna, enligt mej själv men inte enligt de andra! Men de är nog bara för att ja faktiskt åker SNART! Jisses tiden tickar på så fort så fort! Och det va väl idag jag kopplade att ja faktikst åker snart!! Skrev ut mina flygbiljetter idag! Så nu är det bara visumet kvar som ska hämtas. Hundvakt är fixat, bästaste Natta ♥!! Tusen Tusen Tack!! Sen är ja väl inprincip redo? Eller kankse inte, tvättning, blommvakt, packning & växla pengar står fortfarande på To Do List.

Fick ett glatt överraskande sms innan med. Sånt gillar vi! En fin vän vän vän som hade frågat efter mej på jobbet, som jag inte sett på år och dar. Men då hade jag precis trippat iväg typ! Himmla oflyt!
Men fick ett värmande sms av denna personen nunu, "du finns i mina tankar"!!
Hallååå hur sött vatt inte de på en skala? Tokigt!

Sen får man mindre roliga sms, jag hatar när mina vänner mår dåligt och det verkligen inte finns nått sätt jag kan hjälpa dom på!! Vad ska man göra då lixom? Peppat har jag redan försökt att göra till tusen..




Måndag!

Måndag igen, allaredan! Jösses va tiden springer på!

En snabb utdate om helgen.
Har varit ledig hela helgen, tok gött! Konstigt nog har jag inte hunnit med att göra så mycket vettigt ändå?!

Fredagen spenderades med fina Angelica hemma hos mej, skulle vidare på förfest, men tiden bara sprang förbi! Så det blev en sen utgång till Harrys ala DJ CHUNKIE. Klackarna i taket på sliver! Grymt! Tappade mitt legg och mitt busskort, bohoooo!

Lördads kvällen spenderades först hemma hos mej en sväng sedan på förfest hos min Emma, sedan vidare till en annan glaet seriös förfest! Dj och disco kula och grejjjer, folk som tusan! Snacka om att den personen måste haft ångest i Söndags? haha. Kan inte varit städat och mycket hela glas kvar dan efter... Planen va sedan att gå till Harrys igen. Men jag ändrade mina planer, eftersom jag gillar impuls grejjer. Så begav jag mej hemmåt och hämtade Timba och sedan vidare till Vetlanda, av alla ställen! haha Jössös. Håll i Hatten. Det va en konstig kväll, att vara vilsen i vetlanda är inte min grejj!! Men de är ju kul att man kan skratta åt det såhär i efterhand iallafall. haha.

Idag har jag jobbat, rullat på fin fint. Förutom att jag varit trött, somvanligt!
Men pallrade mej ändå ut och gick en promenad på cirkus en timme med Timba efter jobbet! Hurtig som ja är!
Nu sitter jag här och är hungrig som ett as! Och jag har inga pengar, inte ett endaste öre. Eftersom ja tappat mitt bankomat kort också! Gaaah! Jobbit till tusan. Och inte finns de nån snäll själ som vill bjuda på mat.

Det är förens nu man förstår hur jobbit dom som inte har några pengar har det egentligen. Fy tusan! De är ju kämpit ala sune!!



Godmorron!

Idag är jag glad över att ja kunde motstå Club Caj igår. På väg till jobbet nu och tusan vad trött jag är!! Varför sover man alltid som bäst på morgonen?

funderar seriöst på att bara va hemma och ta de lugnt ikväll! Orkar verkligen inte hitta på nått!!

ha en fin dag allihoppa!! Puss & Kram

Kompis, det går bra nu!

Igår vatt en sån GALET bra dag!! Började ju inte jobba förens fyra som sagt. Och det va nog den roligaste jobbdagen på väldigt väldigt länge. Shit va kul vi hade och bara flummiga till tusen! Så timmarna bara schwissade för bibi. Mer sådana dagar tack!! Tackar mina fina jobbakompisar för det ♥ !!

Sedan när jag kom hem på kvällsingen så gick jag innan för dörren med ett stort leende på läpparna!! Jag va super glad hela kvällen. Även kvällen vatt grymt lyckad. Trevligt sällskap och en massa skratt och tjötande. Vid midnatt blev det en promenad till Max också, det satt som en smäck :)! Även promenaden dit och hem va galet kul. haha. Fick även höra några fina ord! "Vad kul de är att se dej såhär glad och se dej skratta, du bara sken upp när du kom hem" !! Det värmde en bit i hjärtat mitt.

Dagen idag har bestått av jobb också, kassan hela dagen! Så en bit slut i mitt huvve nu! Knappt att jag orkar tänka på Wordfeud!.. Clubcaj ikväll, hade sååå gärna viljat gå, men börjar ju sju imorgon, så fick skippa den festliga biten idag. Ackack! Plus att jag inte har en ända krona, tappade ju mitt bankomat kort på stan här om dan. Typiskt mej! Hur ska ja över leva helgen??

13 DAGAR!!

Husmor ala Malgot.

Vad mycket man hinner med när man börjar sent.! Ska dock jobba en timme längre än vad jag egentligen skulle, så blir jobb till halv nio istället för halv åtta. Men de äre värt! Känns ju lite meningslöst att åka å jobba i bara tre och en halv timme.

Nu är det iallafall skinande rent här hemma!
Tog mej an Marias husmors knep, att återanvända dammsugar påsen. Så äntligen har jag dammsugit, det vatt typ år och dagsen känns de som. Och om jag hade haft allt dedär håret som fanns i påsen så hade jag ta mej tusan haft afro nu!

Får lite besök nu straxi med innan work :)! Så dags att göra iordning sej en bit.
Plus att jag måste slå Brossan i Wordfeud! Höhö!


Happy days!

Shit det slog mej precis att det bara är TVÅ veckor kvar!!!! Galet galet! Det ska bli så jäkla gött!! Lämna denna staden, kanske forever and ever? You never know ! Wihoooooo !!

Börjar inte förens fyra idag, hur glassit är inte det? Känns lite onödigt dock, men jag har massa att styra med idag innan jobbet, så de gör mej inte så mycket just idag! De ringde nyss dock å frågade om ja kunde börja tolv istället. Men ska de va så ska de va va!

Har inte forlorat en ända gång på WORDFEUD,
men de börjar bli lite knapert nu.. Tusan!!
Spelar just nu mot, Malin L, Elin, Marielle ala Tobias, Alexander, Malin S, Oskar, John, Kajsa, Jossan, Lina, Sara och Micki. Har redan vunnit mot Kajsa en gång, Mackan, Lina två gånger, Elin, Erik my boss och Besnik!
Det är för himmla roligt och bra tidsfödriv.
Adda mej ni som har det LindaKlyver ..

Dags att sätta igång.

Trött på allt Hat som finns i denna stad.
Men jag använder bara deras hat som en gnista. Att leva vidare på!!

 


Kylling med Lis.

Hem kommen ifrån en lugn och stillsam dag på jobbet. Inte varit en kotte där i dag typ, konstigt nog?! Men de är behövligt med lugna dagar ibland också. Så skönt så. Eftersom jag även idag vatt mega mega trött..?!

Ikväll så ska jag bjuda på middag,
Kyckling Curry gryta med ananas & paprika och en skvätt Ris till det.
Yuammi!! Hej då Veggo!

Undra om jag ska lägga mej och vila en sväng nu? Eller om man faktikst ska försöka att lägga sej hyffsat tidigt ikväll?


Saknade vänner.

Love.


Nu ska vi bege oss ner till staden en sväng.


 Alla vill till toppen och göra kärriär.


True so True.

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.
Jaja, jag är redo nu!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minnen.

Suddasuddasuddasudda bort dom. Nertryckare finns alldeles för gott om!
Suddasuddasudda bort dom, Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om.
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak.
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal?!
Jag suddar bort alla tungvrickare. Dom blir mätta på att andra blir hungrigare.
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system.
Så vi rör oss flummigare, Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i.
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Ställ in ditt sikte på nåt positivt, för något ryggbitande har vi ingen tid med.
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi.
Kan inte låta dom stjäla min energi.
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna,
Så använd deras hat som en gnista.
För vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla.
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka. Jag ser dom inte på min radar.
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar.
Jag bara ser aldrig tillbaka, Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna!
Nej en god vän går först, dom finns vid din sida när sommar blir höst.
Skin över dom, låt dom växa.
Har inget hat i mitt bröst!

Du får rida på din tandem ensam hem!


Chihuahua Träff.

Åååh typsikt dumma dumma mej! Missade ju helt Chihuahua träffen igår som höll hus en bit ifrån mej. Timba hade ju trivits som fina fisken i vattnet!! Hoppas det blir en till träff snart!!




Bilder lånade ifrån A.


Tjommar.

Fy tusan vad skönt de va med sovmorron idag!! Det var välbehövligt!
Tog mej en lång promenad med Timba i morse, att jag alltid lyckas få sol på mina lediga dagar ! Tackar och Tar emot.

Tog några fina kort på honom på promenaden också;
att det kan bli så bra kort med en iphone, det är inte illa!
.










Idag har jag en del att fixa och pyssla med.
Bland annat hitta en hundvakt! Någon frivillig som vill ha gosigtsällskap & tjäna sej ett par tusenlappar :)? Vet inte om hundpensionat är något för honom, eftersom han är så sällskaps sjuk och alltid vill ligga i famnen?!




So have a drink and let's talk it over.

Somnade inte under filmen, håll i hatten! Kankse börjar arta sej till att faktiskt bli ett trevligt filmsällskap som inte somnar bort hela filmen. Hurra för mej!

Nu ska vi vidare ut på andra äventyr. Älskar spontalitet/impulsivitet, eller vad de nu heter. Ja ni fattar. Så vi hörs imorgon!

Ha en tipp topp kväll allihoppa!!

Tog ett kort innan när vi traskade med lille bus ;


Full måne, scarryy!


The end.

Är helt slut efter denna jobbhelg. Haft galet mycket idag också! Pjuu.!
Ikväll blir det bara lugna gatan för mej/oss. Kolla på Studio 54 filmen tänkte jag, somnade ju sist vi skulle kolla på den! Som vanlgit när jag ska kolla på film ! Så lär väl göra de denna gången också..hrmf.

Igår vatt de en tipp topp kväll, spontan kväll ala sune :)! Med trevligt sällskap! Sånt gillar vi!

Timba är så mysig just nu ;



PUSS.


Utväg?

För det du gör har jag redan gjort och det du säger har jag redan sagt.
Det ni bråkar om och  vad ni visar dom. Lyssna här för du får ingenting utav det.
Men kom ihåg att det é du och det du gör är vad du kommer bli det är ditt liv.
Ta dig till det för det hjälper dig på traven. För jag fick ingenting utav det.

Lägg av nu va fan går du runt med kniv spelar tuff hugger nån va hände med ditt liv?  Jag skiter i jag bryr mig inte om nått alls vänta bara tills du själv får den mot din hals!  Den tiden den sorgen när fan ska det hända så säger ni allihopa.
Va tysta snälla sluta skrika i mitt öra sluta säga va fan jag ska göra. 
Det är inte de det handlar om jag vill bara ditt bästa
Vadå ska jag sitta hemma och aldrig festa?
Är det de du kallar festa jag har sett det mesta festat med de flesta om du vill så kan du testa? Det har jag redan gjort och jag har somnat på en bänk. Sluta spela dum va är det med dig kompis tänk!!

Okej okej jag vet att du har rätt för det jag ser nu vet jag att du har sett!
Ja men varför ska du följa samma fotspår jag har berättat för dig det lämnar djupa sår! Jag va precis som du och det känns som inte länge sen
Jag vet att du har vatt som jag till och med värre du rättar mina fel och det du gör med glädje. För att det inte fanns nån där för dig, sån som gav dig råd som du ger till mig. Ta tag i det då, du kan lära av mina fel så slipper du komma hem till mig med såna spel. Det ska jag men förstå mitt problem, visst har jag hamnat fel det är fel på vårt system! Jag vet att ni äldre bara vill mig väl men det jag söker det är en utväg!


Om inte för evigt ändå för en stund.

Sådär ja! Ännu en jobb dag avklarad! Och jösses vad vi haft och göra idag, helt galet! Fick tillomed skallevärk för att jag stressat som satan! Det kan inte vara hälsosamt med ett sådant jobb?! Iallafall trotts folkmassan så hann vi med en TYST MINUT för Stefan Liv. (Liv?) ! Att stanna upp en hel resturang och ett varuhus och att ALLA verkligen va knäpp tysta i en minut vart inte illa! Även kunderna va helt knäpptysta, alla hundratals i resturangen och alla i varuhuset! Jag var nära en tår där ett slag! Det är så Hemskt så hemskt! Hade gärna viljat gå på minnesstunden idag. Ångrar bittert att jag inte jobbade i en HV tröjja idag asså! Tusan de skulle jag gjort!!

Sedan hann vi även med att spana på Sverigedemokraternas lilla upp tåg, en demostration som hölls hus utanför jobbet! Cheeses va Poliser de va. Cirka 50 talet, även motorcyklar, hundar, helikopter. Tycker det är lite smått, ganska mycket överdrivet! Det va ju fler poliser än Demostranter typ.

Hade en smula tanke på att Tattuera mej igår. D. skulle komma hem hit till mej och tattuera oss. Men det somnade jag ju givetvis ifrån, trött som jag vatt! Men en annan dag maybe :)!

Nu ska ja strax jumpa in i duchen och göra mej redo för aftonen. Bytt så att jag börjar nio imon istället för Sju :)!

Btw. Åt Vegetariskt idag igen. Broccolisoppa! Jisses, tre dagar utan kött! Hurra för mej! De stakkas små djuren som stressas till döden skiljer dom åt.!


"Du får välja familjen eller spriten"


Staden känns för liten.

Äntligen hemma! Efter den tråkigaste och segaste dagen på jobbet ever! Jössös va surt de har varit idag!! En promenad med min lilla bus har hunnits med också, så nu liggar han här på mig och myser.!

Blir väl snart läggdags igen, kanske kolla på en film också. Upp med Tuppen för att jobba imon igen, då jag håller tummarna för en roligare dag! Men de tvivlar jag inte en sekund på.

Det kontsiga är.
Att bara för att man varit en bit nere denna vecka och typ inte orkat göra nånting, knappt gått utanför dörren, så är man hux flux knappt inte välkommen till vissa längre?! Varför är det så? Borde det inte vara tvärt om, att man är mer än välkommen när som helst typ?? Det är konstigt liv man lever. Tänk om man hade gått och blivit nykterist, då hade man typ inte haft en ända vän kvar.. tragiskt!

Vatt iallafall med bjuden med Klara & Comapany ikväll, men orkade verkligen inte det. Eftersom jag måste hem å grejja efter jobbet och som sagt börjar Sju imorgon. Men en annan dag, då jäklar!! Imon typ :)?

Undra om man ska äta upp min halva FALAFEL rulle som ligger i kylen? Åt Vegetarisk mat på jobbet idag också, fylld paprika! Yuaamii! Och sedan lite dill stuvade potäter!

20 dagar!!!

 


mad world!

Har haft en himmla trevlig kväll!! Som bestått av trevligt sällskap och en himmla massa tjötande och youtube kollande! Ibland är det så skönt att bara umgås med de andra könet! Inget emot mina fin fina underbara vänner!! Men de är så gött ibland, snacka om allt möjligt (allt ifrån känslor, livet, gårdagen till morgondagen) med en som man kännt i himmlans massa år och faktiskt förstår och att man bara kan vara sej själv till tusen!! Det blir lixom inget drama för ingenting, inga missförstånd och inga sura miner!

Men nu är det dags att röra på påkarna här och pallra sej vidare upp en bit här på Gräshagen! Bara det trivs jag med, att det finns så många som man faktikst bara kan umgås med här på gräshagen! Om man inte är en deppgris som mej som alldrig orkar! Men sesså. Min Fredag/Lördag får ju bli idag eftersom jag jobbar hela helgen sedan!! Jobbar dock imon med. Hur i sjutton ska jag orka det? KLART JAG GÖR!

Sommliga ljus brinner aldrig ut!


i don't want to be.

Precis hemkommen nu efter en god lunch på en Italienare & en Grek, ett besök på Sjukhuset. Stämmningen på sjukhuset väcker bara en massa konstiga minnen. Spenderat aldelles för mycket tid där uppe detta halv året. Det är inte rättvist. Skulle givetvis ge mej an en långpromenad med Timba i det fina vädret när ja kom hem. Tji fick vi, så himmlen öppnade sej när vi gått halvvägs. Så de vatt bara att försöka traska vidare med en stillaståenda hund. Han avskyr när det regnar en massa! Blöta som tusan är vi nu, men det är väl det minsta problemet om nått just nu.

Sjukt trött är jag nu också, undra om man ska unna sej en powrnap innan kvällens äventyr & bestyr?


TP

Dagen har bestått av jobb helaste dagen! Och jag har yrat runt som en virripelle! Har väl annat att tänka på helt enkelt, antar jag. Sånt som är viktigare!! Jag fick iallafall ett spel av min chef idag :), de uppskattades minsann!!
Kanske behövdes jag muntras upp?

Annars har kvällen bara tillbringats hemma i alla min tankar som yrar runt i mitt huvve! Sådana människor som inte brydde sej innan, som bara "bryr" sej nu av ren nyfikenhet kan jag stå över just nu! Har varit helt off från min mobil med inprincip, bara svarat på nått litet sms då & då. Så sorry för det! Men Facebook har jag återskapat, håll i hatten. I brist på annat. Men det sög ju! Så får se hur långvarig jag blir.. Förstår inte hur man kunde va så fast i det innan & att folk fortfarande är det? Herregud. Visst är det kul att snoka runt på folk. Men för tusan gubbasch det händer ju knappt ingenting? Förutom att folk skryter om sitt liv. Om vad dom gör, vad dom gjort och vad dom ska göra! Men det gör väl alla. Gjorde Även jag. Man försöker ha ett intressantare liv än vad man egentligen har. Helt enkelt!

Ledig imorgon iallafall, ska bli skönt!
Då blir det en lunch på staden och sedan upp en sväng till sjukhuset!!

Tänker på dej & Dej!

Fick TP (Trivial Pursuit) av en av mina alla Chefet idag. Kankse tycker dom att jag borde bli klokare? Men sesså, några vänner som ställer på spelkväll någon dag?


Tack för att du finns.

Fick ännu ett jobbigt samtal igår :(. Asså den här helgen har varit vrikad! Måndagen som skulle bli min nystart. Men så blev det inte redigt, de blir inte alltid som man tänkt sej! Nu håller ja tummarna för att även detta ska bli bra!!
Kom igen nu! Kämpa kämpa kämpa!

Annars så har denna dagen varit helt okej.
Tvättat och plockat iordning en bit. Varit på a6 en snabbis och fixat lite, 
för ambasaden ringde mej i morse! Jag blev väl inte helt gokännd.

Nu har jag bara ett litet (STORT) problem kvar. Har ingen hundvakt! Hur i tusan ska jag lösa detta nu? När allt helt plösligt bara vändes så fort.
Finns väl hund pensionat för ca 4000 kronor.. men?

Tack för att du finns!
De ordet fick jag höra igår, och det värmde till rejält! Det är ett ord som man får höra aldelles för sällan, som en trähäst som mej. Men det var en uppskattning på att jag bryr mej och att personen uppfattat det!


slag från hjärtat.


Tusan Tusan Tusan och stan i gatan!

Hade precis ett dö jobbigt samtal. Nu är jag nervös och kallsvettas som satan och får snart panikoo här hemma! Vet inte vad ja ska ta mej till?Vad ska jag göra?  
Hoppas bara att det kommer en vacker dag där allt blir bra!!!

Försökt ha huvet högt när det vart tufft för att inte gå under. Men tiden e knapp man o vi sitter fast här. Inget e sig likt, för allt i förändring. Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning? För när saker går snett och tyngdlagen får rätt.
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett? Ibland vill jag bara packa o dra och ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag! Ge mig svar varför är det så, Varför ska vi och de alltid säras åt? De får skattelättnad vi får mer bördor att bära på. Vi bär oss åt som vi bär oss åt för att få värde på. Tiden vi lever i och få nånting att glädjas åt! Så jag haffar nåt korkar upp och sveper!
Lämnar verkligheten och gittar från planeten!

Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man faktiskt har!

one speciall kiss..

Gomorron Godmiddag Gokväll, hoppas ni har haft en trevlig helg!

Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp i helgen!!
Helgen har varit både Bra & Dålig, Dramatisk, Knas, Rolig, Tråkig, Soft, Full med överraskningar och aldelles aldelles underbar.! Försår inte hur det kan hända så mycket på en och samma helg?

Iallafall.
Fredagen spenderades hemma hos mej med Angelica & Maria, sen kom det visst lite flera folk, så en impuls förfest hos mej! Att Timba vatt lycklig när det va så många här som tyckte om honom och han likaså. Blev sedan en sväng till Harrys där de vatt klackarna i taket. Galet. Sen efter lite turbulens så begav Jag och Anglelica oss till Huskvarna på efterfest, helt plösligt! Men de vatt väl trevlans :)! Haha. Sedan hem till mej mitt i ottan för att sova ett par timmar.

Lördagen spenderades med fina Angelica hela dagen, Pizza frukost, en svänga på staden och sedan på kvällen begav vi oss till Harrys ännu en gång...

Söndagen spenderaders återigen med Angelica, Bakis söndag som vi brukar ha! Hann med både det ena och det andra, oväntat besök och max. Sedan kom jag ju på att jag faktiskt hade personal fest, det hade jag nästan glömmt eller snarare förträngt kankse.. Så fick skynda fynda mej iväg på den! Och det va den tråkigaste festen ever! Blev tidig hemgång för mej. Hade lika väl kunnat ha bakis söndag med Angelica hela kvällen lång.

Sedan fick man visst onväntat trevligt besök igen :)!
En bit segt att pallra sej upp till work i morses! Vatt segare än någånsin. Efter jobbet blev det iallafall en liten fika med lilla Famo! Fylla i en massa papper å sådär! Så nu håller vi bara tummarna !

Undra vad man ska hitta på kvällen till ära?!


Peace.


Collidie!

Hemma igen efter en trevlig fika med finafina vänner! Va hos Damir & Emma och fikade, det måste vara det mysigaste fika stället i staden alltså!
Tapas, Små varmrätter, Soppa, Fika, Öl, Vin, Cider, Läsk, Kaffi av alla dess sorter!
Vad mer kan man begära lixom?



Dissade dock min andra halva till knäppjök, Vin och Club Kavaj Caj PREMIÄR, Även så Jävla "Pank" på Sliver. Men lika glad kommer jag nog vara imorgon när jag vaknar aldelles förträfflig pigg! Eller pigg är ju att ta i, men inte en smula skalleverk! Men sen så, sen är det helg helg helg!! Så det står härliga till.

Bjussar på en låt som är lite små mysig såhär på kvälls kvisten.



Nu ska vi bädda ner oss här och iallafall försöka sova hyffsat tidigt!
Visst sover man som bäst på morgonen när man vaknar och ska gå upp? Varför är det så? Jag ligger gott som en kung på morgonen och vill bara sova vidare hela dagen typ.

Fikatajm.

Nu aldelles strax ska jag bege mej för en fika med vännerna!
Hejdå fika för Fina Stina, som ska äventyra vidare i Göteborg!

Dagens fika klädsel;


Hann bara ta fyra kort innan batteriet dog, så denhär får duga!
(Och ja, Jag har kuttat min tumme så in i, därav mitt smurfpläster)


First time.

Ännu en jobbdag avklarad. Det tar kål(pudding) på mej att börjar tidigt fyra dagar i rad, huua! Men det är ju trots allt skönt att sluta tidigt och bara en jobbdag kvar nu innan ledig helg!

Sprang in på IKEA lite fort efter jobbet, för ovanlighetens skull! Går där aldelles för sällan! Men blir lät så när man spenderar hela dan varje dag under det taket. Köpte iallafall mej två Orkideèr. Min första blommor jag nånsin köpt själv! Eller nån tulpanbukett har jag väl unnat mej ett fåtal gånger.. Frågan är bara hur länge jag kommer hålla dessa vid liv? Hur ska man sköta Orkideèr är ju första frågan?


Visst blev det bra, Visst?